eitaa logo
مدارس امین
22.9هزار دنبال‌کننده
12.5هزار عکس
5.6هزار ویدیو
7.3هزار فایل
✅ کانال آموزشی و محتوایی مدارس امین ✅ کانال اطلاع رسانی مدارس امین https://eitaa.com/amouzeshamin
مشاهده در ایتا
دانلود
۲/ پیام رهبر انقلاب به مناسبت فرارسیدن ایام حج: امسال، حجّ بیتِ معظّم در دسترس نیست ولی توجّه به ربّ‌البیت و ذکر و خشوع و تضرّع و استغفار در دسترس است؛ حضور در عرفات میسّر نیست امّا دعا و مناجاتِ معرفت‌افزا در روز عرفه میسّر است؛ رَمی شیطان در منیٰ ممکن نیست امّا دفع و طرد شیاطین قدرت‌طلب در همه جا ممکن است؛ حضور یکپارچه‌ی بدنها در گِرد کعبه فراهم نیست امّا حضور یکپارچه‌ی دلها بر گِرد آیات روشن قرآن کریم و اعتصام به حبل‌الله وظیفه‌ی همیشگی است.
پیام رهبر انقلاب به مناسبت فرارسیدن ایام حج: این دومین سال است که موسم شادمانی معنوی حج،به موسم فراق و حسرت تبدیل میشود و بلای بیماری همه‌گیر و شاید بلای سیاست حاکم برحرم شریف،چشم مشتاق مؤمنان را محروم میکند.این امتحان میتواند فردایی تابناک درپی داشته باشد؛مهم آنست که پیام متعالی حج کمرنگ نشود/ مهم آن است که حج در شاکله‌ی حقیقی‌اش، در دل و جان آحاد مسلمانان زنده بماند و اکنون که کالبد مناسکیِ آن موقّتاً حضور ندارد، پیام متعالی آن کمرنگ نشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_484897422556790953.mp3
1.72M
امام حسن(ع) و امام حسین(ع) ❤️تاظهوردولت عشق مولایم عاشقت میمانم❤️ 🕌 🍃 🌺🍃 🍃🌺🍃 🌺🍃🌺🍃
🌸 *عـرفـه* 🍃 *روز شکستـن* 🌸 *بت های درون است* 🍃 *روز زدودن قلب از* 🌸 *غبار عصیـان و روز خـدا* 🍃 *وخدایی شـدن است* *🌸دعا می‏کنم خدا از تو بگیرد* 🍃 *هرآنچه که خدا را از تو می‏گیرد* 🌸 *پیشـاپیش* 🍃 *روز عـرفـه مبـارک 💐* 💖🌸🍃 مربی طرح امین سمیه محمدحسینی از کرمان