فلسفة اهمیت روز عید غدیر.pdf
526.9K
از حضرت صادق علیه السلام سؤال شد: آیا برای مؤمنین عیدی غیر از فطر و قربان و جمعه وجود دارد؟ ایشان فرمودند: بلی برای مؤمنان عیدی بزرگتر آن است، روزی که امیرمؤمنان علی علیه السلام (دستش توسط پیامبر خدا بالا رفت و) در حال قیام نگهداشته شد و رسولخدا صلی الله وعلیه و آله ولایت (و امامت) او را بر گردن مردان (و زنان) در غدیر خم گره زد (و همه را بر اطاعت او و امامتش الزام نمود). عرض کردم: آن کدام روز است؟ فرمود: (این جریان در) روز هجدهم ذیالحجه بود. آنگاه فرمود: عمل در این روز برابر با هشتاد ماه بوده، سزاوار است که در آن روز یاد خدای عزیز و جلیل و صلوات بر پیامبر را زیاد انجام دهی و مردان بر خانوادة خویش (از نظر رزق و روزی) توسعه دهند.
🌺🌺🌺همچنین در این مقاله می خوانیم👇👇👇
به چند دلیل میتوان گفت این روز اهمیت دارد:
1. ولایت و امامت
2. روز اکمال دین و اتمام نعمت
3. تساوی ابلاغ امامت با کل رسالت پیامبر صلی الله وعلیه و آله
4. عرضۀولایت بر تمام هستی
5. اجتماع ملائک برای مدح امام علی علیه السلام
6. روز عید اکبر
7. روز انتخاب اوصیا
8. نالۀ شیطان از روز غدیر
برای دانلود سایر کتابها و مقالات اینجا را کلیک کنید
👈👈اینجا 📩📩📩📩
از خم غدیر.pdf
366.5K
متن ادبی از خم غدیر را در این مقاله بخوانید
...باید حج را با امام تمام کنیم که «تَمَامُ الْحَجِّ لِقَاءُ الْإِمَام؛ تمامیت حج در گرو دیدار با امام است» که اگر جز این باشد؛ قافیه بندگی را سخت باختهایم.
و اگر هزاران بار حج گذاریم و برگرد کعبه طواف کنیم؛ ولی غدیر و ولایت علی را منکر شویم بهیقین راه را گمکردهایم و باید احرام دگر بندیم؛ چراکه به گواهی تاریخ روزگاری قریب به صدهزار حاجی در معیّت رسول خدا حج گذاردند و در غدیر با دست و زبان به ولایت امیرالمؤمنین اقرار کردند؛ اما به فاصله اندکی و بهرغم صراحت سخنان رسول و تأکید و توصیههای مکرّر ایشان، چشم بر غدیر بستند؛ زبان به دشنام و بدگویی علی گشودند و کینههای بدر و اُحد را عَلم کردند....
برای دانلود سایر کتابها و مقالات با ذکر صلوات کلیک کنید
👈👈دانلود 📩📩📩📩
- پناهیان - غدیر» تجلیگاه ولایت اعظم رسولخدا.pdf
402.9K
واقعه آسمانی و بسیار پراهمیت غدیر از جهات گوناگون و ابعاد مختلفی قابل بررسی و تأمل است؛ اما به نظر میرسد آنچه مقدم بر همه ابعاد باید مورد توجه قرار بگیرد؛ آن است که غدیر قبل از آنکه محلّی برای اعلام ولایت و وصایت امیرالمؤمنین باشد، محلی برای تجلّی ولایت اعظم رسول خدا صلی الله و علیه و آله بود.
به عبارتی دیگر غدیر مهمترین موقعِ محکِ اطاعتپذیری مردم، نسبت به ولایت پیامبر صلی الله و علیه و آله بود، تا پذیرش ولایت علیابنابیطالب علیه السلام
اگر بخواهیم در غدیر به غربت وصیّ پیامبر صلی الله و علیه و آله نگاه کنیم، باید پیش از آن به غربت خود پیامبر بنگریم. غربتی که ناشی از نتیجه آن امتحان بزرگ بود.
در واقع باید بگوییم غدیر اساساً زمان اوج غربت ولایت پیامبرصلی الله و علیه و آله بود، قبل از آنکه آغاز غریبی امیرالمؤمنین علی علیه السلام باشد.
برای دانلود سایر کتابها و مقالات با ذکر صلوات کلیک کنید
👈👈دانلود 📩📩📩📩
علل سیاسی غربت غدیر.pdf
530.7K
الف) علل سیاسی غربت غدیر
1 . وجود تعداد بسیاری تازه مسلمان
2 . وجود منافقان در میان مسلمانان
3 . کینهتوزی بعضی نسبت به علی
4. وجود تفکرات جاهلی مبنی بر جوان بودن علی
5 . نداشتن انقیاد کامل گروهی از مسلمانان در برابر دستورات پیامبر
6. تلاشهای پنهان و آشکار دشمنان
💐💐💐💐همچنین در این مقاله می خوانید:
ب) بخشهایی از خطبۀ غدیر مستند به منابع اهل تسنن
برای دانلود سایر کتابها و مقالات با ذکر صلوات کلیک کنید
👈👈دانلود 📩📩📩📩
ده درس از دعای عرفة حضرت سیدالشهدا.pdf
763.2K
ده درس از دعای عرفه حضرت سید الشهدا علیه السلام
درس اول: آداب هفتگانه دعای عرفه
درس دوم: محتوای عارفانه و حکیمانه
درس سوم: خوبیهای خدا و بدیهای ما
درس چهارم: تقوا؛ عامل خوشبختی
درس پنجم: دعا و ظلم ستیزی
درس ششم: افتخار به مقام بندگی
درس هفتم: تنفس در فضای توحیدی
درس هشتم: شکر و تفکر در نعمتهای بیشمار
درس نهم: شمارش نیازها
درس دهم: آشکارترین موجود
برای دانلود سایر کتابها و مقالات با ذکر صلوات کلیک کنید
👈👈دانلود 📩📩📩📩
حقیر را هم از دعای خیرتان در دعای عرفه محروم نکنید
۲/ پیام رهبر انقلاب به مناسبت فرارسیدن ایام حج: امسال، حجّ بیتِ معظّم در دسترس نیست ولی توجّه به ربّالبیت و ذکر و خشوع و تضرّع و استغفار در دسترس است؛ حضور در عرفات میسّر نیست امّا دعا و مناجاتِ معرفتافزا در روز عرفه میسّر است؛ رَمی شیطان در منیٰ ممکن نیست امّا دفع و طرد شیاطین قدرتطلب در همه جا ممکن است؛ حضور یکپارچهی بدنها در گِرد کعبه فراهم نیست امّا حضور یکپارچهی دلها بر گِرد آیات روشن قرآن کریم و اعتصام به حبلالله وظیفهی همیشگی است.
پیام رهبر انقلاب به مناسبت فرارسیدن ایام حج: این دومین سال است که موسم شادمانی معنوی حج،به موسم فراق و حسرت تبدیل میشود و بلای بیماری همهگیر و شاید بلای سیاست حاکم برحرم شریف،چشم مشتاق مؤمنان را محروم میکند.این امتحان میتواند فردایی تابناک درپی داشته باشد؛مهم آنست که پیام متعالی حج کمرنگ نشود/ مهم آن است که حج در شاکلهی حقیقیاش، در دل و جان آحاد مسلمانان زنده بماند و اکنون که کالبد مناسکیِ آن موقّتاً حضور ندارد، پیام متعالی آن کمرنگ نشود.