🔴 حکومت بشار اسد، یک حــکومت
ضداسراییلی و ضدآمریکایی بود.
ظرف پنج روز گذشته، این حکومت
سقوط کرد و مخالفین این حکومتِ
ضد آمریکایی به قدرت رسیدند.
در اولین روز سقوط حکومت قبلی،
مناطق مرزی سوریه با اســراییل به
اشغال رژیم صهیونسیتی درآمد و
حالا اسراییل اعلام کرد که از امروز
ما جنگ جدیدی با سوریه داریم.
آیا رفتن بشار باعث شد، دشـمنی
#اسراییل با #سوریه از بیــن برود؟
یا برعکـس؟ باعث شد #اسـراییل
فرصت رو مغتنم بشمارد و به
سـوریه حملهی نظــامی کنـــد؟
حالا فکر میکنید برفرض محال اگر جمهوری اسلامی
برود،یه حکومت ضدجمهوریاسلامی
بیاد؛آمریکا واسراییل می آیند و با ما
عکس یادگاری میگیرند و
قربون صدقهمون می روند؟🤔🙄
به محض اینکه دولت مرکزی در یکی
از کشورهای منطقه سقوط کند،
مثل کفتار حمله میکنند به آن کشور
کاری که امروز با سوریه کردند و بارها
پایتخت سوریه رو زدند.
#سوریه
👆تو سوریه #حجاب_قانونی_نبود و زنها با هر لباسی میتونستن بیرون بیان؛ #اینترنت_مطلقا_فیلتر_نبود؛ آمریکا هم اونجا هم سفارت داشت هم بیش از ده پایگاه نظامی!
👆درضمن شما هم دهه۹۰ برای #آمریکا بینهایت #دُم_تکون دادید ولی هیچی دستتان نگرفت.
👆 یکی به این احمق بگه اتفاقا همین #سه_مسئله مهمترین نقش را در سقوط دولت اسد داشتند .
♦️#اینترنت و #فضای_مجازی_ول و رها و از هم #گسیختگی_اجتماعی به سبب نبود #تقیدات_دینی و #گسترش_ #ولنگاری و #صحنه_گردانی_دولت_ #خبیث و #شیطان_صفت_آمریکا به سبب ایجاد وحمایت از گروهک های تکفیری سه دلیل عمده سقوط دولت بشار اسد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای پزشکیان! یادت هست گفتی که اسراییل اسلحه زمین بگذارد ما هم اسلحه را زمین می گذاریم
سوریه تسلیم شد و اسلحه رو زمین گذاشت
اسراییل بعد از سقوط دولت سوریه و حمله به پایگاه هوایی Mezzeh در دمشق پس از حملات اسرائیل..
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تغییر چهره تروریستها برای شرکت در انتخابات آینده سوریه است
دکتر پیروز، استاد روابط بینالملل دانشگاه تهران:
🔸این تروریستها جنایتهای بیشماری کردهاند و میخواستند ایجاد ترس و وحشت کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ادامه تجاوز صهیونیستها به سوریه در خلاء قدرت مرکزی
درباره ماجرای سوریه
و حکمت متعالیه مقاومت-۱
🔹آیا هزینه های مادی و انسانی که در سوریه در طول این سال ها کردیم، ارزشش را داشت؟ اصلا ما در سوریه چه می کردیم؟ اگر این حضور ارزشش را داشت، چرا از دستاوردهای آن صیانت نکردیم؟
🔻برای پاسخ به این سوالات، ابتدا باید منطق و حکمت متعالیه "مقاومت" را در دو بُعد "ایرانی" و "اسلامی" فهمید. حتی اگر کسی دریافت اسلامی نداشته باشد و نگرش صرفا ایرانی و محدود به منافع ملی داشته باشد، باید به حقیقتی مهم پی برده باشد:
🔹مواجه نشدن بهنگام با تهدیدهای دشمن، مساوی است با این که به شکل کاملا منفعلانه در خاک خود غافلگیر شوید و صد برابر هزینه بپردازید؛ تازه معلوم هم نیست که بتوانید او را عقب برانید یا نه.
🔻امیر مومنان (ع) در این باره حکمتی را بیان فرموده اند که مقبول استراتژیست هاست: «با دشمن بجنگید، پیش از آن که با شما بجنگند. َوَاللَّهِ مَا غُزِيَ قَوْمٌ قَطُّ فِي عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا. به خدا سوگند با هیچ قومی در خانهاش نجنگیدند، مگر آن که او را خوار ساختند.» (خطبه ۲۷ نهجالبلاغه)
🔹منطق مقاومت در منطقه ما، جعلی و مصنوعی نیست، بلکه از متن ملت ها و در واکنش به واقعیت های تلخ چند ده سال انفعال و خوش خیالی جوشیده است.
🔻برپایی رژیم اشغالگر در فلسطین و سپس دست درازی آن به خاک همه همسایگان، دقیقا به موازات دعوت به صلح و سازش در طول چند دهه انجام شد و به ملت ها فهماند که بدون مقاومت، نمی توانند از حیثیت و موجودیت خود پاسداری کنند.
🔹ملت ما، پیشگام مقاومت است. این، یک انتخاب میان ذلت و عزت، و بنابراین، یک الزام بود. متجاوزان ارتش بعث، چه جنایاتی که در استان های غربی و جنوب غرب مرتکب نشدند. وقتی آنها با پشتیبانی جند ده کشور غربی و عربی به خاک چند استان ما تجاوز کردند، نه ارتش بلکه بسیج مردم بود که خط مقدم مقاومت را شکل داد.
🔻در چنان روزگار دشواری که همسایگان جنوبی ما در حال خیانت و کمک به صدام بودند، سوریه جزو معدود دولت های عربی بود که کنار مقاومت ملت ایران ایستاد و پشتیبانی کرد و به همن علت هم، مغضوب آمریکا و اسرائیل شد.
🔹حکومت اسد -پدر و پسر- اگر به تهدید و تطمیع های غرب و ارتجاع عرب تن می دادند، هیچ رسانه و سیاستمدار غربی یادش نمی افتاد که درباره دموکراسی و دیکتاتوری سخن بگوید. همچنان که نه درباره دیکتاتوری مطلق در عربستان و اردن و امارات و بحرین و قطر و مصر حرف می زنند و نه از جریان معارضه جانبداری می کنند.
🔻نوبت دوم که آتش جنگ نیابتی غرب علیه ملت ایران و دیگر ملت های مستقل برافروخته شد، به واسطه برکشیدن دولت داعش در عراق و سوریه بود. سرطان این تروریسم از یکسو به عمق سوریه کشیده شده بود و از جانب دیگر به مرزهای غربی ایران رسیده بود؛ جنان که علنا از حمله به عمق خاک ما می سخن گفتند.
🔹تروریست های تکفیری و اجاره ای، اگر در عراق و سوریه مهار نمی شدند، جنایات بزرگتری را در عمق سرزمین ما مرتکب می شدند. نیاز مشترک سه کشور، موجب حضور مسشاری ایران شد. ما هنگامی توانستیم به مقاومت آنها کمک کنیم، که دولت و مردم هم پای کار بودند و برای امنیت خود جنگیدند.
🔻در اینجا، نیروهای مقاومت منطقه ای و روسیه هم وارد شدند تا سر افعی داعش به سنگ کوبیده شد. این پیروزی بسیار بزرگ، یعنی تضمین هفت- هشت سال امنیت برای خودمان و منطقه و حتی فرا منطقه.
💢ادامه دارد
👇👇👇
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
درباره ماجرای سوریه و حکمت متعالیه مقاومت-۱ 🔹آیا هزینه های مادی و انسانی که در سوریه در طول این سال
درباره ماجرای سوریه
و حکمت متعالیه مقاومت-۲
🔻دشمنانی که روزی صدام را برای حمله به ایران ملعبه دست کردند، روزگاری دیگر به اشغال مستقیم دو همسایه شرقی و غربی ما پرداختند و رسما ایران را تهدید کردند، و روز سوم، جنگ نیابتی داعش و دیگر گروه های تکفیری را بر ساختند، از حجم شکست های راهبردی، لحظه ای آرام و قرار نداشته اند.
🔹فکرش را بکنید: فقط هفت هزار میلیارد دلار هزینه آمریکا در دو جنگ افغانستان و عراق و "تقدیم عراق به ایران در سینی طلایی" به تعبیر سعود الفیصل وزیر خارجه مقبور عربستان؛
🔻پس از آن سرمایه گذاری انبوه روی جنگ نیابتی و شکست در آن و بسیج شدن ظرفیت های مقاومت منطقه ای، از افغانستان و پاکستان تا یمن و عراق و سوریه و لبنان؛ و سپس، دریافت ضربات راهبردی، بعد از عملیات طوفان الاقصی و نمایش محدود وحدت میدان ها از سوی جبهه مقاومت.
🔹عملکرد یکایک دستگاه های خودمان در بحران اخیر سوریه را می توان (و باید از موضع کارشناسی) نقد و بررسی کرد. اما زبان طعنه و تمسخر با زبان نقد دوتاست.
🔻ناراحتی از اتفاق مهم پیش آمده، سزاوار هر ایرانی مسلمان است؛ اما زبان طعنه و تمسخر، قطعا خیر خواهانه نیست و اگر با توجه باشد، قطعا همان زبان شماتت منافقانه در پسِ هر ناکامی جبهه خودی است.
🔹این یادداشت مجال پرداختن به عملکرد دولت، دستگاه های اطلاعاتی، وزارت امور خارجه، نیروهای نظامی مسئول به ویژه سپاه پاسداران، و وزارتخانه های اقتصادی را ندارد.
🔻اگر ما حداکثر ۱۰ تا ۲۰ درصد امکان اثر گذاری بر تحولات سوریه را داشته ایم، ۸۰- تا ۹۰ درصد دیگر به نقش "دولت، ارتش و مردم سوریه"، دولت روسیه، و دولت های معارض (از آمریکا و اسرائیل و غرب تا ترکیه و ارتجاع عرب) بر می گردد.
🔹تشدید تحرکات گروه های تروریستی در شمال سوریه، از چند ماه قبل آشکار بود و این نکته هم که ماموریت داشته باشند برای نجات رژیم از نفس افتاده اسرائیل، میدان جنگ را عوض کنند، احتمال بالایی به شمار می رفت. در عین حال، سرافکندگی بزرگی بود اگر وسط جنگ حزب الله و حماس با صهیونیست ها، مرتکب خیانت می شدند.
🔻اما ائتلاف تحریر الشام بلافاصله پس از اعلام آتش بس، وارد معرکه شد و این در حالی بود که دولت اسد پس از قریب ۱۵ سال جنگ، تحمل ویرانی و چند پارچگی، غارت منابع اقتصادی و نفتی اش از سوی آمریکا و ترکیه، نارضایتی اقتصادی مردم، و ارسال پیام های تهدید و تطمیع از سوی فرستادگان دولت های عربی به دمشق، توان ادامه مقاومت را نداشت و به همین علت، در دام محاسبات غلط افتاد.
🔹این نکته هم گفتنی است متاسفانه ارتش سوریه به اعتبار آموزه های سکولار حزب بعث، غالبا فاقد انگیزه های دینی یا ملی قوی برای جنگیدن بوده و این در حالی است که هم برخی سران ارتش و هم برخی مقامات دولتی، از طریق کارهای اطلاعاتی طولانی مدت، خلع روحیه شده یا با دشمن بسته بودند.
🔻در چنین شرایطی فارغ از شدت و ضعف عملکرد دستگاه های مسئول ما، دولت میزبان مقاومت، آمادگی روحی تداوم مسیر را نداشت و بنابراین ایران هم نمی توانست جای میزبان هزینه بدهد. هر چند که به احتمال قریب به یقین، مردم سوریه، هزینه های تلخ تر و بزرگتری خواهند پرداخت.
🔹بازخوانی و بازیابی و ارتقای عمومی منطق مقاومت، بالاترین نیاز امروز ما و منطقه است. ملت های منطقه، حجم خباثت و شرارت آمریکا و رژیم صهیونیستی را به ویژه در طول دو دهه اخیر به چشم دیده است. همچنان که یقین کرده، آمریکا و غرب سر سوزنی قابل اعتماد نیستند.
🔻سیاستمداران و فعالان فلسطینی، شاخه زیتون را کنار اسلحه بالا آوردند تا سازش را جایگزین مقاومت کنند؛ اما در طول چند دهه، هر بار بخش بیشتری از سرزمین شان به اشغال در آمد و هر بار، عرصه تنگ تر شد. ملت بی سرزمین و بدون حاکمیت بر سرنوشت خود، دیگر کجا می توانست سکونت کند و چه اختیاری درباره آینده خود و فرزندانش می توانست داشته باشد؟
🔹رویداد سوریه، ناکامی بزرگی برای همه ملت هایی است که می خواهند در امنیت و استقلال زندگی کنند. اما نه اول ماجراست و نه پایان آن. پیروزی و ناکامی، ویژگی نبرد های بزرگ و دوران ساز است. شبکه سیطره جوی غرب، ضربات بزرگی را دریافت کرده که پنهان می کند و پیروزی مهمی را کسب کرده که برای شکستن جبهه مقاومت، بزرگ نمایی می کند.
🔻بازسازی و باز آرایی استحکامات مقاومت در منطقه بسیار مهم است؛ اما از آن مهم تر، همدلی و اجماع بر سر دو واقعیت است: اولا راهبرد دشمن بر از هم گسیختن وحدت میدان ها قرار گرفته و حال آن که خود به آن عمل می کند؛ و ثانیا دعوت به مذاکره مستقل از ایران و "گشایش نمایی" تله های تعبیه شده، صرفاا عملیات فریب است و باید از افتادن در این دام پرهیز کرد.
▪️محمد ایمانی
👁🗨بررسی گروههای مذهبی و سیاسی سوریه
¤ تسلط ۵۰ ساله اسدها بر سوریه با زور یا موروثی؟
▪︎بافت مذهبی جمعیت سوریه
بافت مذهبی سوریه به این شرح است:
۷۴ درصد اهل سنت، ۱۳ درصد علوی نصیریه، ۲ درصد شیعه امامی و اسماعیلی، ۳ درصد دروزی، ۷ درصد مسیحی و ۱ درصد یهودی و ایزدی.
اهل سنت سوریه
اهل سنت سوریه با اهل سنت سایر کشورها، مانند عربستان و مصر، تفاوتهایی دارد. این گروه به دو بخش تقسیم میشود:
1. اکثریت اموی: که ریشه در تاریخ بنیامیه دارند.
2. اقلیت شافعی: که شامل کردها میشوند.
دمشق، بهعنوان مهد تفکر عثمانی اموی (بنیامیه)، سالها مرکز حکومت معاویه و بنیامیه بوده است. به همین دلیل اهل سنت سوریه، با ریشهای اموی، بهصورت صدها گروهک رشد یافتهاند.
تفاوت بارز اهل سنت سوریه با اهل سنت عربستان و مصر در این است که علی (ع) را اصلاً جزء خلفای چهارگانه نمیدانند. آنان معتقدند ترتیب خلفا به این صورت است: ابوبکر، عمر، عثمان، معاویه، یزید (لعنتالله علیهم اجمعین) و دیگران. همچنین نسبت به اهلبیت (علیهمالسلام) و بنیهاشم (ع) بغض و کینه دارند. به همین دلیل، بخش قابلتوجهی از اهل سنت سوریه ناصبی محسوب میشوند.
علوی نصیریه
علویان ۱۳درصدی نصیریه، که خاندان اسد از آنان هستند، یکی از فرقههای تاریخی غالی بهشمار میروند. این فرقه خود را به محمد نمیری نسبت داده . او از اصحاب امام حسن عسکری (ع) بود، اما پس از شهادت ایشان، ادعای وکالت و نیابت از امام زمان (عج) کرد. او بهدلیل عقاید الحادی (مانند تناسخ) و غلو، با نامه امام حسن عسکری (ع) رسوا شد. پس از آن، ادعای پیامبری و حتی ربوبیت کرد. / ریشهای اسدها
حسین بن حمدان خصیبی، نویسنده کتاب هدایه الکبری، این فرقه را سازماندهی کرد. قبر او در حلب قرار دارد که در سال ۱۳۹۱ شمسی توسط ارتش آزاد سوریه تخریب شد.
اعتقادات علوی ۱۳درصدی نصیریه
این فرقه ترکیبی از آموزههای شیعی، مسیحی و باورهای ایران پیش از اسلام است. آنان به تثلیثی متشکل از علی (ع)، محمد (ص) و سلمان فارسی (ع) معتقدند و این سه را با حروف “ع، م، س” (علی، محمد، سلمان) معرفی میکنند.
اعمال و مناسک نصیریه:
1. نمازهای پنجگانه بهجا میآورند که سجده ندارد و بهجای آن حرکتی شبیه رکوع انجام میدهند.
2. نماز جمعه ندارند و وضو یا طهارت برای رفع جنابت نمیگیرند.
3. مساجد ندارند و نمازهایشان را در خانه میخوانند.
4. حج را کفر دانسته و آن را عبادت بتها میپندارند.
5. خمس اموال خود را به مشایخ و رهبران فرقه تحویل میدهند.
6. روزه را تنها بهمعنای دوری از زنان در ماه رمضان میدانند.
7. نسبت به خلفای نخستین (ابوبکر، عمر و عثمان) بغض دارند و آنان را لعنت میکنند.
8. به اسرار باطنی برای عقاید خود معتقدند و خود را عالم به این اسرار میپندارند.
9. باور دارند که امام حسین (ع) در عاشورا کشته نشده و مانند مسیح، کسی شبیه او به شهادت رسیده است.
▪︎تضادهای مذهبی و سیاسی در سوریه
اکثریت اهل سنت سوریه، که عمدتاً اموی هستند، حکومت بشار اسد را از لحاظ مذهبی و سیاسی مهدورالدم میدانند و تخریب حرمهایی مانند حرم حضرت زینب (س) را وظیفه خود میشمارند. آنان معتقدند که حق حاکمیت بر سوریه متعلق به اکثریت (اهل سنت اموی) است، نه اقلیت علوی (۱۳ درصد).
از سوی دیگر، اهل سنت اموی سوریه در گذشته توسط امپراتوری عثمانی و در حال حاضر توسط ترکیه حمایت میشوند، درحالیکه اهل سنت شافعی کرد با ترکیه مخالف هستند.
▪︎ایران و سوریه
ایران به دلایل ژئوپلیتیک، نزدیکی به مرز اسرائیل و فلسطین، وجود حرمهای اهلبیت (ع) و ارتباط تاریخی با سوریه، این کشور را عمق استراتژیک خود میداند. طبیعی است که خاندان اسد، با این پیشینه تاریخی و مذهبی، با حکومتهای عربی متفاوت باشد، به انقلاب اسلامی ایران نزدیکتر باشد، در دوران جنگ هشتساله در کنار ایران قرار گیرد و دشمن اسرائیل باشد.
این عوامل باعث شده است که حکومت بشار اسد نزد کشورهای عربی محبوبیتی نداشته باشد و سوریه به کانونی از درگیریهای مذهبی و سیاسی تبدیل شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: با دستور نمیتوانیم کسی را هدایت کنیم
🔹با امر و نهی هم نمیشود جامعه را هدایت کرد.
✍ اینکه در اوج بحران های منطقه و محیط پیرامون کشور ،رئیس جمهور مملکت بدنبال بی اعتبار کردن احکام دینی و قانون مملکت و فعال کردن گسل های اجتماعی و فرهنگی است ،جای تامل دارد .....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️برای این آقا معاون وزیر بودن هم زیاده
آلزایمر داره
همش حرفهای تکراری میزنه
هنوز هیچ برنامهای نداره
چون هنوز کارشناساشو پیدا نکرده
خلاصه که لباس گشادی تنشه
لیاقت ما این نبود
شایدم حقمونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️چقدر صحنههای امروز سوریه آشناست...
📌تزویر، سکهای دو روست...
✍سوریه با دست خود، گور خودش را کند و در باتلاق جنگ داخلی و تهاجم خارجی فرو خواهد رفت...
#شجره_صالحه_بصیرت_شهدایی
یادکنیم ازامام وشهیدان با#صلوات