هدایت شده از آیتالله ملک زاده
✅ #منابع_لغوی اجتهاد:
🔶 کتب لغوی لازم برای فراید استنباط و اجتهاد را میتوان به سه دسته تقسیم کرد.
1️⃣ دسته اول: کتبی که تنها به معنای لغت پرداختهاند و به جایگاه استعمال واژه نظر نداشتهاند. از جمله این کتب میتوان از «العین» خلیل بن احمد، «صحاح اللغة» جوهری، «لسان العرب» إبن منظور، «مصباح المنیر» فیّومی و «قاموس المحیط» فیروزآبادی نام برد.
2️⃣ دسته دوم: کتبی که لغت را با توجه به کاربردش در قرآن و حدیث معنا کردهاند. مشهورترین کتاب در لغات قرآن «مفردات» راغب اصفهانی است. مهمترین کتب در لغت روایات نیز «النهایة» ابن اثیر و «مجمع البحرین» طریحی میباشد.
3️⃣ دسته سوم: کتبی که ریشه و معنای اصلی لغت را در عصر صدور، به دقت مشخص کردهاند. که «مقاییس اللغة» ابن فارس و همچنین «أساس البلاغة» زمخشری از این دستهاند.
🔶 فقها، معمولا به این کتب لغت مراجعه میکنند. به طور مثال شیخ اعظم انصاری در مکاسب محرمه، هنگامی که به قول لغوی مراجعه میکند، معمولا قولِ به قاموس المحیط، المصباح المنیر، الصحاح و النهایه مراجعه کرده و از آنها نام میبرد.
🔶 البته برخی در لغت قرآن، کتاب «مفردات» را قبول ندارد و میگویند راغب اصفهانی در آن اجتهادات زیادی کرده و نظرات شخصی خودش را اعمال کرده است.
دو کتاب اصلی لغت در احادیث، که به نوعی میتوان آن را با قرآن مشترک نیز دانست، «النهایه فی غریب الحدیث و الاثر»، تألیف إبن الاثیر(م606) است که از اهل سنت میباشد، و «مجمع البحرین»، تألیف فخرالدین طریحی(م1085) که شیعه است، هستند. این دو کتاب، از منابع اصلی رجوع فقها به لغت حدیث میباشد.
اگر فقیه بخواهد اصل و ریشۀ اصلی لغات را در زمان صدور بررسی کند، معمولا از دو کتاب «مغاییس اللغة»، تألیف ابن فارس بن زکریا، و «اساس البلاغة»، تألیف ابوالقاسم محمود بن عمر زمشخری مراجعه میکند. البته کتاب اول از اهمیت بیشتری برخوردار است.
این کتب، عمدۀ کتابهای لغت
مورد استفاده در اجتهاد است که ممکن است، برخی بر روی تعدادی از آنها را تاکید کنند.
⏮ برگرفته از درس #فلسفه_فقه و #روش_شناسی اجتهاد
🔶 آیتالله ملک زاده
http://eitaa.com/joinchat/761921543C9cf554b0c9
#منابع_درس خارج فقه
#فقه استدلالی
📎📎📎📎📎
این کتاب که در واقع شاهکار علمى آیت الله #حکیم است، به شیوه #فقه استدلالى است. این اثر شرحى است بر کتاب «عروة الوثقى» تألیف سید محمدکاظم #یزدی؛ شرحى جامع، موجز، عمیق، خالى از حشو و زواید و در عین حال نسبتاً ساده و روان و در نوع خود کم نظیر.
#عروة الوثقى کتابى فتوایى است و در آن ادله احکام نیامده است. از این رو، صاحب «مستمسک العروه» به شرح کلمات و بیان مستندات فقهى این کتاب پرداخته است.
آيت الله العظمی سيد محسن #حکيم (۱۳۰۶ ـ ۱۳۹۰ ق) از فقها و مراجع مجاهد شيعه در قرن چهاردهم هجري قمري است.
https://fa.wikishia.net/view/%D8%B3%DB%8C%D8%AF_%D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86_%D8%B7%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A8%D8%A7%D8%A6%DB%8C_%D8%AD%DA%A9%DB%8C%D9%85
«مستمسک» از کتاب اجتهاد و تقلید شروع مى شود و به کتاب وصیت پایان مى پذیرد. این کتاب به وسیله مکتبه آیت الله العظمى مرعشى نجفى در قم و توسط دار احیا در بیروت چاپ شده است.
#مستمسك العروة الوثقى - ج ١٢
تألیف السيد محسن الطباطبائي الحکیم
ناشر ، دار إحياء التراث العربي، بیروت ، الطبعة: 3 : 1392 هـ
#متن مستمسک جلد ۱۲(اجاره و مضاربه)👇👇👇👇
http://lib.eshia.ir/27158/12/479/%D9%85%D8%B6%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D9%87
.
#معرفی منابع خارج فقه
#فقه استدلالی
📎📎📎📎
#المبسوط في فقه الإمامية
نویسنده : الشيخ الطوسي
ابوجعفر محمد بن حسن بن على بن حسن طوسى، معروف به شيخ الطائفة (۳۸۵-۴۶۰ق)
https://fa.wikishia.net/view/%D8%B4%DB%8C%D8%AE_%D8%B7%D9%88%D8%B3%DB%8C
شیخ طوسی، المبسوط را در پاسخ به مخالفان شیعه نوشته است که مدعی ناچیز بودن فقه شیعه و مسائل مطرحشده در آن بودهاند. به گفته نویسنده، این کتاب، تمام ابواب فقه و فروعاتی را که اهل سنت مطرح کردهاند، دربردارد.
شیخ ازمشهورترین محدثان
وفقیهان شیعه است. وی نویسنده دو کتاب التهذیب و الاستبصار از کتابهای چهارگانه حدیثی شیعه است. در ۲۳ سالگی از خراسان به عراق آمد و از اساتیدی چون شیخ مفید، سید مرتضی استفاده کرد.
#المبسوط
ناشر: المكتبة المرتضوية لإحياء الآثار الجعفرية
تهران ، چاپ سوم، 1387ق
۸جلدی
جلد : 3 صفحه : ۱۶۷
مبحث مضاربه
https://lib.eshia.ir/10036/3/167
#آشنایی با منابع درس خارج اصول
📎📎📎📎📎📎
دروسٌ فی عِلمِ الأُصول
یا #حَلَقاتُ الأُصول،
نوشته شهید آیه الله سید محمدباقر #صدر.
شهید صدر این کتاب را برای تدریس در دروه سطح حوزه علمیه تألیف کرده است و آن را جایگزین مناسبی با کتابهای معالم، قوانین، رسائل و کفایه میدانست
این کتاب شامل سه مرحله اصلی است. شهید صدر از هر مرحله به «الحلقة» تعبیر کرده است. هر حلقه شامل یک دور کامل علم اصول است
https://fa.wikishia.net/view/%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D9%81%DB%8C_%D8%B9%D9%84%D9%85_%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%88%D9%84_(%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8)
سیدمحمدباقر صدر در سال ۱۳۱۳ش در کاظمین به دنیا آمد و در سال ۱۳۵۹ش توسط رژیم بعث عراق دستگیر شد و به شهادت رسید.
ایشان علاوه بر مرجعیت دینی، مرجعیت سیاسی شیعیان عراق را نیز برعهده داشت،
سیدمحمدباقر صدر، در دانشهایی چون اصول، فقه، فلسفه، سیاست، و معرفتشناسی نظریههای نو ارائه داده است. نظریههای حق الطاعه، منطقة الفراغ و توالد ذاتی معرفت و...از نظریههای مشهور وی است. کتابهای فلسفتنا، اقتصادنا، دروس فی علم الاصول (کتاب حاضر) و الاُسُسُ المنطقیه للاستقراء از مهمترین آثار اوست.
متن کتاب : دروس في علم الأصول؛ جلد : 1 فهرست
https://lib.eshia.ir/86748/1/443
.📎📎📎📎📎📎📎📎📎
گامی بسوی اجتهاد
https://eitaa.com/manaabe
#آشنایی با منابع درس خارج فقه
#فقه استدلالی
📎📎📎📎📎📎
مَجْمَعُ الفائدَة وَ البُرهان فی شَرحِ إرشادِ الأذهان
کتابی فقهی (۱۴جلدی) به زبان عربی نوشته احمد بن محمد اردبیلی معروف به مقدس اردبیلی (درگذشته ۹۹۳ق) است.
https://fa.wikishia.net/view/%D9%85%D8%AC%D9%85%D8%B9_%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%A7%D8%A6%D8%AF%D8%A9_%D9%88_%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D9%86_%D9%81%DB%8C_%D8%B4%D8%B1%D8%AD_%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%A7%D8%AF_%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B0%D9%87%D8%A7%D9%86_(%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8)
این اثر در شرح کتاب إرشاد الأذهان إلی أحکام الإیمان تألیف علامه حلی نگاشته شده است. کتاب مجمع الفائده، یک موسوعه استدلالی فقه است و در فقه، دارای اهمیت و جایگاه است. ادبیات کتاب گاه پیچیده و فروعات مسائل را به خوبی تشریح کرده است. مولف، نگاهی جدید و مکتبی خاص دارد که پیش از آن سابقه نداشته و بسیاری از نظراتش با مشهور فقهاء متفاوت است.
آیتالله شبیری زنجانی، فقیه و رجالشناس معتقد است محقق اردبیلی در دانش فقه صاحب مکتب است و بین قبل از او و بعد از او تفاوت بسیاری در کیفیت استدلال و استنباط فقهی هست.[۹]محقق اردبیلی در صفر ۹۹۳ق[۱۰]دار فانی را وداع گفت.
متن کتاب جلد : 10 المطبعة :
انتشارات جامعه مدرسین حوزه علمیه
مؤسسة النشر الإسلامي ، قم ، ۱۳۷۹ش
مبحث مضاربه صفحه :۲۲۶
http://lib.eshia.ir/10147/10/226
.
مدرسه فقاهت
مدرسه فقاهت با «پخش زنده درسها» ارتباط حوزههای علمیه قم، مشهد، نجف و سایر مراکز حوزوی را برقرار و با ارائه «تقریر دروس حوزوی با قابلیت دسترسی به مستندات ...
https://www.eshia.ir/default.htm
متن بیش از ۵۲۹۸عنوان کتاب در ۹۹۳۰ جلد؛ در کتابخانه «مدرسه فقاهت» به منظور دسترسی به کتابهای فقهی اصولی، حدیثی، تفسیری و .
http://lib.eshia.ir/
#معرفی منابع
درس خارج #اصول
📎📎📎📎📎
#نهایة الافکار
شیخ محمدتقی بروجردی، یک دوره کامل علم اصول در چهار جلد به نام «نهایة الافکار» تدوین نموده که در واقع، تقریر بحث اصول استادش آقا ضیاءالدین عراقی است.(۱۲۷۸ - ۱۳۶۱ ق)، از فقها و مجتهدان بزرگ شیعه در قرن چهاردهم قمری
https://wiki.ahlolbait.com/%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%D8%A9_%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%81%DA%A9%D8%A7%D8%B1_(%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8)
موضوعات مورد بحث در این کتاب عبارت است از:
تعریف علم و موضوع آن، وضع، اطلاق لفظ و اراده شخص آن و یا نوع آن، هل الالفاظ موضوعة للمعانى المرادة، لاوضع آخر للمرکبات، لاوضع للمعانى المجازیة، حقیقت و مجاز، حقیقت شرعى، صحیح و اعم، امکان و وقوع اشتراک، استعمال لفظ در بیش از یک معنى، مشتقات، اوامر، مقدمات واجب، نواهى، مفاهیم، عموم و خصوص، مطلق و مقید، قطع، شکوک، استصحاب، تعادل و تراجیح.
در تمام تقریرات مقرر، از جمله در مباحث اجتهاد و تقلید، دقت علمی و تامل و کنکاش در ابعاد هر موضوع، در کنار توجه ویژه به ادله و مبانی قرآنی و روایی هر مبحث، قرار گرفته است. این ویژگیها ضمن اینکه سبک و روش خاص آقا ضیاء عراقی است، به عنوان اسلوب عمومی حوزه نجف هم قابل طرح است.
ترتیب مباحث و بیان روشن و قلم روان، از دیگر خصوصیات کتاب است.
مؤسسة النشر الاسلامي لجماعة المدرسين ، قم ، ۱۴۱۷ ق
متن کتاب ، جلد ۱👇👇👇
https://lib.eshia.ir/13053/1/1
#معرفی _منابع
#خارج_فقه
🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶
#الواضح في شرح العروة الوثقى
المؤلف : #الجواهري، الشيخ محمد
أضواء وآراء على بحوث السيد الخوئي ره
این کتاب شرحی بر کتاب "العروهالوثقی" تالیف سیدمحمدکاظم یزدی است .
از آن جايى كه كتاب عروة الوثقی
كتابى توضيح المسايلى است و ادله فقهى مربوط به ابواب مختلف فقه عبادات در آن بيان شده است در اين مجموعه فقهى به صورت مبسوطى ادله عقلى و نقلى مباحث، توسط فقیه معاصر جناب آیه الله جواهری بيان گرديده است .
الناشر : العارف للمطبوعات ، بیروت ، ۱۴۳۶ ق. ، (۱۶ جلدی )
متن کتاب الواضح ، جلد ۱۲ ، مضاربه 👇👇👇👇👇
http://ar.lib.eshia.ir/11212/12/375
#کتاب_شناسی
#فقه معاصر
#مسائل جدید فقهی
📌📌📌📌📌
آثار متعددی از سوی فقها و محققان درباره #مسائل_مستحدثه به نگارش درآمده است از جمله:
✅«المسائل المستحدثة» اثری به زبان عربی و قلم سیدمحمدصادق #روحانی، قم، انتشارات دارالکتاب. در این کتاب مسائلی همچون :
تلقیح مصنوعی، سرقفلی، اوراق بهادار، سفته، ذبح با ابزار جدید، کالبدشکافی، پیوند اعضا و حق تألیف و...
مورد بررسی فقهی قرار گرفتهاند.
✅المبسوط فی فقه المسائل المعاصرة: المسائل الطبیة، نوشته محمد #قائنی، قم، مرکز فقهی ائمه اطهار(ع). این کتاب در دو جلد به مسائل پزشکی جدید مانند پیوند اعضا، باروری مصنوعی، شبیهسازی از منظر فقه پرداخته است. این کتاب با عنوان «پژوهشی در مسائل فقه پزشکی» توسط محمد علی #قاسمی به فارسی ترجمه و توسط مرکزفقهی ائمه اطهار(ع) منتشر شده است.
✅الفقه و مسائل الطبیة، به قلم محمدآصف #محسنی قندهاری، مجموعهای از احکام پزشکی و مباحث فقهی پزشکی به زبان عربی است که توسط بوستان کتاب قم در دو جلد چاپ شده است.
✅«مسائل مستحدثه پزشکی» کتابی فارسی که از سوی #دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گردآوری و توسط بوستان کتاب قم منتشر شده است. این کتاب در دو جلد به مباحثی همچون تلقیح، کالبدشکافی، سقط جنین، پیوند اعضا و شبیهسازی پرداخته است.
👇👇👇👇👇👇
https://fa.wikishia.net/view/%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84_%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D8%AB%D9%87
#منابع درس
#خارج #فقه
📎📎📎📎👇📎📎📎📎
۱_ #العروة_الوثقى - جماعة المدرسین ، محشی مراجع
نویسنده : الطباطبائي #اليزدي، السيد محمدكاظم
مؤسسة النشر الإسلامي ، قم ،۱۴۱۷ ق
جلد : 5 صفحه : 142 ، مبحث مضاربه👇👇
http://lib.eshia.ir/10027/5/142
۲-#مستمسك العروة الوثقى - ج ١٢
تألیف السيد محسن الطباطبائي #الحکیم
ناشر ، دار إحياء التراث العربي، بیروت ، ۱۳۹۲ ق
متن کتاب ، مبحث مضاربه جلد ۱۲ صفحه ۲۳۴👇👇
http://lib.eshia.ir/27158/12/234
۳_#جواهر الكلام (فی شرح شرایع الاسلام محقق حلی)
نوشته ،شیخ محمدحسن #نجفى، معروف به صاحب جواهر (1266 - 1192 ق)
ناشر ، دار إحياء التراث العربي، بیروت ، 1362 ش، چاپ هفتم 43جلدی
مبحث مضاربه ، جلد : 26 صفحه : 336👇👇👇👇
http://lib.eshia.ir/10088/26/336/%D9%85%D8%B6%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D9%87_%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B6
۴_ تفصيل #وسائل_الشيعة إلى تحصيل مسائل الشّريعة
نویسنده : محمد بن حسن معروف به شیخ #حُرّ_عاملی، صاحب وسائل، محدث و فقیه بزرگ شیعه(۱۰۳۳ - ۱۱۰۴ق)
ناشر ، آل البیت لإحیاء التراث ، قم، ،قطع وزیری،۳۰جلدی
1409 ق
جلد : 11 صفحه : ۱۵ ، روایات کتاب مضاربه👇👇
http://lib.eshia.ir/27038/11/15
۵_#موسوعة الامام الخوئي نویسنده : #الخوئي، السيد أبوالقاسم جلد : 31
الناشر : مؤسسة الخوئي الإسلامية ، قم ، ۱۴۱۷
صفحه : ۵۵۱ مبحث مضاربه👇👇👇
مباني في شرح العروة الوثقى السيد محمد تقي الخوئي
https://lib.eshia.ir/71334/31/551
۶_كتاب #المضاربة
نویسنده مرحوم آیه الله سید محمود هاشمی #شاهرودی
ناشر: بنياد فقه و معارف اهل بيت: قم ، 1432 ق
متن کتاب مضاربه⬇️
http://lib.eshia.ir/12040/1/545
۷_#مسالك الأفهام إلى تنقيح شرائع الإسلام
نویسنده : الشهيد #الثاني ، زين الدين العاملی
الناشر : مؤسسة المعارف الاسلاميه ، قم ، ۱۴۱۳ق
جلد : 4 صفحه : ۳۴۳ ،مبحث #مضاربه ⬇️⬇️⬇️
https://lib.eshia.ir/10151/4/343
۸_ #مهذب الاحکام فی بیان حلال و الحرام
نویسنده : #السبزواري، السيد عبد الأعلى
قم ، دار التفسیر ، ۱۳۸۸ق ،
، ۳۰جلدی
جلد : 19 صفحه :۲۳۰
⬇️ مبحث مضاربه👇👇👇
http://lib.eshia.ir/10443/19/230
۹_ #المبسوط في فقه الإمامية
نویسنده : ابوجعفر محمد بن حسن #طوسى، معروف به شيخ الطائفة (م 460 ق)
ناشر: المكتبة المرتضوية لإحياء الآثار الجعفرية
چاپ سوم ، تهران ، 1387ق ، ۸جلدی
جلد : 3 صفحه : ۱۶۷
مبحث مضاربه👇👇👇
https://lib.eshia.ir/10036/3/167
۱۰-#تفصيل_الشريعة(المضاربه، الشركهو......)
شرح كتاب« #تحریرالوسیله » مرحوم #امام خمینی ره
تألیف مرحوم#فاضل لنكرانى، محمد
ناشر: مركز فقه الائمه الاطهار( ع): قم: 1383 ه. ش
متن مبحث مضاربه⬇️⬇️⬇️⬇️
http://lib.eshia.ir/10602/1/493
۱۱_ #مَجْمَعُ الفائدَة وَ البُرهان فی شَرحِ إرشادِ الأذهان
نوشته احمد بن محمد اردبیلی معروف به #مقدس_اردبیلی
المطبعة : مؤسسة النشر الإسلامي ، قم ، ۱۳۷۹ش
متن کتاب جلد : 10 مبحث مضاربه صفحه :۲۲۶
http://lib.eshia.ir/10147/10/226
۱۲_ #الحدائق الناضرة في أحكام العترةالطاهرة
نویسنده : ، الشيخ يوسف البحرانی
محقق/ الإيرواني، محمد تقي
ناشر: مؤسسة النشر الاسلامي التابعة لجماعة المدرسين ، قم،۱۳۶۳ ه ،ش
متن کتاب ،جلد : 21 ، #مضاربه
صفحه ۱۹۹
👇👇👇👇
http://lib.eshia.ir/10013/21/199
۱۳_ #رياض_المسائل في تحقيق الأحكام بالدّلائل
مولف:سيد على بن محمد طباطبایی #حائرى(1231 - 1161 ق)، مشهور به #صاحب_ریاض
ناشر: مؤسسة آل البيت عليهم السلام لاحياء التراث: قم چاپ: اول: 1418ق
متن کتاب ،جلد ۹صفحه۳۳۲
مبحث مضاربه👇👇
http://lib.eshia.ir/27154/9/332
۱۴_ #تحرير الوسيلة( دو جلدى)
تأليف ، امام #خمينى ره، سید روح الله
ناشر: موسسه تنظيم و نشر آثار امام خمينى( ره)
مكان چاپ: تهران، ۱۳۷۹ش
متن کتاب جلد ۱مبحث مضاربه صفحه ۵۵۷
http://lib.eshia.ir/12409/1/577
درسهای فقه معاصر مراجع
سایت مدرسه فقاهت👇👇👇👇
https://www.eshia.ir/feqh/archive/subject/
📎📎📎📎📎📎📎📎📎
گامی بسوی اجتهاد
https://eitaa.com/manaabe
#آشنایی با منابع
درس خارج #اصول
🖊🖊🖊🖊🖊
۱_ #کِفایةالاصول
نوشته مرحوم آیه الله ملامحمدکاظم خراسانی مشهور به #آخوند_خراسانی
ناشر مؤسسة آل البيت عليهم السلام لإحياء التراث ـ قم
، ۱۴۰۹ق ، چاپ اول
متن کتاب ، فهرست
⬇️⬇️⬇️⬇️
http://lib.eshia.ir/27004/1/551
۲_ #محاضرات فی اصول الفقه
(تقریرات درس خارج اصول فقه آیة الله #خویی)
نوشته آیة الله، شیخ محمد اسحاق #فیاض ،
الناشر: مؤسسة إحياء آثار الإمام الخوئي قدّس سرّه
قم ، ١٤٢٢ هـ.ق
متن مبحث #تعارض و #تزاحم در جلد ۳⬇️⬇️⬇️
http://lib.eshia.ir/27874/3/521
۳- #اجود التقریرات
(تقریر درس خارج اصول آیة الله میرزا محمد حسین غروی #نایینی)
نوشته حضرت آیة الله، سید ابو القاسم #خویی
کتابفروشی مصطفوی: قم، چاپ: دوم ، 1368ش
متن مبحث#تزاحم و#تعارض جلد : 2 صفحه : 501
⬇️⬇️⬇️
http://lib.eshia.ir/10057/2/503
۴_ #الفصول الغرویة فی الاصول الفقهیة،
تالیف محمد حسین ایوان کیفی ورامینی #اصفهانی
ناشر: دار احياء العلوم الاسلاميه، قم چاپ: اول، 1404ق
متن کتاب فصول الغرویه ، ،
فهرست ، جلد ۱👇👇👇
http://lib.eshia.ir/13088/1/447
۵_ #مصباح الاصول
(تقريرات درس خارج اصول حضرت آيت الله #خويى )
نوشته آيت الله شهیدسید محمد واعظ #بهسودى کابلی ، مکتبه الداوری ، قم چاپ اول ۱۴۲۲ ق
متن کتاب ج ۲ ، مبحث مرجحات باب تزاحم ، صفحه ۶۶
http://lib.eshia.ir/11541/2/66
۶_ #منتقى الأصول (القواعد الفقهیه)-تألیف السيد عبد الصاحب الحكيم
تقریرات درس خارج اصول آیت الله،
#سیدمحمدحسینی_روحانی
مطبعة الأمير ،۱۴۱۳ق ، قم
متن کتاب ، جلد ۱ ، مبحث تزاحم👇
http://lib.eshia.ir/13050/1/0
۷_ #عنایة الاصول ، در شرح کفایه الاصول
تالیف سید مرتضی حسینی یزدی #فیروزآبادی
ناشر: انتشارات ، ضیاء فیروزآبادی ، ۱۳۸۷ش ، قم
متن کتاب عنایه الاصول جلد ۱صفحه ۴۵۳، مبحث متعلق اوامر و نواهی
http://lib.eshia.ir/13100/1/453/%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%85%D8%B1
۸_ #منتهی الدرایة فی توضیح الکفایة
نوشته سید محمدجعفر جزائری #شوشتری مروج
انتشارات دار الکتاب جزایری،چاپ دوم ، قم ،۱۴۱۵ ق.
متن کتاب جلد ۳، متعلق نواهی صفحه ۳👇👇
http://lib.eshia.ir/13112/3/3
۹_ #فوائد الاُصول
نوشته شيخ محمد علي كاظمى #خراسانى،
(تقریرات درس ميرزا محمدحسین غروى #نايينى)
ناشر: جامعه مدرسين حوزه علميه قم: چاپ: اول1376 ش
مبحث #تزاحم ، جلد ۱ ،فوائد الاصول
صفحه ۳۱۷
⬇️⬇️⬇️⬇️
http://lib.eshia.ir/11538/1/317
۱۰_ #نهاية الدراية فى شرح الكفاية
، تأليف، آية الله العظمى شيخ محمد حسین #اصفهانی غروی، مشهور به کمپانی
الناشر: مؤسسة آل البيت عليهم السلام لإحياء التراث ـ قم
الطبعة: ١ ، ١٤١٤ هـ.ق
متن کتاب نهایه الدرایه👇👇
http://lib.eshia.ir/27897/1/0
۱۱- #دروس في علم الأصول
معروف به #حلقات الاصول
نوشته شهید آیه الله سید محمدباقر #صدر
ناشر: مجمع الفكر الاسلامي، قم، چاپ: اول: 1423 ق
متن کتاب ، فهرست الحلقه الثالثه، جلد : 1
👇👇👇
https://lib.eshia.ir/86748/1/443
۱۲_ #نهاية الافكار " في مباحث الالفاظ "
تقريرات درس آية الله العظمى الشيخ #آقا_ضياء الدين العراقي (قدس سره)
تأليف آیه الله محمد تقي البروجردي النجفي (طاب ثراه)
مؤسسة النشر الاسلامي لجماعة المدرسين ، قم ، ۱۴۱۷ ق
متن کتاب ، جلد ۱👇👇👇
https://lib.eshia.ir/13053/1/1
📎📎📎📎📎📎📎📎📎
گامی بسوی اجتهاد
https://eitaa.com/manaabe