🔺طرح ملی خدمت میدانی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی
🔹محل استقرار میز ارتباطات مردمی نمایندگان تام الاختیار دستگاههای اجرایی در استان مازندران
🗓 چهارشنبه و پنجشنبه ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت از ساعت ۸ الی ۱۸
🗓 جمعه ۲۸ اردیبهشت از ساعت ۸ الی ۱۴
🔹ستاد سفر ریاست جمهور به مازندران
@nokteonline_ir
هدایت شده از انجمن روابط عمومی ایران - نمایندگی مازندران
✉️ دعوت نامه
🔰 به نام خداوند جان و خرد
🔵 فرهیخته گرامی
با سلام
⭕️ هر سال در آخرین روز های اردیبهشت در تقویم هفته ای را به پاسداشت زحمات فعالان به نام ((هفته ارتباطات و روابط عمومی)) نامگذاری شده است
🔵 از این رو در راستای ارج نهادن به زحمات مدیران و فعالان روابط عمومی ها و پاسداشت این هفته از شما دعوت می گردد تا در مراسمی که به همین منظور تدارک دیده شده است، حضور به هم رسانید.
🌺 بدیهی است حضور ارزشمند شما تجلیلی است از زحمات فعالان عرصه روابط عمومی که همواره در تکاپو تولید و انتشار خبر از انظار دور مانده اند.
🌿 مقدمتان را صمیمانه ارج می نهیم.
⭕️ سید علی حسینی مدیر نمایندگی انجمن روابط عمومی ایران در استان مازندران _ از سوی: مهیار کاردر(عضو هیأت رئیسه انجمن در مازندران)
🔰 چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۹ الی ۱۱ صبح(به صرف ناهار)
🔰 سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محمودآباد|مازندران
✅ به همراه اهدا گواهینامه رایگان حضور از سوی انجمن روابط عمومی ایران
🔵 ارتباط با ما جهت هرگونه سوال، نظرات و پیشنهادات و انتقادات:
۰۹۳۰۶۴۶۱۰۷۰سید علی حسینی @seiedalihosseini ۰۹۱۱۳۲۲۵۵۲۴ مهیار کاردر @mahyarkardar 🆔 @RavabetMazandaran 💯
🔹مازندرانیها در انتظار ۱۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سفر رییسی
▫️معاون اجرایی رئیسجمهور با اشاره به سفر رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت به مازندران گفت: در دور دوم سفر استانی آیت الله رئیسی به استان مازندران، ۱۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار جدید پیشبینی شده است.
▫️به گزارش حرف، محسن منصوری روز سه شنبه در جلسه هماهنگی و بررسی اجرای طرحهای اولویتدار استان مازندران اظهار کرد: برای دور دوم سفر ریاستجمهوری به استان مازندران، ۱۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار جدید پیشبینی شدهاست.
▫️وی خاطر نشان کرد: پروژههای جدید نهضت ملی مسکن، یک هزار تخت بیمارستانی جدید، پارک بزرگ ۵۰۰ هکتاری ساری و سد گلورد از جمله طرحهایی است که با حضور رئیسجمهوری در این سفر به بهرهبرداری می رسد.
▫️از جمله طرحهای مورد بررسی در این نشست میتوان به تکمیل دانشکدهها و خوابگاههای دانشجویی، عملیات آبخیزداری، توسعه بنادر صیادی، تکمیل استادیوم فوتبال هفتم تیر بابل، ایمنسازی مدارس و... اشاره کرد.
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر
برگزاری جلسه ستاد توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز با حضور دکتر مهرداد خزایی پول مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر،معاونت برنامهریزی، توسعه و مدیریت و منابع، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه، رئیس امور اداری و رفاه و پشتیبانی، رئیس امور مالی ، فرماندهان پایگاه بسیج برادران و خواهران و روابط عمومی
#جهش_تولید_با_مشرکت_مردم
#همه_باهم_جهاد_برای_حفظ_و_احیاء_منابع_طبیعی
#سامانه139_1504_امدادجنگل
#درخت_برای_زندگی
#ایران_سرسبز_ایران_قوی
#هر_ایرانی_سه_درخت
#همیار_طبیعت_باشیم
#من_هم_یک_جنگلبانم
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر
پاسداشت روز تولد عده ای دیگر از همکاران منابع طبیعی
در جهت گرامیداشت روز تولد همکاران محترم این روز از سوی مدیر کل محترم منابع طبیعی و ابخیزداری استان مازندران نوشهر به همکاران لوح و هدیه اهدا گردید
معاونت برنامهریزی، توسعه ومدیریت ومنابع ، فرمانده یگان حفاظت ، معاون امور اداری و نماینده اداره حراست نیزحضور داشتند
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و ابخیزداری استان مازندران نوشهر
گزارش تصویری از مسدود نمودن راه تردد تراکتور به سواحل دریا
🔻با پیگیری مسئول واحد منابع طبیعیکترا دو مسیر ورودی به ساحل منطقه پلتکله از توابع بخش نشتا به منظور جلوگیری از برداشت غیر مجاز ماسه با همکاری دهیاری منطقه توسط یکدستگاه بیل مکانیکی مسدود گردید.
🌱 روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تنکابن
🔷رئیس جمهوری روز جمعه با اهالی غرب مازندران در نوشهر دیدار خواهند کرد
🔷نوشهر - ایرنا - سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: رئیس جمهور دولت مردمی سیزدهم، جمعه آینده در دومین روز سفر استانی خود با اهالی غرب مازندران در نوشهر دیدار مردمی دارد.
🔷قاسم عزیززاده گرجی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این دیدار مردمی رئیس جمهور صبح جمعه در نوشهر با حضور شهروندان و مسئولان شهرستانهای غرب مازندران انجام خواهد شد
🔷متن کامل خبر در لینگ ذیل
https://irna.ir/xjQyNc
🔷ا روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر
❇️ برگزاری جلسه ستاد ارتباط مردمي سفر رياست محترم جمهور با حضور جناب اقاي عسگري نماينده تام الاختيار وزير جهاد كشاورزي جناب اقاي قنبري مديركل دفتر حفاظت و نماينده سازمان در سالن جلسات سازمان جهاد كشاورزي استان مازندران
در این نشست مهندس موسوی معاونت حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر حضور داشتند
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر
هدایت شده از پیام طبیعت استان مازندران - نوشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تصویری
گوشه ای از اقدامات و دستاوردهای اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر در دولت سیزدهم
#ایرانی قوی _ ایرانی آباد
#همه با هم جهاد برای حفظ و احیای منابع طبیعی
#طرح_مردمی_کاشت_یک_میلیارد_درخت
🌱 #درخت_برای_زندگی
🎋 #هر_ایرانی_یک_درخت
🪴 #ایران_سرسبز_ایران_قوی
🌱 #هر_شهید_هزار_نهال
#هر_مازندرانی_یک_درخت 🎋
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر
پیام تبریک مدیر کل منابع طبیعی و آبخیرداری استان مازندران نوشهر به مناسبت فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت روز روابط عمومی و ارتباطات
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران - نوشهر با صدور پیامی فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت روز روابط عمومی و ارتباطات را تبریک گفت
روابط عمومی سرچشمه زلال اطلاعات و ارتباطات است
ادامه خبر در سایت اداره کل ⬇️
https://noshahr.frw.ir/index.jsp?siteid=67&fkeyid=&siteid=67&pageid=1688&newsview=171975
#جهش_تولید_با_مشرکت_مردم
#همه_باهم_جهاد_برای_حفظ_و_احیاء_منابع_طبیعی
#سامانه139_1504_امدادجنگل
#درخت_برای_زندگی
#ایران_سرسبز_ایران_قوی
#هر_ایرانی_سه_درخت
#همیار_طبیعت_باشیم
#من_هم_یک_جنگلبانم
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر
❇️ تجلیل از مسئول روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر به مناسبت گرامیداشت روز روابط عمومی از سوی رئیس انجمن روابط عمومی ایران و استان مازندران
◀️همایش تجلیل از پیشکسوتان حوزه روابط عمومی و روابط عمومی های فعال استان مازندران در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محمودآباد به مناسبت گرامیداشت روز روابط عمومی با حضور نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی شهرستان نور و محمودآباد ، امام جمعه محترم شهرستان محمودآباد، رئیس انجمن روابط عمومی ایران ، رییس و اعضای هیئت مدیره انجمن روابط عمومی استان مازندران و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و مسئولین روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان و شهرستان ها برگزار شد
در این همایش نیز لوح تقدیر و قدردانی از سوی رئیس انجمن روابط عمومی ایران و استان مازندران به مسئول روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر به مناسبت پیشکسوت حوزه روابط عمومی و روابط عمومی فعال استان اهدا شد.
کاوه جوادی مسئول روابط عمومی اداره کل این افتخار را حاصل زحمات ارزشمند مدیر کل محترم ، معاونین محترم و کلیه روسای و کارشناسان ستادی اداره کل و روسای و کارشناسان ادارات منابع طبیعی شهرستان ها، همکاران روابط عمومی اداره کل و شهرستان ها و حافظان منابع طبیعی که در خط مقدم در حفاظت از انفال حضور دارند ، دانست
هدایت شده از پیام جنگل
🔹 پیشنهاد روز ۲۵ اردیبهشت ماه به عنوان روز ملی مرتع و مرتعداری پایدار در تقویم رسمی کشور از سوی وزیر جهاد کشاورزی
🔹 مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور امروز -سه شنبه- بیست و پنجم اردیبهشت ماه در اولین همایش روز مرتع و مرتعداری پایدار در استان چهارمحال و بختیاری، از پیشنهاد اختصاص روز ۲۵ اردیبهشت ماه به عنوان روز ملی مرتع و مرتعداری پایدار در متن تقویم کشور توسط وزیرجهاد کشاورزی به دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور خبر داد.
🔹 ترحم بهزاد ضمن بیان مطلب فوق گفت: مراتع با بیش از ۸۴ میلیون هکتار مساحت حدود نیمی از وسعت کشور را به خود اختصاص داده و بیشترین سهم از ثروت های عمومی را داراست.
🔹 او افزود: مراتع با ارائه خدمات زیست محیطی متنوع از جمله: تولید اکسیژن، ترسیب کربن، تأمین آب شرب و کشاورزی، گیاهان دارویی و صنعتی، زیستگاه ذخایر ژنتیکی گیاهی و جانوری، علوفه دام و غیره نقش انکار ناپذیری در امنیت زیستی و غذایی کشور دارد.
🔹 بهزاد همچنین یادآور شد: انتخاب روز ۲۵ اردیبهشت ماه به عنوان روز ملی مرتع و مرتعداری بخاطر همزمانی با فصل بهار و اوج جلوههای بصری، تفرجی و گردشگری مراتع، بهرهبرداری از بسیاری از گیاهان دارویی و خوراکی مرتعی، آمادگی نسبی مراتع ییلاقی برای چرای دام و زمان کوچ عشایر به مراتع ییلاقی صورت گرفته و برای تحقق اهداف آن نیز برنامههای خاصی از جمله برگزاری جشنوارهها، برپایی نمایشگاه دستآوردها و محصولات مرتعی و عشایری، سمینارها و بازدیدها علمی و تحقیقاتی و اقدامات اجرایی با مشارکت تمامی اقشار جامعه و در تمامی سنین برای آن پیش بینی شده است.
🔹 مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی با اشاره به نامگذاری سال 2026 میلادی به عنوان سال بین المللی مرتع و عشایر توسط سازمان ملل در طول دهه بین المللی احیاء اکوسیستم و دهه بینالمللی مزرعه داری خانوادگی بر عمق توجه و نگرانی جامعه جهانی پیرامون حفظ و احیاء مراتع و شناخت و حمایت از نظامهای تولیدی شبانی متکی به آن تأکید و از اینکه در خصوص اهمیت مرتع و مرتعداری در هویت ملی و منطقهای و تاریخ سرزمین عزیزمان ایران جایگاهی برای آن در تقویم ملی در نظر گرفته نشده است، ابراز تأسف کرد.
🔹 بهزاد همچنین ادامه داد: بی شک موافقت با این پیشنهاد، درایتی ویژه و گامی موثر برای آگاهی رسانی و جلب مشارکت تمامی آحاد جامعه در مسیر توسعه پایدار میهن عزیزمان با تکیه بر منابع طبیعی ارزشمندی چون مراتع خواهد بود و سرانجام اظهار امیدواری کرد که این مهم توسط شورای فرهنگ عمومی کشور مورد عنایت واقع و با تصویب این پیشنهاد موافقت نمایند./ پيام طبیعت
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
هدایت شده از پیام جنگل
🔹 جنگل هیرکانی؛ جنگلی که از آن به عنوان موزه طبیعی یاد میشود
✍ رسول اشرفی پور
رئیس شورای جنگل، مرتع و آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور
🔹 جنگل های هیرکانی یکی از جاذبه های بزرگ و طبیعی ایران است که در تیرماه سال ۱۳۹۸ به عنوان یکی از مهم ترین منابع طبیعی کشور ایران توسط سازمان یونسکو به ثبت جهانی رسیده است. امروزه نام جنگل های هیرکانی در دنیا از شهرت ویژه ای برخوردار است و این جنگل ها مهم ترین منبع تامین اکسیژن وهوای پاک ایران به شمار می روند.
🔹 این اکوسیستم زیبا و بی نظیر که به عنوان مادر جنگل های اروپا از آن یاد می شود از آستارا در استان گیلان تا گیلداغی در شرق استان گلستان به طول ۸۰۰ کیلومتر پراکندگی دارد و بخش کوچکی از این مسافت در کشور جمهوری آذربایجان قرار گرفته است. تنوع گونههای مختلف گیاهی و جانوری اهمیت جنگلهای هیرکانی را مشخص میکنند و از با اهمیتترین مناطق زیستکره در کشور ایران است.
🔹 تلاش برای ثبت جهانی جنگلهای هیرکانی شمال ایران از سال ۱۳۹۵ آغاز شد و پس از سه سال سرانجام در ۱۴ تیرماه سال ۱۳۹۸ به عنوان دومین اثر بزرگ طبیعی ایران بعد از کویر لوت، در چهل و سومین اجلاس کمیته میراث جهانی یونسکو که در باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار شد، مناطقی از جنگلهای هیرکانی یا جنگلهای شمال، تحت نام میراث طبیعی ایران، با تأیید اتحادیه بینالمللی حفاظت از طبیعت (IUCN)، ثبت جهانی شد و در فهرست میراث جهانی قرار گرفت.
🔹 اکنون مناطقی از جنگل های هیرکانی که ثبت جهانی شده است شامل: پارک ملی گلستان، جنگل ابر، افراتخته، جهاننما، بولای دودانگه و چهاردانگه، جنگل الیمستان هراز در آمل، جنگل واز حوزه کجور نوشهر، چهارباغ چالوس، جنگل خشکهداران، جنگل رودخان، سیاه رودبار گیلان و منطقه حفاظت شده لیسار است. در مجموع عرصه ای به وسعت ۳۰۷ هزار هکتار از جنگل های هیرکانی که در سه استان گلستان، مازندران، گیلان پراکنده است توسط سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) ثبت جهانی شده است.
🔹 مساحت جنگلهای هیرکانی حدود ۲ میلیون و ۵۰ هزار هکتار است که برخی دانشمندان قدمت آن را ۴۰ میلیون سال برآورد کرده اند. این جنگل ها نمادی از فسیلهای زنده محسوب میشوند که از این عرصههای جنگلی منحصر به فرد واقع در ساحل جنوبی خزر، سهم استان مازندران ۵۳ درصد، گیلان ۲۶ درصد و استان گلستان ۲۱ درصد است./ پيام طبیعت
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
هدایت شده از پیام جنگل
🔹 مدیریت پایدار جنگلهای شمال، مطالبه هیرکانی نشینان از رئیس جمهور (۱)
🔹 طرح مدیریت پایدار جنگل های شمال "هیرکانی" نیاز ضروری این میراث طبیعی ارزشمند بوده که به گفته مسوولان قرار است تا پنج سال آینده اجرایی شود، کارشناسان معتقدند دولت سیزدهم در دور دوم سفر به مازندران با تخصیص اعتبارات موردنیاز این طرح مهم را به اتمام برساند.
🔹 تهیه طرح مدیریت پایدار جنگل های شمال به گفته کارشناسان ضرورت اجتناب ناپذیر بوده که به گفته کارشناسان در صورت اتمام آن همه نیازهای مربوط از حفاظت و احیا گرفته تا سایر بهره برداری مدنظر اعم از گردشگری، اقتصادی و علمی را تامین خواهد کرد.
🔹 ارزش جنگل های شمال قابل مبادله با جنگل های دنیا نیست و بسیار با ارزش بوده که علاوه بر موارد مهم دیگر فقط جذب اکسیژن و کربن و گرد و غبار و آب از جمله شاخص های این عرصه هاست به طوری که هر هکتار جنگل به طور متوسط حدود هزار و ۵۰۰ متر معکب آب را در سال ذخیره می کنند.
🔹 نکته مهم دیگر این که سکونت جمعیت زیاد در ضلع جنوبی و شمالی کوه های البرز، حفاظت و حراست این عرصه ها را بیش از پیش ضروری می سازد، این عرصه ها باید با توجه به شمار جمعیت موجود اطراف آن حفظ شود.
🔹 جنگلهای هیرکانی با افزون بر ۲ میلیون هکتار وسعت از آستارا در شمال استان گیلان شروع می شود و تا گُلیداغ در شرق استان گلستان به طول تقریبی ۸۰۰ کیلومتر و عرض ۲۰ تا ۷۰ کیلومتر پراکنش دارد. بخشی کوچکی از جنگلهای هیرکانی هم معادل ۲۰ هزار هکتار در کشور آذربایجان قرار دارد.
🔹 قدمت جنگل های شمال ایران به حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون سال قبل بر می گردد و دارای ۹۰ گونه درختی و ۲۱۱ گونه درختچه ای و هزار و ۵۵۸ گونه علفی و بوته ای است، مساحت این عرصه ها در حدود یک درصد جنگل های اروپاست ولی تعداد گونه های آن ۱۶ درصد گونه های موجود در کل قاره اروپاست.
🔹 این مقایسه ها نشان می دهد جنگل های هیرکانی در شمال ایران با وجود مساحت کم، تنوع گونه ای بسیار زیادی دارد و از این نظر و به دلیل تنوع زیستی و گستردگی ذخایر ژنتیکی، شایسته حفاظت و حراست و تحقیقات بیشتری است.
🔹 قانون تنفس جنگل از اواخر سال ۹۵ به اجرا درآمد و از سال ۹۸ هم با اتمام قرارداد تمامی شرکت های فعال بهره بردار، هرگونه بهرهبرداری تجاری و صنعتی از چوب جنگل های کشور ممنوع شد.
🔹 طرح مدیریت پایدار جنگل های شمال تاکنون به دلایلی از جمله مشکل اعتباری و اطلاع رسانی ناقص برای مسوولان منطقه ای و مانع تراشی توسط عده ای به سرانجام نرسیده است در حالی که صاحبنظران امر معتقدند اگر این طرح عملیاتی شود به طور قطع با کاربری های که برای این طرح در نظر گرفته شده چون مدیریت طرح با دولت و مدیریت پروژه ها با مردم است، زندگی مردم متحول خواهد شد.
🔹 دست اندارکاران امر می گویند این طرح با توجه به مباحث اعتباری، کمبود لجستکی و نیروی انسانی حداقل پنج سال زمان نیاز دارد.
🔹 در همین پیوند، معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: تدوین طرح مدیریت پایدار (طرح جایگزین) جنگلهای شمال در صورت استفاده از تمام پتانسیلها، پنج سال به طول خواهد انجامید.
🔹 نقی شعبانیان افزود: اگر همه پتانسیل خود را به کار بگیریم، برای ۱۰۴ حوضه آبخیز بر اساس دستورالعملی که وجود دارد، پنج ساله طرح تهیه میکنیم. یعنی از ۱۴۰۲ تا پنج سال تدوین این طرح طول خواهد کشید.
🔹 وی اظهار داشت: ما برای ۱۹ حوضه آبخیز کار را شروع کردیم و تهیه طرح برای هر حوزه ۲ سال طول میکشد. سال ۹۶ که طرحهای جنگلداری متوقف شد، قرار بود طرحهای مدیریت پایدار تهیه بشود که نشد.
🔹 شعبانیان گفت: مهمترین دلیلش شاید بحث اعتباری بود اما در این رابطه کم توجهی هم شده است. ترکیبی از کمبود منابع و بیتوجهی باعث شده است که ۶ سال از تصویب قانون توقف بهرهبرداری در جنگلهای شمال بگذرد اما طرح جایگزین آماده نشده است.
🔹 وی در تشریح اقدامات انجام شده برای تدوین طرح جایگزین گفت: تاکنون طرح نیمه تفضیلی آماده شده است. طرح نیمه تفضیلی فقط بر اساس توان اکولوژیکی، پهنهبندی عرصه را مشخص کرده و تعیین میکند که یک عرصه برای حفاظت، گردشگری و... مناسب است. با تکمیل طرح نیمه تفضیلی اطلاعات خوبی در اختیار ما قرار گرفت.
🔹 معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی بیان کرد: در طرح تفضیلی، بر اساس کاربری که برای عرصه تعریف شده است، باید برنامه ارائه شود و سختترین قسمت کار مربوط به تدوین این طرح است.
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
هدایت شده از پیام جنگل
🔹 مدیریت پایدار جنگلهای شمال، مطالبه هیرکانی نشینان از رئیس جمهور (۲)
🔹 بر اساس منابع موجود، تهیه طرحهای مدیریت پایدار جنگلهای هیرکانی از سال ۱۳۹۶ آغاز شد و بر اساس آن بهره برداری از جنگلهای شمال کشور متوقف شده است.
🔹 با توقف بهره برداری؛ ارزشهای غیرچوبی جنگل برای مردم و مسوولان مشخص شده است، این طرح در حال تهیه است و در آن بر اساس شرایط توپوگرافی و پوشش گیاهی؛ ۱۰۴ حوزه در ۲ میلیون هکتار وسعت جنگلهای هیرکانی دیده شده است.
🔹 این طرح ۱۰ ساله در سه مرحله تعریف شده که مرحله اول آن به طور تقریبی به اتمام رسیده و فاز دوم آن در مراحل ابتدایی قرار دارد.
🔹 با این توصیف به گفته مسوولان امر، کشور ما هم از نظر منابع طبیعی وضعیت خوبی ندارد چون عمده عرصههای منابع طبیعی ایران در کمربند خشک و نیمه خشک قرار دارد بنابراین اتمام هرچه زودتر این طرح مهم در شمال ایران با تخصیص اعتبارات لازم توسط دولت خدمت بزرگی است که در کارنامه جنگل های ایران ثبت و ضبط خواهد ماند.
🔹 جنگل شمال از نظر گونه ها و زمین شناسی در دنیا بی نظیر است و به لحاظ ژنتیکی هم بسیار اهمیت دارد لذا همه تلاش های سازمان منابع طبیعی این است که طرح مدیریت پایدار جنگل های شمال را به سرانجام برساند اما تخصیص اعتبارات لازم در سفرهای استانی هیات دولت در شمال ایران می تواند در تحقق زودهنگام آن تاثیرگذار باشد.
🔹 این میراث طبیعی ارزشمند ثبت سازمان علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) است و همگان باید در حفاظت و حراست آن بکوشند.
🔹 معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی با اشاره به توجهات دولت سیزدهم به عرصه های طبیعی کشور در مدت فعالیتش، تهیه حدنگاری ساحلی، سنددارکردن اراضی ملی با هدف حفظ دریا و عرصه های مرتعی و جنگلی یا گسترش پوشش گیاهی برای پیشگیری از سیل و جلوگیری از ریزه گردها را مصداق روشنی از این توجهات دولت سیزدهم برشمرد.
🔹 در خطه شمال کشور، استان مازندران دارای بیش از یک میلیون هکتار عرصه جنگلی معادل ۵۳ درصد کل جنگلهای شمال کشور است، در حالی که ۲ استان دیگر شمال گلستان و گیلان فقط ۴۷ درصد از وسعت جنگلی شمال کشور دارند و این نسبت در ثبت جنگلهای هیرکانی حفظ شده است به طوری که از ۱۲ لکه جغرافیایی ثبت شده در میراث جهانی یونسکو ۶ لکه مربوط به مازندران است.
🔹 کارشناسان امور بازنگری و اصلاح قوانین، پیش آگاهی از وضعیت جنگل های کشورهای همسایه، اصول خودکنترلی با نگرش اکولوژیکی، آموزش، پژوهش، برنامه ریزی هدفمند و اصولی، پای کار آمدن دیگر دستگاه های اجرایی در حفاظت این اکوسیستم طبیعی، تقویت امکانات و تجهیزات و اعتبارات را از جمله راهکارهای مدیریت رفع چالش های فراروی جنگل های شمال برشمردند.
🔹 مدرس رشته جنگلداری دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با تاکید بر ضرورت حفاظت از عرصه های طبیعی کشور و جنگل های هیرکانی گفت: برآیندها نشان می دهد که دولت ها در ادوار گذشته نسبت به جنگل کم توجهی کردند و از دولت سیزدهم انتظار است که با تخصیص اعتبارات کافی به این اکوسیستم زنده که ریه های سرزمین ما هستند توجه بیشتری بکند.
🔹 رضا هرمزی افزود: با اتمام طرح مدیریت جنگل شمال به طور قطع بیشتر دغدغه های فراروی این عرصه در شمال ایران پایان می یابد و آنگاه می توان از این عرصه ها بهره برداری علمی و اصولی برد.
🔹 وی اتمام زودهنگام طرح مدیریت جنگل های شمال را اجتناب ناپذیر دانست و تصریح کرد: امید است این طرح در دولت مردمی رییسی به اتمام برسد تا عرصه های منابع طبیعی نفسی راحت بکشد و دغدغه ای دیگر نداشته باشد.
🔹 این مدرس رشته منابع طبیعی یادآور شد: مشارکت جوامع محلی برای حفاظت از جنگل های مازندران لازمه برون رفت از چالش های فراروی آن است اما دولت باید اعتبارات مکفی در اختیار مسوولان امر قرار دهد تا بتوانند این طرح زودهنگام به اتمام برسانند.
🔹 وی بیان کرد: تخصیص اعتبارات موردنیاز مطالبه جدی جنگل های مازندران و حتی شمال کشور از دولت است و تخصیص این اعتبارات می تواند از جمله مصوبات سفر استانی دولت در دیار علویان باشد.
🔹 هرمزی اظهار کرد: امروز جنگل های شمال با تهدید، تصرف و تخریب مواجه است و باید از هر طریقی برای حفاظت آن تلاش کرد که تهیه طرح مدیریت جنگل های شمال از جمله ضروریات این بخش است که باید هرچه زودتر اجرایی شود.
🔹 وی سفر استانی دولت سیزدهم در استان های کشور را پر خیر و برکت دانست و تاکید کرد مسوولان استانی باید از این ظرفیت نهایت بهره را ببرند./ ایرنا
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
برگزاری جلسه حفاظتی با کارخانه داران چوب بری ، با حضور رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کلاردشت ، دکتر زال نژاد معاونت منابع طبیعی ، مسئول واحد منابع طبیعی مکارود ، مسئول واحد منابع طبیعی رودبارک ، مسئول و کارشناس حقوقی ، فرمانده یگان حفاظت و جانشین یگان حفاظت
در دفتر رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کلاردشت
🗓 چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
✍ روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کلاردشت
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کجور خبر داد: رفع تصرف ۹۴۰۰ مترمربع اراضی ملی در کجور
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کجور از رفع تصرف ۹۴۰۰ متر مربع از اراضی ملی به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال در یکی از روستاهای منطقه کجور خبر داد
ادامه خبر در سایت اداره کل ⬇️
https://noshahr.frw.ir/index.jsp?siteid=67&fkeyid=&siteid=67&pageid=1688&newsview=171977
#جهش_تولید_با_مشرکت_مردم
#همه_باهم_جهاد_برای_حفظ_و_احیاء_منابع_طبیعی
#سامانه139_1504_امدادجنگل
#درخت_برای_زندگی
#ایران_سرسبز_ایران_قوی
#هر_ایرانی_سه_درخت
#همیار_طبیعت_باشیم
#من_هم_یک_جنگلبانم
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر
رامسر؛ میزبان سفیران گردشگری کشور
🔸نشست علمی رونق گردشگری ایران با هدف معرفی ظرفیتهای گردشگری مازندران در رامسر برگزار شد.
در این نشست تخصصی سه روزه خانم دکتر مهدیه خلعتبری بعنوان سفیر گردشگری حضور بهم رساندند.
همچنین مقرر شد به پاسداست حضور سفیران گردشگری سه اصله نهال غرس و سفیران گردشگری کشور عضو همیاران طبیعت گردند
در حاشیه این نشست ورکشاپ آموزشی آشنایی با گونه های جنگل های هیرکانی نیز صورت پذیرفت
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر