♦️ حرف اوشو این است که؛ بخور، بنوش، شادباش، ولی این، تمامکار نیست.
🔷 وقتیکه بهاندازه کافی، خوردی و نوشیدی و شادبودی، آنوقت، چیزی والاتر در انتظار توست و تنها در این زمان است که چیزی بیشتر و والاتر، ممکن خواهد بود.
🔶 «وقتیکه بخش زمینی، راضی و ارضا شد، آنگاه آسمان، تو را میخواند. ناشناختهها تو را میخوانند…». [4] «و خوش باش! لذایذ را دریاب! خداوند شیء نیست، موضِع است، موضع جشن و سرور، غُصه را دور بریز. او به تو خیلی نزدیک است؛ به پایکوبی برخیز، این چهره ماتمزده را کنار بگذار.» [5]
🔷 اوشو خود را لذت پرست و افکار و نظرات خود را لذتگرایی میداند: «من، لذت پرستم و تا آنجا که میدانم، همه آنهایی که شناخت پیداکردهاند، هر چه هم بگویند، همواره لذت پرست بودهاند. بودا، عیسی مسیح (علیهالسلام) کریشنا… هم لذت پرستاند. خداوند، غایت لذت پرستی است. او اوج شادمانگی است.»[6]
🔶 بنابراین میتوان گفت: «عرفان اوشو عرفانی کاملاً لذتگراست که انسان را به بهرهوری افراطی از لذتهای دنیوی سفارش میکند و بر اساس آن، رقص، پایکوبی، شادی، سرور، خندههای مستانه، تخلیه هیجانات، بدون رعایت هیچ قانونی، ماهیت و چیستی کمال انسان شمرده میشود .
🔷 اگر انسان با این امیال و خوشگذرانیها به مبارزه برخیزد، سدی بلند در برابر کمال خود، کشیده و به خود و انسانیت، خیانت کرده است و ارضای لذتهای آنی و لحظهای است که انسان را بالا میبرد و آنگاه، چیزی والاتر را انتظار میکشد.»[7]
🔶 در کلام اوشو یک ناسازگاری درونی و همچنین یک نوع ناسازگاری بیرونی مشاهده میشود. ناسازگاری درونی را میتوان اینگونه بیان کرد؛
🔷 اولاً: تعدیل غرایز و رعایت تعادل در رفتار، تنها راه رسیدن به کمال است. چون دنیا و تمام نعمتهای آن اگرچه برای آسایش انسان آفریده شده، ولی غرق شدن زیاد در آن مانع کمال است، و فرورفتن در لذتهای آنی و زودگذر مانند:
🔶 شادی، رقص، پایکوبی و خندههای مستانه، انسان را به لبه پرتگاه و سقوط نزدیک خواهد کرد درحالی که اوشو در تمامی سخنان خود همه را دعوت به لذت پرستی و دنیاگرایی افراطی میکند.
🔷 ثانیاً: غرق شدن در رفاه و سکس، مساوی است با احساس پوچی: اوشو در سخنان خود رفتار غربیها را نقد کرده، و میگوید: «علت خودکشیهای فراوان در غرب، غرق شدن غربیها در آسایش است؛ زیرا همهچیز دارند ولی بازهم در اعماق وجود خود احساس تُهی بودن و پوچی میکنند.
🔶 اوشو در حالی به نقد غربیها میپردازد که بیخبر از آنکه عرفان او انسان را سریعتر از همهچیز بهسوی پوچی پیش میبرد؛ زیرا هرچه انسان در سکس، افراطی عمل کند، غریزه حیوانی او زودتر، اشباعشده و از بُعد معنوی، غافلتر میشود و با ارضای این غریزه بازهم حیران و سرگردان، به دنبال معنویت خواهد گشت.»[8]
🔷 اما ناسازگاری بیرونی را میتوان چنین گفت که؛ کمالجویی و سعادت خواهی، یکی از گرایشهای فطری در هر انسانی است و همه تلاش انسان برای پاسخگویی به این گرایش و زدودن نقصها و دستیابی به کمالها و رسیدن به چنین سعادتی است؛ هرچند ممکن است که در بیشتر موارد، در تعیین مصادیق کمال، به خطا برود.
♦️ ولی از دیدگاه اوشو، کمالخواهی و سعادتطلبی، همان بهرهوری کامل از لذت جنسی و هواهای نفسانی زودگذر است که نتیجهای جز هلاکت بشریت را در پی نخواهد داشت.[9]
🔻 پینوشت:
[1]. اوشو، الماسهای اوشو، ترجمه: مرجان فرجی، تهران، نشر فردوس، ص ۱۱۸.
[2]. اوشو، تائوئیسم و عرفان شرق دور، ج ۲، ترجمه فرشته جنیدی، تهران، نشر هدایت الهی، ص ۲۰۵.
[3]. اوشو، الماسهای اوشو، ص ۱۱۸
[4]. اوشو، راز، ج ۲، ترجمه محسن خاتمی، تهران، نشر فرا روان، ص ۱۰۴.
[5]. الماسهای اوشو، ص ۱۳۷.
[6]. همان، ص ۲۴۶
[7]. سایبان خودساخته عرفان مدرن، محمد اسماعیل عبداللهی، انتشارات باقرالعلوم ع، ص ۱۳۸.
[8]. سایت موسسه بهداشت معنوی، 7845.
[9]. سایبان خودساخته عرفان مدرن، محمد اسماعیل عبداللهی، انتشارات باقرالعلوم ع، ص ۱۳۸.
#اوشو
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
https://eitaa.com/manaviat_pajoohi
⚠️ترویج خرافهگرایی در کانال و گروههای خانم اعظم جبلی از مدعیان قانون جذب در سایه غفلت مسئولان نظارت بر فضای مجازی
🔹همانطور که بر هیچ فرد صاحب خِردی پوشیده نیست هر ادعا یا در حیطهی علمی یا در حیطه عقلانی و یا در حیطه وحیانی است.
🔸آنچه در حیطه علمی است باید بر اساس چارچوبها و روشهای علمی ثابت گردد و آنچه در حیطه عقلانی ادعا میشود باید بر اساس براهین عقلانی و منطقی ثابت گردد و آنچه در حیطه وحیانی ادعا میشود باید حدیث ادعا شده از نظر علم حدیث و رجال مورد بررسی قرار گیرد.
🔹ترویج آنچه خارج از این حیطهها و اثبات نشده باشد باعث میشود جامعه به خرافهگرایی روی آورد و عدم نظارت بر این افراد که در شبکههای اجتماعی داخلی و خارجی مروج این خرافات هستند موجب رشد این جریانات خرافه گرا شده است.
🔸از نهادهای نظارتی انتظار میرود تا مخصوصا در پیام رسانهای ایرانی نظارت بیشتری بر این کانالها داشته و از ترویج خرافات در جامعه توسط این افراد جلوگیری نمایند.
🔹ایجاد امید واهی به وسیله این تخیلات و خرافات، افسردگی، ناامیدی، بد بینی به ذکر و اعمال عبادی معتبری که از سوی دین وارد شده است را در پی دارد.
✍ مهدی قیاسی کارگرمقدم
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
https://eitaa.com/manaviat_pajoohi
استفاده از نماد انحرافی تک چشم در گوشواره .
#چشم_زخم
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
https://eitaa.com/manaviat_pajoohi
❗️پایانی غم انگیز برای زندگی یک نوجوان پاک و معصوم😔
🔹آیسان علی بابایی دختر دانش آموز ۱۵ سالهای که توسط مادر یکی از دوستان مدرسه اش، دعوت به کلاس حلقه شد و قربانی افکار آلوده مسترهای عرفان حلقه گشته و جان خود را از دست داد.
🔸او تبدیل به داغ دلی دائمی برای دوستان و آشنایان و خانواده خود گشت.
🔹خانواده مظلوم و داغدیده این نوجوان پاک و معصوم با فداکاری در روشنگری در این مسئله، باعث حیات دختران دیگری شدند که ممکن بود ویروس عرفان حلقه آنان را بیمار کند.
#عرفان_حلقه
✍️محمد جواد نصیری
🌐 معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
https://eitaa.com/joinchat/2777547060C9cac171e9b
16.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تبدیل قبرستان به جنگل
🤷♂هر جسدی تبدیل به یک درخت می شود.
🔹ایده ها در حقیقت آینده را می سازند.
مرکز محوری دین اسلام و سلامت معنوی، داشتن سبک زندگی معنوی است.
💢آیا این ایده ها در موسسات و پژوهشکده ها به بحث گذاشته می شوند؟
💢آیا این ایده یک بدعت و مخالف شرع و غایت معنویت اسلامی است؟! یا یک نوآوری و بی اشکال است؟
💢در تحقیقی که به عنوان پایان نامه ارشد ارائه کردم، سعی کردم بیان کنم که حقیقت دین مرگ اندیشی است و اثر مرگ اندیشی باعث ایجاد سبک زندگی معنوی است.
🔹داشتن سبک زندگی معنوی، معنای زندگی دین داران است.
🔴مرگ اندیشی باید محور مباحث معنویت پژوهی و ایجاد زندگی معنوی باشد.
✍️محمد جواد نصیری
🌐 معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
https://eitaa.com/joinchat/2777547060C9cac171e9b
👇👇👇
جشن باستانی ۲۲ بهمن
🔸همیشه برایم سزاوار تأمل بوده که چرا برخی از رسانههای مدعی میهنپرستی، تا این اندازه در پِی جشنها و آیینهای ایرانی - باستانی هستند. حتی جشنها و مناسبتهایی جعل میکنند. مثل ۷ آبان (روز جعلی کوروش) که ریشه تاریخی ندارد و چند سالی است که عَلَم شده. بعداً فهمیدم که پشت پرده این جشنها، نوعی گرایش سیاسی (یا بهتر است بگوییم لجبازی سیاسی) قرار دارد. وقتی که در اسناد تاریخی به یک سند شگفتانگیز رسیدم: ایرانیان باستان، روز ۲۲ بهمن هر سال را جشن میگرفتند! به عنوان روزی که خداوند، نسیم رحمت و برکت بر این سرزمین میفرستد. اصطلاحاً جشن بادبَرَه (یا باذوَرَه).
🔹باستانگرایان افراطی وابسته به صهیونیسم، اگر در پی زنده نگه داشتن هویت اصیل ایرانی باشند، باید این روز را جشن بگیرند. اما میبینیم که این جشن را تا حد امکان، سانسور و بایکوت میکنند.
✏️ مهدی رستمی
🔰سند مربوط به جشن باذوَره:
ابوریحان بیرونی، آثار الباقیه، ترجمه اکبر داناسرشت، تهران: نشر امیرکبیر، ص ۳۵۳. ابوريحان بيرونى، الآثار الباقية عن القرون الخالية، تهران، مركز نشر ميراث مكتوب، ص ۲۸۳. رضا مرادی غیاث آبادی، فرهنگنامه ایران، تهران: نشر پژوهشهای ایرانی، ص ۲۶۰
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
https://eitaa.com/manaviat_pajoohi
هدایت شده از حمید رضا مظاهری سیف
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما قدرت داریم کسانی که خودشونو ژن خوب می دونن و خوردن مال مردم را حق خودشون تصور می کنن، دور بریزیم. فقط کافیه قدرت انتخاب مونو باور کنیم.
#مردم #انتخابات #مجلسی_جدید #تحول_آفرینان #کاندیدا #تهران
🔻
@hamidrezamazaherisayf
🔺
❗️فلج شدن به امید درمان
🔹خانم مهسا مقارعابد، دانشجویی که به امید درمان سر دردهای مزمن خود به سفارش یکی از مربیان حلقه، تن به فرادرمانی داد ولی نه تنها سردردش بهبود نیافت بلکه در اثر تشنجهای متناوب از گردن فلج شده و روز به روز حالش وخیم شد و اکنون به طور کامل فلج شده و قدرت تلکم و بلع را از دست داده است.😔😔
قلب انسان بدرد می آید از این نوع آسیب های عرفان حلقه
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
https://eitaa.com/manaviat_pajoohi
18.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 تجربه بسیار وحشتناک یکی از حاضرین در کلاس فرادرمانی
دختر خانمی به نام مهسا مقارعابد، به خاطر فرادرمانی عرفان حلقه، دچار فلج کامل گشته و پزشکان از درمانش قطع امید کردند.
آقای طاهری و مسترهای حلقه، پاسخگو نیستند.
زندگی یک جوان پاک و معصوم کاملا از بین رفته است، چرا همچنان مردم در کلاس های عرفان حلقه شرکت می کنند؟
عدم روشنگری عمومی یکی از این علل است.
هر کس وظیفه دارد حقایق و آسیبهای معنویت های نوپدید را به دیگران و حداقل اطرافیان اطلاع رسانی کند.
✍️محمد جواد نصیری
🌐 معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
https://eitaa.com/joinchat/2777547060C9cac171e9b