حرف خاص (11).mp3
18.95M
√ خدا بندههاشو با امام رضا (ع) راضی میکنه.
• معنای این جمله پرتکرار چیه ؟
• چرا من تجربهش نکردم؟
#حرف_خاص #استاد_شجاعی
@manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین_ایتا
مداحی_آنلاین_هجرت_امام_رضا_علیه_السلام_استاد_عالی.mp3
4.81M
☀️ #روز_زیارتی_امام_رضا(ع)
♨️هجرت امام رضا(ع)
👌 #پادکست بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام #عالی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
@manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین_ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمله طلایی امام علی علیه السلام
https://eitaa.com/manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
امام قدرتمند.mp3
1.91M
🔹شباهت امام خمینی "رحمةاللهعلیه" به امیرالمؤمنین "علیهالسلام"
۳. امام؛ قدرتمند، مظلوم و پیروز نهائی: در مقابل امام سه جبههی قاسطین، ناکثین و مارقین وجود داشتند.
#رحلت_امام_خمینی_رحمة_الله_علیه
#الگوی_رفتاری_امام_خمینی
#امام_خامنهای
💢عنوان: #اجتماعی
✅موضوع: 🌴فضایل امام خمینی رحمه الله علیه🌴
◾️تسلیت ایام رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی؛ امام خمینی (ره) ◾️
سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم
🔰امام خمینی سرچشمه همه فضایل بود که به برخی اشاره میشود:
1⃣ اخلاص:
🔸حاج احمد آقا تعریف میکردند روزی که امام را برای ایراد سخنرانی در حسینیه جماران همراهی میکردم، قبل از آنکه امام بروند روی جایگاه همچنان که صدای فریاد مردم میآمد که: «درود بر خمینــی» امام دست مرا گرفتند و دم گوش من فرمودند: این جمعیت را میبینی که همه یکصدا و بلند «درود بر خمینی درود بر خمینی» میکنند به خدا قسم اگر همه شان جمع شوند و بگویند: «مرگ بر خمینی»، ذرهای از هدفی که دارم و راهی که پیش گرفتم عقب نشینی نخواهم کرد.
2⃣ ساده زیستی:
🔹 امام خمینی (ره) از اول عمرشان، چه زمانی که در قم بودند، چه موقعی که به نجف تبعید شدند و چه بعد از انقلاب، خانه و ملک شخصی نداشتند و تا آخر عمر به صورت اجاره نشین و مستأجر، زندگی پربرکت خود را ادامه دادند. ۱
🔺 از پاریس پیغام رسید که امام خواسته اند که محل اسکان ایشان شمال شهر نباشد، در اماکن خصوصی نباشد و در جای پر زرق و برق هم نباشد. ۲
3⃣ شجاعت:
🔸 امام در جلسات خصوصی شان گفته بودند: من اصلاً به چیزی مثل پدیده ترس خو نگرفته ام و نمی دانم ترس چیست و پزشکان ایشان طی 8 سال گویند از لحاظ پزشکی نیز هیچ وقت چیزی بنام ترس در بدن ایشان نبود چون هیچ وقت ترشح ادرنالین؛تغییر ضربان قلب، لرزش نداشتند. ۳
4⃣ مهربان بودن با اهل خانه:
🔹 «خانم امام می گوید: «امام هیچ وقت به ما دستور نداده اند.. امام خودشان چایی شان را درست می کردند، و خودشان قوری و استکان خود را میشستند.
♦️ نوه امام، می گوید: «هر کس از خانواده امام که به دیدارشان می رفت، احساس می کرد که آقا خیلی دوستش دارد، همه ما این احساس را داشتیم که امام بیش تر از همه به ما علاقه دارد، من هنوز یادم نمی آید که به اتاق امام وارد شده باشم و ایشان لبخند نزده باشند .»
⚜خداوند ما را قدردان امام و شهدا قرار دهد به برکت صلوات بر محمد و آل محمد⚜
🌴🌴🌴
📚پی نوشتها:
1⃣( برداشتهایی از سیره امام خمینی (س)؛ ص46)
2⃣(برداشتهایی از سیره امام خمینی (س)؛ ص50)
3⃣(برداشتهایی از سیره امام خمینی، ج 2، ص 279)
به مناسبت شهادت حضرت جواد الائمه علیه السلام
▪️چگونگی شهادت امام جواد علیه السلام از استاد شهید مرتضی مطهری
ایشان درباره امام جواد (ع) مباحثی را مطرح کردهاند از جمله اینکه:
سیاست خلفای عباسی با سیاست امویها فرق داشت، امویها خشنتر بودند ولی اینها موذیتر بودند یعنی سیاستمدارانهتر عمل میکردند که فقط عده قلیلی میتوانستند دست سیاست اینها را بخوانند.
یکی از کارهایی که اینها میکردند این بود که چون میخواستند ائمه را تحت نظر داشته باشند به زور و اجبار، یکی از دخترهایشان را به آنها میچسباندند که باید با این دختر ازدواج کنی!
بعد که ازدواج میکردند میگفتند: دختر ما و داماد ما باید همین جا کنار خودمان باشند! برای این که به یک شکلی که مردم نفهمند اینها را تحت نظر و تحت مراقبت شدید و اذیت شدید داشته باشند.
معتصم بالاخره سبب شد که همسر امام یعنی امّ الفضل امام را مسموم کرد آن هم با یک وضع خیلی ناراحتکنندهای.
چون برای همه مسمومکنندهها معلوم و محرز بود که دستور خلیفه بوده جرأت این که بدن امام را دفن کنند نداشتند.
معتصم دستور داد: بدنش را بیندازید در کوچه. دو سه روز بدن امام در میان کوچه افتاده بود. بعد به معتصم خبر دادند که یک وضع خارقالعادهای پیش آمده.
هر میتی اگر سه چهار روز روی زمین افتاده باشد بدنش عفونت پیدا میکند و بدن این مرد روز به روز بر بوی خوشش افزوده میشود و اگر مردم این موضوع را بفهمند اوضاع خیلی بد میشود.
این بود که خودش زودتر اجازه داد بدن امام را دفن کنند. وجود مقدسش را در کنار جدش موسی بن جعفر(ع) در همین محل معروف یعنی کاظمین (علیهما السلام) دفن کردند و حالت ایشان از این جهت تأسّی داشت به جدّ بزرگوارشان حسین بن علی(ع) که فرمود: مُلْقاً ثَلاثا بِلا غُسْلٍ وَ لا کفَنٍ.☆ و لا حول و لا قوّة الّا بالله العلی العظیم(۱)
☆ از اوصافی است که در مراثی، برای سیدالشهدا(ع) به کار می برند ( مُلْقی ثَلاثا بِلا غُسلٍ وَلا کفَنٍ) و در روایت است که پیکر بی سر آن حضرت، بی غسل و کفن بر زمین افتاده بود.
🔸کتاب فرهنگ عاشورا، صفحه ۸۴
در روایت نیز داریم که:
«مُلقی فِی الا رضِ جُثةً بِلا رَأسٍ وَ لاغُسْلٍ وَلا کفنٍ»
🔸بحار الا نوار؛ ج ۴۵؛ ص ۱۹۱
📚منبع:
(۱): آشنایی با قرآن؛ ج ۱۲؛ ص ۲۹
#مقام_زائران_امام_رضا سلام الله علیه
🔻امام رضا سلام الله علیه فرمود:
ِإنَّ زُوَّارَ قَبْرِي لَأَكْرَمُ الْوُفُودِ عَلَى اللَّهِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ...
زائران قبر من، با کرامت ترین کسانی هستند
که روز قیامت بر خداوند وارد میشوند...
📚 عیون اخبارالرضا علیه السلام، ج۲، ص۲۲۷
#دحوالارض
🌷اعمال ۲۵ ذی القعده🌷
1⃣روزه داشتن که ثواب ۷۰ سال عبادت را دارد.
2⃣احیا و شب زنده داری شب دحوالارض که برابر با یک سال عبادت است
3⃣ذکر و دعا
4⃣انجام غسل به نیت روز دحوالارض
5⃣خواندن دو رکعت نماز، نزدیک ظهر به این کیفیت: در هر رکعت بعد از حمد پنج مرتبه سوره الشّمس بخواند و آنگاه بعد از سلام نماز بگوید: «لا حَوْلَ و لا قوَّهَ اِلّا بِالله العلی العظیم»
🍃و سپس این دعا را بخواند:
یا مُقیلَ الْعَثَراتِ اَقِلْنی عَثْرَتی یا مُجیبَ الدَّعَواتِ اَجِبْ دَعْوَتی یا سامِعَ الْاَصْواتِ اِسْمَعْ صَوْتی وَ ارْحَمْنی و تَجاوَزْ عَنْ سَیئاتی وَ ما عِنْدی یا ذَالْجَلالِ وَ الْاِکْرام.
🍃ای درگذرنده لغزشها، از لغزشم درگذر! ای اجابتکننده دعاها! دعایم را مستجاب کن! ای شنوای آوازها! صدایم را بشنو و به من رحم کن و از بدیهایم و آنچه نزد من است درگذر! ای صاحب جلالت و بزرگواری.
6⃣زیارت حضرت رضا(ع) در این روز را از بهترین اعمال مستحب و از سنتهای مؤکد شمردهاند.
مفاتیح الجنان
@majmaozakerine
#کانال_متن_روضه_مجمع_الذاکرین
🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼
❣﷽❣
🚩 #دحوالارض، 25 ذی القعده:
«دَحو» به معنای گسترش است و برخی نیز آن را به معنای تکان دادن چیزی از محلِ اصلی اش تفسیر کرده اند.
منظور از دحوالارض (گسترده شدن زمین) این است که در آغاز، تمام سطح زمین را آب های حاصل از باران های سیلابیِ نخستین فراگرفته بود. این آب ها، به تدریج در گودال های زمین جای گرفتند و خشکی ها از زیر آب سر برآوردند و روز به روز گسترده تر شدند.
از سوی دیگر، زمین در آغاز به صورت پستی ها و بلندی ها یا شیب های تند و غیرقابل سکونت بود. بعدها باران های سیلابی مداوم باریدند، ارتفاعات #زمین را شستند و دره ها گستردند. اندک اندک زمین هایِ مسطح و قابل استفاده برای زندگی انسان و کشت و زرع پدید آمد. مجموع این گسترده شدن، «دَحو الارض» نام گذاری می شود.
زمین، گاهواره زندگی انسان و همه موجوداتِ زنده است، که با تمام کوه ها، دریاها، درّه ها، جنگل ها، چشمه ها، رودخانه ها، معادن و منابع گرانبهایش، نشانه ای از نشانه های آفریدگار به شمار می آید که آن را گسترانیده است.
🌕اعمال
روز دحوالارض، روز گسترش زمین از زیر #کعبه و روز بسیار مبارکی است و آداب و اعمال ویژه ای دارد؛ از جمله:
1. روزه داشتن که ثواب هفتاد سال عبادت را دارد.
2. احیا و شب زنده داری شب دحوالارض که برابر با یک سال عبادت است.
3. ذکر و دعا.
4. انجام غسل به نیت روزِ دحوالارض و نماز مخصوص آن.
✨دحوالارض در قرآن:
در #قرآن_کریم به دحوالارض اشاره شده است. خداوند در آیه 30 سوره نازعات می فرماید: «و زمین را پس از آن (آفرینش آسمان و زمین) گسترش داد».
بر پایه نظر بیشتر مفسران، منظور از «دَحیها» در این آیه، همان دحوالارض است.
#دحوالارض_بیست_وپنجم_ذی_القعده
#التماس_دعای_فرج
✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼
روز بیست و پنجم #ذیقعده، هم زمان با #دحوالارض است.
«دَحو» به معنای بسط و گسترش است.[1]بعضی نیز آنرا به معنای تکان دادن چیزی از محل اصلیاش تفسیر کردهاند.[2]
منظور از دحوالارض(گسترده شدن زمین) این است که در آغاز، تمام سطح زمین را آبهای حاصل از بارانهای سیلابی نخستین فراگرفته بود.
این آبها، به تدریج در گودالهای زمین جای گرفتند و خشکیها از زیر آب سر برآوردند و روز بروز گستردهتر شدند. از طرف دیگر، زمین در آغاز به صورت پستیها و بلندیها یا شیبهای تند و غیر قابل سکونت بود. بعدها بارانهای سیلابی مداوم باریدند، ارتفاعات زمین را شستند و درهها گستردند. اندک اندک زمینهای مسطح و قابل استفاده برای زندگی انسان و کشت و زرع به وجود آمد. مجموع این گسترده شدن، «دَحو الارض» نامگذاری میشود.[3] بنابر این دحوالارض یعنی گسترش یافتن زمین.
گفتنی است؛ اینکه دحو الارض به معنای پهن شدن زمین است، لزوماً سر از زیر آب درآوردن نیست و حتی👈👈 بر اساس تحقیقات کانال ارتباط با خدا جدید زمینشناسی، شبه جزیره عربستان نیز یکی از نقاط گسترش زمین بوده است و شاید نقطه آغازین حرکت در لایههای زیرین از زیر کعبه باشد؛ زیرا این موضوع مخالف قطعی با دانش جدید نیست.
دحوالارض در قرآن کریم به دحوالارض اشاره شده است. آنجا که میفرماید: «و زمین را بعد از آن گسترش داد».[4]بیشتر مفسران، در ذیل این آیه، مسئله دحوالارض را مطرح کردهاند.
در کتابهای دعا و سنن امامیه روزى به عنوان «دحو الارض» ثبت شده است که روز بیست و پنجم ماه ذیقعده است، براى روزه و عبادت این روز ثواب بسیار نوشتهاند، و در این روز نماز و دعاى مخصوصى در کانال ارتباط با خدا وارد شده است. دعاى این روز مشتمل بر مضامین عالى اخلاقى - اجتماعى و طلب رحمت و توفیق توبه و پیروزى اهل حق میباشد. گویا تعیین یک روز خاص رمزی است از دورهاى که زمین از وضع پیشین متحول شده و چهره سوزان و خشمناک آن به تدریج به صورت رحمت درآمده و زمین و هوا آماده براى پیدایش آب و گیاه و انسان گشت.[5]
فضیلت روز دحوالارض
راوی میگوید: «به هنگام جوانى در شب بیست و پنجم ذیقعده به همراه پدرم در خدمت امام رضا(ع) شام خوردیم، پس امام(ع) فرمود: شب بیست و پنجم ماه ذى القعده حضرت ابراهیم و حضرت عیسى بن مریم- که بر آنان درود باد- متولد شدند. و زمین در آن شب از زیر کعبه گسترش پیدا کرد، و نیز فضیلتى در این شب وجود دارد که هیچکس از آن یاد نکرده است و آن این است که هر کس در آن روز روزه بگیرد مانند کسى است که شصت ماه روزه گرفته باشد».[6]
اعمال شب و روز دحوالارض
1. قیام به عبادت و شب زندهداری در این شب که ثواب آن برابر است با ثواب صد سال عبادت و شب زندهداری.[7]
2. روزه گرفتن که در روایات به آن تأکید شده و دارای ثواب زیادی است.[8]
3. خواندن دو رکعت نماز هنگام ظهر به این کیفیت که در هر رکعت آن یکبار سوره «حمد» و پنج مرتبه سوره «والشمس» خوانده شود و سپس بعد از سلام دادن نماز گفته شود: «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ، یَا مُقِیلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِی عَثْرَتِی یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِی یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِی وَ ارْحَمْنِی وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَیِّئَاتِی وَ مَا عِنْدِی یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ».[9]
📚پی نوشت :
[1]. لسان العرب، ج 14، ص 251،
[2].المفردات فی غریب ص 308
[3]. تفسیر نمونه، ج 26، ص 101
[4]. نازعات، 30، «وَ الْأَرْضَ بَعْدَ ذلِکَ دَحاه».
[5]. پرتوی از قرآن، ج 3، ص 106.
[6]. ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص 79
[7] . إقبال الأعمال، ج 1، ص
[8]. همان، ص 310 و 312.
[9]. همان، ص 314
@manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین_ایتا
امام خمینی که بود؟.mp3
5.27M
🚩 امام خمینی که بود
🔸خاطرهای از آیتالله فاطمی نیا در مورد مقام امامخمینی
🎤آیت الله فاطمی نیا
https://eitaa.com/manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین
࿐჻ᭂ⸙🍃🌹🍃⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وعده #امام_زمان به #امام_خمینی که محقق شد!
♨️ خاطره عجیب مداح امام خمینی
🔹برشی از سخنرانی حجت_الاسلام #راجی به مناسبت ایام ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی
#ارتحال_امام_خمینی
💠
امام جواد علیه السلام : مَنْ اتَمَّ رُکُوعَهُ لَمْ تُدْخِلْهُ وَحْشَةُ الْقَبْرِ.
(کافی، ج3، ص321)
هرکس رکوع نمازش را بهطور کامل و صحیح انجام دهد، وحشت قبر بر او وارد نخواهد شد.
#عکس_نوشته
#نماز
#حدیث
#امام_جواد_علیهالسلام
#رکوع
#قبر
@majmaozakerine
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 میدونید چرا گاهےمواقع باتوسلبهامامزمان (عج) حاجت روانمے شویم
#استاد_عالی
#امام_زمان
ای دل ز ولایت علی شادی کن🌼
احساس غرور و فخر و آزادی کن🌺
با دسته گلی پر از درود و صلوات🌸
از روز غدیر و شادی اش یادی کن💐
عید سعید غدیر خم پیشاپیش مبارک باد🌾
https://eitaa.com/joinchat/1696595994C786d9241b8
#کانال_مولودی_مجمع_الذاکرین
کانال روبه دوستان خودمعرفی کنید 😊
هدایت شده از کانال سخنرانی وحدیث مجمع الذاکرین ع ایتا
نمونه هايي از معجزات و کرامات حضرت جواد ـ عليه السّلام ـ:
1. «هنگامي که امام جواد ـ عليه السّلام ـ با ام الفضل همسر خود از بغداد به مدينه مراجعت مي فرمود در کوفه به خانه مسيّب رسيد و آن هنگام غروب آفتاب بود پس حضرت داخل مسجد شد و در صحن مسجد درخت سدري بود که ميوه نمي داد, حضرت کوزه آبي طلبيد و در زير آن درخت وضو گرفت و نماز مغرب را به صورت جماعت به جا آورد... سپس وقتي که مردم کنار درخت آمدند و ديدند که ميوه بسيار خوبي دارد تعجب کردند و از سدر آن خوردند, ديدند که شيرين است و دانه ندارد, سپس مردم با آن حضرت وداع کردند و ايشان به مدينه تشريف بردند».[8]
2. از حسين مکاري نقل شده که گفت زمانيکه امام محمد تقي ــ عليه السّلام ــ در بغداد بود وارد بغداد شدم, ديدم که حضرت نزد خليفه در نهايت جلالت است با خودم گفتم که حضرت جواد ـ عليه السّلام ـ با اين مقام و مرتبه اي که اينجا دارد و از حيث جلال و طعام هاي لذيذي که در اختيار دارد, ديگر به مدينه بر نخواهد گشت, همين که اين خيال در خاطر من گذشت ديدم آن جناب سر به زير افکند, سپس سر بلند کرد در حالي که رنگ مبارکش زرد شده بود فرمود: اي حسين نان جو با نمک نيم کوب در حرم رسول خدا ـ صلّي الله عليه و آله ـ نزد من بهتر است از آن چه که در اينجا مشاهده مي کني».[9]
3. «از اسماعيل بن عباس هاشمي نقل شده که گفت: روز عيدي خدمت حضرت جواد ـ عليه السّلام ـ رفتم و از تنگي معاش خود نزد حضرت شکايت کردم, آن حضرت از محل نماز خود يک مشت خاک برداشت, خاک به برکت دست آن حضرت پاره طلايي گداخته شد پس آن را به من عطا کرد و من به بازار بردم که 16 مثقال بود».[10]
درباره فضائل و مناقب و کرامات امام جواد ـ عليه السّلام ــ کتابهاي زيادي نوشته شده است و به تعداد بيشتري اشاره گرديده که در اين نوشته مجال ذکر آنها نيست, براي اطلاع بيشتر به کتب تاريخي مراجعه شود.
پینوشتها:
[1] . يحيي يکي از دانشمندان نامدار زمان مأمون, خليفه عباسي, بود که شهرت علمي او در رشته هاي گوناگون علوم آن زمان زبانزد خاص و عام بود.
[2] . شيخ مفيد, الارشاد, کنگره جهاني شيخ مفيد, چاپ اول، 1413ق، ج2، ص283.
https://eitaa.com/manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین