eitaa logo
مندیش (الیگودرز)
989 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
744 ویدیو
46 فایل
آی دی کانال مندیش در تمام پیام رسانها 🆔 @mandish_alg لینک کانال در واتس آپ👇 https://whatsapp.com/channel/0029VaDVQlg1dAvw3BlKvF1F 1084
مشاهده در ایتا
دانلود
وصیتی ارزشمند از فرهنگی فرهیخته الیگودرز / اهدا کتابخانه شخصی زنده یاد امیر عظیمی به کتابخانه شهر بر اساس وصیت زنده نام امیر عظیمی کتابخانه شخصی ایشان به کتابخانه امام محمد باقر(ع) الیگودرز اهدا شد. در یک اقدام خیر و خداپسندانه خانواده مرحوم امیر عظیمی طبق وصیت نامبرده کتابخانه شخصی ایشان شامل ۲۶۸ جلد کتاب در موضوعات مختلف را به کتابخانه عمومی امام محمد باقر(ع) اهدا نمودند. زنده یاد امیر عظیمی از فرهنگیان فرهیخته و کار آفرینان‌ این شهر بود که‌ اردیبهشت‌ماه سال جاری دع‌وت حق را لبیک گفت. دهقان رئیس اداره کتابخانه های الیگودرز گفت:  پویش «اهدای کتاب، اهدای دانایی» در راستای ترویج فرهنگ حسنه اهدای کتاب و با هدف غنی سازی منابع کتابخانه‌ای و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، در کتابخانه های عمومی سراسر کشور اجرا می‌شود و مردم می‌توانند کتاب‌هایی که مطالعه کرده‌اند را در اختیار دیگران  قرار دهند تا آنها نیز بتوانند از این کتاب‌ها استفاده کنند./نیوز الیگودرز
✔️یوتیوب برای دانشجویان برخی دانشگاه های تهران رفع فیلتر شد ▪️یوتیوب برای دانشجویان برخی دانشگاه های تهران به‌طور رسمی رفع فیلتر شد. ▪️ از این پس، دسترسی به این پلتفرم از طریق اینترنت داخلی دانشگاه بدون نیاز به فیلترشکن ممکن خواهد بود.
هدایت شده از امیرعلی
🔴 هشدار شهرداری الیگودرز درباره خرید املاک قولنامه ای با توجه به افزایش خرید و فروش املاک قولنامه ای، معاونت شهرسازی و معماری شهرداری الیگودرز جهت آگاه سازی شهروندان اطلاعیه ای به شرح ذیل صادر نمود: شهروندان گرامی قبل از هرگونه خرید ملک، ضمن مراجعه به شهرداری در خصوص استعلام رسمی از وضعیت کاربری ملک مورد نظر، از بروز مشکلات قانونی و مالی احتمالی جلوگیری نمایند. خرید و فروش سند های مشاعی و قولنامه ای می‌تواند باعث بروز مشکلاتی نظیر عدم صدور پروانه توسط شهرداری و مواردی دیگر نظیر ممانعت از ساخت‌وساز و حتی تخریب بنا گردد که خسارات جبران‌ناپذیری به خریداران وارد می‌نماید. شهرداری الیگودرز با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های قانونی، از جمله کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها، با هرگونه ساخت‌ و ساز غیرمجاز برخورد قاطع خواهد کرد و از حقوق شهروندان حفاظت خواهد نمود. 🌐روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر الیگودرز
قضاوت داور ارزنده الیگودرزی در نخستین دوره مسابقات وزنه‌برداری ارتش‌های جهان (سیزم ۲۰۲۵) در بابلسر نخستین دوره مسابقات وزنه‌برداری ارتش‌های جهان (سیزم ۲۰۲۵) با حضور جمعی از مقامات لشکری و کشوری در سالن ورزشی شهیدان نوبخت شهر بابلسر افتتاح شد. در مراسم افتتاحیه، امیر سرتیپ محمود شیخ‌حسنی معاون تربیت و آموزش ستاد کل نیرو‌های مسلح و مسئولین لشکری و کشوری حضور داشتند. این مراسم با رژه تیم‌های شرکت‌کننده و اجرای حرکات نمایشی ورزش‌های زورخانه‌ای همراه بود. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تیم‌هایی از ایران، روسیه، کره شمالی، ازبکستان، سریلانکا، قزاقستان، ارمنستان و نیجریه طی سه روز در هشت وزن مصوب فدراسیون جهانی به رقابت خواهند پرداخت. در پایان روز نخست، ورزشکاران کره شمالی در اوزان ۶۰ و ۶۵ کیلوگرم موفق به کسب مقام‌های اول و دوم در بخش‌های یک‌ضرب و دوضرب شدند. همچنین نمایندگان روسیه و ازبکستان به ترتیب در اوزان ۶۰ و ۶۵ کیلوگرم به مقام سوم یک‌ضرب دست یافتند. در همین وزن، مهراب دواساری از ایران توانست در هر دو بخش یک‌ضرب و دوضرب به مدال برنز برسد. شایان ذکر است که در این رقابت‌ها مجتبی آذرفر، داور ملی فدراسیون وزنه‌برداری ، نیز به عنوان یکی از داوران رسمی حضور دارد. و در این رقابت ها قضاوت میکنند این رقابت‌ها تا روز پنچشنبه ادامه خواهد داشت و قهرمانان اوزان مختلف مشخص خواهند شد.
هدایت شده از امیرعلی
💢 تداوم رنگ آمیزی و دیوارنویسی در سطح شهر الیگودرز ✍ به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر الیگودرز، در راستای ارتقای چهره بصری و زیباسازی فضای شهری، طرح دیوار نویسی و رنگ‌ آمیزی معابر با جدیت در نقاط مختلف شهر در حال انجام است. 🟢 در ادامه برنامه‌های زیباسازی و ارتقای بصری فضای شهری، معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری الیگودرز نسبت به دیوارنگاری و رنگ‌آمیزی دیوارهای سطح شهر از جمله خیابان های امام ، فردوسی و بلوار شرقی و غربی اقدام نموده است. 🌐 روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر الیگودرز
۶ محیط بان برای ۶۰۰۰کیلومتر مربع!! رئیس اداره حفاظت محیط زیست الیگودرز گفت: شهرستان با کمبود شدید محیط‌بان روبرو است و برای حفاظت از ۶۰۰۰ کیلومتر مربع تنها ‌۶ محیط‌بان داریم. اصغر بلکی‌وند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان الیگودرز با وسعتی حدود ۶۰۰۰ کیلومتر مربع و دارا بودن منطقه حفاظت‌شده قالی‌کوه و همچنین بیش از یک‌سوم از محدوده منطقه حفاظت‌شده اشترانکوه، از نظر منابع طبیعی و تنوع زیستی یکی از غنی‌ترین مناطق استان لرستان محسوب می‌شود. وی خاطرنشان کرد: با وجود این ظرفیت‌های ارزشمند زیست‌محیطی، متأسفانه در حال حاضر تنها ۶ محیط‌بان در سطح شهرستان فعالیت دارند که با توجه به وسعت و توپوگرافی کوهستانی و صعب‌العبور منطقه، این تعداد پاسخگوی نیازهای حفاظتی نیست. رئیس اداره حفاظت محیط زیست الیگودرز تصریح کرد: برای صیانت بهتر از عرصه‌های طبیعی و مقابله با شکار غیرمجاز، آتش‌سوزی‌های احتمالی و تخریب زیستگاه‌ها، افزایش تعداد محیط‌بانان، تجهیز پاسگاه‌های محیط‌بانی و تأمین امکانات لازم از جمله خودرو، دوربین و تجهیزات ارتباطی ضروری است.
🔴نتایج بازبینی آثار سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان اعلام شد 🔻نمایش خیابانی نگرانم(ناهید گودرزی) و نمایش صحنه ای سمفونی عروس مرده (نگین نعمت‌الهی) از الیگودرز به مرحله رقابتی استان راه یافتند 🔸نتایج بازبینی آثار متقاضی شرکت در سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر استان لرستان از سوی هیئت داوران بازبین اعلام شد. به نقل از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد، هیئت داوران بازبین آثار سی‌وهفتمین جشنواره استانی تئاتر لرستان در دو بخش صحنه‌ای و خیابانی اسامی آثار راه‌یافته به بخش رقابتی این جشنواره را اعلام کردند. هیئت داوران بازبین بخش خیابانی متشکل از «مصطفی بوعذار»، «مهتاب زند» و «میثم سرابادانی»، پس از ارزیابی آثار، فهرست نهایی نمایش‌های راه‌یافته به بخش رقابتی جشنواره را به شرح زیر اعلام کرد: نمایش‌های «تار و پود» به کارگردانی رادا ذویوسفین از بروجرد، «پهلوان» به کارگردانی سید حسام شریعتمدار از بروجرد، «دوار» به کارگردانی حسین ایزدی از بروجرد، «برای شما اتفاق افتاده» به کارگردانی مسلم صالحی از الشتر، «نگرانم» به کارگردانی ناهید گودرزی از الیگودرز، «مراد دست طلا» به کارگردانی علیار خدادادی از دورود. همچنین سه اثر رازدار، چرخ و بابا آب داد به ترتیب از بروجرد و ازنا اثر به صورت مشروط برای بازبینی مجدد معرفی شدند. در بخش صحنه‌ای نیز هیئت داوران متشکل از «فرشید صمدی پور»، «محمد قاسمی» و «احسان ملکی» ۹ اثر را برای بخش رقابتی این جشنواره انتخاب کردند به به شرح زیر معرفی شدند: نمایش‌های «رئال» به کارگردانی رضا شاهکرم از خرم‌آباد، «مکبث» به کارگردانی حسن شیخ‌حسینی از خرم‌آباد، «کُنگلومرا» به کارگردانی پویا حسنوند از خرم‌آباد، آن زن در باران آمد به کارگردانی مهشید دالوند از خرم‌آباد، «هملتم» به کارگردانی میلاد شایسته از دورود، «بازی زندگی» به کارگردانی ستایش مصطفی‌وند بروجرد، «آرتیست» به کارگردانی شادی روزبهانی بروجرد، «سمفونی عروس مرده» به کارگردانی زهرا نعمت‌الهی از الیگودرز و «خیال ماندن» به کارگردانی امیرحسین غفاری از بروجرد. سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان ۲۷ تا ۲۹ آبان ماه به میزبانی بروجرد برگزار می‌شود.
محمدحسین وحیدی مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی لرستان شد 🔹با حکم ریایت سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین وحیدی به عنوان مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان منصوب شد. 🔹پیش از این، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی قدرتی از تیرماه ۱۳۹۹ مسئولیت مدیریت این سازمان را بر عهده داشت.
هدایت شده از امیرعلی
🟢 روز جاری صورت گرفت؛ 💢 رنگ آمیزی تجهیزات پارک مرکزی شهر ✍ به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر الیگودرز ، در راستای بهبود فضای پارک های سطح شهر، صبح امروز عملیات رنگ‌آمیزی و زیباسازی تجهیزات پارک مرکزی شهر نظیر صندلی ، وسايل ورزشی و رنگ آمیزی بلوک ها به همت عوامل خدمات شهری شهرداری الیگودرز انجام گرفت. 🗓 ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۴ 🌐 روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر الیگودرز