eitaa logo
طلبه انقلابی
210 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
673 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️استقبال با تردید 🔹در بدنه اصلاحات شاهد یک شکاف اساسی هستیم. شکاف بر سر گزینه «حضور» یا «تحریم». با شرایط پیش رو احزاب اتحاد ملت و حزب توسعه ملی ایران اسلامی خواهان تحریم هستند ولی اکثریت اصلاحات نظیر حزب اعتماد ملی، ندای ایرانیان و حزب کارگزاران سازندگی قرار است با یک انسجام سیاسی و عزم جمعی پا به صحنه انتخابات اسفند امسال بگذارند و در صحنه انتخابات حضور یابند.
⭕️شکست توهم آشوب در برخورد با صخره آمادگی و هوشمندی 🔹سال گذشته آشوب و اغتشاش به بهانه مرگ خانم مهسا امینی، کشور را فرا گرفت و خسارت‌های سنگین جانی، مالی و حیثیتی بر کشور تحمیل کرد که بی تردید بخشی از آن خسارت‌ها جبران ناپذیر است؛آشوبی که با روایتی دروغ و ساختگی از این مرگ آغاز شد و با دمیدن در تنور خشم و خشونت به مرگ و تخریب بسیار تمام شد و البته برای گروهک‌های برانداز و تجزیه‌طلب و دشمنان پیشرفت و قدرت یابی ایران اسلامی به عنوان یک فرصت طلایی برای انتقام گیری به حساب می‌آمد. اما این آشوب با ایثار، رشادت و پذیرش مظلومیت از سوی مدافعان امنیت و عزت به شکست انجامید و به نتیجه‌ی دلخواه دشمنان و معاندان منجر نشد . 🔸می‌توان با نگاه به این نشانگان، طرح و خواسته‌ی معاندان و دشمنان را برای تکرار اغتشاشات محتمل دانست. اما آیا این که به همان شیوه و گستره‌ سال گذشته بتوانند آن را رقم بزنند جای تردید جدی وجود دارد؛ چرا که: 1️⃣نیروهای مدافع نظام آمادگی‌های لازم را داشته و دشمن قادر به غافلگیری نخواهد بود؛ 2️⃣ماهیت تجزیه طلبانه‌ی خشن و دین ستیزانه‌ اغتشاشات رو شده و با طرد مردم مواجه گردیده است؛ 3️⃣بخش زیادی از لیدرها و شبکه‌های هدایت و راهبری اغتشاشات زیر ضرب رفته و متلاشی شده است 4️⃣توهم پیروزی و سهم خواهی موجب تشدید اختلافات درون گروهی و بین گروهی گروهک‌های برانداز پشت صحنه و میدان گردان شده است. اما از این نکته نباید غافل بود که آنان مترصد رخدادی هستند که بتوانند از آن به عنوان جرقه بهره گرفته و با کمک رسانه و فضای مجازی به تولید خشم و خشونت پرداخته و انتقام شکست سنگین سال گذشته را هم دنبال کنند. اینجاست که باید علاوه بر آمادگی هوشیاری و هوشمندی را نیز تقویت کرد.
⭕️کاهش فاصله طبقاتی در دولت سیزدهم 🔹گزارش جدید مرکز آمار نشان می‌دهد نسبت هزینه ۱۰ درصد ثروتمندترین بخش جامعه به ۱۰ درصد فقیرترین بخش جامعه، از ۱۳.۹۶ برابر در سال پایانی دولت روحانی به ۱۲.۸۶ برابر کاهش یافته که نشانگر کاهش شکاف طبقاتی در دولت سیزدهم است. 🔸در سال ١٤٠١ ضریب جینی خانوارهای کل کشور ٠,٣٨٧٧ است که در مقایسه با سال قبل ٠.٠٠٦١کاهش نشان میدهد. همچنین ضریب جینی خانوارهای شهری و روستایی به ترتیب ٠.٣٦٩٦ و ٠.٣٦٤٣ است که نسبت به سال قبل به ترتیب ٠.٠٠٦١ کاهش و ٠.٠٠٤٩ افزایش نشان میدهد. 🔹سهم بیست درصد کم‌هزینه‌ترین و پرهزینه‌ترین جمعیت به ترتیب ٦,٠١ و ٤٦.٢١ درصد است. 🔸نسبت ده، بیست و چهل درصد پرهزینه‌ترین به ده، بیست و چهل درصد کم هزینه‌ترین به ترتیب ١٢,٨٦، ٧.٦٩ و ٤.١٣ است. شاخص پالما به ١.٨٢ و شاخص تیل به ٠.٢٥٢٤ رسیده است. همچنین شاخص اتکینسون ٠.٢٢٤٤ است. 🔹سهم بیست درصد کم هزینه‌ترین و پرهزینه‌ترین جمعیت به ترتیب ٦,٥٩ و ٤٤.٩٠ درصد است. 🔸نسبت ده، بیست و چهل درصد پرهزینه‌ترین به ده، بیست و چهل درصد کم هزینه‌ترین جمعیت به ترتیب ١١,٢٣، ٦.٨٢ و ٣.٨٠ است. شاخص پالما ١.٦٥ و شاخص تیل ٠.٢٢٩٢ است. همچنین شاخص اتکینسون ٠.٢٠٣٨ است.
بسمه تعالی محضر حجة الاسلام والمسلمین حاج سید جمال الدین میرمحمدی ریاست محترم مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور درگذشت مادر بزرگوارتان حاجیه خانم مجیری مایه تأسف واندوه شد مادربزرگواری که عمر خود رادرمسیر تعلیم و تربیت دینی همراه باجلسات نورانی قرآن و احادیث اهلبیت علیهم السلام به پایان بردخدمتگذاری خالصانه او به قرآن وترویج مکتب ائمه معصومین علیهم السلام از خاطرات ماندگار می‌باشد برخودلازم میدانم درگذشت این بانوی مکرمه وبزرگواررا به حضرتعالی ودیگر فرزندان شایسته آن مادر وعموم بازماندگان تسلیت عرض نموده و رضوان ومغفرت الهی را برای آن مرحومه مسئلت نمایم امام جمعه شهرضا دوشنبه ۲۷شهریور ۱۴۰۲
⭕️ اینفوگرافیک /دولت برای سیستان‌وبلوچستان چه کرد؟ 🔹برخی از اقدامات دوسال اخیر برای استان سیستان و بلوچستان
⭕️کلاهبرداری قرن توسط امریکا 🔹آمریکا با بیش از ۳۱/۵ تریلیون دلار بدهی که عمدتا از محل فروش اوراق قرضه به کشور های دیگر می باشد یکی از بدهکار ترین کشور های دنیا هست. 🔸این کشور در حال حاضر بابت سود این بدهی مبلغی حدود۱/۵ تریلیون دلار سود به صاحبان اوارق قرضه پرداخت می کند آنهم در این بحران اقتصادی که گریبان گیر آمریکا و عمده کشورهای دنیا شده. 🔹سوالی که پیش می آید این است پس آمریکا از کجا سود این اوراق را میدهد پاسخ بسیار واضح است در وهله اول چاپ دلار و مهمتر از آن استفاده از روش پانزی . 🔸روش پانزی همان روشی هست که برخی شرکت‌های مضاربه ای در مقطعی با دادن وعده سود بسیار وسوسه انگیز و بالاتر از عرف طعمه های خود را وادار به خرید اوراق قرضه و یا سرمایه گذاری نموده و مدتی هم از محل فروش اوراق قرضه جدید و یا پول وارد شده سرمایه گذاران جدید سود وعده داده شده را پرداخت و به یکباره از صحنه خارج می شوند. 🔹این روش دقیقا دستور کار آمریکا جهت چپاول سرمایه سایر ملل می باشد سناریویی که بعد از داستان دلار و پترودلار به دنیا تحمیل می کند. 🔸این شیطان بزرگ با این روش در اصل بدهی و تورم کشور خود را نه تنها به سایر کشورهای دنیا منتقل می کند بلکه آن را می فروشد!!!! 🔹در حال حاضر عمده صاحبان اوراق قرضه آمریکا جزو شرکا و هم پیمانان ایران عزیز می باشند و فقط با اندکی درایت و مدیریت صحیح چنانچه فقط چند کشور هم زمان این اوراق را به بازار عرضه کنند به شدت اعتبار آن از بین رفته و مشتری جدیدی نیز رغبتی برای خرید در دنیا نخواهد داشت. 🔸این یعنی فروپاشی اقتصاد تا بسامان آمریکا و نقطه ضعفی که آمریکا در حال حاضر در دست رقبای فعلی خود دارد که به خوبی باید از آن بهره جست.
⭕️قاب درماندگی براندازان 🔹 خبر دیگر عجیب هم نبود؛ جمعی از روزنامه‌نگاران و خبرنگاران فعال در رسانه‌های فارسی‌زبان ضد‌ایرانی به دیدار گیلا گاملیل، وزیر اطلاعات رژیم‌صهیونیستی رفته‌اند. این دیدار در لندن، پایتخت انگلیس انجام شده است. دویچه‌وله فارسی می‌نویسد: «دیدار یادشده بخشی از کمپین چندماهه این مقام ارشد اسرائیلی برای ایجاد کانال‌های ارتباطی با گروه‌های تبعیدی ایرانی، همزمان با نزدیک‌شدن به یک سالگی اعتراضات سراسری علیه حکومت ایران است.» 🔸 خیلی روشن بیان می‌شود که دولت صهیونیستی مستقر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین اراده کرده تا از گروه‌های برانداز ایرانی حمایت کند و این اراده او بی‌کم‌وکاست از سوی براندازان مورد پذیرش و حتی استقبال قرار می‌گیرد و در مرحله‌ای از عملی شدن این خواسته، بروز بیرونی آن انتشار تصاویر این دیدار است. 🔹 پیش از این، رضا پهلوی به عنوان یکی از لیدر‌های براندازان به اسرائیل رفت و با همین وزیر هم دیدار کرد تا معلوم شود براندازان کارفرمای جدید دیگری هم به لیست کارفرمایان خارجی خود اضافه کرده‌اند. 🔸 اصل دیدار یک امر است و انتشار تصاویر دیدار آن یک امر دیگر. ایران در طول سال‌ها خائنان زیادی را به چشم خویش دیده است که با دشمنان این سرزمین پیمان بسته‌اند. خیلی از آن‌ها خواسته‌اند این همکاری پنهان بماند، اما اسرائیلی‌ها برای بازسازی چهره خود از یک رژیم تروریستی و فرقه‌ای بنیادگرا به دولتی دموکراسی‌خواه و دلسوز نیاز دارد تا تصاویری غیر از ترور و آدمکشی و پیکر بی‌جان کودکان فلسطینی ذیل کلیدواژه «اسرائیل» در ذهن مخاطب بیاید. 🔹 اینگونه است که اراده وزیر اطلاعات اسرائیل در میانه اعتراضات داخلی و تجمعات چند‌ده‌هزار نفری صهیونیست‌ها در تل‌آویو، به این تعلق می‌گیرد که با گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران کانال ارتباطی بگیرد. طبعاً بخشی از این ارتباطات به تعامل با فعالان رسانه‌ای شاغل در رسانه‌های فارسی‌زبان غربی می‌پردازد، اما اصل ارتباط که پیش از این هم بوده... اینجا دیگر اصل ارتباط‌داشتن مهم نیست، باید این ارتباط علنی شود و این فعالان رسانه‌ای بپذیرند تصاویر حضورشان در این نشست منتشر شود تا تصاویر بتواند القا کند که اسرائیل به فکر مردم ایران است و برای کمک به مردم مسیر رسانه و فرهنگ را می‌رود و آنگونه که ایران می‌گوید نیست که صهیونیست‌ها تروریست باشند و بروز اراده ضد‌ایرانی‌شان از مسیر ترور باشد. 🔸 آن‌ها با لبخند‌های دیپلماتیک و شادی مصنوعی و رضایت اجباری سر میزی نشسته‌اند که کرسی رأس آن در اختیار وزیر اطلاعات رژیمی کودک‌کش است تا حضور آن‌ها بهانه تطهیر صهیونیست‌ها شود و وزیر اطلاعات‌شان بگوید: «مردم اسرائیل در کنار مردم ایران ایستاده‌اند. زمانی که ولیعهد رضا پهلوی از اسرائیل دیدن کرد، ما باهم پیام آزادی و امید را به میلیون‌ها ایرانی فرستادیم.»
⭕️کار ویژه گمان؛ نظرسازی سفارشی یا نظرسنجی علمی؟! 🔹نظرسنجی موسسه «گمان» با عنوان «نگرش ایرانیان به رسانه‌ها ۱۴۰۲» که مدعی جامعه آماری بیش از ۳۸ هزار نفر از داخل ایران است، ادعا کرده ۵۴ درصد جامعه ایرانی «بیشتر اوقات» یا «گاهی اوقات»‌ بیننده شبکه ایران اینترنشنال هستند! 🔸نخستین مسئله در تشریح عملکرد موسسه گمان فارغ از سوگیری‌های جدی و علنی مدیران آن علیه جمهوری اسلامی، «روش» کار آنان از نقطه نظر علم جامعه‌شناسی و نظرسنجی است که از هیچ یک از روش‌های معتبر علمی استفاده نمی‌کند و طبعا نتایج آن به هیچ عنوان قابل تعمیم به کل شهروندان نیست. 🔹نکته دوم، درباره کارویژه موسسه گمان و ایفای نقش در پازل‌هایی است که رنگ و بوی کاملا سیاسی دارد. جالب اینکه عموم نظرسازی‌های این موسسه در مقاطع زمانی خاصی منتشر می‌شوند که این ظن سفارشی و سیاسی بودن آنها را بیشتر تقویت می‌کند. 🔸مثلا این موسسه در سال گذشته مدعی شده بود که ۸۱ درصد ایرانیان خواستار تغییر جمهوری اسلامی هستند! نتایج این به اصطلاح نظرسنجی درست در بهمن‌ماه و زمانی که اغتشاشات رو به افول بود، منتشر شد! 🔹در حال حاضر نیز نتایج نظرسازی اخیر موسسه گمان، درست در آستانه سالگرد فوت مهسا امینی منتشر شده تا شاید بتواند به بازتولید اغتشاشات در سایه طرح ادعاهای گمراه کننده بپردازد. 🔸نکته سوم مربوط به ماهیت ادعاهای مطرح شده در نظرسازی‌های موسسه گمان است، چه، وزن‌دهی کاذب به شبکه ایران اینترنشنال در حالی صورت می‌گیرد که بنابر اذعان صریح بسیاری از صاحب‌نظران رسانه‌ای، حتی برخی روزنامه‌نگاران ضدانقلاب در آن سوی مرزها، این شبکه به دلیل جهت‌گیری‌های صریح براندازانه در اغتشاشات سال گذشته و همچنین احراز و اثبات رسوایی‌های اخلاقی و جنسی در آن، بسیاری از مخاطبان خود را از دست داده است. 🔹کارویژه واقعی موسسه گمان و امثال آن زمانی بهتر روشن می‌شود که بدانیم مهمترین رکن در جنگ‌های شناختی تغییر ادراک مخاطب و مهندسی ذهن افراد با بهره‌گیری از اخبار و اطلاعات دست‌کاری شده و جعلی است که طبعا وقتی در پوشش گزارش یک موسسه علمی ارائه می‌شود، ضریب پذیرش نزد مخاطب را چندین برابر می‌کند.
⭕️سوئیفت برای انتقال ۶ میلیارد دلار ایران باز شد 🔹سامانه سوئیفت که از سال ۹۷ برای اکثر بانکهای ایرانی تحریم شده بود، هم اکنون برای انتقال شش میلیارد دلار ارزهای بلوکه شده ایران در کره جنوبی باز شد. 🔸 دکتر رئیسی در گفت و گو با شبکه خبری آمریکایی ان‌بی‌سی نیوز اعلام کرد که دولت تصمیم خواهد گرفت که چگونه ۶ میلیارد دلار از وجوه مسدود شده را که قرار است در توافق تبادل زندانی با آمریکا آزاد شود، هزینه کند و این پول «هرجا که ایران نیاز داشته باشد» هزینه خواهد شد. 🔹بدین ترتیب مبادلات بانکی مربوط به این شش میلیارد دلار کاملا از طریق سیستم‌های بانکی بین‌المللی انجام خواهد شد و ایران امکان خرید کالا و پرداخت وجه آن از طریق روال متعارف بانکی را خواهد داشت.