⭕️جاسوس های شناسایی شده موساد در ۲۸ کشور جهان
🔹دهها جاسوس و عناصر تروریست وابسته به رژیم نژادپرست صهیونیست در ۲۸ کشور جهان و در سه قارهی آسیا، آفریقا و اروپا شناسایی شدند.
🔸تعدادی جاسوس در تهران و چند استان کشور نیز شناسایی و مورد برخورد قانونی واقع شده یا تحت مراقبتهای امنیتی قرار گرفتند.
🔹چند جاسوس ایرانی مقیم خارج از کشور شناسایی شدند که متناسب با وضعیت هر یک از آنها و سطح روابط این وزارتخانه با سازمانهای اطلاعاتی کشورهای محل اقامت جواسیس، تصمیمگیری خواهد شد.
🔸مشخصات جاسوسهای بیگانهی فعال در کشورهایی که با جمهوری اسلامی ایران روابطِ تبادل اطلاعات مؤثر و کاربردی دارند، به آن کشورها ارائه شده و سرویسهای امنیتی ذیربط پس از اعمال مراقبتهای مقتضی، با تأیید صحت اطلاعات ارائه شده، متناسب با راهبردهای ضداطلاعاتی مورد نظر خویش، جواسیس مورد بحث را بازداشت یا مورد بهرهبرداری مضاعف اطلاعاتی قرار دادهاند.
🔹سرویسهای جاسوسی رژیم با طراحی روشهای شیطانی متنوع و با سوءاستفاده از بسترهای مورد بهرهبرداری عمومی مردم از قبیل فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، سایتهای مهاجرت و کاریابی، نشان افراد در سفرهای خارجی، با شناسایی نقاط ضعف مترددین، مبادرت به برقراری ارتباط با طعمهها تحت پوششهای مختلف نموده و در مراحل بعدی به جمعآوری اطلاعات از آنها یا محوّل کردن مأموریتهای خرابکارانه به قربانیان پرداختهاند.
⭕️چرخ تولید در کدام چاله گیر افتاده است؟
🔹اهمیت مقوله تولید و رفع موانع پیش روی تولید و کسب و کار بارها توسط رهبر انقلاب خطاب به مسئولان بخش های مختلف دولت گوشزد شده و ایشان خواستار اهتمام جدی به این موضع بوده اند. این واقعیت را می توان در نامگذاری سال های اخیر توسط ایشان به خوبی دید.
🔸رهبر انقلاب، مهمترین راهکارهای رونق تولید و بهبود فضای کسب و کار را حذف مقرّرات غیر ضرور و مزاحم، آسانسازی دریافت مجوّزهای اشتغال، ایجاد پنجرهی واحد برای اخذ مجوز، ثبات قوانین، قابل پیشبینی کردن اقتصاد، امنیّت سرمایهگذاری، تأکید بر سیاستهای تشویقی برای فعالیت های مولد، تأکید مکرر بر دانشبنیان کردن زنجیرهی تولید در کشور، مبارزه با فساد، حمایت از صنایع داخلی وجلوگیری قاطع از قاچاق عنوان می كنند.
🔹در آخرین پایش ملی محیط کسبوکار، غیرقابل پیش بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، دشواری تأمین مالی از بانك ها، بیثباتی سیاست ها، قوانین و مقررات و رویه های اجرایی ناظر بر کسب وکار، دخالت های غیرمنطقی نهادهای حاكمیتی در تعیین قیمت ها در بازار و رویه های ناعادلانه ممیزی و دریافت مالیات به عنوان مهمترین موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار معرفی شده است.
🔸اهمیت رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار و تاکید همیشگی رهبر انقلاب به این موضوع باعث شد تا اردیبهشت ماه سال ۹۷ با تصویب مجلس به دولت اجازه داده شد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را با ریاست وزیر صنعت، معدن و تجارت تشکیل بدهد.
🔹با این که مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به مثابه مقررات اجرایی است و مطابق نص صریح قانون، مصوبات آن نافذ و لازم الاجرا است با این حال در بسیاری از موارد مصوبات ستاد تسهیل، جدی گرفته نمی شود و دستگاههای اجرایی بخصوص بانکها از انجام آن سربازمیزنند.
🔸هنوز روشن نیست که به رغم تمام توصیه های بزرگان نظام، و با تمام تدابیری که اندیشیده شده، چرا چرخ تولید از چاله رکود و توقف بیرون نمی آید. سخنان اخیر مقام معظم رهبری نیز حکایت از فاصله دل آزار میان آنچه شده و آنچه باید بشود دارد.
🔹طلاب و روحانیون مسائل انقلاب و اهمیت انتخابات را برای مردم تبیین کنند
حجت الاسلام و المسلمین عبدالامیر خطاط جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان در گفت و گویی با تبریک ایام خجسته ی دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی پیرامون رسالت طلاب و روحانیون در تبیین مسائل انقلاب و اهمیت مشارکت در انتخابات برای مردم ، اظهار داشت:
🔸در دهه مبارک فجر علاوه بر همه ی اقشار مردم بر اساس تعبیر «کلکمْ راعٍ، وَ کلکمْ مَسئولٌ عَنْ رَعِیتِهِ» ما طلبه ها چون تریبونی در اختیار داریم رسالت خاصی بر عهده داریم و نسبت به آگاه سازی و تبیین مسائل انقلاب و رسالت ها و دستاوردهای انقلاب وظیفه ی بیشتری داریم.
🔸در آستانه انتخابات برای افزایش درصد حضور مردم وظیفه ی خاصی داریم و باید مردم را نسبت به تاثیر حضور در انتخابات آگاه کنیم و حساسیت دشمن نسبت به انتخابات را منعکس کنیم که انشاالله موجب ناامیدی آنها و سرفرازی اسلام ومسلمین بشود.
🔸حجت الاسلام خطاط با اعلام برنامه اعزام مبلغ در ایام دهه مبارک فجر توسط حوزه علمیه اصفهان ، افزود: نسبت به اعزام مبلغ در ایام دهه فجر افرادی را که صلاحیت اعزام تبلیغی دارند و با معاونت آموزش هماهنگی کنند نسبت به عدم حضورشان در فعالیت های علمی همکاری لازم صورت خواهد گرفت .
⭕️رهبر معظم انقلاب: بازجوی ساواک دوست دوران کودکیام بود
▫️روایتی از روزهای مبارزه رهبر انقلاب علیه رژیم ستمشاهی:
🔹 در سال ۱۳۴۲ شمسی برای تبلیغ در ایام ماه رمضان در اواخر زمستان به زاهدان رفتم که بازداشت شدم. بعد از بازجویی مرا بیرون بردند و سوار ماشین کردند و به خارج از شهر بردند. هوا تاریک و بسیار سرد بود. فهمیدم جایی که مرا بردهاند پادگان نظامی است. صبح زود به مقر ساواک منتقل شدم.
🔸 در طی این مدت از من بازجویی شد که چند ساعت طول کشید. تعجب کردم وقتی دیدم که بازپرس از دوستان دوران کودکی من است و من در بازیهای کودکانه او و برادرانش شرکت میکردم. پدر و برخی برادرانش از علما و سادات بودند.
🔹 بعد از بازداشت وقتی از زندان خارج شدم شور و شوق دلم را فرا گرفت و گفتم من هم توکل به خدا کنم و به محل اقامت امام بروم شاید به من هم اجازه ملاقات بدهند. وارد یکی از اتاقها شدم و آقا را در برابر خود یافتم. احساساتی که در دلم محبوس مانده بود غلیان کرد. عواطفم در برابر امام سرریز شد.
⭕️رئیس بانک مرکزی: سال آینده سیاست ما ایجاد اصلاحات اساسی در نظام بانکی است
🔹ممکن است برخی اصلاحات هزینه داشته باشد اما برای ایجاد ثبات در اقتصاد کشور باید از ناترازیها جلوگیری کنیم.
🔸۸ بانک را در مسیر اصلاح قرار دادهایم و بهطور دائم آنها را چک میکنیم. هر موسسه و بانکی که اصلاح نشود را منحل خواهیم کرد.
⭕️معمای «اقتصاد مردمی»
🔹اگر اقتصاد مردمی را اقتصادی بدانیم که باید کاملاً در دستان دولت باشد تا دولت بتواند عواید حاصل از رشد اقتصادی را بین عموم مردم تقسیم کند، ره به خطا رفتهایم و در دام نگاههای مارکسیستی به اقتصاد گرفتار شدهایم.
🔸اگر در مقابل، اقتصاد مردمی را اقتصادی معرفی کنیم که در آن هیچ بنگاه اقتصادی بزرگی شکل نمیگیرد و فقط بنگاههای خیلی کوچک و خویشفرمایان حضور دارند -حتی اگر ادعا شود چنین اقتصادی اسلامی است- صحیح نیست. چرا که نظر رهبر معظم انقلاب -که خود فقیه و اسلامشناسی ذوابعاد است- چنین نیست.
🔹بنابراین این نگاه دوم نیز نه تنها به «اقتصاد مردمی» مدنظر رهبر انقلاب و حضرت امام اختصاص ندارد، بلکه ربط و نسبتی با اقتصاد اسلامی نیز ندارد. اقتصاد مردمی در حقیقت اقتصادی است که در آن دولت اجازه میدهد مردم و فعالان بخش خصوصی سرمایهها و نیروی کار خود را به میدان بیاورند و خود به حل مسائل اقتصادی کشور اقدام کنند. این فعالان بخش خصوصی ممکن است سرمایههای بزرگی هم داشته باشند که از راه حلال بهدست آمده باشد. این نه تنها اشکالی ندارد، بلکه با نگاه اسلامی مطلوب نیز هست.
⭕️ارز حباب دارد!
🔹نرخ ارز یکی از متغیرهای کلیدی اقتصاد ماست. از یک سو افزایش و کاهش آن منجر به گرانشدن کالاهای وارداتی میشود و از طرف دیگر به لنگر اسمی انتظارات تورمی تبدیل شده است. یعنی مردم وقتی میبینند نرخ ارز بالا رفته، قیمتها را متناسب با آن بالا میبرند. بنابراین اگر نرخ ارز جهش کند، حتی با مهار رشد نقدینگی نیز نمیتوان تورم را مهار کرد. بانک مرکزی پس از روی کار آمدن دکتر فرزین تقریباً توانست به مدت یک سال آرامش را به بازار ارز بازگرداند. حالا اما پس از وقایع منطقه (از طوفانالاقصی به این سو) نرخ ارز نسبت به اتفاقات منطقه واکنش نشان میدهد. همزمان نوسانگیرها و پکیج فروشها نیز فعال شدهاند تا از آب گل آلود ماهی خودشان را بگیرند. حالا سوال اینجاست که آیا قیمت این روزهای دلار واقعی است یا حباب دارد!؟
🔸بنابراین توصیه اکید اقتصاددانان منصف این است که مردم در شرایط هیجانی نباید روی ارز ریسک کنند. راههای سرمایهگذاری بهتری وجود دارد که اگر چه شاید در ظاهر به اندازهی ارز سود ندهد، اما خیالمان راحت است که ریسک کمتری دارد و حتماً محقق میشود. نگارنده معتقد است حتی اگر افرادی تا حالا ارز خریدهاند، اشکالی ندارد. چون تحلیلهای فاندامنتال نشان میدهد نرخ ارز تا آخر سال باید به حدود همین 58 هزار تومان میرسید. اما از این به بعد، خرید ارز ریسک دارد و ممکن است منجر به کاهش قدرت خرید دارایی مردم عادی شود. سابقه رفتار نرخ ارز هم نشان داده که در جهشهای مختلف، همیشه به یک قیمت بالا (مثلاً 20 هزار تومان در سال 1397) نوک زده و دوباره پایین آمده و یک سال در همان پایین مانده است. خصوصاً که فرزین نشان داده میتواند این بازار را تحت کنترل نگه دارد.
⭕️شکستی که به زودی از راه میرسد
🔹از زمان شروع موشکباران حماس و وزیدن طوفان جانانه الاقصی به سمت سرزمینهای اشغالی، تعداد زیادی از مهاجران یهودی و صهیونیست از تلآویو گریخته و دوباره در اروپا مأوا گرفتهاند زیرا آنچه در این سرزمین دیگر وجود خارجی ندارد، امنیت برای اشغالگرانی است که در دهههای اخیر انواع ستمها را بر مردم فلسطین روا داشتهاند. این روند از سوی تاریخدانان بهدرستی «مهاجرت معکوس» نامگذاری شده زیرا اگر یهودیان در سال 1948 از اروپای ناامن برخاسته از انبوه ضایعات جنگ جهانی دوم گریختند و آسایش را در خاورمیانه و سرزمین فلسطینیها جستند، اینک در تقابل با شعلههای خشم برحق رزمندگان جنبشهای مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و «جهاد اسلامی» سریعترین راه نیل به سلامتی را گریز هر چه سریعتر از تلآویو و حیفا و مستقر شدن مجدد در اروپا مییابند.
🔸در همین ارتباط طی ماههای اخیر بسیاری از یهودیان متمول ساکن سرزمینهای اشغالی شامل پزشکان، مهندسان و متخصصان به کشورهایی همچون انگلیس کوچ کرده و آنجا رحل اقامت افکندهاند، بهطوریکه تلآویو این روزها بیشتر به شهر اشباح شبیه است تا محل زندگی عادی و رایج. هر مسافری که به سرزمینهای اشغالی میآید بهسرعت درمییابد که وحشتی گسترده بر این منطقه حکم میراند و جوخههای مجهز اسرائیلی از دست اقدامات متهورانه گردانهای عزالدین قسام (بازوی نظامی حماس) در امان نیستند و گوشه پنهان و امنی میجویند.
⭕️جایگاه و نقش انتخابات ایران در سال انتخاباتی جهان
🔹با نگاهی به تقویم سیاسی-اجتماعی کشورهای جهان در سال 2024 ، می توان از این سال، به عنوان بزرگترین سال انتخابات در تاریخ جهان نام برد؛ زیرا مردم بیش از 60 کشور جهان(60 تا 76 کشور) که حدود نیمی از جمعیت کره زمین را در خود جای دادهاند، در این سال شاهد برگزاری انتخابات ملی و سراسری هستند. این تقویم نشان میدهد که در این سال، جمعیت گستردهای از جهان سرگرم رقابتهای سیاسی انتخاباتی هستند. کشورهایی نظیر روسیه، تایوان، بریتانیا، هند، السالوادور، آفریقای جنوبی، آمریکا و ایران و حتی سازمان منطقه ای و فرادولتی مهمی نظیر اتحادیه اروپا برگزارکننده رقابتهای ریاستجمهوری و یا پارلمانی هستند که نتایج و سرنوشت آنها، پیامدهای بزرگی بر اقتصاد، تجارت و روابط بینالملل دارد.
🔸مهمترین ملاحظه مورد توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری که مقرر است در 11 اسفند 1402 برگزار شود؛ مسئلهی «مشارکت قوی» و حضور گستردهی ملت در پای صندوقهای رأی می باشد. این تأکید برخاسته از عمق باوری است که معظمله به جایگاه مردم در نظام اسلامی دارند. در نگاه ایشان، حضور گسترده مردم در صحنه ها بویژه میدان مهم انتخابات، رمز بقا و تداوم انقلاب اسلامی است؛ چرا که جمهوری اسلامی متکی بر رأی و اعتماد ملت شکل گرفته است. برای تحقق این هدف بزرگ، رخداد همزمان سه گانه «خدمت رسانی، تبیین و امید آفرینی» بسیار تاثیرگذار بوده که باید از سوی مسئولان و دلسوزان انقلاب اسلامی در زمان محدود باقیمانده تا روز سرنوشت انتخابات، مورد توجه و اهتمام جهادی و انقلابی قرار گیرد.
⭕️چهار دلیل عمده افول غیر بازگشت آمریکا
🔹نامزدهای جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴، اغلب هشدار میدهند آمریکا در حال افول است و تنها آنها میتوانند جلوی این روند را بگیرند. دونالد ترامپ، رئیسجمهور پیشین هم میگوید که افول ملی در دوره ریاست جمهوری او متوقف شده بود و اگر دوباره انتخاب شود، این توقف بار دیگر، تکرار خواهد شد، اما چهار نشانه غیرقابل انکار وجود دارد که نشان میدهد افول آمریکا در چند دهه و به وسیله دولتهای جمهوریخواه و دموکرات رو به افزایش بوده است. هیچ رئیسجمهوری یا حزبی نمیتواند این مشکلات درهم تنیده، ریشهدار و ساختاریافته از لحاظ اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را حل کند. مقامات این کشور فقط میتوانند شرایط را مدیریت کنند و پیامدهای این وضعیت را کاهش دهند.
🔸اولین دلیل، بدهی غیرقابل کنترل ایالاتمتحده است. ساعت بدهی آمریکا سقوط آمریکا را اجتنابناپذیر نشان میدهد که مانند بمبی ساعتی از دادهها و شواهد مالی به ویژه در چهار مورد زیر ناشی میشود:
1️⃣ کل بدهیهای بدون بودجه دولت ایالاتمتحده:
2️⃣ افزایش نابرابری درآمد و ثروت:
3️⃣ از دست دادن هویت آمریکایی و میهنپرستی:
4️⃣باور عمومی به اینکه نظام سیاسی آمریکا شکسته شده است.
🌷 ویژه #عید_انقلاب | پسرم مرا نشناخت!
🔹️ خاطرات حضرت آیتالله خامنهای از مبارزات دوران طاغوت و پیروزی انقلاب اسلامی
✏️ در سال ۱۳۴۶ مجددا توسط ساواک بازداشت و زندانی شدم. یک روز پسرم مصطفی را که دو ساله بود به زندان آوردند. یکی از سربازان دواندوان آمد و گفت پسر شما را آوردهاند.
✏️ به درِ زندان نگاه انداختم دیدم یکی از افسران، مصطفی را بغل گرفته و به سوی من میآید. مصطفی را گرفتم و بوسیدم. کودک بهعلت اینکه مدتی طولانی از او دور بودم، مرا نشناخت؛ لذا با چهرهای گرفته و اخمکرده به من نگریست. سپس زد زیر گریه.
✏️ بهشدت میگریست. نتوانستم او را آرام کنم. لذا او را دوباره به افسر دادم تا به همسرم و بقیه ـ که اجازۀ دیدار با من را نداشتند ـ بازگرداند. این امر به قدری مرا متاثّر ساخت که تا چند روز بعد نیز همچنان دلآزرده بودم.
🖼 برگرفته از کتاب "خون دلی که لعل شد"
✌خواص میتوانند در برگزاری هرچه پرشورتر انتخابات نقش ایفا کنند/
حضور پرشور در انتخابات، اقتدار ملی و اقتدار ملی، امنیت ملی را بوجود میآورد
🔹️ رهبر انقلاب: در داخل کشور خودمان هم مسئلهی انتخابات در پیش است. خواص بتوانند نقش ایفا کنند. مطمئناً انتخابات در داخل کشور هرچه پرشورتر صورت بگیرد قدرت ملی را بیشتر نشان میدهد.
🔹️قدرت ملی امنیت ملی میآورد؛ یعنی وقتی دشمن نگاه میکند جبههی دشمن حضور مردم را میبینید قدرت نظام را مشاهده میکند، میبینید این کشور کشور قدرتمندی است مردم حاضر و آمادهاند. تهدید دشمن خنثی میشود. یعنی اقتدار ملی امنیت ملی را بوجود میآورد این خیلی چیز باارزش و مهمی است.
🔹️این را خواص میتوانند نقشآفرینی کنند، انتخابات را پرشور کنند. ۱۴۰۲/۱۱/۱