🏴
حضرت #خدیجه از زیباترین زنان، و کامل ترین آنان از جهت عقل بود. و در رای و نظر کامل، و از نظر عفّت و دیانت و حیا و مروّت و مال در اوج قرار داشت.
📚ریاحین الشریعة، ج ۲، ص ۲۰۴
آجرک الله یا بقیة الله
اللهم عجل لولیک الفرج
⭕️صادرات محصولات ایرانی نانو به ۴٨ کشور دنیا
🔹دبیر ستاد نانو و میکرو معاونت علمی در گفت و گو با مهر، با اعلام اینکه تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۸۰۸ محصول نانو در بیش از ۱۵ حوزه صنعتی مبتنی بر فناوریهای داخلی تولید و روانه بازار شده است، گفت: هفتمین طرح پیمایش بازار شرکتهای نانو به منظور گردآوری آمار اقتصادی و بازار حوزه فناوری نانو، با هدف تحلیل اقتصادی بازار محصولات و خدمات شرکتهای نانو و اندازه گیری شاخصهای اقتصادی سند توسعه فناوری نانو، در نیمه اول سال ۱۴۰۲ اجرا شد.
🔸در این طرح از ۳۵۰ شرکت نانویی بطور کتبی دعوت به مشارکت شد که حدود ۸۰ درصد با ارائه آمار فروش و صادرات محصولات نانوی خود در طرح مشارکت کردند.
🔹محصولات نانوی ایران براساس آخرین پیمایش به ۴۸ کشور دنیا صادر شدند که عراق، افغانستان، روسیه، ترکیه و گرجستان پنج مقصد اول صادرات محصولات نانو ایران بودند. بیش از ۸۰ درصد از کل صادرات نانوی ایران به این ۵ کشور صورت گرفته است.
⭕️اقتصاد در سالی که گذشت
🔹آمارها به خوبی نشان میدهند، اقتصاد ایران در مسیر رشد قرار دارد. بهطور خاص وضع رشد صنعت خوب است اما برای اینکه پایدار بماند، حتماً به تلاشهای مضاعفی از سوی دولت در سال آینده نیاز است. شعار سال جاری، «مهار تورم و رشد تولید» بود. آمارها نشان میدهد تورم آرام آرام در حال کاهش است. با این حال اقتصاددانان معتقدند اگر رشد تولید نیز برایمان مهم است و نمیخواهیم به قیمت رکود اقتصادی، تورم را مهار کنیم، ضروری است مهار تورم به آرامی انجام گیرد. آمارهای رشد اقتصادی هم نشان میدهد که فشار روی سیاستهای انقباضی برای مهار تورم، بیش از این ممکن نیست. با این حال بهنظر میرسد رشد در سال جاری با کیفیت بوده است؛ چرا که بهرغم افزایش نرخ مشارکت -که به معنای افزایش امید به پیدا کردن کار نیز هست- شاهد کاهش نرخ بیکاری بودیم. رشد اقتصادی پایینتر همراه با اشتغال بیشتر، بر رشد اقتصادی بالاتر بدون افزایش سطح اشتغال رجحان دارد. همچنین صادرات -اگر چه با افت و خیز- اما در مجموع مثبت بود و میتوان امید داشت با رشد در سال آینده، موتور محرک رشد بیشتر اقتصادی باشد.
⭕️آفت اختلاف افکنی
🔹تأملی در اتاقهای رسانههای مجازی پر است از تنشهایی که گاه وبیگاه تنها با یک جمله یا بر زبان آوردن یک نام ایجاد می شود اما متأسفانه در کنار حاشیه سازی عامدانه چهرههای سیاسی، گاه رسانهها و شبکههای مجازی محفل مناسبی میشوند برای وارونه جلوه دادن اظهارات مسئولان و بهرهبرداری سیاسی از آن مانند حاشیه پردازی بر سخنان فرمانده کل سپاه پاسداران در مراسم وداع با شهدای حمله تروریستی گلزار شهدای کرمان که عنوان کرده بود «انتقام این شهیدان قبل از شهادت از دشمن گرفته شده است». این سخنان بازتاب گستردهای در رسانهها داشت، اما برخی کوشیدند با حاشیهسازی در فضایمجازی، سخنان فرمانده ارشد نیروی نظامی کشور را وارونه جلوه دهند و با ارائه برداشتهای سطحی به گونهای برای اثبات شانه خالی کردن مسئولان ایرانی از مطالبه «پاسخ سخت» به تروریستها فضاسازی کنند. در حالی که همه مقامهای ارشد کشور بر موضوع «پاسخ سخت» به تروریستها و گرفتن انتقام خون شهدای کرمان تأکید کرده بودند.
🔸 برداشتهای وارونه و به دنبال آن اختلافافکنی آفتی است که اگر به جان دستگاههای ادارهکننده و مجامع تصمیم گذار کشور بیفتد، بدون شک خساراتی جبرانناپذیر در پی خواهد داشت اما آنچه به عنوان مهمترین آفت جدلهای سیاسی مطرح است و البته باید آویزه گوش مسئولان و سیاستمداران کشور قرار گیرد، اینکه به فرموده رهبر انقلاب، دعوا و ستیزه و مقابله و جبههبندیهای گوناگون، دستهبندیها و کشمکشها مانع میشود از اینکه مسئولان به کارشان برسند و این معنایی نمییابد جز دور افتادن از دایره خدمترسانی صادقانه و خیانت به اعتماد مردم.
12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشت پرده کامل ماجرای اخیر آقای صدیقی
قضیه جعل امضاء چیست؟
اگر برای شماهم علامت سوالهایی ایجاد شده، کلیپ را با دقت مشاهده کنید
🔰 #یادداشت | مفهوم شناسی "جهش تولید با مشارکت مردم"
🔹برای شعار سوال؛ مقام معظم رهبری از واژگان جهش تولید و مشارکت مردم استفاده نمودهاند که میتوان آن را بدین شرح توضیح داد؛
🔹جهش یا موتاسیون ( Mutation )، به معنی جستن، پریدن , دگرگونی, تحول, تغییر, تغییر ناگهانی, انقلاب و...، و واژه تولید( Production)در لغت به معانی استخراج، فراورده، محصول، کار، عمل و... آمدهاست.
🔹از طرفی تولید یا فرآوری، در علم اقتصاد، به معنی تهیه کالا و خدمات مورد نیاز با استفاده از منابع و امکانات معنی گردیده است.
🔹همچنین فعالیّت تولیدی شامل فرایند یا سلسله اقداماتی است که برای تبدیل منابع و یا مواد اولیه به کالا یا خدمات مورد نیازصورت میگیرد.
🔹از سویی منظور از جهش تولید، جهش در کمیت و کیفیت تولید ناخالص داخلی(GDP) کشور است که بتواند اقتصاد را بر روی سطح بالاتر روند رشد بلندمدت قرار دهد.
🔹بدهي است که منظور از جهش تولید در این معنی، رشد اقتصادی متناوب؛ از دو جهت کمی و کیفی است که بر اساس تولید واقعی در بازارهای مولد شکل گرفته باشد و منظور از آن رشد تولید در بازارهای نامولد(و موقتی) نیست.
🔹جهش تولید مانند همه مفاهیم دارای الزاماتی هست که عبارتند از؛
۱.مواد اولیه در دسترس
۲.نیروی انسانی ماهر و متخصص
۳.دانش و فن آوری های پیشرفته
۴.قوانین مترقی و حمایتی و برطرف کردن موانع تولید
۵.نظام بهروری
۶.بازار رقابتی
۷.سهولت در واردات و صادرات و رفع موانع و قوانین گمرکی
۸.سهولت دریافت مجوزهای کسب و کار
و...
🔸مقام معظم رهبری در شعار سال ۱۴۰۳ از واژه مشارکت مردم نیز استفاده کردند؛
مشارکت(دخالت) مردم به معنی واگذاری اقتصاد (تولید) به خود مردم.
🔸اینکه مردم از سه جهت تولید، سرمایه گذاری و رقابت در آن تاثیر مستقیم داشته باشند.
🔸اگر مردم در جهات مختلف مذکور در تولید و جهش آن دخیل باشند، اقتصاد و تولید از انحصار دولت خارج شده و دولت با واسپاری آن به مردم، وظیفه خود را به عنوان یک حامی و نقش واسطه ای می تواند به درستی ایفا کند، و از طرفی مردم یا سرمایه گذار خصوصی و یا هر تعبیر دیگر در این زمینه موجب می شود تا ظرفیت عظیم مردم موجب مقوم شدن تولید و اقتصاد گردیده و تحت شدیدترین تکانه های اقتصادی، تاب آوری و رونق خود را باز یابد.
🔥به اسم زمینهای حوزه
🔻بازی در زمین دشمن
♨️ پس از واقعه نهی از منکر طلبه جوان در درمانگاه قم، نام #آیت_الله_صدیقی فضای مجازی را به خود مشغول کرده است.
جریاناتی که فارغ از خودِ موضوعات، خبر از ایجاد جبهه رسانهای جدید در میان قشر مذهبی دارد.
💥این دست جریانات رسانهای، دینداران جامعه را لاجرم به اتخاذ موضع میکشاند و در صورت قرار گرفتن در هر طرف از منازعه، بازنده جبهه خودیست و هر دو طرف نزاع در زمین دشمن بازی کردهاند.
⭕️ اگر در مرگ مهسا امینی توانستند از نیرویهای امنیتی و انتظامی اعتبار زدایی کنند تا جامعه شاهد زندهزنده سوزاندن افسران نیروی انتظامی باشد و قدرت سخت نظام را تضعیف کنند، امروز هدف اعتبار زدایی از "حوزه و روحانیت" یعنی نرمافزار معنوی نظام است. حوزهای که هزاران هزار جان عزیزتر از آیتالله صدیقیها فدای اعتبار و آبروی آن شده است.
♨️ دقت کنیم که این حوادث در یک پازل حساب شده رسانهای دشمن تعریف میشود. این اتفاقات سرآغاز پروژه اختلافافکنانه بین جامعه مومنانه است. باید مواظبت کنیم که حتی با سخن درست خود بخشی از کاملکنندگان پازل دشمن نباشیم.
⭕️ حوزه آیت الله صدیقی در سالهای کمرونقی حوزههای علمیه مدل موفقی از یک حوزه انقلابی را ارائه نموده بود که قطعاً ادامه موفقیتهای آن میتوانست حوزههای دیگر کشور را از رکود حاکم، رهایی بخشد. این نقطه کانونی را دشمن به دقت مورد هدف قرار داد.
♨️ در سوابق افشاگر رسانهای این موضوع یعنی #یاشار_سلطانی، سوابق مشابهی برای اعتبار زدایی از روحانیت وجود دارد که از آن جمله است حمله به استاد پناهیان، آیت الله نورمفیدی و طبرسی و...
با مراجعه به سوابق او نمیتوان در این افشاگری کوچکترین حسن نیتی مشاهده کرد.
⭕️ در دهه پنجاه، دشمن از این جنس شیطنت استفاده کرد و با پرداختن به کتاب شهید جاوید که توسط یک حوزوی نوشته شده بود جامعه ایمانی را در مقابل هم قرار داد.
حضرت امام خمینی (ره) در آن زمان چنین هشدار دادند:
《...قبل از ماه مبارک یک غائله درست میکردند، غائله مثلاً شهید جاوید...یک ماه مبارک ما سر یک مسأله جزئی به جان هم میافتادیم. اهل منبر دو طایفه میشدند یک طایفه آن ور یک طایفه این ور... قوای ما و نیروی ما که باید صرف بشود در مصالح اسلام، سر این قضیه هدر میدادند.》
♨️امروز که نزدیک بودن قله را رهبر عزیزمان بشارت دادهاند لازم است در آستانه روز قدس تمام توجهمان را به خط مقدم جبهه مقاومت یعنی غزه متمرکز کنیم تا فروپاشی جبهه صهیونیستی را تسریع نماییم و مقدمات ظهور را فراهم آوریم؛ انشاالله.
🔹️رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی در اولین روز از سال ۱۴۰۳:
✏️امروز منافع ملی ما و افق روشن آینده ما وابسته است به امید و ایمان. اگر فروغ امید در دلها خاموش بشود هیچ حرکتی اتفاق نمیافتد. ما این همه ظرفیت برای پیشرفت داریم، این همه جوان مستعد داریم، این ملت آماده به کار و پای کار را داریم، این منابع کمنظیر طبیعی را داریم، این موقعیت جغرافیایی ممتاز را داریم، مامیتوانیم پیشرفت کنیم، پیشرفتهای بزرگی کنیم، از اول انقلاب تا امروز هم خیلی پیشرفت کردیم اما بیش از اینها ما امکان پیشرفت داریم.
✏️لکن این پیشرفتها در صورتی امکان پذیر است که من و شما امیدوار باشیم به آینده. امید داشته باشیم، بدانیم میشود پیش رفت، میشود کار کرد، میشود حرکت کرد. عوامل امیدزا هم در کشور بحمداللّه کم نیست.
✏️چیزهایی که امید در انسان ایجاد میکند در کشور فراوان است. همین پیشرفتهای علمی در عرصهی صنعت، در عرصهی سلامت، در عرصهی فضا، در سیاست و پیشرفتهایی که در سیاست خارجی داشتیم. آنچه که در کشور به صورت امنیت مورد توجه است، امنیتی که در کشور وجود دارد. ما در ۲۲ بهمن چند میلیون افراد ما در سرتاسر کشور حرکت میکنند بحمداللّه با امنیت کامل. انتخابات صورت میگیرد با امنیت کامل. کمتر جایی در دنیا این ثبات، این امنیت، این حضور مردمی، این پیشرفتهای سریع و شگفت آور وجود دارد. خب اینها عوامل امیدزاست. حس عزّت را، حس افتخار را در مردم ما تقویت میکند.
✏️ما توانهای تبلیغاتیمان متأسفانه آن چنان رسائی لازم را ندارد که بتواند آنچه را که اتفاق میافتد در معرض دید مردم قرار بدهد. اینها همه جلوهای امیدزاست در کشور. مظهر نشاط کشور است، مظهر امیدواری کشور است. این نشان میدهد که مجموعهی ملت ما به خصوص جوانهای ما بانشاطاند، باتحرکند، با حرکتند، با ابتکارند، امیدوارند. ۱۴۰۳/۰۱/۰۱
⭕️بیانیه کمیته ویژه منتخب رئیسجمهور در بررسی ناآرامیهای سال ۱۴۰۱
🔹نتایج تحقیقات کمیته ویژه تایید میکند نهادهای حاکمیتی ذیربط ازجمله دستگاهای انتظامی و امنیتی و دستگاه قضایی در مواجهه با اغتشاشات سال ۱۴۰۱ مسئولانه عمل کردهاند.
🔸تلاش دستگاه قضایی برای تعیینتکلیف فوری پروندههای تشکیل شده، عفو گسترده متهمان و محکومان مرتبط با ناآرامیهای سال ۱۴۰۱ در چارچوب فرمان عفو رهبر معظم انقلاب و رسیدگی به شکایتهای مردمی درباره نحوه رفتار مجریان قانون و ضابطان قضایی در جریان ناآرامیها، جلوههایی از این مسئولیتپذیری است.
🔹تحقیقات کمیته ویژه بیانگر آن است که علیرغم معدود تخلفات صورتگرفته توسط برخی نیروهای مجری قانون، این تخلفات به هیچ وجه رویه رفتاری حاکمیت نبوده و ناشی از رفتار فردی بوده که برخورد قانونی با آن صورت گرفته است.
🔸کشورهای مدعی حقوق بشر در حالی با ایجاد مکانیسم سیاسی هیئت حقیقتیاب خود را بهعنوان حامیان زنان و کودکان ایرانی معرفی میکنند که با تصویب و اجرای تحریمهای ظالمانه و غیرقانونی یکجانبه بهصورت جدی به نقض حقوق مردم ایران پرداختهاند.