مقاومت مردم پایه!
• نقشه امام، بنای یک نظم مدنی-سیاسی بر اساس #عقلانیت_اسلامی بود که دو رکن اصلی داشت: سپردن کارها به دست مردم/ حرکت در چارچوب شریعت.(ر.ک:رهبری۱۴خرداد۹۳)
روح و معنای جمهوری اسلامی دقیقا همین است.
• در این مدنیت جدید،همه امور چنین رقم می خورد:
مردمسالاری یعنی بر اساس دین، سالارِ زندگیِ جامعه، خود مردمند (رهبری۹۵/۹/۳)
• مقوله مقاومت، استثناء نیست و درون آن نظم باید دیده شود. اصلا #ابتکار_ملت_ایران، یکی همین است.
• در مقاومت مردم پایه بلکه مردم سالار:
۱. گفتمان مقاومت -با تنوع سیاسی و بدون دیکته- درون مردم شکل و رواج می یابد. بی تفاوتی و تخدیر یا تفویض کار به مسئولین و تنزل به تماشاگری منع میشود.
هیچ موشک و پهپادی جای این مردم پایه گی را نمیگیرد.
۲. رابطه ملت و مسئولین، رابطه #اعتماد و هم #نظارت است.
مسئولین بعداز احراز صلاحیت، برآمده از اراده ملت اند، پس مورد اعتمادند اما به تعبیر بهشتی: "مردم اداره کننده و نظارت کننده واقعی این انقلابند"(ولایت، رهبری ص۲۴۸)
۳. در این مدنیت ابتکاری، نظارت و پیگیری غیر از "#دخالت" است (ر.ک: مبانی نظری قانون اساسی/ بهشتی ص۵۴)
پس مثلا با اطلاع کم، کسی زمان یا نحوه عملیات نظامی یا... را معلوم نمی کند!
۴. مسئولین در طراحی ها باید ملت ایران، فکر و انگیزه و آمادگیِ موجودشان را خوب بشناسند و درست بفهمند، بر اساس آن، کیفیت کار مقاومت و مقابله با دشمن و... را تشخیص دهند.
۵. برآیند طراحی و اجرا باید تصحیح خطای محاسباتی و درک درستِ "دوست" و "دشمن" از اراده و قدرت ملت ایران باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(#کاروان_اهالی_بهشت)
تشییع پیکر شهدای گمنام در شهرستان شهرضا
استقبال: میدان شهدا، حرکت به سمت میدان حر
🔵#شهرضا_امروز ،روزی برای فردا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍اجلاسیه شهدای روحانی و مساجد استان اصفهان
🛎زمان ۱۴آذرماه از ساعت ۸صبح
مکان خیمه جدیدگلستان شهدای اصفهان
🎙با اجرای برنامه های متنوع وسخنرانی دکتر حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
✅رسانه باشید و در نشر این اطلاعیه سهیم باشید
#کنگره_شهدای_روحانی_و_مساجد
سازمان بسیج اساتید طلاب وروحانیون استان اصفهان
https://eitaa.com/Esfbasijrohani
⭕️بازی جدید اروپا در زمین برجام
🔹 صدور قطعنامه توبیخی جدید علیه ایران توسط کشورهای اروپایی، بیش از آنکه ریشه در نگرانیهای فنی داشته باشد، بخشی از یک بازی سیاسی جدید است. با نزدیک شدن به پایان محدودیتهای برجامی، اروپاییها میخواهند با ایجاد فشارهای جدید، ایران را به پذیرش توافقی با محدودیتهای گستردهتر سوق دهند.
🔸 هدف اصلی این قطعنامه ممکن است جلوگیری از آزادسازی کامل ظرفیت هستهای ایران پس از پایان محدودیتهای توافق باشد. این استراتژی نشاندهنده تمایل غرب به حفظ فشار بر ایران، حتی بدون پایبندی به تعهدات خود در برجام است.
▫️راهکار های پیش روی ایران پس از پایان محدودیتهای برجام، ایران باید استراتژی جامعی را اجرا کند:
➖حفظ توان هستهای در چارچوب قوانین بینالمللی و تقویت فناوریهای مرتبط.
➖ گسترش دیپلماسی اقتصادی با چین، روسیه و کشورهای منطقه برای کاهش فشارهای غرب.
➖ افزایش قدرت منطقهای از طریق همکاری با همسایگان و تقویت محور مقاومت.
➖ تمرکز بر اقتصاد داخلی با کاهش وابستگی به نفت و توسعه فناوریهای نوین.
➖ استفاده از ابزارهای حقوقی و رسانهای برای مشروعیتبخشی به دستاوردهای ایران و مقابله با فشارهای جدید.
💬 این اقدامات میتوانند استقلال و قدرت ایران را در عرصه جهانی تثبیت کنند.
💢آمریکای بدون روتوش
🔹روزنامه «نیویورکتایمز» در گزارشی نوشت: «رهبران جهان در باکو، برای گفتوگو درباره وضعیت اقلیمی گرد هم آمدند و با یک واقعیت تلخ روبهرو شدند: آمریکا، کشوری که بیشترین گازهای گلخانهای را تولید میکند، از مبارزه برای جلوگیری از تغییرات آبوهوایی عقبنشینی میکند. به عبارت دیگر، آمریکا دقیقاً زمانی که دانشمندان میگویند کشورها باید به شدت و به سرعت آلودگی را کاهش دهند تا از عواقب فاجعهبار ناشی از گرمای بیش از حد زمین جلوگیری کنند، به تعهد خود برای کاهش گازهای گلخانهای پایبند نخواهد بود.»
🔸این روزنامه افزود: «یعنی ثروتمندترین کشور جهان، برنامه کمک مالی به کشورهای فقیر را که کمترین سهم را در پدیده گرمایش زمین دارند و قادر به مقابله با پیامدهای فاجعهبار آن نیستند، قطع میکند. کمک مالی به کشورهای در حال توسعه محور مذاکرات سازمان ملل است که به عنوان «کاپ ۲۹» شناخته میشود و قرار است دو هفته به طول انجامد.»
🔹نیویورک تایمز با اذعان به اینکه «اعتبار آمریکا به منزله یک شریک قابل اعتماد در مبارزه با تغییرات آب و هوایی در حال افول است»، نوشت: «آمریکا به زودی برخلاف تعهدش برای کنارگذاشتن سوختهای فسیلی اقدام خواهد کرد، چرا که ترامپ قول داده است صادرات گاز را افزایش میدهد.»
⭕️ بی حجابسازها مهمترند!
▫️ رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی ۱۴۰۲ با اشاره به اینکه حجاب محدودیت شرعی و قانونی است فرمودند: کشف حجاب حرام شرعی و حرام سیاسی است.
✔️اما چه عواملی زمینهساز این حرام شرعی و سیاسی می شود؟ سوال مهمی که شاید برای خیلی از مردم بوجود بیاید.
🔹رهبر حکیم انقلاب نخستین عامل این کشف حجابها را ندانستن آن افراد می دانند. برای این دسته از افراد باید حتما با جهاد تبیین و زبان اقناع در حوزه شناختی تلاش شود و مهمترین بستر اقناع و رساندن پیام در شرایط امروز فضای مجازی و رسانه البته نه از نوع غربیاش است، چراکه در سکوهای دشمن با بهره گیری از فناوریهایی نظیر هوش مصنوعی و فیلترینگ حبابی صدای ما به گوش مخاطب کف جامعه نمیرسد.
🔸اما مطابق فرمایشات حضرت آقا دشمن با نقشه و برنامه وارد این کار شده و ما هم باید با برنامه و نقشه وارد شویم.
🔹نکته مهم در این شرایط اینجاست که مهمترین بستر دشمن برای اغوای افراد با هدف گسترش فمینیسم، کشف حجاب و نافرمانیهای مدنی فضای مجازی و رسانه های ارتباطی و اجتماعی آمریکایی است.
🔸بی شک فضای مجازی ول و شبکههای اجتماعی در بستر آن نظیر اینستاگرام، دیسکورد، توییچ، فیس بوک و پیام رسان هایی مانند واتس اپ و تلگرام به عنوان سلاحهای شناختی در جنگ ترکیبی به حساب میآیند و دشمن نیز از این بسترها بخصوص کلان دادههای مخاطبان این سکو ها در حال استفاده حداکثری است.
🔹در شرایط فوق الذکر یکی از مهمترین راهبردهای جبهه انقلاب مطالبهی محاکمه کسانی است که در طول ۲ دهه گذشته مخصوصا در دولت قبل مسبب نفوذ حداکثری فضای مجازی ول و سکوهای اعزام شده از سوی دشمن در داخل ایران شدند تا بر روی یک نسل از کشور که به نسل Z معروف شده است تاثیرات شناختی منفی بگذارد و آنان پس از مدتی دچار رویگردانی اجتماعی، شک و بغض نسبت به هویت و فرهنگ ایرانی اسلامی خود شوند.
🔸راهبردی که همزمان با راهبرد بالا باید مطالبه و دنبال شود موضوع حکمرانی سایبری ایران اسلامی است دقیقا شبیه به آنچه امروز در غرب با موضوع سکوی تیک تاک با آن روبرو هستیم که میتواند بسیاری از افراد نا آگاه را نیز هوشیار کند.
🔹قدم بعدی قوی شدن در حوزه رسانه و فضای مجازی است و طراحی عملیاتهای با اثر شناختی که هر عملیات علاوه بر خنثی سازی اقدامات دشمن در لایه پدافند شناختی، بتواند به عنوان آفند شناختی هم عمل کند.
🔸راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، تصویب قوانین بروز در حوزه رسانه و فضای مجازی ، تقویت سکوهای داخلی، بهره گیری از هوش مصنوعی برای پالایش هوشمند محتوا، تقویت زیرساختهای دسترسی کودکان و نوجوانان به شبکه امن، ارتقای سواد رسانهای جامعه، مقابله با نفوذ و نفوذیها و... از مهمترین راهبردهای بعدی است که باید در کوتاه مدت در سطح کشور عملیاتی شود.
🖊 سید علیرضا آلداود
🔹️ پیام سفر سیدعباس عراقچی به دمشق و آنکارا:
✍ #پوریا_طیبی
... سفر وزیر خارجه دارای چند اثر و پیام محتوایی می باشد.
1️⃣ مهمترین پیام به #بشار_اسد حمایت مطلق جمهوری اسلامی از سوریه و شخص بشار است
2️⃣ مهمترین پیام به #اردوغان حمایت مطلق از سوریه و عدم امتیازدهی در دمشق برای گرفتن امتیاز در #قفقاز_جنوبی است
3️⃣ مسئله تکفیر برای همیشه باید حل شود. یا با #مدیریت_سیاسی ترکیه یا با #مدیریت_نظامی سه کشور سوریه، ایران و روسیه
4️⃣ ما قطعا تلاش می کنیم در عین حراست از متحد استراتژیک خودمان، وارد فاز #جنگ_مذهبی نشویم
5️⃣ داستان تکفیر و رژیم صهیونیستی برای ما یک معنی و پاسخ مشترک دارد؛ ترکیه با حمایت از تکفیر، سرنوشت خودش را در منطقه به رژیم گره نزند.
6️⃣ روسیه در مسئله سوریه هیچ اختلاف مدیریتی و تاکتیکی بر خلاف مسئله غزه و رژیم با ایران ندارد.
حرف و اقدام واحد در مسئله دمشق دیده خواهد شد
7️⃣ ما از مسئله بستن مسیر تردد کمک رسانی به رژیم توسط یمن حمایت می کنیم حتی اگر کشتی ترکیه ای باشد.
8️⃣ ترکیه نمی تواند و نباید سرنوشت سه پرونده کردها، تکفیر و قفقاز را به پرونده حماس گره بزند. حتی پاکستان و طالبان هم با او همراه نیستند
9️⃣ ایران هیچ مخالفت و ممانعتی در فعال بودن ترکیه بر سر مسئله حماس ندارد مشروط بر آنکه ترکیه بدنبال فاصله اندازی در میان اضلاع شیعه و سنی جبهه مقاومت نباشد.
🔰 آقایان! باور بفرمائيد سرتان کلاه گذاشتهاند!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸۱- روز جمعه، هیئتی از وزارت خارجه کشورمان بر اساس توافق قبلی، در ژنو با هیئت بلندپایهای از اتحادیه اروپا به مذاکره نشست! هنوز گزارش دقیقی از متن مذاکرات و جزئیات آنچه میان طرفین رد و بدل شده منتشر نشده است ولی از آنجا که وجیزه پیشروی درباره اصل مذاکره است، تنها به بخشی از کلیاتی که تاکنون درباره مذاکرات منتشر شده است اشارهای گذرا داریم.
🔸۲- در خبرها آمده است که مذاکرات میان تروئیکای اروپایی (۳ کشور فرانسه، انگلیس و آلمان) پشت درهای بسته انجام شده است و موضوعاتی نظیر، «برنامه هستهای ایران، تحریمها، دخالت ایران در جنگ اوکراین، تنشهای منطقهای، حقوق بشر و...»! در دستور کار بوده است.
🔸۳- فقط نیمنگاهی به موضوع مذاکرات بیندازید! برنامه هستهای به اعتراف آژانس و به گواه مستندات موجود تحت پیچیدهترین و گستردهترین بازرسیها بوده است و آژانس بارها بر صلحآمیز بودن آن تصریح کرده است. حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین یک ادعای بدون سند غربیهاست که حتی زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین نیز آن را رد کرده است ولی حمایت مالی و تسلیحاتی آمریکا و اروپا از اوکراین رخدادی بیپرده است. چه کسی میتواند انکار کند که آمریکا و اروپا در ایجاد تمامی تنشهای منطقهای نقش اول را داشته و آتشبیار معرکه بودهاند. حمایتهای تسلیحاتی، مالی و سیاسی آمریکا و اروپا از رژیم جنایتکار صهیونیستی که قتلعام نزدیک به ۵۰ هزار انسان بیگناه را در پی داشته است و دهها هزار زن و کودک از جمله قربانیان آن بودهاند، رسماً و آشکارا صورت پذیرفته و میگیرد. اتهام اروپا درباره نقض حقوق بشر در ایران! با توجه به همراهی بیپرده آنها از جنایات رژیم صهیونیستی، رذیلانهتر از آن است که قابل بحث باشد و...
🔸۴- اکنون این سؤال از دولت محترم و وزارت امور خارجه در میان است که مگر از موضوع مذاکرات روز جمعه با اتحادیه اروپا خبر نداشتهاید که به این مذاکرات -با عرض پوزش- حقارتآمیز تن دادهاید؟! آمریکا و اروپا در تمامی موضوعات مورد بحث، نه فقط به قانونشکنی متهمند، بلکه دستهایی آلوده به جنایت دارند. چرا به مجرمان جنایتپیشه اجازه دادهاید که در جایگاه شاکی بنشینند و جمهوری اسلامی ایران را که قربانی جنایات آنهاست به محاکمه بکشند؟!
🔸۵- این ماجرای پلشت روی دیگری هم دارد که آن نیز تأسفآور است و از دولت محترم دور از انتظار بوده و هست. بخوانید!
بخوانید!
🔻 ۲۳ مهرماه ۱۴۰۳ اتحادیه اروپا به بهانه واهی و مندرآوردی ارسال موشک و پهپاد به روسیه سه شرکت هواپیمایی کشورمان را تحریم کرد! ادعایی که حتی زلنسکی هم آن را نفی کرده است.
🔻۲۶ مهرماه ۱۴۰۳ اتحادیه اروپا در نشست مشترک و بیسابقه با شورای همکاری خلیجفارس بیانیهای ضدایرانی درباره جزایر سهگانه را امضاء کرد. در این بیانیه برای اولین بار از واژه «اشغالگر»! علیه ایران اسلامی استفاده شده بود.
🔻۲۸ آبان ماه ۱۴۰۳ اتحادیه اروپا کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را به بهانه نقش داشتن در انتقال پهپادهای ایرانی به روسیه تحریم کرد!
🔻۲ آذرماه ۱۴۰۳ پیشنویس قطعنامهای که سه کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان با همراهی آمریکا علیه برنامه هستهای ایران به آژانس بینالمللی انرژی اتمی پیشنهاد کرده بودند به تصویب رسید.
🔸۶- با شرحی که گذشت و فقط اندکی از بسیارهاست، از دولت و وزارت امور خارجه محترم، انتظار آن بود که اروپا را به اتهام دشمنیهای بیدلیل و سند علیه ایران اسلامی به محاکمه بکشند! نه آن که روی صندلی متهم بنشینند! کاش وزارت امور خارجه و مخصوصاً دیپلماتهای مذاکرهکننده کشورمان به جای جملات کلیشهای «مذاکرات به خوبی پیش رفت»! «طرفین نظرات خود را در فضای دیپلماتیک مطرح کردند»! و کلیات ابوالبقای دیگری از این دست، برای ملت توضیح بدهند که چرا به مذاکراتی با موضوعات یادشده و آنهم با اروپای مورد اشاره تن دادهاند؟!
🔸۷- در صداقت آقایان تردیدی نیست ولی با عرض پوزش باید گفت، در کاربلدی و ذکاوت سیاسی این عزیزان جای تردید است! آقایان! باور بفرمائيد سرتان کلاه گذاشتهاند!
🔻و بالاخره با جرأت میتوان گفت که ترتیب مذاکره یادشده برای سرگرم کردن ایران به مسائل فرعی و غفلت از هجوم تکفیریها در سوریه بوده است. که این قصه سر دراز دارد و به آن خواهیم پرداخت.
زندگی با آیهها دفتر مقاومت و پیروزی.pdf
3.04M
📚کتاب زندگی با آیهها
🔹دفتر «مقاومت و پیروزی»
🔺ویژه فاطمیه سال ۱۴۰۳
بر محور ۳۵ فراز منتخب #زندگی_با_آیهها
🔅مناسب کرسیهای تلاوت تدبری و منابر کوتاه
▪نهضت ملی زندگی با آیهها، با هدف بلاغ مبین معارف و آیات مقاومت در راستای جهاد تبیین قرآنی میخواهد با توجه به چالشّهای ذهنی جامعه، با روایتی ناب از معارف قرآن، امید و حماسه را تقویت و گفتمان مقاومت را از منظر قرآن کریم تبیین نماید. بر این اساس برای انتخاب ۲۰۰ آیه مورد نیاز جامعه، یک کار پژوهشی ویژهای بر روی روایات و آثار اندیشمندان صورت گرفت. آیات منتخب مقاومت، که پیشروی شماست، از ۲۰۰ آیه مذکور انتخاب شده است. ۵ آیه برای تمرکز بیشتر و گفتمانسازی جدیتر به عنوان آیات محوری و ۳۰ آیه برای تکمیل و بهرهمندی در سایر قالبها و ظرفیتها و طراحیها ارائه میگردد.
▪در ابتدای این کتابچه، پنج منبرک به آیات محوری و کلیدی پرداخته و راهی را برای فهم بهتر و عمیقتر پیامهای قرآن کریم باز کرده است. در ادامه نیز، سی آیهی دیگر به همراه ترجمه آورده شده تا مخاطب با مجموعهای کامل و الهامبخش از آیات مقاومت مواجه شود. این آیات از زوایای مختلف به مسأله مقاومت میپردازند، نشان میدهند که چگونه انسان میتواند با نیروی ایمان و توکل، در برابر سختیها و دشمنان ایستادگی کند و پیروزی واقعی را به دست آورد.
#کتاب
#مقاومت
#فاطمیه
#زندگی_با_آیه_ها
http://eitaa.com/omor_ghraniesfahan
🔹️ مقاله دکتر ظریف در رسانه
روابط خارجی آمریکا و چند نکته
✍ #دکتر_علی_عبدی
... آقای دکتر محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور روز گذشته مقالهای در رسانه شورای روابط خارجی ایالات متحده آمریکا (#فارین_افیرز) منتشر و مواضعی ایراد کرده که چند نکته درباره آن قابل تامل است.
1️⃣ آقای ظریف نوشته که دولت آقای پزشکیان آماده مدیریت تنشها با آمریکاست و امید دارد مذاکراتی از موضع برابر در مسائل هستهای و فراتر از آن با دولت ترامپ برگزار شود. این جمله، قلب مقاله آقای ظریف است و باقی مطالب را باید حاشیه دانست. نخستین پرسشی که دکتر ظریف باید بدان پاسخ دهد این است که چرا در میانه جنگ تمام عیار ارتش آمریکا علیه مقاومت، درخواست کتبی مذاکره به واشنگتن فرستاده است؟ آیا او از جانب شورای عالی امنیت ملی چنین ماموریتی داشته است؟ رهبر حکیم انقلاب اسلامی حتی در مورد وزارت امور خارجه - در زمانی که آقای طریف وزیر خارجه بودند- تصریح فرمودند که وزارت امور خارجه صرفا مجری مصوبات شورای عالی امنیت ملی است. آیا #شورای_عالی_امنیت_ملی، برای ارسال درخواست کتبی مذاکره با آمریکا در «مسائل هستهای و فراتر از آن»، به آقای ظریف ماموریتی داده است؟ دومین پرسشی که ایشان باید پاسخ دهند این است که منظورشان از #مدیریت_تنش_با_آمریکا چیست؟ مگر ایران تنشی ایجاد کرده که بخواهد با مذاکره با آمریکا آن تنش را مدیریت کند؟
2️⃣ شما با دولت آمریکا یک توافقی امضا کردید که به زودی تبدیل به یک تعهد یکجانبه از سوی تهران شد. آمریکا سردار بلندپایه شما را ترور کرد و رسما مسئولیت آن را بر عهده گرفت. آمریکا در غزه مرتکب نسل کشی و در لبنان و سوریه و دیگر کشورهای منطقه مرتکب جنایت شده و میشود. این تنشها را میخواهید با مذاکره مدیریت کنید؟ مشکل آمریکا در ارتکاب این جنایتها این بوده که استدلال جنابعالی را نشنیده و شما میخواهید با مذاکره، واشنگتن را قانع کنید که جنایت نکند؟
3️⃣ آقای ظریف بلافاصله پس از اعلام آمادگی برای مذاکره، نوشته است که «ایران تسلیم خواستههای غیرمنطقی نخواهد شد». معنی این جمله آن است که مذاکرهای که ایشان از آن سخن میگویند، اساسا ربطی به جبران بدعهدیهای آمریکا در برجام یا توقف جنایات آمریکا در منطقه ندارد. بلکه آمریکا یک سری خواسته دارد که ایران آماده مذاکره حول آنهاست! منتهی یک سری از این خواستهها منطقی است، یک سری غیرمنطقی است و ایران تسلیم خواستههای غیرمنطقی نخواهد شد! آقای ظریف باید بفرمایند خواستههای منطقی آمریکا دقیقا کدامند؟ مقاله ایشان از جانب آمریکا خطاب به ایران است یا از جانب ایران خطاب به آمریکا؟
4️⃣ آقای ظریف نوشتهاند که اگر غرب رویکرد همکاری با ایران را رها نمیکرد، تعداد سانتریفیوژهای ایران افزایش نمییافت و غنیسازی اورانیوم از 3.5 درصد به بالای 60 درصد نمیرسید. این سخن، حقیقتا حیرتانگیز است. آقای ظریف باید بفرمایند مگر بنا نبوده که 10 سال پس از قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل (یعنی سال 1404)، تمامی محدودیتهای هستهای ایران رفع شود؟ چگونه است که ایشان میگویند اگر غرب رویکرد همکاری با ایران را رها نمیکرد، برنامه صلح آمیز هستهای ایران متوقف شده بود؟
5️⃣ آقای ظریف نوشته اند:
«توافق هستهای نمونهای منحصربهفرد است و غرب باید به احیای آن بپردازد. اما برای این کار، باید اقدامات مشخص و عملی—شامل اقدامات سیاسی، قانونی و سرمایهگذاریهای مشترک سودآور—انجام دهد تا اطمینان حاصل کند که همانطور که وعده داده شده است ایران میتواند بهطور اقتصادی از این توافق بهرهبرداری کند».
سوال این است که آیا غرب منتظر نصیحت آقای ظریف بوده که تاکنون اجازه بهرهمندی ایران از برجام را نداده است؟ یا اینکه ایشان علاقه دارند یک وعده توخالی دیگر از غربیها بشنوند و تضمینی در حد امضای کری بگیرند و بار دیگر آنچه غربیها میخواهند، تقدیمشان کنند؟
6️⃣ مطلب آقای ظریف برای فارین افیرز، بسیار نگرانکننده است. نگران کننده است به این دلیل که #معاون_راهبردی رئیس جمهور، شناخت صحیحی از تحولات نظم جهانی ندارد. بجای اینکه در صدد مهندسی نظم جدید منطقهای باشد، همچنان در مقام برطرف کردن خواستههای هژمون نظم قدیم است. او درک معتبری از ماهیت آمریکا ندارد و نمیخواهد یا نمیتواند ببینید که آنکه در غزه نسلکشی میکند، اسرائیل نیست، خود آمریکاست. ظریف یک نگاه آرمانگرایانه و عاطفی به مناسبات بینالمللی دارد و خیال میکند آنچه موجب تنش میان کشورها میشود، یک سری سوء تفاهم است که با گفت و گو و مذاکره قابل حل است.
اما منافع ملی را نمیتوان بر این دست تخیلات استوار کرد. تجربه برجام، کفایت میکند.
🔸️ فرصتی برای حزب الله از میان توهمات اسرائیل!
🔹به گفته رئیس مجلس لبنان، اسرائیل پس از توقف موقت جنگ، ۵۲ بار آتش بس را نقض کرده است؛ گویا حزب الله فقط یک بار همین دیروز به این اقدامات پاسخ داده است؛ به نظر میرسد دو عامل باعث شده تا صهاینه دست به چنین کاری بزنند:
۱- فکر میکنند به دلیل درگیری در سوریه مقاومت پاسخی نخواهد داد
۲- به پشتوانه همان عامل اول، و از طریق این نقض آتش بس ها میخواهند به جامعه سرخورده صهیونیستی القاء کنند ما پیروز بوده ایم و این حزب الله بود که در جنگ با ما شکست خورد و تن به آتش بس داد؛ این هم نشانه اش! چون هرچه میزنیم و نقض میکنیم پاسخی نمیدهد!
🔹اینجا دو هدف اساسی وجود دارد که حزب الله در پی تحقق آن است و البته بهتر است در سطح رسانه های داخلی روی آن مانور هم بدهد:
- یکی اینکه از عوامل مهم کوتاه آمدن حزب الله و پذیرفتن آتش بس، نه ناتوانی در ادامه جنگ، بلکه جامعه صد فرقه لبنان بود که بسیاری گروه ها با مقاومت همراه نبودند و بعضیها میگفتند حزب الله با این درگیری ها ما را به خطر انداخته است؛ اما اکنون که حزب الله آتش بس را پذیرفته و اقدامی انجام نمیدهد، با افزایش تجاوزات اسرائیل، همان جامعه به مرور از مقاومت خواهد خواست تا به مقابله با رژیم صهیونیستی برود و این بار اگر جنگ از سر گرفته شود، ورود حزب الله در نگاه مردم لبنان یک اقدام دفاعی خواهد بود نه چیز دیگری!
- دوم اینکه مقاومت همواره پایبند به تعهدات بین المللی خود بوده و خواهد بود؛ مگر آنکه نقضی صورت بگیرد. این پایبندی حق بودن این مسیر را در نزد افکار عمومی دنیا و کشورهای آزاده جهان روشن میسازد؛ کما اینکه در جنگ اخیر نیز اسرائیل حمایت آمریکا و غرب را داشت، لیکن در نزد مردم دنیا منفور بود؛ لذا اگر مجددا درگیری صورت بگیرد، این بار هم صهیونیست ها هستند که متجاوز قلمداد خواهند شد.
🔹 اما نکته پایانی در راستای این تحلیل آن است که اسرائیل و آمریکا اگر فکر میکنند چنین تحرکاتی باعث میشود تا مقاومت به واسطه درگیری های سوریه خود را در خطر ببیند و پاسخ آنها را ندهد سخت در اشتباه است؛ هنوز برگ های رو نشده زیادی وجود دارد که آشکار شدنشان میتواند دنیا را شگفت زده نماید!
✍ #عبدالرحیم_انصاری
⭕️تحلیلی درباره آغاز دور جدید مذاکرات
🔹برخی میپرسند که با توجه به بدعهدی های کشورهای غربی در گذشته آیا باز هم باید دستگاه دیپلماسی کشور نسبت به مذاکرات اقدام کند یا خیر؟آیا باید نسبت به آغاز دوباره مذاکرات ذوق کنیم یا ناراحت باشیم؟
🔸 یکی از وظایف اصلی دستگاه دیپلماسی در همه دولتها انجام مذاکرات دو طرفه یا چند جانبه میباشد. اساساً فلسفه وجودی دستگاه دیپلماسی همین امر میباشد. لذا نباید از دستگاه دیپلماسی خورده گرفت که چرا اقدام به مذاکره میکند حتی اگر در گذشته هم نتیجه نگرفته باشد. اما آنچه مهم است درس گرفتن از نتایج گذشته است.
🔹 مطالبه عدم مذاکره توسط دستگاه دیپلماسی، مانند این میماند که از نیروهای مسلح بخواهیم هیچگاه رزمایش برگزار نکند. انجام رزمایش برای نیروهای مسلح جز الزامات آن است و برای قوی شدن بایستی رزمایش صورت گیرد.
🔸 اما آنچه قابل توجه است این است که دولتها نباید همه چیز خود را به مذاکرات گره بزنند. مانند همان چیزی که در دولت روحانی اتفاق افتاد و همه چیز به برجام گره خورد و اثرات سویی برای کشور به دنبال داشت.
🔹 در این دور از مذاکرات نیز دستگاه دیپلماسی بایستی با بهرهبرداری از تجربیات گذشته تلاش نماید تا ضمن خنثی سازی این گزاره که جمهوری اسلامی اهل مذاکره نیست و به دنبال تنش میباشد،امتیازات لازم را از این مذاکرات کسب نماید. حال تا چه حد بتواند موفق شود بستگی به دو طرف میز مذاکره دارد.
⭕️کاهش 90 درصدی درآمدها!
🔹شبکه «کان» رژیم صهیونیستی گزارش داد به دلیل حملات گسترده موشکی و پهپادی حزبالله شهرهای شمالی در ساحل دریای مدیترانه نیز دچار بحرانهای شدیدی از جمله کوچ اجباری، تعطیلی گسترده کسبوکارها و فلج شدن کامل فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی شدهاند.
🔸این شبکه به نقل از شهرکنشینان گزارش داد، یک سال پیش تصور نمیشد که شهرهای نهاریا و عکا در معرض حمله موشکی قرار گیرند، اما امروز به یک اتفاق روزمره و عادی تبدیل شده و ساکنان آنجا به دلیل شنیدن صدای مکرر آژیر در ترس و اضطراب دائمی به سر میبرند.
🔹این شبکه به نقل از «یوآو مینتس» یک شهرکنشین اهل نهاریا درباره پیامدهای اقتصادی جنگ بر این منطقه آورده است: «کسبوکار در نهاریا مرده است، شهر مانند یک شهر ارواح است و هیچکسی وجود ندارد که بیجهت در خیابانها پرسه بزنند.»
🔸«رونین مارلی» شهردار نهاریا وضعیت این شهر را بحرانی توصیف کرد و گفت: «تحمل زندگی در اینجا غیر ممکن شده است؛ چراکه مرتب صدای آژیرهای خطر شنیده میشود. درآمد رستورانها و کافیشاپها در این شهر تا ۹۰ درصد کاهش یافته و بسیاری از کسبوکارهای این شهر یا تعطیل کردهاند یا در آستانه تعطیلی هستند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شبهه/اجازه بدید مردم خودشون #حجاب را انتخاب کنند!!
👌پاسخ رهبر معظم انقلاب را بشنوید.
🏴السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْمَغْصُوبَةُ، السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمُضْطَهَدَةُ الْمَقْهُورَةُ، السَّلامُ عَلَيْكِ يا فاطِمَةُ بِنْتَ رَسُولِ اللّٰهِ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكاتُهُ
🔹مقام معظم رهبری (مدّظله العالی):
عظمت فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) را با هیچ انسانی، جز همان اهلبیت پیغمبر و خود رسولالله (صلّی اللّه علیه و آله) و اولادش نمیشود مقایسه کرد؛ مقام ایشان خیلی عظمت دارد. من فقط یک حدیث را عرض میکنم که خب بارها شنیدهاید؛ حدیثی است که هم شیعه نقل کرده، هم سنّی نقل کرده. آن [حدیث] این است که «اِنَّ اللَهَ لَیَغضَبُ لِغَضَبِ فَاطِمَةَ وَ یَرضىٰ لِرِضاها»؛برای سَخَط و خشم فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) خدای متعال خشمگین میشود، و به خاطر خشنودی فاطمهی زهرا خدای متعال خشنود میشود. معنایش این است که هر انسانی، هر مسلمانی، اگر بخواهد خدا را خشنود بکند، باید کاری بکند که فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) را خشنود کند.
از جنگ حجاب تا جبهه مقاومت!
آمریکاییها از آغاز تحولات شتابزای انقلاب اسلامی (پاییز ۵۶) تا کنون
فقط یک نسخه برای مبارزه با ما داشتهاند؛
ترویج اسلام آمریکایی و ایجاد جریان میانهرو!
حالا اما در گام دوم انقلاب اسلامی جنگ آنها با ما در #داخل به #سنگر_حجاب رسیده
و در #منطقه، جنگ وجودی ما با آنها به ماجرای مقاومت کشیده شده.
این دو سنگر را باید همزمان حفظ کنیم؛
حجاب میراث حضرت زهراست
مقاومت میراث سیدالشهداست...
✍🏻در تاریخ بنویسید!
چهارمین ارتش قدرتمند دنیا،
بعد از ۱۶سال ذخیره نیرو،
بعد از سالها کار امنیتی،
با بکارگیری بهروز و مهیبترین تسلیحات آمریکایی
و با کمکهای مالی سنگین اروپا و آمریکا،
مقابل یک گروه چریکی، مجبور به آتشبس شد
بدون اینکه به هیچکدام از اهدافش برسد…
🔹️ پیامدهای سقوط دولت
سوریه و تهدیدات چندلایه
علیه امنیت ملی جمهوری
اسلامی ایران
✍ #دکتر_علی_عبدی
... سقوط احتمالی دولت سوریه فراتر از یک تغییر در موازنههای داخلی این کشور، منجر به بازآرایی قدرتهای منطقهای و بینالمللی خواهد شد. این تغییر، از بین رفتن یکی از محورهای بسیار مهم مقاومت در خاورمیانه به منزله گشایش فصلی جدید در بحرانهای منطقهای است که با تهدیدات چندبعدی علیه امنیت ملی ایران همراه خواهد بود.
۱) سوریه حلقه کلیدی در اتصال محور مقاومت (ایران، سوریه، و حزبالله) است. سقوط این کشور کریدور لجستیکی زمینی از ایران به لبنان را مسدود کرده و انتقال تسلیحات راهبردی به حزبالله را مختل میکند.
۲) بدون پشتیبانی لجستیکی مستمر، توانایی حزبالله برای پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی کاهش مییابد. این امر رژیم صهیونیستی را به گسترش اقدامات نظامی در لبنان و حتی ایران تشویق میکند.
۳) حزبالله، به دلیل کاهش دسترسی به تسلیحات و پشتیبانی، ممکن است به جنگهای چریکی محدود شود. این امر ظرفیت بازدارندگی محور مقاومت را تضعیف خواهد کرد.
۴) گروههای تروریستی مانند داعش ممکن است از بیثباتی در سوریه برای بازسازی ساختارهای خود در عراق استفاده کنند. این امر منجر به ایجاد کانونهای ناامنی در همسایگی ایران میشود.
۵) ترکیه با سقوط سوریه میتواند نفوذ خود را در شمال عراق افزایش داده و حضور نظامی خود را در مناطق کردستان و موصل تقویت کند. این امر تهدیدی مستقیم برای تمامیت ارضی عراق و امنیت مرزهای غربی ایران است.
۶) بیثباتی منطقهای، اختلافات بین اربیل و بغداد را تشدید کرده و اقلیم کردستان عراق را به تجزیه نزدیک میکند. تجزیه احتمالی این منطقه، گروههای کرد مسلح مانند پکک و پژاک را برای انجام عملیات در مناطق مرزی ایران تحریک میکند.
۷) در صورت ایجاد دولت کردی مستقل، استانهای غربی ایران مانند کردستان و آذربایجان غربی با افزایش فعالیت گروههای تجزیهطلب روبهرو خواهند شد.
۸) آنکارا ممکن است با تحریک جریانهای پانترکی در مناطق کردنشین، به تشدید تجزیهطلبی دامن بزند.
۹) پیروزی گروههای تحت حمایت ترکیه مانند ترکهای تحریرالشام در سوریه، میتواند به تقویت جریانهای پانترکی در مناطق شمال غربی ایران، مانند آذربایجان و اردبیل، منجر شود.
۱۰) ترکیه و جمهوری آذربایجان ممکن است از این فرصت برای تحریک گرایشهای تجزیهطلبانه استفاده کنند. این اقدام، علاوه بر تهدید امنیت مرزهای شمال غربی، میتواند زمینه را برای گسترش نفوذ نظامی و سیاسی ترکیه در منطقه فراهم کند.
۱۱) با سقوط سوریه، گروههایی مانند جیشالعدل و دیگر شبهنظامیان فعال در بلوچستان، از خلأ امنیتی در منطقه برای گسترش فعالیتهای خود بهره میگیرند.
۱۲) این گروهها ممکن است تحت حمایت مستقیم عربستان سعودی و امارات متحده عربی قرار گیرند تا فشار بر ایران افزایش یابد.
۱۳) حملات احتمالی به زیرساختهای استراتژیک در جنوب شرقی کشور، مانند خطوط انتقال انرژی، میتواند هزینههای امنیتی و اقتصادی ایران را به طور قابل توجهی افزایش دهد.
۱۴) سقوط سوریه ممکن است طالبان را به افزایش تحرکات نظامی در مرزهای شرقی ایران ترغیب کند، به ویژه اگر ایران مجبور به انتقال نیروهای خود از شرق به غرب برای مدیریت بحرانهای منطقهای شود.
۱۵) کشورهای غربی و پاکستان ممکن است طالبان را برای تحت فشار گذاشتن ایران در شرق، حمایت کنند. این اقدام، علاوه بر افزایش ناامنی مرزی، دسترسی ایران به منابع استراتژیک در افغانستان را محدود خواهد کرد.
۱۶) برای حفظ امنیت خودمان باید قاطع و محکمتر از عملیات وعده صادق۲ به رژیم صهیونیستی پاسخ بدهیم و انتقام خون شهدای پدافند ارتش را بگیریم تا منجر به اتفاقات تلخ ذکر شده نشود.