eitaa logo
طلبه انقلابی
212 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
588 ویدیو
153 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
تحولات عراق 🔴 پاسخ عبدالمهدی به صدر؛ توافق بهتر از انتخابات زودهنگام است 🔹نخست‌وزیر عراق به دعوت مقتدی الصدر برای استعفا و سپس برگزاری انتخابات زودهنگام برای تغییر دولت پاسخ داد و به او گوشزد کرد «توافق سیاسی» راه کوتاه‌تری در مقایسه با انتخابات زودهنگام است و هر سیاستمداری نباید مدعی نمایندگی مردم شود. 🔹عبدالمهدی در نامه‌ای به صدر، سرنوشت انتخابات زودهنگام را «نامعلوم» توصیف کرد و با اشاره به مشکلات و روند قانونی زمان‌بر آن گفت، اگر دنبال تغییر دولت هستید، راه‌های کوتاه‌تری نیز در دسترس است. 🔹مقصود عبدالمهدی از راه‌های کوتاه‌تر، «توافق صدر با هادی العامری» رهبران دو ائتلاف سیاسی سائرون و الفتح است که پس از آن عبدالمهدی استعفای خود را اعلام کند و دولت جدید طی چند روز کار خود را آغاز کند. 🔹عبدالمهدی نوشت: اگر یک نظام دموکراتیک برقرار است، صندوق رأی راه‌حل است. اینکه فردی یا حزبی بیاید و قدرت را قبضه و اراده‌اش را بر مردم تحمیل کند یا افراد نقاب‌دار بیایند و در دانشگاه را ببندند یا مدیر مدرسه را وادارند که دانش‌آموزان را به خیابان بریزد، این رفتاری قابل مؤاخذه است و نماینده نظر مردم نیست.
آغاز فصل نو در عرصه سیاسی ماه محرم و صفر، ماه حزن و عزاداري شيعيان جهان به پايان رسيده و ماهي نو که با تولد رحمت‌للعالمين(ص) و رئيس مکتب شيعه حضرت امام جعفرصادق(ع) همراه است، از راه رسيده است. اين تحول در فضاي مذهبی کشور، سرآغاز فصلي نو در فضاي سياسي کشور نيز خواهد بود. تا انتخابات فرصت کمي نزدیک به چهار ماه باقي مانده و با وجود آنکه فعاليت‌هاي انتخاباتي از مدت‌ها قبل آغاز شده است، اما پايان ماه محرم و صفر سرآغاز دور جديدي از فعاليت‌هاي انتخاباتي خواهد بود. در اين ميان، مهم‌ترين موضوع انتخابات در سطح درون اردوگاه جريان‌هاي سياسي، همچنان مسئله طرح‌ريزي راهبرد براي چگونگي ورود به انتخابات و مسئله همگرايي است. دو جريان سياسي شاخص کشور هر چند برنامه‌هايي براي همگرايي درون اردوگاهي داشته‌اند، اما هنوز نتوانسته‌اند بر اين مسئله غلبه کرده و اختلافات موجود را کنار بگذارند. هر چند اخبار مثبتي از وحدت اصولگرايان شنيده مي‌شود و گفته مي‌شود ديدار برخي اعضاي جبهه پايداري با برخي اعضاي جامعه روحانيت، نويد همگرايي و حل برخي مشکلات را مي‌دهد، اما هنوز تا تحقق عملي اين ماجرا فاصله وجود دارد. به نظر مي‌رسد، اصلاح‌طلبان يک گام عقب‌تر بوده و هنوز نتوانسته‌اند به راهبرد واحدي براي حضور در انتخابات برسند. برخي از آنان از مشارکت مشروط سخن مي‌گويند که در صورت تحقق آن شروط وارد انتخابات شوند و برخي ديگر از ضرورت مشارکت بدون شرط سخن گفته و در گامي جلوتر، از چگونگي حضور در انتخابات سخن مي‌گويند. در سطح کلان رقابت‌هاي سياسي کشور نيز احتمال ظهور جريان سياسي سومي که مي‌تواند چينش رقابت‌هاي انتخاباتي مجلس يازدهم را متفاوت از گذشته کند! مسئله قابل ملاحظه‌اي است که بدون توجه به آن نمي‌توان روند انتخابات پيش‌رو را تحلیل کرد. جريان نزديک به دولت گام‌هايي را براي حضور مستقل در انتخابات برداشته و در حال يارکشي از دو اردوگاه اصولگرايان و اصلاح‌طلبان است که اگر موفق به اين امر شود، رقابت سه قطبي شده انتخابات مي‌تواند در نوع خود جالب و جذاب باشد! حال که ماه وحدت مسلمانان فرار رسيده، جريان‌هاي سياسي کشور مي‌توانند براي با شکوه‌تر برگزار کردن انتخابات در مسير ائتلاف و همگرايي حرکت کرده و به جاي رقابت‌هاي بي‌فايده، براي به قدرت رسيدن شايستگان تلاش کنند؛ صاحبان صلاحيتي که خواهند توانست بر کارآمدسازي مهم‌ترين نهاد قانونگذاري و نماد مردم‌سالاري ديني تأثيرگذار باشند.
عاملان بحران عراق در روزهای گذشته اغتشاش‌هایی در عراق به وقوع پیوسته که دولت و ملت عراق را وارد یک دوره گذار سیاسی بسیار پیچیده و حساس کرده است. درباره این اغتشاشات چند ملاحظه مهم وجود دارد: ۱ـ دولت شکل گرفته عراق عموماً متشکل از احزاب شیعی است؛ اما تظاهرات بیشتر در بغداد و شهر‌های شیعه‌نشین جنوب عراق جریان دارد و شمال عراق که کردنشین است و غرب این کشور که سنی‌نشین است، تقریباً آرام هستند. در جریان حملات داعش تنها مناطقی که داعش قدرت نفوذ و تخریب را نداشت، همین مکان‌ها بود که امروز با اعتراض موسوم به فساد وارد آن مناطق شده است. ۲ـ یکی از ترفندهای مورد استفاده در اعتراضات اخیر عراق این بود که جمهوری اسلامی را دلیل اصلی مشکلات اقتصادی در عراق معرفی کنند. این در حالی است که حجم ورود کالاهای چینی و ترک به عراق به مراتب بیشتر از کالاهای ایرانی است. این سناریوی عربستان سعودی بوده و فهرست ترور او کلیه فرماندهان سرافراز مقابله با داعش را در برمی‌گیرد. ۳ـ حمله به شیعه یکی از سرفصل‌ها بوده است؛ بی‌بی‌سی عربی هم گزارش‌هایی را تنظیم می‌کرد که هدف آن بی‌اعتبار کردن روحانیت و مذهب شیعه بود. آنها حتی با حمله به مرجعیت عراق، مدعی شدند مرجعیت پناهگاه احزاب است، نه مردم و آنها از اعتقادات مردم سوءاستفاده می‌کردند و می‌گفتند: «امام حسین از سکوت تو در قبال آنچه در بغداد می‌گذرد راضی نیست!» ۴ـ در جریان اغتشاش‌های عراق سه گروه با هم هم‌راستا در حال فعالیتند: اول، رهبران حزب منحله «بعث» و داعش که نقش‌های مهمی؛ چون درگیرسازی و افزایش تنش را دنبال می‌کنند. دوم، افراد وابسته به گروه «الصرخیه» که این گروه با عناصر حاضر در سفارت‌های انگلیس و هلند در بغداد ارتباط دارند و وظیفه آنان، توزیع اعلامیه و نوشتن شعارهایی علیه مرجعیت نجف، به ویژه آیت‌الله «سیدعلی سیستانی» مرجع عالی شیعیان عراق است و سوم، گروهی که از طریق شبکه‌های مجازی سازماندهی شده و سرویس‌های سعودی، موساد و سیا آنها را هدایت می‌کنند. اغتشاشات عراق نشان می‌دهد، اگرچه گفته می‌شود سرکرده داعش کشته شده است؛ اما کسانی که او را تکثیر و توزیع کرده‌اند مهم‌ترین عامل ناامنی‌ها هستند و تا آنها بیرون نروند، هر تجمع مسالمت‌آمیز و خیرخواهانه دیگری به انحراف می‌رود.
✖️واکنش امام خامنه ای(حفظه الله) به حوادث اخیر عراق و لبنان: 🔺حضرت آیت الله خامنه‌ای امام در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش: ️بزرگ‌ترین لطمه‌ای که دشمنان میتوانند به یک کشور بزنند، این است که امنیت را از آن سلب نمایند؛ کاری که امروز در برخی کشورهای منطقه شروع کردند و امنیت را از مردم میگیرند. در دنیا بیشتر از همه، آمریکا و سرویس‌های اطلاعاتی غربی با پشتیبانی پول کشورهای مرتجع منطقه دارند آشوب به پا میکنند. این بدترین دشمنی و خطرناک‌ترین کینه‌ورزی علیه یک ملت است. ▪️به دلسوزان عراق و لبنان توصیه میکنم اولویت شان را علاج ناامنی قرار دهند. ▪️مردمشان هم مطالباتی دارند، بحق هم هست اما باید بدانند این مطالبات در چارچوب ساختارهای قانونی [کشورشان] قابل تحقق و ممکن است. وقتی در کشوری ساختار قانونی به‌هم ریخت، هیچ عملی نمیشود انجام داد. وقتی در کشوری خلأ به وجود آمد، هیچ اقدام مثبتی نمیتوان کرد. 🔺برای کشور عزیز ما هم از این فکرها کرده بودند که خوشبختانه مردم بموقع در میدان حضور پیدا کردند و خنثی شد.
🔴 کوروش به چه کسی افتخار خواهد کرد؟ 🔹 ملی گرا اگر حقیقتا ملی گرا باشد شرف دارد بر غرب گرا! اما حقیقت آن است که ملی گرایی در کشور همیشه توسط غربگرایان ترویج شده است؛ آن هم نه بخاطر ایران که به واسطه مقابله با اسلام! 🔹 آنان که ادعا ملی گرایی داشتند یا گرد دیگ پلو سفارت انگلستان جمع بودند یا در جلسات شبانه سفیر آمریکا شرکت کردند! ؛ کاپیتولاسیون آمریکایی را غربگرایان پذیرفتند و ملی گرایان استقبال کردند؛ فقط حضرت روح الله بود که لب به اعتراض گشود و از ایرانی دفاع کرد! 🔹 فرزندان معنوی امام بودند که اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک ایران جدا شود، اما کارنامه ی ملی گرایان و غرب گرایان پر است از این دست خیانت ها! 🔹 حتی اگر کوروش هم روزی بخواهد لب به سخن بگشاید از حماسه بچه رزمنده های لباس خاکی فکه و شلمچه و... خواهد گفت؛ سلام بر ابراهیم خواهد داد و از حججی هایی که برای اینکه فرهادهای وطنش خواب شیرین ببینند و طعم تلخ جنگ را در همدان و کرمانشاه نچشند از زندگی و فرزندش گذشت خواهد گفت ، نه از کت و شلوار پوش های کرواتیِ ادکلن فرانسوی زده که لاتین را بهتر از پارسی صحبت می کنند!
عبدالله گنجی : حرکت مردم عراق و لبنان مانند حرکتهای صنفی خودمان شروع شد اما در امواج بعدی مدیریت انحراف حاکم میشود هدفگذاری برای غایت حرکت در عراق به سمت بی دولتی و سپس دولت سازی آمریکایی پیش میرود و غایت لبنان به سمت خلع سلاح مقاومت.از کجا شروع،درکجا ادامه یافت،به کجا ختم خواهد شد؟تعقیب کنید
🔰 نیروهای مسلح و حافظ امنیت، مراقب فتنه باشند 🔻 رهبر انقلاب: آن چیزی هم که مخصوص نیروهای مسلح و نیروهایی حافظ امنیت است در این زمینه، این است که مراقب فتنه باشند، در قرآن یک جا میفرماید «الفِتنَةُ أَشَدُّ مِنَ القَتلِ»، یک جا میفرماید «الفِتنَةُ أَكبَرُ مِنَ القَتلِ»، «أَشَدّ» یعنی سخت‌تر، «أَكبَر» یعنی بزرگ‌تر. کشتار چیز بدی است، نامطلوب است اما فتنه از او بدتر است. خب اگر فتنه از قتل بدتر است پس بایستی نیروهایی که حافظ امنیت هستند آرایش و نظم لازم را برای مقابله‌ی با فتنه هم بگیرند. ۱۳۹۸/۸/۸
▫️سه نکته در مورد استعفای سعد حریری اعتراضات به سمت استعفای میشل عون خواهد رفت ▫️سعدالله زارعی این رخداد از سه جهت قابل پیش‌بینی بود. جهت اول شخصیت سعد حریری است. باید به این مساله توجه شود که او مرد روزهای سخت و شرایطی بحرانی نیست و نخست‌وزیری را نیز با هنر سیاسی شخصی کسب نکرده است. صرفا پسر رفیق حریری بودن، او را به سمت نخست‌وزیری رسانده است. بنابراین، طبیعی است که در شرایط بحرانی نتواند به کار خود ادامه دهد. در سطح دوم سعد حریری به عنوان رئیس فراکسیون «المستقبل» در منطقه عضو جریانی است که ادامه کار دولت به شکل و آرایش نیروی فعلی را نمی‌پسندید و خواستار انحلال دولت بودند. دلیل سومی که مهم‌تر از دو دلیل اول هستند و در جریان استعفای حریری بیشترین نقش را داشت، در ارتباط با سیاست آن جریانی است که دست پنهان را در استعفای حریری دارند. این جریان خواهان آن بودند که انرژی ایجابی‌ای جهت باقی ماندن معترضان در کف خیابان‌ها به مردم تزریق شود و در نهایت شاهد هستیم که آن‌ها با استعفای حریری چنین هدفی را دنبال می‌کنند. اکنون یک مساله جدی مطرح می‌شود و آن این است که آیا سعد حریری برای همیشه از عرصه سیاست کنار گرفت یا از کابینه فعلی کنار رفته است؟ از شواهد و قراین موجود پیدا است که او ریاست بر دولت فعلی را کنار گذاشته و این احتمال وجود دارد که او با نسخه‌ای جدید وارد عرصه رقابت‌های انتخاباتی آتی شود. به نظر می‌رسد حریری در آینده نزدیک با شعار «دولت تکنوکرات» و دولتی که خود به شکل مستقل آن را تسکیل دهد و کاری به کرسی‌های سایر احزاب و جریان‌های پارلمانی نداشته باشد، چشم دوخته است. توجه به این مساله ضروری است که شعار «دولت تکنوکرات» در عراق و لبنان معمولا از سوی جریان‌هایی مطرح می‌شود که می‌خواهند در برابر محور مقاومت قرار بگیرند و غالبا از خارج کوک می‌شوند. آن‌چه که اکنون حائز اهمیت است در ارتباط با این مساله بوده که آیا سعد حریری می‌تواند فارغ از اراده دیگر جریان‌ها می‌تواند دولت تشکیل دهد و اگر انتخاباتی زود هنگام برگزار شود مردم از ایده او حمایت می‌کنند. در انتخابات اردیبهشت سال گذشته، شاهد بودیم که نامزدهای معرفی شده توسط حریری و جریان المستقبل، حتی در طیف سنی‌ها نیز آراء لازم را کسب نکرد. حتی در برخی شهرها همانند طرابلوس که پایگاه سنی حریری‌ها به حساب می‌آید رای اول را عبدالرحیم مراد کسب کرد که یک سنی نزدیک به محور مقاومت بود. این امر نشان‌گر آن است که مسیر ایجاد دولت تکنوکرات هموار نیست. به نظر می‌رسد استعفای حریری جهشی را در اعتراضات کشور لبنان ایجاد می‌کند و احتمالا از نظر کمی، اعتراضات بیشتر نیز خواهد شد و از نظر روشی، به نظر می‌رسد تظاهرات به خشونت بیشتر گرایش پیدا کند. در سطحی دیگر در نتیجه افزایش تعداد معترضان و خشونت، در خیابان‌های لبنان، فشارها به سمت استعفای میشل عون، رئیس‌جمهور لبنان معطوف خواهد شد. گزینه بعدی نیز فشار بر محور مقاومت بعد از مجبور کردن عون به کناره‌گیری است اما در این میان یک نکته اساسی وجود دارد و آن این‌که عون بر خلاف حریری شخصیتی محکم دارد و تجربیات فراوانی در سمت‌های مختلف دارد و بعید به ‌نظر می‌رسد او به آسانی اسیر فشارها شود. به نظر می‌رسد در روزهای آینده وضعیت سیاسی لبنان حساس‌تر خواهد شد و شاهد رخدادهایی دیگر خواهیم بود.
🔺امروز جناب نقویان پس از نزدیک به یکسال فعالیت در هسته گزینش با انتشار نامه‌ای سربسته از مسئولیت خود استعفا داده‌اند؛ هرچند سوال اساسی اینجاست که چرا بعد از حدود یکسال تازه امروز ایشان به این نتیجه رسیده‌اند که برای به سامان رساندن این امر خطیر ناتوان و هستند اما با توجه به شعر معناداری که در این نامه نوشته‌اند (مهر بر لب زده خون می‌خورم و خاموشم) بنظر نمی‌رسد دلیل این استعفا صرفاً مشکلات شخصی و کارهای علمی بر زمین مانده باشد !! ❇️ البته کاش جناب نقویان به این نکته توجه می‌کردند که پا پس کشیدن از مسئولیت، آنهم بدون صحبت از دلایل این استعفا و موانعِ موجود، میتواند مصداق بارز و مشارکت با عاملانِ آن مشکلات محسوب شود!
🔷اطلاعیه جذب خاص روحانیون عتبات به منظور بکارگیری روحانیون سرآمد و برجسته جهت همراهی با کاروانهای عتبات عالیات و از سوی دیگر نظر به نیاز فزاینده کاروانهای عتبات به روحانیون واجد صلاحیت، ضرورت استمرار روند جذب و اعزام اینگونه افراد به صورت اجتناب ناپذیری در آمده است به همین لحاظ این موضوع تحت عنوان جذب خاص با شرایط مطروحه در آیین نامه جذب و گزینش تعیین گردیده است. که با هدف نظم بخشیدن بیشتر به این روند شیوه نامه اجرایی آن بصورت زیرتعیین می‌گردد. 🔸شرایط عمومی 1. اعتقاد و التزام عملی به اسلام و مذهب تشیع. 2. تابعیت جمهوری اسلامی ایران. 3. التزام عملی به نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ولایت فقیه. 4. برخورداری از حسن شهرت و معاشرت . 5. نداشتن سوء پیشینه و سابقه محكومیت در محاكم قضائی جمهوری اسلامی ایران. 6. توانائی جسمی و سلامت روانی. 7. تأهل. 8. نداشتن منع قانونی از نظر خدمت نظام وظیفه عمومی. 🔸شرایط اختصاصی 1. دارندگان گواهی اتمام كامل دروس كتبی و شفاهی پایه 10 از یکی از مراكز مدیریت حوزه های علمیه که حداقل دارای یکی از شرایط ذیل باشند: ‌أ. سه سال فعالیت تبلیغی و فرهنگی باشند. ( حداقل 6 ماه در مدت 3 سال ) تبصره: مراجع ذیصلاح و مورد قبول جهت ارائه گواهی تبلیغی؛ سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، معاونت تبلیغ مرکز مدیریت حوزه علمیه و سازمان اوقاف و امور خیریه می‌باشند. ‌ب. مدرسان مدارس علمیه در سطوح متوسطه و عالی ‌ج. اساتید دروس معارف اسلامی که گواهی صلاحیت تدریس معاونت امور اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها را دارا باشند. ‌د. اعضای هیئت علمی مراکز آموزش عالی 2. دارندگان گواهی اتمام كامل دروس كتبی پایه 7 و شفاهی پایه 8 از مراكز مدیریت حوزه های علمیه که حداقل دارای یکی از شرایط ذیل باشند : ‌أ. ائمه جمعه شهرهای منطقه ‌ب. مسؤولان حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ‌ج. خطبا و مبلغان معروف منطقه ‌د. مؤلفان آثار مورد قبول در حوزه دینی و مذهبی 3. معمم بودن دائمی . 4. داشتن حداقل سن 27 سال و حداكثر 55 سال ( متولدین یکم فرودین 1342 تا 29 اسفند 1370 ) 5. كسب امتیاز لازم در مصاحبه، ارزیابی CD صوتی - تصویری و آموزش. 🔸مدارك لازم جهت ارائه به منطقه پس از ثبت نام اینترنتی : 1- اصل یا کپی برابر اصل مدرك تحصیلی . 2- اصل و كپی تمام صفحات شناسنامه. 3- اصل و كپی كارت ملی. 4- 4 قطعه عكس 4×3 معمم (دارای زمینه روشن و در سال جاری گرفته شده باشد) به همراه پشت نویسی . 5- ارائه اصل مدرک مربوط به شرایط جذب خاص 🔸نحوه جذب : 1. كلیه مراحل ثبت نام و پرداخت هزینه ثبت نام بصورت اینترنتی از طریق سامانه آزمون مدیریت جذب و سازماندهی به آدرس azmoon.hajj.ir صورت خواهد پذیرفت. 2. هزینه ثبت نام 300،000 ریال بوده و با استفاده از كارت های عضو شتاب و ازطریق درگاه مدیریت جذب و سازماندهی صورت می پذیرد. 3. ثبت نام بصورت اینترنتی و از تاریخ 98/7/14 تا 98/8/18 از طریق سایت azmoon.hajj.ir خواهد بود. اسكن مدارك همزمان با ثبت نام در سامانه آزمون الزامی است. 4. كلیه متقاضیان می‌بایست حداكثر یك هفته بعد از ثبت نام به دفتر نمایندگی بعثه محل سکونت خود مراجعه و اصل و کپی مدارك خواسته شده را تحویل نمایند؛ تا پس از تأیید و صحت سنجی، مجوز شركت در آزمون صادر گردد. 5. شماره تلفن دفاترنمایندگی‌های بعثه در مناطق در سایت azmoon.hajj.ir قرار داده شده است . 6. پیغام " کد ملی تکراری است " در فرایند ایجاد نام کاربری در قسمت اطلاعات پایه، به این معناست که قبلا با این کد ملی حساب کاربری ایجاد شده بنابراین برای دریافت رمز عبور جهت ثبت نام با دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در منطقه محل سکونت خود هماهنگی نمایید.
🔶متن طوماری با امضای بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید حوزه های علمیه، ائمه جماعات، طلاب و روحانیون شهر شهیدپرور اصفهان خطاب به استاندار محترم اصفهان جناب آقای دکتر رضائی. 🔸بسمه تعالی حضور جناب آقای دکتر رضایی استاندار محترم استان اصفهان اینجانبان جمعی از ائمه جماعات، روحانیون و طلاب استان اصفهان با توجه به مسائل به وجود آمده در سطح جامعه از بی بند و باری ها و ولنگاری ها که قطعاً آسیب‌های فراوانی در سلامت اخلاقی جامعه و امنیت خانواده‌ها دارد از جنابعالی مجدانه درخواست داریم در مورد مطالبه گری از ادارات معین شده در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر اجرای قانون رعایت عفاف و حجاب تمام همت خود را به این امر مهم مبذول نمایید. جمعی از ائمه جماعات، روحانیون و طلاب استان شهیدپرور اصفهان
رئیس قوه قضاییه: 🔷 ریشه مشکلات خصوصی سازی در نظام پولی و بانکی است. 🔷 همگان باید در جهت اصلاح ساختارهای فسادزا کار کنیم. 🔷 برخی افراد با طرح بعضی مسائل درباره لوایح یا معاهدات بین‌المللی مردم را می‌ترسانند.  🔷 مرجع شایسته برای بحث درباره لوایح مرتبط با FATF، دانشگاه و جامعه حقوقی است.
[ دومینوی_استعفا ] 🔴 /برهم صالح: نخست وزیر عراق با تقدیم استعفایش موافقت کرده است رئیس‌جمهوری عراق تاکید کرد: 💢انتظار داریم ظرف روزهای آینده پیش‌نویس قانون جدید انتخابات ارائه شود. وی همچنین افزود، نخست وزیر با تقدیم استعفایش موافقت کرده است.
🔹بنا به آمار رسمی اعلام شده، قریب ۶۰ درصد از شرکت‌های تولیدی در سال‌های ریاست حسن روحانی تعطیل شده‌اند و عملاً تولید در زمان ریاست‌شان تعطیل شده! 🔸طبق آمارهای مرکز آمار، قاچاق کالا در این دولت سه برابر شده و واردات بی‌رویه به دست واردکننده‌های رانتی و انحصاری به شکل عجیبی چندبرابر شده است. 🔹حالا سه قلوی سیاسی روحانی، جهانگیری و لاریجانی، هر سه نفر در چند روز گذشته بصورت هماهنگ به آیت‌الله رئیسی حمله کرده‌اند و مدعی تعطیلی کارخانجات توسط رئیسی شدند؛ چرا؟ 🔸چون بدستور رئیسی، پوری_حسینی رئیس سابق خصوصی‌سازی که چندده شرکت و کارخانه عظیم دولتی را به قیمت بسیار ارزان به رفقا و هم‌باندی‌ها سپرده، دستگیر شده! حسین فریدون برادر حسن روحانی به جرم رشوه و فساد اقتصادی روانه زندان شده و چند ده مفسد اقتصادی بزرگ در ۶،۷ ماه گذشته به دام افتادند و در مجموع ۷۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان به بیت‌المال برگشته! 🔹مردم البته این‌ها را خوب شناختند و خوب می‌دانند از چه چیزی سوختند
تحقیقات استیضاح ترامپ رسمی شد 🔹مجلس نمایندگان آمریکا قطعنامه‌ای که در آن مراحل بعدی پیشبرد تحقیقات استیضاح ترامپ مشخص شده را تصویب کرد. قانونگذاران آمریکایی با ۲۳۲ رأی موافق در برابر ۱۹۶ رأی مخالف این قطعنامه را به تصویب رسانده‌اند. 🔻 تصویب قطعنامه امروز علیه ترامپ به چه معناست؟ 🔹قطعنامه پیشبرد تحقیقات استیضاح به معنی کلید زدن استیضاح علیه ترامپ نیست، هر چند ممکن است به آن مرحله ختم شود. این قطعنامه در واقع، صرفاً به تحقیقاتی که از قبل درباره استیضاح ترامپ آغاز شده بود رسمیت می‌بخشد و مراحل بعدی پیشبرد این تحقیقات را مشخص می‌کند. 🔹طبق متن این قطعنامه، ابتدا کمیته امور اطلاعاتی مجلس نمایندگان تحقیقات خود را به پیش خواهد برد و اقدام به برگزاری جلسات استماع علنی خواهد کرد. در مرحله دوم، یک گزارشی علنی از یافته‌های این تحقیقات به کمیته امور قضایی مجلس نمایندگان آمریکا ارسال خواهد شد. این کمیته نیز بعد از انجام تحقیقات خود پیشنهادش را درباره مسائل مختلف از جمله کلید زدن یا نزدن روند استیضاح علیه ترامپ اعلام خواهد کرد.
🔴واکنش آیت‌الله رئیسی به ادعای اخیر علی لاریجانی ♦️رئیس قوه قضائیه در شورای اداری استان آذربایجان غربی:برخلاف ادعای یک فرد مسئول مبنی بر تعطیلی یک کارخانه به دلیل بازداشت مدیر آن که براساس اطلاعات غلط بوده است، ماجرا از این قرار است که این فرد با فروش مواد اولیه کارخانه در بازار و عدم پرداخت حقوق چند ماه گذشته کارگران، موجب تعطیلی این کارخانه از مردادماه شده بود و کارگران از او شکایت کرده بودند و سپس دستگاه قضایی اقدام کرد. ♦️گفتنی است کارخانه مورد اشاره در شهرستان فسا (استان فارس) واقع شده است.
⭕️سید حسن نصرالله: علامه العاملی از هواداران همیشگی انقلاب اسلامی ایران و محور مقاومت منطقه بود 🔸دبیرکل حزب‌الله ضمن تسلیت و تمجید از شخصیت علمی علامه محقق آیت‌الله سید جعفر مرتضی العاملی گفت:🔹علامه شخصیتی بیشتر علمی داشت، اما مسائل سیاسی را هم دنبال می‌کرد. همیشه از مقاومت منطقه دفاع می‌کرد و تنها گزینه در برابر تکفیری‌ها را مقاومت می‌دانست. 🔹عاشق امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی ایران بود و پس از رحلت امام هم از هواداران پرشور آیت‌الله خامنه‌ای بود.
یکی از سخنرانی‌های حجت الاسلام علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، زیرنویس عربی شده و دارد در شبکه‌های اجتماعی عراق و لبنان دست به دست میشود. در این سخنرانی علم‌الهدی میگوید: «امروز حشد شعبی عراق، ایران است. حزب‌الله لبنان، ایران است. انصارالله یمن، ایران است. جبهه وطنی سوریه، ایران است. جهاد اسلامی فلسطین، ایران است. حماس، ایران است. اصلا شما نگاه میکنید ایران کجاست امروز؟ مگر جنوب لبنان، ایران نیست؟ مگر حزب الله، ایران نیست؟ مگر این پهپادهایی که یمنی‌ها فرستادند و‌ سعودیها را به خاک سیاه کشاندند ایران نبود؟ میگویند این پهپادها از شمال امده. هم جنوبتان ایران است. هم شمالتان ایران است». در چند هفته گذشته این ویدیو و چنین ویدیوهایی توسط دستگاه پروپاگاندایی سعودی و آمریکایی و اسراییلی برجسته و در ابعاد وسیع منتشر و برای خشمگین کردن و تحریک کردن افکار عمومی عراقی و لبنانی استفاده شده است. در چند هفته گذشته چنین سخنانی مثل کبریتی بوده که به انبار باروت افتاده باشد و باعث ایجاد احساسات ضدایرانی در میان اقلیتی از تظاهرکنندگان شده. امنیتی که این روزها کل منطقه غرب آسیا از لبنان تا مرزهای شرقی ایران دارد محصول خون فرزندان شیعه‌ی عراق و لبنان و افغانستان و پاکستان و ایران و رزمندگان سوریه است. این امنیت محصول همدلی و احساس یکی بودن و داشتن ایدئولوژی ورای قوم و قبیله و ملیت است. هر سخنی که شائبه برتری طلبی ناسیونالیستی و ملی‌گرایانه داشته باشد بازی در زمین دشمن است. میدانم که مثل همیشه اطرافیان و طرفداران آیت‌الله علم‌الهدی خواهند گفت این ویدیو متعلق به زمان دیگری است و تقطیع شده و تحریف شده است و این سخنان در چارچوب دیگری گفته شده و اصل حرف معنای دیگری میداده است. اما باید پرسید چرا هرگز سخنی از رهبری یا سیدحسن نصرالله یا حاج قاسم سلیمانی را نتوانسته‌اند تحریف کنند و به ایزار تحریک ذهن‌های مردم منطقه تبدیل کنند؟ امنیتی که امروز منطقه‌ی ما بعد از سالها جنگ و تروریسم و اشغال به خود دیده این روزها در خطر است و همه باید به حالت آماده‌باش دفاعی باشیم. و خطیبان و افرادی که چهره رسمی نظام هستند هم باید هر کلمه را ده بار قبل از ادا شدن مرور کنند و نباید برای خوشامد افکار عمومی داخلی سخنی بگویند که تبعات منطقه‌ای و جهانی داشته باشد. شورای امنیت ملی هم باید به خطیبان و شخصیتهای رسمی درباره اظهارات منطقه‌ای شان اخطار دهد.
آفت انقلاب اسلامی این است که دچار بازیگرانی باشد که اسلام و انقلاب و هرچیزی را دکان کنند! دکان قدرت دکان ثروت دکان شهرت دکان ریاست - شهید بهشتی
نقل خاطره ای از رهبر انقلاب به مناسبت روز غیر رسمی کوروش «...يك نفرى براى من نقل مي‌كرد، مي‌گفت رفته بوديم يونان؛ ما را به مراكز گردشگرى گوناگون مي‌بردند و آنها را به ما نشان مي‌دادند؛ از جمله به نقطه‌اى بردند، گفتند اينجا همان‌ جایى است كه سپاهيان ايرانى آمدند اينجا، از ما شكست خوردند. مردم را به يك بيابان خالى مي‌برند و نشان مي‌دهند كه اينجا آنجایى است كه ايرانى‌ها در آن دوره لشكركشى كردند و در اينجا شكست خوردند. يك فضاى خالى را نشان مي‌دهند، يك ماده‌هاى تاريخى را با يك فضاى خالى اثبات مي‌كنند‌». «خوب، اينجا نزديكى كازرون ـ آن طورى كه شنيدم ـ مجسمه‌‌ والرين است؛ امپراتور روم، كه زانو زده در مقابل پادشاه ايران. خيلى خوب، اينجا را برويد نشان بدهيد؛ اين به آن در! اين همه نقاط مثبتى كه مي‌تواند گذشته‌‌ ما را نشان بدهد...».
[ تحولات عراق ] 🔴 هادی العامری خواستار تغییر نظام پارلمانی عراق به ریاست‌جمهوری شد 🔹 رئیس ائتلاف الفتح عراق نظام پارلمانی در این کشور را ناکارآمد دانست و خواستار تغییرات در قانون اساسی عراق شد. 🔹 عامری با بیان اینکه کشور عراق به اصلاحات و تغییرات ریشه‌ای در قانون اساسی نیاز دارد، گفت: «شکست سیستم پارلمانی در عراق محرز شده است برای همین، چاره‌ای جز تبدیل آن به نظامی که مناسب اوضاع ما باشد، نیست». 🔹 نظام سیاسی در عراق نظام پارلمانی بوده و نخست‌وزیر در این کشور بالاترین مقام اجرایی است و منصب ریاست‌جمهوری بیشتر تشریفاتی و فاقد قدرت اجرایی است.
🔴 اصلاح طلبانِ ایران، صدری های عراق و ۱۴مارسِ لبنان ؛ شباهتی عجیب و شوم ! ✔️شاید این سه جریان در نگاه اول هیچ گونه اشتراک و شباهتی باهم نداشته باشند اما این سه گروه با همه تفاوت هایی که باهم دارند در یک داستان، به هم شباهت دارند. قصه پر غصه، عجیب و مشترکِ این سه جریان شنیدنی است... 🔹در ایران اصلاح طلبان، تمام قد در حمایت از شیخِ تدبیر و امید وارد شدند و با ائتلافی منفعت طلبانه دو قوه مجریه و مقننه را بدست گرفتند. اما از آنجا که مرد عمل نیستند و حرف و ادعا را بیشتر از کار و زحمت بلدند، بلافاصله بعد از تَکرارِ پیروزی در انتخابات خرداد ۹۶ ، بازی عجیبِ خود را که در تاریخ حکومت ها و جریانات سیاسی جهان بی سابقه بود آغاز کردند. یعنی در عین حال که در دولت و مجلس حضور دارند ، به انتقادهای تند علیه دولت و حکومت روی آورده و با آمدن برخی از مردم به خیابان ها و گِل آلودکردنِ آب فضای سیاسی کشور ، سعی در ماهی گیری داشتند. انگار نه انگار که در همین زمان، خودشان در مسند قدرت هستند. 🔺نکته جالب تر و عجیب تر اینکه از هر توان و اختیارِ خود در قدرت استفاده می کردند که با تصمیمات شاذ و سختگیرانه اقدام به افزایش نارضایتی در بین اقشار ضعیفِ جامعه نموده و در آتشِ اعتراضات بدمند. .. ناجوانمردانه تر و شوم تر از این بازیِ کثیفِ سیاسی ، سراغ دارید؟ 🔹دقیقاً شبیه همین بازی را جریان صدر در عراق انجام می دهد. این گروه با هر ترفندی بود توانست در نظام پارلمانی عراق جزئی از گروه های پیروز و صاحب کرسی در مجلس و مناصبِ مختلف سیاسی و حکومتی باشد. اما حالا قصد موج سواری در امواج اعتراضات علیه حکومت را دارد و شعار سرنگونی حکومتی را می دهد که خود از اعضای همین حکومت است!!! 🔹همین داستان را در رابطه با جریان ۱۴مارس و حزب المستقبلِ سعد حریری در لبنان شاهد هستیم. نخست وزیر و رئیسِ دولت ، همین حریری است که با سیاست های مالیاتی سختگیرانه اوضاع را برای قشرهای ضعیف لبنانی سخت تر می کند و در عین حال طرفداران و حامیانِ همیشگی همین جریان، خیابان ها را علیه حکومت، صحنه اعتراض و اغتشاش می کنند. 🔺وقیحانه ترین اتفاق هم پیوستن سعد حریری بعد از استعفاء به صف معترضین است!!! یعنی عامل همه نابسامانی ها ، خودش مدعی شده است!!! 🔺نکته بسیار مهم و کلیدی این است که بازی در این نقشِ بسیار پیچیده و متتاقض ، نیازمند شخصیت های منفعت طلب، متناقض، پیچیده، غیر شفاف و رنگ به رنگی است که هر سه جریان مذکور مملو از این گونه شخصیت هاست.
🔴 درس دشمن شناسی در دانشگاه افسری 🔻چهار توصیه رهبرانقلاب در دانشگاه افسری ارتش: 1⃣ به دشمن نباید اعتماد کرد و نباید به او خوش‌بینی ساده‌لوحانه داشت. 2⃣ نباید لحظه‌ای از تحرکات دشمن چشم برداشت و غافل شد. 3⃣ نباید دشمن را ناتوان و حقیر شمرد، بلکه باید آن را در اندازه‌های خود شناخت و برای مقابله آماده بود. 4⃣ نباید به پیروزی‌ها غرّه شد، چراکه یک لحظه غفلت میتواند همانند جنگ اُحد، پیروزی را تبدیل به شکست کند حتی با حضور پیامبر(ص) در میدان.
رفراندوم 🔰چندی پیش جناب آقای روحانی، ریاست جمهور در افاضات عجیب در دانشگاه تهران مدعی شدند که ۴۰ سال است تکلیف کشور و نظام با مساله آمریکا معلوم نیست. عده ای در این ۴۰ سال اشرار بر دشمنی و تقابل با آمریکا داشته و دارند و گروهی در مقابل معتقد به تعامل سازنده با آمریکا می باشند!!!، سپس در یک جمع بندی شگفت انگیز توصیه می کنند که رفراندومی با حضور مردم برگزار شود و تکلیف روشن شود. 🔰در جواب دو نکته کافی است: ⭕️۱. به ایشان و کسانی ۴۰ سال است متوجه تکلیف به این روشنی نشده اند پیشنهاد می کنم روز ۱۳ آبان به جمع راهپیمایان بیایند تا رفراندوم واقعی را ببینند. ⭕️۲. نامه ۶ نهج البلاغه خطاب به معاویه را یکبار بخوانند: 🔰از نامه هاي امام عليه السلام به معاويه: همان كساني كه با (ابوبكر)، (عمر)، (عثمان) بيعت كردند با همان شرايط و كيفيت با من بيعت نمودند. بنابراين نه آنكه حاضر بود (هم اكنون) اختيار فسخ دارد، و نه آنكه غائب بود اجازه رد كردن. شوري فقط از آن مهاجران و انصار است اگر آنها متفقا كسي را امام ناميدند خداوند راضي و خشنود است. اگر كسي از فرمان آنها با طعن و بدعت خارج گردد او را بجاي خود مي نشانند، و اگر طغيان كند با او پيكار مي كنند چرا كه از غير طريق مومنان تبعيت كرده، و خدا او را در بيراهه رها مي سازد. اي (معاويه) به جانم سوگند اگر با نگاه عقلت بنگري، نه با چشم هوا و هوست، مي يابي كه من از همه در خون (عثمان) مبراترم، و مي داني كه من از آن بركنار بوده ام جز اينكه بخواهي خيانت كني و چنين نسبتي را به من بدهي، اكنون كه چنين است هر جنايتي كه مي خواهي بكن (والسلام)