🔴 کرونا و ناوهای اتمی
گسترش ویروس کرونا در ناو اتمی آمریکا موجب شد قدرت پوشالی آن برای همه عیانتر شود؛ به گونهای که رسانههای آمریکا از این ویروس به عنوان آشکارکننده ضعف نظام سرمایهداری هم نام بردهاند.
گزارههای خبری:
1ـ هفته گذشته نامه پنجصفحهای ناخدا «کروزیر» فرمانده ناو «روزلت» درباره شیوع ویروس کرونا در ناو اتمی آمریکا و مبتلا شدن ۱۵۵ نفر از کارکنان و ملوانان، موجب جنجال سیاسی و نظامی در آمریکا شد.
2ـ رئیسجمهوری آمریکا در این باره گفت: «او میتوانست این کار بسیار وحشتناک را انجام ندهد. نامه کاپیتان همهجا پخش شد که کاری درست نبود. این موضوعی است که نمیتوان درباره آن نامه نوشت. کروزیر ناخدای یک کشتی بزرگ مجهز به سلاح اتمی است و نمیبایست در یک نامه با آن لحن حرف میزد.»
3ـ خروج «ناو هواپیمابر یواساس هری ترومن» از خلیجفارس هم در دستور کار پنتاگون قرار گرفته است. این ناو آمریکایی سال گذشته به بهانه بازدارندگی علیه ایران در خلیجفارس مستقر شده بود و شیوع کرونا در میان نظامیان و نیروهای ارتش آمریکا موجب شده است پنتاگون به فکر خروج این ناو مهم خود از خلیجفارس باشد.
نکته راهبردی: رهبر معظم انقلاب اسلامی در 29 بهمنماه سال گذشته فرمودند: «همچنان که شکوه و جلال کشتی معروف تایتانیک مانع از غرق شدن آن نشد، تلاش برای آرایش ظاهر آمریکا و شکوه و جلال آن نیز مانع از غرق شدنش نیست و آمریکا غرق خواهد شد»؛ سرگردانی ناوهای اتمی آمریکا در آبراههای بینالمللی، در حالی که امکان درمان نیروهای آن در هیچ کشوری وجود ندارد، هرچند که حاکی از شکستهای نظامی آمریکاست، نشانی کوچک از این واقعیت است که قدرت الهی فوق قدرتهای مرسوم جهان است. قرآن کریم در آیات بسیاری، از قدرت خداوند سخن گفته است؛ در این امور نشانههایى است براى عالمان و اندیشمندان (إِنَّ فِی ذلِکَ لَآیاتٍ لِلْعالِمِینَ)؛ چراکه آنها بیش از هر کس از این اسرار آگاه مىشوند.
🔴 فلسفه صندوق توسعه
چند روز پیش رئیسجمهور طی نامهای به محضر رهبر معظم انقلاب درخواست مجوز برداشت از صندوق توسعه ملی را خدمت ایشان ارسال کرد. امام خامنهای پس از بیان رهنمودهایی از جمله مسیر استفاده از آن برای افزایش توان تولید داخل در حوزه مقابله با بیماری، موافقت نهایی خود را با برداشت یک میلیارد یورو اعلام کردند.
نکات تحلیلی:
1ـ بعد از تجربه نهچندان موفق حساب ذخیره ارزی، راهاندازی صندوق توسعه ملی با تصویب قانون پنجم توسعه در دستور کار قرار گرفت تا محلی امن و با چارچوبی مطمئنتر از گذشته برای ذخیره بخشی از ارز ناشی از نفت باشد.
2ـ درآمدهای صندوق توسعه ملی از منابع زیر تأمین میشود: حداقل معادل 30 درصد از منابع حاصل از صادرات نفت (نفت خام، میعانات گازی، گاز و فرآوردههای نفتی) در سالهای برنامه و تعیین مبلغ آن در قوانین بودجه سنواتی، حداقل 20 درصد ارزش صادرات تهاتری اقلام فوقالذكر و 50 درصد مانده نقدی حساب ذخیره ارزی در پایان سال 1389 و سالهای بعد نیز به حساب صندوق توسعه ملی واریز میشود.
3- منابع صندوق توسعه برای موارد زیر هزینه میشود: اعطای تسهیلات به بخشهای خصوصی، تعاونی و بنگاههای اقتصادی متعلق به مؤسسات عمومی غیردولتی برای تولید و توسعه سرمایهگذاریهای دارای توجیه فنی، مالی و اقتصادی، همچنین اعطای تسهیلات صادرات خدمات فنی و مهندسی به شرکتهای خصوصی و تعاونی ایرانی كه در مناقصههای خارجی از طریق منابع خود یا تسهیلات اتحادیهای (سندیكایی) برنده میشوند.
4ـ هدف از راهاندازی صندوق توسعه ملی این است که کشور بهتدریج از اقتصاد وابسته به نفت خارج شود و پولهای اندوخته از این صندوق در مصارف صنعتی، تعاونی و مقابله با بحرانها به کار گرفته شود.
نکته راهبردی، در شرایط فعلی که درآمدهای نفتی کشور کاهش یافته است، دولت باید به فلسفه تشکیل این صندوق متعهد باشد و از اندوختههای این صندوق کمتر به عنوان محلی برای تأمین نیازهای مالی جاری، کمبازده و غیرمولد که بخش قابل توجهی از آن به هزینههای دولت بازمیگردد، استفاده کند. دولت نباید این صندوق را به وضعیت صندوق ذخیره ارزی دچار کند؛ زیرا این صندوق پساندازی برای نسلهای آینده است، نه قلک مصارف یومیه دولت.
درحالیکه مرکز آمار پیش از این خبر از تورم ۳۴.۸ درصدی برای سال ۹۸ و ۲۶.۹ درصدی برای سال ۹۷ را داده بود، امروز بانک مرکزی در نامهای به رئیس قوه قضائیه (بمنظور محاسبهی میزام مهریه و خسارت تاخیر تادیه)، نرخ تورم سال ۹۸ را ۴۱.۲ درصد و نرخ تورم در سال ۹۷ را ۳۱.۲ اعلام کرده است؛ براساس این آمار، نرخ تورمِ سال گذشته، بالاترین نرخ تورم سالیانه کشور بعد از سال ۱۳۷۴، در چهار دههی اخیر بوده است، آنهم درحالیکه در تمام طول این چند سال جناب روحانی یکی از دستاوردهای دولتش را کنترل تورم اعلام کرده و منتقدینش را مدام به دروغگویی و نفهمیدنِ اقتصاد متهم کرده است!!
➕ ناگفته نماند که از آذرماه سال ۹۷ بانک مرکزی با دستور جناب روحانی از انتشار آمارهای اقتصادی (بخصوص تورم) منع شده و بر همین اساس مدتهاست که شاخصهای اقتصادی را مرکز آمار اعلام میکند
(خطری دیگر در راه است)
نظر بهرام قاسمی درباره تماس ها و گفتگوهای روسای جمهور ایران و فرانسه
😱😱😱😱😱😱😱
دوستان در این بحران کرونا حرکات مشکوکی در سیاست خارجی شروع شده در دوره نخست ریاست روحانی هنگامی که آمریکا تحریم های بیشتر راشروع کرده بود دولت چین و روسیه می خواستند به ایران بیشتر نزدیک شوند اما دولت بجای معاملات با انها با التماس دست به دامان فرانسه و اروپا شد لذا این دو کشور از ایران سرد شده و قرارد ها را کنار گذاشتند
اما حالا که دولت آمریکا بشدت فشار آورده و از خر شیطان پایین نمی آید اصلاح طلبان سعی می کنند اخبار امیدوار کننده ای از سوی امریکا پخش کنند و دولت چین و روسیه را خراب کرده و حتی سخنگوی بهداشت نیز موشی در این روابط انداخته و دولت نیز پنهانی کاسه گدایی و التماس و اینکه در این اوضاع ما می توانیم کارهایی را بکنیم را شروع کرده
و از طرفی خزانه خالی و خالی کردن. صندوق توسعه و ترس ورشکستکی و پاسخ ندادن صندوق بین المللی به وام همه و همه علایمی را نشان می دهد .
🔴 ویروس کرونا و آینده سیاست جهانی
«دکتر منوچهر محمدی» معاون اسبق وزیر خارجه و مدیر گروه روابط بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی با عنوان «ویروس کرونا و آینده سیاست جهانی» نوشت: با توجه به ناتوانی غرب در مقابله با ویروس کرونا، نظام سرمایهداری آخرین روزهای عمر خود را میگذراند، بلکه حاکمیت سلطهجویانه غرب نیز بر جهان به پایان راه خود خواهد رسید و بعد از بحران کرونا ما شاهد شکلگیری نظام سیاسی جدیدی در جهان خواهیم بود که جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر مبانی مکتب اسلام و قرار گرفتن در صف مقدم مبارزه با استکبار جهانی و حمایت از مستضعفین جهان، جایگاه برتری را در نظام سیاسی جدید جهان خواهد داشت. با توجه به باور و اعتقاد ما شیعیان و همه مسلمین جهان به مهدویت و ظهور منجی عالم بشریت و امام زمان(عج) و همچنین وعده تخلفناپذیر الهی در قرآن مبنی بر حاکمیت و خلافت مستضعفین در جهان، احتمال عینیت این سناریو بیشتر بوده و چند گامی ما را به ظهور بقیةاللّه الاعظم و حاکمیت مستضعفین نزدیکتر خواهد کرد.
چند نکته درباره توییت آقای سخنگو
محمد ایمانی :
✍️ سخنگوی وزارت بهداشت ضمن استناد به شعار "نه شرقی نه غربی" نوشت "چین با ارائه آمار و مدارکش نسبت به بیماری کووید-۱۹، شوخی تلخی با دنیا کرد. همه کشورهای درگیر این بیماری تصور کردند بیماری شبیه و آسانتر از بیماری آنفلوآنزا است. چنین نیست و نمیشود گفت دوره این بیماری دو ماه است".
♦️موضوع مبارزه با بیماری عالمگیر کرونا آن قدر مهم است که باید از سیاسی کاری درباره آن پرهیز کرد اما گویا جناب سخنگو اصرار دارد برخی خطاهای سیاسی خود در سال 88 را تکرار کند.
🔹بحث این نیست که روش چینی در قبال کرونا بهتر است یا روش کره ای و ژاپنی و فیلیپینی و یا روش انگلیسی و آمریکایی و آلمانی. کرونا ناشناخته های بسیار دارد.
♦️اغلب کشورهای شرقی و غربی در این باره پنهانکاری کردند. و اغلب آنها تا همین دو هفته قبل، سعی در آسان جلوه دادن ماجرا داشتند؛ هم چینی ها و هم اروپایی ها و هم آمریکایی ها.
🔹در این میان اگر به روند مواضع آقای روحانی نگاه کنیم، اتفاقا گرایش بیشتری به رویکرد ابتدایی انگلیس و آلمان در مواجهه با کرونا داشت تا روش سختگیرانه قرنطینه چینی.
♦️در حالی که اوایل اسفند به نظر می رسید با اعمال برخی گام های قرنطینه بشود کرونا را قبل از شیوع مهار کرد، آقای روحانی گفت از شنبه آینده همه چیز عادی می شود و سپس با سخت گیری در مقابل سفرهای برون شهری مخالفت کرد.
🔹او همچنین گفت "بايد به مردم گفته شود كه ۷۰ درصد ایرانی ها به کرونا مبتلا خواهند شد. این چیزی است که انگلیس و آلمان هم اعلام کرده اند". این، تقلید از الگوی"مصونیت گلهای" بود که انگلیسی ها گفتند و اکنون به بستری شدن بوریس جانسون و همسرش ختم شده است.
♦️پس از آن آزمون و خطای پر هزینه، اکنون شرایط پلیسی در انگلیس حاکم شده و ضمن برقراری شرایط ویژه آمدوشد برای سه هفته، تصریح شده "همه باید در خانه بمانند. تجمع بیش از دو نفر ممنوع است و پلیس بر مقررات جدید نظارت خواهد کرد".
🔹حالا شمار افرادی که در انگلیس به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند، در کمتر از یک ماه به ۵ هزار نفر و تعداد مبتلایان به ۴۷ هزار و ۸۰۶ نفر رسیده و حال آن که بیماری در چین تا حدود زیادی تحت کنترل قرار گرفته و چین به مراتب مبارزه موثرتری با کرونا داشته است.
♦️بنابراین سخنگوی وزارت بهداشت اگر می خواهد تبیین جامع، بیطرفانه و علمی ارائه دهد، باید همه واقعیات را بازگو کند، نه گوشه ای از آن را. اگر چین با استخدام اسلحه و زور عریان به جنگ با کرونا رفت -صرف نظر از درستی و غلطی این رفتار- کسانی چگونه برداشت کردند که کرونا و مبارزه با آن آسان است؟
🔹اما از زاویه ای دیگر هم، رفتار آقای جهانپور سوال برانگیز است و آن تخطئه تعامل با چین ذیل یک مغالطه (استناد نا به جا به شعار نه شرقی نه غربی) است.
♦️اروپا و آمریکا حتی در شرایط سخت مبارزه ایران با کرونا، از تحریم ها کوتاه نیامدند و هیچ کمکی در این راه که می توانست مانع شیوع نشود، نکردند. بلکه به یکدیگر هم ترحم نکردند و به راهزنی و سرقت ماسک و تجهیزات پزشکی از هم پرداختند
🔹چینی ها اما در این حوزه به ایران کمک کردند، چنان که آقای كشاورززاده سفیر کشورمان در پکن گزارش داد "کمک های چین برای مقابله با کرونا تاکنون با ۲۸ پرواز از پکن، شانگهای و گوانگجو به ایران ارسال شده است".
♦️به گفته وی "بیش از ده میلیون ماسک، 500 هزار کیت تشخیص کرونا، 300 هزار گان جراحی و لباس ایزوله، دو میلیون و دویست هزار دستکش، 350 ونتیلاتور، 500 اتاق پیش ساخته بیمارستانی و انواع دارو و تجهیزات بیمارستانی از جمله این کمکها است".
🔹طبعا ما در حوزه سیاست خارجی، رفتار چین را مانند هر کشور دیگری تحت رصد می گیریم. این کارنامه فراز و نشیب دارد اما در مجموع، به مراتب بهتر و مفید تر از رفتار یکسره خیانت و جنایت و خدعه اروپا و آمریکا بوده است.
♦️البته اگر دستگاه دیپلماسی به ویژه دیپلماسی اقتصادی دولت، رویکرد فعالانه تری داشت، می شد تعامل اقتصادی و سیاسی متوازن تر و پر سودی برای کشورمان رقم بخورد. به عنوان مثال، چهار پنج ماه سفیر نداشتن در چین یا عدم اهتمام به تدارک روابط راهبردی، بخشی از فرصت های مهم را دریغ کرد.
🔹همه ما دوست داریم مبارزه با کرونا زودتر به سرانجام برسد و از وضعیت رکود و تعطیلی خارج شویم، اما اگر گاهی شتابزدگی و ساده سازی مسئله دیده می شود، به روحیه خود آقای روحانی بر می گردد، نه چین و ماچین!
♦️ چینی ها ایراد زیاد دارند و بایسته نقد.اما قوت هایی هم دارند؛ چنان که آقای روحانی گفت"تلاش نژادزرددرس آموز است. وقتی در چین بودم، روبروی هتل یک ساختمان صد طبقه درحال ساخت بود که هر روز یک طبقه آن ساخته می شد برایم لذت بخش بود بعضی شبها این همه کارگر و مهندس تلاش می کنند.
🌸امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: «صاحب الامر، شرید (آواره)، طرید (رانده)، فرید (تک) و وحید (تنها) است»
عیسی خشاب گوید: به امام حسین(ع) گفتم: آیا شما صاحب الامر هستید؟
فرمودند: «خیر، لیکن صاحب الامر طرید (رانده شده) و شرید (آواره) و فرید و وحید و غریب است.
«طرید» به کسی اطلاق می شود که کنار گذاشته شده است. امام زمان(ع) به راستی در این زمان طرد شده هستند؛ چرا که قدر و منزلت ایشان آن گونه که باید، دانسته نمی شود و هیچ یک از مراحل شکر در برابر این نعمت عظیم الهی، به طور شایسته ادا نمی گردد. تا جایی که مردم، ولیّ نعمت خویش را کنار گذاشته اند و- فهمیده یا نفهمیده- ایشان را با قلب و زبان و عمل خویش طرد کرده اند.
«شرید یعنی»رانده شده از مردمی که آن حضرت را نشناختند و قدر وجود نعمت ایشان را ندانستند و در مقام شکر گزاری و مقام حقشان بر نیامدند؛ بلکه پس از این که از دست یافتن بر او نا امید شدند، به قتل و قمع ذریه طاهره ایشان پرداختند و به کمک زبان و قلم، سعی بر بیرون راندن نام و یاد او، از قلوب و اذهان مردم کردند.
فرید» و «وحید» - یعنی تنها- به کسی گفته می شود که متناسب با شأن و مقام خود، یاران همراه نداشته باشد، «کسی به او مراجعه نکند» و «اعوان و انصار نداشته باشد.
«غریب» به معنای قدر ناشناخته، دو صورت دارد: یکی آن که اصلاً شناختی نسبت به او یا بعضی از کمالات و فضایل او وجود نداشته باشد. دوم زمانی که دیگران به او و کمالاتش واقف باشند، ولی آن طور که شایسته اوست، قدرش را نشناسند. کمال الدین
🔻چرا ضدانقلاب دنبال قرنطینه است!؟
دقت کردید؟ منوتو و بی بی سی و ایران اینترنشنال هر روز فیلم هایی از شلوغی های شهر منتشر می کنند و گزارش می دهند که چرا در ایران قرنطینه اجرا نمی شود؟ منوتو چندین برنامه منتشر کرده است که چرا ایران مثل چین و هند و دیگر کشورها قوانین سخت برای عبور و مرور نمی گذارد.
واقعا چرا؟ چطور ممکن است رسانه های انگلیسی اجرای این نسخه را حتا در کشور خودشان توصیه نکنند اما سنگش را اینجا به سینه بزنند؟
اگر فکر می کنید نگران سلامتی من و شما هستند که هیچ؛ متن به کارتان نمی آید ولی بعدا در خلوت تان تنها به یک نمونه اخیر فکر کنید که چرا انقدر بی شرمانه با بالازدن یک گوشه از تحریم های ایران و بازگشت پول ملت مخالفت کردند.
بگذریم.
یک بار مرور کنیم ببینیم ضدانقلاب چه مسیری را آمد و چرا به قرنطینه رسید؟
یکم. ابتدا گفتند ایران اهمال کارست. خبرداشته از کرونا و بی اعتنایی کرده است. ماهان گیت برای اینجاست. اما بعدا مشخص شد ماهان تنها یک پرواز مسافربری داشته و انهم به درخواست ظریف برای بازگشت دانشجویان ایرانی بوده ست و باقی پروازها برای انتقال تجهیزات ضدکرونایی انجام شده است.
عبور کردند.
دوم. گفتند پنهان کارست. عکس هوایی واشنگتن پست از قبرهای جعلی و دسته جمعی برای این مرحله است. ثمر نداشت. ایران بافاصله جلوتر از دیگر کشورها در اطلاع رسانی بود.
سوم گفتند بی تدبیراند و ناتوان. پمپئو و ترامپ هم کمک آمدند. اما تولید کیت تشخیص ارزان قیمت و خودکفایی در ماسک و 13 هزار تخت خالی و رسیدگی به سالمند و کنترل بیماری اجازه نداد این اتهام جا بگیرد.
چهارم. در نهایت آمدند سراغ مردم. تلاش کردند با کلیدواژه "لیس زدن" مردم را مقابل اعتقادشان و با "چالش رقص" مردم را مقابل مردم قرار دهند؛ سخت شان بود پرستار و پزشک نماد ایثار و فداکاری شوند و مورد تکریم باشند.
ناکامی محض ماند و رد شدند.
حالا آمدند سراغ قرنطینه. اما چرا؟
خاطرتان هست اشک های پرستار قلابی را؟ همان که بعدا مشخص شد اجیر معصومه قمی کلایی ساقدوش ربع پهلوی بوده است.
در آن پروژه چه کردند؟ نیاز به پرستار مجنون داشتند تا پروژه اهمال کاری در جمهوری اسلامی را جلو ببرند. چون چنین پرستاری پیدا نکردند، "ساختند".
بله؛ تنها راه باقی مانده "رویدادسازی" است.
قرنطیه و محدودیت های سخت در ایران فوق العاده برای ضدانقلاب از جهت "رویدادسازی" جذاب است.
اولا تقابل مردم با مردم به جهت نگرانی و عصبیت. دوم تقابل مردم با حاکمیت از جهت نافرمانی ها. سوم تعطیلی کسب وکار و موج فقر . چهارم بحران اقتصادی و زمین گیر شدن دولت.
دوگانه سلامت-اقتصاد نیز امتداد همین است. مراقب باشیم
🇮🇷 basirat
⭕️برگی از تاریخ اسلام
🔘 جهانی شدن: (قسمت اول)
🌷به مناسبت نیمه شعبان میلاد مهدی موعود(عج)🌱
🔸جهانی شدن به چه مفهومی است ؟ آثار مثبت ومنفی آن کدام است ؟
آیا اسلام نیز دارای رسالت جهانی است؟
جهانی شدن ، پدیده ای انکارناپذیر در عالم امروز است و بشر هر روز به سوی تحقق تدریجی آن گام بر می دارد.
اما همین پدیده مهم، در دست استعمارگران، مانند گوشت است، دست گربه ، آنها از جهانی شدن به عنوان پوششی برای مخفی کردن استعمار نو استفاده خواهند کرد و اگر فرصت پیدا کنند ملتها را هم در عروسی قربانی می کنند ، هم در عزا !
این مثال بحث را روشنتر می کند: اگر آب با نمک مخلوط شود، ظاهرش آب است ، اما وقتی بخوریم ، نمک هم خود نمایی می کند، آب فقط ظاهر نمک را حذف کرده ولی خاصیت آن باقی است، اما غرب استعمارگر قصد دارد چنان فرهنگ ملتها را تحلیل ببرد که هیچ مزه و خاصیتی از آن نماند.
بی جهت نیست که یک ایده پرداز غرب می نویسد: جهانی شدن با توجه به گسترش سلطه سرمایه داری امریکا، امری طبیعی و به سود همه مردم جهان است! بنابراین، سرمایه داری امریکایی باید مردم تحت سلطه خود را قانع کند که فرهنگ امریکا، همان پدیده مطلوب آنهاست و به سود همه مردم جهان خواهد بود.( منبع:«جهانی شدن وتحول در مؤلفه های سیاست خارجی» نوشته کاظم غریب آبادی)
حالا خیلی راحت می توان گفت: جهانی سازی غربی ، می تواند وابستگی کشورهای فقیر به کشورهای ثروتمند را به همراه آورد و به دنبال نابودی دین و فرهنگ بومی ملتها و برتر شمردن فرهنگ غرب باشد.
🌀ادامه دارد ..
🔴 سوال / چرا امام زمان، قائم آل محمد ص نامیده شد؟
♦️ابوحمزه ثمالی می گوید: از حضرت امام محمد باقر (عليه السلام) پرسيدم: اى فرزند رسول خدا! مگر شما ائمه، همه قائم به حق نيستيد؟
♦️فرمود: بلى!
♦️عرض كردم: پس چرا فقط امام زمان (عج) قائم ناميده شده است؟
♦️فرمودند: هنگامى كه جدّم امام حسين ع كشته شد فرشتگان گريستند و ضجّه زده و به درگاه الهى ناليده و گفتند: اى خدا و اى سرور ما آيا از كسى كه برگزيده و فرزند برگزيده و بهترين خلق تو را كشته غافل هستى؟
♦️خداى عزّ و جلّ به ايشان وحى نمود: اى ملائكه من آرام باشيد قسم به عزّت و جلال خودم از قاتلين او انتقام خواهم گرفت اگر چه در زمان بعد باشد، سپس ائمّه اى كه از فرزندان امام حسين ع هستند را به ايشان نشان داد، آنها مسرور و خوشحال شدند در بين فرزندان حضرت يكى از آنها ايستاده و نماز مى خواند، حقّ تعالى فرمود: با اين قائم از قاتلين انتقام خواهم گرفت.
📚منبع:علل الشرائع صفحه531
🏮 باز هم نیمه شعبان است. هر سال این موقع شهر به رنگ شادی در می آمد. مردم بهم شیرینی می دادند و جشن می گرفتند.
🚶♂ امسال اما خبری از آن جشن ها نیست! خبری از کوچه های ریسه کشی شده و شربت های خنک هم نیست...
امسال این فرصت به ما داده شده تا به تو بیشتر از شکممان فکر کنیم! این بهترین فرصت برای با تو خلوت کردن است...
🔆 مولا! خدا می داند که چه شب هایی تا سحر بیدار ماندی؛ مانند مادری که نگران فرزند تب دارش است، برایمان دعا کردی؛ با بیماریمان بیمار شدی و برای معصیت هایمان، اشکریزان توبه کردی...
در طرف دیگر اما ما،
نه تمام سال، که حتی یک شب هم حاضر نشدیم برای بدست آوردنت استغاثه کنیم.
😴 ما تو را نه به سکه های طلا، که به خواب فروختیم!
خواب غفلتی که ۱۱۸۱ سال است گریبانمان را گرفته ست.
🔻 چه حیف است اگر حتی برای یک شب هم که شده، دست از این خواب غفلت برنداریم... آن هم چنین شب مبارکی که در فضیلت با قدر مقایسه شده است!
بصیرت ظهور
🔴 انتظار تنها کافی نیست
♦️ امام خمینی(ره) : من امیدوارم که ان شاء الله برسد روزی که آن وعده مسلم خدا تحقق پیدا کند و مستضعفان مالک ارض بشوند. این مطلب وعده خداست و تخلف ندارد، منتها آیا ما درک کنیم یا نکنیم، آن به دست خداست.
♦️ممکن است در یک برهه کمی وسایل فراهم بشود و چشم ما روشن بشود به جمال ایشان. این چیزی که ما در این وقت، در این عصر وظیفه داریم، این مهم است. همه انتظار داریم وجود مبارک ایشان را، لکن با انتظار تنها نمیشود، بلکه با وضعی که بسیاری دارند، انتظار نیست.
16راردیبهشت1364
🌼 شیعه حق ندارد مأیوس و ناامید بشود
🔻بیانات رهبرانقلاب دربارهی انتظار فرج: مسئلهى انتظار ظهور صاحبالزّمان (عج) یکى از آن مسائل پُرمغز و پُرمعنا و داراى مضامین عالى در مجموعهى تفکّرات شیعه است. این امیدى که در دل یک انسان به وجود مىآید، به برکت ایمان و اعتقاد و یقین به وجود منجى و به حضور منجى، این امید خیلى داراى ارزش و قیمت است. یقیناً مایهى حرکتهاى بزرگ در جوامع اسلامى و در جوامع شیعى و مایهى اصلى حرکت عظیم انقلاب اسلامى، همین عقیده و همین انتظار فرج است.
🔹 شیعه یاد گرفته است که با فضیلتترین اعمال، انتظار فرج است. معناى این جمله آن است که در هر شرایطى - ولو سختترین شرایط باشد - شیعه حق ندارد مأیوس بشود و ناامید بشود؛ [چون] منتظر است، منتظر فرج، منتظر گشایش، منتظر بازشدن افق و نَفْس این انتظار به او نیرو میدهد و او را قدرتمند میکند و به او نشاط میدهد؛ و نیرو و نشاط و امید هر جا بود، زندگى به طرف سامان پیش میرود؛ به طرف اصلاح حرکت میکند. ۱۳۷۲/۱۱/۰۸
شعری زیبا از مقام معظم رهبری
من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم
از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم!
همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس
من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!
رها کن صحبت یعقوب و کوری و غم و فرزند
من از گرداندن یوسف سر بازار میترسم!
همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن
از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم!
سحر شد آمده خورشید اما آسمان ابریست
من از بی مهری این ابرهای تار میترسم!
تمام عمر خود را نوکر این خاندان خواندم
از آن روزی که این منصب کنم انکار میترسم!
طبیبم داده پیغامم بیا دارویت آماده است
از آن شرمی که دارم از رخ عطار میترسم!
شنیدم روز وشب از دیده ات خون جگر ریزد
من از بیماری آن دیده خونبار میترسم!
به وقت ترس و تنهایی،تو هستی تکیه گاه من
مرا تنها میان قبر خود نگذار، میترسم!
دلت بشکسته از من،لکن ای دلدار رحمی کن
که از نفرین و عاق والدین بسیار میترسم!
هزاران بار من رفتم،ولي شرمنده برگشتم
ز هجرانت نترسیدم ولی این بار میترسم!
21فروردین روز شهادت صیاد دلها
❤️آقا فرمودند: «من دلم برای صیادم تنگ شده
🌹پیکر شهید صیاد که دفن شد، صبح روز بعد- خانوادهاش نماز صبح را خواندند و رفتند بهشت زهرا(س). فردای تدفینش. وقتی رسیدند جلوی مزار شهید، یکسری محافظ که نمیشناختند، آمدند جلوی جمع را گرفتند. از حضور محافظها معلوم شد که آقا آنجا هستند. گفتند ما خانوادهی شهید صیاد هستیم؛ تا گفتند خانواده شهید هستیم، گفتند بفرمایید. بعد، معلوم شد که آقا نماز صبح را آنجا بودهاند.
♦️خانوادهی صیاد گفتند: شما خیلی زود آمدید! آقا فرمودند: «من دلم برای صیادم تنگ شده!» مگر چقدر گذشته بود؟ آقا دو روز قبل از شهادت، صیاد را دیده بودند. یک روز هم از دفنش گذشته بود. آقا زودتر از زن و بچهی صیاد رفته بودند بالای سر مزار او. این هم مثل بوسیدن تابوت صیاد از آن چیزهای نادری بود که من نشنیدم جای دیگری رخ داده باشد. شاید هم شده، من خبر ندارم. من نشنیده بودم آقا صبح فردای تدفین یک شهید، سر مزارش باشند.
✍🏼 امیرناصر آراسته از همرزمان شهید صیاد شیرازی
یادش گرامی.
💠 امام خامنه ای رهبر معظم انقلاب:
🔹کرونا مشکل بزرگی برای بشریت است اما این مشکل در قیاس با بسیاری از مشکلات چیز کوچکی به حساب می آید. ما در گذشته مشکلات فراوانی را در دنیا و کشور خودمان داشتیم که از این حادثه کمتر نبود. از جمله درست در 32 سال پیش در همین ایام هواپیماهای صدام مواد شیمیایی را در بخش هایی از کشورما ریختند و از مردم ما و مردم خوشان هزاران نفر را کشتند و البته همه قدرت های بزرگ هم از صدام حمایت می کردند.
🔹برخی از همین کشورهای غربی سلاح شیمیایی را به صدام دادند و تا به امروز هم احدی از آنها جواب پس نداده است.
🔹در جنگهای بزرگ دنیا مثل دو جنگ جهانی میلیونها نفر کشته شدند. در جنگ ویتنام همینطور و در جنگهای گوناگون دیگر مثل حمله به عراق.