eitaa logo
طلبه انقلابی
212 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
629 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵 صلابت و نرمش پیامبر(ص) 🔹آیا اینکه پیغمبر(ص) نرم و ملایم بود مقصود چیست؟ آیا اگر کسی شرب خمر یا دزدی می‌کرد باز می‌فرمود مهم نیست، لازم نیست مجازات بشود؟! ابداً. 🔸پیغمبر(ص) در امور شخصی نرم بود ولی در مسؤولیتهای اجتماعی در نهایت درجه، صلابت داشت. 🔹شخصی در کوچه جلوی پیغمبر(ص) را می‌گیرد و می‌گوید من از تو طلبکارم، طلب مرا الآن باید بدهی. پیغمبر(ص) می‌گوید: اولاً تو از من طلبکار نیستی و ثانیاً الآن پول همراهم نیست. می‌گوید: یک قدم نمی‌گذارم بروی (پیغمبر(ص) هم می‌خواهد برای نماز برود). 🔸هر چه پیغمبر(ص) با او نرمش نشان می‌دهد او بیشتر خشونت می‌ورزد تا آنجا که با حضرت گلاویز می‌شود و ردای پیغمبر را دور گردن ایشان می‌پیچد و می‌کشد که اثر قرمزی‌اش در گردن پیغمبر(ص) ظاهر می‌شود. مسلمین که می‌آیند می‌خواهند خشونت کنند، پیغمبر(ص) می‌گوید: کاری نداشته باشید، می‌دانم با رفیقم چه کنم. 🔹 آنقدر نرمش نشان می‌دهد که یهودی همانجا شهادتین می‌گوید و خطاب می‌کند: تو با چنین قدرتی که داری این همه تحمل نشان می‌دهی؟! این تحمل، تحمل یک فرد عادی نیست، پیغمبرانه است. 📗 سیره نبوی، ص۲۰۶ (با اندک‌ تلخیص)
⭕️ رحمانیان(مدیر روزنامه شرق):در مورد برجام مبالغه کردیم.دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری بزک می‌کرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند! نظر روزنامه شرق درباره بایدن:با آمدنش رفاه و ارزش پول ایران بالا و کاهش فقر و قیمت مسکن اتفاق می افتد! به همین سادگی دوباره دروغ میگویند . ملت هوشیار باشند .
✍ دکتر عبدالله گنجی : ‏جبهه ای که علیه ⁧ مکرون⁩ در جهان اسلام شکل گرفت باعث عقب نشینی وی شد و حتی رئیس جمهور سابق فرانسه در این عقب نشینی به کمک وی آمد ‏تصور کنید اگر همه جهان اسلام با این مدل تصمیم می گرفت مدتی نفت نفروشد آیا هر امتیازی که میخواست،نمیتوانست از غرب بگیرند؟تفرقه عامل کولی دادن مسلمین است ‏⁧ وحدت مبارک
🔰 خیلی از مشکلات ما ربطی به تحریم ندارد بسیاری از گرانی‌ها بی‌دلیل و بخاطر نبود هماهنگی بین دستگاه هاست 🔻رهبر انقلاب، در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت ولادت پیامبر عظیم‌الشان اسلام: در این مدتی که این مشکلات تحریم و تبعات تحریم و اینها بوده، مردم انصافا ایستادگی کردند و مشکلات را تحمل کردند و از خودشان استقامت نشان دادند. در سه زمینه اقتصاد و امنیت و فرهنگ مسئولین بایستی تحرک بهتری داشته باشند. در زمینه اقتصاد نگاه صحیح و اصولی این است که مطلقا به بیرون کشور نگاه نکنیم. نه اینکه رابطه مان را قطع کنیم. ارتباطات باید برقرار باشد مهم این است که ما علاج را از بیرون خودمان نخواهیم. علاج در درون خود ماست در داخل کشور است. باید یک تلاش برنامه ریزی شده و سازمان یافته در زمینه اقتصاد انجام بگیرد. خیلی از مشکلات کنونی ما ربطی هم به تحریم ندارد. مربوط به ناهماهنگی هاست. بسیاری از گرانیهای اخیر توجیه ندارد. باید علاج بشود و قابل علاج است. بایستی مسئولین با هماهنگی علاج کنند. شما نگاه می کنید گرانی از گوشت قرمز و گوشت مرغ و گوجه‌فرنگی بگیرید تا پوشک بچه. گرانی اینها گرانی های بی‌دلیلی است. هیچ استدلالی پشت این گرانی ها وجود ندارد و جنس هم هست. و اگر چنانچه بین دستگاهها هماهنگی باشد اینها همه‌اش قابل کنترل است.
🔹رأی الکترال چیست و رئیس‌ جمهور آمریکا چگونه انتخاب می‌شود؟ 🔻سیستم انتخابات آمریکا مستقیم نیست و مردم در روز انتخابات به جای رأی دادن به نامزد هر حزب، افراد موسوم به «گزیننده‌» را انتخاب می‌کنند. 🔻رأیی که مردم آمریکا در روز انتخابات می‌دهند در واقع برای انتخاب کردن اعضای این «الکترال کالج» است. واژه «کالج» (college) در این عبارت، در واقع به گروهی از افراد اشاره دارد که برای انجام وظیفه‌ای مشترک گرد هم جمع می‌شوند. به هر یک از اعضای این مجمع، «الکتور» یا «برگزیننده» گفته می‌شود و وظیفه آنها انتخاب رئیس‌جمهور و معاون رئیس‌جمهور است. 🔻مجمع گزینندگان مجموعاً 538 برگزیننده دارد. تعداد برگزیننده‌های هر ایالت تقریباً متناسب با اندازه جمعیت آن ایالت است. هر ایالت به همان تعدادی که در کنگره آمریکا (شامل مجلس نمایندگان و مجلس سنا) نماینده دارد در مجمع گزینندگان هم برگزیننده دارد. 🔻کنگره آمریکا در حال حاضر شامل 100 نماینده مجلس سنا و 435 نماینده مجلس نمایندگان آمریکا است (مجموع این الکتورها 535 نفر می‌شود و سه الکتور هم برای منطقه کلمبیا موسوم به دی‌سی DC در نظر گرفته شده است.) 🔻اگر در ایالتی یک نامزد برنده رأی مردمی باشد تمام آرای الکترال به او اختصاص خواهد یافت. به عنوان مثال اگر نامزدی 50.1 درصد از آرا در ایالت تگزاس را کسب کرده باشد تمامی 38 رأی الکترال این ایالت از آن او خواهد بود. حالا در همین ایالت ممکن است یک نامزد 99.9 درصد آرا را به دست بیاورد و باز هم همان 38 رأی الکترال به سبد او خواهد رفت.
🔴 استکبار ستیزی| پاسخ های رهبر انقلاب به ۱۰ پرسش در مورد نسبت جمهوری اسلامی و آمریکا: 1⃣ استکبار به چه معناست؟ 🔹یعنی آن کسانی که در همه کارها مداخله می‌کنند برای حفظ منافع خود؛ حق تحمیل بر ملت ها را برای خود قائل است، پاسخگو هم به هیچ کس نیست. 2⃣ مبارزه با استکبار یعنی چه؟ 🔹یعنی یک ملّتی زیر بار مداخله‌جویی و تحمیل قدرت استکبارگر نرود. 3⃣ منطق مبارزه با استکبار چیست؟ 🔹مبارزه با استکبار در انقلاب اسلامی، یک حرکت خردمندانه و متکی به عقلانیت است. 4⃣ سابقه دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی چیست؟ 🔹اولین حکومتی که با حرکت مردم ایران به طور جدی مخالفت کرد، آمریکا بود... در اولین ماه‌های پیروزی انقلاب در حالی که هنوز سفارت آمریکا در ایران باز بود، مجلس سنای آمریکا یک قطعنامه شدید اللحنی علیه جمهوری اسلامی صادر کرد... 5⃣ دعوای جمهوری اسلامی با دنیای استکبار و آمریکا بر سر چیست؟ 🔹رژیم ایالات متحده آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم، داعیه ابرقدرتی مطلق دنیا را داشت... در حساس ترین نقطه، انقلاب اسلامی در ایران به وجود آمد که مهم‌ترین شعارش مقابله با ظلم و استکبار بود... از یک چنین نقطه‌ای آمریکایی‌ها بیرون رانده شدند. 6⃣ جمهوری اسلامی به دنبال چیست؟ 🔹جمهوری اسلامی دنبال استقلال، آزادی، منافع ملی و پیشرفت علم و فناوری در کشور است؛ اینها حقوق این ملت است. 7⃣ وضعیت فعلی ما در مبارزه با استکبار چگونه است؟ 🔹دست ما پر است؛ ما فکر درست داریم. امروز جمهوری اسلامی هم سلاح دارد، هم پول دارد، هم علم و فناوری دارد، هم قدرت ساخت دارد، هم اعتبار دارد، هم میلیون‌ها استعداد دارد. 8⃣ پایان این مبارزه چه خواهد بود؟ 🔹پایان این راه، بن بست برای رژیم طاغوت و استکبارگر آمریکاست. 9⃣ برای پیروزی چه شرایطی لازم است؟ 🔹باید مراقب بود؛ باید فهمید که چالش هست. اگر دچار نفهمی و راحت طلبی شدیم، شکست می‌خوریم. اگر متکی به خدا و دین خدا بودید، قطعاً پیروز می‌شوید. 🖌 مبارزه با استکبار تعطیل پذیر نیست؛ این جزو مبانی انقلاب است... خودتان را آماده کنید برای ادامه مبارزه با استکبار!
آیا فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا واقعا قصد نامزدی در انتخابات 1400 را دارد؟ سردار محمد، فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا درباره اخباری مبنی بر حضور وی در انتخابات ۱۴۰۰ یا شهرداری تهران در دوره بعد گفت: ما اهل کار هستیم و کارگریم. قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا آن قدر ماموریت‌های مهم در زمینه اقتصاد مقاومتی در کشور دارد که تمام فکر خود را در تحقق منویات مقام معظم رهبری در این زمینه متمرکز کرده‌ایم. وی ادامه داد: تمام تلاش خود را برای تحقق منویات رهبری و دستورات ایشان می‌کنیم. فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا در پاسخ به این سوال که اگر از شما خواسته شود در انتخابات شرکت کنید، چه تصمیمی خواهید گرفت، اظهار داشت: بستگی به شرایط دارد. باید توجه کنیم که شرایط این دوره از انتخابات پیچیده است باید جلوتر برویم و ببینیم چه اتفاقاتی در انتظار ما است. دکتر محمد درباره اثرگذاری نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و احتمال پیروزی ترامپ بر اقتصاد ایران به ویژه پروژه‌های عمرانی گفت: نه فقط دولت بلکه همه باید فکر و ذکر خود را از خارج به داخل کشور معطوف کنند. سردار محمد تاکید کرد: اگر تولید در ایران بالا برود این آمریکایی هستند که برای مذاکره با ایران باید خواهش و التماس کنند.
♨️ ستاد انتخابات یا ستاد جنگ 🔹اکنون که این وجیزه در حال نگارش است بایدن در یک قدمی کاخ سفید قرار دارد. همه چیز به نوادا تنها ایالت تعیین کننده‌ در انتخابات بستگی دارد که در حال حاضر با ۷۵ درصد شمارش آرا، بایدن تنها با اختلاف هشت هزار رای پیشتاز است. 🔸 این به هیچ عنوان مهم نیست که ۶ رای الکترال نوادا کافیست تا بایدن بتواند به اتاق بیضی کاخ سفید راه یافته و پشت میز رزولوت بنشیند. مهم این است که صحنه پسا انتخابات آمریکا چگونه به نمایش در خواهد آمد. 🔹اگر ساختارها با فرض پیروزی بایدن نتواند ترامپ را مهار کند همه چیز گواهی می‌دهد که ستاد انتخاباتی ترامپ تبدیل به ستاد جنگ خواهد شد. اکنون آمریکا به مثابه آتشفشانی است که اگر فوران کند یقینا دامنه شراره‌های آن ایالت‌های گرفتار در نژادپرستی را خواهد گرفت. 🔸برای رژیمی که عادت داشته از طریق دخالت در انتخابات‌ها نسخه‌های مخملی و رنگین برای کودتا در کشورها تجویز کند، اکنون خود گرفتار همان نسخه‌های بنیان‌افکن شده است. به گمانم تیر کمانه کرده و در حال برخورد به خودشان است. 🔚 شیفتگان در غرب اکنون به این صحنه‌ها خوب بنگرند و به سیمای عریان اما واقعی رژیمی که در پس لیبرال دموکراسی می‌خواست پایان تاریخ را رقم بزند نگاه کنند. این همان کعبه آمالی است که سال‌ها به واسطه آن اقتصاد و فرهنگ ما به گروگان در آمده است.
📣 اعلام زودهنگام پیروزی انتخاباتی نشانه دیکتاتوری است 🔻 روزنامه اعتماد در یادداشتی با عنوان «دیکتاتور حقیر» به قلم «کوروش احمدی» نوشت: 🔹«ترامپ صرف‌نظر از اینکه در این انتخابات پیروز شود یا شکست بخورد، تنها کاریکاتور یک دیکتاتور یا رهبر اقتدارگراست که از بخت بد در بستری نامناسب و مکان و زمانی ناموافق ظهور کرده است. او ساده‌لوحانه تصور کرد که می‌تواند با بسیج مشتی عناصر افراطی دست‌راستی نهادهای دمکراتیک با سابقه 240 ساله را تخریب و اراده خود را مسلط کند. غافل از اینکه همتایان او در کشورهای جهان سوم در شرایطی متفاوت و در غیاب نهادهای مدنی دیرپا و ریشه‌دار تنها از طریق توفیق در گماردن تدریجی آدم‌های خود در سمت‌های حساس و جلوگیری از ظهور عوامل مزاحم مانند رسانه‌ها، نهادها و نخبگان مستقل توانسته‌اند پایگاه قدرت خود را محکم کنند». 🔸 این روزنامه اصلاح طلب که مدیرمسئول آن- «الیاس حضرتی» - یکی از نزدیکان «مهدی کروبی» از سران فتنه 88 است، ترامپ را دیکتاتور حقیر نامیده است. 🔸در روزهای گذشته نیز «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا که در تجمعی خودرویی در حمایت از «جو بایدن» معاون سابقش و نامزد دموکرات انتخابات آمریکا در میامی سخنرانی می‌کرد، گفت «دونالد ترامپ گفته ممکن است قبل از این که همه آرا شمرده شوند، اعلام پیروزی کند. این چیزی است که یک دیکتاتور ذلیل انجام می‌دهد. اگر به دموکراسی اعتقاد دارید، پس بگذارید همه آرا شمرده شوند». 🔸این روزنامه اصلاح طلب با اوباما اشتراک نظر دارد و آن اینکه ترامپ یک دیکتاتور است. اوباما نیز در توصیف دیکتاتوری ترامپ گفته «اعلام پیروزی نامزد انتخابات، قبل از اینکه نتایج به صورت کامل اعلام شود، مصداق دیکتاتوری است». 🔸این در حالی است که «میرحسین موسوی» در سال 88 و در شرایطی که مردم هنوز مشغول رأی دادن بودند و انتخابات به اتمام نرسیده بود، در اظهارنظری تأمل برانگیز گفت: «برابر اطلاعاتی که ما از ستادهایمان داریم، در سطح کشور، برنده قطعی، برنده قطعی با نسبت آراء بسیار زیاد اینجانب هستم»! 🔸وقتی که میرحسین موسوی این ادعا را در کنفرانس مطبوعاتی خود مطرح کرد، هنوز ۲ ساعت به پایان ساعت رای گیری باقی مانده بود و اساسا پس از این دو ساعت (اگر زمان رای گیری تمدید نمی شد) تازه شمارش آراء آغاز شده و طبعا ساعت ها به طول می انجامید. بنابراین این سوال بزرگ وجود داشت و البته هنوز هم وجود دارد که واقعا میرحسین موسوی بر اساس کدام اطلاعات، در آن زمان ادعای پیروزی در انتخابات را مطرح کرد!؟ خصوصا که پیش از این بارها از سوی او و ستادش مطرح شده بود و در همین کنفرانس مطبوعاتی هم مجددا ادعا کرد که ناظران انتخاباتی او را سر صندوق های اخذ رای، راه نداده اند! 🔸پس از اعلام نتایج انتخابات ۸۸، محمد خاتمی، مصطفی تاجزاده، عباس آخوندی و دیگر نزدیکان به نامزدهای شکست خورده اذعان کردند که تقلبی در انتخابات صورت نگرفته است. پس از آن «محمد علی ابطحی» از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ اذعان کرد که «تقلب اسم رمز آشوب بود». 🔸فتنه گران در سال ۸۸ به هیچ عنوان حاضر نشدند که پروسه قانونی اعتراض به نتیجه انتخابات را طی کنند. این طیف چند ماه پس از انتخابات ۸۸ صراحتا اعلام کردند که «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است».