eitaa logo
طلبه انقلابی
217 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
615 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✍ مهدی محمدی : 💠 دو اشتباه محاسباتی مهم هست که هر طرفی که درگیر مسئله ایران در این روزهاست، باید آن را در ذهن خود تصحیح کند. اشتباه اول این است که تصور شود ایران خواهان بازگشت بایدن به برجام است. این موضوع برای ایران اساسا مهم نیست. مهم این است که تحریم ها باید به گونه ای که نتایج اقتصادی آن قابل راستی آزمایی باشد، لغو شود. از حیث فنی، این هیچ ربطی به عضویت امریکا در 1+5 ندارد. اشتباه دوم این است که تصور شود ایران آماده پذیرش یک مدالیته گام به گام است در حالی که این یکی از بدترین سناریوها برای ایران است. هم از حیث زمانی و هم از حیث محتوایی، ایران خواهان یک رویکرد یکباره و یکپارچه است. از حیث زمانی، ایران خواهان لغو تحریم ها، قبل از بازگشت امریکا به 1+5 و از حیث محتوایی، خواهان لغو همه تحریم هاست. علت این است که ایران به خوبی می داند هر نوع مدالیته گام به گام، نهایتا به حل مشکل عضویت امریکا در 1+5، بدون حل مسئله تحریم ها منجر خواهد شد و اساسا هدف امریکا احیای برجام بدون لغو موثر تحریم ها، به منظور استفاده از تحریم ها برای مذاکرات موشکی و منطقه ای است.
بسیار مهم 🔴 بیراهه نرویم| رفتارتان با دوست و دشمن، یکی نباشد‼️ 🖌 رهبر حکیم انقلاب: 🔹مبادا دوست را با دشمن اشتباه کنید؛ مبادا دوست و دشمن را مخلوط کنید؛ مبادا رفتاری که با دشمن باید داشت، با دوست انجام بدهید. 🔹جبهه‌ی دشمن، غیر از آن غافلی است که خودی هم هست؛ منتها بیچاره دچار غفلت و اشتباه و فریب می‌شود؛ بر اثر حادثه‌ای، عقده و کینه‌ای پیدا می‌کند و در مقابل نظام می‌ایستد؛ در مقابل سخن حق می‌ایستد؛ در مقابل امام و راه امام می‌ایستد. این، آن دشمن اصلی نیست؛ این یك آدم فریب خورده است؛ این یك آدم قابل ترحم است! دشمن اصلی آن کسی است که پشت سر این قرار می‌گیرد، اما خودش را نشان نمی‌دهد.
# از۴۶رئیس جمهورآمریکا۳۱ نفرسوابق نظامی دارند ۲۴نفردرارتش آمریکاخدمت کرده اند ۱۲نفرژنرال بوده اند و۳نفر،بالاترین درجه نظامی رادرزمان خود داشته اند: جرج واشنگتن، آیزنهاور (ژنرال۵ستاره)وگرانت (ژنرال۴ستاره) پس چرابه ایران که می رسد رئیس جمهوری که سوابق نظامی داشته،گناه کبیره محسوب میشود؟
🌐 شبهه؛ ترامپ، اسرائیل، سعودی با برجام مخالفند، اصولگرایان هم همینطور!! ✅ پاسخ؛ مخالفت ترامپ و اسرائیل و عربستان با برجام به این دلیل است که از نظر آنها فشار برجام کم است و با وجود دولت فشار پذیر فعلی باید حداکثر استفاده را برد و سایر خواسته‌های غرب مانند برنامه‌ی موشکی و... را در آن گنجاند. اما دلیل مخالفت دلسوزان نظام با برجام، این است که عقب‌نشینی مواضع نظام و خواسته‌های مردم و محدودسازی غنی سازی بدون اینکه ذره‌ای امتیاز نقد از طرف مقابل بگیریم، خلاف عقل سلیم است، موضوعی که عناصر اصلی مذاکرات مانند دکتر ظریف و عراقچی نیز کم کم، بدان اذعان کرده‌اند. 🔹بنابراین همسان پنداری مخالفت اسراییل و اصولگرایان با برجام، یک مغالطه‌ی آشکار است.
🌷پندهای آموزنده از امام علی علیه السلام: 🍁 آن كس كه در عيب خود بنگرد از عيب جويي ديگران باز ماند 🍁 و كسي كه به روزي خدا خشنود باشد بر آنچه از دست رود، اندوهگين نباشد 🍁 و كسي كه شمشير ستم بركشد با آن كشته خواهد شد 🍁 و آن كس كه در كارها خود را به رنج انداخت خود را هلاك ساخت 🍁 و هركس خود را در گردابهاي بلا افكند غرق خواهد شد 🍁 و هر كس كه به جاهاي بدنام قدم گذاشت متهم گرديد. 🍁 و كسي كه سخن زياد مي گويد زياد هم اشتباه دارد 🍁 و هر كس كه بسيار اشتباه كرد، شرم و حياء او اندك است 🍁 و آنكه شرم او اندك، پرهيزكاري او نيز اندك خواهد بود، 🍁 و كسي كه پرهيزكاري او اندك است دلش مرده و آنكه دلش مرده باشد در آتش جهنم سقوط خواهد كرد. 🍁 و آن كس كه زشتي هاي مردم را بنگرد، و آن را زشت بشمارد سپس همان زشتيها را مرتكب شود، پس او احمق واقعي است. 🍁 قناعت مالي است كه پايان نيابد 🍁 و آن كس كه فراوان به ياد مرگ باشد در دنيا به اندك چيزي خشنود است 🍁 و هركس بداند كه گفتار او نيز از اعمال او به حساب آيد جز به ضرورت سخن نگويد. 📚 نهج البلاغه. 💕❤️
یا علی مولا مددی ... 💓 با سلام و تحیت...🌹💓🌹 میلاد مبارک مولی الموحدین و المتقین حضرت علی(ع) امام و سرور شیعیان که به یمن ولادتشان روز پدر و مرد شکل گرفت تبریک می گویم انشاالله همیشه در پناه حق باشید و این عید مبارک بر شما فرخنده باد.🌹 💐💐💐💐💐💐
اینستاگرام پس از واتس‌اپ، بیشترین استفاده را در بین ایرانیان دارد مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا): 🔻 ۷۳/۶ درصد از افراد بالای ۱۸ سال کل کشور اعلام کردند درحال حاضر از شبکه های اجتماعی مجازی استفاده می کنند. 🔻 نتایج نظرسنجی نشان می دهد، ۶۴/۱ درصد از افراد بالای ۱۸ سال از پیام رسان واتس اپ استفاده می کنند. اینستاگرام با ۴۵/۳ درصد در رتبه دوم و تلگرام با ۳۶/۳ درصد در رتبه سوم قرار دارد. 🔻 نظرسنجی با جامعه آماری افراد بالای ۱۸سال کل کشور در تاریخ ۲۵ تا ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ با اندازه نمونه ۱۵۸۳ به شیوه مصاحبه تلفنی توسط ایسپا اجرا شده است. 📝 در این نظر سنجی اشاره ای به پیام رسان روبیکا نشده است
اینستاگرام پس از واتس‌اپ، بیشترین استفاده را در بین ایرانیان دارد مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا): 🔻 ۷۳/۶ درصد از افراد بالای ۱۸ سال کل کشور اعلام کردند درحال حاضر از شبکه های اجتماعی مجازی استفاده می کنند. 🔻 نتایج نظرسنجی نشان می دهد، ۶۴/۱ درصد از افراد بالای ۱۸ سال از پیام رسان واتس اپ استفاده می کنند. اینستاگرام با ۴۵/۳ درصد در رتبه دوم و تلگرام با ۳۶/۳ درصد در رتبه سوم قرار دارد. 🔻 نظرسنجی با جامعه آماری افراد بالای ۱۸سال کل کشور در تاریخ ۲۵ تا ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ با اندازه نمونه ۱۵۸۳ به شیوه مصاحبه تلفنی توسط ایسپا اجرا شده است. 📝 در این نظر سنجی اشاره ای به پیام رسان روبیکا نشده است.
🔴 خطر فریب| مسئولان محترم مراقب وعده درمانی آمریکا باشند‼️ 🔻 با رسیدن به اجرای مصوبه مجلس در پنجم اسفندماه مبنی بر توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی، دولت بایدن با وعده درمانی به دنبال اجرای برجام بدون هزینه برای امریکاست. 🔹اینکه دولت بایدن حتی از شکست سیاست دولت ترامپ در فعال مکانیسم ماشه بدنبال امتیازگیری و منت گزاری بر ایران است، نشان می دهد که ایالات متحده یک سیاست مشترک در قبال ایران را دنبال میکنند و آن مهار ایران است. 🔹واقعیت امر آن است که شکست سنگین ترامپ در اعمال سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری ایران باعث شده است امریکا بدنبال آن باشد اینبار با اجماع سازی با تروئیکای اروپا اولا برجام را در کنار تحریم ها را نگه دارند ثانیا با وعده های توخالی محدودیتهایی را در صنایع دفاعی کشورمان ایجاد کنند. سیاستی ‌که آمریکا در تلاش است کمترین هزینه نیز در قبال آن پرداخت نکند. 🔹نکته ای که وجود دارد این است که برخی وادادگی های داخلی که در مقابل غرب اتفاق افتاد، باعث شد طرف مقابل حس کند هر چه بیشتر از ایران درخواست کند بیشتر می تواند از نظام اسلامی امتیاز بگیرد. این در حالی است که سیاست فشار حداکثری بطور کامل شکست خورده است و دیگر اقتصاد حساسیت روز های اول خروج آمریکا از برجام را نخواهد داشت. ✅ راه محدودسازی غرب، اجرای مصوبه مجلس و احیای کامل صنعت هسته ای است.
🔴 کنفرانس مونیخ| حرفی نزد‼️ 🔻 جو بایدن در کنفرانس امنیتی مونیخ فقط به این موضع بسنده کرد که آماده تعامل با ۱+۵ هست و حرفی از لغو تحریم‌ها نزد! 🔹 همه ی صحبت در جبران افول و ضعف های آمریکا در جهان، از طریق به خدمت گرفتن اروپایی ها بود... 🔹همچین انگیزه ی به خدمت گرفتن اروپا علیه چین و روسیه بسیار برجسته بود! 🔹بایدن در این اجلاس علیه چین و روسیه شمشیر را از رو بست و گفت : "ما باید خود را برای یک رقابت راهبردی طولانی مدت با چین آماده بکنیم. روسیه دنبال جلوگیری از اتحاد بین اروپا و آمریکا است. ما باید با تهدیدهای روسیه مقابله کنیم، حملات روسیه به دموکراسی، تلاشی است رای تضعیف نظام های سیاسی غرب، می خواهند بگویند نظام های سیاسی ما هم مثل روسیه فاسد است.
🔴 سناریو بازگشت بدون هزینه‼️ 🔻 ریچارد میلز نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل متحد  پنجشنبه گذشته در نامه‌ای خطاب به ۱۵ عضو شورای امنیت گفت که آمریکا درخواست دولت پیشین این کشور مبنی بر احیای تمام تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل در ماه سپتامبر را پس می‌گیرد. در این خصوص: 1⃣ ترامپ با قلدری تمام تلاش خود را به کار برد تا در چند مرحله با فشار بر شورای حکام آژانس و دبیرخانه شورای امنیت سازمان ملل و ریاست دوره‌ای آن تحریم‌های تسلیحاتی ایران را ابدی ساخته و سازوکار حل اختلاف برجام ( مکانیزم ماشه) را برای بازگرداندن کلیه تحریم‌های گذشته که در قطعنامه ۲۲۳۱ تجمیع شده بود را فعال نماید، که البته با شکست مواجه شد. 2⃣ این اقدام به هیچ عنوان نمی‌تواند گامی در جهت اعتمادسازی محسوب شده و دال بر تحقق‌بخشی به تعهدات درون برجامی آمریکا تلقی گردد، به عبارتی این اقدام صرفا اعتراف به شکست تلویحی و عقب‌نشینی از مواضع قبلی است. 3⃣ در کنار موارد فوق اظهارات ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که گفته ایالات متحده آمریکا دعوت مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا را برای شرکت در جلسه گروه ۵+۱ و ایران جهت بحث درباره یافتن یک مسیر دیپلماتیک در خصوص برنامه هسته‌ای ایران را خواهد پذیرفت و همچنین بیانیه اخیر تروئیکای اروپایی که در آن از ایران خواسته شده از بازگشت آمریکا به برجام قبل از انجام تعهداتش استقبال کند و از کاهش تعهدات هسته‌ای اجتناب نماید، صرفاً در چارچوب یک طراحی مشترک میان طرف اروپایی و آمریکایی علیه ایران معنا می‌یابد. 🖌 تحلیل| این طراحی مشترک صرفاً تلاش برای بازگشت بدون هزینه آمریکا به برجام و آغاز پروژه نرمالیزه کردن ایران است. به همین منظور اقدام کنونی آمریکا به هیچ عنوان گامی جبرانی مبنی بر لغو تحریم‌های ایران تلقی نمی‌گردد؛ به عبارتی می‌خواهند با وانمودسازی به اقدامات اعتمادساز تصویری متفاوت همراه با حسن نیت، البته بخوانید روتوش شده از دولت جدید آمریکا ارائه داده، تا با تاثیرگذاری بر محیط داخلی ایران و محیط بین‌الملل به ویژه برروی محاسبات چین و روسیه به جمهوری اسلامی فشار آورند. یقیناً این اقدام علیرغم اینکه فاقد حسن نیت بوده و هیچ آورده‌ای برای جمهوری اسلامی ندارد، صرفاً مقدمه‌ای برای هدایت ایران به سوی یک تله بزرگ می‌باشد. اقدامات جبرانی آمریکا زمانی واقعی محسوب می‌شود که بپذیرد به تعهدات درون برجامی خود برای لغو تحریم‌ها بدون قید و شرط عمل کند.
🇮🇷🍁 🔹در یادداشت روزنامه «شرق» نوشته شد: درست است که آمریکا برجام را نقض کرده و اول آن کشور باید برگردد اما این ایران است که به برجام نیاز دارد‼️ 🔸این روزنامه حامی دولت نوشت: ایران، چون آمریکا را ناقض اولیه برجام می‌داند، توقع دارد این کشور اولین قدم را بردارد اما باید توجه داشت این ایران است که نیاز به احیای برجام و رفع تحریم‌های خود دارد و نه دولت آمریکا‼️ 🔹بایدن تعجیلی برای رفع تحریم ایران ندارد و این ایران است که به‌جای اصرار بر مواضع قبلی، باید ابتکار عمل را در دست بگیرد‼️ ❌ پیش از این نیز سایت حامی دولت «عصرایران» نوشته‌بود: برای همه روشن است که آمریکا میز مذاکره را ترک کرد و ابتدا باید او گام‌های برگشت به برجام را تسهیل کند اما زور دست کدخداست! 🔸🌺🔹 ✅ نظریه: غربگدایان بدانند به آمریکا اعتمادی نیست. آنها بارها وعده دادند و عمل نکردند. این بار آنها هستند که باید گام های عملی در رفع تحریم ها بردارند. دیگر دروغ هایشان برای ملت ایران خریدار ندارد. ما تا راستی آزمایی نکنیم، هیچ اقدامی انجام نخواهیم داد. 👌خوب است یادآوری کنیم تا بدانید تهدید نظامی کدخدا در جریان حمله موشکی ایران به عین الاسد در عراق از بین رفت.😉
🔴 هفت سال "همین امروز و فردا"‼️ ✍ محمد ایمانی : 🔻 سخنگوی دولت ضمن یادداشتی در روزنامه ایران، "با اطمینان" پیش بینی کرده تمامی تحریم‌ها در آینده نزدیک لغو می شود(!) این در حالی است که سخنگوی کاخ سفید دیروز گفت"آمریکا برنامه‌ای برای لغو تحریم‌ها پیش از مذاکره ندارد". سرنوشت مذاکره قبلی هم که در قالب برجام"، تبدیل به آینه عبرت ملت ها شده است. 🔹 پنج سال و نیم قبل، آقای روحانی گفت "همه تحریم‌ها در روز اجرای برجام بالمره (یکجا) نه تعلیق، بلکه لغو می‌شود". اما هرگز آن روز فرا نرسید و آمریکا به تعبیر آقای صالحی، از روز اول بارها دبّه کرد. 🔹 با این حال، ربیعی وعده لغو تحریم‌ها "در آینده نزدیک" را می‌دهد؛ همان که پنج سال قبل، وعده اش را دادند! به قول بابا طاهر؛"همی وعده کری (کنی) امروز و فردا- ندونم مو که فردای تو کی بی؟!". 🔹 چرا برخی دولتمردان اصرار دارند مسئولیت خود را با وعده درمانی ِخلاف واقع برگزار کنند؟ چرا حبابی از خیال دروغین می‌سازند که با کمترین تلنگر می‌شکند و امید بستگان را سرخورده می‌کند؟ 🔹 چرا به جای وعده هفت ساله برداشتن تحریم‌ها، سراغ بی‌اثر کردن و خنثی‌کردن تحریم‌ها نمی‌روند؟ چرا از آمریکای غدّار، قطع امید نکردند و سراغ احیای ظرفیت‌های ملی رونق اقتصادی، و گسترش تعاملات با کشورهای مختلف نرفتند؟ 🔹 چرا خانه‌های جدول دشمن را پر می کنند؟ چرا اصرار دارند کلید گشایش‌ها را دست آمریکا نشان دهند و حال آن که او، تحریم‌ها را حربه‌ای می‌بیند که تا احساس نکند از نگاه مقامات ایرانی بی‌اثر شده، کنار نخواهد گذاشت؟
🔴 نتیجه سفر گروسی به ایران 🔻 سفر مدیرکل آژانس به ایران بر اساس درخواست ایشان بود که مورد پذیرش جمهوری اسلامی ایران نیز واقع شد. 🔹ایران و اژانس تفاهم کردند اجرای پروتکل الحاقی و دسترسی های برجامی به طور کامل متوقف شود و صرفا تعهدات پادمانی ایران اجرا می شود. بر این اساس، طبق قانون مجلس هیچ دسترسی فراپادمانی به آژانس اعطا نخواهد شد و هیچگونه بازرسی فراپادمانی نیز انجام نمی گردد. 🔹مقصود از تداوم راستی آزمایی و نظارت ضروری این است که ایران به مدت ۳ ماه اطلاعات برخی فعالیت ها و تجهیزات نظارتی را که در پیوست مشخص شده ضبط کرده و نزد خود نگه خواهد داشت. در این مدت، آژانس به این اطلاعات هیچ دسترسی نخواهد داشت و اطلاعات منحصرا نزد ایران باقی می ماند. چنانچه ظرف ۳ ماه تحریم ها به طور کامل لغو شد، ایران این اطلاعات را در اختیار آژانس می گذارد، در غیر اینصورت اطلاعات برای همیشه پاک خواهد شد. 🔹گروسی در پایان سفرش و بعد از ترک ایران نوشت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به راستی‌آزمایی ضروری و نظارت در ایران ادامه می‌دهد. متأسفانه پروتکل الحاقی لغو خواهد شد اما ما روی یک ترتیبات خاص دوطرفه تفاهم کردیم که بتوانیم از این دوران برای حفظ نظارت خود پلی بزنیم.
🔴 جلوگیری شود | استفاده نابجا و مکرر از عنوان مشاورت رهبری در کمپین انتخاباتی دکتر حسین دهقان 🔹حسین دهقان وزیر سابق دفاع به طور رسمی برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرده و بر این اساس، برنامه‌ها و تحرکات انتخاباتی را نیز در دستور کار قرار دارد. 🔹اما اشکال وارد به کمپین تبلیغاتی آقای دهقان، استفاده مکرر از عنوان مشاورت رهبری در اخبار و مصاحبه‌های منتشر شده از وی است. این در حالی است که استفاده از این عنوان برای تحرکات انتخاباتی و مسائل خارج از مأموریتهای مرتبط با عنوان مشاورت، بر خلاف ضوابط است. 🔹در صورتی که این اقدام بر خلاف نظر آقای دهقان در جریان است، انتظار می‌رود وی از ادامه این روند جلوگیری کند و اجازه سوءاستفاده از عنوان مرتبط با رهبری را برای برندینگ شخصی خود ندهد.
🔴 پیامدهای توافق ایران و آژانس 🔻 با وجود مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر توقف کامل نظارت‌های فراپادمانی، ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از سفر رافائل‌گروسی توافقی منعقد کردند که طبق آن، داده‌های برخی از فعالیت‌های برنامه هسته‌ای ایران به مدت ۳ ماه ضبط شده و در صورت رفع تحریم‌ها در اختیار آژانس قرار خواهد گرفت. پیامدهای این توافق را می‌توان چنین برشمرد: 1️⃣ کاهش اعتبار تهدید مهم‌ترین بخش یک سیاست، اراده بر اِعمال آن است که حتی از اصل اِعمال آن مهم‌تر است. در صورتی که سیاستی اعلام شده ولی در عمل، خلاف آن اجرا گردد، بر اراده سیاسی بازیگر خدشه جدی وارد خواهد شد و تهدیدات آتی آن نیز فاقد اعتبار خواهد بود. تداوم بالقوه بازرسی‌ها به صورت ضبط‌شده، اعتبار توقف کامل پروتکل الحاقی را خدشه‌دار می‌کند. 2️⃣ تنش در سطح داخلی در شرایطی که نمایندگان مجلس بر توقف کامل نظارت‌های فراپادمانی تأکید داشته و شورای نگهبان نیز آن را به قانون تبدیل کرده است، تغییراتی هر چند اندک در شیوه اجرا که خلاف روح اصلی قانون باشد، سیاست خارجی را بار دیگر به گروگان رقابت‌های داخلی بدل ساخته و اعتبار صدای واحد در عرصه بیرونی را از بین می‌برد. 3️⃣ افزایش اطمینان طرف مقابل یکی از مهم‌ترین پیامدهای توقف نظارت‌های فراپادمانی برای آمریکا و اروپا، می‌تواند عدم قاطعیت آنان در مواجهه با برنامه هسته‌ای باشد که سبب می‌شود وادار به تسریع در تصمیم‌گیری در خصوص برجام شوند ولی اکنون با ارائه مهلت ۳ ماهه، عملاً به نوعی اطمینان نسبی مبنی بر فقدان اراده کافی برای پیشبرد قابل توجه برنامه هسته‌ای ایران دست یافته‌اند که موجب خواهد شد، هم‌چنان تحریم‌ها را ادامه داده و با فرصت بیشتری به اتخاذ اقدامات مطلوب‌شان درباره ایران بپردازند. 🖌 به نظر می‌رسد با توجه به پیامدهای فوق، احتمال تأخیر در احیای برجام و تداوم تحریم‌ها تا فاصله انتخابات ریاست‌جمهوری ایران و موکول کردن اتخاذ تصمیم به پس از انتخابات و استقرار دولت جدید افزایش خواهد یافت.
🌐 پاسخ حدادعادل به احمدی‌نژاد: آنچه درباره ردصلاحیت احمدی‌نژاد گفتم پیش‌بینی بود/ دست‌بوسی فرح دروغ محض است 🔹 غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با انتشار جوابیه به اظهارات «محمود احمدی‌نژاد» واکنش نشان داد و تحلیلش از رد صلاحیت احمدی‌نژاد را مبتنی بر رد صلاحیت وی در سال ۹۶ و توصیه سخنگوی شورای نگهبان به عدم ثبت‌نام مجدد رد صلاحیت‌شده‌ها دانست.
🔴 عبور کنید| یادداشت حسین شریعتمداری درباره توافق با آژانس انرژی اتمی و حاشیه‌های پیش‌آمده در مجلس. 🔻 امروز که به توقف اجرای پروتکل الحاقی رسیده‌ایم، آمریکا و اروپا بر سر یک دوراهی قرار گرفته‌اند که هر کدام را انتخاب کنند برای ما «بُرد قطعی» و برای حریف «باخت حتمی» خواهد بود. اگر تحریم‌ها را لغو کنند، شکست سنگینی به حریف تحمیل کرده‌ایم و اگر لغو نکنند، امتیازاتی را که تقدیم‌شان کرده بودیم، پس می‌گیریم. 🔹دیروز تعداد قابل توجهی از نمایندگان مجلس، زبان به اعتراض گشودند و این توافق را با آنچه در مصوبه آمده بود، مغایر می‌دانستند. در توافق یادشده ضمن تاکید بر توقف اجرای پروتکل، آمده بود «ایران به مدت ۳ ماه اطلاعات برخی فعالیت‌ها و تجهیزات نظارتی را ضبط کرده و نزد خود نگاه خواهد داشت». 🔹گنجاندن این بند در توافق مانعی در مسیر اجرای مصوبه مجلس نیست، چرا که خودداری ایران از اجرای پروتکل الحاقی به ۳ ماه بعد موکول نشده، بلکه ما به کاهش تعهدات‌مان ادامه می‌دادیم و اگر طی ۳ ماه آینده همه تحریم‌ها را لغو کردند، به تعهدات‌مان باز می‌گشتیم. 🔹اختلاف پیش‌آمده به آسانی قابل حل بود و به این حجم از اعتراض علنی نیازی نداشت. خودداری ایران از اجرای پروتکل الحاقی یکی از دستاوردهای بزرگ ما در چالش هسته‌ای نزدیک به دو دهه است. 🔹گله دوستانه‌ای از نمایندگان معترض در میان است! و آن اینکه توافق مورد اشاره اگرچه امضای رئیس ‌سازمان انرژی اتمی را در پای خود دارد ولی باید می‌دانستند که مسئله‌ای با این اهمیت نمی‌تواند بدون دخالت و نظر شورای عالی امنیت ملی تهیه شده باشد.
🔴 عملیاتی شدن مفاهیم دینی یعنی... 🔻 مقام معظم رهبری در دیدار اخیر اعضای خبرگان رهبری با ایشان یکی از نیازهای مهم جوامع اسلامی را عملیاتی کردن مفاهیم دینی دانستند. 🔹عملیاتی شدن مفاهیم دینی به معنای عینیت دادن و نهادینه کردن ارزش های دینی در عملکرد افراد و صحنه های اجتماعی است. ثمره عملیاتی شدن مفاهیم دینی، پیروزی جوامع اسلامی و ملموس شدن ثمرات دین در زندگی فردی و اجتماعی است. اما تحقق عملیاتی شدن مفاهیم دینی در فرایند چندین مرحله ای امکان پذیر است. 🔻بخشی از این مراحل عبارتند از: 1⃣ استخراج ارزش ها و معارف دینی: توانایی استخراج مفاهیم دینی از متن قرآن و سنت و تعریف دقیق و کاربردی از آن مرحله مهمی برای عملیاتی شدن مفاهیم دینی است. این مرحله وظیفه فضلای صاحب نظری است که از تحجر و جمود فکری و افکار التقاطی به‌دور باشند. 2⃣ خودسازی: گام دیگر عملیاتی شدن مفاهیم دینی، «خودسازی» است. متولیان دین ابتدا باید خود را به ملکات و ارزش¬ دینی مانند توکل، تکلیف، ایثار، جهاد و شهادت، ایمان، تقوا، آراسته و در عمل به ارزشها از دیگران سبقت بگیرند. مردم از کسانی که تجسم مفاهیم دین هستند بهتر یاد می گیرند و پذیرش راحت تری دارند. 3⃣ روزآمد کردن مفاهیم دینی: 🔹زندگى انسان، همواره دستخوش تغییر و تحوّل است، لازمه جاودانگی و همگانی بودن دین اسلام آن است که در هر دوره اى و با هر زمانه و زمینه اى، بتواند رسالت خود را در هدایت انسان¬ها انجام دهد. روز آمد شدن آموزه هاي ديني در برقراري ارتباط مطلوب دین با مخاطب بسيار ارزنده است. نبايد انتظار داشت سبك و نوع بيان مفاهیم دينی مطابق معيارهای چندین سال قبل باشد و مردم نیز به ویژه جوانان، اين پيام ها را پذيرفته و به عنوان خط مشی عملی در زندگی پذيرا باشند . به روز رسانی مفاهیم دینی پذیرش و عمل به آن ها را ساده تر می کند؛ «البته این به‌روزرسانی به معنای دستکاری در منظومه مفاهیم دینی نیست بلکه به معنای کشف حقایق متناسب با نیازهای داخلی و بین المللیِ نظام اسلامی است». 4⃣ برنامه ریزی و حرکت نظام یافته: 🔹 عملیاتی شدن مفاهیم دینی، نیازمند برنامه ریزی دراز مدت است، بر پایه برنامه کوتاه مدت و انفعالی نمیتوان جامعه را همساز دین کرد. احیای مفاهیم دینی در جامعه، فعالیت نظام یافته و هم فکری و تلاش گروهی را لازم دارد. شرط عملیاتی شدن مفاهیم دینی در حال حاضر این است که همه نهادهای اجتماعی، مسئولان فرهنگی، صدا و سیما، مطبوعات و... بصورت هماهنگ و منسجم در ارزش های دینی تلاش کنند.