eitaa logo
طلبه انقلابی
208 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
679 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
جلیلی: با جناب آقای رئیس جمهور آماده مناظره هستم انتخابات ریاست‌جمهوری: 🔹مسئول وضع موجود شخص آقای رئیس جمهور است و باید پاسخگو باشد. 🔹رئیس جمهور به عنوان یار کمکی برخی نامزدها وارد صحنه شده است و از صداسیما استفاده می‌کند. 🔹سال نود و شش گفتند به من رای بدهید تا سایر تحریم‌ها را بردارم؛ در حالیکه ترامپ همان موقع رئیس جمهور بود. 🔹نه تنها تحریم‌ها برداشته نشد بلکه تحریم‌ها دو برابر شد. 🔹هم راجع به درستی برنامه‌هایمان و هم درباره نادرستی برنامه‌های ایشان در این هشت سال، حاضریم مناظره کنیم.
✍️غسل و نماز یکشنبه های ماه ذی القعده رو فراموش نکنید❗ فضیلت نماز روز یکشنبه ماه ذی القعده : رسول خدا ص: هرکس آنرا بجا آورد توبه اش پذیرفته میشود و گناهانش آمرزیده می گردد وسبب برکت براى نمازگزار وخانواده اش خواهدبود،در روز قیامت کسانى که از او طلب و یا حقى دارند،از او راضى گردندوبا ایمان ازدنیا میرود، قبرش وسیع ونورانى میگردد و پدر ومادرش از او راضى میشوند وآنها نیز موردمغفرت خدا قرارمی گیرند . ان شالله 📌اقبال الاعمال ص۳۰۸ کیفیت نماز یکشنبه : رسول خدا ص کیفیت نماز را اینگونه بیان فرمود: در روز یکشنبه غسل کند و وضو بگیرد و ۴ رکعت نماز بخواند (هر دو رکعت یک سلام) درهر رکعت، حمد یک مرتبه، توحید ۳مرتبه و فلق و ناس را یک مرتبه بخواند. بعداز نماز ۷۰ مرتبه استغفار کند، سپس بگوید : لاحول ولاقوه الابالله العلى العظیم سپس بگوید: یاعزیزُ یاغفار،اِغْفِرْ لى ذُنُوبى، وَ ذُنُوبَ جَمیعِ المومنینَ وَالمومناتِ،فَاِنّهُ لایَغْفِرُالذنُوبَ اِلا اَنْت التماس دعا 🍃🌹🍃🌹
🔰فرصت‌های کم‌نظیر اقتصادی برای دولت سیزدهم ✅ کمتر از دو ماه دیگر دولت جدید کار خود را شروع می‌کند. وضعیت معیشت و اقتصاد کشور باعث شده است تا هم نامزدها شعار‌ها و وعده‌های اقتصادی گوناگون دهند و هم مردم نسبت به امکان رفع مشکلات فعلی در تردید باشند. این در حالی است که صاحب‌نظران اقتصادی بر روی این موضوع اتفاق‌نظر دارند که اگرچه مشکلات اقتصادی کشور یک شبه حل نخواهد شد، ولی روند بهبود اوضاع اقتصادی به‌سرعت امکان شروع دارد. ❇️نکات تحلیلی:  1⃣- برخی از وعده‌های اقتصادی نامزدها یا منابع دقیق ندارند یا لوازم اجرای آن‌ها مشخص نیست یا در حوزه اختیارات آن‌ها نیست و یا تبعات جبران‌ناپذیری دارند. در این شرایط مردم چه این وعده‌ها را باور کنند و چه باور نکنند، در هر دو حالت سرخورده شده و امید آن‌ها نسبت به حل مشکلات معیشتی کاهش می‌یابد. 2⃣ - در حالی برخی نامزدها بر وعده‌های اقتصادی تردیدآمیز تکیه می‌کنند که فرصت‌های کم‌نظیری برای اصلاح وضعیت اقتصادی کشور فراهم است؛ 👈 الف) بی‌اعتمادی عمومی به دشمن و مطالبه حل مشکلات اقتصادی با استفاده از ظرفیت‌های داخلی توسط مردم، یکی از آن‌هاست. 8 سال قبل مردم راه‌حل مشکلات کشور را در مذاکره با دشمن می‌دیدند درحالی‌که امروز اکثریت قاطع مردم راه‌حل مشکلات اقتصادی را در داخل کشور جستجو می‌کنند؛ یعنی جریان افکار عمومی دولت را در حوزه‌ای که توان حل مشکلات دارد، همراهی خواهد کرد. 👈ب) زیرساخت‌های اقتصادی کشور برای یک جهش بزرگ فراهم است؛ برقراری انضباط مالی از طریق حذف پول کاغذی، بهره‌برداری از سامانه‌های مختلف پولی و مالی برای مدیریت اقتصادی کشور، اخذ مالیات و حمایت هدفمند از اقشار آسیب‌پذیر، مقرون‌به‌صرفه شدن تولید و آمادگی برای جهش تولید، تخلیه حباب بازار سرمایه و امکان شروع روند رشد منطقی این بازار و ... نمونه‌هایی از فرصت‌های اقتصادی هستند. 👈 ج) خنثی یا کم اثر شدن تحریم‌های اقتصادی دشمن از دیگر فرصت‌های اقتصادی امروز کشور ماست. درخواست کشورهای همسایه برای گسترش روابط اقتصادی، عملیاتی شدن قرارداد 25 ساله ایران و چین، افزایش تقاضای جهانی نسبت به محصولات پتروشیمی که یکی از مزیت‌های اقتصاد ایران است، تحلیل متخصصین و سیاستمداران آمریکایی از این‌که ایران توان عبور از شرایط تحریمی را دارد و ... تنها نمونه‌هایی از فرصت‌های اقتصادی دولت سیزدهم است. ❇️نکته راهبردی: ✅انتظار می‌رود نامزدها به‌جای دادن وعده‌های تردیدآمیز به مردم، برنامه‌ها و رویکردهای خود را در جهت بهره‌برداری از این فرصت‌های طلایی اقتصادی، برای مردم تشریح نمایند.
🔵 کسانی که در سال ۱۳۹۶ به آقای روحانی و آقای رئیسی رأی دادند، امسال چه رفتاری خواهند داشت؟ ۶۸.۱ درصد افرادی که در سال ۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی داده بودند قطعاً در انتخابات پیش‌رو شرکت خواهند کرد. در مقابل ۴۲.۶ درصد افرادی که سال ۹۶ به حسن روحانی رأی داده‌اند گفته‌اند قطعاً در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ مشارکت می‌کنند. از بین افرادی که در سال ۱۳۹۶ به حسن روحانی رأی داده‌اند و اکنون گفته‌اند قصد شرکت در انتخابات پیش رو را دارند، ۶۰.۵ درصد به ابراهیم رئیسی رأی می‌دهند، ۹.۱ درصد این افراد به محسن رضایی و ۵.۴ درصد به عبدالناصر همتی رأی خواهند داد. از بین افرادی که در سال ۱۳۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی داده‌اند و اکنون گفته‌اند قصد شرکت در انتخابات پیش رو را دارند، ۷۸.۳ درصد به ابراهیم رئیسی رأی می‌دهند. نظرسنجی (موج دهم انتخابات ریاست جمهوری) را با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور (شهر و روستا) و اندازه نمونه ۵۱۲۱ نفر از طریق مصاحبه حضوری در میادین و معابر شهرها و روستاها در تاریخ ۱۹ و ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ اجرا کرده است. 📊 مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
🔴واکنش روزنامه اصلاح‌طلب به برآشفتگی روحانی از انتقادات؛ آفتاب یزد: رئیس‌جمهور خیلی زود فراموش کار شده است 🔰آیا روحانی یادش رفته که در سال ۹۶ چگونه رقیب اصلی‌اش را به انواع اتهامات می‌نواخت؟/ در این هشت سال سفره‌های مردم کوچک شد 🔹پس از اعتراض حسن روحانی به انتقادات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به عملکرد دولت تدبیر، مدیرمسئول روزنامه آفتاب یزد در مطلبی با عنوان «آقای رئیس‌جمهور زود فراموش کردید!» با اشاره به تخریب ناجوانمردانه رقبا در انتخابات ریاست جمهوری 96 از سوی روحانی، نوشت: رئیس‌جمهور روز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت عصبانی بود، عصبانی از اینکه به قول او در مناظرات به دولت ظلم شده است. وی گفت: «در این انتخابات مشخص شد که فقط دولت است که ایراد دارد و بخش‌های دیگر از جمله قوه قضائیه، قوه مقننه، مجمع تشخیص مصلحت نظام خوشبختانه خوب و سالم هستند و مشکل فقط دولت است و...» 🔹برخی سخنان در مناظرات هرچند می‌تواند ناصحیح باشد ولی آقای رئیس‌جمهور خیلی زود دچار فراموشی شده‌اند و به یاد نمی‌آورند که تخریب‌ها و اتهام‌افکنی‌ها در سال‌های 92 و 96 بر علیه دستگاه‌های اجرایی از سوی چه فرد یا افرادی بود، هرچند اشکال بر آن 8 سال دولت مدعی عدالت وارد بوده است. 🔹آیا آقای روحانی واعظی دلسوز و آشنایی ندارند که متذکر شوند در سال 96 چگونه رقیب اصلی خودشان را به انواع اتهامات می‌نواختند؟ آیا وزیری در این دولت نیست به آقای روحانی متذکر شود چگونه در این 8 سال سفره‌های مردم کوچک شد و سرمایه‌های مردم در بورس تبخیر گردید؟ 🔹به هر حال این خاصیت رقابت‌های سیاسی است. معمولا در چنین رقابت‌هایی اظهاراتی تند و تیز مطرح می‌شود. مهم مردم هستند که نظر و رای‌شان چیست؟ اگر آقای روحانی صحیح می‌گویند می‌توان از کیفیت و کمیت آرای مردم، نکات وی را تایید یا رد نمود.
💠 مناظره را چگونه می دید؟ به کدام نامزد رای می داد؟ ✍ محمد ایمانی ♦️شهید سلیمانی، مناظره ها را از کدام زاویه می دید و نقد می کرد و مبنای رای دادن یا رای ندادنش به افراد چه بود؟ آن شهید والا مقام که در همه نظرسنجی ها، بالای نود درصد محبوبیت داشت، در بخشی از وصیت نامه خویش می نویسد: 🔹"نكته ای كوتاه خطاب به سیاسیون كشور دارم: چه آنهایی [كه] اصلاح طلب خود را می نامند و چه آنهایی كه اصول گرا. عزیزان، هر رقابتی با هم می كنید و هر جدلی با هم دارید، اما اگر عمل شما و كلام شما یا مناظره هایتان به نحوی تضعیف كننده دین و انقلاب بود، بدانید شما مغضوب نبی مكرم اسلام و شهدای این راه هستید؛ 🔹مرزها را تفكیك كنید. اگر میخواهید با هم باشید، شرط با هم بودن، توافق و بیان صریح حول اصول است. اصول، مطوّل و مفصّل نیست. اصول عبارت از چند اصل مهم است: 🔻 ۱ - اول آنها، اعتقاد عملی به ولایت فقیه است؛ یعنی این كه نصیحت او را بشنوید، با جان و دل به توصیه و تذكرات او به عنوان طبیب حقیقی شرعی و علمی، عمل كنید. كسی كه در جمهوری اسلامی میخواهد مسئولیتی را احراز كند، شرط اساسی آن [این است كه] اعتقاد حقیقی و عمل به ولایت فقیه داشته باشد. 🔻من نه می گویم ولایت تنوری و نه می گویم ولایت قانونی؛ هیچ یك از این دو، مشكل وحدت را حل نمیكند؛ ولایت قانونی، خاصّ عامه مردم اعم از مسلم و غیر مسلمان است، اما ولایت عملی مخصوص مسئولین است كه می خواهند بار مهم كشور را بر دوش بگیرند، آن هم كشور اسلامی با این همه شهید. 🔻 ۲ - اعتقاد حقیقی به جمهوری اسلامی و آنچه مبنای آن بوده است؛ از اخلاق و ارزش ها تا مسئولیت ها؛ چه مسئولیت در قبال ملت و چه در قبال اسلام. 🔻 ۳ - به كارگیری افراد پاكدست و معتقد و خدمتگزار به ملّت، نه افرادی كه حتی اگر به میز یك دهستان هم برسند خاطره ی خان های سابق را تداعی می كنند. 🔻 ۴ - مقابله با فساد و دوری از فساد و تجمّلات را شیوه خود قرار دهند. 🔻 ۵ - در دوره حكومت و حاكمیت خود در هر مسئولیتی، احترام به مردم و خدمت به آنان را عبادت بداند و خود خدمتگزار واقعی، توسعه گر ارزش ها باشد، نه با توجیهات واهی، ارزش ها را بایكوت كند. 🔹مسئولین همانند پدران جامعه می بایست به مسئولیت خود پیرامون تربیت و حراست از جامعه توجه كنند، نه با بی مبالاتی و به خاطر احساسات و جلب برخی از آراء احساسی زودگذر، از اخلاقیاتی حمایت كنند كه طلاق و فساد را در جامعه توسعه دهد و خانواده ها را از هم بپاشاند. 🔹حكومت ها عامل اصلی در استحكام خانواده و از طرف دیگر عامل مهم از هم پاشیدن خانواده هستند. اگر به اصول عمل شد، آن وقت همه در مسیر رهبر و انقلاب و جمهوری اسلامی هستند و یك رقابت صحیح بر پایه همین اصول برای انتخاب اصلح صورت می گیرد".
✍ عبدالله گنجی 🔷 ‏امروز خبرنگار ما پیگیری کرد از ١١ ابربدهکار که اسامی‌شان منتشر شد یک نفر سال ٩۵فوت شده ‏ده نفر محاکمه شده اند و چهار نفرشان الان در زندان هستند.
⁉️ ۲۸ خرداد و مرداد! 📝احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح طلب در کانال خود با انتقاد از صحبت های همتی در آخرین مناظره نوشت: 🔹"« عبدالناصر همتی در آخرین مناظرۀ تلویزیونی خود گفت: 🔗مردم! نگذارید 28 خرداد به 28 مرداد تبدیل شود!آیا منظورش این است که الان دولتی شبیه دولت دکتر محمد مصدق بر ایران حاکم است و کودتایی برای ساقط کردن دولت او در 28 خرداد برنامه‌ریزی شده است که مردم باید آن را خنثی کنند؟ 🔗اگر منظورش همین است، الان دقیقاً چه کسی مصداق مرحوم دکتر مصدق در این آشفته بازار است؟شاید گفته شود منظورش نوعِ برگزاری انتخابات و وجود اراده‌ای برای بی‌اثر کردن صندوق رأی است. خب، اگر این انتخابات چنین کارویژه‌ای پیدا کرده است، آقای همتی به چه دلیلی خودش بخشی از آن شده است؟ 🔗متأسفانه هنگامی که فصل رأی‌گیری فرا می‌رسد، بازار شبیه‌سازی تاریخی هم داغ می‌شود.در این میان، برخی اصلاح‌طلبانِ خواهان مشارکت در انتخابات هم با پیش کشیدن کارنامۀ محمود احمدی‌نژاد می‌گویند؛ نباید اجازه داد آن ماجرا تکرار شود. 🔗این دسته از دوستان ظاهراً فراموش می‌کنند که در سایۀ "تدبیر" نزدیکان سیاسی آنان در چهار سال گذشته، بازگشت به احمدی‌نژاد به آرزویی دست نیافتنی برای بسیاری از اقشار اجتماعی تبدیل شده است! لااقل مردم را از چیزی بترسانید که از آن بیزارند نه چیزی که جمعی عظیم آرزوی بازگشتش را می‌کنند! 🔗به نظرم برای سنجش اندازۀ سرمایۀ اجتماعی اصلاح‌طلبان و میزان موفقیت و شکست پروژۀ آنان، همین اشتیاق به بازگشتِ احمدی‌نژاد در سطوحی از جامعه، خودش به تنهایی کافی باشد!»" 📌نکته و نظر: 🔷مطلب جناب زیدآبادی نمایانگر بیانیه خوانی های جناب همتی و مهرعلیزاده در مناظرات بود. بیانیه هایی بسیار شبیه به بیانیه های این روزهای گروه های ضدانقلاب و منافقین که حداکثر جملات آن پس و پیش شده و گرنه کپی برابر اصل بود. 🔷نکته دوم : اقای احمدی نژاد در ابتدای دولت خود تلاش هایی بی نظیری را انجام داد که متاسفانه با فاصله گرفتن از خط ولایت و قرار گرفتن در دام حلقه انحرافی نتوانست خوبی های خود را حفظ کند.اشاره این فعال اصلاح طلب به گرایش مردم به احمدی نژادی پرتلاش که در خاطره هایشان باقی مانده است و نیز وضعیت این روزهای کشور که حاصل تکرار اصلاح طلبان است به خوبی نشان میدهد که مردم فارغ از هر جناحی و گرایشی این روزها به دنبال عدم اصلاح طلبان و اعتدالیون هستند و از روی کار آمدن آن هراس دارند.
📌 اعتدالیون تحریمی هم آمدند! 🔹محمود واعظی، عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و رئیس دفتر رئیس‌جمهور روحانی طی اظهاراتی درباره فعالیت حزب متبوعش در انتخابات ریاست جمهوری برای معرفی نامزد گفته است: ما در حزب اعتدال و توسعه تا امروز فرصت نکرده‌ایم که به مصادیق این چنینی در امر انتخابات ورود کنیم! 🔹او می‌افزاید: جلساتی هم که در شورای مرکزی برگزار کردیم تماماً درباره تشویق مردم برای حضور در انتخابات، مشارکت حداکثری و این که باید یک انتخابات خوب و پر شور داشته‌ باشیم بوده است و روی همه این موارد هم توافقات لازم انجام شد. 🔹واعظی تصریح می‌کند: اما این‌که از یک کاندیدا حمایت کنیم یا خیر نتوانستیم تصمیم بگیریم و گفتیم اعضای حزب خودشان بروند به فردی که فکر می‌کنند مناسب است، رأی بدهند! 🔻نکته و نظر: 🟡صحبت‌های آقای واعظی که ۴۲ سال آزگار در مناصب مختلف نظام بوده‌اند و بر سفره امنیت و بیت‌المال نظام ارتزاق کرده‌اند؛ در حالت خوشبینانه از سر نابلدی سیاسی است. 🟡و در حالت بدبینانه نیز حاوی احتمالات بسیاری خطرناک و تأسف‌باری است که کوچکترین آنها همنوایی با اصلاح‌طلبان برای "تحریم خاموش انتخابات" با هدف مشارکت‌زدایی از انتخابات است. 🟡اینکه یک عنصر مبرّز حزبی بگوید ما نامزدی نداریم و فقط مردم را به مشارکت تشویق می‌کنیم یک تزویر آشکار و معارضه با نظام سیاسی و قانونی کشور است. 🟡حامیان این تئوری در واقع با مسخره کردن "مشارکت حداکثری"؛ مردم را سردرگم و به انتخاباتی دعوت می‌کنند که به زعم اینان هیچ گزینه لایق رأی دادنی در آن وجود ندارد. 🔻در اشاره به صحبت‌های واعظی بیان ۳ نکته را نیز ضروری می‌دانیم: 1️⃣ این هم‌داستانی و هماهنگی امثال واعظی با تصمیم شریرانه ستاد هسته سخت اصلاحات مبنی بر "تحریم خاموش انتخابات" (عدم معرفی نامزد در اعتراض به نظام) نشان می‌دهد که تمام دعواهای ۸ سال گذشته بین برخی رجال اصلاحات و امثال واعظی می‌توانسته صرفاً یک دعوای زرگری و نمایش روحوضی باشد! 2️⃣با وجود امثال واعظی توضیح چرایی وقوع آبان ۹۸ در دولت آقای روحانی، چرایی بروز عامدانه برخی مشکلات و چرایی هم‌جهتی دولت آقای روحانی و ستاد اصلاحات در قضایایی مثل آبان ۹۸ کار سختی نیست... 3️⃣اینکه دولت آقای روحانی به مجمع‌الجزایری از رخدادهای عجیبی مثل سیاه‌نمایی، جاسوس‌بازی و حمایت از تحریم خاموش انتخابات تبدیل شده است؛ جای تأملات امنیتی بسیاری دارد.
سقوط آزاد همتی در نظرسنجی‌ها پس از مناظره سوم/ اصلاح‌طلبان عقب‌نشینی کردند. 🔹بر اساس آخرین نظرسنجی دانشگاه تهران نرخ مشارکت تا تاریخ ۲۴ خرداد به ۴۹ درصد رسیده است. 🔹از میان افرادی که گفته‌اند قطعا در انتخابات شرکت می‌کنند ۶۶ درصد به رئیسی رای خواهند داد. 🔹سایر کاندیداها به ترتیب محسن رضایی ۷ درصد، همتی ۵ درصد، زاکانی ۴ درصد، قاضی‌زاده ۳ درصد، سعید جلیلی ۲ درصد و مهرعلیزاده یک درصد آرا را به خود اختصاص داده‌اند. 🔹۱۲ درصد هم اعلام کرده‌اند هنوز تصمیم نگرفته‌اند یا رای‌شان معلوم نیست. 🔹کاهش آرای کاندیدای اصلاح‌طلب پس از مناظره سوم باعث شد تا در جلسه ساعاتی پیش اصلاح‌طلبان طرح حمایت علنی از همتی که قرار بود روز سه‌شنبه اعلام شود رای نیاورد. فارس