✅حمایت مدیران رسانههای اصلاح طلب از رئیسی
🔰جمعی از مدیران رسانههای اصلاح طلب با سید ابراهیم رئیسی دیدار کردند.
🔻تحسین مواضع رئیسی در مناظره سوم از سوی مدیر مسئول روزنامه ابتکار/ وکیلی: دوره مدیریت رئیسی در قوه قضاییه اصلاح طلبانه بود، اصلاح طلبی به شعار نیست به کارنامه است که شما دارید/ اقدام رئیسی در مبارزه ریشهای با فساد/ در دوره ریاست رئیسی بر قوه قضاییه شاهد مزاحمتی برای مطبوعات نبودیم/ رفتار منصفانه رئیسی با اقشار مختلف بویژه فعالان رسانه در دوران ریاست بر قوه قضاییه/ حل مشکلات مطبوعات اصلاحطلب در هیئت نظارت بر مطبوعات از سوی دستگاه قضا/رئیسی می تواند دولت وحدت ملی را برای نخستین بار در کشور تشکیل دهد
🔻مدیر مسئول روزنامه آفتاب یزد: رفتار با متانت رئیسی در جریان رقابت های انتخاباتی ،مناظرات و در برابر تخریبها، جلوه ای از حقمداری و حضور وی در جبهه حق بود/ در دوران مدیریت رئیسی در قوه قضاییه مشکلات با یک تذکر ساده مرتفع میشد/ روش اخلاقمدارانه و با تساهل و تسامح رئیسی در قوه قضاییه
🔻مدیر مسئول روزنامه آرمان ملی: استقلال و شایسته سالاری رئیسی قابل توجه است
🔻مدیر مسئول روزنامه دنیای اقتصاد: رئیسی یک روحیه آرام و منعطف دارد که به صداهای مختلف گوش میدهد/ چالشهای اقتصادی یکی از مهمترین چالشهای رئیسی خواهد بود
🔻روایت جالب مدیر مسئول روزنامه شرق از گفتگو با همسرش درباره رئیسی/ رحمانیان: نگاه رئیسی به منتقدین و استماع سخنان آنها قابل تقدیر است/ ۸ سال از روحانی دفاع کردیم اما امکان برگزاری جلسه با او به شیوه جلسهای که با رئیسی داشتیم، فراهم نشد
🔻دبیر انجمن صنفی مدیران روزنامههای غیردولتی: در ۸ سال اخیر ارتباط بسیار ضعیفی با رئیس جمهور داشتیم/ برای رسانهها، به ویژه رسانههای خصوصی بسته نجات تعبیه کنید
🔻روایت مدیرمسئول رسانه «راوی» از تعامل و همکاری رئیسی با خاتمی در دوران ریاست سازمان بازرسی/ در آن زمان کارها با سرعت و دقت در سازمان بازرسی انجام شد/ روحیه رئیسی در قوه قضاییه حمایت از مطبوعات بوده است
🔻خاطره مدیر عامل ایلنا از رفع فیلتر این خبرگزاری اصلاحطلب با مساعدت رئیسی در سال ۸۵ / حیدری: باور نمیکردم در ان قوه قضائیه فردی مانند شما با این نگاه وجود داشته باشد/ همان موقع به به نگاه حمایتی رئیسی از رسانهها پی بردم/ رئیسی نشان داد منصف است
🔻مدیرعامل خبرگزاری ایسنا: رئیسی در دوران ریاست بر قوه قضاییه بسیار موفق عمل کرد و درب اتاقش باز بود و توانست در مقابل فساد و مفسدین بایستد/ تاکید رئیسی بر ضرورت ارتباط با دنیا بسیار حائز اهمیت است/ تنها در دوره ریاست رئیسی توانستیم با رئیس قوه قضاییه جلسه برگزار کنیم
🔻مدیر مسئول روزنامه جهان صنعت: تیم اقتصادی و صنعتی خوبی در کنار رئیسی هستند
🔻مازندرانی مدیرمسئول اسبق روزنامه فرهیختگان : مشی رئیسی ایجاد محدودیت برای رسانه ها نیست / در خاطرات مرحوم هاشمی رفسنجانی، از رئیسی به عنوان یک فرد دغدغهمند یاد شده است/ دولت رئیسی می تواند یک دولت فراگیر و مستقل و دولت اجماع ملی خواهد بود.
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
مردم شریف، مومن و ولایتمدار شهرستان شهرضا
با سلام و تبریک دهه کرامت.
بی تردید یکی از ویژگی های اساسی انقلاب اسلامی که با رهبری هوشمندانه امام خمینی(ره) و تقدیم هزاران شهید شکل گرفت، مردمی بودن آن است که انتخابات مختلف در نظام اسلامی، تبلور آن به شمار می رود.
و بنا به فرموده رهبر حکیم و فرزانه انقلاب : انتخابات را باید مظهر خداباوری، مردمباوری و خودباوری دانست.
اکنون که در آستانه دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا قرار داریم ، برخود لازم می دانیم از همگان به شرکت گسترده و پرشور در انتخابات و انتخاب اصلح و خلق حماسه ماندگار دیگری دعوت نماییم.
همچنین با بررسی های انجام شده و ضمن احترام به دیگر کاندیداهای انقلابی، حمایت قاطع خود را از کاندیداتوری « جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید ابراهیم رییسی» اعلام و ایشان را اصلح معرفی می نماییم.
امید است با این حرکت خداپسندانه رضایت خاطر حضرت صاحب الزمان(عج) و شادی روح امام راحل(ره) و شهیدان والا مقام، و یاس و نا امیدی دشمنان و بدخواهان انقلاب اسلامی فراهم شود.
والسلام
جامعه روحانیت شهرستان شهرضا
💠👈گفت : من رای نمیدم.....
👈گفت : من اصلا جمعه پای صندوق نمیرم که رای بدم
⬅️گفتم : میدونم پای صندوق نمیری ، ولی رای میدی!
👈گفت : چطوری ممکنه پای صندوق نرم ولی رای بدم؟
⬅️گفتم : وقتی پای صندوق نری ، داری رای میدی ؛
↩️به مریم رجوی ،
✅ به داعش ،
✅به ترامپ و بایدن ،
✅به رضاپهلوی ،
✅به نتانیاهو ،
✅به بن سلمان ،
✅ به بی بی سی ،
✅ به من و تو ،
✅به پژاک ،
✅به طالبان ،
✅ به کومله ،
✅به دمکرات ،
✅به لیبرالهای غربزده نوکر کدخدا ،
✅ به قاتلین حاج قاسم ،
✅ به منافقین کمپ لیبرتی و تیرانا،
✅ به ۱۶۰ شبکه فارسی زبان که چند ماهه تو گوش تو میخونند ؛ رای بی رای،
✅ به همه بدخواهان و دشمنان تو و خانوادت ،
✅ به اونهایی که چشمشون دنبال خاک تو ، نفت تو ، ناموس تو ، سرزمین تو و خون توست
👈در واقع داری رای میدی خوبم رای میدی.
جهت اطلاع عزیزانی که رای نمی دهند...
اختلافات اصلاح طلبان پیرامون نحوه مواجهه با همتی را بی ربط با خود همتی میدانم.
جدال بر سر تعریف نسبت جریان با نظام است.هرچه فاصله از نظام بیشتر باشد انگیزه حمایت از همتی کمتر است.کارگزاران مقابل حزب مشارکت ۲ ، کروبی و خاتمی مقابل موسوی.این انتخابات میتواند نقطه عزیمت احیای چپ باشد
سید محمد خاتمی گفته:
ملت همت کنند و بازی تحمیلِ یک نامزد را به نفع جمهوریت بر هم بزننید
الحمدلله که متوجه و معترف تاثیر رای ملت هستند.
دوم اینکه آيا در ٨سال ریاست جمهوری ایشان و٨سال دوران روحانی هم"بازی تحمیل یک نامزد"بوده است؟
چطور همین نظام و همین شورای نگهبان آن ١۶سال، بازی تحمیل را اجرا نکرده است؟
تشکر که فراخوان مشارکت زده اید حالا بفرمایید مردم باید چکار کنند؟رای سفید بدهند؟چرا شهامت بردن نام همتی را ندارید؟
اکثر بیانیه های فراخوان عمومی یا حمایت از همتی که از سوی اصلاح طلبان صادر شده مملو از اتهام و توهین به نظام است.کاش کسی اینها را جمع اوری می کرد
۱/ رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی در آستانه انتخابات: گلایه های مردم از وضعیت اقتصادی را قبول دارم اما عدم حضور در انتخابات را قبول ندارم، راه حل مشکلات حضور پای صندوق رای است./ رئیسجمهوری که روز جمعه انتخاب خواهد شد اگر با رأی بالا انتخاب شود، رئیس جمهور قوی و قدرتمندی خواهد بود و کارهای بزرگی میتواند بکند.
۲/ توصیههای رهبر انقلاب به دست اندرکاران انتخابات: اولا تمهیدات لازم را برای سلامت مردم برای حضور در پای صندوق رأی حتما رعایت کنند/ ثانیا مشکل کمبود برگههای تعرفه که قبلا مشاهده شده در انتخاباتها، این مشکل را برطرف کنند. و نگذارند جایی برگه دیر برسد یا نرسد/ ثالثا شنیده شده آمادگیهای لازم در کشورهای خارج به نحو مطلوب رعایت نشده. وزارت خارجه و وزارت کشور به جد رسیدگی کنند و نگذارند در کشورهای خارجی، ایرانیهایی که مایلند در انتخابات شرکت کنند، نتوانند شرکت کنند/ رابعا با هر تخلفی برخورد کنند.
۳/ رهبر انقلاب: بعضی قشرهای محروم هستند، گلایهمندند که توقعاتشان برآورده نشده: مسئلهی معیشت، مسکن، اشتغال. مسئولان باید واقعاً به این مسائل رسیدگی میکردند و انتظار این است که دولت آینده در رأس برنامههایش به این مسائل رسیدگی کند. لذا دست و دلشان به انتخابات نمیرود. گلایه اینها بجاست اما تصمیمگیریشان بجا نیست. نرفتن پای صندوق رأی و قهر کردن با آن، مشکل را حل نمیکند. مشکل هنگامی حل خواهد شد که اولاً همه پای صندوقهای رأی بروند و ثانیاً به فردی رأی بدهند که توانایی حل این مشکلات را داشته باشد.
📌 مهرعلیزاده و بازی پدرخوانده....
🔹یک بیانیه چندخطی در نیمههای شب پایان ماجرای انتخاباتی مهرعلیزاده در انتخابات بود؛ نامزد جبهه اصلاحطلبان باوجودآنکه قرار بود پا پس نکشد؛ در نامهای چندخطی و در کاغذی غیررسمی به وزیر کشور از ادامه انتخابات انصراف داد.
🔸نامه منتشرشده از سوی استاندار سابق روحانی آنقدر باعجله به نگارش درآمده که حتی رنگ و بویی از یک پیام رسمی نیز در آن وجود نداشته و گویی عجولانه و البته با دلخوری فراوان به نگارش درآمده است.
🔹 اما ماجرا از جایی جالب میشود که چندساعتی پس از رسانهای شدن نامه انصراف، جبهه اصلاحات دستبهکار شده و به مصادره این نامه پرداخت؛ 🔸در ابتدا بهزاد نبوی رئیس نهاد اجماع ساز و عضو سابق حزب منحله سازمان مجاهدین انقلاب با زیرکی خاص و در اقدامی عجیب نامه انصراف مهرعلیزاده را مصادره به مطلوب کرده و آن را اجماع در جهت همتی جا میزند.
🔹مهرعلیزاده در روزهای داغ انتخابات روز به روز رادیکال تر شد؛ اما نهاد اجماع ساز حتی حاضر نشد یک جلسه ساده نیز با او بگذارد. اما نبوی بهگونهای صحنهآرایی میکند که انگار قرار بوده جبهه اصلاحات به مهرعلیزاده رأی بدهد؛ اما حالا با یک ازخودگذشتگی از جانب این چهره اصلاحطلب، چریک پیر مجبور شده است تن به همتی بدهد!
🔸این اقدام غیراخلاقی نشانهای از بندبازی یک باند باز حرفهای است که در ابتدا با فشار از بالا و تحقیر میزان رأی مهرعلیزاده او را به گوشه رینگ برده و پس از فشار برای انصراف او را تا سر حد یک قهرمان بزرگنمایی میکند.
🔹خاتمی لیدر اصلاحات پس از هموارسازی زمین از سوی رئیس ناسا با تکرار همان محتوای نامه نبوی، اقدام مهرعلیزاده را مسئولانه و فداکاری میخواند.
🔸اصلاحطلبان نیز در شبکههای اجتماعی به تأسی از «مهندسان انتخاباتی» انصراف مهرعلیزاده را به سود همتی سوءبرداشت میکنند.
📌 به نظر میرسد انصراف مهرعلیزاده از انتخابات چند ملاحظه جدی داشته است:
🔍آنچه عیان شده آن است که معاون سابق دولت اصلاحات به سود همتی کنار نرفته، اما برخی میخواهند حرف دردهان او گذاشته و او را در موضع عمل انجامشده قرار دهند.
🔍آقای مهرعلیزاده و ستاد او که در طول انتخابات زحمات و هزینههای مالی بسیاری متحمل شدهاند؛ جایز است پس از انتشار نامه انصراف سرنوشت محمدرضا عارف را به یاد آورده و راهی را بروند که بعدها پشیمان نشوند.
🔍در انتخابات سال ۹۲ جبهه اصلاحات با انجام نظرسنجی عارف را مجبور کرد به سود روحانی کنار برود، در آن روزها باوجودآنکه عارف در بیانیهاش انصرافش هیچ نامی از حسن روحانی نیاورده بود؛ اصلاحطلبان با تفسیر به رأی اعلام کردند که معاون خاتمی به سود شاگرد هاشمی از صحنه انتخابات کنار رفته است.
🔍بعدها عارف در گفتگویی اعلام کرد که نمیخواسته از انتخابات بیرون برود و او را با نظر سازی مجبور به انصراف کردهاند. مدتی پسازاین افشاگری خاتمی شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان را منحل و عارف را از جبهه اصلاحات بیرون کرد.
🔍حالا مهرعلیزاده در برابر اجرای این سناریو تکراری دو راهحل دارد، یا آنکه به این قهرمان سازیهای چند شبه دل خوش شده و در اولین فرصت با تسویهحسابهای شبانه و ترورهای شخصیتی افراطیهای جبهه اصلاحات بهصورت کامل حذف شود؛ یا آنکه با عبرت گرفتن ازآنچه بر عارف رفته است؛ بازی شبانه محفل پدرخوانده را بر هم بزند؛ این بازی در این مقطع تمام نمیشود!