eitaa logo
طلبه انقلابی
212 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
629 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 منافع و ملاحظات راهبردی جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با منطقه قفقاز چیست؟ ۱. عدم‌شکل‌گیری هرگونه تهدید برای ایران از این مناطق از سوی تکفیری‌ها و صهیونیست‌ها؛ ۲. مخالفت با هرگونه تغییر غیرقانونی در مرزهای کشورهای منطقه؛ ۳. حمایت از خواسته‌های مشروع مردم مسلمان کشورهای این منطقه(حمایت نسبی ایران از باکو در مناقشه قره‌باغ  به این دلیل بود که این امر، یک خواسته‌ی مشروع مردمی بود)؛ ۴. حساسیت و مخالفت نسبت به هرگونه تحرک تجزیه‌طلبانه و قوم‌محورانه مانند آنچه در قالب پروژه پان‌‌ترکیسم و از جانب ترکیه و رژیم صهیونیستی پی‌گیری می‌شود؛ ۵. جلوگیری از هرگونه امکان قطع مسیرهای دسترسی ایران به اروپا؛ ۶. جلوگیری از هرگونه تغییری که به پتانسیل‌های ایران در حوزه انرژی لطمه می‌زند؛ ۷. مخالفت با نقش‌آفرینی قدرت‌های غیرمنطقه‌ای و ثالث در مسائل و فراهم شدن هرگونه امکان حضور آنها در این منطقه
💠 هدف رژیم صهیونیستی از نفوذ در جمهوری آذربایجان چیست؟ 🔺سابقه حضور رژیم صهیونیستی در جمهوری آذربایجان، بسیار طولانی و گسترده است. به طور خلاصه، این رژیم در سه مرحله(شیوه) اقتصادی، سیاسی – فرهنگی – امنیتی و در نهایت، نظامی، نفوذ خود در جمهوری آذربایجان را تثبیت کرده و با در پیش گرفتن ۱۲ راهبرد در حوزه‌های مختلف، یک هدف اساسی را در جمهوری آذربایجان دنبال می‌کند که عبارت است از تبدیل جمهوری آذربایجان به پایگاهی منطقه‌ای برای خود. درواقع، رژیم صهیونیستی در چهارچوب موازنه تهدید وارد جمهوری آذربایجان شده و درصدد ایجاد یک لبنان برای خود است؛ یعنی همان‌گونه که ایران در نزدیکی این رژیم، در لبنان نفوذ دارد، این رژیم نیز می‌کوشد تا با نفوذ در جمهوری آذربایجان به موازنه‌ای در برابر نفوذ ایران در لبنان بپردازد. بر این اساس، هدف رژیم صهیونیستی، با ایجاد روابط راهبردی با آذربایجان محقق نمی‌شود و بنابراین، درصدد تبدیل آن به پایگاه منطقه‌ای صهیونیسم است. 🔹نکته مهم در این میان آن است که بعد از آن سه مرحله، رژیم صهیونیستی به منظور قبح‌زدایی از خود در ذهنیت مردم مسلمان جمهوری آذربایجان و تکمیل پروه نفوذ خود در این کشور، در جنگ ۴۴ روزه گذشته قره‌باغ سه نقش مهم را به نفع جمهوری آذربایجان ایفا کرد: ۱. اجماع‌سازی در غرب به نفع آذربایجان؛ زیرا پیش از این، کشورهای غربی موافق حمله آذربایجان به قره‌باغ نبودند؛ ۲. فروش گسترده تسلیحات به آذربایجان تا سقف پنج میلیارد دلار؛ ۳. حضور مستقیم نظامی در جنگ سال گذشته قره‌باغ؛ به گونه‌ای که علاوه بر حضور اطلاعاتی، افسران صهیونیستی در هدایت پهپادها و ... نیز نقش داشتند.
🔴١۵ تا ٢٠ میلیون جوان دهه هفتاد و هشتادی داریم که فقط ٨٠ هزار نفرشان در تجمعات اخیر حضور داشتند ⏪روزنامه ایران در یادداشتی در باره ناآرامی های اخیر نوشت: 🔹جنبش فعلی جنبش فراگیر نیست. ما نمی‌توانیم بگوییم کل دهه ٧٠ و ٨٠ به این جنبش پیوسته‌اند. 🔹برآورد اولیه از جمعیت فعال در میدان این جنبش در سراسر کشور جمعیتی کمتر از ۸۰ هزار نفر را نشان می‌دهد. 🔹اینها افرادی هستند که وسط میدان شعار دادند، تظاهرات کردند یا به جایی آسیب زدند و... 🔹 این در حالی است که جمعیت دهه ٧٠ و ٨٠ بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون است اما بخش مهمی از افرادی که در میدان فعال بودند کسانی هستند که زیر ۲۱ سال سن دارند و در این میان درصد دختران در این جنبش بیشتر است. 🔹برداشتن روسری مطالبه واقعی نیست و مثل یک گلوله برفی توسعه پیدا خواهد کرد؛ آزادی مطلق در پوشش، یک بخش از آن است و مطالبه سایر آزادی‌های اجتماعی به دنبال آن می‌آیند.
🔴 چرا نباید عقب‌نشینی کرد؟ ♨️ در دکترین جنگ سخت جمله معروفی وجود دارد که می‌گوید: «اگر شما یک سنگر عقب‌نشینی کنید، دشمن یک خاکریز پیش خواهد آمد». 📛 این قانون در جنگ نرم نیز صادق است؛ هرچه شما از مبانی خود کوتاه بیایید، طرف مقابل یک قدم برای باج‌خواهی بیشتر جلو خواهد آمد. ❗️مخالفین گشت ارشاد می‌گویند: حجاب یک مسئله فردی است و این طرح باید جمع شود و پلیس حق اعتراض به وضعیت موی سر بانوان ندارد. ❗️فرض کنید حاکمیت در این مسئله عقب‌نشینی کند و کاری به حجاب موی سر بانوان نداشته باشد؛ در این صورت اگر در جامعه با پوشش نیمه‌برهنه بانوان نیز مواجه شدیم، طبق همین استدلال نباید به کسی خرده بگیریم! ❗️البته که این قصه سر دراز دارد. یعنی هر قدم که عقب‌نشینی شود، سمت مقابل یک قدم جلو خواهد آمد؛ تا جایی که جنگ فردا ممکن است جنگِ آزادی مشروب باشد! مثل بسیاری از کشورهای اسلامی نظیر ترکیه که شاهد اعتراضاتی برای به‌رسمیت شناخته شدن حقوق همجنس‌گرایان هستیم! ❗️امروز اگر از سنگر حجاب کوتاه بیاییم، دیری نخواهد پائید که باید برای حجاب‌مان مورد بازخواست قرار بگیریم و هر روز شاهد قبح‌شکنی و به زیر کشیده شدن یکی از مسلّمات دینی‌‌مان باشیم.
منوچهر بیانی: 🔴🔴 ((فتنه ی ایران تمام شد اما، برکات این فتنه همچنان ادامه دارد)) 👈و اما خوب است به برخی از فوایدی که خداوند به برکت مقاومت مردم ایران و برکت خون پاک شهدای امنیت به مردم ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی داد اشاره کنیم: ۱. منافقان رسوا شدند. ۲.ایران به منافقین در کردستان عراق حمله کرد و ضمن نابود کردن دشمنان خطرناک ۴۰ ساله ،ضرب شصتی به آمریکا و اسرائیل نشان داد. ۳.ترکیه و آذربایجان و اسرائیل که جمع شده بودند قرارداد مرز ارمنستان را بنویسند با حمله ایران به کردستان حساب کار دستشان آمد و عقب نشستند. ۴.در بحبوحه اغتشاشات وقتی حواس همه دشمنان از اوضاع عراق غافل شد ، بعد از خارج شدن نماینگان حزب صدر از مجلس و جایگزینی نماینگان نزدیک به مقاومت ، مجلس عراق با مشورت با مسولین ارشد ایران ، رئیس جمهور و نخست وزیر عضو جبهه مقاومت انتخاب کردند. ۵.شیطنتها و کوتاهی های صدا و سیما باعث شد برای همه، حتی دیرباوران اثبات شود که در این سازمان، منافق نفوذ کرده است لذا راه مطالبه گری هموار شد. ۶.طبق گفته ی پدر و مادر بسیاری از شهدای امنیت ، این شهدا در زمان حیاتشان پیوسته آرزوی شهادت داشتند و این فتنه سفره ای بود که باز شد و آنها به آرزوی خود رسیدند . ۷.سیلیبریتی های هنری و ورزشی باطن کثیفشان را نشان دادند و باعث شد علاقه هوا داران به آنها تعدیل شود و ملاکی برای علاقه به سیلیبریتی جماعت پیدا شود. ۸.حضرت آقا سالها بود که از ارتش سان ندیده بودند ، باعث شد اقتدار ایران را یک بار دیگر دوست و دشمن ببینند. ۹.دو قطبی حجاب و بی حجاب که یک اهرم فشاری بود که دشمن سالها آن را در آب نمک خوابانده بود به امید روزی که بهترین بهره برداری را از آن بکند از آب نمک درآمد و استفاده شد و تاریخ مصرفش تمام شد و مانند فشار حداکثری تحریم ، شکست خورد و دشمن دیگر روی این پروژه برای ضربه زدن به ایران هزینه نخواهد کرد. ۱۰.یاس و « ما نمی توانیم » بر منافقین داخلی و اصلاح‌طلبان و منافقین خارجی مستولی شد. ۱۱.پیامرسانهای خارجی اینستاگرام و واتساپ و تلگرام فیلتر شدند. ۱۲.فیلتر پیام‌رسان‌های خارجی باعث شد مسولین به فکر تقویت پیام رسانهای داخلی بیفتند. ۱۳.نابودی اسرائیل نزدیکتر شد. ۱۴.مردم ، مظلومیت نیروهای امنیتی و انتظامی و بسیج را دیدند و بر محبوبیت آنها افزوده شد. ۱۵.برای همه دوستان خارجی و منطقه ای و برای همه دشمنان اثبات شد که این انقلاب به یک درخت تناوری تبدیل شده است که شکست آن غیر ممکن می باشد و انشالله این نظام پرچم را به دست مبارک امام زمان (عجل) خواهد سپرد. ۰۱۶این فتنه یک نعمت بزرگ داشت که آنرا از فتنه ۸۸ متمایز کرده است👈در فتنهٔ ۸۸ ملت غیور ایران ، بصیرت خود را با محکوم کردن سران فتنه و اغتشاش کران، بعد از سخنرانی معروف نماز جمعهٔ تهران در «نُهِ دی» پس از گذشت هشت ماه اغتشاش علیه فتنه گران نشان دادند👈لاکن در « فتنه کشف حجاب » بلافاصله بدون آنکه رهبری یا مسؤلان دعوت کنند،بطور «خود جوش» قیام کرده و صف خود را از اغتشاش گران جدا کردند👉این پدیده نشان دهندهٔ بصیرت ارتقاء یافته ملت ایران در شناخت دشمنان داخلی و خارجی و همان «وتش به اختیاری» رهبری است.👆این نکته خیلی مهم است که باید در نظر داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✔️بورل: دوران هژمونی آمریکا تمام شد 🔺مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: 🔹اروپا دیگر تصمیم گیرنده در جهان نیست و پس از شروع جنگ در اوکراین احساس ترس می‌کند. 🔹در جهانی چند قطبی زندگی می‌کنیم و در برهه فعلی زمان هژمونی یک طرفه آمریکا به سر آمده است. 🔹ما به نقطه پایانی درخصوص پرونده هسته‌ای ایران نزدیک شده‌ایم. 🔹اتحادیه اروپا تحریم‌های بیشتری را علیه ایران اعمال خواهد کرد؛ چراکه تهران پهپادهایی را به روسیه می‌دهد تا علیه اوکراین از آنها استفاده کند.
💠 ٨٣ درصد زنان، حجاب را ضرورت و ارزش می دانند 🔻 روزنامه کیهان نوشت: 🔹‌ ️براساس نظرسنجی مردادماه گذشته یک مؤسسه معتبر نظرسنجی، اکثریت بالای ٨٣ درصدی خانم‌ها معتقدند حجاب یک ضرورت و ارزش است و مانع فعالیت اجتماعی و آزادی عمل بانوان هم نمی‌شود. 🔺واضح است که درخصوص اصل اسلام و انقلاب اسلامی این اعداد بالاتر می‌باشد.
🔴ایران بیست و یکمین قدرت اقتصادی جهان شد/ اقتصاد ایران بزرگتر از ۱۷۱ کشور ♦️صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش خود میزان تولید ناخالص داخلی ۱۹۲ کشور جهان از جمله ایران در سال ۲۰۲۲ را پیش‌بینی کرده است. ♦️ایران درآمارهای صندوق بین المللی پول با اقتصاد یک‌هزار و ۵۹۹ میلیارد دلاری خود در سال ۲۰۲۲ به عنوان بیست و یکمین قدرت بزرگ اقتصادی جهان در این سال شناخته شده است. ♦️بر این اساس اقتصاد ایران از اقتصادهای ۱۷۱ کشور دیگر دنیا بزرگتر بوده و فقط ۲۰ کشور تولید ناخالص داخلی بیشتری نسبت به ایران در این سال خواهند داشت
# و باز هم این حدیث امام سجاد علیه السلام را به چشم دیدیم که خدا دشمنان ما را از احمق‌های روزگار خلق کرده است. احمق‌ها در محاسباتشان خطا داشتند چراکه ۳.۵ میلیون انقلابی تازه از کربلا برگشته بودند...این یعنی ۳.۵ میلیون نفر آماده جان فشانی برای انقلاب بودند... این است رمز "ثارالله" تا قیامت... 🇮🇷 حوادث ایران بی‌سرانجام‌ خواهد بود 🔻اندیشکده امریکایی اتلانتیک: بازیگران کف خیابان ها در ایران برای شور و هیجان، بدون افق مشخص هستند و همراهی اجتماعی عمومی را ایجاد نکرده‌اند. 🔻جنبش سیاسی پایدار مستلزم نظم و انضباط، رهبری، و حتی سلسله مراتب است.
زمان استراحت است! مزاحم نشوید!!!! 🔹ایام قبل از انتخابات مجلس و ریاست جمهوری را یادتان هست که اصولگرایان هر روز سخنرانی و مصاحبه می کردند و ائتلاف و حزب جدید راه می انداختند؟ یادتان هست برای کسب رای از این مسجد به آن مسجد و از این دانشگاه به آن دانشگاه می رفتند؟ 🔹در 30 روز گذشته که کشور دچار التهاب شد، چند نفرشان در مساجد و دانشگاه ها حاضر شدند تا با همان مردم حرف بزنند؟ چند نفرشان اصلا در دسترس هستند؟ چند نفرشان اصلا اگر هم در دسترس باشند، از خودشان تحلیل دارند که به مخاطب منتقل کنند؟ چند نفرشان اصلا قدرت اقناع دارند و بلدند با مردم حرف بزنند؟ 🔹بگذارید نام ببرم. در انتخابات های اخیر «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» میدان داری کرد و گفت به هر لیست و فردی که ما می گوییم رای بدهید. هرکسی هم غیر این عمل کند وحدت شکن، خائن، بی بصیرت و... است. شد آنچه شد و هر آنچه که این آقایان دیکته کردند را بخشی از مردم نوشتند و بخش زیادی از مردم هم اصلا در انتخابات شرکت نکردند و در هر صورت آنچه این جریان دوست داشت به وقوع پیوست. حالا سوال اینجاست که چند نفر از آقایانی که برای جبهه انقلاب پشت پرده تصمیم می گرفتند و لیست می بستند و نامزد معرفی می کردند الان وسط میدان هستند؟ 🔹این روزها از آقایان حداد عادل، باهنر، بادامچیان، چمران، متکی، سروری، پیرهادی، رسولی و... نامی شنیده اید؟ سخنرانی خاصی دیده اید که بتوانند نه عامه مردم بلکه فقط نیروهای اصولگرا را قانع کنند؟ یادداشت خاصی دیده اید که دست به دست بچرخد و پاسخ سوالی را بدهد؟ طبیعتا خیر. بلکه بار این روزها هم بر دوش نیروهای کف میدان است. چه آن هایی که در سنگر خیابان با اوباش جنگیدند و جانباز و شهید شدند و چه آنهایی که مشغول جنگ در کارزار رسانه هستند. 🔹اما از سال دیگر همین ایام اسامی نامبرده با تعداد کثیر دیگری از چهره های مشابه، هر روز در مساجد، دانشگاه ها و سایر محافل رویت خواهند شد. چرا؟ چون باز هم زمان انتخابات فراخواهد رسید و مجبور به حضور در برابر مردم هستند. این ایام، زمان استراحت آقایان است! مزاحم شان نشوید و سال بعد هم هر چه گفتند را چشم بسته اطاعت کنید تا این دور باطل اصولگرا- اصلاح طلب بچرخد. 🔹متاسفانه برخی چهره های گفتمانی و روحانیون ما هم به سواری دادن به اینها عادت کرده اند و شب انتخابات تسلیم بازی آنها خواهند شد. باور ندارید؟ یک سال دیگر صبر کنید...
🔴 ارتباط حوادث اخیر با مشکلات آموزش و پرورش چیست؟ 🔻مرور برخی از اتفاقات 7، 8 سال اخیر آموزش و پرورش 🔹حوادث اخیر کشور شباهت ها و تفاوت هایی با سایر حوادث قبل دارد. یکی از تفاوت های این حوادث به گواه آمارهای رسمی و غیررسمی، حضور فعالانه برخی نوجوانان دبیرستانی است. یعنی همان متوسطه دوم. البته از متوسطه اول هم دانش آموزانی بودند که در این تجمعات شرکت کردند. سایر اقشار یعنی جوانان و افراد مسن هم در کف خیابان ها بودند ولی حضور نوجوانان دبیرستانی ملموس بوده. بررسی چرایی این مسئله نیاز به تحلیل و تدبر دارد. می توان بصورت مفصل شرح داد. در این مطلب به یک بعد آن اشاره می شود. 🔸من حداقل 10 سالی هست که در مدارس دولتی ذیل آموزش و پرورش تدریس می کنم. واقعاً بدون تعارف عرض می کنم که فضای مدارس ما بعد از سال های 92 و 93 تغییراتی یافته که باید این تغییرات ولو جزئی گفته شود و برای جبران اقداماتی انجام داد. 1️⃣ بعد از روی کار آمدن دولت روحانی، فضای کرختی و بی انگیزگی بر جامعه معلمان افزایش پیدا کرد. البته بی انگیزگی در بین قشر معلمان خیلی قبل تر شروع شد. اما از این سالها ملموس تر شده بود. دلیل اصلی هم مسئله معیشت جامعه معلمان بود که هیچ دولتی تا این لحظه(مهرماه 1401) جهت رفع مشکلات این قشر کاری اساسی نکردند و در دولت رئیسی هم فقط شعار داده شد و یک طرح ضعیف به نام رتبه بندی تصویب شده که قطعاً با مطالبات فرهنگیان بسیار فاصله دارد. 2️⃣ تقریباً از سالهای 92، 93 به این طرف، موج استخدام های خارج از سیکلِ تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان و تعهد دبیری، به شدت افزایش پیدا کرد و با احترام به عموم همکاران معلمم، این جذب های غیرکارشناسی بدون گزینش، به جنبه آموزش و جنبه پرورش این سازمان ضربه زد. 3️⃣ در این مقطع، معاونت پرورشی در مدارس به شدت تضعیف شد. در برخی مدارس حذف و در عموم مدارس از یک نقش فعالِ محورگونه، به یک نقش ضعیفِ حاشیه تبدیل شد. معاونت پرورشی که محور تربیت مدرسه بود و برنامه های فرهنگی و مذهبی و بصیرتی و مسئولیت برگزاری تئاترها، گروه های سرود، مسابقات قرآن، نهج البلاغه و احکام، اردوها، صف صبحگاهی، مراسمات دینی و مذهبی و ... بر عهده این معاونت بود به شدت کمرنگ شد. 🔹در این سالها، معدود مدارسی در کشور پیدا می شدند که معاونت پرورشی فعالی داشته باشند. بودجه این معاونت به حداقل رسید. گاهی همکارانی که اهل کار و تدریس نبودند برای فرار از تدریس این معاونت را می گرفتند و هیچ کاری انجام نمی دادند و معدود معلمان دلسوزی در مدارس پای کار معاونت پرورشی ایستادند و خدمت کردند ولی این جایگاه تضعیف شد. قطعاً این سیاست عامدانه بوده. 4️⃣ حذف مشاور از مدارس یکی دیگر از اتفاقاتی بود که در این سالها رقم خورد. از طرفی جذب مشاور برای مدارس هم به شدت کند شد. 5️⃣ اکثر اردوهای علمی، تفریخی، تاریخی و مذهبی تعطیل شد. چه اردوهای درون شهری؛ چه درون استانی و برون استانی. اینکه می گوئیم تعطیل شد یعنی به حداقل ترین سطح رسید. 6️⃣ رشد مدارس غیرانتفاعی به شدت هرچه تمام تر، افزایش یافت. بطور مثال در این سالها، 90 درصد مدارس ذیل ناحیه یک اهواز، غیرانتفاعی شد و توسعه و بازسازی مدارس دولتی روند کاهشی پیدا کرد. 🔹جالب است بدانید در اغلب مدارس غیرانتفاعی، خبری از معاونت پرورشی و وظایف پرورشی نیست! 🔸جالب تر است بدانید اغلب مدارس غیرانتفاعی در یک ساختمان کوچک چندکلاسه براه افتاد. ساختمان هایی که محیطی برای ورزش و فوتبال و والیبال و ... نداشتند و ندارند و لذا زنگ ورزش در خیلی از این مدارس به حالت تعطیل و نیمه تعطیل درآمد! 7️⃣ از طرفی کرونا در یکی دوسال اخیر به این فضا هم دامن زد و نوجوانان فضای مجازی را محلی برای تفریح و بازی و سرگرمی خود یافتند. نظام فرهنگی و آموزش و پرورش کشور هم هیچ برنامه ی ایجابی برای تفریح و سرگرمی این قشر ایجاد نکرد پس به سمت بازی ها و سرگرمی هایی رفتند که آن طرف آبی ها برای نوجوانان ما تدارک دیدند. 🔹هنر دستگاه ها و مسئولین هم فقط برخورد سلبی بود که این نرم افزار را نصب نکنید؛ آن یکی فیلتر شود؛ آن یکی چه شود ...! ولی اقدامی ایجابی جهت پر کردن اوقات فراغت نوجوان مملکت نداشتند از وزارت فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش گرفته تا سازمان تبلیغات اسلامی، تا صداوسیما و ...! 🔸این ها بخشی از تغییرات مدارس در دولت سابق بود که کماکان هم ادامه دارد. هر نظامی برای استمرار و دوام خود به «جامعه پذیری سیاسی» محتاج است. جامعه پذیری سیاسی یعنی انتقال ارزش ها به نسل های بعد. از طریق آموزش و پرورش، رسانه ملی و سایر نهادهای فرهنگی. وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی باید به ریل اصلی خود بازگردد.