⭕️کنش های انتخاباتی در فضای مجازی
🔹نقش رسانههای ارتباط جمعی و شبکههای اجتماعی در سرنوشت جامعه آنچنان مهم است که میتواند سرنوشت افراد یک کشور را به سوی تعالی و پیشرفت یا سقوط سوق دهد.
افراط در بزرگنمایی یک امر و یا تفریط در کوچک نمایی اثری دیگر، توسط شبکههای اجتماعی و رسانههای عمومی در طول تاریخ، موجب رخدادهای شگفتانگیزی شده است و آنچه طی ماههای اخیر شاهد آن هستیم، تحرکاتی است که توسط نامزدهای انتخاباتی در قالب مناظره، ایجاد چالش و اقداماتی از این دست صورت گرفته و میزان اثرگذاری و جریان سازی رسانههای مجازی را افزایش داده است.
🔸اساساً در زمانی که بیش از نیمی از جمعیت کشور، شبکههای اجتماعی و رسانههای مجازی را به عنوان راه میانبر برای دسترسی به اخبار و اطلاعات انتخاب میکنند، فعالیت این فضا در پرداختن به مباحث مهم سیاسی و اجتماعی بهویژه در عرصه سرنوشت سازی مثل انتخابات اهمیت مییابد.
اما برخی مواقع همین نقشآفرینی در انتخابات شکل پررنگتری میگیرد؛
به گفته «محمود نورانی» پژوهشگر ژئوپلیتیك برهههایی كه بین احزاب سیاسی و افراد جامعه پیوندی کمرنگ و ضعیف وجود دارد، شبکههای اجتماعی نقش حزب را به خود میگیرد یا به اصطلاح حزبی عمل میکنند، به خصوص در جامعه ایرانی كه احزاب به معنای اخص آن در دیدِ مردم به طور كامل نهادینه نشده و شبکههای اجتماعی، نقش احزاب سیاسی و اجتماعی را به خود گرفته و كاركردهای احزاب را در فضای مجازی بین افراد اِعمال میکند.
⭕️ضربه دوم اقتصادی حزب الله به رژیم صیهونیستی
🔹رسانه های صهیونیست از ممنوع شدن برداشت میوه از بیش از ۲۷ درصد از مزارع در مرزهای شمتلی فلسطین اشغالی از ترس حملات حزب الله لبنان خبر داد.
🔸بیش از این بسیاری از کارخانه های اقتصادی رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی به دلیل ترس از حملات حزب الله لبنان بصورت کامل تعطیل و از کارافتاده شدند.
⭕️تولید بنزین به روزانه به ۱۱۴ میلیون لیتر رسید
👤وزیر نفت:
🔹در دولت سیزدهم از میدانهای مشترک نفتی رشد ۴۸ هزار بشکهای و در میدانهای مشترک گازی ۵۴ میلیون مترمکعب در روز رخ داد و تولید گاز از ۶۵۰ میلیون مترمکعب به ۷۰۴ میلیون متر مکعب در روز رسید.
🔸در تولید بنزین نیز متوسط تولید در سال ۱۴۰۰ حدود ۹۱ میلیون لیتر در روز بود که این عدد اکنون با رشدی ۲۲ درصدی به ۱۱۴ میلیون لیتر رسیده است.
🔹اکنون روزانه ۱۱.۵ میلیون متر مکعب از گازهای همراه نفت جمع شده و تا پایان امسال این عدد به ۱۴.۵ میلیون متر مکعب در روز میرسد و تا پایان ۱۴۰۴ همه گازها را جمع میکنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ لَیَنْصُرَنَّ اللهُ مَنْ یَنْصُرُهُ إِنَّ اللهَ لَقَوِیٌّ عَزیزٌ. (سوره حج آیه ۴۰)
راهپیمایی شکوهمند یوم الله ۲۲ بهمن در طلیعه چهل و پنجمین بهار انقلاب اسلامی، بار دیگر ایران اسلامی را به تجلیگاه حماسه شورانگیز حضور و آوردگاه باشکوه عزت، عظمت و اقتدار تبدیل نمود و جلوه های زیبایی از وحدت، همدلی و پیوند مردم با آرمان های رفیع انقلاب و امام راحل را به نمایش گذاشت.
حماسه حضور تاریخی مردم همیشه در صحنه شهرستان شهرضا در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال برگ زرین دیگری را در تاریخ کشور ثبت کرد. مردم مومن و انقلابی و حماسه آفرین
با اتحاد و هوشیاری و تکیه بر تجارب ارزشمند اندوخته از حوادث و فراز و نشیب های تاریخ این انقلاب، رمز توفیق خود در پیشبرد اهداف متعالی ایران اسلامی را در وحدت، همدلی و حرکت در خط اصیل بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(رحمه الله علیه) و پیروی از فرامین مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می داند و در یازدهم اسفندماه نیز عزم انقلابی خود در حضور در انتخابات و خنثی نمودن نقشه دشمنان را به نمایش خواهد گذاشت.
خداوند متعال را به خاطر این حضور شکر گزاریم و از یکایک مردم شریف و فهیم شهرستان که دشمنان انقلاب اسلامی را ناامید ساختند تشکر و قدردانی نموده و برقدمهای مقدس آنان بوسه میزنیم.
سیدنعمت الله صالح امام جمعه شهرضا
سید امیر جعفری فرماندار شهرستان شهرضا
🗳رای دادن کافی نیست همدیگر را به رای دادن تواصی کنید...
آیت الله حائری شیرازی:
🔵بعضی فکر می کنند همین که در انتخابات شرکت کردند، رسالتشان انجام شده است. قرآن خلاف این را می گوید. چرا؟ چون قرآن می گوید: «ان الانسان لفی خسر، الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر». می گوید ایمان و عمل صالح، انسان را از خسران نجات می دهد اما نه به تنهایی!
🟡رأی دادن، مثل ایمان و عمل صالح است. اما «تواصوا بالحق» هم لازم است. رأی دادن لازم است، اما کافی نیست.
🔵اگر کسی خانوادۀ خودش را توصیه به شرکت در انتخابات نکند، همسایه های خودش را توصیه نکند، دوستان خودش را توصیه نکند و برای این کار، تبلیغ نکند، طبق آیه قرآن از جملۀ زیانکاران است.
🟡هم آن کسی که شرکت نکند و هم آن کسی که شرکت بکند و تبلیغ نکند، زیانکار هستند.
⭕️اشراف اطلاعاتی رمز پیروزی در میدان .....
🔹حجم کثیری از اسناد و اطلاعاتی که با اقدامات پیچیده نهادهای اطلاعاتی کشورمان از رژیم صهیونیستی به دست آمده است قدرت محور مقاومت را در میدان نبرد علیه رژیم تروریستی صهیونیستی دوچندان کرده است تا حدی که این اشراف اطلاعاتی بر ضعف های موجود در سیستم صهیونیستی موجب عملیات های دقیق و موفق در میدان شده و دشمن صهیونیستی را به شدت گیج و در شوک عملیات ها قرار داده است،به نحوی که سرعت تحولات میدانی آنچنان بالاست که فرصت برای تحلیل و تصمیم گیری و بازی سازی را از دشمن گرفته است. اما اینجا در اتاق عملیات مشترک همه چیز طبق برنامه و گاهاً با دلاورمردی ها و شجاعت مردان مقاومت با روحیه آسمانی خود، فراتر از تصور عمل کرده اند
این شکاف اطلاعاتی گسترده که منجر به عملیات بزرگ و تاریخی «طوفان الأقصی» گردید و راه آزاد سازی فلسطین و فتح قدس را سرعت بخشید.
🔸این اطلاعات به دست آمده بسیار مهم از رژیم صهیونیستی آن چنان دقیق، ارزنده و راهبردی هستند که گروه های مقاومت در فلسطین با قدرت و کوبنده عملیات طوفان الاقصی را که از سال گذشته توسط نخبگان امنیتی نظامی محور مقاومت طرح و نقشه ریزی شده بود را عملیاتی کردند.
🔹استفاده موثر و عملیاتی از این اطلاعات محرمانه و راهبردی به دست آمده، و همچنین چراغ سبز تهران موجب افزایش حجم آتش و تلفات گیری بالا از دشمن صهیونیستی شد؛ به گونه ای که بر خلاف اصول همیشگی محور مقاومت در عملیات ها، در این عملیات ضربه اول بسیار کورکننده و گیج کننده بود.
🔸همچنین با کسب این اطلاعات مهم و همچنین استعداد موجود در کلیه یگان های مقاومت، نگرانی بابت مولفه زمان و طولانی شدن آن دیگر وجود ندارد. «فَلَا تَهِنُوا وَتَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَكُمْ وَلَنْ يَتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْ»
⭕️چرا من و تو را تعطیل کردند؟
🔹سیزده سال پیش جریان معاند سلطنت طلب و البته پشتوانه بهائی، شبکه تلویزیونی من و تو را راه اندازی کردند.شبکه ای که در آغاز با هدف و تبلیغ نوعی از لایف استایل و تلاش برای سبک زندگی مدرن پا به عرصه رسانه ای دنیا گذاشت.گردانندگان پشت پرده این شبکه آرام آرام منویات پلید خود را نشان دادند و نقاب از چهره برداشتند و بصورت زیرپوستی به تبلیغ سلطنت و سفیدشویی از چهره رضاخان و تطهیر خاندان پهلوی پرداختند و بعداز آن به سراغ ساخت برنامه هایی بدنبال مظلوم نمایی و تحریف تاریخ ایران رفتند.دلیل اصلی اینکه چرا سردمداران این شبکه به بهانه نداشتن منابع مالی به کار خود پایان دادند این است که طی این سیزده سال و بخصوص در پاییز سال 1401 دریافتند که نقشه های آنان طی این مدت نقش برآب شده و مردم ایران هوشیارتر از آن هستند که بخواهند بازیچه دست جماعتی مزدور شوند و فهمیدند مردم ایران علیرغم تمامی نارضایتی ها و مشکلاتی که دارند برانداز نیستند و اینجا بود که دریافتند دیگر حنایشان رنگ ندارد.قطع به یقین تامین کنندگان منابع مالی شبکه من و تو دلسوز و هواخواه مردم ایران نبودند بلکه جاسوس ها و ضدانقلاب هایی بودند که صرفا به دنبال اهداف منفعت طلبانه ی خود قدم به این عرصه گذاشته بودند و سعادت مردم ایران و رفاه آن ها برایشان ارزشی نداشت.
🔸به هر حال این شبکه تمام شد اما وظیفه مسئولین و سیاستگذاران ایرانی این است که بدانند هجمه های ضدانقلابی تمام شدنی نیست و لذا باید بر آموزش همگانی برای نسل جوان کشور خارج از رویه ها و شیوه های مرسوم و متداول اقدامات لازم را بعمل آورند تا این نسل در برابر این هجمه ها واکسینه شود.
⭕️بصیرت انقلابی و ناکامی ائتلاف نفاق و استکبار
🔹همواره هر گاه اسلام توانسته است نظر اکثریت جامعه را بدست بیاورد جریان نفاق هم با پدیدار شدن حکام و بزرگان اسلام رشد کرده اند و خود را در زمره افراد مومن و معتقد جا زده اند.
🔸اولین روز های حاکمیت پیامبر(ص) به عنوان اولین حکومت اسلامی هم همین گونه مواجه با منافقین بود به طوریکه قرآن کریم در مورد خطر آنها به پیامبر فرمود: لا تعلمهم نحن نعلمهم-تو آنها را نمی شناسی ما آنهار را می شناسیم.
🔹در ادوار مختلف، چه آنگاه که حاکمان سرزمین های اسلامی نظیر پیامبر و امیر المومنین بودند و چه آنگاه که منافقین با چهره به ظاهر اسلامی بر سرزمین های اسلامی حکم رانده اند نفاق به صورت های مختلفی ظاهر گشته است و همواره خود را ترمیم کرده و روش جدید تری را برای به دست گرفتن سرنوشت مردم اتخاذ کرده است بطوری که مشاهده می شود در زمان حاکمیت معاویه نفاق ایجاب می کرد که معاویه نماز بخواند، منبر برود و مردم را به تقوای الهی توصیه کند و دوره کنونی انقلاب اسلامی هم منافقین به صورت های مختلف چهره عوض کردند که در هر دوره به نوبه خودش ضربه هایی به جامعه اسلامی وارد کرده اند هر چند که ملت با بصیرت ایران اسلامی هر بار توانسته اند منافقین را ناکام بگذارند، در این میان انتخابات اسفندماه یکی از حساس ترین فراز های تاریخ انقلاب اسلامی است که ان شاء الله ملت با بصیرت با حضور پرشور خود، نقشه های پیچیده ائتلاف منافقین و استکبار را نقش بر آب خواهند کرد.
⭕️وقتی حکام سعودی سر عقل می آیند
🔹پادشاه و ولیعهد سعودی در پیامی به رئیس جمهور ایران ، فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفتند.
🔸نکته جالب این که بن سلمان تا همین چند سال پیش، معتقد بود ایران به دنبال تلاش جهت ظهور امام دوازدهم شیعیان است و نمی شود با آن تعامل کرد و همچنین به صراحت اعلام کرد جنگ را به داخل این کشور می کشاند.
🔹اما تهران با صبر و حوصله و حمایت از متحدش در یمن، سعودی را به این نتیجه رسانید که جنگ افروزی هایش به ثمر نمی رسد و باید واقعیتی به نام محور مقاومت را بپذیرد.
🔸البته مدعیان کم سواد اما پرمدعایی مثل محمود سریع القلم هم بودند که ادعا کردند ایران برای تعامل با سعودی، یمن را معامله کرده است.
🔹حال که حدود یکسال از برقراری مجدد روابط میان ایران و سعودی گذشته، بهتر می توان قضاوت کرد که کدام کشور از سیاست های خود کوتاه آمده است.
⭕️انقلاب؛ عامل اعتلای «بخش خصوصی»
🔹رهبران انقلاب اسلامی از ابتدا -بر اساس فقه اسلام- مالکیت خصوصی را گرامی داشتهاند. امام خمینی(ره) بارها در دههی 1360 تذکر دادند که دولت جایی که بازار توان ورود دارد، مداخله نکند. رهبر معظم انقلاب نیز -که آن روزها رئیسجمهور بودند- اقدامات موثری در برابر طرفداران «مصادرههای افراطی» انجام دادند. پس از آن نیز آیتالله خامنهای(مدظله العالی) همواره مهمترین پشتیبان توسعه و توانبخشی «بخش خصوصی» بودند. این جایگاه ویژهی بازار، مالکیت خصوصی و اقتصاد مردمی در نگاه امامین انقلاب باعث شده است روندها و آمارهای خوبی از ارتقا و اعتلای بخش خصوصی در کتاب تاریخ اقتصاد ایران بهثبت برسد. صادرات غیرنفتی ایران از 500 میلیون دلار در سال 1357 به حدود 45 میلیارد و 500 میلیون تومان در سال 1400 رسیده است و موجودی سرمایه خالص بخش صنعت نیز از 8.2 هزار میلیارد تومان به 26.3 هزار میلیارد تومان (به قیمت ثابت سال 1376) ارتقا یافته است.
⭕️صعود 45 ساله
🔹انقلاب اسلامی اگر چه انقلابی اقتصادی نبود اما از همان ابتدا رهبرانش، به دنبال بهبود وضع رفاه عموم مردم بودند. امام خمینی(ره) آرمانش، ایجاد صنعت غیروابسته و قوی بود. به همین خاطر همواره در دوران پهلوی به صنعت وابستهی مونتاژی انتقاد میکردند. رهبر معظم انقلاب نیز همواره بر ضرورت و اهمیت اقتصاد تاکید کردهاند. در دههی 1390 هر سال، شعار سال را اقتصادی تعیین کردند. بارها اعلام کردند که اولویت اول کشور تا اطلاع ثانوی اقتصاد است و در بیانیهی گام دوم نیز تاکید کردند که اگرچه اقتصاد هدف نیست اما وسیلهای است که بدون آن نمیتوان به اهداف انقلاب اسلامی دست یافت. با این توضیحات، این پرسش ایجاد میشود که عملکرد انقلاب اسلامی در حوزهی اقتصادی چگونه بوده است. پاسخ اجمالی آن است که نسبت به روز آغاز انقلاب و نسبت به عملکرد پهلوی، وضعیت اقتصاد بهبود چشمگیری داشته است و توفیقات اقتصادی جمهوری اسلامی قابل قیاس با پهلوی نیست اما در مقایسه با آرمانهای انقلاب و مطلوب مدنظر رهبران انقلاب، هنوز فاصله بسیار است.