⭕️سفارش امام خمینی ( ره ) برای انتخابات
🔹 یکی از اصول مستحکم و غیر قابل خدشه که در اسلام بر سایر اصول و قواعد حاکم است موضوع حق انتخاب و تعیین سرنوشت توسط خود مردم است . در شریعت اسلام حق انتخاب دین، نوع حکومت و انتخاب همه مسئولان بر عهده خود مردم است.
🔸امام راحل در طول عمر پربرکت خود و پس از پیروزی انقلاب اسلامی سخنان ارزشمندی درباره اهمیت انتخابات در جمهوری اسلامی ، وظایف و معیارهای انتخاب شنوندگان ، لزوم شرکت در انتخابات ، اخلاق انتخاباتی و ... داشته اند. امام راحل به مناسبت انتخابات سومین دوره مجلس شورای اسلامی پیامی صادر ، که در بخشی از آن می فرمایند : (( یکی از اهداف شوم و پلیدی که همواره مورد توجه استکبار جهانی و نوکران خارجی و داخلی آنان بوده است ، دور کردن مردم از صحنه های انقلاب و گسستن پیوندهای پولادین آنان با آرمانهای اسلام بوده است، که در راه تحقق آن به انواع حیله ها و ترفندهای گوناگون متوسل شده اند که بحمدا... سرشان به سنگ خورده است.))
⭕️((شوراي نگهبان امين مردم ))
🔹در نظام جمهوري اسلامي شوراي نگهبان از جايگاه ويژه اي برخوردار است .
و در ايام انتخابات بيشترين انتقادها و توهين ها را مي شنود ولي قاطع عمل مي كند و از كسي دستور يا سفارش را نمي پذيرد به خصوص در انتخابات اخير كه با رد صلاحيت برخي از چهره هاي مهم اين را ثابت كرد كه با كسي تعارف ندارد و در خصوص رد صلاحيت هاهم سخنگوي شوراي نگهبان گفت كه ما حق اعلام دلائل رد صلاحيت را در عموم مردم نداريم ما فقط به خود نماينده اعلام مي كنيم .
🔸اما نكته جالبي كه در اين يادداشت در صدد بيان آن هستم اين است اقدام قابل تقديري از سوي شوراي نگهبان صورت گرفت و آنهم اينكه شوراي نگهبان همه معترضين به عدم احراز صلاحيت ها را دعوت كرده تا مستندات خود را براي دفاع از خود در باره رد صلاحيتشان بياورند .
به حدود 7 هزار نفر فراخوان داده است و حدود 4700 نفر در شوراي نگهبان حاضر شدند و حدود 2 هزار نفر نه تلفن را جواب داده اند نه كسي در منطقه آنها را مي شناسد .
اين اقدام بجا و شايسته مهر تائيدي بر اقدامات شوراي نگهبان مي باشد كه هميشه حافظ و امين رأي مردم مي باشد.اين اقدامات اگر درست در فضاي رسانه اي منعكس شود مي تواند اعتماد مردم را به نظام اسلامي و كارگزاران آن بيشتر كند
⭕️کمپینی به نام « رأي بی رأي »
🔹برخی عامدانه و عالمانه تابع شعار « اصلاح طلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا » به دنبال مشروعیت زدایی از نظام سیاسی کشور هستند و این گونه تصور می کنند که با کاهش محسوس مشارکت شهروندان در انتخابات، مشروعیت نظام سیاسی کشور زیر سؤال می رود و پایه هاي نظام سیاسی تضعیف می شود.
🔸در بین این افراد هم افرادي حضور دارند که هیچ گاه در انتخابات جمهوري اسلامی شرکت نکرده اند و هم افرادي که علیرغم مشارکت در ادوار پیشین به این نتیجه رسیده اند که مشارکت آنان تغییر ملموس مورد نظر آنان در کشور را ایجاد نکرده و مدعی هستند که انتخابات بی فایده است،حضور دارند. شاید این عده هدفی هم براي مشروعیت زدایی از نظام سیاسی نداشته باشند و بی فایده دانستن انتخابات آنان را به سمت چنین گزینه اي متمایل کرده است. گروه اول همان دشمنان قسم خورده و فریب خورده ي این نظام هستند که تاب پیشرفت هاي این نظام مقدس در زمینه هاي مختلف را ندارند و از هر فرصتی و با هر روش و وسیله اي براي ضربه زدن به این نظام و مردم استفاده می کنند. گروه دوم که تصور می کنند با عدم مشارکت و عدم اعمال حق مشارکت در انتخابات، از نظام سیاسی کشور مشروعیت زدایی می کنند، حتما باید به این نکته توجه کنند تا زمانی که صندوق آرا و امکان رقابت نسبی وجود دارد، مشارکت ولو پایین، باعث مشروعیت زدایی از نظام سیاسی نخواهد شد؛ نه در ایران و نه در هیچ کجاي دنیا.
🔹در همه جا فراز و فرود هاي سیاست برمشارکت مردم در جایی که انتخابات وجود دارد، تاثیر می گذارد و گاهی آن را زیاد و گاهی هم کم می کند، اما تا زمانی که صندوق راي هست و مشارکت حداقلی و رقابت نسبی هم وجود دارد، عدم شرکت در انتخابات توسط عده اي ولو عده اي قابل توجه، سبب مشروعیت زدایی از نظام سیاسی کشور نخواهد شد و آنان در انتخابات بعد حتما به انتخابات باز خواهند گشت. و به این نکته از سخنان مقام معظم رهبري باید اشاره کرد که شرکت نکردن در انتخابات همان سیاست راهبردي دشمن است و این مطلب براي این گروه از افراد باید طبق نظرات رهبري جهاد تبیین شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پاسخ به شبهات انتخابات
🗳 چرا رای بدهیم؟
- جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"(رعد -11)
خدا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند
#انتخابات_مردم
👈 چه کسانی از #یاران امام عصر عجّل الله هستند⁉️
⬅️ از ویژگیهای مهم یاران امام زمان عجّل الله، #ولایتمداری و #ولایتپذیری است .
🌼 #یاران_حضرت ، ایشان را به شایستگی میشناسند و به او اعتقاد دارند ، امام سجاد علیه السلام میفرماید: «اَلْقائِلینِ بِاِمامَتِهِ؛ آنان قائل به امامت امام مهدى عجّل الله هستند . البته این معرفت ، فقط شناخت شناسنامهای نیست بلکه معرفتِ به حقِّ ولایت است .
🔴🔴 نمونهٔ بارز #ولایتمداری را میتوان در سپاه حسین بن علی علیهما السلام در روز عاشورا دید.
⬅️⬅️ یاران امام زمان عجّل الله نیز، عاشق مولای خود هستند و به فرمودهٔ پیامبر اکرم ﷺ در پیروی از مولای خود، تلاشگر و کوشایند ، آنان بازوان پُرتوان امام و مطیع محض او هستند.
✅ تمام تلاششان اجرای فرامین امام است ، #مُجِدُّونَ_فِی_طاعَةِ_اللّهِ_وَ_طاعَتِهِ؛
🔻🔻🔻🔻
🔹تلاشکننده در طاعت خدا و طاعت امام هستند؛
🔹دستور و خواست امام، محور تمام حرکات آنان است؛
🔹در مسیر کمک به اهداف او قدم بر میدارند؛
🔹و با انگشت اشارهٔ او حرکت میکنند.
🔴🔴 ای شیعه : اگر به تو بگویم که یکی از خواستههای مهم امام زمان عجّل الله از شیعیانش ، گناه نکردن است ، آیا حاضری به خاطر خواست و شادی امامت گناهانی که مانع ظهور اوست را ترک کنی⁉️
⬅️ این یکی از آزمونهای ولایت پذیریست‼️
⭕️سلام بر روشنی روزگاران
🔹گل سرسبد ایام ماه شعبان و نقطه وصل عاشقان، روز نیمه شعبان است که جهان مزین شده است به نور وجود آخرین حجت خدا و ذخیره انبیاء و اولیاء، حضرت ولیعصر مهدی موعود (عج). روزی که موعود انبیاء و اولیاء از راه رسید و بشارتی شد برای روزگار آخرالزمان که جهان تشنه از راه رسیدن منجی عالم بشریت میشود.
🔸در روایات متعدد از نبی خاتم حضرت محمد مصطفی (ص) و ائمه معصومین (ع)، بشارت داده شده است که امام عصر (عج) پس از طی دوره غیبت کبری و در هنگامه ظهور، جهان را از عدل و داد پُر میکند، همانطور که از ظلم و ستم پر شده است.
بر همین اساس، تاکید شده است که «انتظار فرج» برترین و با ارزشترین اعمال است، اما معنای «انتظار فرج» چیست؟
«انتظار فرج، انتظار گشایش است و نه صرفاً انتظار ظهور امام؛ روایتی در عیون دراین باره از پیامبر(ص) نقل شده است که «افضل اعمال امتی انتظار الفرج من الله»؛ یعنی هر وقت انسان منتظر گشایش باشد، افضل اعمال است.
⭕️صندوق بینالمللی پول: افزایش تولید نفت ایران فراتر از انتظارات بود
🔹 صندوق بینالمللی پول افزایش برآورد خود از رشد اقتصادی ایران را ناشی افزایش بیش از انتظار تولید نفت ایران عنوان کرد.
🔸 بر اساس برآورد جدید این نهاد بینالمللی، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال قبل از آن به ۵.۴ درصد رسیده است. این در حالی است که صندوق بینالمللی پول پیش از این برآورد کرده بود که رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ به ۳ درصد خواهد رسید.
🔹 صندوق بینالمللی پول همچنین پیشبینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داده و به ۳.۷ درصد رسانده است. در گزارش ماه اکتبر ۲۰۲۳ این سازمان رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیشبینی شده بود.
🔸 بر اساس دادههای صندوق بینالمللی پول، تولید نفت ایران در سال جدید میلادی از ۲.۷ میلیون بشکه در روز عبور کرده که ۷۰۰ هزار بشکه بیشتر از سال ۲۰۲۰ (دولت گذشته) است.
⭕️اعتراف به ناتوانی و سردرگمی و نگرانی دولت آمریکا در برابر یمنیها
🔹مقامات آمریکایی تاکید کردند که دولت بایدن در خصوص چگونگی افزایش فشار بر نیروهای مسلح یمن با سختی و دشواری روبرو است.
🔸این باور در درون دولت آمریکا وجود دارد مبنی بر اینکه به کارگیری نیروی زور(تجاوزات نظامی به یمن) به تنهایی تاثیرگذار نیست.
🔹هنوز مشخص نیست که آیا آمریکا، رویکرد نظامی خود را در قبال نیروهای مسلح یمن تغییر خواهد داد یا خیر؟
🔸با ادامه حملات نیروهای مسلح یمن، نگرانی در داخل دولت بایدن با وجود ضربات آمریکا افزایش یافته است.
🔹معتقدیم که نیروهای مسلح یمن به وعده خود مبنی بر توقف حملات در صورتی که اسرائیل جنگ علیه غزه را متوقف کند، عمل خواهند کرد.
⭕️آیا مجلس یازدهم موافق حذف ارز ترجیحی بود؟
🔹موضع مجلس حذف ارز ترجیحی منوط به اجرایی شدن طرح کالابرگ الکترونیک برای حفظ قدرت خرید مردم است. حذف ارز ترجیحی همانطور که کارشناسان اقتصادی کشور آن را ضروری میدانستند و رهبر معظم انقلاب نیز در شهریور 1402 در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت آن را تأیید کرده و کار لازمی دانستند، برای جلوگیری از فساد و برای کنترل و تثبیت قیمت ارز تصمیم انکارناپذیری بود.
🔸یکی از دلایل اصلی جهش قیمت ارز، اختلاف قیمت رسمی و دولتی ارز با قیمت بازار آزاد است که باعث رانت بسیار زیاد برای گیرندگان ارز دولتی شده و در نتیجه موجب افزایش تقاضای ارز و کاهش عرضۀ ارز صادرات به بازار رسمی میشود. علاوه بر آن کالا با ارز ترجیحی تولید میشود؛ اما بر اساس قیمت بازار ارز دست مصرفکننده میرسد.
🔹پس حذف ارز ترجیحی به تعبیر رهبر معظم انقلاب «کار لازمی» بود؛ اما چون مجلس یازدهم معتقد بود این تصمیم ضروری و لازم، موجب شوک به بازار میشود، باید یارانۀ ناشی از ارز ترجیحی را بهجای دلالها به مردم و مصرفکننده داد. بنابراین، حذف آن را در قانون بودجۀ 1401 منوط به اجرای کالابرگ الکترونیکی کرد. به این معنا که ابتدا زیرساخت کالابرگ الکترونیکی فراهم و سپس ارز ترجیحی حذف شود. لذا بهتر بود دولت تا فراهم شدن زیرساختهای کالابرگ، ارز ترجیحی را حذف نمیکرد تا مردم دچار مشکل نشوند و پس از فراهم شدن زیرساخت، شاهد اجرای یک طرح بسیار موفق میبودیم، با کمترین مشکل برای مردم.
⭕️آرمانِ ساخت «اقتصاد قوی ملی»
🔹در چنین جهانی که ابرقدرتها هر جا به نفعشان است از «جهانیشدن» دم میزنند و هر جا نفع اقتصادیشان دیگر ایجاب نمیکند، سیاستهای «تقویت اقتصاد ملی» را دنبال میکنند،رهبر حکیم انقلاب همواره نسبت به «جهانیشدن» تذکر دادهاند و بر تقویت اقتصاد ملی تاکید کردهاند. ایشان در فروردین سال 1394 یکی از مهمترین و بزرگترین چالشهای کشور را «اقتصاد ملی» دانستند و راهکارهایی برای تقویتش ارائه کردند. البته در سال 1397 نیز فرمودند «تحریم اقتصادی» شکنندهتر از «اقتصاد ملی» ماست که تجربه نشان داد چنین بود. خود آمریکاییها اعتراف کردهاند که تحریمها نتوانستند باعث فروپاشی اقتصاد ایران شوند. اما همچنان با مطلوب رهبر معظم انقلاب فاصله داریم. به همین دلیل ایشان در دیدار با مردم آذربایجان شرقی وقتی خواستند نقاط ضعف کشور را اعلام کنند، اولین نقطهی ضعف، نداشتن یک اقتصاد ملی قوی بود. بر اساس منطق اقتصادی بیانیهی گام دوم، میتوان گفت اولویت اول کشور و مهمترین آرمان امروز ما (بر اساس تقدم زمانی) «تقویت اقتصاد ملی» است.
⭕️چرا رأی دادن به معیشت ما مربوط است!؟
🔹شاید این پرسش وجود داشته باشد که «رای دادن، چه اثری بر معیشت و زندگی ما دارد؟» برای پاسخ دادن به این پرسش «بررسی عملکرد اقتصادی مجلس فعلی» است. هم میتوان آثار مثبت و منفی اقتصادی این مصوبهها را بررسی کرد. همچنین میتوان دید اگر این طرحها تصویب و پیگیری نمیشد، اقتصاد ما امروز چه وضعیتی داشت!؟ واقعیت این است که از تسهیل در صدور مجوزها، تا اصلاح قانون بانک مرکزی، قانون مبارزه با قاچاق، قانون مالیات بر عایدی سرمایه و ... در زندگی اقتصادی ما مستقیماً موثر هستند؛ اگر چه خودمان ندانیم. مجلس ضعیف، میتواند معیشتسوز باشد و مجلس قوی نیز مقدمات رشد اقتصادی و عدالت را فراهم میآورد.
🔸بنابراین ضروری است با دقت و توجه به دانش اقتصادی نمایندگان – رأی بدهیم و شعارهای اقتصادی ایشان را خوب بررسی کنیم. برای عیارسنجی این شعارها نیز میتوان سیاستهای پیشنهادی نامزدها را با مطالبات اقتصادی رهبر معظم انقلاب مقایسه کرد.
⭕️بازار ایدههای اقتصادی نمایندگان مجلس
🔹هر روز که میگذرد به انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیکتر میشویم. تنور انتخابات داغ شده و نامزدهای انتخاباتی چون میدانند مسئلهی اول مردم اقتصاد است، شعارهای اقتصادی میدهند و ایدههای اقتصادی مطرح میکنند. در این آشفتهبازار ایدهها گاهی هم دیدگاههای خوب اقتصادی که درمان درد اقتصاد ایران هستند پیدا میشود، اما در مقابل به وفور نیز شاهد انتشار شبهعلم، حرفهای غلط، ایدههای آسیبزا و ادعاهای عوامفریبانه هستیم. بنابراین خوب است شاخصهایی داشته باشیم تا با آنها بتوانیم عیار ادعاهای اقتصادی نامزدهای انتخابات مجلس را بسنجیم. در این گزارش مبتنی بر بیانات و مطالبات اقتصادی رهبر معظم انقلاب و همچنین واقعیتهای اقتصاد ایران، چهار محور مهم ارائه شده است: یکی موضع نامزدها در مورد بخش خصوصی و تصدیگری دولت، دیگری در مورد مسئلهی ناترازیهای اقتصاد ایران، سومی در مورد سیاست ارزی و چهارمی هم در مورد سیاستهای مربوط به سطح عمومی قیمتها و مسئله تورم. با این محورها میتوان نامزدهای مطلوب را یافت.
⭕️معجزه حضور در گام اول و دوم انقلاب اسلامی
🔹همانگونه که جمهوری اسلامی در چهل و پنج سال پرافتخار گذشته، با معجزه حضور پرشور و آگاهانه مردم و مشارکت واقعی آنان در اداره جامعه از بحران سازی هایی که جهان خصم در مقابل انقلاب اسلامی ساخته و پرداخته کرده بود، با موفقیت عبور نموده و در مسیر پیشرفت قرار داشته است؛ در ادامه و در مسیر تحقق آرمان بزرگ تمدن سازی نوین اسلامی نیز به قوت و قدرت بیشتری تداوم خواهد یافت. بدون تردید از علل مهم وجود نقاط ضعف و مشکلات موجود کشور بویژه در حوزه های اقتصادی و فرهنگی، فاصله گرفتن برخی از دولتمردان و سیاست ها از مردم محوری و مردم داری بوده است. اساس و بنیان حکمرانی در نظام جمهوری اسلامی، مردم هستند؛ آنانی که نیک می بینند، نیک ادراک می کنند، نیک می سنجند و تحلیل می کنند و نیک تصمیم می گیرند و نیک انتخاب می کنند. همانگونه که علت العلل موفقیت های انقلاب اسلامی در چهل و پنج سال گذشته، مشارکت معجزه گون مردم بوده است؛ علت العلل مشکلات و نقاط ضعف موجود، نیز دوری برخی از مسئولان از مردم و ارزش های انقلابی بوده است.
⭕️پیش به سوی مشارکت پرشور اسفندی
🔹نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام مردمسالار دینی- انقلابی است که در تعامل فعال، خلاق و هوشمند با جامعه،لایهها، گروهها و طبقات اجتماعی ایران قرار دارد، از این رو شکل برگزاری انتخابات در ایران سمت و سوی انتخاب اصلح را دارد، در درون جبهة انقلاب، طیفی از سلایق وجود دارد،این صداهای مختلف باید به درستی به گوش مردم برسد تا آنها بتواند انتخاب اصلح را انجام دهند.رسیدن صدای اصلح به مردم علاوه بر افزایش مشارکت میتواند صداهای بیقاعده، رادیکال و ضد انقلاب را نیز تحت تاثیر قرار داده و لایههای گوناگون اجتماعی را به سوی مبانی اصلی انقلاب اسلامی هدایت کند.
⭕️دشمن نتوان ضعیف و بیچاره شمرد
🔹چرایی تمرکز شبکههای ضد ایرانی و دشمنان نظام و انقلاب اسلامی بر القای گزاره «رأی نمیدهم» و تحریم انتخابات، معلول عوامل متعددی است و شاید مهمترین دلیل این دست و پا زدنهای رسانهای برای تضعیف انتخابات به عنوان مهمترین مظهر مردمسالاری در کشور را بتوان تضعیف موقعیت دولت و مجلس در سطح منطقهای و جهانی دانست.
🔸آنچه مسلم است اینکه افول و ضعف قدرت چانهزنی ایران در منطقه و جهان و متعاقب آن عقبنشینی از منافع ملی کشور، خواسته چندین ساله دشمنان این کشور است و بدون شک نبود یک دولت و مجلس قوی، آنها را در رسیدن به این خواسته کمک میکند. دولت و مجلس ضعیف و مرعوب دشمنان حاصل عدم مشارکت حداکثری و حمایت از قوای کشور و نهادهای تصمیمگیرنده است و چه سازوکاری بهتر از کارشکنی در فرایند انتخابات و یا تحریم انتخابات.
🔹نکته دیگر که باید متناسب با اوضاع اخیر منطقه موردتوجه قرار گیرد، استفاده از فرصت انتخابات اسفندماه 1402 ایران و گره زدن آن با موضوع جبهه مقاومت در منطقه است. در شرایطی که رژیم جعلی اسرائیل علیرغم جنایتهای وحشیانه و نسلکشی برنامه ریزی شده، میدان را به مجاهدان جبهه مقاومت باخته، بدون شک گزینهای که میتواند سرپوشی بر این باخت مفتضحانه بگذارد؛ تضعیف تفکر مقاومت آنهم از سوی بزرگترین حامی محور مقاومت یعنی جمهوری اسلامی ایران است. تحریم انتخابات و نیامدن مردم پای صندوقهای رأی، مستمسک ویژه حامیان ظلم اسرائیلی برای نشان دادن کاهش انسجام مردم و حاکمیت و القای کاهش حمایتهای مردمی از این محور است.
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
و افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
خیلی جاها میشنوید که این دوره انتخابات ، با دوره های قبل فرق داره
میدونید دلیلش چیه؟
قبلا شرایط حساس کشوری اقتضا میکرد که مردم با حضور پرشورشون و انتخاب اصلح ، در انتخابات شرکت کنند
ولی اینبار فرق میکند
به دلیل اینکه دنیا در حال گذر قدرت از غرب به آسیاست
و با توجه به اینکه ایران در جابجایی این قدرت از غرب به آسیا بسیار تاثیر گذاره ، الان همه دنیا حواسش به ماست که ببینه این کشور چقدر پشتوانه مردمی داره
علیرغم تمام تبلیغات منفی برای عدم شرکت در انتخابات، ما باید حواسمون باشه که جایگاه خودمون رو در این نظم نوین مدیریتی جهان تثبیت کنیم
عده ای همه جوره مینالند
یکی از اقتصاد
یکی از بی عدالتی
یکی از شورای نگهبان
یکی میگه چه رأی بدیم چه رأی ندیم اینها خودشون انتخاب میکنند
علیرغم تمام این نارضایتی ها ،
سوال اینجاست
اگر رأی ندیم مشکل حل میشه؟
باید عاقلانه نگاه کنیم
رأی ندادن ما چه آثار منفی در جامعه خواهد داشت و به نفع کیه ؟
و رای دادن ما امکان چه اتفاق بزرگی رو در خون تازه تزریق کردن به قوه مقننه ما در اختیار کشور قرار میده و به نفع مردم خواهد بود
انتخابات اینبار موضوع اوج گرفتن انقلاب در جایگاه جهانیه
آی اونی که نمیخوای رأی بدی
اینکه تو رأی بدی یا ندی این انتخابات برگزار میشه و آدمهاش با رای کم یا زیاد انتخاب میشن
پس رأی ندادن تو ضربه ای به این انقلاب نمیزنه
فقط تو دیگه نمیتونی ادعا کنی که در آینده کشور دخیلی ، دیگه حق اعتراض و گله کردن و غر زدن هم نداری
چون زمانی که باید با رأی دادنت ، آدم درست رو انتخاب میکردی سکوت کردی ، اون موقع هم بایدسکوت کنی و غر نزنی
اگر هم کشور رشد کنه تو در این پیشرفت سهیم نیستی
آدمی که نتونه تاثیر اجتماعی بگذاره شبیه یک آدم مرده است که سود و ضرری نداره برای بقیه
الان زمان اتحاده
الان زمانیه که چشم دنیا به ماست
الان زمانیه که باید با تمام انتقادهایی که به عملکرد مسئولین داریم در این انتخابات شرکت کنیم
اینبار برای وطنمون بیایید پای صندوق
اینبار این انتخابات یک جنگه تمام عیاره
هر کی کوتاهی کنه دشمن سوار کار میشه
آی اونیکه نمیخوای رأی بدی
اگر فردا روزی به خاطر عدم رأی تو ، دشمن ما جرأت کرد که فشارها رو بیشتر کنه و دوباره کشور رو به آشوب بکشه و این وسط عده ای از مردم کشورمون کشته بشن ، بلاشک در خون تک تک اونها شریک خواهی بود
چون با علم بر این قضیه دارم میگم که دشمن منتظر نتیجه انتخاباته
اگر مشارکت کم باشه برنامه داره تا دوباره مملکت رو به آشوب بکشه
اینها تحلیل نیست خبره
دشمن برنامه داره برای این انتخابات
آی اونیکه میگی رأی دادن و ندادن ما ارزشی نداره
اگر ارزش نداشت دشمن چرا هی زور میزنه تو توی انتخابات شرکت نکنی؟
اینها رو گفتم تا اون عزیزانی که نمیخوان رأی بدن با آگاهی کامل از مخاطرات آینده این کارو بکنند و مسئولیتش رو بپذیرند
داریم به اون زمان حساس طلوع خورشید و فجرصادق نزدیک میشیم