⭕️آیا مجلس یازدهم موافق حذف ارز ترجیحی بود؟
🔹موضع مجلس حذف ارز ترجیحی منوط به اجرایی شدن طرح کالابرگ الکترونیک برای حفظ قدرت خرید مردم است. حذف ارز ترجیحی همانطور که کارشناسان اقتصادی کشور آن را ضروری میدانستند و رهبر معظم انقلاب نیز در شهریور 1402 در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت آن را تأیید کرده و کار لازمی دانستند، برای جلوگیری از فساد و برای کنترل و تثبیت قیمت ارز تصمیم انکارناپذیری بود.
🔸یکی از دلایل اصلی جهش قیمت ارز، اختلاف قیمت رسمی و دولتی ارز با قیمت بازار آزاد است که باعث رانت بسیار زیاد برای گیرندگان ارز دولتی شده و در نتیجه موجب افزایش تقاضای ارز و کاهش عرضۀ ارز صادرات به بازار رسمی میشود. علاوه بر آن کالا با ارز ترجیحی تولید میشود؛ اما بر اساس قیمت بازار ارز دست مصرفکننده میرسد.
🔹پس حذف ارز ترجیحی به تعبیر رهبر معظم انقلاب «کار لازمی» بود؛ اما چون مجلس یازدهم معتقد بود این تصمیم ضروری و لازم، موجب شوک به بازار میشود، باید یارانۀ ناشی از ارز ترجیحی را بهجای دلالها به مردم و مصرفکننده داد. بنابراین، حذف آن را در قانون بودجۀ 1401 منوط به اجرای کالابرگ الکترونیکی کرد. به این معنا که ابتدا زیرساخت کالابرگ الکترونیکی فراهم و سپس ارز ترجیحی حذف شود. لذا بهتر بود دولت تا فراهم شدن زیرساختهای کالابرگ، ارز ترجیحی را حذف نمیکرد تا مردم دچار مشکل نشوند و پس از فراهم شدن زیرساخت، شاهد اجرای یک طرح بسیار موفق میبودیم، با کمترین مشکل برای مردم.
⭕️آرمانِ ساخت «اقتصاد قوی ملی»
🔹در چنین جهانی که ابرقدرتها هر جا به نفعشان است از «جهانیشدن» دم میزنند و هر جا نفع اقتصادیشان دیگر ایجاب نمیکند، سیاستهای «تقویت اقتصاد ملی» را دنبال میکنند،رهبر حکیم انقلاب همواره نسبت به «جهانیشدن» تذکر دادهاند و بر تقویت اقتصاد ملی تاکید کردهاند. ایشان در فروردین سال 1394 یکی از مهمترین و بزرگترین چالشهای کشور را «اقتصاد ملی» دانستند و راهکارهایی برای تقویتش ارائه کردند. البته در سال 1397 نیز فرمودند «تحریم اقتصادی» شکنندهتر از «اقتصاد ملی» ماست که تجربه نشان داد چنین بود. خود آمریکاییها اعتراف کردهاند که تحریمها نتوانستند باعث فروپاشی اقتصاد ایران شوند. اما همچنان با مطلوب رهبر معظم انقلاب فاصله داریم. به همین دلیل ایشان در دیدار با مردم آذربایجان شرقی وقتی خواستند نقاط ضعف کشور را اعلام کنند، اولین نقطهی ضعف، نداشتن یک اقتصاد ملی قوی بود. بر اساس منطق اقتصادی بیانیهی گام دوم، میتوان گفت اولویت اول کشور و مهمترین آرمان امروز ما (بر اساس تقدم زمانی) «تقویت اقتصاد ملی» است.
⭕️چرا رأی دادن به معیشت ما مربوط است!؟
🔹شاید این پرسش وجود داشته باشد که «رای دادن، چه اثری بر معیشت و زندگی ما دارد؟» برای پاسخ دادن به این پرسش «بررسی عملکرد اقتصادی مجلس فعلی» است. هم میتوان آثار مثبت و منفی اقتصادی این مصوبهها را بررسی کرد. همچنین میتوان دید اگر این طرحها تصویب و پیگیری نمیشد، اقتصاد ما امروز چه وضعیتی داشت!؟ واقعیت این است که از تسهیل در صدور مجوزها، تا اصلاح قانون بانک مرکزی، قانون مبارزه با قاچاق، قانون مالیات بر عایدی سرمایه و ... در زندگی اقتصادی ما مستقیماً موثر هستند؛ اگر چه خودمان ندانیم. مجلس ضعیف، میتواند معیشتسوز باشد و مجلس قوی نیز مقدمات رشد اقتصادی و عدالت را فراهم میآورد.
🔸بنابراین ضروری است با دقت و توجه به دانش اقتصادی نمایندگان – رأی بدهیم و شعارهای اقتصادی ایشان را خوب بررسی کنیم. برای عیارسنجی این شعارها نیز میتوان سیاستهای پیشنهادی نامزدها را با مطالبات اقتصادی رهبر معظم انقلاب مقایسه کرد.
⭕️بازار ایدههای اقتصادی نمایندگان مجلس
🔹هر روز که میگذرد به انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیکتر میشویم. تنور انتخابات داغ شده و نامزدهای انتخاباتی چون میدانند مسئلهی اول مردم اقتصاد است، شعارهای اقتصادی میدهند و ایدههای اقتصادی مطرح میکنند. در این آشفتهبازار ایدهها گاهی هم دیدگاههای خوب اقتصادی که درمان درد اقتصاد ایران هستند پیدا میشود، اما در مقابل به وفور نیز شاهد انتشار شبهعلم، حرفهای غلط، ایدههای آسیبزا و ادعاهای عوامفریبانه هستیم. بنابراین خوب است شاخصهایی داشته باشیم تا با آنها بتوانیم عیار ادعاهای اقتصادی نامزدهای انتخابات مجلس را بسنجیم. در این گزارش مبتنی بر بیانات و مطالبات اقتصادی رهبر معظم انقلاب و همچنین واقعیتهای اقتصاد ایران، چهار محور مهم ارائه شده است: یکی موضع نامزدها در مورد بخش خصوصی و تصدیگری دولت، دیگری در مورد مسئلهی ناترازیهای اقتصاد ایران، سومی در مورد سیاست ارزی و چهارمی هم در مورد سیاستهای مربوط به سطح عمومی قیمتها و مسئله تورم. با این محورها میتوان نامزدهای مطلوب را یافت.
⭕️معجزه حضور در گام اول و دوم انقلاب اسلامی
🔹همانگونه که جمهوری اسلامی در چهل و پنج سال پرافتخار گذشته، با معجزه حضور پرشور و آگاهانه مردم و مشارکت واقعی آنان در اداره جامعه از بحران سازی هایی که جهان خصم در مقابل انقلاب اسلامی ساخته و پرداخته کرده بود، با موفقیت عبور نموده و در مسیر پیشرفت قرار داشته است؛ در ادامه و در مسیر تحقق آرمان بزرگ تمدن سازی نوین اسلامی نیز به قوت و قدرت بیشتری تداوم خواهد یافت. بدون تردید از علل مهم وجود نقاط ضعف و مشکلات موجود کشور بویژه در حوزه های اقتصادی و فرهنگی، فاصله گرفتن برخی از دولتمردان و سیاست ها از مردم محوری و مردم داری بوده است. اساس و بنیان حکمرانی در نظام جمهوری اسلامی، مردم هستند؛ آنانی که نیک می بینند، نیک ادراک می کنند، نیک می سنجند و تحلیل می کنند و نیک تصمیم می گیرند و نیک انتخاب می کنند. همانگونه که علت العلل موفقیت های انقلاب اسلامی در چهل و پنج سال گذشته، مشارکت معجزه گون مردم بوده است؛ علت العلل مشکلات و نقاط ضعف موجود، نیز دوری برخی از مسئولان از مردم و ارزش های انقلابی بوده است.
⭕️پیش به سوی مشارکت پرشور اسفندی
🔹نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام مردمسالار دینی- انقلابی است که در تعامل فعال، خلاق و هوشمند با جامعه،لایهها، گروهها و طبقات اجتماعی ایران قرار دارد، از این رو شکل برگزاری انتخابات در ایران سمت و سوی انتخاب اصلح را دارد، در درون جبهة انقلاب، طیفی از سلایق وجود دارد،این صداهای مختلف باید به درستی به گوش مردم برسد تا آنها بتواند انتخاب اصلح را انجام دهند.رسیدن صدای اصلح به مردم علاوه بر افزایش مشارکت میتواند صداهای بیقاعده، رادیکال و ضد انقلاب را نیز تحت تاثیر قرار داده و لایههای گوناگون اجتماعی را به سوی مبانی اصلی انقلاب اسلامی هدایت کند.
⭕️دشمن نتوان ضعیف و بیچاره شمرد
🔹چرایی تمرکز شبکههای ضد ایرانی و دشمنان نظام و انقلاب اسلامی بر القای گزاره «رأی نمیدهم» و تحریم انتخابات، معلول عوامل متعددی است و شاید مهمترین دلیل این دست و پا زدنهای رسانهای برای تضعیف انتخابات به عنوان مهمترین مظهر مردمسالاری در کشور را بتوان تضعیف موقعیت دولت و مجلس در سطح منطقهای و جهانی دانست.
🔸آنچه مسلم است اینکه افول و ضعف قدرت چانهزنی ایران در منطقه و جهان و متعاقب آن عقبنشینی از منافع ملی کشور، خواسته چندین ساله دشمنان این کشور است و بدون شک نبود یک دولت و مجلس قوی، آنها را در رسیدن به این خواسته کمک میکند. دولت و مجلس ضعیف و مرعوب دشمنان حاصل عدم مشارکت حداکثری و حمایت از قوای کشور و نهادهای تصمیمگیرنده است و چه سازوکاری بهتر از کارشکنی در فرایند انتخابات و یا تحریم انتخابات.
🔹نکته دیگر که باید متناسب با اوضاع اخیر منطقه موردتوجه قرار گیرد، استفاده از فرصت انتخابات اسفندماه 1402 ایران و گره زدن آن با موضوع جبهه مقاومت در منطقه است. در شرایطی که رژیم جعلی اسرائیل علیرغم جنایتهای وحشیانه و نسلکشی برنامه ریزی شده، میدان را به مجاهدان جبهه مقاومت باخته، بدون شک گزینهای که میتواند سرپوشی بر این باخت مفتضحانه بگذارد؛ تضعیف تفکر مقاومت آنهم از سوی بزرگترین حامی محور مقاومت یعنی جمهوری اسلامی ایران است. تحریم انتخابات و نیامدن مردم پای صندوقهای رأی، مستمسک ویژه حامیان ظلم اسرائیلی برای نشان دادن کاهش انسجام مردم و حاکمیت و القای کاهش حمایتهای مردمی از این محور است.
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
و افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
خیلی جاها میشنوید که این دوره انتخابات ، با دوره های قبل فرق داره
میدونید دلیلش چیه؟
قبلا شرایط حساس کشوری اقتضا میکرد که مردم با حضور پرشورشون و انتخاب اصلح ، در انتخابات شرکت کنند
ولی اینبار فرق میکند
به دلیل اینکه دنیا در حال گذر قدرت از غرب به آسیاست
و با توجه به اینکه ایران در جابجایی این قدرت از غرب به آسیا بسیار تاثیر گذاره ، الان همه دنیا حواسش به ماست که ببینه این کشور چقدر پشتوانه مردمی داره
علیرغم تمام تبلیغات منفی برای عدم شرکت در انتخابات، ما باید حواسمون باشه که جایگاه خودمون رو در این نظم نوین مدیریتی جهان تثبیت کنیم
عده ای همه جوره مینالند
یکی از اقتصاد
یکی از بی عدالتی
یکی از شورای نگهبان
یکی میگه چه رأی بدیم چه رأی ندیم اینها خودشون انتخاب میکنند
علیرغم تمام این نارضایتی ها ،
سوال اینجاست
اگر رأی ندیم مشکل حل میشه؟
باید عاقلانه نگاه کنیم
رأی ندادن ما چه آثار منفی در جامعه خواهد داشت و به نفع کیه ؟
و رای دادن ما امکان چه اتفاق بزرگی رو در خون تازه تزریق کردن به قوه مقننه ما در اختیار کشور قرار میده و به نفع مردم خواهد بود
انتخابات اینبار موضوع اوج گرفتن انقلاب در جایگاه جهانیه
آی اونی که نمیخوای رأی بدی
اینکه تو رأی بدی یا ندی این انتخابات برگزار میشه و آدمهاش با رای کم یا زیاد انتخاب میشن
پس رأی ندادن تو ضربه ای به این انقلاب نمیزنه
فقط تو دیگه نمیتونی ادعا کنی که در آینده کشور دخیلی ، دیگه حق اعتراض و گله کردن و غر زدن هم نداری
چون زمانی که باید با رأی دادنت ، آدم درست رو انتخاب میکردی سکوت کردی ، اون موقع هم بایدسکوت کنی و غر نزنی
اگر هم کشور رشد کنه تو در این پیشرفت سهیم نیستی
آدمی که نتونه تاثیر اجتماعی بگذاره شبیه یک آدم مرده است که سود و ضرری نداره برای بقیه
الان زمان اتحاده
الان زمانیه که چشم دنیا به ماست
الان زمانیه که باید با تمام انتقادهایی که به عملکرد مسئولین داریم در این انتخابات شرکت کنیم
اینبار برای وطنمون بیایید پای صندوق
اینبار این انتخابات یک جنگه تمام عیاره
هر کی کوتاهی کنه دشمن سوار کار میشه
آی اونیکه نمیخوای رأی بدی
اگر فردا روزی به خاطر عدم رأی تو ، دشمن ما جرأت کرد که فشارها رو بیشتر کنه و دوباره کشور رو به آشوب بکشه و این وسط عده ای از مردم کشورمون کشته بشن ، بلاشک در خون تک تک اونها شریک خواهی بود
چون با علم بر این قضیه دارم میگم که دشمن منتظر نتیجه انتخاباته
اگر مشارکت کم باشه برنامه داره تا دوباره مملکت رو به آشوب بکشه
اینها تحلیل نیست خبره
دشمن برنامه داره برای این انتخابات
آی اونیکه میگی رأی دادن و ندادن ما ارزشی نداره
اگر ارزش نداشت دشمن چرا هی زور میزنه تو توی انتخابات شرکت نکنی؟
اینها رو گفتم تا اون عزیزانی که نمیخوان رأی بدن با آگاهی کامل از مخاطرات آینده این کارو بکنند و مسئولیتش رو بپذیرند
داریم به اون زمان حساس طلوع خورشید و فجرصادق نزدیک میشیم
#بنام خدا
دعوتنامه
سلام و نور
در طلیعه بهار قرآن و همزمانی آن با بهار طبیعت هستیم.
این بدان معناست که خداوند عالِم عالَم در مبنای خلقت و در حقیقت عبودیت، انسان را موجودی نیازمند به نوگرایی آفریده و از پسِ آن، شکوفایی را مسیری برای سعادت مخلوق خود مقدر کرده است.
در آستانه این بهاران مجلل، ایران اسلامی بهار دیگری را نیز پیش رو دارد، تا فصلی نو در آوردگاه ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مقدمه ای باشد برای شکوفایی بیشتر و بهتر عظمت و قدرت این خاک لاله خیز.
خاکی که با خون بهترین انسان ها از سرآغاز انقلاب تا دوران دفاع مقدس... تا دوران دفاع از حرم... و تا امروز... و تا فردا... آبیاری شده و خواهد شد.
یکی از بهترین این انسان ها حاج قاسم سلیمانی، یادمان داد که #جمهوری_ اسلامی _حرم_است و زیر پرچم رهبر حکیم و فرزانه انقلاب بودن شاخصه ای است برای آن کسی که شعار #من_خادم_حرمم سر می دهد.
بدینوسیله از عموم هموطنان و همشهریان عزیز برای شرکت گسترده در انتخابات روز ۱۱ اسفند دعوت به عمل می آورد.
بی تردید این حضور باشکوه و دشمن شکن برگ زرین دیگری در کارنامه ایرانیان و تقویم حماسه آفرینی مردم ولایتمدار ثبت خواهد نمود.
⭕️ قطار انقلاب بسوی ایستگاه پایانی!
🔸نزدیک به پنج دهه از حرکت قطار انقلاب می گذرد و این قطار از ایستگاههای مختلفی به سلامت عبور کرده است، ایستگاه جنگ، ایستگاه مقابله با تجزیه طلبان، ایستگاه مبارزه با منافقین، ایستگاه انتخابات در ادوار مختلف ریاستجمهوری، مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری.
در این مسیر گاهی سرعت قطار تند و سریع و گاهی هم کند و آرام بوده است، موانع و مشکلات حرکت قطار را کند کرده اما متوقف نشده است. اما نکته قابل توجه و مهم این است که ریل گذاری مسیر این قطار توسط چه کسی و به کدام سمت و سو کشیده شده است؟
🔹معمار کبیر انقلاب فرمودند:«انقلاب اسلامی مردم ایران نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمداری حضرت حجت - ارواحنا فداه - است»
آری مقصد این قطار و ایستگاه پایانی آن باید منتهی به ظهور حضرت شود. لذا رهبر عظیم الشأن انقلاب نیز تا کنون قطار را به همین سمت هدایت نموده است.
🔻عزیزان ریل گذاری مسیر به درستی انجام شده، لوکوموتیوران نیز بدرستی در حال هدایت قطار است، لکن این قطار سوخت لازم دارد و سوخت آن را هم مردم تامین می کنند. مردم اگر همراهی کنند که تا کنون نیز خوب همراهی کرده اند فاصله ما تا ایستگاه پایانی نزدیکتر خواهد شد. مردم با مشارکت در انتخابات و انتخاب های خود نقش بسزایی در سرعت گیری این قطار و یا برعکس کند شدن سرعت آن دارند.
🔻دشمن تا کنون تلاش های بسیاری برای توقف این قطار انجام داده که نا موفق بوده است و به این نتیجه رسیده که باید مردم را از همراهی با این انقلاب باز دارد و از این قطار پیاده کند، تمام فشار های اقتصادی و عملیات ترکیبی او در فضای مجازی نیز در همین راستا است. چرا که با رسیدن این قطار به ایستگاه پایانی خود سرنوشت جهان به نفع مستضعفان و به ضرر مستکبران تغییر خواهد کرد، برای همین است که آنها تلاش می کنند که مردم پای صندوقهای رای نیایند تا جلوی حرکت این قطار گرفته شود و به نقطه پایانی نابودی تمدن غرب نرسد، آری هموطن ارزش رای من و تو به اندازه تغییر در آینده بشریت خواهد بود، نسبت آن بی تفاوت نباشیم
#من_رای_می_دهم
⁉️ بیرق یا بیرق دار!!
✍ دکتر محمدجعفر طالب پور
1️⃣ یکی از دوستان، در احوالات یکی از بزرگان که ارادت بالایی به امام حسین (ع) و اهتمام ویژه ای به عزاداری آن حضرت داشته است، نقل می کرد که به همراه تعدادی از شاگردان از مسیری عبور می کردند. در بین راه با گروه اندکی مواجه می شوند که با دست داشتن بیرق هیئتی، در حال عبور از مسیر اند. خونسردی آن عالم، در برخورد با این گروه برای شاگردان باعث تعجب می شود چون وی همواره احترام خاصی به پرچم و بیرق عزای حسین ابن علی (ع) داشته است. وقتی علت را از ایشان سوال می کنند. جواب می دهد که اگرچه این بیرق به نام امام حسین (ع) مزین بود، اما من دقت کردم افرادی که زیر این بیرق تجمع کرده اند، افرادی اند که وجهه خوبی در میان مردم ندارند، به مسائل خلاف شرع مشهورند و هدفشان هم عزاداری برای امام حسین (ع) نبود، بلکه قصد سوء استفاده از این موضوع را دارند. بنابراین اگر من به بیرق آنها احترام می گذاشتم، به معنی تایید آنها بود.
2️⃣ سالها قبل و در دوران دانشجویی، با یکی از فعالان سیاسی که قصد نامزدی در انتخابات مجلس شورای اسلامی داشت، گفتگویی داشتم. گفتگو حول و حوش مسئله انتخابات بود و البته همفکری بمنظور پیداکردن راهکاری برای جلب نظر دانشجویان و دانشگاهیان برای حمایت آن عزیز. به ایشان عرض کردم که اگر بنا دارید در صحنه انتخابات حاضر شوید و انتظار دارید نخبگان و دانشگاهیان از شما حمایت کنید، علاوه بر داشتن و ارائه برنامه ای علمی و مستند و عملیاتی، لازم است تیمی که برای مراحل مطالعاتی و تبلیغاتی و در صورت پیروزی در انتخابات، برای مسایل اجرایی انتخاب می کنید، افرادی باشند که بتوان آنها را با جماعت دانشگاهی و علمی جمع کرد و اگر بنا دارید افرادی که گاه سودجو، متملق، کوته بین، منفعت اندیش و... را همراه داشته باشید، نه جایی برای اندیشه جماعت دانشگاهی خواهد ماند و آنها مجال همراهی با شما نخواهند داشت و نه شما انتظار همراهی داشته باشید. حال اینکه نهایتاً چه شد بحث دیگری است که از حوصله این مجال خارج است، اما شاید یکی از علل عدم موفقیت برخی کاندیداها عملکرد قابل نقد اطرافیانشان بود.
3️⃣ بیایید انتخابات را از این دیدگاه بنگریم. می توان هر نامزدی را که وارد عرصه انتخابات می شود، بعنوان بیرقی درنظر گرفت که برافراشته می شود که بر روی آن ممکن است کلمات زیبا و ایده های ارزشمندی طرح شده باشد که در قالب شعارهای انتخاباتی مطرح می شود. عدالت، مبارزه با فقر، ساده زیستی، مبارزه با ظلم، رسیدگی به محرومان و مستضعفان، پیشرفت، توسعه و...
اما آنچه در مرحله رای دادن باید مدنظر قرارگیرد، علاوه بر تلاش جهت انتخاب اصلح و نیز توجه به شعارهای انتخاباتی و نیز برنامه های ارائه شده، بد نیست نیم نگاهی هم به اطرافیان نامزد مورد نظر و افرادی که از وی حمایت کرده و برای او تبلیغ می کنند هم داشته باشیم. اگر نامزدی مورد حمایت احزاب، گروهها و افرادی قرارگرفته که در خیرخواهی آنها برای جامعه تردید داریم یا سابقه خوب و مطلوبی ندارند و آن نامزد هم با این موضوع که چنین افرادی از او حمایت می کنند مشکلی ندارد، بهتر است تامل کنیم!! ولو اینکه شعارها و ایده های طرح شده از جانب آن نامزد بسیار عالی و ایده آل باشد و یا اینکه نامزد مورد اشاره شخصاً انسان سلیم النفسی باشد. معتقدم تجربه های سالهای اخیر کشورمان، در عرصه سیاسی، برای این ادعا بسیار راهگشاست.
آری در انتخابات هم بیرق مهم است و هم بیرق دار!!
👌 پ.ن:
اینمتن سالها قبل و بمناسبت انتخابات یکی از ادوار مجلس شورای اسلامی نوشته شده بود. به گمانم، مرور دوباره آن در آستانه انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ خالی از لطف نباشد.
معانی و مفهوم اصلی این ضرب المثل ایرانی و قدیمی
معنی ضرب المثل در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست یعنی چه؟
۱- یعنی وقتی قصد انجام کار خیری را کردی دیگر لازم نیست با استخاره کردن دنبال تایید یا عدم تایید آن کار برآیی.
۲- ذات امری اگر نیکو باشد، نباید انجام آن را به تعویق انداخت.
۳- وقتی انسان نیت می کند برای انجام کار نیک و خداپسند، شیطان در کمین اوست و مدام افکار او رابله مشوش و شک برانگیز می کند تا از انجام آن کار دست بکشد و پشیمان گردد. به همین دلیل می گویند وقتی که تصمیم گرفتید کار خوبی انجام دهید سریع تر آن را عملی کنید تا دچار وسوسه های شیطان نشوید.
۴- یعنی تا زمینه انجام کار خیر فراهم شد آن را انجام بده و به دیگری نسپار زیرا حضرت علی علیه السلام می فرمایند: إنَّ لِلخَيْرِ وَ الشَّرِّ أهْلًا، فَمَهْما تَرَكْتُمُوهُ مِنْهُما كَفاكُمُوهُ اهْلُهُ: براى خير و شر اهلى است، چنانكه شما يكى از آن دو را ترک كنيد، اهلش آن را انجام خواهند داد. ( حکمت ۴۲۲ نهج البلاغه)
۵- «خير» معناى وسيعى دارد كه شامل هرگونه كار نيكى اعم از عبادات و خدمات مردمى و انسانى مى شود.
☑نام : سید علی
☑نام خانوادگی : حسینی خامنه ای
☑نام پدر : سید جواد
☑تاریخ تولد به فرموده خودشان :
٢٩ / ٠١/ ١٣١٨
☑تاریخ تولد در شناسنامه :
٢٤ / ٠٤ / ١٣١٨
☑محل تولد : خراسان
💠بعضیا بهش میگن " آیت الله "
💠بعضیا میگن " آقای خامنه ای "
💠بعضیا هم مثل برادر های لبنان و سوریه و عراق میگن:
" سیدنا القائد " ، اما ما بهش میگیم
✅" آقا "
💠ما بهش میگیم "آقا"...
"آقا" رو از هر طرف که بخونی آقاست!
✅فدایی زیاد داره.
💠پابرهنه ها بیشتر دوستش دارن ۳۶ ساله داره ایرانو،با تمام شرایط عجیب غریبش رهبری میکنه،هرکی جاش بود ،پنج سال اول جا میزد!
💠🔴تو کشور خودش مظلومه اما تو دنیا کلی طرفدار داره.
💠400هزار نفر تو نیویورک و کالیفرنیا ، مقلدشن.
💠شخص اول حکومته اما وقتی لعیا زنگنه و الهام چرخنده تو برنامه سال تحویل تلویزیون،عیدو بهش تبریک گفتن،به خاطر این حرفشون،کلی هزینه دادن.چه حرفا که نثارشون نشد.
💠همون که هیشکی،عکسای منتشر شده از خونه شو،باور نکرد.
💠زندگیش آدمو به قلب تاریخ میبره،علی بن ابیطالب و زندگی ساده و...
💠همون که همیشه خرابکاری های دولت ها و مسئولین ،به حسابش گذاشته میشه.
💠همون که رهبری"سینه سپر کرده ها"رو مقابل اسراییل بچه کش به عهده داره.
💠همون که لب تر کنه عاشقاش براش جون میدن.
💠همون که اشاره کنه ،تلاویو و حیفا با خاک یکسانه.
💠همون که هیچ وقت کم نمیاره،مث مرد ،وایساده پای حرفش.
💠همون که نزدیکترین دوستاش،دشمن ترین دوستاشن.
💠همون که سالهاست سایه سنگین"بعضیا"رو ،رو دوشش تحمل میکنه.
💠همون که تو سابقه ی مبارزاتی ش ،کسی به پاش نمیرسه.
💠اصلا کدوم رهبر دنیا،روی موکت و فرش جهیزیه خانومش زندگی میکنه؟بدون اینکه تو بوق و کرنا کنه،با فقیربیچار ه ها دمپره ؟
💠همون که بدترین توهین ها و تهمت هارو بهش میزنن درحالیکه حتی یه جمله هم راجع بهش اطلاع ندارن.و اون میشنوه و تحمل میکنه و همچنان لبخند"آقایی"...؟
💠همون که مظلومیت "علی"ها رو به ارث برده؟
💠کدوم سیاست مداری تو دنیا بچه هاش اینقد سالم وپاکن؟جالبه حتی مردم نمیدونن چندتا بچه داره،چی ان،اسماشون چیه؟
💠همون که "پاکترین"آدما ،جونشونو کف دست گرفتن و فداش شدن.
💠همون که از پست ترین مفتی های وهابی و بی ادب ترین رئیس جمهورهای غربی،تا بدترین آدمای روزگار دشمن خونی شن.
💠همون که واسه بدحجابا گفت:او یک نقصی دارد. مگر من نقص ندارم؟نقص او ظاهر است. نقصهای من باطن است. با این رفتارش خیلیا محجبه شدن.
💠سلامتیش صلوات بفرستید.
✅اگه دوست داشتید این ذکر خوبیهای آقامون رو به دیگران هم بفرستید.
دنیا مات و مبهوت از درایت ایشان
جانم فدای این رهبر فرزانه برای سلامتی اقا صلوات بفرستی🌹
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺