eitaa logo
طلبه انقلابی
210 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
666 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
talebpoor.mp3
28.67M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام طالب پور امام جمعه موقت شهرضا / 25 آبان 1403
⭕️زیباکلام:پزشکیان باید فداکاری کند و به دشمنی با آمریکا پایان دهد / نیوزویک: ترامپ دیدگاه ثابتی ندارد، احمق است کسی که زیاد به او اعتماد کند. 🗞نشریه آمریکایی «نیوزویک» در یادداشتی با عنوان «سیاست خارجی دونالد ترامپ با باد تغییر می کند» نوشت: 🔹احمق است کسی که زیاد به برنامه های ترامپ اعتماد کند.   🔸ترامپ، رونالد ریگان، جورج بوش یا جو بایدن نیست؛ او ایدئولوژی مشخص یا دیدگاه ثابتی در مورد نحوه عملکرد جهان ندارد. 🔹باورهای او براساس موقعیت تغییر میکند و گاه متناقض هستند. او چیزهایی را در جریان مبارزات انتخاباتی می‌گوید، اما زمانی که به ریاست‌جمهوری می‌رسد به آن‌ها توجه نمی‌کند یا بسته به اینکه چه کسی با او در اتاق حضور دارد، نظرش را تغییر می‌دهد.
🎥 تعجب کارشناس شبکه صهیونیستی اینترنشنال از چرخش 180 درجه‌ای عربستان در برابر ایران! 👤 مهرداد فرهمند، تحلیلگر مسائل خاورمیانه: به یاد بیاوریم که همین آقای بن سلمان چند سال پیش می‌گفت: ما باید جنگ را به داخل ایران بکشانیم؛ اما الان می‌گوید که باید حریم ایران رعایت شود و حمله اسرائیل به ایران را محکوم می‌کند؛ این نشان از دستاورد بزرگی است و رسانه‌های عربی از این چرخش حیرت زده شده‌اند.
🔘سوگیری منفی نگری و جنگ شناختی در بستر فضای مجازی 🔹سوگیری منفی‌نگری به تمایل افراد به تمرکز بیشتر بر جنبه‌های منفی و بدتر از واقعیت در مقایسه با جنبه‌های مثبت اشاره دارد. این سوگیری می‌تواند افراد را وادار کند تا تجربیات، خبرها و اطلاعات منفی را بیشتر از اطلاعات مثبت مورد توجه قرار دهند و به همین دلیل ممکن است در ارزیابی موقعیت‌ها و تصمیم‌گیری‌ها دچار خطا شوند. 🔸در ارتباط با جنگ شناختی، سوگیری منفی‌نگری می‌تواند ابزار مهمی برای حملات روانی و تضعیف روحیه دشمن باشد. در جنگ شناختی، هدف ایجاد تردید، ترس و نارضایتی در میان افراد است. با استفاده از اطلاعات منفی، شایعات و تبلیغات منفی، می‌توان احساس ناامیدی و اضطراب در جمعیت هدف را تشویق کرد. این موضوع باعث می‌شود که افراد تحت تأثیر تفکر منفی قرار بگیرند و توانایی آن‌ها در تشخیص واقعیت‌ها و موقعیت‌های مثبت کاهش یابد. 🔹 بنابراین، سوگیری منفی‌نگری می‌تواند به عنوان یک ابزار مؤثر در قالب جنگ شناختی به کار رود تا افکار عمومی را به نفع یک طرف خاص تغییر دهد. 🖊 سید علیرضا آل‌داود
📱 عراقچی: 🔹«نسخه دوم فشار حداکثری» تنها به «نسخه دوم شکست حداکثری» می انجامد 🔸 نسخه اول سیاست «فشار حداکثری» لاجرم با «مقاومت حداکثری» مواجه شد و نهایتاً به «شکست حداکثری» برای آمریکا منجر گردید. 🔹 مدرک می‌خواهید؟ به عنوان فقط یک مثال کافی است وضعیت برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را قبل و بعد از به اصطلاح سیاست «فشار حداکثری» مقایسه کنید. 🔸 ایده بهتر آن است که «عقلانیت حداکثری» را امتحان کنید - به نفع همه است.
⭕️انیمیشن‌ها؛ ابزاری که روح کودکان را تسخیر می‌کند 🔹انیمیشن‌ها شاید در ظاهر فقط یک ابزار سرگرمی به نظر برسند اما با توجه به ماهیت و قدرت جادویی خود می‌توانند تجربیات مختلفی را پیش‌روی کودکان قرار دهند که به همین سبب نیز در دنیای امروز ساخت آثار فاخر ایرانی بیش‌ازپیش احساس می‌شود. 🔸ماهیت انیمیشن به شکلی است که بچه‌ها یک زندگی را به‌صورت خیالی و تصویری تجربه کرده و با هر آنچه در انیمیشن دیده می‌شود، همزاد پنداری می‌کنند؛ همراه با شخصیت‌های آن، خوشحال می‌شوند، مبارزه می‌کنند، گریان و حتی بیمار می‌شوند و این یعنی تجربه تمام احساسات جاری در زندگی فقط با دیدن یک انیمیشن! 🔹در انیمیشن های خارجی، از زاویه دید کودک به ماجرا نگاه می‌شود، به‌طوریکه وقتی کودک در حال دیدن یک سکانس است و سکانس بعد را در ذهنش تصور می‌کند، درست مشابه همان تصور، اتفاق می‌افتد که این یعنی فهم درست دنیای کودک و جذب حداکثری آن‌ها؛ اتفاقی که متأسفانه در اکثر انیمیشن‌ها ایرانی شاهد آن نیستیم.»
آمار خودکشی سال 2024 در جهان و رتبه بندی کشورها : ▪️فنلاند که هرساله شادترین کشور جهان معرفی می‌شود رتبه 26 ، سوئیس که به ظاهر از رفاه بالایی برخوردار است در رتبه 33 ، نروژ رتبه 49 و ایران که از نگاه اپوزسیون و غربگداهای داخلی در فقر و فلاکت است در رتبه بندی سال ۲۰۲۴ در حوزه خودکشی رتبه131 در جهان است !! ▪️رتبه‌بندی بعضی کشورها : کره جنوبی 4 / بلژیک 17 / آمریکا 23 / ژاپن 25 / فنلاند 26 / سوئد 28 / سوئیس 33 / فرانسه 3 / آلمان 42 / کانادا 47 / هلند 48 / نروژ 49 / نیوزلند 55 / دانمارک 58 / ایران 131 🔹نرخ خودکشی در شادترین کشور جهان یعنی فنلاند ۳ برابر کشوری که از نگاه غربزده‌ها در فقر و فلاکت یعنی ایران می‌باشد !
📝 افرادی که کار روزانه دارند- اداری، کاسب، روستایی، کشاورز و امثال اینها- اگر مثلا شب یا بین روز به خانه می آیند، بخشی از زمان را، ولو نیم ساعت، برای خواندن بگذارند. چقدر کتابها را در همین نیم ساعت ها می توان خواند. بنده خودم دوره های بیست و چند جلدی کتاب ها را در همین فاصله های ده دقیقه، بیست دقیقه، یک ربع ساعت خوانده ام!… این بایستی یک و سنت رایجی بین مردم ما بشود که کتاب را بخوانند و به بچه هایشان یاد بدهند. خانم ها در خانه ها کتاب بخوانند و معلومات را فرابگیرند. رهبر معظم انقلاب ۷۲/۲/۲۱ ➕ به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
⭕️هوش مصنوعی و حکمرانی آينده 🔹مسئله نخست: شناخت هوش مصنوعی است. هرگاه در برهه‌های تاریخ مان چه پیش از انقلاب و چه پس از انقلاب با فناوری، مواجهه دقیق، عمیق و عالمانه نداشتیم به نوعی ضرر کردیم، باید مسئله را به خوبی بشناسیم، مواجهه‌ها را در آن تحلیل کنیم. ذینفعان آن را بشناسیم ،سپس درباره آن حکم بدهیم. 🔸اگر هوش مصنوعی چند گام جلوتر از امروزی که هست باشد وضعیت علم و فناوری در کشور ما به چه سطحی خواهد رسید؟ وضعیت حکمرانی به چه سطحی خواهد رسید؟ یعنی باید مشخص شود اگر هوش مصنوعی جزء مسائل پیشران کشور خواهد بود به طور طبیعی یک اهتمام ویژه‌ای باید به آن داشته باشیم. 🔹مسئله دوم اتخاذ راهبرد و مدل مواجهه، ترسیم بایسته‌ها و موانع پیش رو می‌باشد. که با شناخت آن، به طور معمول باید راهبرد و مدل مواجه مان با آن را طراحی کنیم. پس باید به زمینه‌های توسعه هوش مصنوعی در کشورمان فکر کنیم و بایسته‌ها و موانع پیش روی را ترسیم کنیم.        🔸مسئله سوم تعیین نقشه راه است، یعنی یک تصویر کلان باید بالاتر از هوش مصنوعی در کشور باشد که چطور بتوانیم این مسیر را طی کنیم. نقشه راهی که خواهیم داشت باید با توجه به جانمایی مسئله در نظام مسائل کلان نظام اسلامی باشد. 🔹چنانکه مقام معظم رهبری بارها در سخنان خود برای پیشرفت کشور وقتی به مسئله علم و فناوری می‌رسند اشاره می‌کنند که علم و فناوری، اقتصاد ،سبک زندگی جز مسائل تقلیدی نیست. بلکه در مکتب خودمان اقتصاد و سبک زندگی داریم. پس آیا می‌توانیم در مکتب جمهوری اسلامی ایران که همان مکتب انقلاب اسلامی است یک بهره‌برداری خاص از هوش مصنوعی داشته باشیم و هوش مصنوعی را در خدمت تمدن مان قرار بدهیم؟ 💬 بی‌گمان در بحث هوش مصنوعی، ما نمی‌توانیم نگاه رادیکالی (یعنی فقط یک گوشه‌ای از مسئله برای ما پررنگ شود) داشته باشیم. بلکه باید یک نگاه جامع و راهبردی به مسئله داشته باشیم. چنانکه معتقدیم هوش مصنوعی، فراتر از یک تکنولوژی است و امروز هوش مصنوعی یک پارادایم برای حکمرانی کشورها می‌باشد.
⭕️کیهان: ایلان ماسک بچه‌هایش را روی دوش خود حمل می‌کند، سلبریتی‌های ما سگ و گربه بغل می‌کنند 🗞روزنامه کیهان نوشت: 🔹در حالی که برخی سلبریتی‌های خودتحقیر و بی‌سواد کشورمان تبلیغ سگ‌فرزندی و گربه‌فرزندی می‌کنند ایلان ماسک هرجا می‌رود بچه‌هایش را روی دوشش گذاشته و با خودش می‌برد. 🔸سلبریتی‌های پرادعای ما چرا در این موارد از غربی‌ها تقلید نمی‌کنند؟