eitaa logo
طلبه انقلابی
216 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
620 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فيضی دارد که از دو مکان منتشر می‌شود: و . بنا بر روایات، بابی که از امام حسين(ع) در عرفه گشوده می‌شود، مهم‌تر از بابی است که در عرفات گشوده می‌شود. در اين فيوضاتی که منتشر می‌شود ما هم می‌توانيم شريک باشيم. ما هم با دلمان می‌توانيم در آن صحنه‌ها حاضر باشيم. 👤 آیت‌الله میرباقری
⭕️دو دلیل کاهش قیمت خودرو 🔹هفته‌ی گذشته از دوستی شنیدم که می‌گفت کاهش قیمت خودرو در روزهای اخیر به دلیل سیاست تثبیت نرخ ارز در 28 هزار و 500 تومان بود. او با این استدلال سعی در اثبات این نکته داشت که اصلاً حذف ارز 4200 تومانی از اساس اشتباه بود و اگر دولت، ارز 4200 تومانی را حذف نمی‌کرد اساساً شاهد افزایش قیمت‌ها -از جمله قیمت خودرو- نبودیم. 🔸این استدلال‌ها برای کسی که مقداری با اقتصاد و بازارها در ایران آشنا باشد، بسیار تعجب برانگیز است! با این حال به‌نظر می‌رسد توضیح بیشتر در این زمینه ضروری باشد. 🔹اولاً سیاست تخصیص ارز 28 هزار و 500 تومان فعلاً از اساس با سیاست ارز 4200 تومانی متفاوت است. 🔸در ثانی، اگر قرار باشد تخصیص ارز 28 هزار و 500 تومانی، برای بلندمدت و البته بدون توجه به واقعیت‌های اقتصاد ایران ادامه پیدا کند، می‌تواند دست دولت را برای مداخله در بازار غیر رسمی ارز خالی کرده و از این طریق به جهش نرخ ارز در بازار غیر رسمی دامن بزند که متعاقب آن باید شاهد جهش قیمت در بازار خودرو هم باشیم. همچنین دلایل اصلی کاهش قیمت خودرو دو چیز است: دیپلماسی اقتصادی فعال دولت و تصویب واردات خودرو.
⭕️فرصت‌ها و تهدیدهای پیش‌روی بی اثر شدن تحریم‌ها 🔹مشکلات اقتصادی دهه 90 و فشار معیشتی که بر اقشار ضعیف و کم برخوردار جامعه وارد شده بر کسی پوشیده نیست اما نقطه آغاز حل این مشکلات و اصلاح روندهای غلط، کماکان محل اختلاف کارشناسان مختلف سیاسی و اقتصادی است. در سال 92 دولت وقت با شعار حل مشکلات اقتصادی از مجرای توسعه سیاست خارجی با غرب بر سرکار آمد. دولت وقت به نحوی تمامی امور اداره کشور را منوط به حصول توافق با گروه 5+1 می‌دانست. 🔸تکاپوی فراوان دولت مستقر منجر به انعقاد توافق هسته‌ای برای رفع تحریم، یا اصطلاحا برجام شد. اما بعد از گذشت مدتی شاهد عدم پیشرفت چشم‌گیر وعده‌های داده شده در صورت حصول توافق برجام در بهبود اداره کشور از طریق جذب سرمایه‌گذاری خارجی بودیم. مشکلات ساختارهای غلط اقتصادی در داخل کشور در کنار عدم اتخاذ پلن B در درون دولت منجر به ایجاد بحران‌های عظیمی‌ در در نیمه دوم دهه 90، یعنی از سال 96 تا 1400 شد. 🔹دولت سیزدهم اما با رویکرد حل مشکلات اقتصادی از مجرای مقاوم سازی اقتصاد داخلی و تقویت بنیه‌های تولیدی کشور بر سرکار آمد. راهبرد کلی دولت مستقر با بهره‌گیری تجربیات شکست خورده دولت قبلی به واقعیت اقتصاد ایران نزدیک‌تر است. مزید بر این که منطق اقتصادی بیانیه گام دوم نیز تاکید بر تقدم اصلاحات داخلی دارد. لکن فارغ از درست بودن راهبرد کلی دولت مستقر، عملکرد اقتصادی دولت دارای فرصت‌ها و تهدیدهایی‌ست که برخی از این تهدیدها می‌تواند منجر به انحراف راهبردها و بی خاصیت شدن اصلاحات اقتصادی شود.
⭕️جایگاه آسیای میانه در دولت سیزدهم 🔹دولت سیزدهم که راهبرد «نگاه به شرق» و توسعه همکاری با همسایگان را در رأس برنامه‌های سیاست خارجی خود قرار داده است، فصل جدیدی از روابط بین تهران و آسیای مرکزی را گشوده است که آثار آن‌را در توسعه روابط تجاری بین ایران و جمهوری‌های آسیای مرکزی در دو سال گذشته شاهد هستیم. 🔸این اهمیت دادن ها را می توان از میزان رشد صادرات کشورمان به این کشورها در دو سال گذشته درک کرد. بنا بر آمار اعلام شده توسط سخنگوی دولت که اخیراً اعلام کرده است؛ صادرات ایران به کشورهای آسیای مرکزی، قفقاز و روسیه در دو ماه اول 1402 نسبت به مدت مشابه سال گذشته 50 درصد رشد داشته است.
⭕️عربستان در مسیر واگرایی از متحد قدیمی 🔹مواجهات این روزهای حکومت سعودی و بن سلمان در برابر آمریکا برای بسیاری از صاحبنظران و مردم عادی تعجب‌برانگیز است! بازگشت سریع به رابطه با ایران، تقویت بی‌سابقه روابط با چین، سوریه، روسیه و ونزوئلا و... همه حکایت از تحولات کم‌سابقه در اردوگاه متحدان قدیمی در غرب آسیا دارد. علت این واگرایی چیست؟ آیا یک واکنش مقطعی و تاکتیکی است یا یک اقدام راهبردی و درازمدت؟ 🔸عربستان سعودی پس از سال‌ها قرار داشتن در بلوک غرب و بازی در زمین آمریکا، حال تصمیم گرفته است تا وارد شراکت راهبردی با سایر قدرت‌های نوظهور منطقه‌ای و جهانی نیز شود. محمد بن سلمان ولیعهد و نخست‌وزیر جوان سعودی راه تحقق اهداف سند چشم‌انداز 2030، رشد اقتصاد غیرنفتی، بیشینه‌سازی استقلال سیاسی و افزایش قدرت مانور این کشور در محیط منطقه‌ای را در توسعه روابط با بازیگران جدید و تاثیرگذاری همچون چین، روسیه، هند، ترکیه و جمهوری اسلامی ایران می‌داند.
روز عرفه به یکدیگر دعا کنیم ... برای نسل‌های گذشته ی خود طلب آمرزش ، و برای نسل‌های آینده ی خود توفیق پیروی از قرآن و اهل بیت(ع) طلب کنیم . مهم ترین دعایمان ، دعا برای ظهور و فرج مولای مهربانمان ارواحنا فداه باشد . مهمترین عمل امروز ، زیارت امام حسین (ع) است ... رزق اشک و عزای محرم ، و روزی تلاش برای گرامیداشت روز غدیر را ، امروز باید درخواست کنیم ... السلام علی سفیر الحسین (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️درس گفت وگو با خارج 🔹مسیری که دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۰ آغاز کرد، با سرعت قابل توجهی در سال ۱۴۰۱ ادامه یافت. در سال ۱۴۰۰دو دیدگاه «نگاه به شرق» و «نگاه به غرب» در ایران تعدیل شد و دیدگاه «بینابینی» به جهان شکل گرفت؛ دیدگاهی که بر حفظ تعادل در نگاه به غرب و شرق تاکید داشت؛ سند راهبردی ۲۵ سال با چین و ۲۰ ساله با روسیه، تکاپوی دیپلماتیک برای رفع اختلافات با غرب بر سر توافق هسته‌ای، تلاش برای همکاری نزدیک با همسایگان، کشورهای حوزه کارائیب و آمریکای لاتین از جمله الگوهای رفتاری برای توازن‌بخشی به روابط خارجی به شمار می‌رفت. در سال ۱۴۰۱ اگرچه به خاطر تداوم و تشدید تحریم‌های ضدایرانی از سوی آمریکا و اروپا، ترمیم روابط آن گونه که انتظار می‌رفت، پیش نرفت اما درهای دیپلماتیک برای حل اختلافات باز ماند. 🔸از منظر کارشناسان سیاسی یکی از علت‌های موفقیت دولت سیزدهم در دیپلماسی و از جمله سیاست خارجی منطقه‌ای، هم‌افزایی «میدان» و «دیپلماسی» بوده است. به عنوان نمونه، در یک بازه زمانی کوتاه، هم از موشک ‌هایپرسونیک فتاح رونمایی می‌شود، هم وزیر خارجه عربستان به ایران می‌آید، هم رئیس‌جمهور ایران به آمریکای لاتین(حیاط خلوت آمریکا) سفر می‌کند و هم آمریکا با عقب‌نشینی آشکار و ناامید از نتایج جنگ ترکیبی، با استیصال از دیپلماسی با ایران سخن می‌گوید.
⭕️اقتدار ایران و امواج تحقیر دشمنان نظام 🔹پس لرزه های ناکامی دشمنان ملت ایران در اغتشاشات سال گذشته، این روزها علاوه بر اعتراف به شکست قدرت های غربی و کشورهای منطقه و تغییر رویکرد آنها نسبت به ایران، دامن گروهک‌های معاند را نیز گرفته وآنها را با بحرانی جدی مواجه کرده است. 🔸یک روز بعد از مخالفت فرانسه با برگزاری نشست سالانه منافقین در این کشور، بعداز ظهر روز سه شنبه 30 خردادماه پلیس آلبانی اعلام کرد که با حکم دادگاه این کشور به دلیل عدم رعایت توافق میان تیرانا و گروهک منافقین، پلیس آلبانی به مقر تروریست‌های این گروهک در این کشور حمله کرده و با تروریست‌های منافق در گیر شده است. 🔹اکنون کشورهای غربی ومتحدان منطقه ای آنها فهمیده اند که قادر به مقابله وتضعیف نظام جمهوری اسلامی نیستند، لذا تعامل با ایران را در پیش گرفته اند. برقراری مجدد روابط کشورهای عربی منطقه با ایران، طرد عناصر ایران اینترنشنال از لندن و حالا حمله به مقر منافقین در آلبانی، نشان دهنده تغییر رویکرد آنها نسبت ایران است. 🔸بنابراین جریان سازی غربی ها برای تولید جریان اپوزیسیون ایرانی خارج از کشور به شکست رسیده و رئیس جمهور فرانسه که با برخی از این مزدوران فراری عکس یادگاری می گرفت و در ایام اغتشاشات دم از انقلاب در ایران زده بود، اکنون با اعتراف به قدرت ایران به آنها پشت کرده است. با این اوصاف، چشم اندازی تاریک برای دیگر تروریست های فراری متصور است و پیام روشنی به آنان است که در آینده نزدیک به سرنوشت منافقین دچار خواهند شد.
⭕️معجزه حجاب 🔹یکی از مسائل مهم و چالش‌برانگیز این روزهای جامعه ما، مسئله «حجاب» است که با پشتیبانی امپراطوری رسانه‌ای دشمنان، تلاش می‌شود تا حجاب را مساوی با انزوای زن مسلمان و بی‌حجابی را یک مسئله عادی و مترادف با رشد زن معرفی کنند. به همین بهانه، به بازخوانی گفتاری از استاد شهید مطهری (ره) می‌پردازیم. 🔸استاد مطهری در آثار خود از جمله در کتاب «قیام و انقلاب مهدی(عجل‌الله‌تعالی)» نظر اسلام راجع به این که هم فرد اصالت دارد و هم جامعه را به خوبی تبیین می‌نمایند و بیان می‌دارند از آنجا که انسان موجودی اجتماعی است، تکامل او در دو جهت فردی و اجتماعی خواهد بود. بنابراین رشد و تعالی فرد در جامعه و رشد و تعالی جامعه در فرد اثرگذار است. کوچک‌ترین نهادی که سازنده‌ی اجتماع است، خانواده می‌باشد که امروزه تزلزل جدّی آن در برخی جوامع موجب تزلزل آن در جوامع گردیده است و طبق مفاهیم قرآن، سنت الهی وقتی بر امری جریان داشته باشد دیگر فرقی نمی‌کند که درباره‌ی ملل مسلمان باشد یا غیر مسلمان. 🔹از آنچه بیان شد به این نتیجه می‌رسیم که حفظ حجاب تدبیر خالق هستی برای پاسداری و نگهبانی عفاف بوده و به رشد عواطف و عشق در وجود آدمی و در نتیجه‌ی تحکیم روابط خانوادگی کمک می‌کند و برای رسیدن به حجاب مورد نظر اسلام نمی‌توان تنها بعضی از دستورها را رعایت کرد و از برخی دیگر صرف‌نظر نمود؛ چرا که ثمرات حجاب در صورتی به طور کامل تحقق می‌یابد که تمامی دستورها رعایت گردد، هرچند عمل به بعضی از آن نیز فواید زیادی دارد. خداوند همه‌ی ما را در عمل به این وظیفه‌ی الهی یاری نماید.
⭕️بازاری بزرگ به اندازه کف دست 🔹با پیشرفت ابزارهای دیجیتال و گذر از زمانی که برای معرفی یک محصول نیازمند ابزار و تجهیزات فیزیکی و الکترونیکی بودیم، حالا و با ظهور نسل دوم و سوم وب و در سایه فضای تعاملی و اشتراکی حاصل از این ظهور و با مدد گرفتن از نرم‌افزارها و پلتفرم‌هایی که روز به روز مسیر را برای فعالان عرصه تولید محتوا فراهم‌تر می‌کنند، اقتصاد تولید محتوا را می‌توان به عنوان بازار کسب و کاری به اندازه کف دست هر کاربر دانست. 🔸اقتصادی که طی چند سال اخیر از رشد انفجاری برخوردار شد و باید اعتراف کرد که پاندمی کرونا، هجوم کاربران به سمت و سوی این اقتصاد را سرعت بخشید. عواملی مثل تعطیلی کسب و کارهای فیزیکی، خانه‌نشینی و یک نواختگی دردسرساز قرنطینه اجباری بخشی از آن چیزی بود که باعث شد تولید محتوا برای کاربران موضوعیت پیدا کند و به تدریج نیاز به فعالیتی سرگرم‌کننده و درآمدزایی موقتی جای خود را به حرفه‌ای تمام وقت داد و این بازار را با رشدی شگفت‌انگیز مواجه کرد.
⭕️نقش دشمن درنادیده گرفتن پیشرفت های دولت 🔹در زمان جنگ دشمن برای اینکه حواس ما را از نقطه اصلی پرت کند یک جبهه دیگر را باز میکند تا حواسها از منطقه اصلی پرت شود و در زمان مقتضی کارش را بکند. 🔸وقتی میبیند ما در جبهه اقتصادی و دیپلماسی و میدان داری عالی میدرخشیم سریعا یه جبهه جدید پیش روی ما باز میکند مثل قضیه حجاب. 🔹یک زمانی ما از سر ضعف با دنیا ارتباطی نداشتیم رئیس جمهور کشورمان غرب زده بود هرکشوری میخواست با ما ارتباطی بگیرد حتما باید چند امتیاز میدادیم تا با ما ارتباط برقرار کند. 🔸اما بعد از جنگ روسیه و اوکراین که قدرت ما بر همگان روشن شد و دیدند که باید با یک کشور قدرتمندی مثل ما ارتباط بگیرند ماجرا عوض شد. 🔹قدرت پهپاد های ما در جنگ روسیه و رونمایی از انواع موشکهای خرمشهر۴ و هایپرسونیک فاتح این پیام را به کشورهای دیگر داد که ایران میتواند به عنوان یک قدرت جدید معادلات جهانی را عوض کند.از طرفی هم در حوزه اقتصادی با راه اندازی کریدورهای شرق به غرب و شمال به جنوب و ایجاد معاهدات بزرگ بین المللی و همچنین عضویت در معاهده شانگهای و بریکس و ارتباط با کشورهای همسایه و کشورهای آمریکای جنوبی و راه اندازی هاب گازی منطقه ای خوش درخشیدیم. 🔸دشمن سوار بر جو رسانه ای حواس مردم را از این همه پیشرفت پرت میکند و نفوذی های خودش را هم گسیل میکندتا اخلال در اقتصاد ایجاد کنند.اما اگر بتوانیم در جهاد تبیین این پیشرفتها را به مردم نشان بدهیم و امید به آینده را در مردم تقویت کنیم از این پیچ تاریخی مهم به سلامت خواهیم گذشت.
✳️رهبر معظم انقلاب دارند جهاد تبیین را صحیح و درست انجام دهید. منظور چیست؟ 1️⃣ جهاد تبیین را درست تعریف کنید: از نگاه رهبر معظم انقلاب، جِهاد تَبیین به معنای روشنگری جهادی از روی کار علمی و تحقیقی، به‌منظور مقابله‌ با دشمن و وسوسه‌‌های او دانسته شده است. نخستین‌بار، این اصطلاح را رهبر معظم انقلاب در اردیبهشت‌ سال ۱۳۹۵شمسی به‌کار بردند و در آذر سال ۱۴۰۰ شمسی به بازآفرینی و تأکید مکرر بر آن تا امروز پرداخته‌اند. از نظر ایشان، این اصطلاح از وصیت‌نامه امام علی علیه السلام به حَسَنین علیهما السلام گرفته شده است و شیوه بسیاری از اهل بیت(ع) در جهاد، جهاد تبیین بوده است؛ ایشان جهاد تبیین را «فریضه قطعی و فوری و عینی» می‌دانند. محقق شدن جهاد تبیین، آثاری مانند «جلوگیری از تحریف»، «حفظ پشتوانه اجتماعی» و «از بین رفتن مشکلات» دارد. ایشان اصطلاحِ «جهاد روایت»، «حرکت تبیین»، «ترویج» و «روشنگری» را هم‌سو با اصطلاح «جهاد تبیین» می‌دانند. 2️⃣ از نظر رهبر معظم انقلاب، تبیین در چه موضوعاتی باید انجام بگیرد؟ 🔸 دستاوردها و کارآمدی نظام ▫️ظرفیت‌های داخلی کشور 🔸 دشمن شناسی و استکبار ستیزی ▫️ تاریخ معاصر و دوران مشروطه 🔸 خطر نفوذ ▫️ نظریه اصیل مقاومت 🔸 سبک زندگی اسلامی 🔸حفظ وحدت ▫️ حقوق اسلامی زن 🔸خانواده و فرزندآوری ▫️حجاب 🔸وجدان کاری و انضباط اجتماعی ▫️جایگاه معلّم در تربیت 🔸ایثارگری در دفاع مقدّس ▫️تبیین سیره شهدا 🔸گرامیداشت ایّام‌الله ▫️مردم‌سالاری دینی 🔸آرمانهای انقلاب اسلامی ایران ▫️ارزش کار و کارگر 🔸کارآمدی حاکمیت دین 3️⃣ الزامات اخلاقی جهاد تبیین چیست؟ رهبر معظم انقلاب، تبیین و روشنگری را همراه با «رعایت اخلاق» و «ادب اسلامی» لازم دانسته، و دوری جُستن از بدزبانی و بدگویی را ضروری می‌دانند. ایشان با استناد به بخشی از خطبه ۲۰۶ نهج البلاغه، تبیین‌کنندگان را به دوری کردن از «غیبت» و «تهمت» توصیه نموده و معتقدند روشنگری‌ها به‌دور از «قول به غیر علم»، (مانند دروغ و افترا) باشد. به‌ اعتقاد امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، رعایت اخلاق و ادب اسلامی در نوشته‌ها برای جهاد تبیین، امری لازم و ضروری است که مطبوعات و رسانه‌ها باید از اختلافات جزئی و غیر اصولی پرهیز نموده و به شایعه‌سازی‌، نپردازند. همچنین انتقاد از تصمیم‌های مدیران و عملکرد آنان، باید منصفانه و به‌دور از مبالغه و سیاه‌نمایی باشد. رهبر معظم انقلاب تاکید دارند که به نسل جوان باید بیشتر امید داده شود؛ چراکه سیاه‌نمایی و ناامیدسازی و آینده را تاریک نشان دادن سمّی مُهلک است.
talebpoor.mp3
27.94M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام طالب پور امام جمعه موقت شهرضا ۹ تیر 1402
🔻دفتر حضرت آیت‌الله سیستانی خطاب به دبیرکل سازمان ملل: تعدی به حریم قرآن کریم در سال‌های اخیر بارها در کشورهای مختلف رخ داده 🔻سازمان ملل اقدامات موثری به منظور جلوگیری از تکرار چنین حوادثی اتخاذ کند دفتر حضرت آیت‌الله سیستانی خطاب به دبیرکل سازمان ملل: 🔹رسانه‌ها گزارش دادند که فردی در سوئد با هدف اهانت به دین حنیف اسلام، به نسخه‌ای از قرآن کریم تعرض کرده و یکی از اوراق آن را سوزانده است. 🔹نظیر چنین رفتار زشتی در سال‌های اخیر بارها در کشورهای مختلف رخ داده است اما موضوع قابل توجه این است که این بار با مجوز رسمی پلیس سوئد و تحت بهانه آزادی بیان رخ داده است. 🔹اما مسلما احترام به آزادی بیان به هیچ وجه صدور مجوز چنین رفتار شرم آوری را که نمود تعرض آشکار به مقدسات بیش از دو میلیارد مسلمان در جهان است و به ایجاد فضایی مساعد برای ترویج افکار افراطی و اقدامات اشتباه منجر می شود، توجیه نمی‌کند. 🔹مرجعیت عالی دینی ضمن محکوم کردن این اقدام، از سازمان ملل می‌خواهد اقدامات موثری به منظور جلوگیری از تکرار امثال چنین حوادثی اتخاذ کند و کشورها را به بازنگری در قوانینی وادار کند که اجازه وقوع چنین اقداماتی را می دهد و به تثبیت ارزش های همزیستی مسالمت آمیز بین پیروان ادیان مختلف و رویکردهای فکری مبتنی بر رعایت حقوق و احترام متقابل بین همه دعوت می‌نماید.
⭕️اهمیت نگاه کیفی به تحریم‌ها 🔹 تحریم‌های اعمالی آمریکا علیه ایران، تنوع و تکثر بسیاری دارد. این اقدامات شامل شناسایی افراد و نهادها و قراردادن آن‌ها در لیست تحریم، صدور دستوراجرایی علیه ایران، اعمال جریمه بر بانک‌ها و موسسات تخلف‌کننده از تحریم و همچنین تصویب قوانین تحریمی مختلف است. 🔸 معمولا در ارزیابی و مقایسه‌ تحریم‌ها همه اقدامات با وزن کیفی یکسانی دیده می‌شوند. به طور مثال گاهی در خبرها شنیده می‌شود که تعداد تحریم‌های آمریکا علیه یک کشور به چندصد یا حتی چند هزار رسیده است. اما این چندصد یا چندهزار در واقع تعداد اشخاص حقیقی/حقوقی قرار گرفته در لیست تحریم هستند، نه قانون یا ساختار تحریمی. 🔹برای ارزیابی دقیق و حتی مقایسه میزان اثرگذاری تحریم‌ها نمی‌توان به تعداد افراد و نهادهای قرارگرفته در لیست تحریم بسنده کرد یا وزن قرار گرفتن یک فرد در لیست تحریم را برابر با تصویب یک قانون تحریمی دانست. چراکه اقدامات تحریمی از نظر کیفیت نیز سطوح مختلفی را شامل می‌شوند. به همین دلیل تحلیل کمی تحریم‌ها نمی‌تواند ما را به چشم‌انداز درستی از تحریم برساند.
⭕️دشمن شناسی 🔹هر گاه نامی از سرویس های اطلاعاتی کشور آمریکا مطرح می گردد به طور عمده صرفا نام پلیس آمریکا یا FBi به عنوان نهاد امنیتی اطلاعاتی داخلی آمریکا و نام سازمان اطلاعات خارجی آمریکا یا CiAبه عنوان نهاد امنیتی آمریکا در مسایل خارجی مطرح می گردد و کمتر نامی از جامعه اطلاعاتی ایالات متحده مطرح می گردد. 🔸 این سازمان مادر جاسوسی شامل ۱۶ سازمان جاسوسی و اطلاعاتی زیر مجموعه هست که گزارشات آنهارا دریافت کرده و مستقیم به رییس جمهور گزارش می دهد. 🔹از این ۱۶ نهاد امنیتی تعداد عمده زیر نظر وزارت دفاع بوده و همچنین بعضی زیر نظر وزارت خزانه داری؛ دادگستری و حتی وزارت انرژی نیز می باشند. 🔸سیا فقط یکی از این ۱۶ سازمان اطلاعاتی است که البته با این تفاوت که زیر نظر هیچ وزارتخانه ای نیست و بصورت مستقل تحت نظر رییس جمهور فعالیت میکند ولی باید به نهاد جامعه اطلاعاتی گزارش کار بدهد. 🔹بودجه ملی کل سازمان های اطلاعاتی ایالات متحده در سال ۲۰۲۲: ۷۰ میلیارد دلاربود. 🔸هم اکنون آقای《ویلیام برنز》دموکرات رییس سیا آمریکا است که در سال ۲۰۲۱ توسط رییس جمهور جوبایدن معرفی و با تایید مجلس سنا منصوب گردید. 🔹نکته قابل تامل اختلال محاسباتی و اشتباهات استراتژیک مکررآمریکا و دولتمردان آن در خصوص نحوه بازیگری در دنیا و حتی در داخل کشور خود می باشد که با داشتن چنین ساختار عریض و طویل اطلاعاتی و تخصیص هزینه های بسیار بالا آن هم در شرایط رکود اقتصادی کشور آمریکا روز به روز اخبار شکست امنیتی و سیاسی آمریکا از داخل و خارج آن شنیده می شود لذا میخ آخر به تابوت دولت آمریکا یعنی بی اعتباری دلار در جهان نیز در همین موضوع قابل طرح و نشانه افول آن می باشد.
⭕️شورش واگنر؛ طراحی غربی یا سناریوی شطرنج‌باز روسی؟! 🔹هنوز اطلاعات دقیقی از شورش ۲۴ ساعته ارتش خصوصی واگنر علیه دولت روسیه در دست نیست و کسی نمی‌داند ریشه این رخداد و دلایل پایان سریع آن چیست. 🔸نوع واکنش غرب نسبت به این رخداد که دستِ‌کم در ظاهر نشان از شکل‌گیری تهدید علیه دولت روسیه داشت، در نوع خود جالب توجه است. 🔹امروز اصرار آمریکا به تداوم جنگ در اوکراین تقریبا برای هیچ ناظر منصفی درباره «استفاده ابزاری آمریکا از اوکراین و کشورهای اروپایی برای مهار روسیه» جای شک و تردید باقی نگذاشته است. 🔸شورش واگنر در ابتدا موجب خرسندی غرب و تلاش سازمان‌دهی شده رسانه‌ای برای بزرگ‌نمایی عجیب و غریب این رخداد شد. 🔹اما انتشار اولین مصاحبه‌های پریگوژین و انتقاد شدید او از مقامات نظامی روسیه درباره عدم استفاده از سلاح اتمی در جنگ اوکراین، مشخص کرد که حتی اگر بپذیریم که ارتش واگنر می‌تواند تهدیدی برای دولت روسیه قلمداد شود، تسلط احتمالی‌اش بر انبارهای سلاح هسته‌ای مسکو قطعا موجب بروز فاجعه‌ای غیرقابل پیش‌بینی برای غرب و متحدانش خواهد شد. 🔸روزنامه ایتالیایی «لارپوبلیکا» روز گذشته از وجود این نگرانی در اردوگاه غرب خبر داده و نوشته است: با نگرانی ناتو از وقوع یک حادثه هسته‌ای، تماس‌های غیر رسمی بین این ائتلاف نظامی و وزارت دفاع روسیه در مورد شورش نظامی واگنر صورت گرفت. 🔹بر این اساس؛ گرچه ظاهرا شورش واگنر علیه روسیه چنانچه مکرون به آن اشاره کرده؛ «نشان دهنده وجود شکاف‌هایی در داخل ارتش روسیه» محسوب می‌شود اما الزاما نمی‌تواند خبر خوبی برای غرب باشد. 🔸بلینکن وزیر خارجه آمریکا در جدیدترین اظهارنظر خود پیرامون رخداد اخیر در روسیه گفته است: «آنچه در روسیه دیدیم، عادی نبود. شکاف‌هایی را دیدیم که قبلا وجود نداشت.» 🔹این اظهارنظر نشان می‌دهد که وقوع چنین رخدادی از سوی آمریکا غیرمنتظر بوده و به هیچ وجه برآوردی از احتمال وقوع آن نداشته است. 🔸هنوز برای قضاوت درباره ریشه‌های شورش ۲۴ ساعته واگنر خیلی زود است اما با توجه به مهارت پوتین در استفاده به‌موقع از مهره‌های شطرنج برای برهم زدن صف‌آرایی رقبا، نمی‌توان احتمال استفاده از این رخداد برای انتقال پیامی جدید از سوی روسیه به اردوگاه غرب را منتفی تلقی کرد.
چرا؟عده ای «قرآن» کریم رو می سوزونن!!!🤔😔 پاسخ کوتاه: مسئولان کشورهای غربی با هدف رسیدن به اهداف شیطانی خود و از آنجا که دین اسلام و مسلمانان را مانع رسیدن به اهداف نادرستشان می دانند. با تبلیغات منفی، عده ای از افراد ساده لوح و ناآگاه و فاسد را تحریک و حمایت می کنند که دست به چنین اعمال غیر انسانی و غیر اخلاقی بزنند. 📌پاسخ کامل تر: ۱. قرآن کریم را نمی شناسند و هیچ موقع آن را نخواندند؛😔 ۲. تصور نادرست از اسلام و مسلمانان دارند (بر اثر تبلیغات منفی کشورهای غربی)؛😡 ۳. نگران افزایش جمعیت مسلمانان هستند؛🧕👨‍👨‍👧‍👦 ۴. گسترش مفاهیم و آموزه های قرآن کریم را مانع تحقق اهداف شیطانی خود می دانند؛😈 ۵. می خواهند مردم دنیا را نسبت به اسلام و مسلمانان بدبین کنند🤬 ۶. با این کارها می خواهند، حواس مردم دنیا را از پیشرفت های مسلمانان منحرف کنند🔮 ۷. می خواهند؛ با جنگ مذهبی بهانه ای درست کنند برای حمله به کشورهای مسلمان و غارت اموال و دارایی آنها💣 ۸. این افراد، به دنبال رسیدن به شهرت و ثروت بیشتر هستند و مورد حمایت مسئولین کشورهای غربی هستند. ۹. به دنبال کوچک کردن مقدسات در نگاه مردم جهان و ترویج این کار زشت به صورت یک عادت بین خودشان هستند. 📌و اما دو تا سوال؛ 🔸آیا سراغ دارید که مسلمانان، کتاب دینی سایر مذاهب را به آتش کشیده باشند؟ 🔸ما برای برای جلوگیری از بروز چنین اقداماتی، چه باید بکنیم؟
⭕️هواپیمای ترابری سیمرغ وارد مدار خدمت‌رسانی شد 👤وزیر راه و شهرسازی: 🔹در روزهای گذشته اولین پرواز موفق هواپیمای سیمرغ، انجام و به مدار خدمت‌رسانی اضافه شد. 🔸از مدیران مجموعه هسا خواستاریم که ظرفیت‌های هواپیماسازی را درخدمت هواپیماهای مسافری نیز گسترش دهند. 🔹در این زمینه به نقطه قابل قبولی رسیده‌ایم و توافق شد که در کوتاه‌ترین زمان ممکن اولین هواپیما مسافری در قالب همکاری مشترک با سایر کشورها به شبکه حمل و نقل مسافری کشور اضافه شود. # ما می توانیم.
⭕️بزرگترین نوع استعمار 🔹 بزرگترین استعمار، استعمار فکری است و بزرگترین زیان، نبودنِ استقلال فکری برای یک ملت است. وای به حال یک ملت که خود را در روح و احساساتْ فقیر و بیچاره ببیند و به حالی درآید که مثَل مشهور درباره او صدق کند: «الاغ مرده دیگران برای او قاطر است». 🔸 این است ملتی که حیثیت و شرف انسانی (یعنی همان چیزی که مبنای اصلی حقوق بشری است) را باخته است. «قل ان الخاسرین الذین خسرو انفسهم‏». این است اثر آن تبلیغاتی که سالها به عناوین مختلف القاء کردند که اگر ایرانی می‌خواهد سعادتمند شود باید جسماً و روحاً و ظاهراً و باطناً فرنگی شود. 🔹 وای به حال ملتی که سرشناس‌های آن دائماً شئون خود او را تحقیر کنند، پایه‌های استقلال فکری او را خراب کنند، فلسفه مستقل زندگی او را از او بگیرند و دائماً عظمت و اهمیت ملتهای دیگر را به رخ او بکشند، الاغهای مرده آنها را برای اینها قاطر جلوه دهند. 📚 استاد مطهری، یادداشت‏ها، ج‏۱۱، ص۵۴۰
⭕️عربستان ضربه جدیدی به آمریکا وارد کرد 🔹به گزارش رأی الیوم از زمان آغاز شورش فرمانده واگنر علیه پوتین تا خنثی شدن ۲۴ ساعته این شورش، رسانه‌های غربی عامدانه تصاویری از گسترش هرج و مرج در روسیه را نشان دادند و از سقوط قریب الوقوع نظام حاکم روسیه پس از ساقط شدن یک جنگنده ارتش روسیه توسط شورشی‌ها صحبت کردند و ادعا کردند که پوتین در عرصه بین الملل منزوی شده و از قدرت کنار گذاشته شده است. 🔸بعد از آنکه ریاض طی چند هفته گذشته تمایل خود را برای پیوستن به گروه بریکس اعلام کرده بود، تماس تلفنی «بن سلمان» با «پوتین» بسیار مهم است و این تماس حامل یک پیام مهم برای آمریکا است. این امر استقلال عربستان در تصمیم سیاسی و در روابط خارجه خود را نشان می‌دهد؛ حتی اگر این موضوع در راستای منافع حیاتی واشنگتن باشد.
⭕️قرائتی را تکثیر کنیم ▫️ جلسه تکریمی برای بیش از 40 سال مجاهدت علمی و تدریس قرآنی حجت‌الاسلام قرائتی برگزار شد. کمتر انسانی در جامعه ما وجود دارد که پای درس این شیخ بزرگ ننشسته باشد و از آن به نیکی یاد نکند. از ویژگی‌هایی که باعث شده است ایشان در ذهن جامعه به نیکی بماند گفتار نرم و ساده با مردم است. البته این نرم‌گویی و نرم‌خویی در دل خود نکاتی دارد. 🔹نکته اول؛ به اسم نرم‌گویی و بذله گفتن از اصول فاصله نمی‌گیرد. 🔸نکته دوم؛ بذله‌گویی‌اش به مبتذل‌گویی تبدیل نمی‌شود. به همین دلیل بود که سال‌ها قبل پیشنهاد داد تا پویشی با نام شکل بگیرد. 🔹معمولا بزرگان مطالب دانشگاهی و حوزوی خود را نمی‌توانند به مثال‌های عامه فهم تبدیل کنند. یکی از خصوصیات این معلم قرآن این است که با اینکه به فقه آشناست ولی درگیر کلمات ثقیل فقهی نمی‌شود و دین را به زبان ساده و با مثال‌های عامیانه به مردم می‌آموزد. 🔸خصوصیت مثبت دیگر شیخ خنده‌روی رسانه، این است که هر چند با مردم ساده سخن می‌گوید اما در مطالبه‌گری از مسئولان مماشات نمی‌کند. حاج آقای قرائتی اهل لفافه و کنایه و رودربایستی نیست، اگر تذکر ضروری و نصیحتی باشد؛ چه در رفتارهای شخصی و چه در مسائل اجتماعی به عنوان مبلغ دین به راحتی تذکر می‌دهد. نامه‌نگاری‌های متعدد ایشان با مسئولان کشوری و تذکرات صریح به متولیان فرهنگی و مسئولان حوزه در خصوص توجه به قرآن کریم و ترویج تفسیر و حتی بیان این مطالب در محضر مراجع عظام نمونه‌ای از صراحت گفتار ایشان است. 🔹همین صداقت و صراحت با مردم است که از ایشان الگویی تبلیغی ساخته که نیازمند کپی‌برداری است. در جامعه مدرن و زنگار گرفته که هر روز نیاز به نشر معنویت و محتوای دینی بیش از پیش احساس می‌شود؛ یک قرائتی کافی نیست بلکه باید قرائتی‌ها تکثیر شود. امروز ما نیازمند قرائتی‌هایی هستیم که با زبان مردم و با هم‌ذات ‌پنداری با آنها برای‌شان از دین و معنویت بگوید. 🔸مردم ما مردم بی‌آلایشی هستند که اگر کسی بتواند با آنها به فطرت پاک‌شان سخن بگوید به راحتی با او همراه می‌شوند. همین است که بسیاری شیخ قرائتی را با همین سادگی و همان لهجه شیرین کاشانی پسندیده و مهمان قاب جادویی خانه‌هایشان کرده‌اند. اگر قرائتی‌ها تکثیر شوند طیب حاج رضایی و علی گندابی‌های بسیاری هستند که تلاش دارند از گنداب مدرنیته خودشان را بیرون بکشند.
🎥تفاوت عملیات‌ تروریستی پیش و پس از انقلاب 👤 رحیم‌پورازغدی، عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی: 🔹ممکن است برخی شبهه کنند چطور شما قبل از انقلاب، مسئولین رژیم پهلوی را ترور می‌کردید و امروز مخالف ترور هستید؟ 🔸هدف عملیات‌های انقلابی، ترساندن ستمگران و دشمنان خدا و خلق و عدالت است اما هدف کشتارهای تروریستی، ترساندن مردم است. میان ترساندن ظالم و مظلوم تفاوت وجود دارد. 🔹ارعاب ظالمین و قاتلین مقدس است. اگر او را نترسانید قتل های زنجیره ای مرتکب می‌شود و بی‌گناهان بیشتری را به قتل می‌رساند.
🟣 در باب مطلقه بودن ولایت فقیه! ... معنی مطلقه‌بودن ولایت فقیه، مداخلۀ ولی فقیه در همۀ شئون و ساحت ها نیست. در عمل نیز، آیت‌الله خامنه‌ای همواره از حضور در «اجرائیات»، پرهیز داشته و حتی در قلمرو اختیارهای خویش نیز، اغلب به «تفویض» رو آورده اند. ایشان کوشیده اند حضور حداکثری و جدی‌اش در طراحی «سیاست‌های کلّی نظام» باشد، ولی جالب است که حتی در اینجا نیز ایشان، نگاشتن سیاست‌ها را به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کرده و خود در نهایت، آن را ملاحظه می‌کنند. ولی فقیه، از «روح معنوی و انقلابیِ نظام»، پاسداری می‌کنند و اهتمام دارند که نظام، استحاله نشود و با اصالت‌های اسلامی و انقلابی، زاویه و فاصله پیدا نکند، اما با این قید که «اجرائیات» در اختیار نیروها و جریان‌هایی است که خود «مردم» در قالب مردم‌سالاری دینی، آنها را به قدرت می‌رسانند. ولایت فقیه، در برابر مردم‌سالاری دینی نیست، چون ولایت فقیه یعنی کوشش برای استمرار هویت اسلامی و انقلابیِ نظام، و مردم‌سالاری دینی یعنی مردم بتوانند کارگزاران را انتخاب کنند و «چرخش قدرت سیاسی» در اختیار مردم باشد. این امر به خصوص از این جهت اهمیت دارد که دولت به‌عنوان گرانی گاه بودجه و اختیار در حاکمیت، جملگی برآمده از «انتخاب مستقیم و مستقل مردم» بوده است و ازاین‌رو، همواره «نوسان‌های بزرگ» و «دگرگونی‌های فراوان» را تجربه کرده است. دهه‌های گذشته، دهه‌های تلاطم‌های سیاسی در دولت‌ها بود و کسانی در دولت‌ها حضور داشتند که نقطه‌های مقابل یکدیگر بوده‌اند. در عمل نیز هر یک از دولت‌ها، سیاست‌های خاص خودشان را به اجرا نهاده‌اند. این سعۀ صدر تا آنجاست که حتی دولتی که چشم به غرب دارد، می‌تواند هشت سال، حاکمیت و جامعه را در ایران به معادله‌های غربی، مشروط کند و به این ترتیب، از ارادۀ آیت‌الله خامنه‌ای تبعیت نکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ارتقاء ۳ پله‌ای ایران در شاخص تاب‌آوری جهانی 🔹رتبه ایران در گزارش ۲۰۲۳ شاخص تاب آوری جهانی با وجود شرایط تحریمی ۳ پله نسبت به سال قبل و ۲۰ پله نسبت به دو سال قبل ارتقاء یافته است. 🔸این شاخص به مولفه‌هایی مثل بهره‌وری، ریسک و مخاطرات، وابستگی اقتصاد کشور ها به نفت (صادرات و واردات)، فساد، حکمرانی شرکتی، کیفیت زیرساخت‌ها، کیفیت شبکه توزیع و رنجیره تامین تمرکز دارد.
⭕️تحولات فرانسه و تناقض‌های حقوق بشری 🔹خیابان‌های مختلف فرانسه طی روزهای اخیر به میدان زد و خورد مردم معترض به قتل «نائل مرزوقی» نوجوان آفریقایی‌الاصل و نیروهای پلیس تبدیل شده است. 🔸گروه‌های حقوق بشری معتقدند نژادپرستی نظام‌مند در سازمان‌های مجری قانون در فرانسه عامل بروز این جنایت بوده است. 🔹تحولات فرانسه نشان داد که حتی در غرب نیز هیچ محدودیتی برای برخورد با بر هم‌زنندگان نظم و امنیت عمومی وجود ندارد و این فعل افراد است که تعیین کننده برخورد با عوامل ناامنی و نظم جامعه است. 🔸نکته قابل توجه دیگر در باب تحولات فرانسه نوع پوشش رسانه‌های غربی است. این رسانه‌ها با نقل قول‌های متفاوت و بعضا مبهم از ماجرای قتل نائل مرزوقی تلاش کردند تا خشونت پلیس در این خصوص را کم‌رنگ کرده و جای قاتل و مقتول را جابه‌جا عوض کنند. 🔹این نوع رفتار رسانه‌های غربی نشان می‌دهد که ژست مردم‌داری و پرهیز از خشونت، فقط نسخه‌ای برای دیگر کشورهاست و الا برای برقراری امنیت و مقابله با هنجارشکنان در کشورهای غربی هیچ محدودیتی متصور نیست. 🔸رفتار رسانه‌ها و کشورهای غربی بار دیگر دوگانگی و مغرضانه بودن رفتارها و ادعاهای حقوق بشری این نهادها و کشورها را آشکار ساخت و نشان داد که حقوق بشر برای آنها نه یک هدف بلکه یک ابزار و وسیله برای اعمال فشار بر سایر کشورهاست.