eitaa logo
طلبه انقلابی
227 دنبال‌کننده
3هزار عکس
574 ویدیو
153 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️دردسرهای حرف‌های یواشکی رژیم صهیونیستی 🔹وزیر میراث رژیم صهیونیستی در یک گفت‌وگوی خبری در پاسخ به سوال مجری دربارۀ احتمال استفاده از بمب اتم در غزه گفته که این هم یکی از راه‌هاست و در واکنش به اینکه اسرای صهیونیستی هم در غزه هستند گفت که به‌هرحال جنگ تاوان دارد. 🔸این حرف او واکنش‌های زیادی به همراه داشت. نتانیاهو برای اینکه هزینه‌سازی این اظهارنظر را کم کند، بلافاصله واکنش نشان داد و گفت: حرف‌های الیاهو با واقعیت بیگانه است. اسرائیل بالاترین سطح استانداردهای حقوق بین‌الملل را برای جلوگیری از آسیب‌رسیدن به افراد غیردرگیر رعایت می‌کند! 👤سخنگوی حماس اما از کنار این حرف نگذشت و گفت: 🔹حرف‌های وزیر میراث دولت اشغالگر منعکس‌کننده تروریسم بی‌سابقه‌ای است که علیه مردم فلسطین اعمال می‌کنند و خطری برای کل منطقه و جهان است. ◽️درنهایت الیاهو مجبور به اصلاح حرفش شد و در ایکس نوشت: 🔸روشن است هر کس در کله‌اش عقل باشد متوجه می‎شود که اشاره من مجازاً بود. اسرائیل هر چه در توان دارد به کار می‎گیرد تا اسرا را زنده و سالم بازگرداند.
⭕️نیمه محرمانه 🔹برابر اعلام منابع آگاه، امروز وزیر جنگ اسرائیل در کابینه جنگی رژیم صهیونسیتی اعلام کرده که: «تلفات ارتش زیاد است. سردخانه ها مملو از کشته‌ها و مراکز درمانی پر از مجروح است.» 🔸این جنایتکار جنگی اضافه کرده که:«ارتش، روحیه ادامه جنگ را ازدست داده و رسانه‌ها برای جلوگیری از انتشار این اخبار تحت کنترل هستند؛ برقراری آتش بس برای ما حیاتی است، آتش بس کنید یا در غزه از بمب هسته ای استفاده کنید.» 🔹 فرمانده سنتکام نیز به عنوان فرمانده جنگ در سرزمین‌های اشغالی در مخالفت با این اظهارات عنوان کرده است:«استفاده از بمب هسته‌ای یعنی شروع جنگ جهانی، نابودی اسرائیل و تهدید همه منافع آمریکا در منطقه و جهان» 🔸کابینه جنگی رژیم صهیونسیتی دچار سردرگمی شده و سراشیبی سقوط این رژیم آشکارتر از قبل است.
⭕️مطابق دستورالعمل هانیبال در ارتش اسرائیل؛ اسیر خوب اسیر مُرده است! 🔹توحش و خباثت رژیم غاصب اسرائیل هر روز ابعاد تازه‌تری پیدا می‌کند، چنانچه امروز وقتی در مصاحبه‌ای از «عمیخای الیاهو» وزیر میراث فرهنگی اسرائیل پرسیده شد که آیا ما باید بمب اتمی را روی تمام غزه بیاندازیم؟ او پاسخ داد که این یکی از احتمالات است! 🔸او سپس در پاسخ به این سوال که؛ در این صورت تکلیف اسرای اسرائیلی که نزد نیروهای مقاومت در غزه هستند چه خواهد شد، گفت: من دعا می‌کنم اما در جنگ تاوان‌هایی نیز وجود دارد! 🔹گرچه از خوی جنایت‌کارانه مقامات رژیم اسرائیل چنین اظهارنظرهایی بعید نیست و آنها هم مانند حامی اصلی خود یعنی آمریکا هیچ ابایی از نسل‌کشی جوامع بشری حتی با سلاح‌های ممنوعه‌ ندارند، اما در این مورد خاص، ماجرا وجه دیگری نیز دارد! 🔸وجه دیگر این ماجرا، چشم بستن مقامات کابینه نتانیاهو بر وضعیت اسرای اسرائیلی است که طی عملیات طوفان الاقصی گرفتار نیروهای حماس شده‌اند. 🔹این موضوع از اواسط درگیری‌های یک‌ماه گذشته به دغدغه اصلی خانواده‌های این اسرا در داخل اراضی اشغالی تبدیل شده و آنها را به تظاهرات در مقابل دفتر نتانیاهو وادار کرده است. 🔸ماجرا از این قرار است؛ ارتش اسرائیل برای نجات سربازان خود، چه مرده یا زنده، پروتکلی دارد که به «دستورالعمل هانیبال» معروف است و واحدهای نظامی را وادار می‌کند تا هر کاری که از دستشان بر می‌آید برای بازگرداندن همرزمان ربوده شده خود انجام دهند و اطمینان حاصل کنند که حماس نخواهد توانست از آن‌ها به عنوان گروگان استفاده کند. 🔹به عبارت دقیق‌تر؛ آنچه در میدان جنگ برای فرماندهان ارتش اسرائیل موضوعیت و اولویت دارد، «باقی نماندن نیروها در دست طرف مقابل» است، لذا اگر توان آزادسازی آنان وجود نداشته باشد، بهتر است که کشته شوند. 🔸این همان منطق اظهارنظر امروز وزیر میراث فرهنگی کابینه نتانیاهو است که علاوه بر محتمل دانستن استفاده از بمب اتم، کشته شدن اسرای اسرائیلی در صورت وقوع چنین مسئله‌ای را صرفا تابعی حتمی از تبعات جنگ اعلام می‌کند!
⭕️استفاده اسرائیل از مزدوران اروپایی برای جنگ با غزه 🔹نشریه «ال‌موندو» اسپانیا: اسرائیل در مقابل ارائه پشتیبانی‌های مالی، لشکری از مزدوران خارجی را در جریان عملیات زمینی خود در نوار غزه به کار گرفته است. 🔸«پدرو دیاز فلورس» پیکارجوی اسپانیایی در مصاحبه با ال‌موندو: برای پول آمده‌ام، خوب پول می‌دهند، وسایل خوبی تهیه می‌کنند، کار بی سروصدا است و حقوق هفته‌ای ۳ هزار و ۹۰۰ یورو است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نامزد ریاست جمهوری آمریکا: اسرائیل ناو هواپیمابر ما در خاورمیانه است رابرت اف کندی جونیور: 🔹"اسرائیل برای ما یک سنگر است... تقریباً مانند داشتن یک ناو هواپیمابر در خاورمیانه است. این قدیمی ترین متحد ماست. 🔹اگر اسرائیل ناپدید شود، روسیه، چین و کشورهای بریکس پلاس 90 درصد نفت جهان را کنترل خواهند کرد و این یک فاجعه برای امنیت ملی آمریکا خواهد بود.
بنام خدا و سلام. اکنون که به لطف خداوند و دعوت حضرت ارباب توفیق زیارت عتبات عالیات بویژه کربلای معلی نصیب شده، ضمن آرزوی این سفر نورانی و زیبا برای همه عاشقان، از شما عزیزان خداحافظی و حلالیت می طلبم. اگر خطا یا بدی از بنده دیده اید حلالم کنید. التماس دعا. ارادتمندتان. طالب پور
⭕️بانک جهانی: تورم مواد غذایی در ایران نصف شد ▫️بانک جهانی در جدیدترین گزارش اعلام کرد: 🔹نرخ تورم مواد غذایی در ایران در ۱۲ ماه منتهی به شهریور امسال به ۳۷.۴ درصد کاهش یافته و نسبت به یک سال گذشته تقریبا نصف شده است. 🔸تورم مواد غذایی در ایران در ۱۲ ماهه منتهی به آگوست ۲۰۲۳ یعنی مرداد ماه امسال ۳۸ درصد برآورد شده است. 🔹با نگاهی به روند تورم مواد غذایی ایران در این گزارش، اوج تورم مواد غذایی در ایران در ماه آوریل (فروردین ۱۴۰۲) بوده است که به ۸۰.۳ درصد رسیده و پس از آن روند نزولی به خود گرفته است.
⭕️بریکس سلطه دلار را پایان می‌دهد 🔹«جو سالیوان» مشاور ویژه سابق شورای مشاوران اقتصادی کاخ سفید در دوره ترامپ گفت: «دلار آمریکا از سوی کشورهای عضو بریکس به علت توسعه برنامه‌ریزی شده این گروه و تلاش برای تقویت استفاده از ارزهای ملی در مبادلات تجاری میان اعضای عضو با چالش فزاینده‌ای مواجه است.» 🔸سالیوان در مقاله‌ای که نشریه «فارین پالیسی» منتشر کرده، به این نکته اشاره کرده است که احتمالاً گروه بریکس حتی بدون یک ارز واحد، هژمونی دلار را در مبادلات جهانی از بین ببرد. 🔹بر اساس برآوردها، گروه توسعه یافته بریکس که سالیوان از آن به بریکس پلاس یاد می‌کند، تا سال ۲۰۴۰ نیمی از تولید ناخالص داخلی جهانی را تشکیل خواهد داد. 🔸گروه بریکس در حال حاضر از کشورهای برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی تشکیل شده است و ایران، عربستان، آرژانتین، مصر، اتیوپی و امارات نیز قرار است در ژانویه آتی به این گروه اضافه شوند.
⭕️معضل به تعویق انداختن اصلاحات اقتصادی! 🔹نتیجه آنکه اگر دهه‌ی 1390 را دهه‌ی انباشت چالش‌های اقتصادی می‌نامیم یا به تعبیر رهبر معظم انقلاب، این دهه، دهه‌ی تعطیل نسبی مسائل اقتصادی است، یکی از مهم‌ترین دلایلش به تعویق انداختن اصلاحات ضروری -از اصلاحات قیمتی گرفته تا اصلاحات غیر قیمتی و سیاستگذاری- است. 🔸بنابراین مهم‌ترین درسی که می‌توان از این عامل برای دهه‌ی پیش رو گرفت، این است که نباید در اصلاح سیاست‌های غلط تعلل کرد. تثبیت قیمت انرژی، تخصیص ارز ترجیحی و ... اگر موقت و برای کنترل انتظارات تورمی باشد، معقول است اما اگر بدون برنامه‌ی ایجابی و برای بلندمدت باشد، پس از یکی دو سال دولت مجبور می‌شود دست به اصلاحاتی بزند که آن روز، دیگر آسیب‌های جدی‌تری خواهند داشت. اقتصاد ایران بر اساس بخش اقتصادی بیانیه‌ی گام دوم، یه مجموعه اصلاحاتی در اقتصاد نیاز دارد؛ مهم‌ترینش شاید کاهش وابستگی به نفت (معادل افزایش سهم مالیات از درآمدهای دولت) باشد. در اعمال چنین اصلاحاتی، باید زمان را مغتنم شمرد.
⭕️مهار نقدینگی همزمان با رشد تسهیلات ضروری 🔹هنر بانک مرکزی این بوده است که به‌رغم کاهش قابل توجه رشد نقدینگی که منجر به مهار تورم شده است، تسهیلات اعطایی برای فرزندآوری، ازدواج، مسکن، دانش‌بنیان‌ها و بازنشستگان را بیش از تورم افزایش داده است . بنابراین برخلاف ادعای برخی رسانه‌ها، کنترل مقداری نقدینگی از سوی دولت به هیچ وجه منجر به کاهش حمایت از مصرف‌کنندگان و به تبع آن کاهش میزان تقاضای موثر این قشر در بازارها نشده است. به همین دلیل است که تولیدکنندگان نیز بر اساس ظرفیتی که دارند، تولید را افزایش داده‌اند و هم‌زمان شاهد رشد اقتصادی نیز هستیم. 🔸نکته‌ی مهم اینکه بررسی آمار تسهیلات مربوط به سرمایه در گردش تولید نیز نشان می‌دهد که این کاهش رشد نقدینگی همچنین بدون فشار آوردن به تولیدکننده و کاهش تسهیلات او بدست آمده است. بنابراین تولیدکننده نیز بر اساس تقاضای موجود در بازار، امکان سرمایه‌گذاری بیشتر و افزایش سطح مقداری تولید را دارد. همچنین از دیگر تلاش‌های دولت و مجلس، عادلانه‌تر کردن توزیع بین استانی تسهیلات است که اگر هدفگذاری افزایش 20 درصدی نسبت تسهیلات به سپرده‌ی استان‌های محروم و کمتر برخوردار نتیجه دهد، گامی بزرگ در راستای عادلانه کردن نظام تسهیلات‌دهی برداشته شده است.