eitaa logo
طلبه انقلابی
227 دنبال‌کننده
3هزار عکس
574 ویدیو
153 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ سهم گروه‌های مختلف از درآمد ۵۵۰ هزار میلیارد تومانی دولت از مالیات 🔹در ۹ ماهه ۱۴۰۲، حدود ۵۵۰ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی توسط دولت اخذ شده است که بیانگر تحقق ۶۵ درصدی درآمد‌های مالیاتی تا پایان آذرماه است. 🔸در این بین ۱۲۰۰ میلیارد تومان مالیات از خودروهای لوکس وصول شده است. آستان قدس رضوی هم ۱۸۷ میلیارد تومان مالیات پرداخت کرد. 🔹همچنین در این مدت دولت از مشاغل مختلف ۳۹ هزار میلیارد تومان مالیات دریافت کرده و در مقابل مالیات دریافتی از کارمندان بخش دولتی و خصوصی ۵۹هزار میلیارد تومان بوده است.
⭕️سازمان ملل: رشد صنعتی ایران بیشتر از ۱۶۴ کشور ▫️‌سازمان توسعه صنعتی ملل متحد: 🔹رشد ارزش افزوده تولیدات صنعتی ایران در سال ۲۰۲۲ به ۶.۵ درصد رسید که از ۱۶۴ کشور جهان بیشتر بوده است. 🔸‌از جمله کشورهایی که رشد ارزش افزوده صنعت آن ها نسبت به ایران در سال ۲۰۲۲ کمتر بوده می‌توان به این کشورها اشاره کرد؛ برزیل ۲.۱ درصد، چین ۲.۶ درصد، آلمان ۲.۲ درصد، ژاپن ۱.۴ درصد، قطر ۴.۳ درصد، روسیه منفی ۲.۹ درصد، و آمریکا ۱.۷ درصد. 🔹‌عربستان، ترکیه، هند، ایرلند، مالزی، امارات و ویتنام رشد صنعتی بیشتری نسبت به ایران داشته‌اند.
⭕️4 شرط حماس برای توافق مبادله اسرا به روایت خبرنگار اسرائیلی 👤 آمیت سیگال خبرنگار شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، حماس همچنان بر پیش شرط‌های خود برای رسیدن به توافق آزادی اسرا پافشاری می‌کند. 🔹 حماس بعد از 106 روز از جنگ همچنان بر همان مواضع سابق خود تاکید کرده و اعلام نموده در صورت تحقق چهار شرط خود حاضر به اجرایی کردن توافق مبادله اسرا است. 🔸این چهار شرط عبارتند از: 1️⃣ اعلام پایان فوری عملیات جنگی و جنگ 2️⃣ عقب نشینی کامل ارتش اسرائیل از نوار غزه 3️⃣اعطای تضمین‌های بین‌المللی در مورد عدم دخالت اسرائیل در حاکمیت نوار غزه 4️⃣پرداخت هزینه مربوط به آزادی اسرای اسرائیلی توسط اسرائیل 🔹 گفتنی است پیش از این حماس تاکید کرده بود، فقط در مقابل آزادی تمامی اسرای فلسطینی حاضر به آزادی تمام اسرای اسرائیلی است.
📸 اینفوگرافی | ۱۰ کشور دارای بیشترین صادرات سلاح به رژیم‌صهیونیستی
⭕️۴۰ روز تا ▫️دوازدهمین دوره انتخابات و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری
⭕️چرا تهران سطح غنی‌سازی را افزایش داد؟ 🗞«فایننشال تایمز» نوشت: 🔹قبل از شروع جنگ اسرائیل و حماس، دولت بایدن و ایران با مبادله زندانیان موافقت کردند که در آن واشنگتن ۶ میلیارد دلار از پول نفت ایران را هم آزاد کرد. در کنار این توافق، طرفین درباره اقدامات نانوشته کاهنده تنش، از جمله محدود کردن توسعه هسته‌ای ایران بحث کردند. نشانه‌هایی وجود داشت که نشان می‌داد ایران سرعت تولید اورانیوم غنی شده را کاهش داده است؛ اما این درگیری امید‌ها را برای پیشرفت از بین برد. 🔸در مقابل، گزارش دسامبر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید تهران میزان تولید اورانیوم غنی ‌شده خود را تا ۶۰ درصد به سطح گزارش ‌شده در نیمه اول سال ۲۰۲۳ افزایش داده است. 🔹یک مقام ایرانی می‌گوید افزایش غنی‌سازی پیامی به دولت بایدن بود که به تهران اطلاع داده بود تا بعد از انتخابات آمریکا درباره موضوع هسته‌ای مذاکره نخواهد کرد. این مقام می‌افزاید، اگر آمریکا می‌خواهد صبر کند، باید عواقب آن را متحمل شود و عواقب آن افزایش غنی‌سازی خواهد بود.
🤔مواظب باشیم که ما نیز از ساده لوحان زمانه نباشیم.
⭕️تأیید صلاحیت ۱۰۱۴ نامزد انتخابات به آنان ابلاغ شد 👤سخنگوی ستاد انتخابات کشور : 🔹شب گذشته لیست شورای نگهبان درخصوص تأیید صلاحیت ۱۰۱۴ نفر به ستاد انتخابات ابلاغ شد و ما به‌سرعت برای این افراد با سرشماره‌ی ستاد انتخابات، پیامک ارسال کرده و اطلاع‌رسانی را انجام دادیم. 🔸با احتساب این عددِ ۱۰۱۴ نفرِ شب گذشته و هم‌چنین ۱۱۰۱۹ نفری که هیئت نظارت مرکزی درباره‌ی آنان اعلام کرده بود، مجموعاً تاکنون ۱۲۰۳۳ نفر تأیید صلاحیت‌شده داریم. 🔹این ۱۰۱۴ نفر، هم از ردصلاحیت‌شدگان و هم عدم احرازصلاحیت‌شدگان بوده‌اند. هم‌چنین در این تعدادِ ۱۰۱۴ نفر، هیچ‌یک از نمایندگان فعلی و ادوار مجلس نیستند و آن اسامی در فهرست دیگری منتشر خواهد شد.
⭕️آمارهای اقتصادی را شکنجه نکنیم! 🔹وقتی سیاستمدارها می‌خواهند در مورد موفقیت‌ها و عملکرد مثبت دوران مسئولیت خود صحبت کنند، معمولاً به اعداد و ارقام و آمارها متوسل می‌شوند. اگر در واقعیت، عملکردشان تعریفی نداشته باشد، به تعبیر اقتصاددان‌ها «اعداد را شکنجه می‌کنند تا اعتراف کنند»! یعنی آنقدر با اعداد بازی می‌کنند تا بتوانند به زور هم که شده، اثبات کنند دوران مسئولیت آن‌ها یک دوران طلایی محسوب می‌شود. 🔸اخیراً آقای حسن روحانی -رئیس‌جمهور سابق- نیز در مراسم سالگرد مرحوم هاشمی رفسنجانی تلاش کرد تا با استفاده از آمار، دوران هشت‌ساله‌ی مسئولیتش را مثبت نشان دهد. منطق تحلیل داده‌های اقتصادی و همچنین آمارها نشان می‌دهند ما در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با نوعی تعطیل نسبی اقتصاد و انباشت چالش‌های اقتصادی مواجه بودیم. در حالی که دولت می‌توانست عملکردی موفق از خود به جای بگذارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️گشایش LC میان نظام بانکی ایران و روسیه 🔹تحریم‌های آمریکایی در آینده بیش از پیش از کار خواهد افتاد و اقتصاد ایران عملاً می‌تواند تحریم‌ها را تا حد زیادی خنثی کند. این خنثی‌سازی اگر با اقدامات اصلاحی در اقتصاد داخلی همراه باشد، می‌تواند وضعیت قدرت خرید و رفاه عمومی را به سرعت بازسازی کند و عقب‌ماندگی‌های دهه‌ی 1390 جبران خواهد شد. همچنین تجربه‌ی LC بین ایران و روسیه و خنثی‌سازی تحریم‌های بانکی دلیل دیگری است برای اثبات این ادعا که در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، می‌شد با وجود تحریم‌های آمریکایی اقدامات مثبتی در حوزه‌ی اقتصاد رقم زد. این در حالی است که در عمل، نگاه غرب‌گرای حاکم بر سیاست خارجی، ظرفیت‌های تغییر نظم بین‌الملل را ندید و نتوانست آن‌طور که باید از ظرفیت کشورهای شرقی برای بهبود عملکرد اقتصاد ایران استفاده کند. سیاست ترجیح شرق به غرب در تجارت خارجی و همچنین سیاست همسایگی در آینده، آثار مثبت بیشتری در اقتصاد ایران به‌جای خواهند گذاشت.
⭕️آزمون بزرگ انتخابات؛ پیروزی مردم ایران و شکست سناریوهای دشمن 🔹مشارکت پرشور و گسترده مردمی در صحنه انتخابات اهمیت بسیار بالایی در نظام جمهوری اسلامی دارد. برای پاسخ به چرایی آن، باید به نتایج و برکات مشارکت پرشور مردم در انتخابات و در مقابل به پیامدهای مشارکت پایین مردم توجه نمود. آثار و برکات مشارکت گسترده مردم در انتخابات عبارتند از: «ایجاد حماسه سیاسی، ارتقای اقتدار و امنیت کشور، ایجاد همبستگی ملی و ناامید شدن دشمن، مایه پیشرفت، عامل استحکام و اعتبار کشور، تزریق خون تازه در رگهای نظام، پایه تحول وحلال مشکلات و تضمین جمهوریت و اسلامیت نظام»؛ در مقابل، مشارکت حداقلی مردم در انتخابات پیامدهایی سوء دارد که عبارتند از: «تضعیف استحکام و اقتدار نظام، امیدوار شدن و افزایش طمع ورزی دشمن، پایین آمدن انسجام و اتحاد ملی، تضعیف توان دیپلماسی و چانه زنی در عرصه بین المللی و به مخاطره افتادن امنیت کشور».
⭕️10 نکته در باره اقدام اخیر آمریکا در یمن: 1️⃣صهیونیست ها با کشاندن جنگ به یمن، شاید خوشحال باشند که اندکی از توجهات جهانی به دوگانه نسل کشی- سرشکستگی اسرائیل در غزه کاسته شود.اما واقعیت این است که به میدان آمدن محورهای مقاومت در یمن و لبنان و عراق و ضربات راهبردی متناوبی که به اسرائیل و آمریکا تاکنون زده اند، نقطه اتکای بزرگ مقاومت غزه، برای ایستادگی شجاعانه و فراری دادن ارتش اسرائیل بود. 2️⃣اسرائیل با جنایت بی سابقه خویش، موجب جوشش غیرت در رگ رزمندگان مقاومت در منطقه شد تا حاشیه امنیت اشغالگران صهیونیست و آمریکا در منطقه را زائل کنند. فروریختن دیوار روانی بازدارندگی برای اسرائیل و آمریکا، بزرگ تر از هر ضربه دیگر به آنهاست. 3️⃣آمریکا، ۸ سال به شکل نیابتی از طریق سعودی و امارات با مقاومت یمن جنگید. جنگ، مانند ضربات پتکی بود که آهن گداخته را تبدیل به پولاد نفوذ ناپذیر کرد. این هیمنه نظامی و اطلاعاتی آمریکا - و نه سعودی و امارات- بود که در آن جنگ فرو ریخت. 4️⃣نقطه زنی و موشک پرانی و بمباران مقاومت یمن، هیچ گرهی از گره افتادگی در راهبرد آمریکا نخواهد گشود، همچنان که در مقیاس های کوچک تر، گرهی را در ویتنام و افغانستان برای آنها باز نکرد. 5️⃣آمریکا با مجموعه ای وارد جنگ شده که سر نترسی دارد و به شجاعت بالا حتی در جبهه مقاومت شناخته شده اند. یمنی ها سال ها منتظر فرصت مناسب برای پنجه انداختن رودر رو با آمریکا بوده اند. 6️⃣آمریکا از جنگ در ویتنام و افغانستان و عراق، چیزی جز تحقیر و تَرک برداشتن حیثیت ابرقدرتی شان، نصیبش نشد و به تجربه آموخت که نباید با قواره اتوکشیده دنبال جنگ کلاسیک باشد و تنها خاک مالی شود. 7️⃣مدل حمله آمریکا و انگلستان به یمن براساس مدل حمله به عراق در سال 2003 میلادی بود که در آن حمله نیز این دو کشور بدون اخذ هیچ گونه مجوزی از شورای امنیت به عراق حمله کردند. در رابطه با حمله به یمن نیز مشابه همین اتفاق رخ داد، هرچند از نظر گستردگی و نوع حملات این حمله با حملات عراق متفاوت بود. 8️⃣بهانه آمریکا و انگلیس برای حمله به یمن تهدید آبراه ها و تهدید امنیت دریایی بود!! این درحالی است که اقدامات یمنی ها در دریای سرخ فقط مختص به کشتی هایی است که به مقصد سرزمین های اشغالی حرکت می کنند و یمنی ها هیچ اقدامی علیه سایر کشتی ها درطول این مدت انجام ندادند. 9️⃣ابعاد این حمله مطمئناً به دیگر سطوح منطقه ای نیز کشیده خواهد شد و این حمله دست یمنی ها را برای انجام اقدامات گسترده تر علاوه بر اقدامی مشابه آنچه علیه ناوآمریکایی انجام دادند، بازخواهدگذاشت. 🔟حملات آمریکا به یمن نباید به عنوان مساله اصلی در سطح رسانه ها و محافل تحلیلی قرار گیرد. زیرا این امر منجر به عدم پرداختن به موضوعات مهمی همچون جنگ غزه خواهد شد و عدم تمرکز بر این حوزه به منزله وقوع هرنوع اقدام رژیم صهیونیستی علیه این باریکه و مردم آن خواهد بود.
⭕️آرایش اصلاح‌طلبان رادیکال در انتخابات چگونه است؟ 1️⃣اصلاح طلبان ساختاری و عناصر جبهه اصلاحات ایران همچنان یکی از خطوط خود را سیاه نمایی از شرایط کشور و نیز ناامیدسازی مردم نسبت به اداره کشور و حکمرانی قرار داده اند. 2️⃣ این طیف می کوشد تا مسئله جبهه انقلاب را در شناخت کشور اشتباه بازنمایی کرده است. 3️⃣ اصلاح طلبان ساختاری در بررسی وضعیت حاکمیت در وهله اول معتقد به عبور نظام از آرمان های اولیه خود بوده و مدعی هستند که نظام جمهوری اسلامی بنای بر حرکت در مسیر اسلامی سازی و تمدن سازی اسلامی نداشته است. 4️⃣این جریان با تکرار حرف های پیشین خود و متهم سازی نظام به غرب ستیزی و آمریکاستیزی می کوشد تا به بزک کردن آمریکا و غرب پرداخته و آمریکا را در همه سطوح در موازنه ای بالاتر از جمهوری اسلامی قرار داده و لازمه سازش با آمریکا را ذیل پذیرش واقع گرایی تئوری سازی نمایند. 5️⃣ اصلاح طلبان ساختاری همچنین در محور دیگری می کوشند تا ادعا کنند طرح مطالبی همچون اضمحلال قدرت آمریکا صرفا شعارهای ایدئولوژیک در مسیر وفاداری نیروها بوده و جمهوری اسلامی در شرایط کنونی صرفا به دنبال راهبرد بقای خود می باشد آنهم با قربانی سازی منافع و زندگی مردم! اصلاح طلبان در سطح جامعه بر این باورند که گرایش ها به شنیدن صدای اصلاح طلبان وجود دارد اما در عین حال توضیح نمی دهند اگر این گرایش وجود دارد چگونه است که آنان در گعده های خود از کاهش سرمایه اجتماعی خود سخن به میان آورده و عدم حضور در انتخابات را به معنای روشن شدن وزن سیاسی خود ارزیابی می کنند. 🔹از سویی مجموعه انتقادات درونی در جبهه اصلاحات نشان می دهد که این جریان از فقدان روحیه شدیدا رنج برده و علاوه بر وجود انفعال از جانب دیگر از عدم اتحاد، اتفاق و انسجام رنج می برد.
علی جان، امشب در خجسته شب میلادت در خانه‏ای که تار و پودش را با عشق تو پرداخته‏ایم، شوق آمدنت را به شادی می‏نشینیم تا آستان دلمان را با بهار وجودت همراه سازی. خداوندا به برکت این میلاد عظیم عزیزان و دوستان مهربانم را در آغوش گرمت از بلایای ارضی و سمایی مصون داشته و از خزانه کرمت بهترین از خوبی ها را عطایشان کن و دستان و قلب مهربانشان را از نیاز به غیر خودت بی نیاز گردان. آمین یا رب العالمین
⚜این مرد بزرگ با همین زندگی زاهدانه و تعبد عارفانه، تمام دنیای استکبار را به چالش کشیده است پدر ، روزت مبارک،سایه ات مستدام 🌹
⭕️راهکار بهبود مناطق بحران‌خیز 🔹بررسی مناطق بحران‌خیز در کشور به خصوص در کلانشهر تهران نشان می‌دهد که اولین و بزرگترین مسئله‌ای که این مناطق را به سمت بحران سوق می‌دهد، فقر و اعتیاد است. اعتیاد به نحو فزاینده‌ای در لایه‌های پیدا و پنهان مناطق بحران‌خیز جریان دارد و گرایش به سمت بحران‌ها و آسیب‌های اجتماعی دیگر نیز از همین اعتیاد آغاز می‌شود. در کنار آن، عدم آموزش و بی‌توجهی به مسائل آموزشی و فرهنگی در این مناطق، زمینه برای گرفتار شدن نسل‌های جوان‌تر و زنان در آسیب‌های اجتماعی را بیش از پیش فراهم می‌کند. به طوری که در بسیاری از مناطق، با ورود گروه‌های مردم‌نهاد و تلاش برای آموزش کودکان و نوجوانان، تغییراتی در این مناطق آغاز شده و شرایط برای بهبود فضا مهیا شده است. 🔸فقر و نداری در کنار عدم آموزش، بسیاری از جوانان و حتی افراد بزرگسال را هم به دام اعتیاد می‌کشاند؛ محله‌ای هم که مستعد چنین شرایطی باشد، گرایش به این مسائل را تشدید و تسریع می‌کند. بنابراین شاید برای بهبود فضای حاکم بر این مناطق هم باید زمینه فقر مادی را از بین برد و هم زمینه فقر فرهنگی را. شاید یکی از فضاهایی که بیش از سایر مناطق نیاز به حضور و فعالیت گروه‌های جهادی و سازمان‌های مردم‌نهاد دارد، همین مناطق بحران‌خیز باشد. مداخله فکری و فرهنگی مردم، بیش از اقدامات پلیسی می‌تواند در اصلاح مناطق بحران‌خیز نتیجه داشته باشد. هرچند که مداخله و برخورد پلیسی با سرچشمه‌های فساد و جرم در اینگونه مناطق نیز باید ادامه داشته باشد تا زمینه بروز و ظهور جرم نیز همزمان با ارتقاء فکری و فرهنگی مردم، خشکانده شود.
⭕️ظرفیت فضای مجازی در پرشور کردن انتخابات 🔹کمتر از 40روز تا آغاز انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان رویدادی مهم و سرنوشت‌ساز کشور باقی مانده است؛ آنچه این روزها در صفحات مختلف مجازی و رسانه‌های اجتماعی مستقل یا وابسته به گروه‌ها و تشکل‌ها می‌بینیم اینکه مانند تمام انتخابات گذشته، حرف‌وحدیث در مورد این دوره از انتخابات هم کم نیست، آنها که از خوان تأیید صلاحیت به سلامت عبور کرده‌اند که تکلیف لیست پیشنهادی و شعار انتخابی خود را مشخص کرده‌اند، درصدی از داوطلبانی هم که رد صلاحیت شده‌اند، به دنبال تشکیک وارد کردن در روند تأیید صلاحیت داوطلبان به شورای نگهبان به عنوان مرجع رسمی رسیدگی به این فرایند هستند با اشاعه شائبه‌هایی همچون انتخابات مهندسی‌شده، خالص سازی و اتهاماتی چون موضع‌گیری در خصوص غائله‌های اجتماعی سال های گذشته و مواضعی از این دست و تلاش دارند این موضوع را به عنوان عاملی جهت دلسردی مردم از شرکت در تعیین سرنوشت خود و نیز ناتوانی پرشور احزاب در انتخابات معرفی کنند. 🔸البته به گفته رهبر انقلاب اسلامی «دشمنان امید دارند انتخابات یا سرد باشد تا بتوانند بگویند مردم به نظام اسلامی علاقه‌ای ندارند؛ یا دنبال انتخابات، فتنه به وجود بیاورند.» «ما از دشمن که گلایه‌ای نداریم، دشمنی می‌کند، شأنش این است، اما از دوستان، از کسانی که در داخل کشور هستند؛ کسی که با فضای مجازی ارتباط دارد، چه آن کسی که مسئول مهم دولتی است همه بایستی مراقبت کنند...» چراکه «البته انتخابات صرفاً تکلیف نیست بلکه حق مردم است که بتوانند قانون‌گذاران، مجریان قانون و یا اعضای مجلس خبرگان را انتخاب کنند.»
⭕️ايران سومین کشور سازنده خط لوله انتقال گاز دنیا ▫️‌موسسه تحقیقاتی گلوبال انرژی: 🔹حدود ۷۰ هزار کیلومتر خط لوله انتقال گاز در جهان در حال ساخت است که ایران با سهم ۵ هزار کیلومتر از این خطوط در رتبه سوم جهان است. 🔸‌۸۰ درصد از پروژه‌های ساخت خط لوله گاز دنیا در قاره آسیا متمرکز است و سه کشور چین، هند و ایران به ترتیب بیشترین سهم را دارند.
⭕️در جنگ ترکیبی میخواهند شعله امید را در دل جوانان ما خاموش کنند 🔹 «در جنگ ترکیبی، حمله‌ی نظامی نیست امّا حمله به باورهای دینی و سیاسی است؛ حمله‌ی دشمن به باورهای دینی و باورهای سیاسی است. 🔸 اینکه در سوره‌ی «قُل اَعوذُ بِرَبِّ النّاس» میگویید: «مِن شَرِّ الوَسواسِ الخَنّاسِ، اَلَّذی یُوَسوِسُ فی صُدورِ النّاسِ، مِنَ الجِنَّةِ وَ النّاس»، خنّاسش همین تبلیغاتچی‌های خارجی و دنباله‌روهای آنها در داخل هستند؛ وسوسه میکنند، حقایق را دگرگون نشان میدهند؛ 🔹هدفشان سست کردن اراده‌ی ملّت است، هدفشان خاموش کردن امیدها است، میخواهند شعله‌ی امید را در دل جوانان ما خاموش کنند، جوان را مأیوس کنند. 🔸 یأس یعنی بن‌بست؛ وقتی که جوان از پیشرفت مأیوس شد، از آینده مأیوس شد، احساس بن‌بست میکند؛ از کسی که احساس بن‌بست میکند، نمیشود توقّع داشت درست کار کند.» ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
📍اسراییل تبدیل به باری روی دوش آمریکا شده است روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت: 🔹اسراییل در چشم آمریکایی ها به مثابه کسی است که نه فقط نیاز به حمایت بلکه کمک برای نجات یافتن دارد. 🔹این اتفاق همزمان با احتمال وقوع جنگ چندجانبه بعد از عملیات طوفان الاقصی رخ داده است. اسراییل «مشروعیت راهبردی» خود را نزد آمریکا از دست می دهد و از یک «ذخیره راهبردی» به باری روی دوش آمریکا تبدیل می شود. 🔹اسراییل بدون آنکه به آمریکا نشان دهد که همچنان شریک این کشور است نباید جنگ کنونی را به پایان برساند!
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتوکلیپ انتخابات - شماره ۲