eitaa logo
طلبه انقلابی
210 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
666 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
آمار خودکشی سال 2024 در جهان و رتبه بندی کشورها : ▪️فنلاند که هرساله شادترین کشور جهان معرفی می‌شود رتبه 26 ، سوئیس که به ظاهر از رفاه بالایی برخوردار است در رتبه 33 ، نروژ رتبه 49 و ایران که از نگاه اپوزسیون و غربگداهای داخلی در فقر و فلاکت است در رتبه بندی سال ۲۰۲۴ در حوزه خودکشی رتبه131 در جهان است !! ▪️رتبه‌بندی بعضی کشورها : کره جنوبی 4 / بلژیک 17 / آمریکا 23 / ژاپن 25 / فنلاند 26 / سوئد 28 / سوئیس 33 / فرانسه 3 / آلمان 42 / کانادا 47 / هلند 48 / نروژ 49 / نیوزلند 55 / دانمارک 58 / ایران 131 🔹نرخ خودکشی در شادترین کشور جهان یعنی فنلاند ۳ برابر کشوری که از نگاه غربزده‌ها در فقر و فلاکت یعنی ایران می‌باشد !
📝 افرادی که کار روزانه دارند- اداری، کاسب، روستایی، کشاورز و امثال اینها- اگر مثلا شب یا بین روز به خانه می آیند، بخشی از زمان را، ولو نیم ساعت، برای خواندن بگذارند. چقدر کتابها را در همین نیم ساعت ها می توان خواند. بنده خودم دوره های بیست و چند جلدی کتاب ها را در همین فاصله های ده دقیقه، بیست دقیقه، یک ربع ساعت خوانده ام!… این بایستی یک و سنت رایجی بین مردم ما بشود که کتاب را بخوانند و به بچه هایشان یاد بدهند. خانم ها در خانه ها کتاب بخوانند و معلومات را فرابگیرند. رهبر معظم انقلاب ۷۲/۲/۲۱ ➕ به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
⭕️هوش مصنوعی و حکمرانی آينده 🔹مسئله نخست: شناخت هوش مصنوعی است. هرگاه در برهه‌های تاریخ مان چه پیش از انقلاب و چه پس از انقلاب با فناوری، مواجهه دقیق، عمیق و عالمانه نداشتیم به نوعی ضرر کردیم، باید مسئله را به خوبی بشناسیم، مواجهه‌ها را در آن تحلیل کنیم. ذینفعان آن را بشناسیم ،سپس درباره آن حکم بدهیم. 🔸اگر هوش مصنوعی چند گام جلوتر از امروزی که هست باشد وضعیت علم و فناوری در کشور ما به چه سطحی خواهد رسید؟ وضعیت حکمرانی به چه سطحی خواهد رسید؟ یعنی باید مشخص شود اگر هوش مصنوعی جزء مسائل پیشران کشور خواهد بود به طور طبیعی یک اهتمام ویژه‌ای باید به آن داشته باشیم. 🔹مسئله دوم اتخاذ راهبرد و مدل مواجهه، ترسیم بایسته‌ها و موانع پیش رو می‌باشد. که با شناخت آن، به طور معمول باید راهبرد و مدل مواجه مان با آن را طراحی کنیم. پس باید به زمینه‌های توسعه هوش مصنوعی در کشورمان فکر کنیم و بایسته‌ها و موانع پیش روی را ترسیم کنیم.        🔸مسئله سوم تعیین نقشه راه است، یعنی یک تصویر کلان باید بالاتر از هوش مصنوعی در کشور باشد که چطور بتوانیم این مسیر را طی کنیم. نقشه راهی که خواهیم داشت باید با توجه به جانمایی مسئله در نظام مسائل کلان نظام اسلامی باشد. 🔹چنانکه مقام معظم رهبری بارها در سخنان خود برای پیشرفت کشور وقتی به مسئله علم و فناوری می‌رسند اشاره می‌کنند که علم و فناوری، اقتصاد ،سبک زندگی جز مسائل تقلیدی نیست. بلکه در مکتب خودمان اقتصاد و سبک زندگی داریم. پس آیا می‌توانیم در مکتب جمهوری اسلامی ایران که همان مکتب انقلاب اسلامی است یک بهره‌برداری خاص از هوش مصنوعی داشته باشیم و هوش مصنوعی را در خدمت تمدن مان قرار بدهیم؟ 💬 بی‌گمان در بحث هوش مصنوعی، ما نمی‌توانیم نگاه رادیکالی (یعنی فقط یک گوشه‌ای از مسئله برای ما پررنگ شود) داشته باشیم. بلکه باید یک نگاه جامع و راهبردی به مسئله داشته باشیم. چنانکه معتقدیم هوش مصنوعی، فراتر از یک تکنولوژی است و امروز هوش مصنوعی یک پارادایم برای حکمرانی کشورها می‌باشد.
⭕️کیهان: ایلان ماسک بچه‌هایش را روی دوش خود حمل می‌کند، سلبریتی‌های ما سگ و گربه بغل می‌کنند 🗞روزنامه کیهان نوشت: 🔹در حالی که برخی سلبریتی‌های خودتحقیر و بی‌سواد کشورمان تبلیغ سگ‌فرزندی و گربه‌فرزندی می‌کنند ایلان ماسک هرجا می‌رود بچه‌هایش را روی دوشش گذاشته و با خودش می‌برد. 🔸سلبریتی‌های پرادعای ما چرا در این موارد از غربی‌ها تقلید نمی‌کنند؟
⭕️ شبکه‌های اجتماعی سلاحی برای جذب و اعتیاد! 🔹در واقع می‌توان گفت برخی ابزارها و محتواها در دنیای امروز به گونه‌ای طراحی شده‌اند که مخاطب را مجذوب و حتی معتاد کنند. این نوع اعتیاد که اغلب به اعتیاد دیجیتال یا اعتیاد رفتاری معروف است، بیشتر از همه در دنیای اینترنت، شبکه‌های اجتماعی، بازی‌های ویدیویی و اپلیکیشن‌ها دیده می‌شود. 🔸طراحی این ابزارها به‌گونه‌ای است که حس رضایت و لذت آنی ایجاد می‌کنند و افراد را به تعاملِ مداوم و بازگشتِ دوباره تشویق می‌کنند. ▫️برای این کار، اغلب از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود: 1⃣پاداش‌های متناوب: که باعث می‌شود فرد منتظر پاداش بعدی بماند و تعامل خود را افزایش دهد. 2⃣ایجاد احساس فوریت: مانند اعلان‌ها و هشدارها که حس نیاز به پاسخ سریع را در کاربر برانگیخته و او را به استفاده مداوم ترغیب می‌کند. 3⃣ شخصی‌سازی محتوا: در شبکه‌های اجتماعی، اغلب محتوای مورد علاقه هر فرد به او نمایش داده می‌شود و به همین دلیل، فرد کمتر می‌تواند از آن دل بکند. 4⃣ مکانیسم‌های رقابتی: مانند امتیازدهی یا رده‌بندی که حس رقابت را در کاربران زنده نگه می‌دارد و باعث می‌شود بارها بازگردند. 💭این روش‌ها با الهام از روانشناسی و شناخت رفتارهای انسانی طراحی شده‌اند و در برخی موارد شباهت زیادی با مکانیسم‌های اعتیادآور داروها دارند. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🎥 خرید فاجعه 🔹یکی از فجیع‌ترین قراردادهای نظامی دوره پهلوی، خرید ۱۵۰۰ تانک چیفتن از انگلیس بود. 🔸موتورهای این تانک‌ها با وضعیت محیطی ایران ناسازگار بود اما مقامات انگلستانی به‌دلیل اهمیت راهبردی، نظامی و اقتصادی، «محمدرضا پهلوی» را متقاعد به حفظ این قرارداد کردند. 🔹البته حجم رشوه‌ای که بین مقامات دو طرف ردوبدل شد در حفظ این قرارداد بی‌تاثیر نبود. 🔸حجم رسوایی این قرارداد به‌حدی بود که چند نفر در انگلیس دادگاهی شدند اما در ایران به‌خاطر وابستگی افراد به دربار، آب از آب تکان نخورد. 🔹در نهایت با وجود پرداخت پول تانک‌ها، فقط تعدادی از آن‌ها به طرف ایرانی تحویل  شد و بعدها در جنگ تحمیلی مورد استفاده قرار گرفت اما خیلی زود مشخص‌ شد انگلیسی‌ها چه جنس بنجلی را به شاه انداخته‌اند. 🔸تانک‌ها مشکل جدی در تحرک داشتند. به‌حدی که وسط میدان نبرد، از حرکت می‌ایستادند و خاموش می‌شدند. 🔹ناگفته نماند دولت انگلیس حتی از  عمل به همین تعهد چند سر سود امتناع کرد و پول دریافتی را بالا کشید.
🔹️ جلسه شورای حکام آژانس و چند نکته ✍ (کارشناس مسائل راهبردی) 1️⃣ تحریم به عنوان ابزار فشار کارکرد خود را از دست داده است آنچه موضوعیت دارد فعال کردن فضای جدید جهانی برجامی مقابل ایران جهت پوشش دادن فضایی است که رژیم صهیونیستی در آن گرفتار شده است 2️⃣ بیانیه دادن یا ندادن شورای حکام قبل از مراسم تحلیف ترامپ، در راستای اجرایی نشدن وعده صادق۳ طراحی شده است به نحوی که با درگیر کردن فضای سیاست خارجی ایران به مقوله اقدام شورای حکام، تمرکز ایران بر وعده صادق۳ برداشته شود 3️⃣ ترامپ بدلیل تمرکز خود بر پرونده چین کمترین ورود مستقیم را در غرب آسیا دارد و لذا برنامه این است که قبل از سرکارآمدن رسمی او،تقابل با پرونده هسته ای و جنگ با رژیم به اروپا سپرده شود. هرچند معتقدیم اروپا ظرفیت محدودی برای فعال نگه داشتن بحران های منطقه ای در غرب آسیا بدون همراهی مستقیم آمریکا دارد 4️⃣ احتمال می دهیم چنانچه قطعنامه ای توسط شورای حکام آژانس صادر شود، پاسخ ایران در وعده صادق۳ دچار تغییرات اساسی می شود به نحوی که همانند وعده صادق۲ با یک اقدام، دو ضربه نواخته شود( یکی علیه مراکز حیاتی رژیم و دیگری علیه اراده اروپایی ها در خصوص سست کردن اراده ایران در توسعه گسترده فعالیت های هسته ای) 5️⃣ عنایت داشته باشیم چنانچه مبادلات اقتصادی در مجموعه بریکس_ شانگهای_ آ سه آن و کشورهای پیرامونی سامان بیابد، ابزار فشار بخشی از سیاسیون داخل دولت در خصوص پذیرشfatf در عمل به حاشیه می رود. هرچند معتقدم این دولت کمر همت به نهایی کردن آن جهت هضم اقتصادی در چاه ویل اروپا کرده است 6️⃣ نهایت آنکه ما برنامه چهارشنبه شورای حکام را در راستای اقدامات جبهه مقاومت و بویژه گره زدن پاسخ ایران به رژیم می دانیم. 7️⃣ بنابراین به نظر می رسد در راستای پاسخ متقابل جمهوری اسلامی جهت برهم زدن برنامه های به هم پیوسته غرب،اجرایی شدن وعده صادق۳ با خبط آژانس، به زمان اجرایی شدنش و همچنین تغییرات مهمی در دکترین هسته ای نزدیک تر می شود.
🔰 آنتن تلویزیون!
🔹کاربر روس : 📸این ها یهودیانی هستند که در سال ۱۹۴۰ با این سر و وضع از دست هیتلر فرار کردند و به فلسطین پناه بردند حالا همین ها ادعا می کنند که فلسطین متعلق به آنهاست!