─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
🔖تاجر ورشکسته
👤مرد تاجرى در شهر كوفه ورشكست شد و مقدار زيادى بدهكار گرديد، به طورى كه از ترس طلبكاران در خانهاش پنهان شد و از خانه بيرون نيامد
تا اينكه شبى از خانه خارج گرديد و براى مناجات به مسجد رفت و مشغول نماز و راز و نياز به درگاه خداوند بی نياز شد
و در دعاهايش از خداوند خواست كه فرجى بنمايد و قرضهایش را اداء فرمايد
در همان زمان بازرگان ثروتمندى در خانهاش خوابيده بود
در خواب به او گفتند: اكنون مردى خداوند را میخواند و اداى دين خود را میطلبد
برخيز و قرض او را ادا كن
بازرگان ثروتمند بيدار شد وضو گرفت
و دو ركعت نماز خواند و دوباره خوابيد
باز در خواب همان ندا را شنيد تا اينكه در مرتبه سوم برخاست و هزار دینار با خود برداشت و سوار شتر شد و به طرف آن مسجد رفت
ناگاه داخل مسجد صداى گريه و زارى شنيد، نزد تاجر ورشكسته رفت و گفت: اى بنده خدا دعايت مستجاب شد
هزار دينار پول را به او داد و گفت:
با اين پول قرضهایت را بپرداز
و مخارج زن و بچههایت را تأمين كن
و هرگاه اين پول تمام شد و باز محتاج شدى اسم من فلان و خانهام در فلان محله است
به من مراجعه كن تا دوباره به تو پول بدهم
تاجر ورشكسته گفت: اين پول را از تو میپذیریم زيرا میدانم
بخشش پروردگارم است
ولى اگر دوباره محتاج شدم نزد تو نمیآيم
بازرگان پرسيد: پس به چه كسى مراجعه میكنى؟
تاجر ورشكسته گفت: به همان كسى كه امشب از او خواستم
و او تو را فرستاد تا كارم را درست كنى
باز هم اگر محتاج شوم از او کمک میخواهم كه بخشنده ترين بخشندگان است و هيچگاه بندگان خود را از ياد نمیبرد
اگر محتاج شوم باز هم از خدايم كه به من نزدیک است و دعايم را مستجاب میكند، میخواهم كه تو و امثال تو را بفرستد و كارم را اصلاح کند.
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادمان و حواسمان به این ها باشد.
🔸جاسوس ۵ هزار دلاری!
🔻اطلاعات جدید از «موسویمجد» جاسوسی که حزبالله مچش را گرفت
🔹برخلاف آنچه در برخی رسانهها گمانهزنی میشود، وی نظامی یا پاسدار نبوده و همچنین جزو نیروهای بسیجی که بصورت داوطلب عازم سوریه میشدند نیست.
🔹«موسوی مجد» پیش از انقلاب و در سنین کودکی همراه با خانواده از ایران خارج شده و بزرگشده کشور سوریه است.
🔹وی در سوریه با برخی مستشاران ایرانی ارتباط میگیرد و به عنوان راننده مشغول بهکار میشود و در پوشش راننده اطلاعاتی که بهدست میآورد را به سرویس اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا میفروخت.
🔹او در قبال این اطلاعات ماهانه ۵ هزار دلار از این سرویسها حقوق دریافت میکرد.
🔹زمان دستگیری موسوی مجد ۲۶ ماه قبل بوده است و پرونده وی ارتباطی به ترور حاج قاسم سلیمانی ندارد.
او توسط نیروهای حزبالله لبنان شناسایی و دستگیر و به ایران تحویل داده شد و از آن زمان در بازداشت به سر میبرد.
🔹حکم اعدام این جاسوس تایید شده و در زمان خود اجرا خواهد شد./تسنیم
🔴 نوبت واکنش جدی است‼️
🔻 بعد از انتشار گزارش محرمانهی آژانس بینالمللی از سوی یک روزنامه آمریکایی و انتشار گزارش ۱۴ صفحهای چند روز پیش دبیرکل سازمان ملل درباره منشا موشکهای یمنی، یک رسانهی آمریکایی خبر از تهیهی یک قطنامه از سوی سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) در شورای حکام آژانس انرژی اتمی داده است؛
🔹 به نظرمیرسد قرار است دوباره پروندهی ایران، جنبهی امنیتی پیدا کند و با بازیگری آژانس و اعضای غیر مزاحم برجام! (به اذعان جناب روحانی) و با هدفِ مثلاً پایبند نگه داشتن ایران به برجام و ممانعت از لغو تحریم تسلیحاتی کشورمان، به شورای امنیت منتقل شود!!
✅ هرچند فعلا نماینده کشورمان در آژانس بین المللی انرژی اتمی از خود واکنش نشان داده است اما کاش دوستانی که مدعی زبان بلدی دنیا هستند و در زمان انعقاد برجام، منتقدین را به جهنم حواله میدادند، لااقل اینبار با زبان محکم سخن بگویند و هزینهی زیاده خواهی را برای طرف مقابل درست و کامل ترسیم کنند!
🔴 فروش اسلحه به شرط نزدن اسرائیل ‼️
🔻 روایت نوری مالکی از خرید تسلیحات آمریکایی:
🔹به برادرانی که با آمریکا مشغول مذاکره هستند نصیحت میکنم مراقب باشید، خرید سلاح از آمریکا فرآیند سادهای نیست مثل باقی کشورها نیست که یک تعداد تانک از آنها بخریم خرید سلاح از آمریکا یک پروسه سیاسی-تجاری طولانی است...
🔸در دوره دولتم منتظر ارسال محموله دوم اف-۱۶ های آمریکا بودیم گفتند بدون موافقت مسئول سیاست خارجی کنگره این معامله انجام نمیشود، بروید او را قانع کنید، فردی به نام منندز بود رفتم... به من گفت من موافقت نمیکنم! از کجا معلوم با این جنگندهها اسرائیل را نزنی؟ کردستان را نزنی؟!..
🔹اینگونه با ما رفتار میکردند اگر در پرونده داعش این توطئهها نبود برای شکست نیروی قویتر از داعش هم آمادگی داشتیم اما اجازه ندادند از خودمان دفاع کنیم در آن زمان وقتی به بن بست رسیدیم به مسکو رفتم و با پوتین ملاقات کردم گفتم شرایطمان سخت است، ارسال تمام سلاحها به عراق را متوقف کردهاند، جنگندهها تانکها و... گفت از من چه میخواهی؟!
🔸گفتم هلیکوپتر به ما بفروشید، میل ۲۸، میل ۳۵، اینها که جدید بود و کارایی مشابه آپاچی داشت گفت باید تولید شوند اما از او خواستم از انبار تسلیحات روسیه به ما بفروشد و پوتین هم موافقت کرد...
🔹رفتار سیاسی در کار نبود، به کشوری که در معرض خطر جدی تروریسم قرار داشت فورا سلاح را فروخت خاطرم هست به کویت سفر کرده بودم و ملاقاتی با نخست وزیر اسبقشان داشتم گفت شنیدهام میخواهید اف-۱۶ از آمریکا بخرید، نصیحت میکنم معامله را فسخ کنید پرسیدم چرا؟ گفت به ما اف-۱۸ فروختهاند این جنگندهها هم هیچ پروازی ندارند...
🔸اما هر ماه تیم جدیدی از آمریکا میآید و به عناوین مختلف برای رسیدگی به جنگندهها از ما N میلیون دلار میگیرند حساب و کتاب دقیقی ندارد آخرین بار گفتم اینها را ببرید ما نمیخواهیم، به خودتان بخشیدیم ببرید جنگندههایتان را...
🔴 چطور سیاهی ها را فریاد کنیم؟
🔻 در چند ده روز گذشته جامعه رسانه ای ما درگیر با چند موضوع تلخ بوده است. از رومینا تا آسیه پناهی تا غیزانیه تا عمران محمدی و این روزها هم طبری و ...
🔻سوال خیلی ها اینست که چطور به این موضوعات بپردازیم که مطالبه ما مورد سواستفاده ضدانقلاب قرار نگیرد.
🔹پاسخ اول و کلیدی اینست که مطالبه این موضوعات اولا باید در دست انقلابی ها باشد. هیچ سیاهی نباید سفیدنمایی شود. هیچ تلخی را نمی شود مزه کرد و به ناخوشی اش بی اعتنا بود. ظلم در هر اندازه ای در جمهوری اسلامی قباحت ایدئولوژیک دارد نه صرفا نگرانی بابت کارآمدی. انقلاب اسلامی شکل گرفت تا بساط ظلم برچیده شود. غصه عمیق مولا از ماجرای خلخال و زن یهودی، قصه باشد یا افسانه، مبنای دینی و منطقی در حکومت دینی دارد. بیرق مطالبه ایندست مسائل نیز باید دست انقلابی ها باشد. باید فریاد کنند؛ آنهم به صدای بلند.
🔹با این توضیح چه کنیم که مطالبه ما دستاویز ضدانقلاب نشود؟ چه کنیم پازل ضدانقلاب را کامل نکنیم؟ بالاخره ضدانقلاب لاشخور وار نشسته و مترصد است ظلم را امری دامنگیر در انقلاب نشان دهد.
🔻سوال این است که چه کنیم تا دچار خطای تحلیل و خطای مطالبه نشویم؟
🔹خلاصه و روان و ساده بگویم؛ به اثر رفتارمان در مخاطب توجه کنیم. اگر اثر رفتار ما این شد که مخاطب احساس کرد سیاهی سراسری است یعنی به خطا رفتیم. اگر حس کرد گرفتار بن بستیم دچار اشتباه شدیم. اگر ناامید از آینده شد یعنی به هدف نزدیم.
🔹اگر سوال کرد پس فرق ما با طاغوت و دیگر حکومت های مستبد چیست یعنی مصداق را تعمیم به ساختار دادیم؛ فرد خطاکار را به خطای نظام ارتقا دادیم و فساد مصداق را تبدیل به فساد سیستمی کردیم. نقد و مطالبه ما چه در ساحت ادبیات و چه بیان مشکل یک تفاوت جدی با ضدانقلاب دارد و آن اثرش بر مخاطب است.
🔹ایجابی بحث کنیم. جوان انقلابی وقتی ظلمی را پی گیری می کند در نهایت مخاطب باید حس "حرکت" کند. حس اینکه در حال شدنیم. در حال اصلاحیم. مطالبه باید مخاطب را به حرکت برای اصلاح وادار کند نه نشستن و ناامیدی.
🔹خیلی وقت ها نقدها، ولو نقد دولت و قدرت نتیجه اش می شود قهر مردم از صندوق. اگر نقد کردیم و آنوقت مردم را برای تغییر وضع موجود پای صندوق آوردیم، هنرست واگرنه همان می کنیم که زمین بازی رقیب بدذات است. چنان مطالبه و نقد کنیم که انتخاب مردم تغییر کند نه با هر نوع انتخابی خداحافظی کنند. در مکتب امام و به حکم مردمسالاری، رای سبز و بنفش و سیاه از بی رایی بهترست.
✅ خلاصه؛ نقد کردن تمام حیثیت نظام، نه لازم بلکه واجب است، اما نتیجه اش باید امید به اصلاح باشد...همین ملاحظه سبک و ادبیات و روش نقد را تعیین می کند.
صداقت و راستی.mp3
9.48M
─═༅𖣔﷽𖣔༅═─
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍✧◁ #کنفــــــرانس
🕋✧◁#جایگاه صداقت و راستی در #آیات و #روایات معصومین علیه السلام
🎙ارائه:جناب حجه الاسلام #طالب پور
🔮 #اتحادیه_عماریون
─┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●{1⃣}#ویژه سالروز شهادت امام #صادق (ع)
✍ خورشید وجود مقدس امام صادق (ع) در ۱۷ ربیع الاول سال ۸۳ هجرس قمری در مدینه طلوع کرد و در سال ۱۱۴ ه. ق به مقام امامت نائل گشتند. دوره امامت امام بالغ بر ۳۴ سال به درازا کشید
▪️جعفر بن محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابیطالب، ششمین امام مذهب شیعه امامی و پنجمین امام مذهب اسماعیلیه است. پدر او امام محمد باقر(ع) و مادرش ام فروه دختر قاسم پسر محمد بن ابوبکربود.
●کنیه مشهور امام صادق(ع)، ابوعبدالله (ناظر به دومین فرزندش عبدالله افطح) است. با کنیههای ابواسماعیل (ناظر به فرزند ارشدش، اسماعیل) و ابوموسی (ناظر به دیگر فرزندش امام موسی کاظم(ع)) نیز از او نام بردهاند.
■مشهورترین لقب او «صادق» است. برطبق روایتی، پیامبر اسلام ص این لقب را به او داده است تا از جعفر کذاب تمایز یابد؛ اما برخی گفتهاند امام صادق ع به جهت پرهیز از شرکت در قیامهای عصر خود، صادق لقب گرفته است؛ چراکه در آن زمان به کسی که مردم را گرد خود جمع و به قیام برضد حکومت تحریک میکرد، کذّاب میگفتند. در همان دوران ائمه این لقب برای امام صادق(ع) به کار می رفته
─┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●{2⃣}#فرزندان امام صادق(ع)
✍از امام جعفر صادق(ع) هفت پسر و سه دختر بر جاى ماند كه عبارتند از
👤(1) اسماعیل معروف به اعرج که بزرگترين فرزند وی است. اسماعيل در زمان حيات حضرت از دنيا رفت. پس از شهادت حضرت صادق(ع) عده ای از کجانديشان به امامت اسماعيل و عدهای به امامت فرزند اسماعیل محمد پيوستند که آنان را اسماعيليه میگويند.
👤(2) عبدالله بن افطح : وی هميشه با خواسته های پدر مخالفت میکرد. بعد از پدر مدعی خلافت و امامت شد و جمعی نيز امامت وی را پذيرفتند که آنان را فطحيه مینامند. بعدها چون مردم ضعف علمی و عملی وی را مشاهده کردند از او برگشته و به امامت موسی بن جعفر روی آوردند.
👤(3) امام موسی کاظم(ع)
👤(4)اسحاق بن جعفر صادق(ع) شخص جليلالقدر و اهل فضل و تقوی بود و احاديث بسياری نقل کرده است و به امامت برادرش موسی عليه السلام قائل بود.
─┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
👤(5) محمد ديباج بن جعفرصادق(ع) اين شخص والا از شجاعترين مردمان عصر خود بود و در تمام سال يک روز در ميان روزهدار بود. در سال يکصد و نود و نه به مأمون عباسی به خاطر ظلمها و حقکشيهای وی خروج کرد و مأمون نيز يکی از سرداران سپاه خود به نام عيسی جلودي را با لشکری مجهز به جنگ وی فرستاد. در اين جنگ سپاهيانش را فراری دادند و خود ايشان را نيز دستگير کردند. وقتی که به مرز خراسان رسيدند در محلی به نام «فرقان چاپي» که امروزه معروف به لطف آباد است دار فانی را وداع گفت.
👤(6) عباس بن جعفر صادق(ع) است که سيد جليل القدر و دانشمند و فاضلی بوده است.
👤(7) علی بن جعفر(ع) شخص کثير الفضل و پرهيزگار و صاحب عقيده صادق بود. اين بزرگوار تحت تربيت برادرش حضرت موسی بن جعفر عليهالسلام به مقامات عالی علمی و عملی نايل شد.
●دختران امام صادق(ع)
💮(1)ام فروه که همنام مادرش بود. اين ام فروه عروس زيد بن علي بن الحسين بود.
💮(2) اسماء
💮(3)فاطمه
─┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
♡●{3⃣} #سیمای آن حضرت
✍بیشتر شمایل آن حضرت مثل پدرش امام باقر(ع) بود. جز آنکه کمی باریکتر و بلندتر بود. مردی بود میانه بالا، افروخته روی، پیچیده موی و پیوسته صورتش چون آفتاب میدرخشید. در جوانی موهای سرش سیاه بود. بینیاش کشیده و وسط آن اندکی بر آمده بود و برگونه راستش خال سیاهی داشت. محاسن آن جناب نه زیاد پرپشت و نه زیاد تنک بود. دندانهایش درشت و سفید بود و میان دودندان پیشین آن گرامی فاصله داشت. بسیار لبخند میزد و چون نام پیامبر برده میشد رنگ رخسارش زرد و سبز می شد. در پیری سفیدی موی سرش بر وقار و هیبتش افزوده است
─┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●{4⃣}#حاکمان دوران امامت امام جعفر #صادق علیه السلام
■حضرت در طول امامت خود هم خلافت غاصبانه و جائرانه بنی امیه را تجربه فرمود و هم سقوط آن و روی آمدن خلافت جبار بنی عباس را.
●از ۱۲۵ ه ق تا سال ۱۳۲ که بنی امیه مضمحل میشوند، جنگ قدرت بین آنها در گرفته است؛ دوره خلافت ها کوتاه و عزل و قتل خلفا را در رقابتهای درون خانوادگی امویان شاهد هستیم. در سال ۱۳۲ دولت غاصب بنی امیه توسط عباسیان سرنگون شد و کشتار وسیعی از بنی امیه صورت گرفت و بنی عباس که شاخهای از بنی هاشم بودند و نسب آنها به عبدالله بن عباس پسر عموی پیامبر میرسید قدرت را به دست گرفتند
─┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
■ در فاصله سال ۱۲۵ تا ۱۳۲ که دوران ضعف و انحطاط بنیامیه بود، خلفای جائر از امام صادق علیه السلام غافل بودند و آن حضرت فرصت مناسبی را بدست آورد تا وظیفه امامت خود را در قالب تدوین معارف اهل بیت علیهمالسلام در مباحث فقهی، کلامی و اخلاقی تبیین بفرماید.
● همچنین ۴ سال اولِ روی کار آمدن بنی عباس یعنی از سال ۱۳۲ تا ۱۳۶ که ابوالعباس سفاح اولین خلیفه عباسی قدرت را در دست دارد، به سبب آنکه هنوز پایگاه محمکی برای بنی عباس در امر خلافت ایجاد نشده بود نسبت به امام_صادق ع مدارا میکردند و این فرصت هم برای امام فراهم شد تا به اقدامات ارزشمند خود در نشر معارف اهل بیت علیه السلام ادامه دهد.
─┅═༅𖣔7⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
■ اما در سال ۱۳۶ در پی مرگ أبوالعباس و روی کار آمدن أبوجعفرعبدالله که بعداً به منصور معروف شد، دوران سختی برای امام صادق ع و علویان پدید آمد. چرا که او میدانست امامت حق آن ذوات مقدس است و با علم براین مسئله بر امام صادق (ع) به عنوان بزرگ علویان و چهره برتر علمی و تقوایی آنان و همچنین بر نوادگان امام مجتبی ع بسیار سخت گرفت.
─┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
● منصور امام صادق (ع) را در مضیقه فراوان گذاشت و بارها آن حضرت را به کوفه و بعداً شهر هاشمیه که بعنوان مرکز خلافت عباسیان پیش از بغداد بنا شده بود، احضار می کرد و امام را در تنگنا و فشار قرار میداد. با این حال امام در احضارها، مخفیانه با شیعیان و جویندگان دانش اهل بیت ارتباط برقرار می کرد و آنها را از دریای بی کران معلومات خود بهره مند میفرمود تا اینکه منصور امام را به مدینه باز گرداند و تحت مراقبت شدید قرار داد.
─┅═༅𖣔9⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●به گفته و اعتقاد بسیاری از علمای ما، از نظر فشار و مشکلات و سختی ها میتوان گفت که دوران منصور از دوران معاویه و یزید هم سخت تر بوده است. لذا دیگر از آن جلسات علمی و ارتباطات امام با مردم خبری نیست تا اینکه منصور تصمیم به شهادت امام صادق گرفت و در چند نوبت اقدام به قتل امام نمود اما موفق نمیشد تا اینکه به حاکم مدینه فرمان قتل امام را صادر کرد
─┅═༅𖣔🔟𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●{5⃣}#مناظرات علمی
✍در متون حدیثی شیعه، مناظرات و گفتگوهایی میان امام صادق(ع) و متکلمان مذاهب دیگر و نیز برخی از منکران وجود خدا گزارش شده است. در برخی از مناظرات، شاگردان امام صادق(ع) در حضور وی در زمینهای که تخصص داشتهاند، با دیگران مناظره کردهاند. در این جلسات امام صادق(ع) بر مناظره نظارت کرده و گاه خود نیز وارد بحث شده است. برای مثال در گفتگو با عالمی اهل شام که خود درخواست مناظره با شاگردان امام صادق(ع) را داشت، امام از هشام بن سالم خواست تا در زمینه کلام با او گفتگو کند. همچنین از فردی که قصد مناظره با او را داشت، خواست تا در هر زمینهای که میخواهد، ابتدا با شاگردانش گفتگو کند و در صورت غلبه بر آنها با او مناظره کند. آن فرد در زمینه قرآن با حُمران بن اَعیَن، در زمینه ادبیات عربی با اَبان بن تَغلِب، در فقه با زُراره و در کلام با مؤمن الطّاق و هِشام بن سالم مناظره کرد و مغلوب شد.
─┅༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●{6⃣}#تشکیل حکومت
✍سياست نخست امام صادق(ع) يك سياست فرهنگى و در جهت پرورش اصحابى بود كه از نظر فقهى و روايى از بنيانگذاران تشيع جعفرى به شمار آمدهاند. تلاشهاى سياسى امام در برابر قدرت حاكمه در آن وضعيت، در محدوده نارضايى از حكومت موجود، عدم مشروعيت آن و ادعاى امامت و رهبرى اسلام در خانواده رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله بود. از نظر امام صادق(ع) تعرض نظامى عليه حاكميت، بدون فراهم آوردن مقدمات لازم، كه مهمترينش كار فرهنگى بود، جز شكست و نابودى نتيجه ديگر نداشت. چنانكه در جريان حركتى كه زيد بن على و پس از آن يحيى بن زيد در خراسان به آن دست زدند، بنى عباس بيشترين بهره را برده و در عمل، خود را به عنوان مصداق شعار «الرضا من آل محمد» تبليغ كردند.
🗞نتيجه كار بعدها معلوم شد؛ زيرا فقه جعفرى، بنيانگذار تشيع نيرومندى گشت كه روز به روز اوج بيشترى گرفت؛ اما زيديه كه منحصرا در خط سياست بود، رو به افول گذاشتند.
─┅༅𖣔1⃣3⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●{7⃣}#خصوصیات اخلاقی امام صادق علیه السلام
✍در منابع روایی در زمینه ویژگیهای اخلاقی امام صادق(ع) گزارشهایی از زهد، انفاق، علم فراوان، عبادت بسیار و تلاوت قرآن آمده است. محمد بن طلحه امام صادق(ع) را از بزرگترین افراد اهل بیت، دارای علم فراوان، بسیار اهل عبادت و زهد و تلاوت قرآن توصیف کرده است. مالک بن انس از ائمه فقهی اهل سنت گفته است: «در مدتی که پیش امام صادق(ع) میرفته، همیشه او را در یکی از سه حالت نمازخواندن، روزهداری و ذکرگفتن دیده است».
─┅༅𖣔1⃣4⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
✍به گزارش بحار الانوار، امام در پاسخ به درخواست فقیری، چهارصد درهم به او داد و چون سپاسگزاری او را دید، انگشترش را هم که ده هزار درهم میارزید، به وی بخشید. روایتهایی نیز از انفاقهای پنهانی امام صادق(ع) در دست است. به نوشته کتاب کافی، او شبها مقداری نان و گوشت و پول در کیسه میریخت و به صورت ناشناس به در خانه تهیدستان شهر میبرد و میان آنها تقسیم میکرد. ابوجعفر خثعمی نقل کرده است که امام صادق(ع) کیسه پولی را به او داد و از او خواست آن را به فردی از بنیهاشم بدهد و نگوید که چه کسی آن را فرستاده است. به گفته خثعمی هنگامی که آن فرد پول را گرفت، برای فرستنده آن دعا کرد و گفت: «او همیشه برایش پول میفرستد؛ اما امام صادق(ع) باوجود ثروتش چیزی به او نمیدهد».
─┅༅𖣔1⃣5⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●{8⃣}#شهادت امام صادق
💔شهادت امام صادق(ع) بنابر نقل معروف در ۲۵ شوال سال ۱۴۸ اتفاق افتاد و آن حضرت بر اثر مسمومیت روح مقدسش به ملکوت اعلی پیوست.
─┅༅𖣔1⃣6⃣𖣔༅┅─
یامولای"اشهد انک قد اقمت الصلوات و آتیت الزکات وامرت بالمعروف ونهیت عن المنکرو..."
🔴🔵 قضا شدن نماز صبح مردم از نشانه های آخرالزمان و از دلایل اصلی تنگ شدن رزق و روزی هاست :
🔴از امام صادق(ع) پرسیدند: که چرا کسانی که در آخر الزمان زندگی می کنند رزق و روزی شان تنگ است؟
فرمودند : به این دلیل که غالبا نمازهای شان قضا است.
🔴 مردی به خدمت امام صادق(ع) آمد و عرضه داشت : من مرتکب گناهی شده ام.
امام صادق(ع) فرمود :خدا می بخشد.
آن شخص عرضه داشت :گناهی که مرتکب شده ام خیلی بزرگ است.
امام فرمود: اگر به اندازه ی کوه باشد خدا می بخشد.
آن شخص عرضه داشت: گناهی که مرتکب شده ام خیلی بزرگتر است.
امام فرمود : مگر چه گناهی مرتکب شده ای؟
وآن شخص به شرح ماجرا پرداخت.
پس از اتمام سخن امام صادق(ع) رو به آن مرد کرد و فرمود: خدا می بخشد ، من ترسیدم که نماز صبح را قضا کرده باشی!!
🔴 پیرامون پرونده طبری
1⃣ هیچ نظام سياسی مصون از خطا نيست و تصور رساندن خطا در آنان به صفر نيز آرزویی دستنیافتنی است! لذا نظام سياسی سالم، نظامی است که ميتواند با فساد مبارزه کند. جمهوری اسلامی نيز مستثنای از اين قاعده نيست و بايد به سمتی حرکت کند که فساد در آن به حداقل رسيده و نظارتها حداکثری گردد.
2⃣ جمهوری اسلامی هرچند نتوانسته در مسير تحقق عدالت و مبارزه با فساد به موفقيت حداکثری برسد، اما اوضاع کشور نسبت به بسياری از کشورهای ديگر در شرايط مناسبتری قرار دارد.
3⃣ هرچند فساد، آسيبی جدی در مسير کارآمدی و پيشرفت کشور میباشد، اما اين معضل در آن حد نيست که از آن بتوان با عنوان فساد سيستماتيک ياد کرد. به واقع ساختار نظام سياسی در ذات خود فسادخيز نيست که مدام توليدکننده فساد باشد، بلکه فساد موردی بر بخشی از بدنه بروکراسی کشور عارض شده است که با جديت بايد به مقابله با آن رفت. همواره همّ بزرگان نظام اسلامی و در رأس آن رهبر معظم انقلاب اسلامی مبارزه با فساد بوده است.
4⃣ بازگشايی پرونده طبری نشان داد که هيچ جايی از ساختار قدرت مصون از فساد نيست و بايد نظارتها و مراقبتهای لازم با همه دقت نظر در سطوح مختلف مسئولين کشور دنبال گردد. اتفاقاً مسئولين عالی رتبه کشور بيش از ديگران بايد مراقب منسوبين و اطرافيان خود باشند، چراکه ايجاد فساد در اين جايگاه، علاوه بر ميزان ايجاد ناکارآمدی و ضربه شديدتر به بیتالمال، بهشدت می تواند به اعتماد عمومی و مقبوليت نظام اسلامی ضربه زده و از اعتبار مسئولين کشور نزد افکار عمومی جامعه بکاهد!
5⃣ دادگاه طبری نشان داد که نظام اسلامی مماشاتی در برخورد با مفسدين نداشته و اين افراد در هر سطحی از مسئولیت که باشند، دستگاه قضایی آنان را بهپای ميز محاکمه خواهد کشاند!
6⃣ افکار عمومی در انتظار صدور رأی قاطع و عادلانه دستگاه قضايی است تا اين قاطعيت زنگ خطری برای ديگر مفسدين باشد.