♨ امکانسنجی ساخت یکمیلیون مسکن در سال
🛑 با بررسی کارنامه ضعیف دولت یازدهم و دوازدهم در ۲ بخش عرضه مسکن و ساماندهی تقاضای سرمایهای، از یکسو و تورم بسیار بالا و افزایش ۸ برابری متوسط قیمت هر مترمربع واحد مسکونی از سوی دیگر، باعث شد یکی از مطالبات عمده مردم و همچنین وعدههای پرتکرار انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری حول حل مسئله مسکن تمرکز یابد. حال این شعار انتخاباتی به یک برنامه راهبردی در دولت سیزدهم و وزارت راه و شهرسازی آن تبدیل شده است. سؤال مهم در این فرایند این است که آیا ساخت این تعداد مسکن در یک سال و یا ۴ میلیون مسکن در دوره چهارساله دولت، مقدور و میسور است؟
👈 نکات تحلیلی
1⃣ بررسیهای نهادههای تولید مسکن ازجمله زمین، مصالح ساختمانی و نیروی کار بیانگر آن است که ساخت ۱ میلیون مسکن در سال هدفی قابلدسترس است و میتواند بخش مهمی از فشار معیشتی وارده به جامعه را کنترل کند. تولید مسکن ازجمله تولیداتی است که خیلی کم به منابع ارزی مرتبط است و پیوندی با موضوع تحریمها ندارد.
2⃣ تجربه برنامهریزی و ساخت ۸۲۴ هزار واحد مسکونی مسکن در سال ۱۳۸۹ نشاندهنده قابل تحقق بودن این پروسه در حال حاضر است.
3⃣ دغدغه زمین مهمترین نیاز تولید مسکن است؛ اما آخرین بررسیهای انجامشده توسط وزارت راه و شهرسازی نشان از این دارد که در حال حاضر در کشور بیش از ۱۱.۲ میلیون نفر در ۷۶.۴ هزار هکتار بافت فرسوده شهری زندگی میکنند. برآورد حداقلی نشان میدهد که این مقدار زمین بافت فرسوده جواب گوی ساخت ۵ میلیون مسکن را دارد؛ مضافاً زمینهای حاشیه شهرها اکثراً دولتی است و در روستاها نیز زمین بهاندازه کافی وجود دارد. از سوی دیگر، ۴ درصد از کل تسهیلات سالانه بانکی برای تأمین منابع موردنیاز این طرح کفایت میکند.
👈 نکته راهبردی
ساخت مسکن بهعنوان یکی از پیشرانهای اقتصاد کشور همزمان بهغیراز رضایتمندی مردم و کم کردن بار استرس مردم از بیسرپناهی، میتواند رشد اقتصادی و جهش تولید در صنایع پیشینی و پسینی تولیدی را به دنبال داشته باشد و مسئله بیکاری در کشور را تا حد زیادی مرتفع کند. دراینبین آنچه مهم است اراده متولیان امر است. اکنون با اراده دولت سیزدهم، فضای کشور آماده چنین اقدام اساسی است؛ علاوه بر این، ساخت یکمیلیون مسکن بهصورت قانون درآمده و مجلس برای تحقق آن میتواند نظارت و مطالبه گری داشته باشد.
۱۰ شهریور ۱۴۰۰
📌متن شایعه👇
محمد مخبر : در هیچ کشوری واکسن رایگان به مردم تزریق نشد حتی کشورهای حوزه خلیج هم هزینه واکسن را از یارانه مردم کسر کردند. با شرایط فعلی اگر بخواهیم واکسیناسیون شتاب بگیرد مردم باید حداقل پنجاه درصد هزینه واکسن را پرداخت کنند که برای ۲ دوز حدود ۲۰۰ هزار تومان می شود با توجه به اینکه اکثر بافت جمعیتی دهه ۶۰ و قبل از آن هست دولت توان پرداخت این حجم
عظیم از پول زا ندارد.
طی هماهنگی که با ریاست سازمان برنامه و بودجه شد قرار شده این مبلغ طی ۱۰ ماه از یارانه افراد کسر شود
📌 *پاسخ به شایعه*👇
محمود نادری معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهوری در توئیتی نوشت که "موضوع منتسب شده به مخبر معاول اول رئيس جمهوری در مورد دريافت هزينه بابت تزريق واكسن كرونا كذب محض است."
وی افزود: دولت با تمام توان در حال اجراي واكسينانسيون عمومي و رايگان است. مردم به شايعات توجه نكنند.
۱۱ شهریور ۱۴۰۰
⁉️ تلاش رسانه ای بر شغل جدید روحانی!!
⁉️ هیاهوی تبلیغاتی اصلاحطلبان برای چیست؟
🔰 روزنامه شرق، در گزارش اصلی خود به بررسی جایگاه سیاسی حسن روحانی پس از پایان دوره ریاست جمهوریاش پرداخت؛ گزارشی که هنوز شروع نشده و در همان زیرتیتر خودش را لو میدهد که برای اعمال فشار بر رهبری نوشته شده تا در گمانی باطل، برای ایشان تعیین تکلیف کند که چرا تاکنون حکمی برای حسن روحانی صادر نشده است.
🔻 عنوان این گزارش «روحانی در پرده آخر»* است، اما در زیرتیتر آمده که «حسن روحانی پس از پایان ریاست جمهوریاش حکمی دریافت نکرده است» تا در همین ابتدا روشن شود که غرض از نگارش و انتشار آن چیست.
در متن گزارش ادعا شده که «مقام معظم رهبری سنتی دارند که بعد از پایان دوره ریاستجمهوری افراد، آنها را به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درمیآورند.» اما جالب آنکه در همین گزارش توضیح داده شده که از میان سه رئیسجمهور دوران رهبری آیتالله خامنهای که قبل از روحانی سرکار بودند، هاشمی رفسنجانی که از ابتدا رئیس مجمع بوده، خاتمی هم گویا به دلیل عدم تمایل خود عضو مجمع نشده و در نهایت احمدی نژاد که پس از پایان ریاست جمهوریاش با حکم رهبری به عضویت مجمع درآمده است.
🔻شرق در مورد روحانی با اشاره به عدم حکم رهبری برای او مینویسد: «این شایعه وجود دارد که حسن روحانی یکی از گزینههای ریاست بر مجمع تشخیص مصلحت نظام است» اما ننوشته کجا این شایعه پخش شده است؟! سؤال این است که چنین شایعهای پخش شده یا شرق و رفقا! تلاش دارند که پخش بشود؟
🔻 البته تشخیص این موضوع با رهبر معظم انقلاب است، اما اصلاح طلبان با فضا سازی تلاش میکنند آن را به عنوان یک امر محتوم و رویه قطعی جا بیاندازند.
۱۱ شهریور ۱۴۰۰
#تسلیت_یا_بقیه_الله
🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️
شهادت امام العارفین سید الساجدین امام سجاد علیه السلام تسلیت باد.
🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️
هدیه محضر امام زین العابدین صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
۱۱ شهریور ۱۴۰۰
۱۲ شهریور ۱۴۰۰
💠🔹💠🔹💠
✅پرسش: چرا به نیت سلامتی امام زمان(عج) صدقه می دهیم؟ مگر ایشان ولی خدا نیستند و خدا مراقب ایشان نیست، پس احتیاجی ندارند که کسی برایشان صدقه بدهد.
✍️پاسخ: امام زمان (عج) از جهت بدن مبارک با انسانهاي ديگر تفاوتي ندارد و امکان دارد در معرض آسيب هايي که به طور طبيعي انسانها را تهديد مي کند مانند بيماري ها قرار بگيرد خداوند متعال طول عمر مبارک حضرت را تضمين کرده است نه سلامتي حضرت را حضرت نيز مانند مردم عادي بر اثر غم و اندوه و ... ناخوش احوال ميشوند.
☘️همان طور که ساير ائمه در زمان خود بيمار مي شدند ايشان نيز مانند ساير ائمه معصومين ممكن است در معرض برخي آفات قرار گرفته و بيمار شود.
🔹 به طور مثال در زندگاني امام صادق (ع) چنين آمده كه بر حضرت تبي عارض گشت، حضرت چندين بار «يا فاطمه» گفتند، (1) .
🔻 در جاي ديگر آمده كه امام صادق(ع) در شب بيست و سوم ماه رمضان مريض بودند دستور دادند با همان حال بيماري، ايشان را به مسجد ببرند، ظاهراً به خاطر اهميت احياء شب بيست و سوم رمضان. (2)
🔹 امام هادي (ع) نيز براي برآورده شدن حاجات خود از يکي از شيعيان خواستند تا در زير قبه امام حسين (ع) براي ايشان دعا کند.
✍️در حقيقت در زندگي ائمه اطهار (علیهم السلام) مشاهده ميشود كه امامان بزرگوار مريض ميشدند و در بعضي موارد دستور ذبح گوسفند ، قرباني و اطعام ميدادند.
🔹وجود مقدس امام زمان (عج) هم يكي از ائمه معصوم است و از آن قاعده مستثني نيست. نكتهاي كه هست اينكه ائمه (علیهم السلام) در معرض آسيبهاي ديگر بودهاند و در جنگ با دشمنان ممكن بود دچار جراحت شده و يا به شهادت برسند، ليكن اراده خداوند سبحان بر اين قرار گرفته كه وجود مقدس حضرت وليعصر(ع) حفظ شود تا زمان ظهور برسد و چشم منتظران روشن گردد.
🔸پس اين صدقه در حقيقت صدقه براي سلامتي حضرت و دور شدن اين آسيبها مي باشد علاوه بر اينکه👈 صدقه دادن ما نوعي ابراز علاقه و اهميت ما نسبت به سلامتي وجود مقدس حضرت مي باشد که نوعي اثر تربيتي براي خود ما نيز دارد.
👈 نبايد هيچ شخصي عزيزتر و گرامي تر از وجود مقدس امام زمان ارواحنا فداه نزد ما باشد بلکه حضرتش بايد محبوب تر از نفس خودمان باشد و اگر چنين اعتقادي نداشته باشيم در ايمان و معرفتمان نسبت به آن حضرت ضعف و خللي وجود دارد.
☘️لذا سيد، ره، به فرزند خود سفارش مي فرمايد که: ابتدا کن به صدقه دادن براي آن حضرت قبل از اينکه براي خود و عزيزانت صدقه بدهي بنابراين اين عمل، از شؤون بندگي و اداي بعضي از حقوق بزرگ آن حضرت است و خود يک نوع اظهار محبت و دوستي به آن جناب است و اين عمل راه و سببي است براي جلب رضاي پروردگار و حصول قرب به خداوند در قضاي حوائج و دفع بلا.
📚منابع:
1. ، شيخ عباس قمي، بيت الاحزان
2. مفاتيح الجنان، اعمال وارده در شب بيست و سوم ماه مبارك رمضان
۱۲ شهریور ۱۴۰۰
۱۲ شهریور ۱۴۰۰
اوجی: اتفاقات خوبی در فروش نفت رقم خواهد خورد
وزیر نفت:
🔹امسال پیشبینی ما در مورد روند رشد مصرف گاز در کشور این است که تا ٢٠٠ میلیون متر مکعب کسری گاز را هم داشته باشیم.
🔹با پتانسیل وزارت نفت و دستگاههای همکار و حمایتهای دولت قول میدهم که اتفاقات خوبی در بخش فروش نفت طی ماه های آتی رقم بخورد.
🔹اکنون ۱۴۰ میلیون مترمکعب ظرفیت خالی در پالایشگاهها داریم که به لحاظ افت فشار و یا افت تولید میدانهای گازی، این ظرفیت خالی ایجاد شده است و ۴۰ تا ۶۰ میلیون مترمکعب آن مربوط به پالایشگاههای پارس جنوبی است.
🔹حجم ذخایر سوخت مایع نیروگاههای کشور حدود ۲۵ درصد کمتر از پارسال شده است.
۱۲ شهریور ۱۴۰۰
🔺 اگر جوان ایرانی در سوریه طی جنگ با داعشی که ادعای تصرف ایران رو داشت ، شهید شود، مورد اهانت قرار میگیرد و .... اما
اگر یک جوان اصالتاً ایرانی برای یک لقمه نان، در رکاب ارتش تروریست کودک کُش آمریکای جنایتکار کشته شود، تقدیس میشه!
➕باطبی خائن توئیت زده: کریم نیکویی بیست ساله، از تفنگداران ارتش آمریکا در انفجار تروریستی فرودگاه کابل کشته شد...
(احمد باطِبی ضد انقلاب ساکن آمریکا و از فتنه گران فتنه ۷۸)
🤛🏻🇺🇸👺🇺🇸🤜🏻
۱۲ شهریور ۱۴۰۰
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
سردار سرلشکر بسيجي سيدحسن فيروزآبادي رئيس سابق ستاد کل نيروهاي مسلح و مشاور عالي نظامي فرماندهي کل قوا، پس از مدتي بيماري، به ديدار معبود شتافت.
سرلشکر فيروزآبادي از سال 1368 تا 1395 به مدت 27 سال با حکم رهبر معظم انقلاب، به عنوان رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح مشغول به خدمت بود و پس از آن، از سوي حضرت آيتالله خامنه اي به عنوان مشاور عالي نظامي فرماندهي کل قوا منصوب شد.
۱۲ شهریور ۱۴۰۰
🗓سالروز شهادت رئیسعلی دلواری
درپیقیامعلیهاستعمارانگلیس
♦️امام خامنه ای: رئیسعلی دلاوری، این مرد شجاع، در راه اعتقاد دینی خود، تنها و در غربت با دشمنان جنگید؛ آن روزگاری که ملت ایران، جز عده بسیار کمی در گوشه و کنارهای کشور، خواب بودند و بیگانگان از این غفلت مردم سوء استفاده میکردند و دشمن بر مناطق مختلفی از کشور عزیز ما تسلط پیدا کرده بود؛ در تهران، نمایندگان دولتهای انگلیس و روس، آزادانه حکمرانی میکردند و از پادشاهان آن زمان هم حساب نمیبردند و با ملت ایران با تحقیر برخورد میکردند؛ در یک چنین شرایطی، در هر گوشهیی از این کشور، مردان شجاعی پیدا شدند که به حکم دین، جهاد را بر خودشان واجب دانستند و فکر نکردند که با غربت و دست خالی نمیشود کاری را انجام داد؛ مردان خدا اینگونهاند.
♦️یکی از این افراد، همین رئیسعلی شماست؛ که رئیسعلی ملت ایران است؛ اگرچه متعلق به دلوار است. اگر «رئیسعلیها» در غربت به شهادت نمیرسیدند، امروز ملت ایران به این عظمت نمیرسید! ۷۰/۱۰/۱۳
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
# مازوخیسم جمعی ایرانیان و دو راهکار شخصی.
تجربه عجیبی در سخنرانیها و ارائه ها در جاهای مختلف پیدا کرده ام و آن میل شدید جامعه به طرح نکات منفی و ناامیدکننده در مورد ایران است. هرچقدر از مشکلات و وخیم بودن شرایط صحبت کنی مورد استقبال بیشتری قرار میگیری. هرچقدر بذر ناامیدی بیشتری نسبت به آینده پراکنده کنی عالم تر قلمداد میشوی. اگر نقاط مثبت را هم بگویی یا چشم اندازهای پیشرفت را هم بیان کنی، چنان با دیده تردید در تو مینگرند که گویی از حکومت پول گرفته ای تا به مردم اطلاعات نادرست دهی. شگفت است که ما از آزار خود لذت میبریم و به آن عادت کرده ایم.
بله باید مشکلات را گفت ولی پیشرفت ها را هم دید. آدمی احساس می کند که مردم تلافی رفتار حکومت در دهه های گذشته را می خواهد درآورد. در گذشته حکومت صرفا پیشرفت ها را گزارش میکرد و مشکلات را انکار مینمود حالا جامعه از این سمت به موضعگیری افتاده و صرفاً بر تاریکی ها چشم دوخته است.
واقعیت این است که در کنار تاریکی، روشنی ها هم هست و باید این روشنایی ها را هم دید. خدا نگذرد از کسانی که ما را به جایی رساندند که خوبی های ایران را کم نمایی و خوبی های غرب را بیش نمایی (overestimate ) می کنیم و به عکس بدی های خودمان را بیش نمایی و بدی های غرب را کم انگاری میکنیم.
تحلیل و تجویز راهبردی:
آنچه در بالا خواندیم نوشته دکتر علی سرزعیم مشاور مرکز بررسی های استراتژیک بود. من نیز تجربه ای به شدت مشابه با وی دارم.
نمی خواهم من هم دوباره از ایران و ایرانی انتقاد کنم. بس است! فقط این نکته را بگویم که آنقدر جو ناامیدی سنگین است که در جمع های مختلف حتی نمی شود از نشانه های قطعی پیشرفت نیز سخن گفت. به محض شنیدن یک بهبود رتبه یا افزایش یک شاخص شروع می کنند به زیر سوال بردن آمار و ارقام حتی شاخص های بین المللی را. انگار یک ولع خاصی دارند که شما از ناامیدی، فلاکت و بدبختی بگویید. وقتی صحبت از مشکلات می کنید همه به دیده تحسین در شما می نگرند و شما احساس روشنفکری می کنید اما وقتی در مورد پیشرفت ها می گویید همه به شما به دیده جیره خوار حکومت نگاه می کنند.
امیل سیوران فیلسوف اهل رومانی جمله ای گفته است که سخت باید به آن اندیشید: ناامیدی جمعی مهمترین عامل انهدام ملتها است. ملتی كه دچار آن شود هرگز نخواهد توانست دوباره روی پای خود بایستد.
من دو راهکار/تکنیک را گاهی (و نه همیشه) برای خودم استفاده می کنم و از آن جواب گرفته ام که با شما نیز در میان می گذارم.
راهکار اول: هر گاه مشکلی را مطرح می کنم، برای آن راه حل ارایه می کنم. این گونه باعث می شود که ذهنم را ورزش دهم که راه حل محور (solution minded) باشد و همچنین از تلخی انتقاد بکاهم و دریچه ای رو به حل مساله و روشنایی در کنار نشان دادن یک تاریکی باز کنم.
راهکار دوم: اگر مشکلی را در جامعه می بینم قبل از آنکه از آن انتقاد کنم. خودم آن را ترک می کنم. مثلا به جای آن که در مورد آشغال ریختن در خیایان صحبت کنم خودم آن را ترک می کنم و سپس در مورد آن سخن می گویم. اگر نتوانستم آن را رعایت کنم، دیگر انتقاد نمی کنم. مثلا من چون خودم بد رانندگی می کنم هیچگاه در جمع از رانندگی بد دیگران یا رفتارهای زشت ترافیکی انتقاد نمی کنم چون خودم هنوز تبدیل به یک راننده منظم و قاعده مند نشده ام.
تاکید می کنم که در کنار همه مشکلات، وضعیت کشور با بیست سال پیش قابل مقایسه نیست. من تصمیم گرفته ام به جای آن که یک روشنفکر منفی نگر محبوب باشم یک تحلیل گر مثبت اندیش و واقعیت گرا باشم. شما را نیز به مثبت اندیشی و مبارزه با مازوخسیم جمعی دعوت می کنم....
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
✅ پرسش و پاسخ
💢 چرا عدهای از شروع فعالیتهای دولت سیزدهم بسیار ناراحتند واز هیچ کوششی برای به حاشیه بردن و اختلال در کار دولت دریغ نمی کنند؟
🍃🌹🍃
🔻پاسخ: حسن روحانی در ۴ سال اول، عامل همه کاستیها و مشکلات را به صورت مکرر و مداوم، دولت احمدی نژاد اعلام میکرد. در ۴ سال دوم، حل مشکلات را ابتدا به اجرای برجام موکول کرد و بعد به ترامپ و کرونا گره زد.
🔹 کابینه آیتالله رئیسی از روز رای اعتماد، وارد میدان شد و فعالیتهای جهادی و پربرکت را آغاز کرد. نکته جالب این است که کابینه سیزدهم، علیه دولت فشل و ناکارآمد و غربگرای روحانی، حرفی نمیزند اما با فعالیتهای جهادی، مردم خودبخود یاد روحانی میافتند که این اقدامات در ۸ ساله دولت او رخ نداد و لذا نفرینش میکنند.
🔸 در این میان خبیثهای رسانهای مثل روزنامه مشکوک جمهوری اسلامی، تاجزاده، سلبریتیهای بیسواد و...، توقع دارند که همه مشکلات ۸ ساله دولت روحانی، در همین ۸ روز سپری شده از دولت آیتالله رئیسی، حل شود! و لذا دولت ایشان را زیر سوال میبرند.
🔹 علت هم حسادت و کینهای است که به جریان ارزشی و انقلابی دارند، زیرا عملکرد جهادی دولت، مردم را به نظام و جریان انقلابی خوشبین میکند و تلاشهای طولانی نوکران غربزده در ایران را برای القای ناکارآمدی انقلاب اسلامی، نقش بر آب میکند.
🔺 دولت سیزدهم با عمل خود در همین چند روز، ماهیت اشرافیگرا، تنبل، مردمگریز، متکبر، پرمدعا و بهانهجوی اصلاحطلبان و غربگراها را به مردم نشان داده و لذا همچنان شاهد جیغهای بنفش و سبز در برابر اقدامات دولت سیزدهم خواهیم بود. اما فقط خودشان را رسوا میکنند و نمیتوانند سرعت خدمترسانی دولت مردمی و انقلابی را با این حاشیهسازیها، کُند کنند.
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
*کرونا در ایران و عراق*
✍️ *پیمان سلامتی، استاد طب پیشگیری دانشگاه علوم پزشکی تهران*
رمان "جایی که خرچنگها آواز میخوانند" وضعیت این روزهای ما را به خوبی بیان میکند:
نوع عقیده اینجا جایگاهی نداشت. اهریمنی در کار نبود، فقط زندگی در تپش بود. بیولوژی، حق و باطل را در نورهای متفاوت به یک رنگ میبیند.
💠 در روزهای اخیر مکررا با این سوال مواجه می شویم که چرا مرگ های ناشی از کرونا در کشور ما بیشتر از عراق است؟ در همین ایام هموطنانی را مشاهده میکنیم که در تدارک سفر به آن کشور و در صورت امکان شرکت در برنامه راهپیمایی اربعین هستند و اعتقاد دارند که وجود بقاع متبرکه در آن کشور حرزی برای مردم آنجا فراهم آورده که عوامل عفونی بر آنها کارگر نیست.
💠 بلی، مرگ و میر ناشی از کووید در ایران بیش از آنجاست اما بنا به دلایل زیر این تفاوت عجیب نیست:
💠 الف- تفاوت ساختار سنی و جنسی: در حقیقت سن و جنس دوتا از مهمترین عوامل تعیین کننده مرگباری بیماری هستند. طبق گزارش مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای آمریکا احتمال مرگ ناشی از کرونا در افراد بیش از 65 سال نود و پنج برابر، بیش از 75 سال دویست و سی برابر و بیش از 85 سال ششصد برابر جوانان است. همچنین پژوهشهای معتبر نشان داده اند که احتمال مرگ از این بیماری در بین مردان حدود 80 درصد بیش از زنان است.
دهها سال جنگ، تحریم و نابرابری باعث شده تا عراقی ها دارای ساختار سنی جمعیتی جوان باشند و مردان زیادی را از دست بدهند. در حال حاضر میانه سنی در عراق 21 و حال آنکه این عدد در کشور ما 32 سال است. به همین ترتیب، سالمندان بالای 65 سال ایرانی حدود دو برابر جمعیت مشابه در عراق را شامل می شوند و جالب توجه آنکه نسبت مردان به زنان سالمند بیش از 65 سال ایرانی 10 درصد بیش از عراقی است.
💠 ب- روند سینوسی بیماری: ماهیت بیماری نشان داده که در شرایطی که به حال خود رها شود و برای پیشگیری در سطح جامعه اقدام موثری صورت نپذیرد (نکته ای که هر دو کشور مصداق پیدا می کند) به صورت موجهایی ناشی از طغیان گاه به گاهی بروز می یابد. در کشور خودمان با مقایسه روند بیماری در استانهای مختلف می توان به این منحنی ها دست پیدا کرد. در حال حاضر ما در قله این موج هستیم و نباید وضعیت خودمان را با عراقی ها که در فاز پائین رونده هستند مقایسه کنیم. به عنوان مثال سال گذشته در مقطعی که برخی از اورژانسهای بیمارستانی ما خالی از بیمار کووید بودند نظام سلامت عراق تحت فشار وحشتناکی بود.
💠 ج- تشخیص مرگ: مرگ ناشی از کووید برای فردی در نظر گرفته می شود که تست PCR وی مثبت باشد. در حال حاضر هر دو کشور با مشکل کمبود امکانات تشخیصی بیماری و کم شماری علت مرگ آن مواجه هستند اما به طور متوسط در ایران روزانه 1.33 و در عراق 0.89 تست به ازای هر هزار نفر جمعیت صورت می گیرد. به عبارت دیگر حدوداً روزانه 50 درصد تستهای بیشتری در کشور ما انجام شده، بدیهی است مرگهای ما نیز به همین اندازه بیشتر تشخیص داده شوند.
💠 د- سیستم ثبت مرگ در کشور ما از نظام مکانیزه ای تبعیت کرده و قبرستانها بدون احراز گواهی های معتبر فوتی که در آنها بر مبنای دستورالعمل های تخصصی علت مرگ مشخص شده باشد از دفن اجساد اجتناب می کنند. طبق گزارش امسال سازمان ملل متحد، ایران با پوشش بیش از 90 درصدی مرگ جزء کشورهای درجه یک و عراق با پوشش بین 75 تا 90 درصدی جزء کشورهای درجه دو از نظر ثبت مرگها محسوب می گردند.
💠 ه- جمعیت کشور ما حدود 84 میلیون و عراقیها حدود 40 میلیون نفرند پس در شرایط مشابه انتظار داریم تا مرگ کووید در ایران بیش از دو برابر گزارش شود.
و- البته موضوعات دیگری نیز وجود دارد که خارج از حوصله این مقال است.
💠 خدا را شاکرم که دو سال قبل در راهپیمایی اربعین شرکت کرده و برای هشتمین یا نهمین بار به زیارت عتبات مشرف شدم. این را گفتم تا خوانندگان بدانند که با فرهنگ آئینی مربوطه آشنا هستم و گواهی دهم که موضوع رعایت پروتکلهای بهداشتی در زیارتگاههای عراقی شوخی ای بیش نیست و هشدار دهم که در صورت بی توجهی به این قضیه با موج ششمی از پاندمی مواجه خواهیم شد.
💠 جان کلام آنکه، به علت تفاوت ساختارهای سنی و جنسی، ماهیت سینوسی بیماری، تعداد تستهای تشخیصی، نظام ثبت مرگ و تعداد جمعیت، مقایسه این دو کشور به سادگی امکان پذیر نبوده و هر کدام از سناریوهای متفاوتی تبعیت می کنند.
💠 به یاد داشته باشیم که امام صادق (ع) فرمودند:
"خداوند ابا دارد از این که امور را جز از طریق اسباب آن فراهم آورد."
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
🔻اعتراف دیرهنگام!
✅«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس روز پنجشنبه در گفتگو با نشریه انگلیسی اسپکتیتور گفت: «ابرقدرتی که نتواند در سطح بینالمللی اهدافش را محقق کند، یک قدرت جهانی نیست بلکه فقط یک قدرت بزرگ است. او بهطور مستقیم نامی از ایالاتمتحده نبرد؛ اما فحوای سخن او نشان میدهد که مقصود او آمریکا بوده است. والاس در خصوص کشورش انگلیس نیز تصریح کرد که این کشور هم ابرقدرت به شمار نمیرود. وی افزود؛ «بخت با انگلیس همراه بود که طالبان اقدام تلافیجویانه انجام نداد در غیر این صورت اوضاع افتضاح میشد».
✳️گزاره تحلیلی: محور گفتگوی وزیر دفاع انگلیس مربوط به تحولات افغانستان و خروج شتابزده نیروهای اشغالگر در این کشور و ناکامی در دستیابی به اهداف اشغالگران بوده است؛ بنابراین، جای تردید نیست که بن والاس در گفتگویش، سیاست آمریکا را موردنقد قرار داده است. نکته درخور تأمل که به عبارتی یک اعتراف دیرهنگام نیز محسوب میشود، این است که وزیر دفاع انگلیس تلویحاً اذعان داشته، این خروج شتابزده علاوه بر اینکه برای آمریکا یک شکست است، نشان میدهد آمریکا دیگر یک ابرقدرت نیست. این اوضاع خفتبار برای آمریکا که امروز متحدان آنها نیز بر آن اذعان دارند، همگی نشاندهنده زوال قدرت و هژمونی آنان است. یقیناً آنچه آمریکا را به این ورطه کشانیده بخش قابلتوجهی از آن به هزینههای ابرقدرتی و ایستادگی جهانی در مقابل جاهطلبیهای آنان برمیگردد. آمریکاییها برای اشغال ۲۰ ساله بر افغانستان، بیش از دو تریلیون دلار هزینه کردهاند و این تنها بخشی از هزینههای مربوط به اشغالگری و رویکرد جاهطلبانه آنان در منطقه و جهان است. فرآیند هزینههای سرسامآور برای حضور نظامی امنیتی آنان در نقاط مختلف جهان و فرسایش در مقابل مقاومت ملتها، قدرت آمریکاییها و میزان تابآوری آنها را کاهش داده و بسیار شکننده کرده است.
✳️جمعبندی: وقایعی همچون خروج مفتضحانه از افغانستان، نشان میدهد که دیگر آمریکا نمیتواند از مؤلفههای قدرت خود ازجمله مؤلفههای نظامی برای مداخلات طولانیمدت در کشورها استفاده نماید. آمریکاییها بسیار تلاش داشتهاند تا زوال ابرقدرتی خود را نزد افکار عمومی در نظام بینالملل و همپیمانان خود کتمان نمایند و نظریه مربوط به یک قدرت در حال افول را غیرمعتبر نشان دهند. بدون تردید باور به پایان ابرقدرتی آمریکا نزد افکار عمومی، فرآیند شکستهای پیدرپی آنان و همپیمانانشان در نقاط مختلف جهان را سرعت خواهد بخشید.
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
🔹🔘🔹🔘🔹
💢پرسش: آیا اعراب جاهلی پیش از اسلام، همه دختران خود را زنده به گور میکرند؟ اگر اینگونه بود، پس چگونه نسلشان ادامه مییافت؟!
✍️پاسخ: آنچه از قرآن کریم و منابع تاریخی استفاده میشود، این است که بسیاری از مردم دوران جاهلیت - نه تمامشان – علاقهای به فرزندان دختر نداشتند. برخی از آنها دخترانشان را میکشتند و برخی نیز با قبول شرمندگی در جامعه، با ناراحتی دختران را نگه میداشتند.
🔹قرآن کریم در باره آنان میفرماید:
🔆« وَ إِذا بُشِّرَ أَحَدُهُمْ بِالْأُنْثى ظَلَّ وَجْهُهُ مُسْوَدًّا وَ هُوَ کَظیمٌ». «یَتَوارى مِنَ الْقَوْمِ مِنْ سُوءِ ما بُشِّرَ بِهِ أَ یُمْسِکُهُ عَلى هُونٍ أَمْ یَدُسُّهُ فِی التُّرابِ أَلا ساءَ ما یَحْکُمُون».
در حالیکه هر گاه به یکى از آنها بشارت دهند دختر نصیب تو شده، صورتش (از فرط ناراحتى) سیاه میشود و به شدّت خشمگین میگردد. به دلیل بشارت بدى که به او داده شده، از قوم و قبیله خود متوارى میگردد (و نمیداند) آیا او را با قبول ننگ نگهدارد، یا در خاک پنهانش کند؟! چه بد حکم میکنند.
🔸قرآن کریم در این آیات به داستان زنده به گور کردن دختران در فرهنگ جاهلی قبل از اسلام اشاره میکند و میفرماید؛ اگر به یکى از آنان خبر داده میشد که همسرش دخترى به دنیا اورده، آنچنان ناراحت میشد که از شدّت خشم چهرهاش سیاه میگشت و به زحمت خشم و اندوه خود را فرو میبرد. او با خود میاندیشید که آیا خوارى و ننگ دختر داشتن را بپذیرد و آن دختر را نگه دارد، یا او را در زیر خاک پنهان سازد و زنده به گور کند. البته گاهى دختران را با تمام ناراحتى نگه میداشتند و گاهى هم آنها را زنده به گور میکردند.
🔹این فرهنگ زشت عصر جاهلى، دلایل مختلفی میتوانست داشته باشد.
1️⃣ در جنگها اگر منجر به شکست میشد، دختران اسیر دشمن میشدند و این برای آنان مایه ننگ و عار بود.
2️⃣ در گذشته فرزندان پسر کار میکردند و با کار کردن در کنار پدر پشتوانه اقتصادی خانواده محسوب میشدند، در حالیکه دختران فقط مصرف کننده بودند.
3️⃣ گاهى هم در عصر جاهلى، فرزندان را - چه پسر و چه دختر- به جهت فقر و تنگدستى و از ترس اینکه نتوانند خوراک آنها را تأمین کنند میکشتند.
4️⃣ وجود جنگها و نزاعهاى دائمى قبیلگى میان آنها، سبب فقدان سریع مردان و پسران جنگجو میشد و به طور طبیعی تناسب و تعادل میان تعداد دختران و پسران به هم میخورد، تا آنجا وجود پسران عزیز شده بود که تولد یک پسر، مایه مباهات بود و تولد یک دختر، مایه ناراحتى و رنج یک خانواده.
🔸این عوامل باعث میشد تا به محض اینکه حالت وضع حمل به زن دست میداد شوهر، از خانه متوارى میگشت، مبادا دخترى براى او بیاورد و او در خانه باشد. اگر به او خبر میدادند، مولود پسر است، با خوشحالى و هیجان وصفناپذیرى به خانه باز میگشت، اما اگر به او خبر میدادند که نوزاد دختر است، آتش خشم و اندوه همه وجودش را در بر میگرفت.
🔹با توجه به آنچه بیان شد، بسیاری از مردم دوران جاهلیت - نه تمامشان – علاقهای به فرزندان دختر نداشتند. برخی از آنها دخترانشان را میکشتند و برخی نیز با قبول شرمندگی در جامعه، با ناراحتی دختران را نگه میداشتند.
🔸قرآن کریم شدیداً این کار را محکوم کرده و میگوید: «وَ إِذَا الْمَوْؤُدَةُ سُئِلَتْ بِأَیِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ»؛
در قیامت در باره دختران زنده به گور شده سؤال میشود که به چه گناهى آنها کشته شدند؟
🔹اولین بارى که این رسم غلط عملى شد، در واقعه جنگ بنىتمیم با کسراى ایران بود که در آن جنگ عدهاى از زنان قبیله، اسیر لشکر کسرى شدند و آنان را به اسیرى به دربار کسرى بردند، در آنجا دختران را به عنوان کنیز نگاه داشتند و پس از مدتى که میان دو طرف صلح بر قرار شد، بنىتمیم اسیران خود را مطالبه کردند. دربار کسرى آنان را مخیر کرد که میخواهند به قبیله خود برگردند، یا در دربار بمانند، عدهاى از دختران از رفتن به قبیله خویش خوددارى نمودند. مردان قبیله غضبناک شده تصمیم گرفتند از این پس اگر دختردار شدند زنده زنده دفنشان کنند، و همین کار را کردند، قبایل دیگر نیز از آنها یاد گرفته، کم کم این جریان در همه جا منتشر شد، و دخترکشى رواج پیدا کرد.
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
۱۴ شهریور ۱۴۰۰
🔴 چرا تا قبل از روی کار آمدن رئیسی سقف واردات واکسن یک میلیون دوز در هر محموله بود؟ / بی عرضگی یا خیانت؟
🔹️ با ورود یک محموله ۵ میلیون دوز واکسن کرونا به کشور رکورد واردات واکسن در یک محموله شکسته شد اما سوال اینجاست که چرا تا پیش از این سقف واردات واکسن در هر محموله تنها یک میلیون دوز بوده است؟
🔹️ آنچه که شنیده های حکایت میکند این است که یک تدبیر و هماهنگی بین اعضای دولت برای استفاده از هواپیماهای چارتر به همراه دیپلماسی خارجی فعال، سقف واردات واکسن از یک میلیون دوز در هر محموله را به ۵ میلیون افزایش داده در حالیکه در دولت قبل از اندیشیدن تدبیر و دیپلماسی موثر برای حل مشکلات این چنینی به هر دلیلی غفلت میشد!!
🔹️با توجه به عملیات روانی دشمن درباره واکسیناسیون در ایران و ربط دادن بی اساس کندی واکسیناسیون به واردات واکسن از آمریکا! جای این پرسش وجود دارد که آیا غفلت از حل مشکلات بر سر راه واردات واکسن موضوعی عادی بوده است؟ به نظر می رسد که باید سیستم های نظارتی و دستگاه قضایی ابعاد مختلف همزمانی عملیات و روانی در خارج و ناکارآمدی دولت روحانی در واردات واکسن را در دستور کار بررسی ویژه قرار دهد.
۱۴ شهریور ۱۴۰۰
💢 مراجع تقلید و رهبری خود را تابع قوانین پزشکی می دانند
✅ آیت الله علی اکبر رشاد، رییس شورای حوزههای علمیه استان تهران در آیین آغاز سال تحصیلی جدید:
🔹 با نهایت تأسف، شاهد انحراف در بین برخی طلاب و استادان هستیم و آن پرداختن به اهدافی است که رسالت ما نیست؛ یک معمم را پیدا میکنیم که طب سنتی به راه انداخته است و میگوید خاصیت فلان گیاه این است که اگر چشم درد کرد این گیاه را بخور، آیا کار ما این است؟ من در مقام انکار نیستم بلکه در مقام آسیبشناسی هستم. سالهای متمادی است که طب سنتی درجا میزند و اگر قرار است کار شود، نباید یک طلبه با یک ماه آموزش دیدن مغازه طب سنتی راه بیندازد.
🔹 چگونه میتوان با خبر واحد بیسند که حجیت ندارد، به درمان مردم بپردازیم. اگر چیزی به نام طب سنتی و روایت داریم، حداقل باید در حد اطمینان عقلایی باشد. در زمان شیوع کرونا دو اتفاق افتاد، یکی آبرومندی علمای شیعه و دیگری آبروریزی علم جدید.
🔹 همه مراجع و رهبری خود را تابع قوانین پزشکی دانستند و رعایت کردند. آن وقت چهار تا طلبه میگویند ما واکسن نمیزنیم و اگر بزنیم احساسات جنسیتی انسان عوض میشود؛ متاسفانه آبروی حوزه و علما از سوی برخی طلاب جوان با حرفهای ناپخته آسیب میبیند.
۱۴ شهریور ۱۴۰۰
❌ پیامبر اسلام، اهل ریختن خون بود. اما کوروش، خیلی مهربان و رمانتیک بود. پس کوروش، نماد رحمت بر همه جهانیان (رَحْمَةً لِلْعالَمِينَ) بود. نه محمد!
✅ پاسخ: همواره سعی کردهام، از نیاکان ایرانی خود بدگویی نکنم، مخصوصاً جناب کوروش که درست یا غلط، مورد احترام بسیاری از ایرانیان است. اما شبهاتی از قبیل متن فوق باعث میشود برخی واقعیات یادآوری شود؛
🔶 محمد (ص): او سالیانی دراز، رنج و سختی کشید تا مردم را از مرداب شِرک، جهل، خرافات و نابخردی نجات دهد. در حالیکه در همان ابتدای رسالت، بزرگان مکه نزد ابوطالب (ع) رفتند و به او گفتند: به محمد بگو که هر چه بخواهد به او میدهیم. از مال و ثروت و مقام و عزت گرفته تا زنان و دختران زیبا و خلاصه هر چه بخواهد...! اما محمد (ص) پاسخ داد: والله اگر خورشید را در دست راست من و ماه را در دست چپ من بگذارند و هر آن چه در زمین و آسمان است را به من بدهند، دست از رسالتم برنمیدارم. این چنین شخصی که به آن همه نعمت پشت پا میزند و رنج محرومیت را به جان میخرد، تا مردم را از جهل و تاریکی نجات دهد، بیتردید دلسوز و خیرخواه مردم است.
جنگ های ایشان نیز تقریباً همگی دفاعی بودند. یعنی واکنشی در برابر توطئهها، خیانتها و جنایتهای دشمنان بود.
🔷 کوروش هخامنشی
خون بسیار ریخت. قتل عام مردم اوپیس، اعدام ناجوانمردانه پسر پادشاه سارد، دو مشت از این خروار هستند. همچنین ارتش کوروش در تازش به آناتولی، شهر گزانتوس را ویران کردند. کوروش نه تنها مایه رحمت نبود، بلکه عیلامیان از او نفرت داشتند و او را مایه "زحمت" میدانستند. چنان که در الواح عیلامی، هخامنشیان، مزاحم و ویرانگر نامیده شدند. در تورات هم میخوانیم که کوروش سرزمینها را لگدکوب میکرد.
مورخان بیطرف غربی هم وی را جنایتکار باستانی، دروغگو و دیکتاتور معرفی نامیدهاند (نشریه اشپیگل (spiegel) چاپ آلمان، نوشته ای با عنوان فرمانروای دروغین صلح (Der falsche Friedensfürst) به قلم ماتیاس شولتس (Matthias Schulz).
دیگر اینکه کوروش، سالیانی دراز، مروج شرک و خرافات بود. یعنی مردم را در جهل و نادانی نگه داشت تا بتواند بر آنان حکومت کند. نمونه معروف آن، تمجید چند باره، از مردوک (گوساله) به عنوان خدای خود میباشد که حتی خود را فرستاده و پیام آوری از سوی آن گوساله میداند!!
🔘 مشاهده اسناد:
adyannet.com/fa/news/34010
۱۴ شهریور ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر علامه حسن زاده آملی درباره کرونا
۱۴ شهریور ۱۴۰۰
✅ عامل تورمزا، توقف تولید است نه تولید انبوه مسکن
🔹در ارزیابی علت تورم، هم باید شوک افزایش تقاضا را که منجر به تورم میشود در نظر گرفت و هم شوک کاهش عرضه را. و این عامل دوم برخلاف نوع قبلی، ویژگی دیگری دارد که آن هم توام بودن با رکود است، چون که اساسا این تورم با کاهش تولید و افزایش هزینههای تولید بهدلیل افزایش نرخهایی چون نرخ ارز و... همراه است که در ادامه عرضه کل را کاهش میدهد و جنسی نه همراه با رونق بازار و افزایش تقاضا، بلکه با رکود دارد.
🔸 این دو طیف از تورم هر دو در هر اقتصادی محتمل و قابل وقوع هستند ولی از قضا به علت ضعفهای تولید در کشورهای درحال توسعه تورم نوع دوم در این کشورها محتملتر است.
🔹برخلاف این ادعا که مسکن مهر موجب افزایش نقدینگی و تورم شد، بررسیها میگوید نرخ رشد پایه پولی در سالهای ۸۹-۸۰ نزدیک به۲۴ درصد بوده، اما همین عدد برای بازه مسکن مهر به ۱۵.۵ درصد رسیده و کم شده، نه اینکه افزایش داشته باشد.
🔸در مقایسه نوع تورمهای سال ۹۱ و ۹۲ با تورم فعلی باید توجه داشت که این تورمها حاصل از شوکهایی برونزا و بهدلیل منقبض شدن داراییهای ارزی بانک مرکزی است و نمیتوان آن را با انقباض و مسیری که دولت حسن روحانی از سال ۹۲ پیش گرفت از بین برد، بلکه با این کار رکود هم به مشکلات اضافه میشود و برای مقابله با تورمهای از جنس افزایش هزینه باید مسیری دیگر در پیش گرفت، نه مسیر انقباض پول با بالا بردن بهره که بخش حقیقی اقتصاد را در مضیقه میگذارد.
🔹در وهله دوم میتوان با دانستن علت تورمهای سال ۹۲-۹۱ بهراحتی این را گفت که ساخت مسکن از قبیل ساخت مسکن مهر اگر مشکلاتی همچون مکانیابی درست، توجه به تکالیف آمایش سرزمین را درنظر بگیرد، باید با قدرت پیشگرفته شود و دولت بههیچوجه نباید از تورم خیالی در پیش بترسد، چون متاسفانه از ابتدای شروع دولت روحانی با ادعای خلاف واقع عباس آخوندی مبنی بر اینکه مسکن مهر دلیل تورم است، دولت مسکن را به حاشیه برد که نشان از عدم درک صحیح دولتهای یازدهم و دوازدهم و مسئولان ذیربط از آن مقوله دارد، گرچه تفکرات غالب در دولت دوازدهم خصوصا تفکرات خود آخوندی که علاقه وافری به بازار آزاد و نئولیبرالیسم هم دارند در تعطیل کردن وظایف دولت در بخش مسکن بیتاثیر نبود، کمااینکه خودش هم باافتخار اعلام میکرد کار دولت مسکنسازی نیست و او هم این کار را نکرد!
🔸ساخت مسکن مهر با تمامی معایبش توانست چهارمیلیون خانوار را صاحب خانه کند که شاید در بهترین حالت ممکن تا آخر عمر مستاجر باقی میماندند و برای حل مشکل مسکن که امروز ما داریم نیاز سریع به اقدام در راستای افزایش تولید مسکن و حل مشکلات طرف تقاضا داریم که بعضا مسکن را به کالای سرمایهای تبدیل کرده است.
🔹 از حیث تولید باید دانست امروز شاخص تراکم خانوار در واحد مسکونی در ایران تقریبا عددی نزدیک ۱.۰۹ است که با عدد مطلوب (۰.۹) فاصله دارد و نیاز به تولید مسکن بیشتر را نمایش میدهد، از طرف دیگر سهم هزینه مسکن در سبد خانوارها در نقاط شهری کشور از ۳۷ درصد هم رد شد که نشان از فشار بیسابقه بر معیشت مردم و همچنین کمبود مسکن و مشکلاتی در عرضه و تقاضای آن دارد.
🔸همه اینها لزوم ورود دولت به این بخش را جدیتر میکند، خصوصا که با هدایت اعتبار و نقدینگی به این بخش مانند دوره مسکن مهر دولت توان ایجاد یک رشد ناپایدار را هم دارد که گرچه قابلاتکا نخواهد بود اما میتواند برای برههای مفید باشد.
۱۵ شهریور ۱۴۰۰
🛑اصلاح طلبان و توهین به فهم و شعور ملت
🔹«محمدرضا خباز» استاندار سابق سمنان در دولت روحانی که در دوره مدیریت خود بجای رسیدگی به مشکلات مردم، اقداماتی عجیب از قبیل «مراسم رونمایی از پلاک خانه پدری روحانی» با حضور معاون رئیس جمهور را انجام می داد در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت:«سفرهای استانی مثل تیغ دولبه میماند که اگر آن عملیات انجام بگیرد اثر این رفت و آمد و مردمی بودن مثبتتر است ولی اگر آن قولهایی که دادند عمل نکنند این رفت و آمدها اثر منفیتری خواهد گذاشت. به این معنی که رفتن و سر زدن فی نفسه خوب است».
🔹خباز در ادامه گفت:«فی نفسه مردمی بودن را میستایم ولی مردمی بودنی که گرهگشا باشد نه فقط بخواهیم با سخن گفتن و گفتار درمانی رضایت مردم را جلب کنیم».
📌نکته و نظر:
🔹جریان اصلاح طلب در هفته های اخیر بر مسئله سفرهای استانی رئیس جمهور و دولتمردان تمرکز کرده است. این طیف با حمله به این اقدام پسندیده، سفرهای استانی را مصداق پوپولیسم و حرکات نمایشی معرفی می کند.
🔸از دیدگاه جریان اصلاح طلب، رئیس جمهور نباید از ساختمان ریاست جمهوری خارج شده و به میان مردم بیاید.وی باید با پرهیز از ترک کردن اتاق خود به سامان دادن امور کشور مشغول بوده و حتی به وزرای خود نیز وقت ملاقات ندهد.
🔸از نگاه بخش قابل توجهی از جریان اصلاح طلب، یک دولتمرد باید در هیات مدیره دهها شرکت خصوصی حضور داشته باشد و در ویلای هزار و چندصد متری ساکن باشد و سرمایه چند صد میلیاردی داشته باشد.
🔸یک دولتمرد واقعی باید میکروفون خبرنگار خانم را پرت کند، به نساختن مسکن برای مردم افتخار کند، با کفش وارد چادر زلزله زدگان شود، با توهین و تحقیر به طرف مقابل بگوید «خودت بمال»، به کشاورز زحمت کش با توهین بگوید «سبوس بخور»، مسافر فرودگاه را با تکبر، تحقیر کند و...
🔴 بهتر است فعالین اصلاح طلب از توهین به فهم و شعور مردم دست برداشته و درباره مواردی از جمله «گفتاردرمانی»، نحوه صحیح ارتباط با مردم و دولت داری سخن نگویند.
۱۵ شهریور ۱۴۰۰
⭕️ «شرق» با ۸ سال تاخیر: کدخدا خواندن آمریکا توسط روحانی اشتباه بود!
این روزنامه طی یادداشتی اذعان کرد:
🔻تاکنون سیاست خارجی ایران از غرب به منطقه برای افزایش قدرت چانهزنی تعمیم مییافت، اکنون برعکس شده و از طریق منطقه به غرب تعمیم مییابد
🔻رئیس دولت قبلی با عدم دقت در «کدخدا» خواندن آمریکا در سیاست جهانی این تصور باطل را در آمریکاییها تقویت کرد که تثبیت جایگاه منطقهای ایران از طریق کاهش تنش با غرب و آمریکا صورت میگیرد؛ همین تصویرسازی بعدها منجر به آزردگی روسها، چینیها، اروپاییها، کشورهای عربی منطقه و ترکیه شد.
۱۶ شهریور ۱۴۰۰
🔴 قدرت بازدارندگی حقیقی
ایران با فروش و ارسال محموله های سوخت به لبنان دو تحریم را شکست. یکی تحریم آمریکا علیه کشورمان و دیگری علیه لبنان.
اگر قدرت نظامی ایران و متحدینش و سابقه برخورد مقتدرانه با کشتی انگلیسی نبود ، آمریکایی ها به هیچ وجه اجازه چنین قدرت نمایی به جمهوری اسلامی نمی دادند.
کجاست آن کسی که می گفت : "دنیای فردا دنیای گفتمان هاست نه موشک ها"؟؟
۱۶ شهریور ۱۴۰۰
♨️ سه ضربه کاری سازمان اطلاعات سپاه به MI6 با شکار افسران ارشد اطلاعاتی
1️⃣ - اجی شارما در پوشش کاردار
2️⃣ - جین ماریوت در پوشش معاون سفیر
3️⃣ - شارلوت لوپز وارونه والر (لوتی) در پوشش دبیر دوم سفارت
🔺حسین دلیریان خبرنگار و کارشناس مسائل دفاعیامنیتی نوشت: "اجی شارما" که در مقعطی در سفارت انگلیس مسئولیت بالایی هم داشته، وظیفه ایجاد یک شبکه دانشجویی با هدف جاسوسی از مراکز خاص و همچنین دستیابی به اطلاعات هستهای کشور را داشت که در تور سپاه گرفتار شد و ناکام ماند، سپاه، تمام تیم جاسوسی او را زیر ضربه برد.
▪️بعد از شارما، افسر عالی رتیهای به نام "جین ماریوت" با ماموریت ویژه به ایران اعزام شد اما سازمان اطلاعات سپاه با شناسایی اهداف و انهدام تیماش، بلایی به سرش آورد که به قول انگلیسیها، یکی از بزرگترین شکستهای اطلاعاتی MI6 در ایران توسط ماریوت رقم خورد.
▪️اما در مورد سوم، افسر ارشد سازمان جاسوسی انگلیس در ایران که برای جبران گندی که جین ماریوت زده بود به ایران اعزام شد و چنان گندی بالا آورد که در تاریخ ماندگار شد.
▪️لوتی یا همان شارلوت را سپاه جذب کرد و مدتی افسر سپاه شد و چقدر شارلوت،افسر منظم و خوبی بود:)
▪️و پایانی/ سازمان اطلاعات سپاه بیش از آنچه که فکرش را میکنید، به شما نزدیک است، به MI6 توصیه میکنم تمام کارکنان وزارت خارجه انگلیس و MI6 که در سالیان اخیر در ایران تردد کردند را چک کند!
۱۶ شهریور ۱۴۰۰