eitaa logo
طلبه انقلابی
212 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
593 ویدیو
153 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ راهکار مقابله با چالش آب چالش کم‌آبی و تجمع مردم اصفهان در بستر زاینده‌رود و پس‌ازآن مردم شهرکرد در رسانه‌های مختلف واکنش‌های مختلفی را به دنبال داشته است؛ برخی که اساساً مسئله آن‌ها کمک به کشاورزان و مردم استان‌های مختلف در بحث کم‌آبی نیست و از هر مشکل و اعتراض اجتماعی به دنبال ایجاد فضای مسموم روانی و تشنج اجتماعی هستند، در این موضوع نیز باز همان ساز تکراری را می‌زنند و گروه دیگر سعی دارند با بررسی‌های مختلف کارشناسی راهکاری برای مشکل بیابند و البته در کنار رسانه‌ها، این روزها بسیاری از فعالین فضای مجازی و کارشناسان سیاسی نیز در حال اظهارنظر در مورد این تجمعات و مشکل کم‌آبی هستند؛ روی سخن این نوشتار با این طیف آخر است . ✅نکات تحلیلی:  1️⃣ نکته‌ای که می‌بایست تبیین‌گران، کارشناسان سیاسی و فعالین فضای مجازی به آن عنایت داشته باشند آن است که، مسئله کم‌آبی نیاز به راهکارهای کارشناسی و فنی دارد و بنابراین آنچه باید ترویج شود، دوری از فضای احساسی و احتمالاً تعصبات سرزمینی و شکل‌گیری گفتمانی کارشناسی و منطبق با واقع برای مطالبه گری مردمی است؛ در غیر این صورت تجمع حاصلی در بر نخواهد داشت. 2️⃣ رسالت نخبگان و کارشناسان فنی برای ایجاد فضای منطقی این روزها دوچندان است. نیاز ضروری، شفاف‌سازی نسبت به علل ایجاد مشکل و ارائه راهکارها و البته سخن گفتن با مردم است. مردمی که این روزها نسبت به وضعیت حال و آینده مسئله آب نگران‌اند، حق دارند که اطلاعات درست و راهکارها را از زبان کارشناسان بشنوند؛ در این صورت قطعاً مردم نیز با اتحاد برای مواجهه بهتر با مشکل کمک خواهند کرد. 3️⃣- یکی از نکات مهم و ثمربخش در چنین مواقعی، حضور مسئولان در بین مردم و سخن گفتن با ایشان است. مقام معظم رهبری وظیفه مهم دولت سیزدهم را مردمی بودن توصیف کرده و فرموده‌اند: «صادقانه با مردم حرف بزنند، مشکلات را به مردم بگویند، راه‌حل‌ها را به مردم بگویند، توقّعات را از مردم ابراز کنند و کمک‌های لازم را به مردم تقدیم کنند. حرف زدن با مردم یکی از کارهای مهمی است که دولت مردمی ‌بایستی [به آن] متعهّد باشد». ضروری است که رویه خوب دولت در ماه‌های اخیر در این مسئله هم خود را نشان دهد. ✅نکته پایانی: چالش آب بیش از هر چیزی نیازمند عزم ملی است؛ مردم و مسئولان و کارشناسان، تکمیل‌کننده این زنجیره برای کاستن از آلام کم‌آبی هستند.
⛔️روحانی فروخت، رئیسی باید بپردازد ⭕️ رییس سازمان برنامه و بودجه: تا سال ۱۴۰۵ دولت باید ۵۳۵ هزار میلیارد تومان اصل و سود اوراق دولت قبل را پرداخت کند! 👈الان فهمیدید که وقتی از آواربرداری و تحویل یک زمین سوخته و مین گذاری شده به دولت آقای رئیسی، صحبت می کنیم دقیقا داریم از چی صحبت می کنیم!
🔰 تفاوت مذاکرات ١۴٠٠ با مذاکرات ١٣٩٢⁉️ 🔹 دور هفتم مذاکرات هسته‌ای قرار است در ۲۹ نوامبر ( ۸ آذر) در وین برگزار شود. "رابرت مالی" نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در پیام توئیتری خبر از گفتگوی سازنده با "سرگئی ریابکوف" و "ما ژائوشو" معاونان وزرای خارجه روسیه و چین داده است، در کنار آن دیروز رئیس‌جمهور کشورمان در جمع بسیجیان نهاد ریاست‌جمهوری با کمال آرامش؛ از گشایش‌هایی از قبیل فروش نفت، منابع مالی، ارتباطات بین‌المللی بدون هیچ‌گونه باج‌دادن بیان نمودند. 🔸 اگر پیام "رابرت مالی" را در کنار پیام "آقای رئیسی" قرار دهیم می‌توان به این نکته پی برد که مذاکرات ۱۴۰۰ با مذاکرات ۱۳۹۲ از زمین تا آسمان فرق دارد، از جمله تفاوت‌های آن می‌توان به موارد زیر اشاره نمود: 1⃣ مهمترین مسئله این است که در این دور از مذاکرات کشور ایران با در دست گرفتن ابتکار عمل به عنوان قطب اصلی و تعیین‌کننده مذاکرات ۱۴۰۰، نسبت به سایر کشورها توانسته با تکیه بر اقتدار خود عرض اندام نماید. 2⃣ دامن نزدن فضای سیاسی‌اجتماعی کشور به مذاکرات و اینکه چرخه اقتصادی کشور می‌بایست بدون اعتنا به مذاکرات هسته‌ای به پیش‌روندگی خود ادامه دهد. در واقع دولت با خنثی‌سازی تحریم‌ها به دنبال تقویت تولید ملی و بهبود معیشت مردم حرکت کند. 3⃣ حرف اول و آخر کشور ایران در این دور از مذاکرات در دو کلمه خلاصه می‌شود اول "لغو تمامی تحریم‌ها" بعد از آن "مسئله هسته‌ای" و این هم با راستی‌آزمایی از جانب ایران صورت خواهد گرفت. 4⃣ نکته حائز اهمیت اینکه در این دور از مذاکرات، کشوری به نام ایالات متحده آمریکا با توجه به خروج یک‌طرفه از برجام وجود فیزیکی در پشت میز مذاکرات ندارد که بخواهد به دنبال تحمیل صحبت‌های خود و زیاده‌خواهی بی‌جا باشد. 5⃣ دستگاه دیپلماسی ایران در دولت سیزدهم نشان داد که فقط غرب و در رأس آن ایالات متحده آمریکا تعیین‌کننده مراودات بین‌المللی نیست، بلکه با فعال نمودن دیپلماسی منطقه‌ای و نگاه به شرق و در رأس آن پیمان شانگهای و دیدارهای مثبت با کشورهای همسایه راه نو و جدید را شروع نموده است. 🔚در آخر اینکه با توجه به موارد ذکر شده؛ تحریم قابل علاج است، اما علاج آن عقب‌نشینی نیست. علاج تحریم فقط و فقط تکیه بر توانایی‌های ملی و احیای آن می‌باشد که امیدواریم دولت سیزدهم تمام تلاش خود را جهت "تقویت تولید ملی" و "خنثی‌سازی تحریم‌ها" به کار ببندد.
⚠️ تله جدید آمریکا برای اختلال در تصمیم قاطع ایران 🔹در چند روز اخیر گزارشی در آکسیوس منتشر شد که طی آن این وبگاه خبری آمریکایی مدعی شده بود: «رابرت مالی، مشاور امنیت ملی آمریکا در گفت‌وگو با همتای اسرائیلی خود ایده توافق موقت با ایران را برای خرید زمان در زمینه مذاکرات هسته‌ای مطرح کرده است.» پیشنهاد آمریکا آزادی‌ بخشی از پول ایران در ازای توقف غنی‌سازی ۶۰ درصدی اورانیوم است. 🔻روزنامه فرهیختگان درباره این طرح آمریکایی‌ها می‌نویسد: آمریکا به شکل یکجانبه از توافق بین‌المللی برجام خارج شد و تنها هزینه‌ای که تا به الآن برای این رفتار غیرمتعهدانه خود پرداخت کرد، عدم‌حضور مستقیم این کشور در دور جدید مذاکرات با ایران بوده است. 🔸در طرف مقابل ایران که تنها طرف اجراکننده تعهدات خود در توافق برجام بوده، سعی کرد تا با گسترش فناوری هسته‌ای خود بیش از این از معطل ماندن برای اجرای تعهدات طرفین غربی متضرر نشود. توسعه صنعت هسته‌ای و رساندن سطح غنی‌سازی به ۶۰ درصد، این پیام را به آمریکایی‌ها منتقل کرده که فناوری بومی هسته‌ای ایران به‌سرعت قابل بازیابی است و با فریب‌های سیاسی مثل امضای توافق و عدم‌اجرای آن توسط آمریکا نمی‌شود آن را از بین برد. 🔹فعال‌شدن ظرفیت‌های هسته‌ای ایران باعث شد تا بار دیگر میز مذاکرات برای توافق بر سر مواردی همچون رفع تحریم و محدودسازی فعالیت‌های هسته‌ای برپا شود. 🔸 حال اما آمریکا قصد دارد تا بار دیگر به میز مذاکره با ایران بازگردد بدون اینکه در قبال اقدامات غیرمتعهدانه خود متحمل هزینه‌ای شود. آمریکا نه‌تنها به تعهدات پیشین خود عمل نکرده، بلکه اجرای تعهدات پیشین خود را نیز منوط به نتیجه رسیدن مذاکرات می‌داند. 🔹این مطالبه درحالی است که ایران یک‌بار تعهداتش را اجرایی کرده و چیزی در مقابل آن دریافت نکرده و طبیعی است که در مقابل سابقه بدعهدی کشورهای غربی به‌سادگی نیز کوتاه نمی‌آید. آمریکا با دانستن این نکته برای اینکه فعالیت‌های هسته‌ای ایران را محدود کند، توافق موقت این درحالی است که هزینه محدودیت برای فعالیت‌های هسته‌ای ایران کمتر از لغو تمامی تحریم‌ها نیست. همان چیزی که پیش از این روی آن توافق شده بود و هر چیزی غیر از این مورد زیاده‌خواهی است که طبیعتا ایران نباید با سهل‌انگاری در مقابل آن کوتاه بیاید. 🔸ابتکار توافق موقت یک تجربه جدید برای ایران نیست. پیش از این دولت روحانی یک‌بار مسیر توافق موقت را امتحان کرده است. تجربه‌ای که به غیر از معطل نگه‌داشتن فعالیت‌های هسته‌ای هیچ خروجی دیگری نداشت. 🔹همچنین تعیین ضرب‌الاجل برای رسیدن به توافق آن‌هم برای یک پرونده پرمناقشه، دیگر خطای راهبردی‌ای بود که صرفا فشار روانی برای تیم مذاکره‌کننده به همراه می‌آورد. 🔸با چنین نگاهی دیگر توافق موقت با هدف ادامه مذاکرات رویکرد ایران نخواهد بود؛ چراکه ایران یک‌بار این مسیر را پیموده و درحال حاضر چیزی جز توافقی نهایی با ضمانت اجرایی، هدف ایران نیست.
چرا مردم ایران هفته بسیج و دفاع مقدس را گرامی می دارند ؟ 1⃣: آذربایجان و گرجستان به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال۱۸۱۳ میلادی در زمان فتحعلیشاه قاجار از ایران جدا شد .(حدود ٢٠۵ سال پیش) 2⃣-منطقه نخجوان و ارمنستان بموجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ۱۸۲۸ میلادی درزمان فتحعلیشاه از ایران جدا شد(یعنی حدود ١٩٠ سال پیش). 3⃣-افغانستان و هرات به موجب معاهده پاریس در سال ۱۸۵۷ میلادی در زمان محمدشاه قاجار از ایران جدا شد (یعنی حدود ١۶١ سال پیش ). 4⃣-ترکمنستان،ازبکستان و قرقیزستان بموجب قرار داد سال۱۸۸۳ میلادی در زمان ناصرالدین شاه قاجار از ایران جدا شد( یعنی حدود ١٣٧ سال پیش). 5⃣-پاکستان و سیستان بموجب قرارداد ننگین حکمیت « ژنرال اسمیت » در زمان حکومت قاجار در دو مرحله که آخرین آن در سال ۱۹۰۵ میلادی از ایران جداشد ( یعنی حدود ١١٣ سال پیش). 6⃣-مجمع الجزایر بحرین با ۳۳ جزیره ارزشمند در سال ۱۳۵۰ شمسی در زمان محمدرضا شاه پهلوی از ایران جدا شد( یعنی حدو۴٧سال پیش). 7⃣-شهر بندری وزیبای فیروزه در شرق دریای مازندران،قبل از انقلاب در زمان محمدرضا پهلوی از ایران جدا شد و به شوروی واگذار گردید. ⏬⏬⏬⏬⏬ اما میدانیم که در جنگ تحمیلی مدت ۸ سال با دنیا جنگیدیم،حدود ۱۸۸۰۱۵ نفر شهید دادیم ( در میدان جنگ و هم بمباران شهرها تا روز آتش بس ) که ۳۶ هزار نفر از آنان دانش آموز بودند. حال با افتخار اعلام میکنیم که: ۱- یک وجب از خاک میهن اسلامی را از دست ندادیم. ۲-باعث بیداری کشورهای اسلامی و مظلوم شدیم. ۳-قدرت اسلام و ایران را به ابرقدرت ها نشان دادیم تا دیگر جرأت حمله به ایران را نداشته باشند. بنا بر این در حال و همه زمان ها (جهت قدردانی از شهدا و رزمندگان و آزادگان و نیز خانواده صبور آنان و برای الگوسازی وپرورش نسل جوان که نیاز به قهرمانان راستین دارند ) لازم است که در نکو داشت هفته دفاع مقدس و یاد شهدا و قدر دانی از رزمندگان و آزادگان وخانواده معظم آنها بکوشیم. 🌹🌹🌹🌹🌹 هفته ی بسیج گرامی باد.
💬 رئیس جمهور: به حقوق نجومی باید خاتمه داده شود/پرداخت های غیرمتعارف در دولت و شرکت های دولتی قابل تحمل نیست 🔸رئیسی در جلسه هیئت دولت: 🔹حقوق یک حدی دارد که حد آن باید برای تمام افراد شاغل در دولت و شرکت های دولتی مشخص شود و بیش از آن میزان هم نباید پرداخت شود. 🔹مردم انتظار شنیدن اخباری درباره حقوق های چند ده میلیونی را ندارند و به حقوق نجومی باید خاتمه داده شود. 🔹سازمان اداری و استخدامی کشور هر چه سریعتر و قبل از نهایی شدن بودجه ۱۴۰۱ نسبت به تدوین نظام پرداخت عادلانه حقوق و دستمزد اقدام کند. 🔹شاید طبق قانون دستگاه هایی اجازه تعیین حقوق برای شرکت‌ها و یا افراد دولتی را داشته باشند که باید در این زمینه نیز اقداماتی انجام شود. پرداخت های نابرابر و غیرمتعارف در دولت و شرکت های دولتی قابل تحمل نیست. 🔹سند تحول دولت در ۳۷ مسأله اصلی کشور تدوین شده که بزودی اعلام خواهد شد.
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅• 💵نشانه مثبت از سیاست اقتصادی دولت 🔻سرعت افزایش تورم کند شد📈 📌تغییر ریل سیاستگذاری اقتصادی در دولت سیزدهم اولین نشانه‌های خود را با کاهش تورم سالیانه در دو ماه اخیر نشان داده و مردم را به ادامه این روند و بهبود ثبات اقتصادی امیدوار کرده است. 🔺سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم را با انبوهی از مشکلات تحویل گرفت. 🔴تورم، موضوعی است که همه دولت‌ها با آن دست به‌گریبان بوده‌اند ولی عملکرد هر دولت در برخورد با این موضوع متفاوت بوده است. 🚫دولت قبل که قبل از سال 92، معیار تورم را جیب مردم و کلیدش را عامل گشایش مشکلات عنوان می‌کرد، پس از هشت سال اقتصادی را به رئیسی تحویل داد که تورمش در قرار گرفته بود. 📊آمارها تکان دهنده بود؛ قیمت برخی اقلام اساسی سفره مردم در حدفاصل سال‌های 1392 تا 1400 بیش از 800 درصد هم افزایش یافت. 🔸 این وضعیت درباره دارایی‌هایی مانند ملک، خودرو، طلا و ارز هم صادق بوده است. ♦️تورم‌های سالانه و ماهانه هم در دولت قبل کم سابقه و در برخی موارد بی‌سابقه بود. تورم ماهیانه از مرداد ماه امسال بالای 45 درصد قرار گرفت و در شهریور عدد 45.8 درصد را ثبت کرد. ⭕️چالش اصلی دولت در آغاز کار -که البته تا مدت‌ها با آن دست به‌گریبان خواهد بود- کسری 300 تا 500 هزار میلیارد تومانی بودجه 1400 است که متأسفانه بخشی از این کسری برای سال‌های آینده هم نهادینه می‌شود. ♨️دولت گذشته از بین راه‌هایی که برای تأمین این کسری خودساخته پیش روی داشت و برخی را هم امتحان کرد، به طور ویژه دست روی چاپ پول گذاشت که نتیجه آن تورمی بود که آمار و ارقامش ذکر شد. 🔹اما از مردادماه با تغییر دولت، جلوی خلق پول بی‌رویه گرفته شده به طوری که در ماه‌های مرداد و شهریور فقط ۱۴۰۰ میلیارد تومان خلق پول جدید صورت گرفته است.به نظر می‌رسد دولت سیزدهم با درس گرفتن از گذشتگان، مسیر خوبی در پیش گرفته و اگر در مرحله اجرا با اهتمامی که شخص رئیس‌جمهور و وزرا دارند کار را جلو ببرند، وعده کنترل تورم و بازگشت ثبات به اقتصاد و معیشت مردم عملی خواهد شد. 💯لازم به ذکر است که منظور از کاهش نرخ تورم، پایان گرانی‌ها و فرا رسیدن ارزانی‌ها نیست، بلکه باید توجه داشت این وضعیت به معنای کاهش سرعت افزایش قیمت‌هاست که در صورت استمرار، در بلندمدت به ثبات نسبی قیمت‌ها می‌انجامد. ✨ طبیعی است که مشکل تورم یک باره بوجود نیامده و یکباره هم حل نخواهد شد، اما تغییر در تورم نقطه به نقطه و ماهیانه نشان دهنده مسیر آینده تورم خواهد بود. با این نگاه، عملکرد دولت در این زمینه قابل تقدیر و امیدوارکننده است.
✾࿐༅🍃🌹🍃༅࿐✾ *مردانی برای تمام فصول* (قسمت اول) ⚠️يکروز راهبرد دشمن راه اندازي جنگي نيابتي و حمله نظامي به خاک اين سرزمين از طريق ايادي منطقه‌اي است. ⚠️ روزی تحریم تمام عیار اقتصادی دشمن به جان اقتصاد کشور می افتد. ⚠️روز ديگر تهاجم فرهنگي دشمن که هويت ايراني - اسلامي جوانان اين سرزمين را نشانه رفته بود، کليد مي‌خورد. ⚠️روز ديگر سناريوي دشمن قلب و ذهن نسل سوم جامعه را هدف گرفته است تا با سلاح تحريف، همه ارزش‌هاي چهل ساله يک ملت مورد ترديد و سياه نمايي قرار گيرد. ⚠️روز ديگر ميدان جنگ در عرصه علم و فناوري و توسعه و پيشرفت کشور تعريف مي‌شود. ⚠️در صبحي ديگر دشمن سوداي فتح ارکان قدرت را در سر ميپروراند و ايادي داخلي خود را به صف مي‌کند تا طريق سناريوهاي طرح ريزي شدن کودتاهاي رنگين در انتخابات فعال شوند و کشور را به آشوب و بلوا بکشانند! ⚠️حتی منافع کشور در بيرون از مرزها نيز مورد تهديد قرار گرفته و عمق استراتژيک جمهوري اسلامي در معرض فروپاشي قرار مي‌گيرد...
💢 به خاک سیاه نشستن در جمعه سیاه 📌خرید با تخفیف‌های بالا برای هر خریداری خوشایند است، اما همیشه هم ارزان خریدن هنر و اغلب اوقات هیچ ارزانی بی‌حکمت نیست! ماجرای BlakFriday یا حراج جمعه سیاه آخرین جمعه ماه نوامبر است. 🌐جمعه سیاه یا Black Friday(بلک فرایدی) روز بعد از شکرگزاری یا Thanksgiving است که آخرین پنج‌شنبه ماه نوامبر در امریکاست. این روز سرآغاز خریدهای کریسمس است و فروشگاه‌های مختلف برای جلب مشتری بیشتر در این روز کالاهایشان را با تخفیفات ویژه‌ای به مشتریان عرضه می‌کنند. همین تخفیفات هم موجب شده در برخی موارد مردم امریکا از نیمه‌های شب پشت در فروشگاه صف ببندند. 🔹اگر می‌خواهید واقعیت حراج‌های جمعه سیاه را بشناسید، کافی است از چند هفته قبل قیمت کالایی خاص را در فروشگاه اینترنتی مورد نظرتان رصد کنید. در سبک ایرانیزه جمعه سیاه، حتی برخی از فروشگاه‌های معتبر اینترنتی به جای تخفیفات واقعی در روزهای منتهی به جمعه سیاه، اجناس خود را گران کرده و در حراج جمعه سیاه درصدی از این گرانی را در قالب تخفیف به مشتری عرضه می‌کنند! خریدار هم با گمان اینکه جنس را با تخفیف بالا خریداری کرده، نمی‌داند قیمت تخفیف خورده فروشگاه در حراج جمعه سیاه از قیمت بدون تخفیف بازار هم چند درصدی گران‌تر است! 🔹این حراج‌ها همچنین برای فروش کالاهای ته‌انبار مانده و کالاهایی که در حالت عادی مشتری ندارد روش بسیار کارآمدی است، زیرا وقتی مشتری تخفیفات ۵۰ تا ۹۰ درصدی عنوان شده از سوی فروشگاه را می‌بیند به خرید کالایی که حتی به آن نیازی ندارد ترغیب می‌شود، غافل از اینکه تخفیفات عنوان شده اغلب واقعی نیستند و خریدار در نمایش بازاریابی فروشگاه‌های اینترنتی رکب خورده‌است. 🔻در این میان برخی کلاهبرداران هم با راه‌اندازی صفحات دروغین، حساب مشتریانی را که به امید خرید ارزان‌تر در حراج جمعه سیاه به این صفحات مراجعه می‌کنند، هک و خالی می‌کنند.
🔴️سرانجام تجمع کشاورزان اصفهانی چه شد؟ 🔹بعد از گذشت حدود ١۵ روز از تجمع صنفی کشاورزان اصفهانی و جلسات متعدد با مسئولین استانی از جمله آیت الله مهدوی، استاندار اصفهان و حضور وزیر نیرو و دستور رییس جمهور برای پیگیری مطالبات کشاورزان اصفهانی، هییت مدیره صنف کشاورزان به نمایندگی از اونها برای جمع آوری چادرها به توافق رسیدند. 🔹‏بعد از توافق شکل گرفته، صنف کشاورزان اعلام کرد که تجمع در زاینده رود تمام شده و چادرها رو جمع میکنند. 🔹در پی تلاش برای جمع کردن چادرها در صبح روز چهارشنبه، بین کشاورزان بحث و دعوایی شکل گرفت که در جریان همین دعوا چند نفرشون حالشون بد شد و تو بیمارستان بستری شدند. 🔹‏بعد از رسانه ای شدن دعوای بین کشاورزان، عصر چهارشنبه عده ای از مردم مثل شب های گذشته در محل چادرها تجمع کردن و تقریبا تا حدود ساعت ١ بامداد جمعیت در محل چادر ها حضور داشت 🔹‏با توجه به اینکه صنف کشاورزان تا قبل از توافق مسئولیت این تجمع رو بر عهده گرفته بود، بعد از توافق شکل گرفته و رسیدن صداشون به مسئولین و جلوگیری از سواستفاده از تجمعشون، اعلام کردن که تجمعشون تمام شده و طبیعتا تجمع صورت گرفته بعد از اون باعث سو استفاده مغرضین از مطالبه بحق کشاورزان میشد 🔹‏از همین جهت نیروی انتظامی در ساعت ٣ بامداد پنجشنبه، با حضور در محوطه چادرها، قبل از اینکه وارد عمل بشه با توجیه افراد حاضر و دادن هشدار مبنی بر اینکه پس از توافق شکل گرفته تجمع افراد باعث سو استفاده مغرضین میشه ده دقیقه فرصت داد تا افراد حاضر منطقه رو ترک کنن . ‏🔹تعداد زیادی از جمعیت حاضر بعد از هشدار نیرو انتظامی اقدام به ترک محل کردن، ولی تعداد معدودی از اراذل و اوباش در همین مدت باقی مانده در حالی که نیروی انتظامی وارد عمل نشده بود و از طریق بلندگو هشدارهای لازم رو میداد اقدام به آتش زدن یکی از چادرها کردن که در فیلم های بالا کاملا مشخصه. 🔹‏بعد از آتش گرفتن چادر ها و تموم شدن مدت تعیین شده توسط عوامل ناجا و حضور همون تعداد معدود در صحنه، نیرو انتظامی وارد عمل شد که اراذل و اوباش با پرتاپ سنگ و نارنجک دستی به طرف اون ها ابتدا مانع ورود عوامل ناجا به محوطه شدن که بعد از گذشت چنددقیقه نیروی انتظامی مجددا به محوطه وارد شد. 🔹‏ پس از ورود ناجا به محوطه و گذاشتن راه فرار برا افراد حاضر، عده زیادشون از صحنه فرار کردن که در نهایت فقط ١۵ نفر دستگیر شده و اونها هم ظهر روز پنجشنبه آزاد شدند 🔹در فیلم های منتشر شده هم مشخصه که چادرها قبل از ورود عوامل ناجا آتش گرفته و آتش گرفتن چادرها توسط ناجا دروغی بیش نیست 🔹‏ضد انقلابی که از ١۵ روز تجمع مسالمت آمیز مردم با فرهنگ اصفهان عصبانی هست باید هم از فرصتی برای به خشونت کشیدن این تجمعات سو استفاده کنه که با هوشیاری خود کشاورزان تو این ١۵ روز قطره خونی از دماغ کسی ریخته نشد و صدای اعتراضشون به گوش مسئولین رسید که ان شاء الله با همت مسئولین مربوطه و انجام اقدامات لازم جواب اعتماد کشاورزان رو به خوبی خواهند داد.
مخالفت پلیس با برگزاری تجمع در پل خواجوی اصفهان 🔹امروز صبح حدود ۵۰۰ نفر در بستر زاینده رود تجمع کردند. بیشتر این افراد با توجه به نوع پوشش و سن و سالشان شباهتی با کشاورزان اصفهان نداشتند. 🔹این در حالی است که کشاورزان اصفهانی از صبح دیروز در توافق با مسئولان استانی به تجمع اعتراضی خود در بستر خشک زاینده‌رود پایان دادند. شامگاه پنجشنبه ۲ چادر کشاورزان نیز مورد تعرض عده‌ای قرار گرفت و ویدیوی آتش گرفتن آن‌ها در فضای مجازی پخش شد. 🔹با توجه به فراخوان ضد انقلاب در روزهای اخیر و پایان اعتراض صنفی کشاورزان پلیس با حضور پرتعداد خود به تجمع امروز پایان داد. نیروهای انتظامی برای تامین امنیت و جلوگیری از خشونت و تحرک فرصت طلبان، با استفاده گاز اشک‌آور تجمع کنندگان را متفرق کرد. 🔹آنگونه که وحیدا، عضو هیات مدیره صنف کشاورزان اعلام کرده، کشاورزان مطالبات خود را طبق قولی که استاندار داده و مصوبه‌هایی پیگیری خواهند کرد و این کشاورزان در حال حاضر هیچ تجمعی ندارند.
⭕️سگ لَنگ! 🔹گفت: از رزمایش مشترک آمریکا و کویت و عربستان در حاشیه خلیج‌فارس چه خبر؟! 🔸گفتم: روزنامه «الرای» چاپ کویت نوشته است که در جریان این رزمایش، افراد ناشناس برج مراقبت آمریکا در منطقه رزمایش و تعداد زیادی از تجهیزات نظامی را دزدیده‌اند! 🔹گفت: وقتی نمی‌توانند از سرقت برج ۱۶ متری و تجهیزات نظامی جلوگیری کنند چطوری می‌خواهند با دشمنانشان بجنگند؟! 🔸گفتم: یارو یک سگ چلاق خریده بود. پرسیدند؛ اگر کسی حمله کند، با این سگ لَنگ چجوری با او مقابله می‌کنی؟! گفت؛ سگ را می‌گذارم توی فورغون و طرف را دنبال می‌کنم!
🔸 تنش آبی در کشور و چند نکته مهم ⚪️ موضوع تنش آبی یک اَبَرچالش است که به‌نگاه و تحلیل چند وجهی نیاز دارد ولذا نمی‌توان بانگاه تک بُعدی به‌آن نگریست و آن را تحلیل کرد. این چند وجه عبارتند از: ⚪️ ۱- وجه تغییرات اقلیمی جهانی -تغییرات اقلیمی و گرم شدن هوا به‌دلایل گوناگون یک پدیده جهانی است. ⚪️ ۲- وجه شرایط اقلیمی ایران- موقعیت جغرافیایی با دوری از دریاهای بزرگ، مشکل کم‌آبی با زندگی ایرانیان در طول تاریخ درهم‌آمیخته و تا همیشه ادامه داشته باشد. ⚪️ ۳- ورود و خروج دوره‌های خسکسالی و کاهش نزولات آسمانی. ⚪️ ۴-مشکل کنونی فقط کمبود آب نیست بلکه کمبود و ضعف مدیریت بر آب است. مثلا با سیستم آبیاری قطره‌ای و پرهیز از روش‌های کهنه غرقابی و کانال‌کشی و زهکشی‌های کم‌هزینه‌تر از منابع آبی موجود با بهره‌وری بیشتر استفاده کرد. ⚪️ ۵- فقدان آینده نگری در مدیریت منابع آبی موجب شده است ایجاد صنایع مهم و مادر، سدسازی، پروژه‌های انتقال آب از سال ۱۳۵۰ تاکنون( نیم قرن) با شدت و ضعف ادامه یابد و به‌وضعیت کنونی منجر شود. ⚪️ ۶- الگوی کشت در مناطق مختلف. ⚪️ مشکل کم‌آبی یک موضوع ملی است و نبایدصرفا بانگاه منطقه‌ای و استانی بدان نگریست. موضوع ملی‌، نگاه ملی، عزم ملی و تقسیم کار ملی را می‌طلبد. ⚪️ همه باید بدانیم راه حل اصلی مشکل تنش آبی، زمان‌بَر و چندجانبه و پیچیده است. بنابراین نباید دولتمردان را درتنگنای مطالبات فوری قرار داد. ⚪️ در برخی مطالبه‌گری‌ها حساسیت‌ها و لغزشگاه‌ها جدی است و آن در جایی است که احتمال می‌رود گسل‌های قومیتی، محلی، استانی تحریک شود و "مردم در مقابل مردم" قرار بگیرند.
🔸 لزوم برخورد با ؛ مطالبه رهبر انقلاب دولت، مجلس و قوه قضائیه باید ورود کنند ⚪️ اکنون ۵ سال از مطالبه رهبری در مقابله با حقوق‌های نجومی می‌گذرد. دولت سابق چندان اعتقادی به برخورد با این ناهنجاری بزرگ نداشت لکن اکنون که قوای سه گانه، باهمفکری و هم‌آوایی منادی مقابله با فساد هستند باید گام مهم و اولی را در مقابله با این زیاده‌خواهی‌های زشت بردارند. این توقع و انتظار مهم عموم مردم از دولت انقلابی و مجلس انقلابی و قوه قضائیه انقلابی است. ⚪️ پدیده حقوق‌های نجومی به عنوان یکی از مظاهر فسادزا و اعتمادزدا و اشرافی‌گری مسئولان باید زشت و قبیح شمرده شود. ⚪️ باید با این قضیه برخورد پیشگیرانه شود در این بخش مجلس و دولت با قانون گذاری درست و اصلاح نظام اداری و ساختارهای معیوب، نقش اصلی دارند اما در برخورد با حقوق‌های نجومی هر سه قوه باید ورود مشخص و تقسیم‌بندی‌شده و قاطع داشته باشند. ⚪️ نتیجه برخورد و مقابله باید به مردم اعلام شود و مردم از نتیجه آن باخبر شوند. ⚪️ برای بررسی و مقابله با این پدیده فسادزا نباید عذرتراشی و توجیه گری کرد. ⚪️ اگر موضوع رهاسازی شود و بی‌توجهی گردد، صرف نام بردن این و آن چندان کارساز نیست باید اقدام متناسب و موثر انجام داد.
🔸 خیمه‌شب‌بازى براى تقلاهاى آمریكا و صهیونیسم در آستانه ⚪️ غربى‌ها با آگاهى از مواضع دولت سیزدهم بر این امر واقف شده‌اند كه ایران حاضر به كوتاه آمدن از حقوق خویش مبنى بر لغو تمام تحریم‌ها نیست و در این میان كشورهایى چون چین و روسیه نیز بر حقانیت مطالبه ایران، تأكید كرده‌اند، لذا غربى‌ها به زعم خود با ائتلاف‌سازى از آژانس، آمریكا، سه كشور اروپایى و شوراى همكارى خلیج فارس در كنار رژیم صهیونیستى برآنند تا اجماع جهانى در قبال ایران را به نمایش بگذارند تا شاید ایران را مجبور به دست برداشتن از مواضع اصولى خود براى لغو تحریم‌ها و راستى‌آزمایى آن كنند. البته اجماعى كه آمریكایى‌ها از آن سخن مى‌گویند در مجموع شامل سه كشور اروپایى، برخى اعضاء شوراى همكارى خلیج فارس به علاوه رژیم صهیونیستى است كه قطعا در برابر بیش از 200 كشور جهان كه بیشتر آن‌ها بر حقانیت مواضع ایران تأكید دارند معناى اجماع جهانى نمى‌دهد. ⚪️ تحركات ایران در حل بحران افغانستان در قالب برگزارى نشست همسایگان این كشور و مشاركت در نشست هند، سفر نماینده ویژه ایران به كابل و نیز ارسال كمك‌هاى بشردوستانه به این كشور، بر دامنه هراس آمریكا از نقش‌آفرینى تهران در حل بحران‌هاى منطقه افزوده و واشنگتن تلاش دارد این مهم را از دید افكار عمومى پنهان سازد. ⚪️ تحركات سخیف آمریكایى‌ها ازجمله تحریم چند شهروند ایرانى به بهانه دست داشتن در انتخابات آمریكا و یا صدور بیانیه مشترك با سه كشور اروپایى و برخى كشورهاى عربى، بیانگر ناتوانى آن‌هاست.
♨️برای مظلو میت نیروی انتظامی باید گریست. 🔰اینجا اصفهان است.با بی شرمی تمام و در اوج بی غیرتی دو نفر مامور بیچاره ای که در بین گرگان بی غیرت گیر افتاده اند را مظلومانه کتک می زنند که شاید حقوق ماهیانه آنان از سه میلیون تجاوز نمی کند و در اوج فقر زندگی می کنند. 💠حاشا به غیرت نداشته تعدادی اندک از اغتشاشگران اصفهانی.... 🚨صف مردم و کشاورزان اصفهانی از این اغتشاشگران جداست مردم غیور اصفهانی که دهها هزارا شهید دادن 🔹ان شاءالله به کمک همین مردم این افراد شناخته شوند و به سزای اعمالشون برسند 🛑بزنید ! مامور بیچاره را سنگ بزنید.گویا عامل همه مشکلات جامعه این دو نفر هستند .بزنید گویا کل آب زاینده رود در استخر شخصی این دو نفر رفته است.همین هفته ناجا ۸ شهید داد واگر ناجا نبود در گیری اشرار را باید در کوچه پس کوچه های اصفهان تعقیب کرد.سنگ بزن بی غیرت ولی دیگر بعد از این برای کمک به ۱۱۰ زنگ نزن و ناموست را در پناه ناجا قرار نده.بزن بی غیرت و دیگر در کنار کانکس ناجا چادر امن خانواده ات را بر پا نکن .سنگ بزن بی غیرت و نام خودت را مرد بگذار بزن خدایی هست...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 هفتم آذر سالروز شهادت دانشمند برجسته كشورمان شهید محسن فخری‌زاده به دستان ناپاک دشمنان قسم ‌خورده انقلاب را گرامی می‌داریم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 تقدیم به روح مطهرشون صلوات
🔰 تلاش برای مذاکره زیر فشار‼️ 🔹 فردا شهر وین اتریش میزبان مذاکرات ایران با کشورهای ۱+۴ (آلمان، فرانسه، روسیه، چین و انگلیس) و نماینده اتحادیه اروپا، آنریکه مورا خواهد بود. در این خصوص تیم مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی به ریاست علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه روز شنبه وارد وین شد. قرائن فراوانی وجود دارد که نشان می‌دهد طرف مقابل تلاش دارد جهت مذاکره را به نفع خود و به ضرر جمهوری اسلامی به انحراف بکشاند. 🔻نکات تحلیلی: 1⃣ مذاکرات هسته‌ای در حالی آغاز می‌شود که غربی‌ها با محوریت آمریکا تلاش داشتند تا با اتخاذ سناریویی، جمهوری اسلامی را در موضع ضعف و انفعال قرار دهند. بر همین مبنا سلسله اقدامات صورت گرفته اخیر از ناحیه طرف‌های مقابل، همگی حکایت از این دارد تا نگذارند نمایندگان ایران با دستان پر پای میز مذاکره چانه‌زنی کنند. دوره‌گردی رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در منطقه برای هماهنگ‌سازی و متقاعدسازی برخی کشورهای منطقه، صدور بیانیه شورای همکاری خلیج‌فارس علیه ایران، تهدید رژیم صهیونیستی به اقدامات نظامی در کنار تحریم اخیر آمریکا علیه اشخاص حقیقی و حقوقی، بخشی از این ماجراست. 2⃣ زمانی درک این مسئله بهتر می‌شود که اظهارات رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ناآرامی‌های اخیر در اصفهان را در این جورچین قرار دهیم. سفر رافائل گروسی درست چند روز قبل از آغاز مذاکرات هسته‌ای به ایران و اظهارات بعد ایشان که از بی‌نتیجه بودن گفتگو در خصوص مسائل باقیمانده پادمانی خبر داد، دقیقاً در چارچوب انتقال پیام فشار بر ایران از طریق شورای حکام آژانس در صورت ادامه روند موجود تلقی می‌گردد و عملاً ابزاری برای سمت‌وسو دادن به روند مذاکرات مطلوب برای طرف غربی محسوب می‌شود. ♻️ همچنین نشانه‌های فراوانی وجود دارد که راه انداختن قائله روز جمعه در اصفهان، دقیقاً زمانی که تجمع صنفی و به‌حق کشاورزان اصفهانی به پایان رسیده بود، سازمان‌دهی شده و باهدف توسعه و تسری آن به سایر شهر‌ها تدارک گردیده بود، تا عملاً جورچین فشار بر ایران در آستانه مذاکرات هسته‌ای کامل شده و اجازه ندهند تا نمایندگان کشورمان با دستان پر دور میز مذاکره بنشینند. 🔚 نکته حائز اهمیت این است که تیم مذاکره‌کننده نباید با این معرکه‌گیری‌ها از خطوط قرمز ترسیم‌شده عقب بنشیند؛ چراکه این سلسله اقدامات همگی نشان می‌دهند که طرف غربی در موضع ضعف در مذاکرات قرار دارد و به دنبال اتخاذ راه‌حلی است تا دادن امتیاز را به حداقل برساند.
🔴 زنگنه رابطه گازی ایران و ترکمنستان را خراب کرد/ ترکمنستان محتاج معامله با ایران بود، دولت روحانی فرصت را از دست داد مدیرعامل پیشین شرکت انتقال گاز: 🔹سفر رئیس جمهوری به ترکمنستان با توجه به تراز منفی فعلی گاز و همچنین یافتن راهکاری برای پرداخت بدهی دولت ایران به ترکمن‌ها، اثرات مثبتی خواهد داشت. 🔹زیرساخت‌های بسیاری با هزینه‌های گزاف برای واردات گاز از ترکمنستان ایجاد شد که در این هشت سال گذشته، بلا استفاده ماند، در حالیکه ترکمنستان محتاج معامله با ایران بود و دولت گذشته فرصت‌ها را از دست داد. 🔹ایران فرصت تبدیل شدن کریدور واسطه‌ای گازی بین ایران و ترکمنستان را از دست داد زیرا این امکان وجود داشت که گاز ترکمنستان از ایران به کشورهای دیگر صادر شود؛ معاون وقت برنامه ریزی زنگنه در مورد سوآپ گاز به من گفت که هرکاری می‌خواهید بکنید اما اسم گاز ترکمنستان را نیاورید! 🔹ایران فرصت نقش آفرینی در بازار گاز ترکیه را هم از دست داد، زیرا خودم پیشنهاد ایجاد خط انتقال گاز ایران به ترکیه و بعد اروپا را به زنگنه دادم که در این راستا شرکت ترک، مجوز دولت ترکیه را هم گرفت و چهار میلیارد دلار فاینانس برای سرمایه‌گذاری در این زمینه آوردیم اما زنگنه نپذیرفت. 🔹بخش مهمی از چالش فعلی گاز کشور و خراب شدن رابطه ایران با ترکمنستان در مورد گاز ناشی از نگاه غیرراهبردی زنگنه بود./ نود اقتصادی 👤 مهدی مهرپور، سردبیر نود اقتصادی نیز در توییتی نوشته است: 🔹یادش بخیر همین چند سال پیش صادرات ایران به کشور ترکمنستان چیزی حدود 800-700 میلیون دلار بود. 🔹امروز رقم صادرات کالایی ایران به این کشور به سختی به 130 میلیون دلار می‌رسد. 🔹وقتی بجای توجه به همسايگانت، بی محابا به سمت غرب پرواز کنی، طبیعی‌ست که صادرات به همسایه ات هم یک ششم شود!
مهمی که دیده نشد 🔴مسیر ترانزیتی امارات-ایران-ترکیه فعال شد 🔸پیش از این ترانزیت کالا بین بندر شارجه و بندر مرسین ترکیه از طریق کانال سوئز مصر صورت می‌پذیرفت که ۲۰ روز به طول‌ می‌انجامید. 🔸 مسیر جدید از خاک ایران است که کالا از شارجه وارد بندر عباس می‌شود و از خاک ایران به ترکیه صادر می‌گردد. مدت زمان حمل و نقل کالا از مسیر ایران ۸ روز است. ✳️ قرارداد سوآپ گازی با ترکمنستان و آذربایجان، بزرگترین دستاورد دولت رییسی بعد از واردات گسترده واکسن است. ایران بجای حق ترانزیت، گاز مورد نیاز ۵ استان شمالی را از گاز ترکمنستان برداشت می‌کند.
◄ ژنرال صهیونیستی: راهبردی برای مقابله با ایران وجود ندارد/ «ژنرال عاموس یادلین» رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل گفته است: «اظهارات نفتالی بنت لفاظی است و هیچ راهبردی برای مقابله با ایران ندارند. راهبرد آمریکایی‌ها برای مقابله با ایران دیپلماسی است نه نظامی. توافق هسته‌ای پیشرفت ایرانیان را کُند کرد و می‌تواند کُندتر هم بکند اما ما در پست نگهبانی خوابمان برد. ایرانیان باهوش و زرنگ هستند، حتی بیشتر از آنچه شما فکرش را می‌کنید. موضع آن‌ها برای بازگشت به مذاکرات، قدرتمندانه است. آن‌ها نیرومند هستند و اگر الآن به توافقی برسیم این توافق از برجام ضعیف‌تر خواهد بود».
❌ آمریکا باید تغییر ریل بدهد 🔻دلایل متعددی وجود دارد که آمریکایی ها با در نظر گرفتن آن ها باید در یک روند عاقلانه و بر مبنای احترام متقابل به احیای توافق برجام بیندیشند. برخی از این دلایل را می توان به شرح ذیل نام برد: 1) آمریکای پسا ـ افغانستان موقعیت برتر خود را بیش از پیش در منطقه از دست داده و مجبور است برای امنیت و انتفاع اقتصادی خود و متحدانش از برخی سیاست های قبلی دست بکشد. آمریکا هنوز به نفت غرب آسیا وابسته است و امنیت و ثبات مسیر انتقال نفت منطقه [خلیج فارس و تنگه هرمز] به اروپا و آمریکا در ید اختیار ایران است. 2) سیاست خارجی متوازن، مقتدر و عاقلانه ایران طی سه ماه گذشته این واقعیت را به همه جهان به ویژه آمریکا ثابت کرده که جمهوری اسلامی آویزان و وابسته به هیچ قدرتی نیست، بلکه برعکس با محوریت منافع ملی کشور، پتانسیل های مغفول مانده سیاسی، اقتصادی و ژئوپلتیک خود را بار دیگر در عرصه تعاملات منطقه ای و جهانی بالفعل کرده است. 3) نظم جدیدی در منطقه با حضور بازیگران جدید و تحولات پر شتاب آن در حال شکل گیری است و در صورت غفلت آمریکا و ادامه سیاست های پیشین در قبال ایران، جمهوری اسلامی این توان را دارد که نه تنها آمریکا بلکه متحدان آن را در نظم جدید به حاشیه براند. 4) متحدان آمریکا در منطقه به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس از نظر حفظ و ثبات امنیتی خود به شدت به این کشور وابسته اند. با خروج آمریکا از منطقه و چرخش به سمت شرق [رهاسازی متحدان]، این دسته از متحدان علاقمندند به ایران نزدیک شده و روابط خود را بیش از پیش بهبود ببخشند؛ آمریکا نمی تواند این واقعیت را نادیده بگیرد.