eitaa logo
طلبه انقلابی
217 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
606 ویدیو
154 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 روایت کنیم یا روایت شویم⁉️ 🔶 آمار می گوید بین ۲۷ تا ۳۶ میلیون از جامعه ما در واتساپ، اینستاگرام و تلگرام عضو هستند. در مواجهه با این جمعیت عظیم، هرکسی که روایت را زودتر شروع کند و روایتش دلنشین باشد در جنگ روایت‌ها پیروز خواهد شد. 🔷 در سفر آیت‌الله رئیسی به اراک، احیا و تقویت دو کارخانه هپکو و آذرآب که روزی غول‌های صنعتی کشور و غرب آسیا بودند، یکی از شیرین‌ترین خبرهای منتشرشده بود؛ اما آنچه بیشتر از اشتغال مجدد صدها کارگر و مهندس و برگشت امید به عرصه صنعت، ضریب خورد و دیده شد، یاد کردن رئیس‌جمهور از «آیت‌الله حائری یزدی» با پسوند «اراکی» بود! همان‌طور که در سفر به گیلان از میان ده‌ها خبر خوب و امیدوارکننده، سؤال دلسوزانه رئیس‌جمهور از یکی از دست‌اندرکاران سفر مبنی بر خوردن یا نخوردن ناهار، تا به امروز هم در فضای مجازی و رسانه‌ای دست‌به‌دست چرخیده و دیده می‌شود. 🔶 این وضعیت نشان می‌دهد که رسانه‌های انقلابی در عرصه جنگ روایت‌ها با مشکلات و چالش‌های اساسی مواجه‌اند و وظیفه امروز آن‌ها قدرتمند شدن در این عرصه است؛ همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «شما روایت کنید حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت می‌کند.» نکته مهم اینکه جنگ روایت‌ها منحصر به عرصه داخلی نیست بلکه به عرصه فراملی و بین‌المللی هم برمی‌گردد؛ جایی که روایت از ایران، ایرانی و توانمندی یا کاستی‌های ما در اذهان ملل می‌نشیند؛ لذا نیازمند بازنگری جدی در حوزه نقش‌آفرینی در این عرصه مهم هستیم.
نخست وزیری محمد شیاع السودانی و چند نکته 🔸️پس از افشای فایل های صوتی منتسب به نوری مالکی و تهدید مقتدی صدر علیه وی ، چهارچوب هماهنگی شیعه در مجلس عراق به دنبال گزینه ای بود که یکم پاکدست و به لحاظ اجرایی توانمندی داشته باشد ، دوم به شدت ضد نظام سابق و حزب بعث باشد ، سوم محور مقاومت و حشدالشعبی او را بپذیرد و چهارم با توجه به اکثریت نمایندگان وابسته به ائتلاف دولت قانون (جریان نوری مالکی) از این حزب باشد . 🔸️در نتیجه اجماع چهارچوب هماهنگی به سمت محمد شیاع السودانی رفت . 🔸️وی مدرک کارشناسی ارشد مدیریت پروژه دارد و پدر و چند عضو خانواده اش توسط صدام کشته شده اند و خود او نیز در انتفاضه شعبانیه حضور داشته و با رژیم بعثی به مبارزه پرداخته است. 🔸️با سقوط رژیم بعثی ، وی در دولت نوری مالکی به استانداری میسان رسید و چهره ای نزدیک به او به شمار می رود . 🔸️همچنین با توجه به عضویت سودانی در حزب الدعوه ، در دولت حیدرالعبادی نیز وزیر بوده است. 🔸️ جالب اینجاست که نام محمد الشیاع السودانی در سال ۲۰۱۹ پس از استعفای عادل عبدالمهدی نیز مطرح گردید اما مقتدی وی را وابسته به احزاب فاسد دانست و مخالفت جدی خود را با نخست وزیری او ابراز داشت. 🔸️حال که وی به عنوان گزینه نهایی شیعیان برای نخست وزیری عراق مطرح شده چند نکته باید در مورد وی ذکر شود . 1️⃣ این گزینه مورد تایید حشدالشعبی و در نتیجه متمایل به ایران خواهد بود 2️⃣ نخست وزیر واقعی و صاحب دولت در عراق نوری مالکی است و چون خود او نتوانست نخست وزیر شود ، نیروی نزدیک به خود را نامزد کرد . 3️⃣ وی فردی به شدت مصمم و دارای دیسیپلین اداری بوده و قصد دارد تحولات جدی در عراق ایجاد نماید زیرا در دولت مصطفی کاظمی نیروی های وابسته به غرب و بعثی های سابق تا حد زیادی قدرت گرفتند؛ تا آنجا که خالد فرزند سلطان هاشم احمد آخرین وزیر دفاع حکومت صدام از حوزه نینوا (اهل سنت) به پارلمان راه یافت. 4️⃣ در صورت انتخاب سودانی ، حشد الشعبی به احتمال زیاد قدرت بیشتری خواهد یافت و بحث اخراج نیروهای آمریکایی و ترکی از عراق جدی می شود ‌. 5️⃣ انتخاب شیاع السودانی در روابط بین الملل، عراق را به ایران و چین نزدیکتر خواهد کرد . 🔸️اما نکته ای که لازم به ذکر آن می رود اینست که تا وقتی رئیس جمهور انتخاب نشده ، نخست وزیر معرفی نمی گردد و با توجه به اختلافات بین اتحادیه میهنی و حزب دموکرات کردستان ، ابتدا باید تکلیف ریاست جمهوری مشخص گردد و سپس السودانی برای رای اعتماد به مجلس معرفی شود .
🔰سردار حاجی‌زاده: دستاوردهای پهپادی کشور مرهون تدابیر رهبر معظم انقلاب است 🔻فرمانده نیروی هوافضای سپاه درباره رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب در خصوص افزایش توان پهپادی کشور گفت: «قدرت پهپادی یک قدرت جدید و تازه متولد شده است و شاخه‌های مختلفی دارد و بسیاری از این بخش‌ها اختراع ایرانی است. موشک‌های زمین به هوای پدافندی با پایه پهپادی، اختراع ایرانی است و از این قبیل موارد فراوان داریم و باید تأکید کنم چه در دقت موشک‌ها، چه در حوزه پدافندی و چه در حوزه راداری و پهپادی، موفقیت را مرهون اجرای دقیق تدابیر مقام معظم رهبری هستیم». سردار حاجی‌زاده افزود: «اگر امروز دشمنان از این قدرت نگران شده‌اند و دعوت به مذاکره می‌کنند و در کنگره دنبال مصوبه‌ای برای محدود کردن ایران هستند، همه این‌ها نتیجه اجرای این تدابیر بوده است». وی خاطرنشان کرد: «واکنش‌های دشمن در این حوزه را ببینید و سخنان آن‌ها را دنبال کنید، ازجمله آمریکایی‌ها که با اشاره به حوزه کوچک پهپادی ایران، می‌گویند این بخش برتری هوایی آن‌ها را بعد از ۸۰ سال از بین برده است. آن‌ها می‌گویند حوزه هوافضا و قدرت پهپادی و موشکی مسئله‌ای مهم‌تر از هسته‌ای است».
# تحرکات غرب برای خروج مذاکرات از رکود کارساز نیست 🍃🌹🍃 🔻 پس از برگزاری مذاکرات دوحه دیگر اتفاق تازه‌ای و تعیین‌کننده‌ای پیرامون رخ نداده و فعلا طرفین در رسانه‌ها مشغول ارسال پیام و دیدگاه‌های خود نسبت به سرنوشت توافق هستند. 🔸روزنامه وطن امروز در این رابطه بر این نظر است که تماس تلفنی شنبه‌شب رئیس‌جمهور فرانسه با همتای ایرانی خود از تازه‌ترین تلاش‌های بی‌رمق اعضای برجام برای باقی نگه داشتن اندک امیدها برای حفظ این توافق حکایت می‌کند. 🔹این روزنامه افزوده: تحرکاتی از این دست پس از رکود مذاکراتی‌ای که آمریکا از اسفند سال گذشته بر فضای گفت‌وگوها حاکم کرده چندان کارساز به نظر نمی‌آید؛ چه اینکه تماس اخیر امانوئل مکرون هم پس از اجلاس تهران و سفر مهم ولادیمیر پوتین به ایران، حاکی از نگرانی غرب از استحکام شراکت راهبردی تهران- مسکو و همچنین نیاز تروئیکای اروپا به احیای برجام و انرژی ایران است. 🔺وطن امروز ادامه داده: تهران به وضوح برای واشنگتن و شرکای غربی‌اش روشن کرده است دست بسته نیست که به هر توافقی تن در دهد و جایگزین‌های معتبری برای عدم احیای برجام دارد.
‌💬 جریان معارض چرا زلزله‌های اخیر را به اقدامات هسته‌ای ارتباط می‌دهند؟  🔹گزارشات بدست آمده حکایت از این دارد که پس از وقوع زمین‌لرزه‌هایی در برخی مناطق کشور، برخی جریانات ضدامنیتی بخصوص در منطقه غربی استان هرمزگان درصدد قرار گرفتند که وقوع زمین لرزه در این مناطق را تعمدی عنوان کرده و متاثر از انجام آزمایشات موشکی و هسته‌ای نسبت دهند. 🔹در این خصوص رصد فضای مجازی و فضای تبادل اطلاعات نشان می‌دهد در روزهای اخیر برخی افراد با ذکر خاطره‌های جعلی از دیدن آتش بزرگ در آسمان دقایقی قبل از زلزله‌ها بر این  شایعات دامن زده‌اند و این در حالیست که مسئولان مرتبط با موضوع لرزه‌نگاری و بطور خاص سازمان زمین‌شناسی در قبال ارائه ادله‌های علمی برای چنین زمین‌لرزه‌هایی و عدم نقش‌آفرینی مناسب در توجیه و آموزش افکار عمومی در زمان وقوع زلزله‌های بزرگ در کشور بر شایعه‌ها دامن زده است.
🔰مخالفین داخلی و خارجی قانون «جوانی جمعیت» 📌«امیرحسین بانکی پور» نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، در همایش هادیان سیاسی معاونت سیاسی سپاه با موضوع «جوانی جمعیت»، سه دسته مخالف در برابر اجرای قانون جوانی جمعیت مجلس که در سال گذشته مصوب و ابلاغ شده است، برشمرد؛ ۱- جبهه متخاصم در برابر جمهوری اسلامی ایران که با ابزارهای رسانه‌های مختلف، دائماً در حال ساخت برنامه‌های متنوع برای مقابله با این قانون است و تلاش می‌کند، گفتمان شکل گرفته در دهه‌های گذشته در خصوص کاهش جمعیت و فرزند کمتر را همچنان در میان افکار عمومی تقویت کند. ۲- اینرسی (محافظه‌کاری و علاقه به حفظ وضع موجود) و مقاومت حاکم بر نظام‌های اداری در داخل کشور؛ بانکی پور در این زمینه افزود: «۳۰ سال است که نظام‌های اداری ما بر اساس کاهش جمعیت تنظیم شده بودند. مثل؛ نظام بهداشت، سیستم دانشگاهی کشور، سازمان طرح و برنامه، وزارت راه و مسکن و ... . طی حدود ۳۰ سال اخیر رویه‌های حاکم بر این سیستم بر اساس کاهش جمعیت شکل گرفته است و اکنون تغییر این روند به عکس آن با مقاومت‌ها و مخالفت‌هایی همراه است». ۳- کسانی که چرخش تجاری کثیف یا تمیزی در حوزه کاهش جمعیت طی دهه‌های گذشته داشته‌اند. چرخش چند هزارمیلیاردی پشت سیاست‌های تعدیل جمعیت بوده است. این عده نمی‌توانند از منافع شخصی و گروهی خود صرف‌نظر کرده و با سیاست‌های جدید کنار بیایند. منافع شخصی این جریان گره‌خورده با تقابل با قانون جوانی جمعیت است.
✅ جایگزین گشت ارشاد چیست؟ ✍عبدالله گنجی 🔻 که به‌خودی‌خود یک مسئله فرهنگی- اعتقادی است، نباید به امر سیاسی تبدیل شود و کم‌کم اصل هنجارشکنی به حاشیه برود و منازعه بین اسلام‌گرایان و براندازان سکولار جایگزین آن شود. 🔸حقیقت این است که گشت ارشاد با بدحجابی به‌معنی عرفی آن کاری ندارد و اصلا مثال کلیشه‌شده «۲تارمو» محل منازعه نیست، آنچه پنهان می‌ماند اینکه جامعه‌ هدف گشت ارشاد بدحجابی عرفی-تربیتی نیست، بلکه چند دسته هستند که شاخک‌های گشت ارشاد را حساس کرده‌اند که عمل آنان فراتر از ناهنجاری‌های عرفی است. 1⃣ «سیالیّت جنسیتی» یکی از این موارد است. دختری که پسرانه بیرون می‌آید تا جلب‌توجه کند، پسرگونه باشد، کلاه و شلوارک و... 2⃣ گروهی هستند که لباس راحتی درون منزل و بیرون آنها خیلی متفاوت نیست و حداقل‌ها را هم رعایت نمی‌کنند. 3⃣ کسانی هستند که بدحجابی آنان امری عرفی-تربیتی و فرهنگی نیست که عناد می‌ورزند و همزمان برای تقابل با پلیس سناریو می‌چینند که دوربین و جیغ ۲ عنصر این سناریو است. پلیس هم از عواقب جنگ روانی هر برخورد آگاه است اما حقیقت این است که زمانی پلیس وارد میدان دستگیری یا برخورد می‌شود که ۳ دسته ذکر‌شده درصدد شکستن اقتدار آن برمی‌آیند و طبیعی است که پلیس درصدد اثبات اقتدار خود برمی‌آید. 🔺 با این حال مواجهه با حجاب سطح کوتاه‌مدت و بلندمدت دارد و برخورد قهری نباید روش اول باشد. کار فرهنگی همراه با خون‌دل است و البته میوه‌های آن هم دیررس است. 🔻اما باید چه کرد؟ 1⃣ هنر از اساسی‌ترین روش‌های حل مسئله حجاب است. آنچه با هنر آمیخته شود، ماندگار می‌شود. هنر فاخر الگوبخش و جذاب است. این حجاب تقریبا در سیما و سینمای ما غریب است. هنر الگو‌بخش، اصل اساسی است. 2⃣ آموزش و پرورش رکن تربیتی کشور ماست. اگر معلمانی هم تراز با فرهنگ ایرانی-اسلامی سکاندار تربیت باشند، اثر شخص معلم بی‌نظیر است.... جمهوری اسلامی هنوز منزلتی که بهترین و مؤمن‌ترین جوانان این کشور به آموزش و پرورش سرازیر شوند، ایجاد نکرده است. معلم می‌تواند جامعه را سالم یا فاسد کند. 3⃣ تولیدات البسه بسیار مهم است. واقعیت این است که بازار لباس زنانه ما برای متدینین نیست. ممکن است گفته شود که تقاضا این است، پس تولیدکننده به‌سمت این نوع پوشش می‌رود. واقعیت اما این نیست که جوان مدلی را در ذهن دارد و در بازار به‌دنبال آن می‌گردد و می‌خرد بلکه «تقاضاسازی» در ویترین مغازه اتفاق می‌افتد. 4⃣ گفت‌وگو بخش فراموش‌شده مسئله حجاب در جامعه ماست. تقریبا نه در کرسی آزاداندیشی و نه در سیمای ما مشهود نیست. مبتذل‌پوشان هیچ دلیل منطقی و قابل ارائه ندارند. حرف اول و آخر آنان درباره چرایی پوشش و رفتار خود این است که «به شما ربطی ندارد. دوست دارم!» 🔺 بدون تردید اکثریت بدحجابان جامعه ما عفیف هستند. همین‌ها روز غدیر در خیابان ولیعصر بودند، فردا همین‌ها در جرگه عاشوراییان هستند، اما نقص دارند. این نقص فرهنگی را نباید سیاسی کرد. آن ۳ دسته که در بدو این نوشتار آورده شد، اقلیت بسیار کوچکی هستند که علاوه بر برخورد باید گفتمان غالب علیه آنان باشد و فضای عمومی را برای خود تنگ احساس کنند. مردم باید به میدان بیایند.
◼ بوی محرم میاد ▪️هر کجا مینگرم ▪️بوی خدا می آید ▪️بوی سیبی اسٺ که ▪️از کرب وبلا می آید ▪️یک روز دگر ▪️عرش به خود می لرزد ▪️یک روز دگر ▪️ماه محرم و عزا می آید ◼ایام سوگواری اباعبدالله(ع) پیشاپیش برشما تسلیت باد🏴 🖤🖤🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
* نخ تسبیح سخنان اخیر رهبری* 🛑دیدار رهبرمعظم انقلاب اسلامی با ائمه جمعه یک نکته کلیدی داشت که طی ماه های اخیر به روش های مختلف تکرار شده است. در دیدار با خبرگان رهبری. دیدار با نمایندگان مجلس. در جلسه با مداحان. دیدار با نظامی ها. در هیات و در بین عزادارن. در جمع پرستاران. در میان گروه های جهادی و خطاب به رسانه ها...و در آخرین دیدار با ائمه جمعه. 🔸 این کلید واژه و یا نخ تسبیح چیست؟ جهاد تبیین. ✅ در هر دیدار نیز متناسب با مخاطب، این رویکرد راهبردی را توضیح دادند. در جمع نمایندگان مجلس، جهاد تبیین را با مردمی شدن گفتند: با مردم بنشینید و بشنوید و ذهنشان را روشن کنید. 🔹در جمع جوانان با اشاره به هویت جوانی، از امیدآفرینی و افشای حقایق گفتند. 🔸خطاب به هنرمندان از جهاد روایت حضرت زینب گفتند. اینکه جهاد تبیین باید هنرمندانه باشد چون آوینی. ✅ در جمع نظامیان جهاد تبیین را با تاکید بر یک جنگ ترکیبی توضیح دادند. اینکه جنگ نظامی و جنگ اقتصادی را باید در کنار یک جنگ ذهنی دید. 🔹 در جمع هیاتی ها، هیات امام صادق پسند را تصویر کردند. هیاتی که منبر و روضه اش بر گرده جهاد تبیین است. 🔸 و اما جهاد تبیین در جمع ائمه جمعه... فرمودند: پدر باشید. در ادامه نیز ویژگی های کلیدی جهاد تبیین با رفتار پدرانه را توضیح دادند.... 1⃣ پدر برای همه فرزندانش با هرگرایش و سلیقه ای دلسوز است. 2⃣ فرزند شناس است. از سر ظاهر حکم نمی دهد. مثال زدند که در راهپیمایی غدیر همه بودند؛ با هر ظاهر و شمایلی. 3⃣ پدر عامل است. اگر از تقوا می گوید خودش اهل تقوا است. 4⃣ پدر به زبان فرزند حرف می زند. لذا فرمودند هنرتان اینست که مفاهیم معرفتی و انقلابی را به زبان روز بگویید. 5⃣ زبانش گرم و صمیمی و اتحاد آفرین و امید بخش و آرامش دهنده است و دستاویز برای هجمه معاندین نمی سازد. 6⃣ منفعل نیست. بجای دفاع، حمله می کند. کاری که مقام معظم رهبری در تبیین ماجرای حجاب کردند از همین جنس بود. فرمودند زن محجوب و با شرف و بااستعداد ایرانی با موفقیتش بر حیثیت غرب ضربه زده است. ✅ و اما به این فهم اوج توصیه مقام معظم رهبری برای جهاد تبیین جائی است که تاکید بر مردمسالاری پدرانه می کنند. فرمود مردمی باشید: اگر نمازگزارهایتان کم شدند نگران شوید. 🔹 و مردمی شدن چیست؟ رشد معنوی همه مردم با هم؛ پدر اینگونه است. پدر، رشد خودش را هم در رشد خانواده می بیند. به همین دلیل به عنوان نشانه توضیح دادند که اگرچه ذکر و عبادات فردی خوب است اما اوجش اینست که ذاکری جمعی باشد. 💢 جهاد تبیین دستگیری پدرانه است تا همه با هم رشد کنیم... و این عمق مردمسالاری دینی است.
چرا مقایسه ایران و کره شمالی اشتباه است ؟ 🔸️وقتی صحبت از قدرت اتمی ایران می شود ، بسیاری می گویند آخر و عاقبت این مسیر ، کره شمالی شدن است . 🔸️اما آیا مقایسه ایران و کره شمالی صحیح است؟ 🔸️آیا ریشه مشکلات اقتصادی کره شمالی، سیاست های میلیتاریستی این کشور و تلاش این کشور برای ساخت و انباشت سلاح اتمی است ؟ 🔸️به اعتقاد راقم این سطور ، مقایسه ایران و کره شمالی از اساس اشتباه و شاید ناشی از رویکردهای تدلیس مئابانه باشد به دلایلی که در زیر ذکر می گردد. 1️⃣ کره شمالی در واقع یک پادگان است و دیواری آهنین بین خود و دنیای بیرون کشیده است و اینگونه سعی دارد خود را ایزوله نماید تا از گزند ورود تفکرات مخالف و تلاش های رقبا برای تغییر رژیم سیاسی این کشور جلوگیری کند . 2️⃣ در کره شمالی بخش خصوصی وجود ندارد و این کشور یک کشور سوسیالیستی مطلق با اقتصاد دستوری است و به همین دلیل هیچ گونه شکوفایی اقتصادی و توسعه سیاسی در آن قابل تصور نیست و مردم تحت اراده مطلق کیم جونگ اون هستند و برای نمونه صبح ها با صدای شیپور دولتی بیدار می شوند و شبها طبق ساعت تعیین شده حکومت می خوابند. 3️⃣ کره شمالی نه نفت دارد و نه گاز و تنها مقداری معادن ذغال سنگ دارد که محصولات آنها را به چین صادر می کند و در نتیجه درآمد سرانه این کشور بسیار پایین است. 4️⃣ کره شمالی موقعیت ژئوپلیتیکی تاثیرگذاری ندارد و تقریبا در حاشیه شرق آسیا واقع شده است و در مسیرهای ترانزیتی نیست و به همین دلیل اهمیت ژئواکونومیکی آن پایین است. 5️⃣ این کشور در روابط خارجی خود سیاست انزوای بین المللی را دنبال می کند و اتفاقا از این استراتژی نیز سود می برد زیرا تفکرات مهاجم علیه رژیم توتالیتر آن پشت مرزهایش باقی می ماند و به توده های آن سرایت نمی کند. در واقع عدم هرگونه ارتباطی میان این کشور و مردمش با دنیای خارج ضامن بقای حکومت کیم شده است .
🏴چرا شیعیان از شب اول محرم محزون میشوند؟ ◾️به امام صادق صلوات الله عليه عرض شد: آقای من به فدایتان شوم، وقتی کسی می میرد یا کشته می شود جلسه نوحه ای برای او می گیرند؛ و من مشاهده می کنم که شما و شیعیانتان از اول ماه محرم اقامه عزا می کنید. ◾️حضرت فرمودند:این چه حرفی است! هنگامی که هلال ماه محرم دمیده می شود، ملائکه پیراهن امام حسین عليه السّلام را آویزان می کنند در حالیکه از ضربه های شمشیر پاره پاره شده و آغشته به خون است؛ ما و شیعیانمان این پیراهن را با چشم دل (و نه با چشم ظاهری) می بینیم، پس اشک های ما سرازیر می شود. 📚خصائص الزینبیة، ص ۴۹ - ثمرات الأعواد
talebpoor-2.mp3
14.24M
نماز جمعه هفتم مرداد 1401 حجت الاسلام والمسلمین طالب پور
📌لزوم توجه به جنگ شناختی در مدیریت بحران‌ها 🔺 در روزهای گذشته با ورود سامانه بارشی مانسون(نسیم‌های دریایی شدید که در فصل تابستان منجر به بارندگی شدید و جاری شدن سیلاب می‌شود)، سنگ محک مدیریت بحران در کشور رقم خورده است. 🔸️گزاره‌های‌خبری: 1️⃣طی چند روز اخیر، به دلیل فعالیت جریان‌های مانسون، بارش‌های شدیدی در بخش‌هایی از ایران و کشورهایی همچون پاکستان، افغانستان و امارات و کشورهای حوزه خلیج‌فارس و ... در حال وقوع است که ازیک‌طرف باعث خسارات زیادی به زیرساخت‌ها و از طرفی دیگر باعث رفع کمبود آب این کشورها در سخت‌ترین شرایط شده است. 2️⃣یکی از ساختارهای اداری کشور که همه ساختارهای حاکمیتی در آن عضویت و وظایف مشخص دارند، «سازمان مدیریت بحران کشور» است که هدف آن کاهش روند بحران‌ها، کنترل و رفع بحران، نجات جان انسان‌ها، ارائه خدمات به آسيب‌ديدگان، محدود كردن آسیب‌ها و خسارات بعدي است. 3️⃣مدیریت بحران در ماه‌های گذشته گرچه موفقیت‌هایی در مقابله با بحران‌هایی مانند حادثه متروپل و زلزله بندرعباس نداشته است؛ اما پس از این نوع حوادث بلافاصله برای نجات جان انسان‌ها و کمک به آسیب دیدگان وارد عمل شده و مانع از تلفات بعدی شده است. 🔸️گزاره‌تحلیلی: باوجود اینکه سازمان‌های مدیریت بحران در سایر کشورهای جهان بسیار ضعیف‌تر بوده و حضور میدانی ضعیفی در بلایای طبیعی و غیرطبیعی دارند اما نظام اطلاع‌رسانی موفقی دارند؛ بااین‌وجود، در ایران مدیریت بحران با سرعت و کیفیت وارد عمل می‌شود و گروه‌های مختلف امدادرسان اعم از هلال‌احمر، مراکز و گروه‌های بهداشتی، قوای نظامی، گروه‌های جهادی و عامه مردم به‌خوبی مدیریت و ساماندهی می‌شود، بااین‌حال نظام اطلاع‌رسانی به خاطر ضعف مدیران رسانه در شناخت اولویت‌ها و عدم سواد رسانه‌ای با مشکل جدی مواجه است؛ از یک‌سو قبل از وقوع بحران‌های طبیعی، هماهنگ با سازمان‌های مسئول، به اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی عموم نپرداخته و در زمان مدیریت بحران نیز با انتشار محتواهای دل‌خراش و آسیب‌زا بر روح و روان مخاطب، موجب تشویش اذهان و ایجاد فضای بی‌اعتمادی نسبت به ارگان‌های مسئول در میدان، عملاً موجب کند شدن مدیریت بحران می‌شوند. برای حل این معضل باید قوانین مرتبط با مدیریت بحران، در گذر زمان، از قوانین بخشی به قوانین جامع تبدیل شود و همه تشکل‌ها، سازمان‌ها و نهادهای کشور طبق یک ساختار مدیریتی هوشمند، از برنامه‌ریزی، طراحی و مهندسی زیرساخت‌ها، تحت مدیریت پدافند غیرعامل عمل کنند تا کشور در مقابل سیل، زلزله، کم‌آبی و انواع بلایای طبیعی و غیرطبیعی و حتی جنگ شناختی مقاوم باشد.
🔷قهرمان پوشالی 💢 بارها به بهانه‌های مختلف شاهد تحقیر کشورمان توسط عده‌ای خودکم‌بین در برابر کشور سلطنتی امارات بوده‌ایم. 🔸یکی از عجیب‌ترین تعبیرها افاضات حمید فرخ‌نژاد بود که در پیامی اینستاگرامی مدعی شد«میان این‌همه شیخ که توی مملکتمان شبانه‌روز تلاش می‌کنند، کاش یک شیخ محمد بن راشد داشتیم».حالا مروری کوتاه بر عملکرد حکام اماراتی می کنیم: ⭕️در سطح بین‌المللی: 🔻با وجود اجرای همه جانبه سیاستهای استکبار جهانی،در معادلات جهانی،امارات بازیگری ضعیف و غیرقابل اتکا محسوب می‌شود. 🔻 در جریان ائتلاف نظامی_سیاسی علیه دولت سوریه متحمل شکست شد. ⭕️ در سطح منطقه‌ای: 🔻تنش زایی با برخی از کشورهای منطقه از جمله ایران. 🔻در یمن با شکستی مفتضحانه مجبور به فرار از این کشور شد. 🔻در خیانتی آشکار روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی و علنی ساخت. ⭕️در سطح داخلی: 🔻بحران مشروعیت داخلی 🔻با وجود بهره‌مندی از سرویس‌ها و نیروهای امنیتی آمریکایی و صهیونیستی در حفظ امنیت بندر حیاتی و امنیتی فجیره ناکام ماند. 🔻این روزها هم شاهد نارضایتی مردم امارات از ناکارآمدی حاکمیت در کنترل سیل و امدادرسانی بوده‌ایم و خبری هم از شبکه فاضلاب اتوماتیک و... نبوده است. ✅جریان تحریف با بزرگنمایی از خاندان پادشاهی امارات سعی می‌کند با مهندسی افکار عمومی در ایران و ناکارآمد جلوه دادن نظام، در مردم ایجاد یأس و ناامیدی کند.در حالی که شیخ محمد بن راشد حتی در مدیریت منزلش هم ناکام بوده،بطوری که همسر وی که خواهر پادشاه اردن نیز می باشد مخفیانه به انگلیس گریخت و پس از افشاگری علیه حاکم امارات ،پناهندگی دیپلماتیک گرفت.
سقط جنين سير صعودي وحشتناكي داشته است. معاون رئیس‌جمهور: 🔺متاسفانه سقط جنین در کشور بسیار زیاد است و در ۱۰ سال گذشته سیر صعودی وحشتناکی داشته است. ۹۸ درصد این سقط‌ها هم مشروع بوده است. 🔺دلیل این سقط‌ها ایجاد ترس و سخنانی است که توسط کادر مراقبت‌های درمانی به خانواده‌ها الغا می‌شود. 🔺ایجاد انگیزه اشتغال، فرزندآوری و فرزندپروری از موارد مهمی است که سرمایه‌گذاری کمی روی آن‌ها شده است و باید این موضوع‌ها مورد توجه قرار گیرد. 🔺تاکنون ۵۰ هزار خودرو به مادران داده شده که این موضوع بار چندانی ندارد. 🔺از کسانی که به صورت مردم‌نهاد، چه در بخش‌های تشویق به فرزندآوری و چه در بخش‌های ممانعت از سقط جنین، فعالیت می‌کنند پشتیبانی می‌کنیم و اگر اشکال‌هاي قانونی در کار باشد، آن‌ها را رفع می‌کنیم.
🛑 مسئولیت شناسی 🔹چند سال قبل، وقتی سیل و زازله می آمد، یا برف و کولاک، جاده ها و اتوبان ها را می بست، سطح بحث این بود که شهردار، استاندار و وزیر و رئیس کجاست؟ در سفر آلمان است، یا سفر تفریحی کیش و قشم، که حاضر نیست سفر را متوقف کند؟! چند روز طول می کشید تا برخی از آنها به محل حادثه و بحران برسند. ♦️اما در سیل اخیر، از معاون اول رئیس جمهور تا وزیر کشور، استانداران، فرمانداران و شهرداران، اغلب ضمن بسیج امکانات، به یاری آسیب دیدگان شتافتند و خود در میدان حاضر شدند. موارد مشابه این رویکرد درست را هنگام وقوع چند مورد زلزله، از مدیران شاهد بوده ایم. دم همه این مدیران وظیفه شناس گرم! 🔹حالا سطح بحث فرق کرده است؛ اگر دیروز بحث بر سر این بود که چرا فلان مدیر، چند روز طول می کشد تا به محل حادثه برود و از نزدیک، بحران را مدیریت کند، حالا عده ای مو را از ماست می کشند و حضور مدیران مسئولیت شناس در میدان را نیت خوانی می کنند! ♦️عده ای خرده گیری کرده اند که "چرا فلان شهردار یا نماینده مجلس، هنگام حضور در منطقه سیل زده، چکمه پایش نیست؟ یا چرا از آنها، در حالی که پاچه شلوار شان گِلی است، عکس گرفته شده و لابد می خواستند کار نمایشی انجام دهند"(!) 🔹این که مسئولان، هنگام حادثه، روز باشد یا شب، مسئولیت شناس باشند و از نزدیک، امداد رسانی را مدیریت کنند، وظیفه آنهاست نه امری مستحب. بنابراین خرده گیری و نیت خوانی درباره رفتار آنها بی جاست. چرا که هم کشف انگیزه دشوار است، و هم آنها به حداقل وظیفه خود عمل کرده اند و منتی بر سر کسی ندارند. ♦️البته که خدمت به خلق برای رضای خدا، با ظاهر سازی، زمین تا آسمان فرق دارد. اما پیشرفت بسیار مهمی حاصل شده که مدیران بر خلاف گذشته، احساس می کنند وظیفه ای متوجه آنهاست و از این مسئولیت، شانه خالی نمی کنند. این فرهنگ باید تعمیق شود تا هیچ مدیری نتواند از نوکری مردم شانه خالی کند. ✍محمد ایمانی
🔴 پاسخی به ادعای جناب نصیری 🔻 آقای مهدی نصیری در کانال تلگرامی خود سخنی از امیرالمؤمنین(ع) را نقل کرده که در آن حضرت خطاب به خوارج می فرمایند: «ما آغازگر هیچ جنگی با شما نخواهیم بود، مگر آنکه شما جنگی را آغاز کنید.» و سپس بیانات رهبرانقلاب خطاب به پوتین که پیش دستی روسیه در شروع جنگ اوکراین را تأیید فرموده اند را در تضاد با این فرمایش امیرالمؤمنین(ع) دانسته اند. 🔹 آقای نصیری! جمله ای که شما به آن استناد جسته اید، مربوط به روش برخورد با مخالفان داخلی حکومت است که تا وقتی دست به سلاح نبردند و تهدیدات امنیتی ایجاد نکردند، حکومت اسلامی با آنها مدارا می کند؛ اما نحوه مواجهه با دشمن خارجی بگونه دیگری است. بعید است شما، که ظاهراً با قرآن و نهج البلاغه آشنا هستید، این جمله معروف امیرالمؤمنین(ع) در خطبه 27 نهج البلاغه خطاب به کوفیان را نشنیده باشید: 🔸«وَ قُلْتُ لَكُمُ اغْزُوهُمْ قَبْلَ أَنْ يَغْزُوكُمْ فَوَاللَّهِ مَا غُزِيَ قَوْمٌ قَطُّ فِي‏ عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا؛ و به شما گفتم به دشمن حمله کنید قبل از آنکه آنان به شما حمله کنند؛ پس به خدا سوگند هیچ قومی نیست که در درون خانه¬اش مورد تهاجم دشمن واقع شدند، مگر آنکه آن قوم ذلیل شدند.» (نهج البلاغه؛ خطبه ۲۷) 🔹 آقای نصیری! هیچ حکومت عاقلی(چه مسلمان و چه غیرمسلمان) اجازه نمی دهد دشمن خارجی اش تا نزدیکی مرزهای کشورش نفوذ کند و پایگاه بزند و آنگاه منتظر حمله دشمن بماند، و او هیچ اقدامی نکند. 🌸 الحمدلله که مدیریت کلان کشور در دست حکیم عاقل و زیرکی مثل آیت الله خامنه ای است، نه ساده اندیشانی همچون شما.
💬 چرا خرید نان افزایش یافت؟ 🔹افزایش تقاضا برای خرید نان در ماه‌های اخیر صف نانوایی‌ها را طولانی کرد. در حالی که مسئولان امر نسبت به این موضوع اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند، اما کارشناسان روند صعودی نرخ سایر اقلام را علت این موضوع برمی‌شمارند. از سوی دیگر شنیده می‌شود تعدادی از نانوایی‌ها هم اقدام به توزیع آرد خارج از شبکه می‌کنند که این موضوع نیز باعث کاهش عرضه شده است 🔹بسیاری از مردم به دلیل ارزان بودن نان‌های سنتی ناچار به خرید نان هستند. این در حالی است که پیش از این نان‌های فانتزی بخشی از نیاز خانوارها را تأمین می‌کردند و اگر خانواده‌ای به نان خارج از ساعت کاری نانوایان سنتی احتیاج داشت از این واحدها تأمین نیاز می‌کرد. اما بعد از افزایش نرخ گندم و افزایش قیمت نان فانتزی، بخشی از نیاز مردم که با این نان‌ها تأمین می‌شد به سمت نان‌های سنتی سرازیر شد 🔹از سوی دیگر، اقلامی نظیر برنج، ماکارونی، روغن و … چنان جهشی داشتند که برخی شهروندان نان را جایگزین این اقلام کرده‌اند.
آقای سیدروح الله طباطبایی دامادحجت الاسلام حاج شیخ حیدر مصلحی به ملکوت اعلی پیوست..الفاتحه مع الصلوات
حجاب و چند ملاحظه .... 🔻مقام معظم رهبری در دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور به یکی از موضوعاتی که به آن پرداختند، موضوع حجاب و زن است که این روزها در مورد آن در فضای مجازی و حقیقی بحث های زیادی صورت می گیرد. 1⃣ ایشان در بخشی از سخنان خود فرمودند: «وقتی چند سال قبل در یک جمع یک نفر از من پرسید که شما در قضیه‌ی زن در مقابل غرب چه دفاعی دارید؟ من گفتم من دفاع ندارم، من حمله دارم! آنها باید دفاع کنند، آنها باید جواب بدهند. زن را تبدیل به کالا کردند. دفاع؟ من دفاع نمی کنم. ما مدعی هستیم در قضیه‌ زن». ✅ از طرفی، این روزها هم شاهد هستیم که رسانه های معاند خارجی و بعضی دنباله روهای آنها در داخل کشور، هجوم گسترده ای علیه موضوع حجاب انجام داده اند. 🔹با این نکته ای که مقام معظم رهبری فرموده اند باید بیش از پیش به این موضوع توجه کنیم که کار ما در جهاد تبیین و فعالیت در رسانه ها، فضای مجازی، سخنرانی ها و ... ، فقط رفع شبهات و پاسخ به حمله غربی ها نیست، بلکه در موضوع زن و حجاب این ما هستیم که دست برتر را داریم و آنقدر شاهد مثال و ذکر مصادیق برای از بین رفتن جایگاه زن و تبدیل آن به کالا در تمدن غرب وجود دارد که می توان به همه جهانیان یادآوری کرد. 🔹در هر صورت باید تمدن غرب را در این زمینه محاکمه کرد و درس عبرتی برای تاریخ بشریت به یادگار گذاشت. اگر غربی ها به طور پی در پی درگیر شوند و خود را در مقابل افکار عمومی ببینند، آنگاه مانند حال، تا این اندازه فرصت شبهه پراکنی و حمله به فرهنگ و اخلاق ما را ندارند. 🔹 ضروری است که در صدا و سیما و همچنین در عرصه سینما نیز برای این موضوع تدبیر ویژه ای اندیشیده شود. 2⃣ مسأله زن و حجاب به یکی از نقاط اصلی درگیری تمدن اسلامی با تمدن غرب تبدیل شده است. 🔹 مقام معظم رهبری نیز فرمودند: «حقیقت مسئله این است که زنِ باشرف و بااستعداد ایرانی یکی از بزرگترین ضربه‌ها را به تمدن غرب زده. اینها دلشان پُر است». 🔹در حقیقت، از حضور در مسائل علمی گرفته تا کسب موفقیت در عرصه های گوناگون اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و ...، حضور زن ایرانی با حجاب اسلامی در میدان های مختلف، آن هم در بالاترین سطوح، به تعبیر مقام معظم رهبری «باطل‌کننده‌ یک زحمت و تلاش دویست سیصد ساله‌ غرب است. نمی توانند تحمل کنند، عصبانی می شوند، خودشان را به در و دیوار می زنند تا بتوانند یک کاری بکنند. آن وقت می چسبند به قضیه‌ حجاب، می چسبند به یک مورد و بنا می کنند تبلیغات کردن». 3⃣ رهبر انقلاب در بخشی از بیانات خود با اشاره به سخنان برخی ائمه جمعه در زمینه حجاب خطاب به آنها فرمودند: «باید متین، منطقی و دور از احساسات بی‌مورد برخورد کرد. حالا احساسات چیز خوبی است، چیز بدی نیست، اما اِعمال احساسات جا دارد. بالاخره شما در این ‌جور موارد، آن منطق استعماری غربی را که آتش‌بیار معرکه است و دست او مشغول کار است، افشا کنید». 🔻در اینجا باید به دو نکته توجه کرد؛ اول اینکه قطعاً برخی ولنگاری ها در سطح جامعه در مورد حجاب، دردآور است؛ اما ائمه جمعه در ضمن بیان این موضوع و تنبه به مردم، باید به لوازم تک تک کلماتی که در این زمینه اظهار می کنند، توجه داشته باشند تا بهانه به دست رسانه های معاند و مغرضان داخلی ندهند. اصل اولیه، تبیین منطقی و متین موضوع برای آحاد جامعه است. 🔻دوم اینکه، برخی حق ندارند که از این سخنان سوءاستفاده کرده و بگویند که مقام معظم رهبری مخالف برخورد قانونی با افراد هنجارشکن است و به تبیین منطقی و متین موضوع نظر دارند؛ زیرا تبیین، فرهنگ سازی و آموزش و همچنین برخورد قانونی با افراد متخلف و هنجار شکن، هر یک بخشی از وظایفی هستند که باید در مورد موضوع حجاب صورت گیرد و هیچ کدام را نباید و نمی توان جای دیگری قرار داد. البته این موضوع اختصاصی به حجاب هم ندارد و در موضوعات دیگر جامعه نیز صادق است. 🔹علاوه بر این، ایشان در سال 96 در دیدار با مداحان اهل بیت علیهم السلام فرمودند: « ... ما که نگفتیم اگر کسی در خانه‌ خودش در مقابل نامحرم روسری‌اش را برداشت، ما او را تعقیب می کنیم؛ [خیر] ما او را تعقیب نمی کنیم، در خانه‌ی خودش است، کار شخصی می کند. آن کاری که در ملأ انجام می گیرد، درخیابان انجام می گیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد می کند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی به‌صورت آشکار در کشور انجام بگیرد… شارع مقدس بر حکومت اسلامی تکلیف کرده است که مانع از رواج حرام الهی در جامعه بشود...».
✅ پیشنهادات ایران 🔻« روزنامه ایران» تیتر یک امروز خود را به «ارائه پیشنهادهای ایران برای جمع بندی سریع مذاکرات» اختصاص داده است؛ خبری که دیشب علی باقری مذاکره کننده ارشد کشورمان در توییتر اعلام کرد. 🔹روزنامه دولتی ایران در این باره نوشته است: «احتمال ازسرگیری قریب‌الوقوع مذاکرات رفع تحریم‌ها خبری است که روز گذشته یعقوب رضازاده، یکی از اعضای هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به نقل از مذاکره‌کننده ارشد ایران اعلام کرد.» ... کمی پس از اعلام این خبر رئیس هیأت مذاکره کننده کشورمان از ارائه آخرین پیشنهادهای تهران درباره مذاکرات رفع تحریم ها خبر داد. 🔸علی باقری نوشت: «‌ما ایده‌های پیشنهادی شکلی و محتوایی خود را به‌منظور هموار ساختن مسیر برای جمع‌بندی سریع مذاکرات وین، که با هدف اصلاح یک‌ شرایط پیچیده خسارت‌بار ناشی از خروج یک جانبه و غیرقانونی امریکا آغار شده، به طرف‌های مقابل ارائه دادیم». باقری افزود: «ما به‌صورت نزدیک با شرکای برجامی خود، به‌ویژه هماهنگ‌کننده، به‌منظور ارائه فرصتی دیگر به امریکا برای نشان‌دادن حسن نیت و مسئولیت‌پذیری خود کار می‌کنیم.
📍 دلالت‌هایی برای صحنه سیاسی عراق 🔹هواداران جریان صدر امروز برای دومین روز متوالی به تحصن خود در پارلمان عراق ادامه دادند. درباره رویدادهای روزهای اخیر چند نکته حائز اهمیت است: 🔸همچنان که پیش از این و در تحلیل‌های متعدد مطرح شده بود، عراق روزهای ناآرامی پیش رو دارد و توافق گروه‌های شیعی چندان در دسترس نیست. معرفی السودانی با توجه به نزدیکی به نوری المالکی و نیز عدم هماهنگی‌های حداقلی گروه‌های شیعه با مقتدی صدر نتوانست طرحی برای خروج از وضعیت فعلی باشد. 🔸فارغ از رفتارهای آشوبگرانه هواداران مقتدی که قابل پیش‌بینی بود، به نظر می‌رسد انتشار تصاویر المالکی با اسلحه و نیز فراخوان چارچوب هماهنگی گروه‌های شیعه برای تجمع هواداران از جمله اقدامات نادرست در فضای ملتهب فعلی عراق باشد. 🔸در شرایط کنونی احتمالاً ایده تغییر محل برگزاری جلسه پارلمان چندان قابل اجرا نباشد و با توجه دستور الحلبوسی برای تعلیق جلسات و نیز عدم برخورد (خواسته/ناخواسته) دولت الکاظمی با هواداران مقتدی، راهکار باقی‌مانده گفتگو با جریان صدر است. گفتگویی که در آن چارچوب هماهنگی باید آماده ارائه امتیازات قابل توجهی به مقتدی باشد. 🔸دور از ذهن نیست که وضعیت فعلی باعث تزاید گفتمانی شود که برآیند آن بازخیزی استبداد و افول همین میزان از دموکراسی در عراق باشد. هم در سطح ساختار و هم در سطح کارگزار چندان ظرفیت بن‌بست‌شکنی و انسدادزدایی از نظام سیاسی عراق وجود ندارد. افزایش حملات به دادگاه عالی فدرال عراق و نیز تردید در امکان نقش‌آفرینی مؤثر مرجعیت برای بهبود شرایط قابل اشاره است. جمع بندی: به هر روی واقعیت صحنه سیاسی عراق فعلاً شکاف‌های فزاینده و تکثر بدون ظرفیت اجماع‌سازی است. احتمالاً عراق مصداق این عبارت باشد که: «جوامع از تاریخ خود جدا نمی‌شوند».
با عرض تسلیت خدمت کانون مصیبت دیده، بویژه جناب حجت الاسلام حاج شیخ محمد حسین رهایی.