eitaa logo
طلبه انقلابی
210 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
672 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️تسلیحات معیوب آمریکا، اوکراینی‌ها را به کام مرگ می‌برد 🔹 مارس گذشته، آمریکا اعلام کرد که در حال تحویل نفربرهای زرهی "استرایکر" به اوکراین برای حمایت از توانایی این کشور برای انجام یک "ضد حمله" است اما افشاگری روزنامه‌های اروپایی خلاف این ادعاها را ثابت می‌کند. 1️⃣ روزنامه "تلگراف" انگلیس: اکثر نفربرهای زرهی آمریکایی که اخیرا به اوکراین تحویل داده شده‌اند دچار نقص فنی بودند، خودروهایی که به واحدهای چترباز ارتش اوکراین تحویل داده شده از جمله این موارد ‌است. 2️⃣ روزنامه "لوموند" فرانسه: تنها در یکی از واحدها، 76 درصد خودروهای "استرایکر" دارای نقص‌هایی هستند که آنها را از حضور فعال در عملیات جنگی باز می‌دارد. 3️⃣ روزنامه "دیلی میل" انگلیس: از مجموع 68 خودرو، 52 دستگاه از آنها در وضعیت نامناسبی قرار دارند که دارای ایرادات زیادی در سیستم‌های الکترونیکی و حرکتی هستند. سربازان همچنین از خرابی پمپ‌های سوخت، سیستم‌های ارتباطی، منابع نیتروژن و غیره شکایت دارند. 4️⃣ وب‌سایت "دیفنس نیوز" آمریکا: به گفته بازرس کل پنتاگون، تجهیزاتی که از انبارهای قبلی موجود در پایگاه آمریکایی در کویت به اوکراین ارسال شده، برای عملیات جنگی آماده نیست. 🔸 هر شش هویتزر M777 و 25 دستگاه از 29 وسیله نقلیه چرخدار چند منظوره پر تحرک M1167 آماده مأموریت نبودند و قبل از اینکه فرماندهی اروپایی ایالات متحده بتواند تجهیزات را به اوکراین بفرستد نیاز به تعمیر داشت.
⭕️اسرائیل: در مقابل ایران تنها ماندیم ◽️رسانه‌های صهیونیستی: 🔹ایران بعد از ۷ سال امروز و در حالی که امارات در شرف پیوستن به ائتلاف دریایی جدید ایران در منطقه است، سفارت خود را در ریاض بازگشایی می‌کند. این همگرایی ایران با کشورهای عربی هشدارهای مهمی در پی دارد مبنی بر اینکه نقشه منطقه در حال تغییر است. 🔸در این میان مصر نیز به عنوان اولین کشوری که توافقنامه صلح با اسرائیل امضا کرده بود، اکنون مذاکراتی را با تهران جهت بهبود روابط با آن آغاز کرده است. 🔹درباره پرونده هسته‌ای ایران و بسته شدن پرونده تحقیقات علیه ایران توسط رئیس سازمان بین‌المللی انرژی اتمی نیز اسرائیل در یک جبهه دیگر در برابر این کشور تنها ماند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رمزگشایی از یک جنایت در حاشیه تولد کیان پیرفلک ▪️دستپاچگی ضدانقلاب در روایت با قلب واقعیت 🔹ابتدا روایت‌ها با این خط خبر آغاز شد که در آرامستان محل دفن کیان پیرفلک که مراسم تولد نیز در حال برگزاری بوده، این درگیری رخ داده و منجر به تیراندازی شده است؛ در ادامه گفته شد مأموران پلیس که مسیر منتهی به آرامستان را مسدود کرده‌اند، به سمت مردمی که خواهان حضور در این مراسم بودند تیراندازی کردند. 🔹حتی برخی از این رسانه‌ها در اقدامی عجیب سعی کردند اساساً شهادت سروان محمد قنبری و کشته شدن پویا مولایی را تفکیک کرده و آن را دو حادثه جدا القا کنند و مدعی شدند پس از تیراندازی مأموران پلیس ایذه به سمت پویا مولایی، محمد قنبری در درگیری با مردم کشته شده است. 🔹با روشن شدن برخی زوایای حمله پویا مولایی به مأموران پلیس ایذه، رسانه‌های جلودار ضدانقلاب در روایت، مقداری از واقعیت را اعلام کردند اما در ادامه بازهم چنددستگی در روایت حادثه سناریوی آنها را دچار خدشه کرد. 🔹در حالی که آنها آرام آرام در حال روایت حمله پویا مولایی با خودرو به مأموران پلیس ولو با استناد به رسانه‌های داخلی بودند، روایت اکانت منتسب به خواهر پویا مولایی، پنبه روایت‌های قبلی و حتی «اقدام قهرمانانه» منافقین را که در حال خوشحالی بودند، زد.
🔻کشمیری سال‌ها پیش به هلاکت رسیده است 🔹اخیرا خبری مبنی بر به هلاکت رسیدن مسعود کشمیری، عامل اصلی انفجار دفتر نخست وزیری (۸ شهریور ۶۰) در یک خانه امن منافقین در حومه پاریس توسط برخی از شبه‌رسانه منتشر شده است. 🔹این خبرسازی‌ها درحالی‌ست که مسعود کشمیری سال‌ها قبل، بعد از کشته شدن محمدرضا کلاهی (عامل اصلی انفجار ۷ تیر ۶۰)، به هلاکت رسیده است. انتشار این خبرِ کذب، درست بعد از گفتگوی تلفنی رییس‌جمهور فرانسه با آیت‌الله رییسی صورت گرفته است!
⭕️ ارز ۴۲۰۰ را به آدامس هم تخصیص می دادند/ ارز شناور مدیریت شده با ارز ۴۲۰۰ تفاوت دارد 👤 بهادری جهرمی، سخنگوی دولت: 🔹 ارز ترجیحی و ارز شناور دو مفهوم متفاوت هستند. مدیریت مصرف عرضه و تقاضا بعهده بانک مرکزی است. بانک مرکزی با ابزار های خود این مدیریت را به بازار اعمال می کند. 🔸 می‌گویند هنری نکردید که مدیریت کردید چون ارزی که در اختیار دارید زیاد است. اینکه امروز میتوانیم ارز بیشتری تأمین کنیم هنر ماست. 🔹 ما با ۱۵ کشور همسایه در سال ۱۴۰۱، ۵۹ میلیارد دلار تجارت داشتیم که نسبت به ۱۴۰۰، ۱۵ درصد افزایش داشته است. با سیاست همسایگی، با افزایش تجارت خارجی کشور توانستیم ارز را تامین کنیم. 🔸 شاخص تورم تولید کننده از ۸۰.۹ درصد به ۳۷.۳ درصد در این دولت کاهش پیدا کرده است. تورم ۳۷ درصدی تورم کمی نیست اما در شرایط جنگ اوکراین و تورم جهانی و اجرای قانون مردمی سازی یارانه ها، عملکرد مناسبی است. 🔹 ما امروز تحریم هستیم و برای فروش نفت با یک جنگ تحریمی مواجهیم. 🔸 هرجا توافق می کنیم که نفت بفروشیم و تجارت کنیم، ۲۴ ساعت بعد امریکا آنجا حاضر می شود تا آن توافق را بهم بزند.
تهران قبل از حل و فصل همه پرونده‌های مربوط به آژانس، توافقی را امضا نخواهد کرد 🔻مرندی، مشاور تیم مذاکره‌ کننده هسته‌ای ایران در گفت‌وگو با شبکه المیادین: 🔹دولت‌های غربی مدام در مورد فعالیت هسته‌ای ایران دروغ می‌گویند و امروز این موضوع ثابت شده است. 🔺سیاست واشنگتن در غرب آسیا حفظ و بقای اختلاف و تفرقه به نفع رژیم‌صهیونیستی است. جهان در حال تغییر و توسعه است و قدرت آمریکا در حال کاهش است که این امر موجب می‌شود تا تحریم‌های ایران کاهش یابد.
⭕️معنای ترددهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای 🔹در سال ۱۴۰۲ شاهد ترددهای مختلف منطقه‌ای و تقویت ارتباطات کشورهای منطقه و فرامنطقه ای هستیم. 🔸سفر رئیس جمهور کشورمان به کشورهای منطقه سفر روسای جمهور کشورهای منطقه به جمهوری اسلامی و کشورهای دیگر ◽️این سفرها معنای خاص خود را دارد و آن عبارت است از: 🔹فراهم شدن زمینه تشکیل ائتلاف های اقتصادی، سیاسی، امنیتی و... 🔸پایان دنیای یکجانبه‌گرایی 🔹شروع تقویت روابط منطقه‌ای 🔸افول نفوذ سیاسی منطقه‌ای آمریکا 🔹درک مقامات سیاسی منطقه ازقابل اعتماد واتکا نبودن آمریکا 🔸ناراحتی غربگرایان و غرب پرستان داخلی که باور این حقایق برایشان سخت و دشوار است.
⭕️ چرا هسته‌ای شدن عربستان رژیم صهیونیستی را نگران میكند؟! 👤«یسرائیل کاتس» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه از مخالفت تل‌آویو با توسعه برنامه هسته‌ای عربستان سعودی خبر داد. ◽️در این خصوص چند نکته مهم وجود دارد: 🔹نخست؛ اسرائیل به‌دلیل مخالفت با هرگونه توسعه و پیشرفت کشورهای اسلامی، حتی با استفاده کشوری مانند عربستان سعودی از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای که حق این کشور است مخالف است. 🔸دوم؛ اتخاذ این رویکرد نشان می‌دهد که هدف اصلی این رژیم از تلاش برای برقراری رابطه با کشورهای عربی و اسلامی هیچ‌گاه تعامل و همکاری بر اساس تامین منافع مشترک نبوده است. 🔹سوم؛ اصلی‌ترین هدف رژیم صهیونیستی از پیگیری سیاست برقراری رابطه با کشورهای عربی و اسلامی، ایجاد رخنه در آرمان مشترک عربی-اسلامیِ آزادی قدس است، زیرا این موضوع اصلی‌ترین عامل قدرت این کشورهاست که رژیم صهیونیستی به‌شدت از آن واهمه داشته و به‌دنبال نابودسازی آن است. 🔸چهارم؛ این رژیم و کشورهای غربی حامی آن همواره با فتنه‌گری تلاش کرده‌اند دشمنی غیر واقعی از درون جهان اسلام برای ضربه زدن به انسجام و وحدت کشورهای اسلامی ایجاد کنند تا از این رهگذر قدرت جهان اسلام برای دفاع از آرمان مقدس فلسطین را به چالش بکشند. 🔹به هر شکل؛ خوشبختانه با تدبیر و درایت جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی روند رفع سوءتفاهم‌ها در روابط میان دو کشور که بدون تردید اثرات تعیین‌کننده‌ای در هم‌گرایی، همکاری و اتحاد سایر کشورهای اسلامی خواهد داشت، آغاز شده و با شتاب قابل توجهی در حال پیشرفت است. 🔸ایران همواره بر سیاست قوی شدن کشورهای اسلامی در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، فناوری و دفاعی تاکید داشته و طبعا در روابط جدید با عربستان سعودی نیز از همین رویه تبعیت خواهد کرد. 🔹قطعا در فصل جدید روابط میان تهران و ریاض همکاری در حوزه فناوری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای و انتقال تجربیات و دستاوردهای قابل توجه ایران به عربستان سعودی بر اساس قوانین بین‌المللی و زیر نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌تواند یکی از محورهای اصلی در مناسبات دوجانبه باشد.
⭕️ناگفته‌هایی از عملیات تروریستی داعش در مجلس ◽️همکاری منافقین با همراه یکی از نمایندگان ✔️پس از گذشت ۶ سال از حمله تروریستی داعش به مجلس شورای اسلامی، برای اولین بار، جزئیات جدیدی از ابعاد این ماجرا در خبرگزاری تسنیم منتشر شد: 🔹پیش از این حمله تروریستی در ۱۷ خرداد سال ۹۶، گروهک منافقین از طریق جاسوسی، نقشه‌های ورود و خروج ساختمان‌های مجلس را بدست آورده و در اختیار داعش قرار داده و همچنین طراحی عملیات تروریستی را بر عهده داشته است. 🔸عوامل منافقین اطلاعات مربوط به ساختمان‌ها و مسیرهای ورود و خروج به مجلس را از طریق ارتباط با یکی از کارکنان مجلس بدست آورده و برای اجرای عملیات در اختیار داعش قرار دادند. 🔹فرد مرتبط با منافقین، از همراهان یکی از نمایندگان مجلس بوده که از طریق فضای مجازی با این گروهک تروریستی مرتبط شده و اطلاعات طبقه بندی شده را در اختیار آنها قرار داده بود. 🔸وی که هم اکنون در بازداشت دستگاه‌های امنیتی قرار دارد، در اعترافاتش گفته که نقشه کامل مجلس را در اختیار سرپل منافقین قرار داده است. 🔹مدت کوتاهی بعد از ارائه نقشه راه‌های ورود و خروج مجلس و اطلاعات مربوط به سطح حفاظت و تعداد محافظین هر درب، عملیات تروریستی داعش در مجلس انجام گرفت که منجر به شهادت و مجروحیت ۲۲ تن از هموطنان شد. 🔸اعترافات این عنصر مرتبط با منافقین در مورد ارائه اطلاعات ساختمان‌های مجلس به زودی برای عموم منتشر خواهد شد.
⭕️داریم به قهقرا می‌رویم 👤سرتیپ بازنشسته نخمیا داگان خلبان ارشد سابق در نیروی هوایی و افسر ارشد آموزش ارتش رژیم صهیونیستی درباره بحران داخلی این رژیم می‌گوید: 🔹اگر متوجه شویم که به سمت تخریب خانه می‌رویم، قطعا وارد جنگ داخلی خواهیم شد. می‌ترسم راهی را که اکنون می‌رویم، به کشوری برسیم که مردم سکولار یا مذهبی‌ـ لیبرال نخواهند در اینجا زندگی کنند. گروهی از افراطی‌ها در کشور باقی خواهند ماند که معتقدند خدا در نهایت همه چیز را درست خواهد کرد. 🔸من از جنگ داخلی بسیار می‌ترسم و احساس وحشتناکی دارم که وضعیت در حال حاضر ما را به جایی می‌برد که در نهایت منجر به نابودی می‌شود. چرا من اینقدر زیاده‌روی می‌کنم؟ زیرا می‌دانم راهی برای جلوگیری از این امر وجود دارد و آن تظاهرات نیست. تنها کسی که می‌تواند جلوی آن را بگیرد دولت است. 🔹من خواستار جنگ داخلی نیستم اما اگر شرایطی پیش بیاید که دیکتاتوری وجود داشته باشد، ما چاره‌ای نداریم و باید با دیکتاتورها، با لافامیلیا و اراذل و اوباشی که بن گویر آورده است، بجنگیم.
⭕️طرح پیشنهادی دو سناتور آمریکایی: خرید پهپاد از ایران و دشمنان واشنگتن ممنوع شود 🔹دو سناتور آمریکایی طرحی را پیشنهاد کرده‌اند که اداره هوانوردی فدرال آمریکا را از خرید یا استفاده از پهپادهای ساخت ایران، چین و چند کشور دیگر منع می‌کند. 🔸سناتور جمهورخواه مارشا بلکبرن و سناتور دموکرات مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا قصد دارند با این طرح اداره هوانوردی را از ارائه بودجه فدرال به شرکت‌های تولید پهپاد از ایران، چین، روسیه، ونزوئلا، کره‌شمالی و کوبا منع ‌کنند.
⭕️ضرورت ترویج ایمان و امید 🔹به نظر می‌رسد مهم‌ترین پیام بیانات رهبری در ۱۴ خرداد و مهم‌ترین درس از سلوک شخصیتی امام راحل که به شدت از جمله محوری‌ترین مسائل پیش روی جمهوری اسلامی بوده، ضرورتِ موضوع ترویج ایمان و امید و بررسی راهکارهای اجرایی آن به صورت یک برنامه جامع توسط حاکمیت در سطح عمومی است. موضوعی که تمام هجمه های اقتصادی، تحریمی، سیاسی و جنگ شناختی اخیر توسط دشمنان برای ایجاد چالش و اختلال در آن طرح ریزی شده است و هر جا که توفیقی برای ملت بزرگ ایران به دست آمده مانند دوران پرافتخار دفاع مقدس، جبهه مقاومت در منطقه و پیشرفت های علمی و هسته‌ای، محصول پرورش دو عنصر ایمان و امید در آن حوزه بوده است. 🔸لذا نکته ای که به نظر می‌رسد قابل تذکر است؛ ترویج ایمان و امید به عنوان تکلیف شرعی و قانونی در دهه پنجم انقلاب اسلامی شناسایی و تکلیف شده که مستلزم ارتقاء و تقویتِ جدیِ مبانیِ فکریِ عموم جامعه در موضوعات مرتبط است. 🔹ترویج ایمان کاری از جنس موضوعات آموزشی، فرهنگی و پرورشی می‌طلبد و ترویج امید؛ علی‌رغم ضرورتِ پرداختن به تبیین توانمندی‌های ملی برای امیدآفرینی که در جامعه مغفول مانده است، محصولِ اقدام عاجل مسئولین در رفع مشکلات و اعتباربخشی و نهادینه شدن باورمندی به قدرت حل مسائل برای مردم است.