شاید در گذشته، تو برنامههای دشمن برای حذف چادر از سبک پوشش زن ایرانی، این نقشه وجود نداشته؛
اما حالا میبینه این همه سال از چه راه آسونی غافل بوده!
راهش این بود که اول از کامل بودن و راحتی عبا توسط کسانی که خودشون رو محجبه و مقید، معرفی کردند گفته بشه
کمکم که #عبا پوششی شبیه #چادر و مختص محجبهها شناسونده شد، حالا همون مانتویی که دهه ۷۰ و ۸۰ خانمهای مانتویی میپوشیدن رو به اسم عبا به محجبهها داد
به همین راحتی خیلی زیرپوستی و نرم، چادریها رو مانتویی میکنیم و تدریجا اونا هم همون راه قبلیا رو میرن و #حجاب نابود میشه 🙂
این مانتوها و پیراهنها که تو تصاویر میبینید، عبا نیستن!
عبا یه تعریفی داره، لباس عربهاست و اصلا الگوی طراحی و برش، این نیست
مزوندارا برای ایجاد جذابیت و زیبایی عبا و در نتیجه فروش بیشتر، از پارچههای ریزشدار استفاده میکنن که حتی کسانی که اندام خوبی ندارن هم زیبا میشن
برای عباها کمرکش تعبیه میکنن که بستن کمر، اندام رو نمایان میکنه و لباس رو زیباتر
آستین میذارن در حالی که عبا، برش آستین که بازم اندام رو نمایانتر میکنه نداره
و جلو باز بودنش هم اضافه شده! 🤦🏻♀
و کار دیگهشون استفاده از رنگهای جذاب برای فروش بیشتره!
بازم میگم مسئله سر حذف چادره
باز نگید چرا همه حجاب رو در چادر خلاصه میکنی 😫
✍آنتی بیوتیک
✍ کمی نقد ، عضو شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/2249130722C7d81dfee85
🗣قابل توجه عزاداران حضرت فاطمه ی زهرا س
🏴حرمت ایام فاطمیه (سلام الله علیها)
👌از آنجا که تاریخ شهادت حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها تا قیام حضرت ولیعصر ارواحنا فدا بر همگان همانند قبر مطهرشان مخفیست،
👌حفظ حرمت ایام فاطمیه در هر دو تاریخ شهادتی که نقل شده است بر همگان واجب است.
✍با توجه به بیانات ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنه ایی (حفظه الله)
🌹در ایام فاطمیه ۲ روز قبل از شهادت
و ۲ روز بعد از شهادت و روز شهادت در
مجموعا ۵ روز فاطمیه اول
و ۵ روز فاطمیه دوم ، باید مسلمین حرمت مادر سادات را حفظ نمایند.
✍جهت تاریخ زدن مراسمات شادی و عروسی
دقت لازم را داشته باشید که در تاریخهای
ذیل مراسمی جهت حفظ حرمت مادر سادات گرفته نشود 👇👇
🏴(فاطمیه اول بنابر سیزدهم جمادی الاولی)
⚠️چهارشنبه: ۱۴۰۳/۸/۲۳
⚠️پنج شنبه: ۱۴۰۳/۸/۲۴
⚠️جمعه: ۱۴۰۳/۸/۲۵ (روز شهادت)
⚠️شنبه: ۱۴۰۳/۸/۲۶
⚠️یکشنبه: ۱۴۰۳/۸/۲۷
🏴(فاطمیه دوم بنابر سوم جمادی الثانی) 👇
⚠️سه شنبه: ۱۴۰۳/۹/۱۳
⚠️چهارشنبه: ۱۴۰۳/۹/۱۴
⚠️پنج شنبه: ۱۴۰۳/۹/۱۵ (روز شهادت)
⚠️جمعه : ۱۴۰۳/۹/۱۶
⚠️شنبه: ۱۴۰۳/۹/۱۷
🗣پیشاپیش از کلیه مومنین و مومنات جهت دقت در تاریخ زدن سپاسگزاریم
اجرکم عندالله
#سفیران_زهرا
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*این دعای رفع بلا روز اول ماه با صدای بلند در خانه یا خودتان بخوانید یابگذاریدتاصدا در خانه پخش شود🤲*
#آنتی_فتنه
━━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━━━
لطفا عضو بشید :
Eitaa.com/efshagari57
ببینید چطور با هم متحد هستند تا یک #مهسا_امینی دیگه، یک اغتشاش دیگه، یک ناامنی دیگه تو کشور ایجاد کنند...
حالا بد نیست بدونید اون دختر دانشگاه علوم تحقیقات به بیمارستان روانی منتقل شده...
د رکرمانشاه هم دیروز یه خانم خودش رو لخت کرده بود وقدم می زد فقط خوشبختانه زمان خلوتی رو انتخاب کرده بوده و علنی نشد که پخش بشه
اینها همه برنامه ریزی شده س نه دیوونه بازی
منتظریم پیر سگباز رئیس فرقه تبهکار اصلاحات خود شخصاً جهت همدردی با این بنده خدا و مخالفت با قانون و احکام اسلامی چنین تصاویری از خود منتشر فرمایند تا باور کنیم که چقدر به شعارهای خود اعتقاد دارند
#صالح_شریفی
26.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قسمت_اول
در شب چه می گذرد؟
🎙مرحوم آیت الله موسوی
⭕این مطلب چهار قسمت داره که ان شاءالله طی دو روز هر چهار قسمت رو داخل کانال قرار میدیم ...
https://eitaa.com/namazeshab_net
🔴 اعتیاد به پست و مقام!
دکتر گودرز صادقی، رییس سابق دانشگاههای ارومیه و مقدس اردبیلی مطلبی نوشته هم برای آنهایی که هنوز در رأس قدرتند و هم کسانی که از قدرت پایین کشیده شدهاند! و خواندنش را واجب ولازم دانسته.
مطلبی که از جهات مختلف کمک میکند بفهمیم برخی از مدیران مسئلهها را چگونه میبینند! ... بخوانید؛
------------------
من دو دوره ریاست دانشگاههای دولتی را جمعا به مدت ۸ سال به عهده داشتهام. هیچ امتیاز مادی به معنای واقعی از محل ریاست عایدم نشد. حتی موقعی که در اردبیل مأمور بودم، حق مدیریتم صرف اجارهی خانه و هزینهی رفت و آمد به تهران میشد. با این حال، بخواهی نخواهی از دو امتیاز برخوردار بودم: داشتن رانندهی اختصاصی و نیز یک دفتر کار بزرگ با سرویس بهداشتی مستقل!
در هر دو بار، وقتی که دورهام با استعفا به سر آمد، از بعضی نظرها دچار مشکل جدی شدم. اگر چه از اتومبیل دولتی برای مقاصد شخصی استفاده نمیکردم، لیکن رانندهها برای من نه یک کارمند بلکه دوست و برادر بودند و بعضی کارهای شخصی مرا برای این که بتوانم به کارهای دانشگاه برسم انجام میدادند که از جملهی آنها این موارد را میتوانم نام ببرم:
خرید نان و بعضی ملزومات دیگر، گرفتن وقت از دکتر، انجام کارهای اداری و بانکی، برداشتن و گذاشتن من درست در مقابل جایی که کار داشتم (بدون این که نگران جای پارک باشم!)، رسیدگی به ماشین خودم (مانند کارواش و تعویض روغن)، پیدا کردن واحدهای صنفی مورد نیاز (مانند خرازی و تعمیرگاه و اینجور جاها) و … (چیز دیگری یادم نمیآید). ضمنا همه با من مهربان بودند و تقریبا تمام کارکنان و اساتید دانشگاه را افرادی کار راهانداز و مؤدب و وظیفهشناس میدیدم، چرا که هیچکدام از کارهای خود من به تأخیر نمیافتاد و همه چیز رو به راه بود.
وقتی که از ریاست کنار رفتم، زندگی برایم بسیار سخت شد. چند سال تنبلی باعث شده بود از انجام کارهای سادهی شخصی و اداری و خرید نان و اینجور چیزها عاجز بشوم. بعلاوه، جسته گریخته متوجه شدم که برخورد کارکنان و همکاران با من بسیار با برخوردشان با سایر افراد و ارباب رجوع متفاوت بوده است. کسی که برایم مظهر مدارا و احساس مسئولیت بود، به زعم دیگران آدمی عصبی و تندمزاج و بدخواه به شمار میآمد. تازه فهمیدم که بدترین همکاران هم به من که میرسیدند جور دیگری رفتار میکردند.
الان چند سالی است که دوباره به زندگی عادی خو کردهام. نه تنها از انجام کارهای شخصیام طفره نمیروم، بلکه از دست و پا چلفتی بودنم رها شدهام. از پیاده رفتن و سوار اتوبوس و مترو شدن لذت هم میبرم و از این که با آدمهای متفاوت و معمولی معاشرت میکنم بسیار خوشحالم. تصور این که یک بار دیگر به پست مشابه یا بالاتری گمارده شوم برایم نه تنها لذتبخش نیست بلکه دلهرهآور است. دیدن بعضی چهرههای عبوس، تندرو و کجفهم و اجبار به جلیس شدن با آنها و قانع کردنشان در امور بدیهی شکنجهی بزرگی است. احاطه شدن توسط آدمهایی که بدون اینکه ته دلشان با تو باشد اظهار ارادت میکنند، چندشآور است. این که نفهمم زندگی واقعی چیست احساس خنگی و نفهمی به من میدهد.
در این مملکت آدمهایی هستند که دهها سال در مسند کارهایی به مراتب مهمتر از مسئولیتهای من هستند. آنها نمیفهمند دور و برشان چه خبر است. آنها هرگز سوار اتوبوس شهری یا مترو نشدهاند. هیچگاه کارمندی مدارکشان را به سمتشان پرت نکرده است. در صف بنزین نبودهاند. آنها نمیفهمند صف نان چیست. هرگز مهمان یا میزبان کارگر یک کورهپزخانه نبودهاند. در مطب پزشک در حالی که گفتهاند ساعت ۴ آنجا باشند تا ساعت ۱۱ شب معطل نشدهاند. این آدمها اصلا نمیفهمند رانندگی در ترافیک بزرگراه همت یعنی، چون راننده دارند. آنها فکر میکنند همهی مردم پشتیبانشان هستند و مرتب برای موفقیتشان دعا میکنند. تا حالا کسی به خاطر مالیدن ماشین با قفل فرمان به آنها حمله نکرده است و هرگز احدی عمهی محترمشان را مورد تفقد قرار نداده است! آنها معتاد ریاست هستند و اگر پس از این همه سال، مثل من و تو به یک آدم عادی تبدیل بشوند درجا سکته میکنند!
اگر بخواهید زمین زراعی از باروری نیفتد آن را هر از گاهی به آیش(۱) میگذارید. دو سال میکارید و یک سال نمیکارید. مدیرها هم نیازمند آیش هستند. هر از گاهی باید به زیر بیایند و بفهمند که مردم چگونه زندگی میکنند، چگونه فکر میکنند، چه میخواهند و چه نمیخواهند. آنهایی که ۴۰ سال در برج عاج نشستهاند آدمهایی هستند که نمیتوانند مثل آدم زندگی کنند.
------------------
پینوشت ۱: آیش تکنیک کشاورزی است که در آن زمین قابل کشت، بدون کشت برای یک چرخه یا بیشتر رها میشود.
پینوشت ۲: طبیعی است در این کشور مدیرانی هستند که به هیچ روی زیستشان اینگونه نیست و بارها نیز به واسطه آنها برداشته میشود، هر چند تعدادشان بسیار اندک باشد.
@hamidkasiri_ir
مادران پرندی که امروز به یاد کودکان شهید غزه اینگونه به خیابان آمدند...
#مرگ_بر_اسرائیل
#مرگ_بر_آمریکا
#فلسطین_غزه_لبنان