eitaa logo
mansurevatani.ir
58 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
524 ویدیو
123 فایل
مدیر کانال منصوره وطنی محقق نویسنده،کارشناس مذهبی،فعّال فضای مجازی،مشاورخانواده و تربیتی و قبل از ازدواج موضوع کانال:مذهبی اجتماعی سیاسی فرهنگی تربیتی با هدف امربه معروف ونهی از منکر
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷 شرائط با محدودیت شدید و الزام مردم به انتخاب فرد مورد نظر اصلاحات! ☘️با تأسف شدید از که بسیاری با ادعای و در کنار مردم بودن آوردند، شرائط جدید انتخاب ریاست جمهوری علاوه بر نقض آشکار مفاد قانون اساسی و فرمایشات مقام معظم رهبری به ویژه درخواست دولت جوان انقلابی در اوج تنگ نظری و سوءگیری و هدایت علنی مردم به انتخاب اشخاص خاص و ممانعت علنی از ورود و متخصّص و توانمند جوان می باشد. یکی از اصلی یازدهم، نقض و مسئولیّت شرعی و قانونی کلیه نمایندگان در برابر ملت در همه معضلات و امور کشور هست، که قالیباف با اصل قرار دادن کمیسیون ها و تصویب قوانین و مقررات، کل نسبت به همه امور کشور و مسائل مطرح در کمیسیونها را نقض و مسیر اعمال نظرات و گروهی و هدردادن وقت گرانقیمت را برای تصویب قوانین مغایر با اسلام و قانون اساسی باز و کارنمایندگان را دوچندان نموده است. 🌴باید همه نمایندگان درصورت لزوم و صلاحدید در هر کمیسیونی امکان شرکت و اظهار نظر داشته باشند و تشریح دلائل و تصویب فقط در صحن علنی مجلس در برابر ملت ایران و رسانه ها صورت گیرد. 🍃چرا اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی از جمله باقر قالیباف که ریاست خانه ملت را به عهده دارد، مسلط به مفاد قانون اساسی نبوده و .. ادامه مطلب در لینک 👇👇👇 http://mansorevatani.blogfa.com/post/1054
🍁دلایل های و ائمه علیهم السلام در سال های اخیر 🍃در 10سال گذشته که ایران به پیشرفت های روزافزونی با سرعتی بیش از گذشته در علوم هسته ای و پزشکی و صنعتی و نظامی و ارتباطات و ... دست یافته و بدون وابستگی به قدرت های پوشالی جهان؛ خود موفق به اختراع و ابداع علوم مختلف شده و به یکی از قطب های در جهان تبدیل شده که پرچم دار اسلام نیز می باشد. از این رو،شاهد تبلیغات بسیار گسترده و پیچیده و نامرئی با استفاده از ترفندهای تبلیغاتی و روان شناسی اجتماعی و صنعتی و...، در قالب های متعدد از جمله تولید فیلم و سریال و فضای مجازی و نشریات و ...در تخریب اسلام و رهبران الهی و مقدسات دینی مسلمانان هستیم که علت اصلی این همه هتاکی موارد زیر بوده است: 1. یقین دشمنان اسلام به شکست تمام نقشه ها و توطئه های دشمنان اسلام درحذف ویا تحریف اسلام وعجز ودرماندگی آنها ازمبارزه با اسلام 2. بی نتیجه ماندن براندازی نظام جمهوری اسلامی دارای نقش هدایتگر و الگویی برای سایر کشورهای جهان حتی غیرمسلمان 3. پذیرش تأثیرگذاری قدرت بی نظیر اسلام و مسلمانان در مدیریت جهان 4. ترس بسیارشدید ازافزایش روزافزون در جهان و نگرانی از افت روزافزون جایگاه خود به عنوان ابرقدرت و یکه تازی درجهان 5.ترس بسیار شدیدازاوج گیری بیداری اسلامی درکشورهای اسلامی وحذف مهره های دشمنان اسلام ازمناصب حکومتی مسلمانان 6. یقین به افزایش بصیرت دینی مسلمانان در عدم باور القاء ایجاد شده و تحریفات اسلام؛ لذا، متوسّل به فحاشی و هتاکی و جریحه دارکردن احساسات مسلمانان و خاموشی و نشان دادن اوج عصبانیّت خود از مقاومت
🌹وضعیّت در صدا و و و های نظام جمهوری اسلامی ایران 🌷در قرن چهارده هجری، کدامیک از مسلمانان با اباعبدالله الحسین علیه السلام عهد و پیمان و شکستند و در صف یزیدیان قرار گرفتند؟ 🍃آیا جنگ با آمرین به و ناهیان از و رهروان اباعبدالله الحسین علیه السلام در مقابله با جنگ نرم دشمن، جنگ با احکام و دستورات خدا در قرآن و سیره اهل بیت علیهم السلام نیست؟ 🎋قال الحسین علیه السلام : "همانا من برای اصلاح امّت جدم بود و هدف من امر به معروف و نهی از منکر است." 🌹 الحسین علیه السلام تنها راه اصلاح امّت اسلام را که با اسلام واقعی زاویه پیداکرده بود؛ امر به معروف ... 😳🔺با اخلال و تغییرلینک مطلب به لینک مطلب دیگری کل مطلب را تأئید نمودند!! 🌷🔺وضعیّت در چهارمین دهه انقلاب اسلامی ایران پایدار با خون هزاران جوان و نوجوان گلگون کفن ادامه در لینک 👇👇👇🌷 http://mansurevatani.ir/index.aspx?pid=99&articleid=259273
🌷 مداوم با نفس حجاب پیکارمداوم با هوای نفس و مهار غریزه زن و پاسخی معقول به ذاتی مرد هست. 🌺حفظ حجاب از لجام گسیختگی هوای نفس زن و مرد بیگانه بوده، و عاملی مؤثر در محدودیّت روابط زن و مرد بیگانه و نقش آفرینی شخصیّت زن به جای جسم زن و عدم شکل گیری زن در مرد بوده، لذا، حجاب محدودیّت در هوای نفس بوده و برای نمایش شخصیّت و ضروری و عامل تعیین کنند.
🌷شعری زیبا به نام نامه از محسن دلت را خانه ما کن، مصفا کردنش با من به ما درد دل افشا کن، کردنش با من اگر گم کرده ای ای دل کلید استجاب بیا یک لحظه با ما باش، پیدا کردنش با من بیفشان قطره اشکی، که من هستم خریدارش بیاور قطره ای ، دریا کردنش با من اگر درها به رویت بسته شد، دل بر مکن از ما در خانه دق الباب کن، وا کردنش با من به من گو خود را، می کنم، آنی طلب کن آنچه می خواهی، مهیا کردنش با من بیا قبل از وقوع مرگ، روشن کن را بیاور نیک و بد را ، جمع و منها کردنش با من چو خوردی روزی امروز ما را، شکر نعمت کن غم فردا مخور، تأمین فردا کردنش با من به قرآن، آیه فراوان است، ای انسان بخوان این آیه را، تفسیر و معنا کردنش با من اگر عمری گنه کردی، مشو نومید از رحمت تو نام توبه را بنویس، امضا کردنش با من @mansurevatani 🌷
😳🔺وضعیت شهرها بر اساس و ایرانی نیست،فقط براساس دستورسازمان کشتار جهانی و وزیر بهداشت نوکر اجنبی برای ممانعت از روی عظیم از جهان منجربه #اسلامی ملتهای مسلمان وضعیت اکثر کلانشهرها قرمزاعلام می شود. 🍃دروغ علنی وزارت بهداشت دراعلام آمار و وضعیت شهرها از ماسکها معلوم هست.مکرر اعلام می کنند بیش از 80% مردم از استفاده می کنند و نیز اخیرا اعلام کردند ماسک 80% مانع ابتلا به ویروس کرونا هست، ولی همچنان آمار فوتی ها و ابتلاها افزایش مداوم یافته و مکرر آمار فوتی می دهند!!لذا، مردم نگران نباشند وضعیت اسلام ستیزی دشمن قرمز هست نه شهر ها و کرونا!!! چون به دلیل بی اعتمادی مردم به دولت اصلاحات و عیان شدن دروغ های متعدد وزارت بهداشت و دشمنی علنی سازمان بهداشت جهانی با مسلمانان به نتیجه مطلوب نرسیده است. 🍁وضعیت قرمز نیست، مردم آمار فوتی های اعلام شده از شهر خودشان را از بیمارستانها با علت ابتلا به کرونا بررسی کنند، وضعیت موجود با آمارها مطابق نیست، فقط با نزدیکی اربعین مطابق هست. 🍀از روز بعداز اربعین روندکاهشی شدت یافته و کلانشهرهای قرمز سفید خواهد شد!!! علت راهم استفاده حداکثری مردم از ماسک اعلام خواهند کرد.
🌷قابل توجه همه نیروهای 🌷 روی را اگر ورود به عراق ممکن نشد، تا پشت مرز عراق انجام شود. دشمن از پیاده روی اربعین می ترسد. 😳🍂بعد از انتشار مطلب فوق 👆👆در خصوص کذب بودن آمار فوتی و ابتلا کرونا و دروغ بودن تاثیر ماسک در ابتلا و تلاش همه جانبه داخل و خارج برای ممانعت از راهپیمایی اربعین، خناسان کذاب اخلالی در قطع اینترنت بنده و... کرده و صحّت همه نوشته ها را امضا نمودند!!! 🍀عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد.
🌷پایداری بر در روزگاری که ناحقّ حق جلوه کرده و اهل باطل در کثرت و اهل حق قلیل و بازار تهمت و تخریب و درآمد حرام و ... بسیار گرم و راه رسیدن به دنیا شده، استقامت بر ولایت آل محمد صلی الله علیه وآله بسیار سخت و تبعات سنگین دارد، ارزش پاداشی بنابر فرمایش امام علیه السلام حقّ و شایسته چنین مؤمنانی هست.
🍂🔺الزام زنان در تصویر به عدم رعایت حدّ شرعی در دولت اصلاحات زدا 🍃بنابر سناریوی دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی در روند پیدا و پنهان زدایی و زدایی از کلیه امور کشور از سوی دولت اصلاحات مجری عملیّات روانی و جنگ نرم دشمن در ایران، به بهانه تبدیل کارت ملی به چند منظوره که اخیرا افزودن کلیه اطلاعات شخصی و شغلی و ... به کارت ملی و نقض مردم و افشای اطلاعات شغلی و ... حتی در بانکها و خرید اینترنت و ... می باشد، در تصویر زنان نیز زدایی گام به گام نموده و تصویر زنان را ملزم به عدم پوشش چانه و زیر چانه برخلاف شرع و آزادی مقرر در قانون اساسی و ترویج عمل حرام و و نقض علنی در کارت ملی و امور اداری نموده است. 🌴با اعتراض خانم های و به عمل خلاف شرع، بدون اطلاع و اجازه بانوان زیرچانه و چانه را در سیستم دفاتر از جمله دفتری در واقع در خیابان هفت تیر نبش کوچه 43 تنظیم کرده و پوشش این قسمتها را برمی دارند. برخلاف لایحه دولت در بودجه سال 99 مبنی بر 25 هزار تومان هزینه بار اول صدور کارت ملی، 44100 تومان اخذ می کند و وجود ندارد!! و هزینه های دولتی از همواره شناور و صعودی و... هست!! 💐همچنین، از شروع ویروس جهت مراقبت از حفظ فاصله فیزیکی و استفاده از ماسک در ، فردی را جلوی در گذاشته اند، ولی این فرد علاوه بر اجرای این وظایف، عملا مأمور ممانعت از ورود مردم به دفاتر و ملزم به توضیح کار خود و صحبت بی مورد با نامحرم و نشان دادن کلیه مدارک به وی شده اند، که در دفتر مذکور، فرد مراقب جلوی در، درخواست گرفتن شناسنامه خانم محجبّه و مشاهده محتوای آن را داشته است که با هوشیاری این خانم ناکام مانده است !!! 🍃 مردم در دولت اصلاحات متصل به دشمن بیگانه از دین در امور اداری دولتی ندارد. 🍀🔺متأسفانه در پی مجرم و خلافکار انگاری همه مردم از سوی دولت 11 و 12 تصویر کارت ملی تبدیل به تصویر مناسب شده که باید تمام صورت به طور کامل نمایان باشد و طبق معمول حکم شرع و مفاد صریح قانون اساسی در این دولت رها موضوعیّت ندارد. 🌷نظر مراجع تقلید در حد شرعی پوشاندن چانه و زیرچانه در زن 🌿سوال شرعی: عده ای از زنان با حجاب مسلمان، عادت کرده اند که چانه و قسمتی از زیر چانه را باز می گذارند امّا گردن را می پوشانند. آیا چنین کاری جایز است؟و چه اندازه ای از صورت را می توان باز گذاشت و آیا گوشها را هم می توان بیرون گذاشت؟ 🎋پاسخ آیت الله سیستانی: صورت شامل دو گوش نمی شود، پس پوشاندن آنها واجب است امّا چانه و مقدار اندکی از زیر چانه، در حکم صورت می باشد. آیت الله تبریزی: پوشاندن زیر چانه واجب است. 🌱سیستانی،ص3 حجاب.تبریزی،صراط النجاه،ج1،ص878. فاضل،جامع المسایل،ج1،ص1706. صافی،جامع الاحکام،ج2، ص1696. رهبری،اجوبه،ص438. 🔺🌷باید قبل از صدور کارت ملی هوشمند کلیه بانوان، مجاز به تغییر تصویر خود مطابق با حکم شرع و قانون بدون پرداخت هزینه مجدد باشند.
🌾مفاد صریح نظام جمهوری اسلامی ایران نقض شده از سوی دولت 11 و 12 در تصویر زنان در کارت ملی هوشمند 🌻اصل‏ چهارم: ‎‎‎‎‎کلیه‏ قوانین‏ و مقررات‏ مدنی‏، جزایی‏، مالی‏، اقتصادی‏،اداری‏، فرهنگی‏، نظامی‏، سیاسی‏ و غیر اینها باید بر اساس‏ ‏_اسلامی‏ باشد. این‏ اصل‏ بر اطلاق‏ یا عموم‏ همه‏ اصول‏ قانون‏ اساسی‏ و قوانین‏ و مقررات‏ دیگر حاکم‏ است‏ و تشخیص‏ این‏ امر بر عهده‏ فقهای شورای‏ نگهبان‏ است‏. 🍀اصل‏ نهم: در جمهوری‏ اسلامی‏ ایران‏ آزادی‏ و استقلال‏ و وحدت‏ و تمامیت‏ اراضی‏ کشور از یکدیگر تفکیک‏ ناپذیرند و حفظ آنها وظیفه‏ دولت‏ و آحاد ملت‏ است‏. هیچ‏ فرد یا گروه‏ یا مقامی‏ حق‏ ندارد به‏ نام‏ استفاده‏ از آزادی‏، به‏ استقلال‏ سیاسی‏، فرهنگی‏، اقتصادی‏، نظامی‏ و تمامیت‏ ارضی‏ ایران‏ کمترین‏ خدشه‏ ای‏ وارد کند و هیچ‏ مقامی‏ حق‏ ندارد به‏ نام‏ حفظ استقلال‏ و تمامیت‏ ارضی‏ کشور آزادیهای‏ مشروع‏ را، هر چند با وضع قوانین‏ و مقررات‏، سلب‏ کند. 🍁آیا رعایت حجاب وظیفه شرعی و حقّ مشروع هر زن ایرانی نیست؟! 🌺اصل بیستم: همه‏ افراد ملت‏ اعم‏ از زن‏ و مرد یکسان‏ در حمایت‏ ‏ قرار دارند و از همه‏ حقوق‏ انسانی‏، سیاسی‏، اقتصادی‏، اجتماعی‏ و فرهنگی‏ با رعایت‏ ‏_اسلام‏ برخوردارند. 🌲اصل‏ سی و هفتم: اصل‏، برائت‏ است‏ و هیچ کس‏ از نظر قانون‏ مجرم‏ شناخته‏ نمی‏ شود، مگر این‏ که‏ جرم‏ او در دادگاه‏ صالح‏ ثابت‏ گردد.
🌷 تطبیقی موضع و دفتر تبلیغات اسلامی قم در جنس مؤنث 🌿تعیین خط مشی تبلیغ و وظایف مبلّغ در کلام رهبری 🌷زن در قرآن 🌹 یکسان زن و مرد در قرآن 🌱زن در مدیریّت تبلیغ نوین و... دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیّه قم 😳درخواست نامه ولیّ از خانم ها نشانگر حاکمیّت مردسالاری و ضعیفه انگاری زنان و فاقد هویّت مستقل و عقب ماندن و فاصله از آیات قرآن می باشد که در ... قم شیوع بیشتری دارد. 🌺جایگاه قدرت قلم و اندیشه و هویّت انسانی زن و استقلال فکری و... در تبلیغ نوین دفتر تبلیغات با پسوند اسلامی کجا جا مانده است؟ 🌾مصادیق تنگ نظری و عدم وقوف به اقتضائات تبلیغ نوین و قرار دادن شرائط بی تأثیر در امر تبلیغ نوین 🍂مسابقه و پول و جایزه و دستمزد فرهنگ مرسوم دفتر قم تنها محرّک مبلّغان تبلیغ نوین برای انجام وظایف خطیر 🌻تبلیغ در زمین دشمن است یا دشمن در محلّ تبلیغ مبلّغان و محرم اطلاعات تبلیغی و مبلّغان قرار گرفته است؟ 🔺باتوجه به عقبه مدیریّتی دفتر تبلیغات اسلامی قم وضعیت مذکور همچنان با کثرت ادامه دارد!! ادامه مطلب در لینک 👇👇👇 http://mansurevatani.ir/index.aspx?pid=99&articleid=193739&itemid=70536
🍂 و ریا بدترین آفت و 🍁آفت تزویر و ریا و دنیاطلبی بدترین و شکننده ترین آفت دین هست که عوام مقدسش دارند و خواص برای برچیدنش جان می دهند. 🌱ما کدام روی سکه را می بینیم؟ 🍁تاکنون به مصاف در دینداران به ظاهر مسلمان رفته ایم؟