🌷اگر دولت و ملتی واقعا بخواهند دشمن را شکست دهند تنها راه دور زدن تحریم و شکست دشمنان مقاومت تا پای جان هست.
🍂دولت 11 و 12 با برجام #خسارت_محض و مطابق #خواست_دشمنان اسلام ملت ایران در #نابودی_پیشرفت هسته ای ایران و تلاش بر مستعمره نمودن مجدد ایران بعد از انقلاب توسط حسن روحانی و ظرف با هدایت جریان اصلاحات متصل به دشمن، نابودی انقلاب ایران امضاء نمودند، ولی #ایرانیان_حسینی درس آموخته از عاشورا مجالی برای حضور دشمن در کشور امام زمان نگذاشتند. هرچند موجب #خسارتهای #سیاسی و #اجتماعی و #اقتصادی و #مدیریتی زیادی شدند و هنوز هم علیرغم دستور صریح ولایت فقیه بر ممنوعیت مذاکره با امریکا و مخالفت مردم ایران، طبق دستور دشمن دولت 12 و 11 بر طبل مذاکره با دشمن قسم خورده ددمنش که به ملت خود نیز رحم نمی کند، می کوبد چون با نهضت حسینی و #آموزشگاه_کربلا کاملا بیگانه بوده و هستند. اگر مقاومت مقام معظم رهبری و مردم ایران نبود، دولت اصلاحات 11 و 12 یک شبه ایران را فروخته بود.
🌷#انتخابات
امام حسین علیه السلام در #عاشورا به همه جهانیان آموزش داد و با خون خود و یاران باوفایش ثابت کرد که #ملاک #حقانیّت تعداد نفرات نیست، بلکه میزان ایمان و اعتقاد و یقین به وجود و نظارت خدا و جانشینان بر حق خداست، که همواره مؤمنان واقعی را از مهلکه های دشنمان خدا نجات داده اند.
آنان که در اثر خودکم بینی و ترس از قدرت های پوشالی، با تشرّ دشمنان اسلام و انقلاب ترسیده و به خواست دشمن عمل نموده اند، ذره ای به این آیه اعتقاد ندارند.
🌱"كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ مَعَ الصَّابِرِينَ" بقره /239
"چه بسیار شده که گروهی اندک به یاری خدا بر سپاهی بسیار غالب آمده، و خدا با صابران است."
🍀همواره در طول تاریخ تعداد #خوبان کمتر بوده است، ولی همین تعداد کم همیشه بر اکثریت حاکم از جهت فکری و عقیدتی غلبه داشته و موجب پریشانی و تلاش اکثریت بر حذف اقلیت مؤمن به خدا بوده اند.
سیدالشهداء در عاشورا به همه جهانیان آموزش داد اصلح همیشه کم هست و شکست ظاهری در زمانی اندک داشته، ولی قدرت شکست دشمن به اندازه طول تاریخ بشریّت هست. یکی از عوامل اصلی #ذبح_فرزند #پیامبر در صحرای کربلا، ناتوانی و عدم #بصیرت مسلمانان در شناخت و پذیرش اصلح بود.
🌷#اصلح زمان خود را قبل از سربریدن حسین بشناسیم که فردای عاشورا خیلی دیر هست.
#انتقام_سخت #انتخاب_اصلح
#لبیک #یاحسین
May 11
🌷از بدو #خلقت انسان و حیوان، خداوند حکیم بدن انسان و حیوان را طوری قرار داده که به محض کاهش #نظم طبیعی بدن به هر علت، بلافاصله #علامت نشان می دهد تا فرد نسبت به بیماری و خطر موجود آگاه شده و اقدام به معالجه نماید، لذا، هیچ نوع #بیماری بدون علامت در انسان و حیوان وجود ندارد.
🌹براساس #علائم_مشهود در بدن بیمار نیز نوع بیماری و روش درمانی بعد از انجام بررسی های لازم در خون و گرمای بدن و ... توسط پزشک انتخاب می شود. 🌾براساس همین علائم نیز دارو ساخته شده و روند درمان در انواع طبّ اسلامی و ایرانی و طب غربی و... شده و می شود.
💐بنابراین، ادعای مکرر بی اساس و غیرعاقلانه خلاف رموز #خلقت_انسان مبنی بر بدون علامت بودن ویروس#کرونا در برخی،و ناقل بودن مسافر خلاف روند طبیعی خلقت انسان بوده و صحّت نداشته و #ابزار #آزمایش و پزشک غلط تشخیص می دهد.
🍁با نظر وزارت بهداشت و سازمان کشتار جهانی بیماری و نوع درمان و #سلامتی خود را تشخیص ندهیم.
🍂وزیر بهداشت نوکر اجنبی، با ردّ #طبّ_اسلامی عملا آیات قرآن و بسیاری روایات معتبر اهل بیت علیهم السلام را ردّ نموده و جز طبّ غربی ساخت دشمنان اسلام و ایران طبّی را قبول ندارد، لذا به دلیل ردّ #آیات_قرآن #ارتداد _وزیر بهداشت لازم به بررسی می باشد.
🌹"اوّلین مداخله گر در بهداشت و درمان انسانها در طبّ قرآن" در بخش طبّ اسلامی
http://mansurevatani.ir/index.aspx?pid=99&articleid
🍃آیا جایی هست که خدا ما را نبیند؟ 🍂زمینه اصلی گناه در عدم یا کمبود #خداباوری و عدم پذیرش #نظارت خدا در تمام اعمال مخلوق خود هست.
💐برخی در مقابل دوربین های انسانی عاجز در مشاهده همه اعمال وی مرعوب شده و مراقب اعمال خود هست، ولی وقتی دوربین ها جمع شد احساس راحتی کرده و عنان اختیار را به نفس می دهد.
🍀اگر حضور و نظارت خدا را به اندازه دوربین انسانی عاجر بپذیریم، قطعا میزان گناهان کاهش خواهد یافت و کم کم توان مبارزه با نفس و ملکه تقوی را خواهیم یافت.
🌺همیشه قبل از هر عمل و فکری بیاندیشم چون خداوند حکیم در قرآن فرموده است: (أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَي)؛«آيا نمي دانيد که خدا مي بيند؟» علق /۱۴
😳🔺مراقب #داروی_اشتباه از #داروخانه ها باشید. #نظارتی وجود ندارد. شماره# 190 دوره وزیر قبلی در کل کشور یکی از مسیرهای #نظارت وزارت بهداشت و شکایت مردم بود با تماس شاکی بازرس در محل حاضر می شد. اوائل خیلی خوب عمل کرد از شروع مدیریت وزیر فعلی که فقط به کرونا هراسی چسبیده و بیشتر وظایف خود را رها نموده، این کارکرد حذف شده و تبدیل به راهنمای تلفنی شده و عملکرد قبلی وجود ندارد. از سویی در چند سال اخیر متأسفانه شرکتهای دارویی مجاز شده اند در تولید دارو، هر شرکتی اسم و شکل و نام دارو را جهت تبلیغ خود تغییر دهند و اسم قبلی را با خط ریز، زیر اسم جدید بنویسند که حتی بیماران و همراه بیمار ان باشود نیز متوجه این مهم نشده و در مواردی مشکلاتی ایجاد کرده است. 99/6/5 در قم داروخانه دکتر اسکندریان واقع در میدان سعیدی ابتدای خیابان امام خمینی در اثر بکارگیری نیروهای ارزان قیمت و فاقد تخصص در ارائه یک دارو ی تولید دو شرکت متفاوت را داده و موجب استفاده بیش از میزان تجویزی از یک نوع داروی 50 میلی از دو شرکت شده و موجب افزایش میزان دارو بیش از تجویز روانپزشک شده است. در مراجعه همراه بیمار در 99/6/6 به داروخانه و اعلام عدم تحویل 90 قرص از 100 قرص تجویزی، از قسمت تحویل دارو بدون مراجعه به نسخه پزشک و بررسی لازم 90 قرص دیگر با 100 میلی داده است. همراه بیمار در منزل با مطابقت داروی در اختیار و نسخه پزشک و رسید داروخانه متوجه دریافت اشتباه دارو شده و مجدد ساعتی بعد به داروخانه مراجعه و با بررسی مسئول داروخانه معلوم شده دو #اشتباه در این داروخانه از سوی دو کارمند #تحویل_دارو مبنی بر دادن یک دارو با دو نام متفاوت از دو شرکت متفاوت و نیز دادن دارو بدون مراجعه به سیستم و بررسی نسخه و تحویل دارو با #دو_برابر میلی تجویز پزشک انجام شده است!!!! وزیر بهداشت فقط کرونا را عامل فوت مردم می بیند!!! این وضعیت بیماری با همراه باسواد هست، کدام فرد بیسوادی متوجه این نوع بازی خطرناک بازی با جان و سلامتی بیمار خود می شود؟ 🌴😳همراه بیمار تاکنون موفق به شکایت از این داروخانه نشده است چون هرگونه مشکلات دارویی و شکایات از 190 وزارت و... به سازمان غذا و داروی هر استان محول شده و این سازمان هم مثل خود وزیر بهداشت از بسیاری جهات از جمله وجدان اخلاقی و انجام همه وظایف تعطیل هست.با تماس با شماره این #سازمان در قم 36162606 در روز پنج شنبه 13شهریور پاسخگویی از هیچ یک از واحد های این سازمان نبوده چون تعطیل بودند!!!! 😳🔺در تبریز نیز حدود یک سال قبل داروخانه روبروی بیمارستان قلب شهید مدنی، چهار قوطی قرص معده به داروهای بیمار #قلبی 90 ساله بسته بودن رگ قلب و پرفشاری تحت معالجه متخصص قلب بیش از 25 سال اضافه نموده و به همراه بیمار که داروهای بیمار را همیشه تهیه نموده اصرار داشت #تجویز_پزشک هست!!! و همه را هم آزاد محاسبه و هزینه زیادی گرفته بود بعد از نیم ساعت اصرار #مسئول_داروخانه به تجویز پزشک و امتناع همراه بیمار از دریافت آنها با تهدید به شکایت از داروخانه از دادن داروی اضافی به بیمار منصرف شدند!! 🔻🌱🔻اگر همراه بیمار بیسواد بود آیامی فهمید نسخه پزشک با داروهای های دریافتی یکسان نیست؟!آیا بیمار قلبی 90 ساله خود دهها مشکل جسمی ندارد که این چنین سوادگران مرگ با بی مایه انگاشتن بیمار و همراه با جان مردم بازی می کنند و وزیر بهداشت جز کرونا هراسی در بسیاری موارد خواب هست.
🌷امر به معروف و نهی از منکر به تأسی از #سیّدالشهداء
🍂چرا #علماء و #مراجع تقلید، #ارتداد #وزرای #بهداشت قبلی و فعلی را به دلیل جنگ تمام عیار پیدا و پنهان به دستور سازمان جهانی بهداشت امریکایی صهیونیستی با #طبّ #اسلامی با نفی آشکار آیات طبّی قرآن و احادیث معتبر را نکرده و نمی کنند؟! چرا وزیر نوکر اجنبی اجازه #تهمت و #توهین به اطبّاء طبّ اسلامی و شیاد خواندن آنها پیدا کرده است؟!!
🍃چرا حسن روحانی با امتناع از صدور حکم عضویّت سردار جلالی ریاست سازمان #پدافند غیرعامل که چند ماه قبل از همه مدعیان سلامت بیدار بودند و #جنگ_بیولوژیک را اعلام کردند، مانع انجام وظایف قانونی این سازمان شده و می شود؟
🌺چرا اعضای #کمیته_مشورتی علمی مبارزه با بیماریهای عفونی بخصوص #کرونا در ستاد #وزارت_بهداشت، دارای حداقل #ایمان_مذهبی و جزو #عزاداران_اباعبدالله نیستند ولی برای نحوه عزاداری عاشقان امام حسین علیه السلام #نسخه دشمن پسند می پیچند؟ چرا در عضویت این افراد سوابق آنها مدنظر قرار نگرفته یا به دلیل سوابق درخشان برخی در خارج از کشور از جمله مینو محرز و... عضو شده اند؟
🌷بخش طبّ اسلامی (پشت پرده و جنگ بیولوژیک با ویروس کرونا و جنگ با طبّ اسلامی و...)
http://mansurevatani.ir/index.aspx?pid=10705
(از 99/6/11 تاکنون صفحه اصلی از سوی جریان اصلاحات و ... سایت جهت ممانعت از دسترسی عموم به محتوای سایت مختل شده است. با قرار دادن لینک در مرورگر مطلب قابل دسترسی هست.)
ادامه مطلب در لینک 👇👇👇🌷 http://mansorevatani.blogfa.com/post/1052
🌷علت اصلی تفاوت فاحش خروجی و عملکرد حوزه های علمیّه قبل از انقلاب با #حوزه_علمیّه بعد از #انقلاب در #تربیت_طلاب چیست؟
🌷#امام راحل در #منشور_روحانیّت بیان می کنند که طلّاب، اول و آخر بار انقلاب روی دوش شما است، اگر به بهانه درس و بحث و اجتهاد در گوشه حجره ها بشینید و به این انقلاب #آسیب برسد بی هیچ عذری در #آتش_الهی خواهید سوخت.
💐چرا خروجی حوزه های علمیّه قبل از انقلاب علیرغم مشکلات عدیده و ممنوعیّت های قانونی #تبلیغ_اسلام، صدها ستاره درخشان وعالم و برخی اولیاء خدا بوده و اسلام در بدنه کشور و در بین اکثریّت مردم از طریق روضه ها و مجالس مذهبی اعتقادات صحیح را تثبیت نمود، ولی در طول چهل سال انقلاب اسلامی ایران،علیرغم #آزادی کامل حوزه های علمیّه و افزایش امکانات مادی، نه تنها در #تربیت_طلبه هم طراز نظام جمهوری اسلامی موفق نبوده،بلکه دستاوردهای درخشان حوزه علمیّه قبل از انقلاب و تربیت طلبه عالم و مؤمن و ظلم ستیز غیرقابل نفوذ و خریداری نیز دچار دگرگونی فاحش شده و تفاوت طلبه قبل و بعد از انقلاب بسیار معنی دار شده و سالهاست زنگ خطر تغییر مسیر حوزه علمیّه از تربیت #طلبه_مؤمن #انقلابی و #تبلیغ #اسلام ناب محمدی صلی الله علیه وآله به صدا درآمده است.
🍁برخی علل در : ردّ پای دشمنان اسلام در وضعیّت امروز حوزه علمیّه 👇🌷
http://mansurevatani.ir/index.aspx?pid=99&articleid=264181&itemid=70536
🌹ادامه مطلب در لینک 👇👇👇🌹
https://mansurevatani.tebyan.net/post/43 http://mansorevatani.blogfa.com/post/997 ?
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
کرونا هراسی و شبکه نفوذ.MP3
2.82M
کرونا هراسی و شبکه نفوذ #تعطیلی حرم های مطهر #تعطیلی دانشگاه ها #تعطیلی نمازهای جمعه #تعطیلی هیئت های مذهبی @KamranGhazanfari
🍃برخی به حرمت #سیدالشهداء روز تاسوعا و عاشورا مراقب هستند تا گناه نکنند!! گویی امام حسین علیه السلام فقط این دو روز هست و باقی ایام سال وجود ندارد! این افکار ناشی از عدم شناخت معصوم و وظیفه #شیعه به ویژه عادت به انجام گناه به طور دائم هست. 🌷آنچه مسلم هست، میزان #ارتباط_معنوی با #اباعبدالله بستگی به میزان ارتکاب گناه و پرهیز از گناه دارد. هرچه گناه بیشتر باشد، از امام #حسین دور شده و هر چه میزان #تقوی و #خویشتن داری و #عشق از سر #معرفت بیشتر باشد، به امام حسین نزدیک می شویم. 🌷#انتخاب دوری یا نزدیکی به امام حسین علیه السلام با خود ماست. 🌷قبل از با #لبیک یا حسین گفتن باید گناه را ترک کنیم تا لایق یاری حسین زهرا را داشته باشیم.
🍃سبب #ذبح_فرزند #پیامبر فرمان آمران و اقدام عاملان تأئید حامیان و سکوت خاموشان بود. ☘️سکوت و بی طرفی نقش بیشتری از جنگجوی میدان دارد. 🌴تمام کسانی که یزید و امام حسین را می شناختند و در قیام اباعبدالله سکوت اختیار کردند در خون شهدای کربلا شریک هستند. 🍂آیا امروز صف حسینیان و یزیدیان جدا نشده است؟
🌷تغییر شرائط #انتخاب_ریاست #جمهوری با محدودیت شدید و الزام مردم به انتخاب فرد مورد نظر #اصلاحات!
ما ملّت امام حسینیم ما ملّّت شهادتیم
امر به معروف و نهي از منكربه تأسي از سيدالشهداء
(أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَي)؛«آيا نمي دانيد که خدا مي بيند؟» علق /۱۴
"إِنَّ رَبَّكَ لَبِالْمِرْصَادِ"همانا پروردگارت در كمينگاه است. 14/ فجر
🍂با تأسف شدید از عملکرد #مجلس_یازدهم که بسیاری با ادعای #مؤمن_انقلابی و در کنار مردم بودن رأی آوردند، شرائط جدید انتخاب ریاست جمهوری علاوه بر #نقض آشکار مفاد #قانون_اساسی و #فرمایشات مقام معظم #رهبری به ویژه درخواست #دولت_جوان_انقلابی در اوج تنگ نظری و سوءگیری و هدایت علنی مردم به انتخاب اشخاص خاص و ممانعت علنی از ورود #نخبگان و #فرهیختگان متخصّص و توانمند #جوان می باشد.
🍃بنابر تجربیات گرانقدر #مدیریّت_اقتصادی #متخصّصان جوان مؤمن انقلابی با وجدان اخلاقی بسیار بالای کارآفرین و در شرکتهای دانش بنیان و نیاز مبرم وضعیّت 7 ساله اخیر کشور به مدیریت متخصص و توانمند در امور اقتصادی، حداقل سن جامع و مانع برای نامزدهای ریاست جمهوری 38 سال با تحصیلات کارشناسی ارشد و رشته های تحصیلی مرتبط با مدیریّت کلان کشور و حذف کلیه موارد ذیل که در اثر #حزب بازی و مهره گذاری و نادیده گرفتن حقوق عموم مردم ایران و مشروط نمودن ثبت نام در کلیه انتخابات به عدم عضویت و هواداری در هر گونه حزب و گروه سیاسی می باشد، چون آحاد مردم ایران قرنها تاکنون عضو هیچ حزب و گروهی نبوده و هرگز زیر بار مدیریّت حزبی ساخت دشمن که تاراج گر دستاوردهای ملت بوده نرفته و نخواهند رفت. 🌱نظام جمهوری اسلامی ایران نظامی مردمی مبتنی بر ولایت فقیه و غیرحزبی هست.
☘️یکی از معضلات اصلی #مدیریّت_مجلس #یازدهم، نقض #جامعیّت_مجلس و مسئولیّت شرعی و قانونی کلیه #نمایندگان در برابر ملت در همه معضلات و امور کشور هست، که قالیباف با اصل قرار دادن کمیسیون ها و تصویب قوانین و مقررات، حاکمیّت کل نمایندگان نسبت به همه امور کشور و مسائل مطرح در کمیسیونها را نقض و مسیر اعمال نظرات حزبی و گروهی وهدر دادن وقت گرانقیمت خانه ملت را برای تصویب قوانین مغایر با اسلام و قانون اساسی باز و کار نمایندگان را دو چندان نموده است. 🍁باید همه نمایندگان در صورت لزوم و صلاحدید در هر کمیسیونی امکان شرکت و اظهار نظر داشته باشند و تشریح دلائل و تصویب فقط در #صحن_علنی #مجلس در برابر #ملت ایران و #رسانه ها صورت گیرد.