📌دانشگاه مراغه میزبان گروه پیشرانان توسعه گیاهان دارویی کشور
🔰نشست های هم اندیشی و تبادل نظر در خصوص توسعه کشت و صنعت مرتبط با گیاهان دارویی شهرستان مراغه با حضور دکتر محمد زادشکویان رئیس دانشگاه مراغه و دکتر محمدباقر رضایی رئیس انجمن گیاهان دارویی و هیئت همراه و جمعی از مسئولان استانی، استادان و دانشجویان حوزه گیاهان دارویی در دانشگاه مراغه برگزار گردید.
در این جلسات در رابطه با راهکارهای توسعه صنایع گیاهان دارویی، توسعه کشت و حفاظت از عرصه های طبیعی رشد گیاهان دارویی، برگزاری همایش ملی و بین المللی مرتبط با گیاهان دارویی، احداث باغ گیاه شناسی و گیاهان دارویی در دانشگاه مراغه، ایجاد آزمایشگاه روش های نوین استخراج استاندارد سازی گیاهان دارویی، چاپ کتاب شناخت گیاهان دارویی و معطر آذربایجان و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای در زمینه گیاهان دارویی بحث و تبادل نظر شد.
https://www.maragheh.ac.ir/fa/article/991270
🌏#ضیافت_حدیث
✍امام صادق عليه السلام فرمودند:
هر يك از شما كه مى خواهد دعايش مستجاب شود درآمد خود را پاك كند و حقّ مردم را بپردازد. دعاى هيچ بنده اى كه مال حرامى در شكمش باشد يا مظلمه كسى به گردنش باشد، به درگاه خدا بالا نمى رود
ميزان الحكمه جلد ۴صفحه ۳۱
#دانشگاه_مراغه
☑️مراسم یادبود شهدای خدمت و حماسه فتح خرمشهر در دانشگاه مراغه برگزار شد
◽️◾️به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه؛ مراسم بزرگداشت شهدای راه خدمت و حماسه فتح خرمشهر به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی با حضور سرهنگ پاسدار حیدری فرمانده سپاه مراغه، دانشگاهیان و دانشجویان در مسجد امام صادق (ع) دانشگاه مراغه برگزار شد.
▪️▫️فرمانده سپاه ناحیه مراغه:
عملیات بیت المقدس یک مدل نوین از تفکر انقلابی و وحدت به جهان ارائه داد/جهاد و اخلاص شهدای خدمت الگویی بینظیر برای همه ما است
ادامه خبر را در لینک زیر بخوانید:👇👇
https://www.maragheh.ac.ir/fa/article/994144
#شهید_جمهور
#مالک_رحمتی
#شهیدان_خدمت
#دانشگاه_مراغه
🌏#ضیافت_حدیث
🔅 #پیامبر_اکرم صل الله علیه واله نی فرمایند :
🔸 من قضى لأخيهِ المؤمنِ حاجَةً كانَ كمَنْ عَبدَ اللّهَ دَهرَهُ؛
🔹 کسی که حاجت برادر مؤمن خود را برآورده سازد، مانند کسی است که عمر خود را به عبادت گذرانده باشد.
📚 حكمت نامه پيامبر (ص)، ج۹، ص۲۹۴
#دانشگاه_مراغه
🟢 جوهر اصلی در مکتب امام بزرگوار ما، رابطهی دین و دنیاست؛ یعنی همان چیزی که از آن به مسئلهی دین و سیاست و دین و زندگی هم تعبیر میکنند. امام در بیان ارتباط دین و دنیا، نظر اسلام و سخن اسلام را به عنوان مبنا و روح و اساس کار خود قرار داده بود. مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
🟢اعزام کاروان زیارتی مرقد امام خمینی (ره) به مناسبت سالروز ارتحال ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی و قیام 15 خرداد، به همراه زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد جمکران
🟢علاقمندان جهت ثبتنام تا شنبه 12 خردادماه 1403 پایان وقت اداری به محل خانه فرهنگ، دفتر جناب آقای بشارت مراجعه فرمایند.
ستاد بزرگداشت رحلت امام(ره) دانشگاه مراغه
هدایت شده از فرمانداری ویژه شهرستان مراغه
💢 اولین پنج شنبه شهدای راه خدمت
پنج شنبه ۱۰خرداد ماه
ساعت ۱۷ تا ۱۹ / گلزار شهدای مراغه