هدایت شده از دوستداران استاد قرائتی
🔴تأخیر نماز
✍شخصی به نام ابو سلام عبدی می گوید : خدمت امام صادق ( علیه السلام ) رسیدم و عرض کردم : چه می فرمایید درباره کسی که #نماز عصرش را عمدا تاخیر اندازد؟
حضرت فرمودند : روز قیامت بی کس و تنها (و فقیر) و بدون ثروت محشور می گردد. عرض کردم : اگر چه از بهشتیان باشد؟ فرمود : اگر چه از اهل بهشت باشد.
پرسیدم : منزل و جایگاهش در بهشت در کجاست؟ فرمود : یکه و تنها، بی زن و فرزند و مال و منال در بهشت سرگردان است و اهل بهشت به او چیزی می دهند.
📚 ثواب الأعمال ، ص 231 .
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
هدایت شده از دوستداران استاد قرائتی
#تـلنگـــر
بهـلول هــارون را در حــمام دید و
گفت: به من یک دینار بدهڪاری
طلب خود را مــےخــواهــم.
هــارون گفت: اجازه بده از حمــــام
خارج شوم منڪه اینجا عـریانم
و چــیزی ندارم بدهم بهلول گفت:
در روزقیامت هم اینچنین عریان
و بیچیز خــواهــــے بود!!
👌پس طلبدنیا را تا زندهای بده
ڪه حمـام آخـرت گـرم اســت و
دستـتخــالـی
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
هدایت شده از الله اکبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️سخنان عجیب
رهبر معظم انقلاب
در سال ۷۰ درمورد
سختی های قبل از ظهور
🗓دیدار مردم قم ۱۳۷۰/۱۱/۳۰
هدایت شده از درانتظارمهدی فاطمه سلام الله
#داستانڪ_معنوی
بسیار زیبا
مردی از همسرش پرسید #نماز ت را خوانده ای؟
همسرش گفت: نه
شوهر پرسید: چرا؟
همسر گفت: خیلی خسته ام تازه از کار برگشتم و کمی استراحت کردم
شوهر گفت:
درست است خسته ای اما #نماز ت را بخوان قبل از اینکه بخوابی !
فردای آن روز شوهر به قصد یک سفر بازرگانی شهر را ترک کرد، همسرش چند ساعت پس از پرواز با شوهرش تماس گرفت تا احوالش را جویا شود اما شوهر به تماسش پاسخ نداد،
چندین بار پی در پی زنگ زد اما شوهر گوشی را برنداشت، همسر آهسته آهسته نگران شد و هر باری که زنگ میزد پاسخ دریافت نمیکرد نگرانی اش افزون تر میشد، اندیشه ها و خیالات طولانی در ذهناش بود که نکند اتفاقی برای او افتاده باشد، چون شوهراش به هر سفر که میرفت همزمان با فرود آمدناش به مقصد تماس میگرفت اما حالا چرا جواب نمیداد؟
خیلی ترسیده بود گوشی را برداشت و دو باره تماس گرفت به امید اینکه صدای شوهرش را بشنود، اما این بار شوهر پاسخ داد و شوهرش گوشی را برداشت
همسرش با صدای لرزان پرسید:
رسیدی؟
شوهر اش جواب داد: بله الحمدلله به سلامت رسیدم.
همسر پرسید: چه وقت رسیدی؟
شوهر گفت: چهار ساعت قبل،
همسر با عصبانیت گفت: چهار ساعت قبل رسیدی و به من یک زنگ هم نزدی؟
شوهر با خون سردی گفت: خیلی خسته بودم و کمی استراحت کردم ، همسرگفت: مگر میمردی که چند دقیقه را صرف میکردی و جواب منو میدادی؟ مگه من برایت مهم نیستم؟
شوهر گفت: چراکه نه عزیزم تو برایم مهم هستی.
همسر گفت: مگر صدای زنگ را نمیشنیدی؟ شوهر گفت: میشنیدم.
زن گفت: پس چرا پاسخ نمیدادی؟
شوهر گفت: دیروز تو هم به زنگ پروردگار پاسخ ندادی،
به یاد داری؟ که تماس پروردگار ( اذان ) را بی پاسخ گذاشتی؟
چشمان همسر از اشک حلقه زد و پس از کمی سکوت گفت: بله یادم است،
ممنون که به این موضوع اشاره کردی ... معذرت میخواهم!
شوهر گفت: نه عزیزم از من معذرت خواهی نکن، برو از پروردگار طلب مغفرت کن ...
🔹بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَیاةَ الدُّنْیا وَ الْآخِرَةُ خَیرٌ وَ أَبْقَى
شما دنیا را ترجیح میدهید.
@ala_allah
هدایت شده از ذهن موفق
گروهی در حال عبور از غار تاریکی بودند که سنگهایی را زیر پایشان احساس کردند. بزرگشان گفت:
اینها سنگ حسرتند. هرکس بردارد حسرت می خورد، هر کس هم برندارد باز هم حسرت می خورد. برخی گفتند پس چرا بارمان را سنگین کنیم؟ برخی هم گفتند ضرر که ندارد مقداری را برای سوغاتی بر می داریم. وقتی از غار بیرون آمدند فهمیدند که غار پر بوده از سنگهای قیمتی. آنهایی که برنداشته بودند حسرت خوردند و بقیه هم حسرت خوردند که چرا کم برداشتند. زندگی هم بدین شکل است، اگر از لحظات استفاده نکینم حسرت می خوریم و اگر استفاده کنیم باز هم حسرت میخوریم که چرا کم. پس تلاشمان را بکنیم که هرچه بیشتر از این لحظات استفاده کنیم
💕کانال ذهـــــن موفق💕↙️
@successmind
هدایت شده از موسسه بهترین فردا
43.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 کلیپ آموزشی:
مرحله ششم تکنیک تجربهی بیکرانگی(قسمت چهارم)
عجایب و شگفتیهای خلقت... معجزاتی بنام قلب، مغز و ...👆
🎙 #استاد_جناب_دکتر_احمدی
📽 لینک مشاهده ی همین ویدئو در آپارات👇
🌐 https://aparat.com/v/6LnJF
🌹🍃 کانال معارفی مهارتی روانشناختی- عقاید فرزندم👇
https://eitaa.com/aghayed_farzandam
•┈┈••••⚜️🍃🌸🍃⚜️••••┈┈•
هدایت شده از امامزاده سلطان سید علی نائین علیه السلام
🔺#حدیث هشدار دهنده حضرت #امام_حسن_عسکری علیه السلام🌷
#کانال_علمی_فرهنگی_مذهبی_سیاسی #اجتماعی_جنت_المهدی۳۱۳👇••🇮🇷••
تشریف بیاورید.✅
@jannatolmahdi313
هدایت شده از جنت المهدی۳۱۳
✍امام حسن عسکری
@jannatolmahdi313
ما پناهگاهى هستيم براى كسى كه به ما پناه آورد و نورى هستيم براى آن كه از ما پرتو طلبد و موجب مصونيت كسى هستيم كه از ما پناه جويد. هر كه ما را دوست بدارد در مراتب بالا با ما خواهد بود و هر كه از راه ما كج گردد به سوى آتش ره خواهد برد.
📚مناقب ابن شهرآشوب، ج۴، ص ۴۳۵
#کانال_علمی_فرهنگی_مذهبی_سیاسی #اجتماعی_جنت_المهدی۳۱۳👇••🇮🇷••
تشریف بیاورید.✅
@jannatolmahdi313
هدایت شده از امامزاده سلطان سید علی نائین علیه السلام
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #سیره_اخلاقی_آقا
🚨برخورد عجیب #رهبر_انقلاب با کسی که او را هر روز #کتک میزد !!!!
💠 به نقل از حجت الاسلام دانشمند بدون واسطه از شاهد ماجرا
#پیشنهاد_ویژه
سلام علیکم
🏴🏴شهادت یازدهمین چراغ هدایت و نجات بشریت امام حسن عسکری(ع)تسلیت وتعزیت باد🏴🏴
🌴مختصری از دوران امامت آن امام همام(ع)
با شهادت امام هادی علیه السّلام در سال ۲۵۴، امام عسکری علیه السّلام به سمت امامت شیعیان اثنی عشری منصوب گردید. روایاتی که در وصیت امام هادی (ع) درباره امامت فرزندش وارد شده، در بسیاری از کتب حدیث و تاریخ شیعه، به چشم
می خورد. امام هادی (ع) در وصف فرزند خویش می فرمایند: «فرزندم ابومحمد اصیل ترین چهره ی خاندان نبوی و استوارترین حجت است. او بزرگ فرزندانم و جانشین من است و امامت و احکام آن به سوی او بازمی گردد».
💙محدودیتها و فشارهای خلفای عباسی
امام حسن عسکری علیه السلام تحت فشارها و محدودیتهای زیادی از طرف خلفای عباسی زندگی می کرد، چرا که در آن دوران، شیعه به صورت یک قدرت عظیم در عراق درآمده بود و این باعث می شد که خلفاء احساس خطر کنند.روشن است که امام عسکری علیه السلام همانند سایر امامان، در صورت داشتن اختیار و آزادی، نه سامرا، بلکه مدینه را برای زندگی انتخاب می کردند. در واقع اقامت طولانی ایشان در سامرا جز نوعی بازداشت از طرف خلیفه قابل توجیه نیست. به همین جهت از امام خواسته بودند حضور خود را در سامرا، به طور مداوم به آگاهی حکومت برساند؛ چنان که طبق نقل یکی از خدمتکاران امام، آن حضرت هر دوشنبه و پنجشنبه مجبور بود در دار الخلافه حاضر شود.
💚نحوه ارتباط شیعیان با امام عسکری
از برخی روایات فهمیده می شود که در زندگی امام حداقل دورانی وجود داشته که امکان دیدار مستقیم با آن بزرگوار در خانهاش نبوده است و شیعیان معمولاً در مسیری که امام به مرکز حکومت رفت و آمد می کرد، توفیق زیارت چهره آن حضرت را داشته اند. در کتاب الغیبه آمده است که در یوم النوبه (روز مراجعه امام به مرکز حکومت) شور و شعفی در میان مردم پدید می آمد و خیابانها مملو از جمعیت می شد. آن گاه که امام در خیابان حضور می یافت، هیاهو خاموش می شد و امام از میان مردم عبور می کرد.
علی بن جعفر از حلبی نقل می کند: در یکی از روزها که قرار بود امام به دار الخلافه برود، ما در عسکر به انتظار دیدار وی جمع شدیم؛ در این حال از طرف آن حضرت توقیعی بدین مضمون به ما رسید: ألّا یسلمنّ علیّ أحد و لا یشیر الیّ بیده و لا یؤمئ فإنّکم لا تؤمنون علی أنفسکم.کسی بر من سلام و حتی اشاره هم به طرف من نکند؛ زیرا که در امان نیستید!
این روایت به خوبی نشان می دهد که دستگاه خلافت تا چه حد روابط امام با شیعیانش را زیر نظر داشته و آن را کنترل می کرده است.
در چنین وضعیتی امام تنها از طریق وکلا با شیعیان ارتباط داشت و آنها مسوولیت رد و بدل کردن نامههای شیعیان به امام یا وکیل ارشد آن حضرت و همچنین جمع آوری اموال مربوط به امام از تمامی مناطق شیعه نشین و رساندن آن به امام را بر عهده داشتند. عثمان بن سعید، شخصیت موجّه و شناخته شده شیعی، وکیل ارشد امام بود و همه اموال به دست او می رسید.فرزند او محمّد بن عثمان نیز منصب وکالت را به عهده داشت.احمد بن اسحاق اشعری، از عالمان بزرگ قم و از اصحاب خاص امام حسن عسکری علیه السلام وکیل آن حضرت در ناحیه قم بود. و از وکلای بغداد می توان به ریان بن صلت بغدادی خراسانی اشعری اشاره کرد.وکیل آن حضرت در کوفه، ایوب بن نوح بن دراج بود[ علی بن جعفر همانی برمکی از وکلای مکه[عبداللّه بن حمدویه بیهقی از وکلای حضرتش در بیهق و نیشابور بود.
🖤شهادت امام حسن عسکری
مرقد مطهر امام حسن عسکری علیه السلام در سامرا، کنار پدر بزرگوارشان امام هادی علیه السلام
مطابق با نقل شیخ صدوق آن حضرت را معتمد عباسی با خوراندن سم به ایشان به شهادت رساند. منابع تاریخ شهادت امام عسکری را هشتم ربیع الاول سال ۲۶۰ هجری گفتهاند. از آنجا که امام یک چهره کاملا شناخته شده در سامرا بود، هنگام رحلتش هالهاى از غم و بهتزدگى فضاى سامرا را فرا گرفت.
🌷باآرزوی رهروی صادق برای آن امام برحق
🤚التماس دعا
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره آیت الله حائری شیرازی از اسیری که زیر شکنجه بعثی ها فقط می گفت یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
#آینده_روشن
#امام_زمان
#مهدویت
#انتظار