محمدعلی:
بعداز مدتها، درخواستِ ملاقاتِ سیدحسن خمینی پذیرفته شد و بالاخره او توانست حضوراً نظرِامام خامنه ای را درباره ورودخودش به انتخابات ریاست جمهوری جویا شود...
بعدازآن، سیدیاسر اعلام کردکه امامِ امت، این
ورود را خلافِ مصلحتِ سیدحسن دانسته اند...
حالانوبتِ دشمنانِ نام ومرامِ «خمینی_خامنه ای» بود تا موجی ازتهاجمِ تبلیغاتی را علیه رهبری آغازکنند...
اینک پرسشی منطقی مطرح است: آیاسیدحسن آقا، توانست از ورای این ماجرا، دغلبازان یا ساده لوحان را پیرامون خود شناسایی کند؟
چه بسا آنها دقیقتر می دانستندکه او قطعاً «واجدشرایط ریاست جمهوری نیست» و توان و برنامه ای هم برای اداره کشورندارد؛ اما می خواستند، با نام «خمینی»، افکارعمومی را علیه نظام و انتخابات تحریک کنند؛ لیکن در نهایت، سیدحسن دامِ مکاران را شناخت و مدیون نصیحت پدرانه امام خامنه ای شد...
✍️ سخنی با «خرابکارانِ دین و فرهنگِ ایرانیان»
📚گفتمان گمشده در انتخابات،
شریعت و عقلانیت و صداقت و عدالت و معنویتی است که نیست!
✅ مردم بر اساس همین «معیار»ها انقلاب کردند و میراث هزاران ساله نیاکان خویش، یعنی فرهنگِ «افکارنیک، گفتارنیک و کردارنیک» را که با مکتب محمدی و مذهب علوی، به اوج «اخلاق کریمه» انسانی رسیده و سرمایه جاودانه بشریت شده، به صحنه نبرد با طاغوتیان آوردند و برای تحقق آن ارزشها، هزاران جان دادند و تمامیت دین خود را به امانت نزد سیاستمداران سپرده اند.
🔰اما چه بسا در این میان عدهای پُرمدعای میانتهی که عاری از اخلاق کریمه هستند، اما به زور «تبلیغات» و رانتِ «پدرخواندگان» فَربِه شدهاند، با ایجاد فضای کاذب روانی و تحریکِ احساساتِ عاطفی، به پشتوانهی اعتبار و جاذبه چند «سلبریتی»، آراء مردم در انتخابات را جلب، مناصب حکومت اسلامی را غصب و به این «امانت»ها خیانت میکنند.
📚اخلاقِ کریمهی سیاسی یعنی ظهور «انگیزههای غیرنفسانی»، تجلی «افکار الهی»، اظهار گفتاری مبتنی بر «درستی و راستی»، عملکردی گویای «رفتاری انسانی» بر اساس «آداب اسلامی» که حاکی از شریعت و عقلانیت و صداقت و عدالت و معنویت است تا موجب شود، سیاسیون از غرور و تفرعن و خودپرستی دوری کنند و با مدارا و خردمندی، دلنگران معیشت رعیت باشند و برای آبادانی مملکت و پیشرفت و سعادت ملت، همگرایی جمعی را پیشه خود سازند.
⁉️اگر مردمی که تشنهی اجرای عدالت و مشتاق مشاهدهی معنویت علوی هستند، هربار دولتمردانِ منتخب را مجری خُلقیاتِ اُمَوی یا پیگیر نفسانیاتِ خودشان ببینند، چه اتفاقی میافتد؟
⁉️اگر مردم، هربار مبتنی بر باورهای دینی و هنجارهای اخلاقی خود و پدرانشان، به سیاستمداران اعتماد کنند و سرنوشت خود و کشورشان را به امانت به منتخبان بسپارند؛ لیکن افرادی بیشرمانه، سوءاستفاده کرده و مردم را فریب دهند تا بدون آمادگی و برنامه منسجم و شناخت کافی، بر مسند قدرت نشینند، چه خواهد شد؟
‼️آقایان داوطلب ریاست جمهوری،
لطفاً باورهای دینی و هنجارهای اخلاقی و مبادی فرهنگی جامعه ایرانی را ریشه کن نکنید❗️
⛔️سیاست «تفرقه بیفکن و ریاست کن» که از سوی دو (یا گاهی چند) جریان متداول سیاسی در غرب، متعارف شده است و شما هم بی تأمل از آنها تقلید میکنید، بخشهایی از جامعهی اسلامی ما را از منظرِ اخلاقِ معاشرت و رفتارِ اجتماعی و فرهنگِ عمومی به شدت آسیب زده است.
❌زندگی لاکچری و اشرافیگری سرمایه داران، نتیجه تجملپرستی و تشریفاتگرایی سیاستمداران است که آثار مخرب آن به صورت «فقر و فساد و تبعیض» بر زندگی عموم جامعه، فجایع دهشناکی را رقم زده و می زند.
⭕️ظهور دینگریزی، بیگانهگرایی و تحقیر هویت ملی خویش، در بخشهایی از جامعهی ایرانی، ناشی از سرسپردگی به سرکوبگراناسلامستیز و اعتماد نابخردانه به اشرار جهانی است که امتیازات ملی به پایشان ریخته می شود.
📛انواع بی اخلاقی، پرخاشگری، شیوه فرافکنی، شگرد دغلبازی و مغالطهگری، پرگویی، پرمدعایی، خودبرتربینی، خودشیفتگی، خودفریبی، پردهدری، افشاگری، بدبینی و بدگویی و سوءظن و سوءفهم و... از جانب برخی از سیاسیون، دارد بر سر جامعه سرریز می شود.
❌چرخه باطلی که این گونه سیاسیون و رسانهنگاران قلمفروش با تشویق و حمایت از یکدیگر در تخریب اخلاق و فرهنگ عمومی ایجاد کردهاند، بنیانهای فرهنگ غنی و هنجارهای دیرپای یک جامعه اصیل را متزلزل کرده است.
۴۴=📚 رسالت انقلابیون آن استکه به ایشان تفهیم کنند: «این بیراهه را بیش از این دیگر ادامه ندهید و به اخلاق مؤمنان صدر انقلاب برگردید»؛ به سیره و سنت شریفترین ایرانیان: به مطهری، مفتح، بهشتی، رجایی، باهنر، چمران و... برگردید!
✍️ ادامه دارد...
محمدعلی رامین
۲۸فروردین۱۴۰۰
🎯 اقلیتهای «اکثریتساز»
📚همیشه در همه جوامع بشری، اکثریتی خاموش و خنثی به روزمرهگی سرگرمند؛ بیصدا به دنیا میآیند و بیاثر از دنیا میروند.
✍️در کنار این اکثریت خنثی، همواره دو اقلیت مؤثر و مقاوم، پرانگیزه و پرتحرک در دوسوی جریان حق و باطل و خیر و شر، وجود دارد که هر کدام، جامعه را به سمت تمایلات خود مایل میکند.
✅هر دوی این دو اقلیت معتقدند که جنگ میان آنها برسر عامه مردم، «جنگ ارادهها»ست؛ هرکدام که خسته و مأیوس یا غافل شود، طرف مقابل پیروز خواهد شد و اکثریت خنثی یا خاکستری را به سوی خود جذب و جلب میکند.
✍️همین اکثریت خنثی و بیخیال و خاموش و غافل، عامل اصلی غیبت معصوم (عج) هستند و تا این اکثریت جوامع، بیدار و هشیار و آماده نشوند، خبری از قیام موعود و ظهور منجی نیست؛ همان طوری که در این ۱۲ قرن خونبار و مالامال از ظلم و فساد و تبعیض و کشتار ملتهای مظلوم جهان، با صدها جنگ خانمانسوز همراه با قتل عامهای وحشیانه در سراسر جهان، خبری از منجی موعود نبوده است.
.
✍️اگر از این منظر به انقلاب اسلامی نگاه کنیم، باید بپذیریم که:
👈اولاً این انقلاب عامل بیداری سیاسی جامعه و قیام عمومی مردم برای نفی ظلم و ظالم و در دفاع از مظلوم بوده است؛ پس دیگر هیچ ظالمی نمیتواند بر چنین ملتی مسلط شود؛
👈ثانیاً این بیداری در راستای نهضت فراگیر مطالبهگری برای عدالت بوده است؛ بنابراین مردم بیزار از تبعیض و اختلاس و رانت خواری، مهیای حکومت عدل مهدوی میشوند؛
👈ثالثاً این انقلاب به هدف اصلی خود، یعنی حرکت مردم در جهت مطالبه عمومی آزادی و عدالت و مبارزه با فقر و فساد و تبعیض، بسیار موفق بوده است؛ لذا هیچ نوع رژیم استبدادی ستمشاهی نمیتواند بر این ملت دوباره تحمیل شود؛ زیرا عموم مردم، تبدیل به روشنفکران و خواص زمانه خود شده اند.
✍️خلاصه اینکه وقتی کلیت ایرانیان به نیابت از امام زمان (عج) حکومت تشکیل داده و مدیران کشور را خودشان بر میگزینند و هروقت اشتباهات منتخبان را میبینند، بی مهابا با انتقاد صریح بر آنان میتازند؛
🔰این که امروز مردم ایران از منظر سیاسی، معترضترین و منتقدترین و آزادهترین ملت جهان هستند؛
🔰این که هیچکس نمیتواند مردم را به زور وادار به هیچ کاری بکند، حتی برای مشارکت در تعیین سرنوشت ملی خودشان؛
🔰این که نائب امام زمان، از مخالفان خود کریمانه درخواست میکند تا آنها هم در سرنوشت عمومی مملکت خویش فعالانه شرکت کنند تا در شکوفایی و پیشرفت و اقتدار و عزت ملی خود شریک باشند؛
🔰این که مردم به راحتی هرچه دلشان می خواهد، از فیمینیسم تا سکولاریسم، حتی علیه دین و نظام و رهبر حرف می زنند و بحث می کنند،...
✅ همه این گونه موارد به معنای آن است که فارغ از افت و خیزهای انتخابات مردمی و عملکرد غلط یا درست منتخبین، انقلاب اسلامی توانسته در بیداری عمومی ملت ایران و تأثیرگذاری بر بیداری سایر ملل جهان، بسیار موفق باشد...
۴۵=📚 رسالت انقلابیون در چنین شرایط ممتازی آن است که به مثابه یک «اقلیت هشیار و فداکار و مقاوم»، متواضعانه در کنار عموم مردم، مقابل اقلیت پرهیاهوی ضدارزشی بایستند و نگذارند تا اکثریت را با دغلبازی، به غفلت و خاموشی و خنثیگری بکشانند؛ عموم ملت ایران باید به نخبگان زمانه خود تبدیل شوند. یعنی انقلابیون باید، «تهدید اشتباهات در انتخابات» را به فرصتی برای بیداری و خودآگاهی عموم ملت سازند...
✍️ادامه دارد...
🌻۲۹ فروردین-روز پرافتخار ارتش جمهوری اسلامی ایران مبارک🌹
محمدعلی رامین
⁉در جستجوی احساسی که لگدکوبش کردیم🌻
💚بهداشت روانی، نیاز آحاد جامعه انسانی💚
🌎درد جانکاه جوامع مدرن و مرفه جهان امروز، غربت غمانگیز و تنهایی مرگبار بسیاری از انسانهاست؛ انسانهایی که از داشتههای خود بیزار و از نداشتههایشان رنجورند!
✍️فروپاشی و دگردیسی مفهوم خانواده، ناسازگاری و بیگانگی با خویشاوندان، درگیریهای فرسایشی فکری و تنوعطلبیهای فزاینده، وحشت از ازدواج، افزایش طلاق، تجرد و تنهایی، بیماریهای روزافزون روانی و ازدیاد هولناک اعتیاد و آمار خودکشی و قتل، از نشانههای تبعیض، تفاخر، زندگی لاکچری، تجملطلبی، ظاهرگرایی، خودآرایی و خودنمایی نسلی است که از سنتهای دیرینهی فرهنگی و ارزشهای مذهبی فاصله گرفته و بشدت دچار افراط در اسراف و ناآرامی روانی شده است
📌سوگوارانه نشانههای اندوهبار این پدیدهی ویرانگرِ تقلیدی در قشرهای مرفه و بریده از زندگی مذهبی ایران نیز رو به افزایش است که چشمانداز فراروی این نسل و آیندگانش را به مخاطره انداخته است.
📚این در حالی است که همبستگی خانوادگی، ارتباطات خویشاوندی و انسجام اجتماعی، از اصول ثابت زیست موحدانه در تاریخ جوامع بشری است و اسلام بالاترین تأکیدات را بر دو اصل «صِلِهی رَحِم» و «وحدتِ امتِاسلامی» دارد و قطع ارتباط با ارحام را نشانه نفاق یک مسلمان و موجب نگون بختی هر انسانی می داند.
✅خداوند امر فرموده به مراعات عدالت و نیکی به خویشاوندان و صله ارحام و دوری گزیدن از فحشاء و منکرات و هر نوع تجاوز به حقوق دیگران و خروج از هر حدود شرعی:
إِنَّ اللَّهَ یأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالإحْسَانِ وَإِیتَاءِ ذِی الْقُرْبَی وَ ینْهَی عَنِ الْفَحْشَاءِ وَ الْمُنْکرِ وَ الْبَغْی یعِظُکمْ لَعَلَّکمْ تَذَکرُون (نحل/90)
✅قرآن نیز فرجام نیک را مختص کسانى میداند که اطاعت میکنند از آنچهخداوند به پیوند با آن امر کرده (مانند صله رحم و دوستىپدر و مادر و محبت اهل ایمان) و از معصیت خدا مىترسند و از سختى هنگام حساب خوفناکند، اینها عاقبتی خوش و جایگاهىنیکو دارند.
«وَالَّذِينَ يَصِلُونَ مَا أَمَرَ اللَّهُ بِهِ أَنْ يُوصَلَ وَيَخْشَوْنَ رَبَّهُمْ وَ يَخَافُونَ سُوءَ الْحِسَابِ»
📚احادیث نبوی به نوع انسان تفهیم میکنند که "صله رحم" عمر را طولانی، رزق را زیاد، اخلاق را نیکو، محبوبیت خانوادگی را افزون، شهرها را آباد، حساب آخرت برای ورود به بهشت را آسان، روح و روان آدمی را پاکیزه و او را سخاوتمند میسازد و آدمی را از هرگونه فقر و تنهایی و بیچارگی و از مرگ سیاه و نابهنجار، نجات میدهد.
📚شخصى به پیامبرخدا (صلوات الله علیه) گفت:
خویشاوندانى دارم که من با آنها ارتباط دارم، ولى آنها مرا آزار میدهند، قصد دارم ازآنها فاصله بگیرم!
حضرت فرمود:
هرکس تو را از محبت خود محروم کرد، تو او را محروم نکن؛
هرکساز تو جدا شد، تو با او قطع رابطه نکن و
هرکس به تو ستم کرد، اورا ببخش؛
در آن صورت، خداوند عزوجل پشتیبان تو خواهد بود.
👈به نظر میرسد، با غفلت از دو اصل ارتباطات فامیلی و همبستگی عقیدتی، نه فقط حیات طیبه امتاسلامی در کرانههای دور از ذهن قرار گرفته، بلکه سرنوشت جوامع غیراسلامی مستضعف را که گرفتار فرمانروایان مستکبر هستند، به ورطه هلاکت نزدیک کرده است:
🇺🇸براثر سلطه مفسدترین رژیم مستکبر و خشونت بار زمانه، سالانه حدود یک و نیم میلیون انسان در آمریکا اقدام به خودکشی میکنند؛ حدود صدهزار نفر با سلاح گرم، همدیگر را مجروح و مصدوم می کنند؛ هزاران انسان توسط شهروندان مسلح به قتل میرسند و پلیس نیز سالانه بیش از صدها شهروند غیرمسلح را در معابر عمومی میکُشد!
⚔️در مقام مقایسه، قابل تأمل است که آمار قربانیان خودکشی در افغانستان جنگ زده و سوریه ویران شده، کمتر از فرانسه استعمارگر و ژاپن مرفه و سوئیس رؤیایی است.
🌍در کشورهای دارای سبک زندگی مذهبی و سنتی که هنوز خانواده واحد اصلی جامعه آنهاست، آمار خودکشی بسیار پائین و غیرقابل قیاس با غرب است؛ مانند: مراکش، پاکستان، عراق، عربستان و الجزائر؛
🔷حتی کشور کنیا با وجود تنوع اقوام و ادیان و مذاهب و سنن مختلف و نیز دوران طولانی استعمار انگلیسی و تنش آفرینیِ برخی احزابِ سیاسیِ وابسته به غرب، اما به دلیل حفظ ساختار خانوادگی و قبیلهای، شهروندانش از استحکام روانی مطلوب و انسجام اجتماعی خوبی برخوردارند.
🇮🇷حالا وقتی طی یک شبانه روز (۲۶-۲۷فروردین جاری)، ۸۴ شهروند تهرانی به طُرُق مختلف اقدام به خودکشی می کنند، گرچه فقط ۱۲ نفر جان میبازند و بقیه نجات مییابند، اما مسئله برای جامعه مسلمان ایرانی، این یک فرایند فاجعه آمیز است!
۴۶=📚رسالت مؤمنان در چنین شرایطی آن است که هم خودشان دو اصل «پیوند خانوادگی و ارتباطات فامیلی» و نیز «انسجام دینی و همبستگیملی» را حفظ کنند و هم در تقویت این دو رکن انسانی و اجتماعی، عموم جامعه را هشیار کرده و یاری رسانند.
محمدعلی رامین
۳۰فروردین۱۴۰۰
@maramin
⁉️«انقلابیون» چه کسانی هستند‼️
📚❓«رسالتانقلابیون» چیست❗️
✍️از منظر نگارنده، نفر اول «انقلابیون»، امام خامنهای است که میگوید: «من دیپلمات نیستم، من انقلابیام؛ حرف را صریح و صادقانه میگویم. دیپلمات یک کلمهای را میگوید، معنای دیگری را اراده میکند»
🌎 پس نخستین ویژگی انقلابیون آن است که ساختار نظام بینالملل را ظالمانه میدانند و با رویکرد و عملکرد صادقانه برای ایجاد نظام تمدنی اسلام، یعنی نظام «امت-امامت»، به اصلاحِ شرایطِ ظالمانهِ تحمیلی بر جهانیان میاندیشند.
✅انقلابیون، مثل امام خامنهای معتقدند: «حکومت اسلامی، آن حکومتی است که مردم را به فکر کردن دعوت میکند و هدایت ذهن مردم را به عهده میگیرد».
✍️ انقلابیون عمر مفیدشان را تحتِ امرِ «امام» خود در شرایط گوناگون وقفِ این پنج نوع «جهاد» میکنند:
🎯با «جهاد اکبر»، دائماً دغدغه خودسازی و حرکت «بسوی خدا» دارند؛ در مهار نفس سرکش خویش سرکوبگرانه و بی ملاحظه عمل میکنند؛ تا خودشان را نساختهاند، زیربار مسئولیت اجتماعی نمیروند، شیفتگان قدرت نیستند، بلکه تشنگان خدمت به مردم، یعنی دلداده به بندگان خدا هستند؛ از غرور و تکبر و خودبرتربینی بشدت پرهیز میکنند. از هر اشتباهی، به سرعت توبه می کنند؛ این مؤمنین انقلابی باید شش خصلتِ فردی داشته باشند تا بتوانند، «عبد» شوند و سه مأموریت اجتماعی (امر به معروف، نهی از منکر و صیانت از حدود الهی) را بر روی زمین دنبال کنند: « التَّائِبُونَ الْعَابِدُونَ الْحَامِدُونَ السَّائِحُونَ الرَّاكِعُونَ السَّاجِدُونَ الْآمِرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَالنَّاهُونَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَالْحَافِظُونَ لِحُدُودِ اللَّهِ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ» (توبه/۱۱۲)
🎯در «جهاد کبیر»، دشمن شناس، دشمن گریز و دشمن ستیزند؛ در هیچ شرایطی از نقشه دشمن غافل نمیشوند تا مبادا به اراده او و در خدمت اهدافش عمل کنند؛ به دشمنان میهن، گرایش ندارند و به اسلام ستیزان، اعتماد نمیکنند؛ جنایات استکبارصهیونی و زیاده خواهی او را هرگز قابل توجیه نمیدانند؛ مستقل از تقلیدِ سبکِ زندگیِ غرب هستند و از خواستههای غربیها نیز تبعیت نمیکنند.
🎯«جهاد اوسط» برایشان «جهادِ فکری» است؛ در فراز و فرودهای اجتماعی و سیاسی و اقتصادی، پایبند به مبانیِ اساسیِ اسلام و انقلاب میباشند. استقلالِ سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور را در برابر سلطهگران جهانی و استکبارصهیونی در حدِ توان و امکانات خویش تبیین و تشریح میکنند.
آرمانهای اسلام و اهداف بزرگِ انقلاب را با همتی بلند و روحیهای خستگی ناپذیر در هر شرایطی پیگیری میکنند.
🎯 با «جهاد صغیر»خود در جایگاه مسئولیتهای حکومتی، «تقواپیشه» هستند و تلاش برای تحقق آرمانهای اسلام و انقلاب را «تکلیف» خود میدانند؛ در امور فرهنگی نسبت به آلودگیها، «تقوای پرهیز» دارند؛ در مسائل اقتصادی، با اجتناب از تصرف در بیت المال، «تقوای گریز» دارند و در سیاست، با هر نوع قدرتطلبی و برتریجویی و تفرقهافکنی، دارای «تقوای ستیز» میباشند.
🎯 با «جهاد اصغر»، آنها برای تأمین امنیت و ساختن دنیای مردم جان میدهند تا آخرت خودشان را بسازند و بشدت از ساختن دنیای خود با خراب کردن آخرت مردم، بیگانه و گریزان و بیزارند.
🇮🇷انقلابیون، یعنی همین خواهران و برادران مؤمن و فداکار و با اخلاص جامعه که در خطرگاهها همیشه در صحنه هستند: در هنگامه جنگ، در حراست از مرزها، در حوادث طبیعی مثل سیل و زلزله، در فضای غبارآلود و خطرآفرین مجازی و در هر شرایط سختی که برای مردم پیش بیاید، جهاد همدلانه میکنند و در هر جایی که خدمت به جماعتِ جامعه باشد، حاضر میشوند.
✅ امروزه همتایانشان را در سراسر جهان با عنوان «پیروان امام خامنهای» میشناسند که حمایت از مملکت جمهوری اسلامی ایران را همانند دفاع از هویت عقیدتیشان، وظیفه انسانی-اسلامی خویش میدانند🇮🇷
محمدعلی رامین
۴۷= اول اردیبهشت۱۴۰۰
⁉️انتخابات «فرصت» است یا «تهدید»❗️
‼️«فرصتی» است که نباید «تهدید» شود‼️
✅مردم «فرصت» دارند تا عاقلانه و آگاهانه و عادلانه، درباره افکار و رفتار و برنامهها و عملکرد منتخبان قبلی قضاوت کنند و افراد جدیدی با افکار و برنامههای جدید را برای اداره کشور خود انتخاب کنند؛ و این یک فرصت ممتازی برای مشارکت عمومی در تعیین سرنوشت جمعی ملت ماست که هیچ انسان دوراندیشی نباید از این فرصت، غفلت کند.
🔰اما اگر کسانی به بهانهای با دشمن مذاکره و به او توصیه کنند: «در انتخاباتی که ما شکست خوردیم، شما ملت ایران را تحریم کنید تا رهبری مجبور به ابطال انتخابات شود» (۱۳۸۸)؛ یا به دشمن گفتند «فعلاً با این دولت مذاکره نکنید و تحریم ملت ایران را ادامه بدهید تا ما پیروز شویم» (۱۳۹۱)؛ یا این اواخر پیغام دادند که «ما مصوبه مجلس یازدهم را اجرا نمیکنیم، شما هم تا سه ماه دیگر تحریمها را تمدید کنید و نزدیک انتخابات با مذاکره در وین به ما امتیاز بدهید تا رقیب را شکست بدهیم»، آن وقت همین انتخاباتی که فرصتی برای تقویت استقلال و اقتدار ملی است، تبدیل می شود به تهدیدی علیه استقلال و عزت ملی ما.
✅در هر انتخابات ریاست جمهوری بالاخره مردم با اعتماد به یکی از داوطلبان، او را بر میگزینند، تا طبق وعدهها و برنامههایش مشکلات مردم را حل کند؛ و این امر فرصتی برای تقویت اعتماد و تداوم تعامل سازنده میان «مردم و حاکمیت» میشود.
🔰اما اگر کسی رأی مردم را گرفت، کشور را تعطیل کرد، امتیازات مملکت را به دشمنان ایران داد، مکرر «خلاف» گفت و خلفوعده کرد و نسبت به سرنوشت مردم هیچ دغدغهای نداشت و رفع مشکلات را منوط به تسلیم شدن ایرانیان به دشمنان کشور دانست، طبیعتاً چنین انتخاباتی تبدیل میشود به تهدیدی علیه مصالح ایران و ایرانیان.
✅انتخابات با سازوکار قانونی فعلی که قابل اصلاح و تکمیل هم هست، فرصتی است تا مدیران نخبه و با تجربه و پرانگیزه جامعه، خردمندانه و مسئولانه و صادقانه، پیشنهادات و برنامهها و آمادگی خود را به مردم عرضه کنند، تا مردم هم با مطالعه و تحقیق و تشخیص درست، تواناترین و داناترین فرد تازه نفس را به عنوان «امانتدار» خود برای مدیریت کشورشان برگزینند؛ با این مردمسالاری، همدلی در جامعه و هم افزایی در نخبگان سیاسی رشد میکند و کشور به پیش میرود.
🔰اما اگر کسانی با دغلبازی، از موقعیت انتخابات برای فریب افکارعمومی سوءاستفاده کنند و رسانههای بیگانه و عوامل داخلی آنها نیز آتش بیار معرکه شوند و مردم را به بهانهی موافقت با این یا مخالفت با آن، به جان همدیگر بیاندازند و بعد هم رئیس جمهور منتخب، مردم را نسبت به دین و نظام و روحانیت، بدبین و از شعائر مذهبی و موازین فرهنگی بیزار و از اقتصاد و معیشت زندگی محروم کند، قطعاً چنین انتخاباتی به صورت تهدید ظاهر خواهد شد.
⁉️حالا بالاخره چه باید کرد؟
📚راه حل مسئله، ساده است: همه به «فرمان خداوند» تمکین کنیم و هر خلافکاری مجازات شود:
إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا وَإِذَا حَكَمْتُمْ بَيْنَ النَّاسِ أَنْ تَحْكُمُوا بِالْعَدْلِ إِنَّ اللَّهَ نِعِمَّا يَعِظُكُمْ بِهِ إِنَّ اللَّهَ كَانَ سَمِيعًا بَصِيرًا (نساء/۵۸)
✍️کسی که آمادگی ندارد، داوطلب نشود؛
✍️شورای نگهبان، صلاحیت افراد را برای اداره کشور، دقیق و جامع الاطراف بررسی و درست تشخیص بدهد؛
✍️مردم برگرأی خود را «امانت نظام» بدانند؛ نه با سرنوشت خود قهرکنند و نه کشورشان را با غلیان احساسات، به هرکسی بسپارند؛
✍️هرکس مدیریت کشور را به عنوان «امانت» پذیرفت، ظالمانه و خائنانه و ابلهانه و متکبرانه این امانت را ضایع نکند؛ و اگر چنین کرد، به اشد مجازات خائنین محکوم شود؛ همین...
۴۸=📚رسالت انقلابیون در این روشنگری ها تعیین کننده است...
محمدعلی رامین
دوم اردیبهشت۱۴۰۰
⁉️ حقیقتِ رابطهی «ولایتفقیه» و «ریاستجمهوری» چیست؟
⁉️علل چالش مداوم میان این دو نهاد قانونی کدامند؟
✍️بعضی از همان ابتداء، آن را رابطه «دو رقیب در عرصه سیاست» ایران انقلابی میشمردند؛ مثل مخالفان بیگانه و بیگانهگرایان که همیشه تبلیغ میکردهاند، «ولی فقیه مانع تحقق آراء مردم است».
📌و این مدعای تکراری اغلب رؤسای جمهور ناموفق ما که «نمیگذارند ما چنین و چنان کنیم»، دال بر همین اتهام است که هر ناتوانی خود را با آن پوشش میدادهاند.
✍️کسانی اصولاً ولایتفقیه را زائده و حاشیهای تشریفاتی در نظام تلقی میکردند؛ مثل ابوالحسن بنیصدر و افراد دیگری که الان مخالف قانون اساسی هستند و هرنوع دخالت در تنظیم قوا و مهار استبداد رؤسای جمهور در مقابل سایر قوا را، مُخِلِّ دموکراسی تبلیغ و معرفی میکنند.
✍️افراد دیگری این رابطه را شخصی تلقی کرده و به ارتباط «دو رفیق در مدیریت مملکت» تعبیر میکردند؛ مثل هاشمی رفسنجانی که خودش را رفیق پنجاه ساله امام خامنهای میدانست و هرگز به امامتولیفقیه تمکین نکرد.
✍️بعضی این رابطه را حقوقی تعریف کرده و «ارتباط دو بخش از حاکمیت؛ یعنی نماد اسلامیت و جمهوریت نظام» تصور و تصویر میکردند؛ مانند سیدمحمدخاتمی که خودش را نماد جمهوریت میپنداشت و دوگانهسازی میکرد که اگر اسلامیت در برابر جمهوریت بایستد، شکست میخورد؛ البته بعدها، هاشمی رفسنجانی و احمدینژاد نیز همین داعیه را با تعابیر خودشان تکرار کردند.
✍️افرادی هم این رابطه را صرفاً از بعد عاطفی نگاه میکنند؛ امثال احمدینژاد که بعد از فتنه۸۸ رابطه رهبری با خودش را «رابطه پدر و فرزندی» معرفی میکرد یا سران مدعی اصولگرایی که با گفتن «حضرت آقا»، بر صمیمیت و ارادت و عواطف شخصی خود نسبت به رهبری تأکید میکنند و ابعاد ایدئولوژیک نظام «امت_امامت» را نادیده میگیرند...
👈البته رئیس جمهور فعلی که هرگز در هیچ امری تعادل و توازن نشان نداده و هیچ هویت مشخص فکری، الاّ وادادگی به غرب را نپذیرفته، حسب مورد، هر یک از این برداشتهای پنج گانه فوق را از خود بُروز دادهاست.
🎯دقیقاً همین انواع تلقیهای حداقلی و «غیراعتقادی» از ولایت فقیه در نظام اسلامی، عامل اصلی کشمکشهای مداوم میان رؤسای جمهور پیشین، فعلی و آینده با جایگاه ولایتفقیه بوده و خواهد بود؛ و این پاسخیاست برای این پرسشتکراری که چرا رؤسای جمهور با ولیفقیه مشکلدار میشوند و چرا فرصتها و ظرفیتهای بسیاری از نظام اسلامی در این کشاکش تلف میشود❗️❓❗️
✅واقعیت آناست که برجستهترین شاخصهی فکری امامخمینی، طراحی نظامِ «امت_امامت» حول محورِ امامتِولیِفقیه است که عمدا یا سهواً مورد تغافل قرار گرفته است؛ باید بر این باور تأکید کرد که اصولاً «نظامِ امامت» در زمان غیبتِ معصوم، به نیابت از امامِ غائب برای زمینهسازی ظهورِ حضرتِ حجت است که یکی از بنیادیترین چند اصل لایَتَغَیَّر قانون اساسی میباشد که پنج بار در مقدمه و اصول مختلف تکرار شدهاست؛ و این همان معنایی است که «التزام عملی» به آن، شرط پذیرش هر مسئولیتی در نظام جمهوری است؛
📌لیکن اگر یک رئیس جمهور، اصل امامتِولیِفقیه را نفهمد یا نپذیرد یا نسبت به آن مذبذب باشد، دیر یا زود به چالش با جایگاه امامتِامت برمیخیزد، فرصتهایِ بیشمار مردم و نظام را هدر میدهد و میشود بنیصدر، هاشمی، خاتمی، احمدینژاد، روحانی یا هرکس دیگری...
۴۹=📚رسالت انقلابیون درک این معناست که تا مفهوم اعتقادی رابطه «امام» و «مأموم» یا «امت با امام» در نظام اسلامی «امت_امامت» برای داوطلبان ریاست جمهوری تبیین نشود و کارویژههای آن در گسترهی ملی و جهانی شناخته نشود، این ماجراجویی رؤسای جمهور، خواسته یا ناخواسته، در مقابله با ولیفقیه ادامه دارد...
❤️همه پاسدار مبانی ایدئولوژیک انقلاب اسلامی باشیم❤️
محمدعلی رامین
سوم اردیبهشت۱۴۰۰
❓چرا «رئیس جمهوراسلامی» باید «امام» داشتهباشد🇮🇷
⁉️و چگونه ما با غفلت از امامتِولیفقیه، خود را تحریم جهانی کردهایم🌐
📚جمهوری اسلامی، براساس مقدمه و اصول متعدد قانون اساسی خود، یک «نظام نوینِ جهانی» برای ایجاد «نظمِ نوینِ جهانی» است.
✍️این جمهوری از یک طرف عضوی از سازمان ملل است و از طرف دیگر در پی ایجاد وحدت فرهنگی، اقتصادی و سیاسی در جهان اسلام برای تأسیس «امت واحده جهانی» است.
💚إِنَّ هَذِهِ أُمَّتُكُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً وَأَنَا رَبُّكُمْ فَاعْبُدُونِ (سوره انبیاء/آیه۹۲_اصل یازدهم قانون اساسی).
🇺🇸 در جبهه مقابل، استکبارصهیونی از وحدت جهان اسلام ممانعت میکند و همه ملل و اقوام مسلمان را به جان هم میاندازد و ما هم با مسکوت گذاشتن اندیشه «امت_امامت» و غفلت از امامتِولیفقیه، دشمن را همراهی کرده و زنجیرهای از مشکلات اجتنابپذیر را بر خودمان تحمیل میکنیم:
1️⃣ بدیهی است که با داشتن چنین مکتب فکری در متن قانون اساسی، استکبارصهیونی علیه ما تحریک بشود؛ در این وضعیت، یا باید با تکیه و تأکید بر عقیدهی الهی خود مقاومت کنیم، یا مجبور به عقبنشینی و پذیرش تسلیم میشویم
2️⃣ وقتی برای ارضای دشمنان، اعتقاد خود را رها کردیم، برای جبران و رفع نگرانی آنها، باید آگاهانه به جهان اسلام بیتوجهی کرده و هر نوع همکاری با مسلمانان را از اولویت سیاست خارجی خود حذف و با انجام مذاکرات ملتمسانه با استکبارصهیونی، با آنها اعلام همگرایی کنیم و نیز اجازه دهیم تا سرزمین مسلمانان را به اشغال خود درآورند و سرنوشت امتِ اسلامی را به زیر سلطه استکباری خود بگیرند.
3️⃣ آنها از این وادادگی حیرتانگیز ما بهرهگرفته و دو کار را با ما انجام میدهند:
📌هم جنگهای نیابتی را بنام کشورها و گروههای مسلمان علیه ما سازماندهی میکنند؛
📌هم ما را به قبول سلطه استبدادی خود برای پذیرش هرنوع عقبماندگی علمی و صنعتی و واگذاری صنایع بومی «هسته ای، موشکی و ...» خودمان وادار میکنند.
4️⃣ از سوی دیگر، در اندرون نظام، با نفی ضمنی و مسکوت گذاشتن امامتِولیفقیه، عملاً مدام از طریق رؤسای جمهور منتخب مردم، چالش و تلاطم ایجاد شده و کارآمدی حکومت فرسوده میشود.
5️⃣ وقتی یکی از سران قوا، خلاف اصل ۵۷ قانون اساسی، خود را بدون «امام» فرضکند و مبتلا به استبداد رأی شده و به جان افکارعمومی و دیگر نهادها بیفتد و بعضاً افکار و گفتار و رفتار «امام امت» را به سُخره بگیرد، نه فقط باعث ناکارآمدی و فساد درونی میشود، بلکه الگوی امامتِجامعه را که مورد نیاز عوام و خواص مردم، بویژه نسل رشید جوان ماست، از ملت سلب میکند؛
👈هنگامی که هربار مردم ببینند، یکی از سران منتخب خودشان از سبک زندگی و افکار دشمنان تقلید میکند و الگوی شایسته انسانی جامعه را با لطائفالحیل تخریب میکند، جامعه نیز به مرور، الگوهای جعلی و پوشالی و نیز مرام بیگانه گرایی را پذیرا شده و گام به گام از اصالتهای عقیدتی و هنجارهای فرهنگی خویش جدا و با هویت اسلامی خود بیگانه میشود.
🔰در نتیجه با این فرایند ممتد و متوالی، نه فقط امتاسلامی از مفهوم الهی و الگوی انسانی امامتولیفقیه در قانون اساسی ما هیچ بهرهای نمیبرد، بلکه مملکت خودمان نیز با «خودتحریمیایدئولوژیک» هم از بیرون آسیب میبیند و هم از درون؛ بطوریکه از ارزشهای اخلاقی و فرهنگ ملی خود تهی و از برقراری رابطه معنوی با امامتِفقیه دور میشود.
👈و آنگاه که جامعه اسلامی، با شیطنت سران معنویتگریز و مادیگرای سیاسی خود، از داشتن الگوی اخلاق و معنویت الهیِ امامِنائبِمعصوم، غافل شد، عوام و خواص آن بشدت دچار تلاطم اذهان و تشتت آراء میشوند و مملکتشان از هرجهت مورد تهدید قرار میگیرد.
۵۰📚= آیا در چنین وضعیتی رسالتانقلابیون ایجاب نمیکند تا بخاطر کارآمدی نظام و تحکیم اخلاق و تقویت انسجام ملی، بر کاندیدایی متمرکز شوند که «امام» داشته باشد تا در کنار قوه قضائیه مقتدر و مجلس انقلابی، امامتِ ولیفقیه را سرمشق زندگی شخصی و برنامههای سیاسی و گزینش یارانش قرار بدهد؟...
محمدعلی رامین
چهارم اردیبهشت۱۴۰۰
و هم افزایی ظرفیتهای جهانی ما ظاهر خواهد شد.
۵۱=📚اینک رسالتانقلابیون آن است که بدانند، از میان داوطلبان انقلابی که مورد تأیید شوراینگهبان باشند، آنکسی که «امام» دارد، برترین شاخصِ «بصیرت و مدیریت و اقتدار» را خواهد داشت...
محمدعلی رامین
پنجماردیبهشت۱۴۰۰
🇮🇷اگر رئیس جمهور ما «امام» داشته باشد...❗️
📚رئیس جمهوری که «امام» دارد و خودش را «مأموم» و در خدمتِ «امت» میداند،
✅هرگز دچار خودشیفتگی که بیماری مزمن سیاستمداران است، نشده و برعکس نیز گرفتار عقده خودکمبینی که نمود ذلتپذیری بیگانهگرایان است، نمیشود؛ در نتیجه نیروهای فعال، مبتکر و توانمند داخلی را تخریب و تحقیر نمیکند و در برابر اشرارِخارجی احساس حقارت هم نخواهدکرد.
✅رئیس جمهوری مؤمن به خدا و مأمومِ امامِ امت، معنای نرمشقهرمانانه و مذاکرهی عزتمندانه با دشمنان را میفهمد و موذیانه و ذلیلانه به آنها «کُد» نمیدهد: خزانهملیما خالیست، با یک موشکِشما سیستم دفاعیما نابود میشود، آبخوردن ملتما هم در دست شماست و موجودی مرغ و تخممرغ مردم ما نیز منتظر تصمیم شما در این مذاکرات است.
✅یک رئیس جمهورِ «مأموم»، عقبماندگی علمی و صنعتی کشور و طرحُ خلعسلاح موشکی را نمیپذیرد و با سکوتش، ترور اَبَرقهرمان ملی ایرانیان(قاسم سلیمانی) و دانشمند بزرگ ایرانزمین (محسن فخری زاده) و نیز خرابکاری در مرکز علمی-صنعتی نطنز را به بهانهی رفع تحریم ظالمانه در مذاکراتی تحقیرآمیز و بیسرانجام، همراهی نمیکند و همزمان از نوشته شدن شعار بر روی موشکهای دفاعی سپاه، فریاد برنمیآورد.
✅رئیس جمهوری که «مأموم» باشد، هرگز «امام» خودش را در اذهان عمومی به چالش نمیکشاند و دهها توصیهی علمیِ اقتصادِمقاومتی درونزا و برونگرا را به سُخره نمیگیرد تا با استبداد رأی و خودمحوری و لجاجت، ۸سال اشتباهات پیاپی را مرتکب شود، تولیدملی و اجرای هزاران طرحِ اقتصادِمقاومتی کم هزینه و پُردرآمد در صنعت و کشاورزی و دامپروری را رهاکند و همهی همت و اراده دولتش را در کارکرد وزارت خارجه محدود سازد.
✅رئیس جمهوری که امام دارد، در تأمین منافعملی ۸سال فرصتسوزی نمیکند تا بازهم ملتخودش را فریب بدهد و بازهم مدعیشود که در روزهای آخر دولتش میتواند، هشت سال فریبخوردگی از دشمنان غَدّار را جبران کند؛
🎯در حالی که خودش بهتر از همه میداند که دولت آمریکا اگر بخواهد به تعهداتش در برجام عمل کند، حتماً بیش از یک شکلات، امتیازی را به دولت ذلتپذیر فعلی، آنهم در پایان کارش نمیدهد، بلکه دوراندیشانه صبر میکند تا با دادن امتیازاتی اساسی به «دولتِ عزتمند و مقتدر» بعدی ایران، نظامِ اسلامی را از خود راضی کرده و به نرمش و مدارا با خودش همراه سازد.
✅رئیس جمهوری مؤمن به امامتِولیِفقیه، مردم را به راه خدا و پیامبر و ولیِامر فرامیخواند و هیچگاه بخاطر نفسانیاتش، جامعه را نسبت به دین و اخلاق و فرهنگ و هویتملی و اصالت مذهبی هزارساله خودشان بدبین و بیزار نمیکند؛ و بخاطر نادانی و ناتوانی، پیشرفتِ کشوری پرافتخار و جوان را ۸سال تعطیل نمیکند و صدها راهنمایی رهبری را رها و هزاران نیروی فعال و مبتکر و توانمند و نخبه را از کار بیکار نمیسازد.
✅رئیس جمهور «مأموم»، خودش را مُبَرّی از خطا و در کمالِ مطلق نمیپندارد و از پذیرش حمایت دانایان جامعهاش با تفرعن و تبختر بیزاری نمیجوید و هر نوع همکاری سایر نهادها و دیگران را به دلیل این که همفکر و هم سلیقه و تملقگوی او نیستند، پس نمیزند؛
📌نه با اشرار جهانی قهقهی مستانه میزند و نه بر سر منتقدان خیرخواه و دلسوز و دلنگرانش، با دهها توهین و فحاشی، فریاد میکشد.
✍️اگر رئیس جمهوری بیاید که خودش را «مأمومِ امامِ امت» بداند، اسیر «خودشیفتگی» و «عدم اعتمادبهنفس» که دو روی یک سکهاند، نمیشود؛ زیرا حکمتِ پذیرشِ امامت، طی کردن سلسله مراتب رشد و تعالی و تقرب به خداست؛ و انسانی که در مسیر توحیدی باشد، در جامعه ایمانی «اهل وحدت عمل» است و به ملتِخود نیز با بیکارگی و راحتطلبی، ظلم و خیانت نمیکند.
👈 وقتی رئیس جمهوری پاک طینت و ولایتمدار بیاید، موانع «کارآمدی نظام» برطرف خواهد شد:
🇮🇷آنگاه بیکاری و تنبلی و خوشنشینی دولتمردان، تبدیل به برنامهریزی خردمندانه و کارجهادی و تلاش جوانمردانه برای رفع موانع تولید خواهد شد.
🇮🇷دوباره امیدواقعی و تدبیرصادقانه و وفایبهعهد و خیرخواهی و دلسوزی، در جای یأس و ترس و تردید و تنفر از فریبکاری و دغلبازی کنونی خواهد نشست.
🇮🇷و فلسفه سیاسی جناحین، مبنی بر «تفرقه بیفکن و حکومت کن»، به همگرایی، همکاری، هم افزایی و همدلی ملی تبدیل خواهد شد.
🇮🇷اعتمادبهنفس عمومی و شوق و نشاط فردی همراه با صداقت و ایثار و فداکاری برای یکدیگر، جانشین وادادگی و سرسپردگی به بیگانگان و فرصت سوزی و دزدی و اختلاس و جاسوسی خواهد شد.
🇮🇷امانت داری، جانشین خیانتکاری شده و خداپرستی، در جای خودپرستی و بیخیالی فعلی خواهد نشست.
🇮🇷تبانی با بیگانگان جای خود را به خدمتبیمنت برای ملت ایران و همگرایی با مسلمانان خواهد داد.
🇮🇷همپیمانان منطقهای و فرامنطقهای ما جان تازهای میگیرند؛ همسایگان بدقلق، جنگ نیابتی را رها میکنند!
۱۴۰۰/۲/۵
eitaa.com/maramin
📡امپراطوریبردهداری🌐
🎯و مقاومتِ جمهوریاسلامی
⛓«بردهداری»، در ابتدا «فردی» بود، سپس «خانوادگی» و بعد «قبیلهای» شد؛ در دورهی استعمار به «بردگیملتها» رسید و امروزه «پدیدهایجهانگیر» شده است.
📚«بردهداری» زمانی شروع شد که ابلیس توانست آدم و حوا را از تبعیت و بندگی خدا بازبدارد و با وسوسههای پایان ناپذیرش، فرزندانِآدم را برای مقابله با هدفِخلقتشان، که «آزادگی و آزادیمعنوی با پذیرشبندگیخدا» است، منفعل و منصرفکند و به بردگیِخود بگیرد.
📌از آنپس سلطهطلبی انسانبرانسان، برای بهخدمت گرفتنِدیگران، از بردگی جسمی و جنسی، تبدیل شد به ماجرای بردگیِ فکری، ذهنی، روانی و جسمی جامعالاطراف؛ و اینک این «پاندومیجوامعبشری» فطرتسوز و عدالتستیز، به صورت شاکله جمعیجهانیان خودنمایی میکند تا هرکس با آن مخالفتکند، با نفی و طرد، سرکوب و نابود شود.
🌍در میان انسانها، نسبت به این پدیده، حداقل پنجگونه شخصیت قابل شناسایی هستند:
1️⃣گونهی اول، سلطهگرند و زندگی خود را صرف سلطه بردیگران میکنند و تسلط بر دیگران را حق طبیعی خود میپندارند؛
2️⃣ گونهی دوم، سلطهپذیرند و زندگی خود را وقفسلطهگران میبینند، چون بردگی را سرنوشتمحتوم خود میانگارند؛
3️⃣گونهی سوم، هم سلطهگرند و هم سلطهپذیر؛ چنانکه در برابر زورمندان سلطهپذیرند و در مقابل ضعیفان سلطهگرند و این حالت را قانونِطبیعت میخوانند؛
4️⃣ گونهی چهارم، نه سلطهگرند و نه سلطهپذیر، با ظواهر بندگیخدا سرگرمند و دلخوش به عبودیت فردیاند و هیچ رسالتی را برای نجات دیگران به رسمیت نمیشناسند؛
5️⃣ گونهی پنجم، نه سلطهگرند و نه سلطهپذیر و بندگی خدا را در ستیز با سلطهگران برای رهایی بندگان خدا از یوغِ بردگیِ امپراطوریبردهداران میدانند.
🇺🇸امروزه پدیدهی بردهداری، کاملاً ساختاری، قانونمند، هوشمند، آکادمیک و جهانگستر شدهاست:
✍️ساختارحقوتو در نظامبینالملل، نظام ربوی پولیومالی بانکجهانی و صندوق بینالمللیپول، با ابزاری مثلFATF و معاهده پالرمو و اخیراً پولهای دیجیتالی، اقتصادمونوپلی، کنوانسیونها و پیمانهای تحمیلی بر همگان، آموزههای علمی_دانشگاهی، رسانههای فراگیر نوشتاری، شنیداری و تماشایی با شبکه جهانی اینترنت و جدیداً، شبکههایاجتماعی فزاینده با تبلیغات بسیارجذاب و روشهای هوسانگیز، انواع بردهداری را تأیید و ترویج میکنند.
🔰اجزاء این امپراطوری، فوقالعاده درهمتنیده، متنوع و جهانشمول است و ارکان آن در اختیار سران مدعی «قومبرتر بردهداران» است که خود را «فرزندانخدا» میخوانند و جامعهیبشری «غیریهود» را بردگان خود میشمرند🇸🇻🇬🇧🇺🇸
🇮🇷در این میان، انقلاباسلامی همچون آتشی درخرمنگاه این عصیانگران ضدانسانی پدیدار شده و همه عدالتخواهان جهان، ندای «آزادی و آزادگی» را از آن شنیدهاند؛ در نتیجه نبردی جهانگستر و «مقاومتی بدون مرز» و بدون دخالتِ ما جاری شده که تا مهار «بردهداران» ادامه دارد؛ و البته در همراهی ایننبرد، هدایت و حمایتی بیشتراز حد «تماشاگری» از انقلابیون انتظار میرود.
🇮🇷لیکن از سوی دیگر، هنوز در آشکار و نهان همین «جمهوریاسلامیایران»، نمادها و نمودهای فراوانی از نبرد تنبهتن میان انقلابیون و عوامل «امپراطوریبردهداری» درجریاناست که در سرآغاز گامدوم انقلاباسلامی و پایان قرن چهاردهمشمسی، با همهگیری «کرونا»، افقهاینوینی در جبهه نجات، ظهورکردهاست.
۵۲=📚 بنابراین رسالتانقلابیون در انتخابات پیشرو، گامبرداشتن درمسیر ایجاد تمدننویناسلامی برای پایان دادن به «امپراطوریبردهداران» باکمک آزادگانِ مللِجهاناست...
محمدعلی رامین
۶_اردیبهشت۱۴۰۰
🔰عبور یا عدول از نظام توحیدی «امامت» در عصر غیبت،
👈جمهوری اسلامی را ناکارآمد میکند❗️
✍️منتخبان مردم، شبیه عموم مردم و اغلب کارگزاران حکومت، قانون اساسی را دقیق نمیخوانند، اصول لایتغیر آن را عمیق نمیشناسند و از بنیادیترین اصلنوین نظاماسلامی، یعنی اصل «امامتِولیفقیه» عبور یا عدول میکنند.
✅برای کارگزاران قانونشناس و قانونمدار، ساختار نظاماسلامی بسیارحکیمانه و مدبرانه تنظیم شدهاست؛ اما کسانی که سلسله مراتب قانونی نظام را مراعات نکنند و نسبت به سایر ارکان و اجزاء نظام، زیادهخواهانه و سلطهگرایانه رفتار کنند، قطعاً مشکلدار شده و میشوند.
📚توجه به دو نمونه، نموداری از افکار و رفتار غیرقانونی در ساحتِملی و فراملی کارگزاران ماست:
✅الف= «رهبری» در جایگاه «امامامت»، مسئولِ نظمِدرونیِ نظام، تعیینِ سیاستهایِکلی برای صیانت از استقلال و امنیت کشور، نگهبانی از آزادی ملی و آراءعمومی ملت، هدایت مردم به سوی کمال و سعادت و حمایت از منتخبان مردم در راستای پیشرفت و عدالت و رفاه همگانی است؛ دفع تهدیدات نظامی و امنیتی دشمنان و منع تهاجمات ضدفرهنگی علیه جامعه، از وظائفِرهبری است. البته همه این مسئولیتها از طریق مجموعهی نهادهای حکومت پیگیری میشوند.
✅ب= «رئیس جمهور» نیز، کلیت بودجه عمومی کشور، مدیریت خُرد و کلان اجرایی، اتخاذ تصمیمات اصلی برای تحقق مسئولیتهای رهبری و تحقق سیاستهایکلینظام با اجرای سیاستهای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مصوبِمجلس را در گسترهی ملی و روابطِفراملی در اختیار دارد.
✅پ= «مجلس» هم علاوه بر وظیفهی تقنینی، نظارت کلی و جزئی بر تحقق سیاستهای نظام و اجرای قوانین جاری و برنامههایمصوبدولت و عملکرد دولتمردان را به عهده دارد.
✅ت= «وزیرخارجه»، موظف است براساس رهنمودهای رهبری نظام و مصوبات اجرایی مبتنی برآن توسط دولت، روابط بین الملل را برقرار و تنظیم کند.
🔰حالا فرضکنید، رئیس جمهورمنتخب مردم، بودجه کشور را خلاف رهنمود رهبری و مغایر با مصوبات مجلس، بجای تولید، صرف واردات کند؛ بجای انتخاب مدیران پرنشاط و پرانگیزه و پرکار، افرادی تنبل و راحتطلب و بیانگیزه را انتخاب کند؛ خودش نیز عادتاً خوشنشین، اهل لجاجت و خودسری، به دنبال ایجاد چالش با سایر بخشهای حکومت باشد؛ علاقهمند به سازش و همگرایی با بیگانگان و مماشات با جاسوسان و اهل بذل و بخشش امتیازات ملی به دشمنان باشد...؛ در چنین شرایطی مجلس هم بخاطر مشکلات متعددی که دولت برای مردم ایجاد کرده، از درگیر شدن با تخلفات کارگزاران بپرهیزد و صرفاً تماشاگر حوادث باشد؛ قوه قضائیه نیز منتظر اتمام کار دولت باشد تا خائنان و خاطیان را محاکمه کند.
‼️در این میان، وزیرخارجه نیز با انتشار اظهاراتش در رسانه دشمنان، به مردم القاء کند که تلاشهای او برای رفع تحریمهای تحمیلی و حل مشکلات مردم، شکست خورده است، چون نیروهای امنیتی و مردانعملیاتی میادیندفاعی مملکت، پشتوانه اقتدارنظام در منطقه بودهاند؛ و از سوی دیگر به دشمنان مملکت اطلاع رسانی کند که هرچه توانستم برای شما انجام دادم، بقیهاش با خودتان...
⁉️آیا چنین تعارضاتی در عملکرد کارگزاران حکومت، ریشه در نواقص قانون اساسی دارد، یا ریشه در عدم شناخت یا عدم تبعیت کارگزاران از قانون اساسی؟
❓آیا نباید نسبت به تربیت نیرویانسانیقانونمدار، متعهد، مسئولیتپذیر، دانا و توانا در اداره امور کشور، دانشگاهها و حوزههای علمیه را مخاطب قرار داد و پرسید: محصول تربیت نیرویانسانی شما چیست و کیست؟
✍️اصل۵۷ قانون اساسی جایی برای «فرافکنی»، «بهانهتراشی» و «جنگروانی» رئیسجمهور و وزیرخارجهاش باقی نگذاشته است: «قوای حاکم در جمهوری اسلامی ایران، عبارتند از قوهی مقننه، قوهی مجریه و قوهی قضائیه که زیرنظر ولایتمطلقهامر و امامتامت، برطبق اصول آینده این قانون اعمال میگردند؛ این قوا مستقل از یکدیگرند». آیا این آقایان قبل از پذیرش مسئولیت، قانون را نخوانده یا نفهمیده بودند؟ یا امروز آشکارا به مملکتی که هشت سال در اختیار داشته اند، خیانت میکنند؟
۵۵=📚و اما رسالتانقلابیون در پیگیری این موارد آن است که
📌اولاً = اکیداً از شورای نگهبان بخواهند تا از داوطلبان هر انتخاباتی، نسبت به شناخت قانون اساسی و قوانین بالادستی امتحان بگیرند تا منتخبان در هر جایگاهی «قانونمند و قانونمدار» عمل کنند.
📌ثانیاً= از مجلس شورایاسلامی بخواهند تا برای تحقق دقیق اصل۵۷ قانون اساسی، جرائم خاطیان و خائنان را در خلال مسئولیتشان مشخص کند تا قوه قضائیه هم انجام تکلیفش را به تأخیر نیندازد.
محمدعلی رامین
نهم اردیبشت۱۴۰۰
🎯تخریب سیاستخارجی نظام اسلامی،
🎯آخرین سمپاشیها در خاتمه مأموریت؟
⁉️اغراض «آمریکاییترین وزیرخارجه جهان» چیست؟
📌آخرین تلاشهای ظریف برای ایجاد شکاف در جامعه، تخریب جبههی مقاومت، تبرئه آمریکا و آل سعود، متهم کردن انقلابیون کشور، مسموم ساختن روابط ایران_روسیه و «نظامی_امنیتی» نامیدن سیاستخارجی جمهوری اسلامی، به سفارش کیست؟📍
✍️اگر بپذیریم که بازگویی اسرار «محرمانه» نظام توسط جوادظریف در مصاحبه با مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، به ریاست حسام الدین آشنا و انتشار آن از شبکه سعودی-انگلیسی «ایران اینترنشنال» در سالروز شکست آمریکا در صحرایطبس، قطعاً حرکتی «دیپلماتیک» در راستای سیاستراهبردیخارجی نظام اسلامی نیست، که نیست؛ پس اغراض گوینده و سفارش دهنده چیست؟📍
⁉️چگونه باید این اقدام صددرصد ضد امنیتملی و آشکارا در تعارض با منافع ملی و مصالح کشورمان را تحلیل کرد؟
🎯ایشان به تکرار تعبیر «سلطهی میدان بر دیپلماسی» را بکار میگیرد که معنایش غلبه نظامیان بر سیاسیون است؛
اگر این القاءآت مطالبه مثلث «آمریکااسرائیلانگلیس» از وی نیست، پس در خدمت منافع کیست؟
✍️تلقین انگاره «حاکمیت جنگطلبان بر اراده دیپلماتهای صلح طلب» و این که بارها راهبرد دیپلماتیک ایران بخاطر اراده تک نفره «میدان»، یعنی شهیدسلیمانی هزینه دادهاست، اما هیچگاه «میدان» برای اهداف دیپلماسی و رفع تحریمها هیچ هزینهای ندادهاست؛ حالا با این توصیفات آیا ما میتوانیم فرض کنیم که
⁉️این «جنگروانی» ظریف با طرح تعابیری مانند «ایجاد چاه هستهای، امنیتی کردن روابط بینالملل و...»، سهلانگارانه، ناخواسته و نادانسته بوده است📍
🎯ظریف میگوید: ساختار وزارت خارجه «امنیتی» است و هیچگاه دغدغه اقتصادی نداشته، چون اولویتما همیشه «میدان» بودهاست، یعنی مخاطب بداندکه: «حاکمیت نیروهای نظامی_امنیتی بر سیاستخارجه، عامل شکست دیپلماسی ایران مقابل آمریکا» و وجود مشکلات اقتصادی مملکت است؛ اتفاقاً بلافاصله مایک پمپئو (وزیرخارجه ترامپ) آن را تأیید و توئیت میکند و به «جو بایدن» هشدار میدهد؛ آیا این امری ناهماهنگ و از سر جهالت و غفلت وزیر ماست؟!📍
تخریب روابط ایران با همسایگان و ذکر خاطره فحاشی او به وزیرخارجه روسیه در حضور وزیرخارجه آمریکا، با چه انگیزهای است؟📍
📌 ترور شخصیت قهرمان جبههمقاومتاسلامی با ادعای فشار و دخالت شهیدسلیمانی بر سیاست خارجی کشور و نادیده گرفتن منافع اقتصادی ایران و تأکید بر این مسئله که هنوز «ما نمی توانیم بگوییم، چقدر در سوریه کشته دادهایم»؛ بخاطر رفاقت با شهیدسلیمانی است!؟!
🎯ذکر «ضربهبزرگ آمریکا» در ترور حاج قاسم سلیمانی، اما اجتناب آگاهانه از محکوم کردن قاتلان آن شهید، یک غفلت است؟
✍️آیا بیان مطالبی مغشوش و پُرمَغلطه و بعضاً کینه توزانه در باره جبههمقاومت و سقوط هواپیمای اوکراینی و حمله به پایگاه آمریکایی عینالاسد در عراق، مانند تأیید هولوکاست در هشت سال پیش، برای کسب رضایت صهیونیستها نبوده و نیست؟📍
🔰⁉️محکوم کردن ضمنی و مخرب دانستن سیاست منطقهای ما و «مداخله جویانه» نامیدن آن، با اشاره به دیدگاه هاشمیرفسنجانی، تکرار حرف های ترامپ و نتانیاهو نیست؟
⁉️تبرئه آلسعود برای قتل عام چندهزار نفر از حجاج، از جمله حدود پانصد زائر مظلوم ایرانی در کشتار منا، توجیه انسانی داشتن برای شهادت حجاج و بویژه شهید رکنآبادی، دیپلمات برجستهایرانی که پیکر مثله شدهاش «بعد از جدا کردن مغز و قلب شهید» توسط آلسعود، به ایران تحویل داده شد، همهاش بدون برنامه ریزی گفته و منتشر شدهاست؟
⁉️اجتناب هوشمندانه از محکومیت و موضعگیری علیه کشتارمسلمانان توسط آمریکا در منطقه یا فریبکاری آمریکاییها در مذاکرات، عهدشکنی در برجام یا حتی ترور شهید سردار سلیمانی یا جنایات آلسعود در یمن یا وحشیگری داعش در منطقه، هیچ مقصد و مقصودی ندارند؟
✍️ظریف که حضور ایران در منطقه را پُرهزینه میداند و قتل عام هزاران نفر از حجاج و شهادت مظلومانه شهید علامه باقرالنمر توسط آلسعود را مسکوت میگذارد، اعتراض دانشجویان و اشتباه آنها در ورود به سفارت عربستان را «خیانت» مینامد...
⁉️آیا فرافکنی برای شکست مفتضحانه سیاست وادادگی دولت روحانی و ایجاد دوقطبی «صلحطلبان و جنگطلبان» در آستانه انتخابات، تنها انگیزه ظریف از انتشار سخنانش در رسانه سعودیهاست؟
۵۳=📚رسالتانقلابیون نسبت به این ماجراجویی پیچیده داخلیخارجی که در تاریخ ملل معاصر جهان کم نظیر است، تا محاکمه علنی جوادظریف، همانا دفاع آگاهانه از نیروهای ایثارگر و جان برکف امنیتی_نظامی کشور و مراقبت از گسترش فضاسازی دوقطبی «جنگوصلح» برای فریب افکار عمومی در آستانه انتخابات است...
محمدعلی رامین
ششماردیبهشت۱۴۰۰
🇮🇷پرسش اساسی از آگاهان سیاسی و مدعیان دیپلماسی:
📌مذاکره با التماس برای پذیرش ذلت و حقارت
🎯یا تلاش تا کسب قدرت و شوکت، برای احقاقِ حقوقِ ملت
✍️سیسال پیش بعد از فروپاشی شوروی و استقلال کشورهای شمالِ ایران، بهترین موقعیت پدید آمد تا سرزمینهای به غارترفته در زمان قاجار، به عنوان همپیمانان جدید در تشکیل امتِاسلامی پذیرفته شوند تا ایرانِبزرگِاسلامی با امامتِ امام خامنهای به قدرت برتر منطقه تبدیل شود تا از هر تحریم و تهدیدی مصون بماند؛
👈لیکن دولتِوقت تصمیم گرفت تا برای تقویتِ سیاست «تنش زدایی» خود با غرب، اولاً امامتِولیفقیه را مسکوت بگذارد و ثانیاً نسبت به نفوذ استکبارِصهیونی در این سرزمینها، مماشات کرده و منافع خود را در همگرایی با غرب و بیتفاوتی نسبت به سرنوشتِ همسایگانِ شمالی جستجو کند.
🔰در ادامه تفکر تنشزدایی با غرب، حداقل دهسال است که با شروعِ بیداری در جهانِاسلام، بازهم سیاسیون ما، جامعه را با این پرسش مواجه کردهاند که آیا در همگرایی با مسلمانان، پیرامون خود را با جبههی مقاومت و همبستگی امتِاسلامی تقویت کرده و بیگانگان را از منطقه خود دور کنیم؟... یا...
🇺🇸🇸🇻🇬🇧یا در همگرایی با سلطهطلبانجهانی، منافعِ مشترکی با آنها تعریف کرده و همسایگان را زیر رگبارِ توطئههای غرب، بحال خود رهاسازیم، تا شاید نزاع و تنش از سوی مثلث خبیث آمریکا_اسرائیل_انگلیس با ما کاهش یابد!؟!
🔰هشتسال است که دولت ایران خودش را به انزواطلبی کشیده، به دور کشور پیله خودسانسوری تنیده، در نتیجه صنعتِهستهای را بخشیده و اینک با تحریمهای غرب، درمانده و مستأصل شده و در عینحال با جنگهای نیابتی غربیها در منطقه به محاصره درآمده است.
✅حالا بازهم در آستانهی انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم، پرسش اساسی از آگاهان سیاسی و مدعیان دیپلماسی این است که:
❓آیا ما همچنان در این پیله خودبافته، با سکون و رخوت و تنبلی و ترس و تردید بمانیم تا بپوسیم یا با همتی بلند و ارادهای استوار و با تلاش و توکل، پیله برخود تنیده را بشکافیم و با هدایت امامِامت خویش، تا افقهای بلند در کرانههای دور پرواز کنیم؟
✍️اگر بپذیریم که ساختار اندیشهی «امت_امامت» در جمهوریاسلامی، یک نظام اصلاحطلب در عرصهجهانی را پدید آورده که برای ایجاد و حفظ آن صدهاهزار قربانی داده است، نباید اجازه بدهیم که افرادی در داخل با همین عنوان اصلاحطلبی، نظامِاسلامی را از اصلاحطلبی در جهان بازبدارند و ایران را از درون مطابق میل و ارادهی غربیها «اصلاح» کنند📍
📌این ماجراجویان، با شگرد «مهندسیِمعکوسِ انقلابِاسلامی»، تلاش میکنند تا تفکرات عوام را ارتجاعی، اقتصاد را انحصاری، سیاست را انفعالی، فرهنگ را انتفاعی و سبکِزندگی مردم را انتزاعی کنند تا نظام الهی_ولایی ما را از همگرایی با همسایگان و مسلمانان بازبدارند و به همگرایی ذلیلانه با غرب و بویژه با آمریکا، وابدارند.
🔰طی هشتسال گذشته، دولت لیبرال_اصلاحطلبِما، بدون تدبیرامور و بدون داشتن امید و اعتماد به توانایی ملی، هرچه توانست با آمریکا و اروپا مذاکره کرد، از اصول خردمندانه نظام (عزت_حکمت_مصلحت) کوتاه آمد، فناوری هستهای بومی کشور را به خواست اشرارجهانی تعطیل کرد، آنها را برای نظارت بر امور کشورمان نفوذ داد،...اما
👆اما آنها بیرحمانه هیچ امتیازی به این دولت متبوع_مطبوع خود ندادند، بلکه تحریمها را تشدید نمودند و پیوسته عقب نشینیهای جدیدی را مطالبه کردند تا اراده و مقاومت ایرانیان را بشکنند، حتی سردارمقاومت و دانشمندهستهای ایران را ترور کردند و تأسیسات مرکز هستهای نطنز را منهدم ساختند؛ جنگهای نیابتی را در اطراف ما به راه انداختند تا همپیمانان ما را در منطقه نیز نابود کنند...
🇮🇷به زودی مردم باید تصمیم بگیرند: ادامهی همین مسیر تا ناکجاآباد، یا تغییر و تحول بنیادی در اندیشه و انگیزهها و گزینش برنامهی پرشتاب با مدیریت پرتلاش برای آینده کشور...
۵۷=📚رسالتانقلابیون، بازسازی اخلاق کریمهی خود با سلوکِ معنوی در عدالتطلبی و مستضعفنوازی حول محورِ امامتِ امامخامنهای است.
محمدعلی رامین
یازدهماردیبهشت۱۴۰۰
☘️برای داوطلبان ریاستجمهوری و حامیانآنها🍀
🇮🇷اینجا جمهوریاسلامی است🇮🇷
♥️پرچمی که بهنام امیرالمؤمنین و اولادمعصومش برافراشته شده تا شیعیانش، آرزوهای تاریخی و امیدهای آیندهی بشریت را بر سر دست بگیرند و به جهانیان عرضه کنند و بندگان خدا را به حق و عدل و عقل و عفو و معنویت و رحمت واسعهیالهی فرابخوانند.
🖤پرچمی که از شهیدامروز مسجدکوفه و از فرزند شهیدش در کربلا❤️ به امانت گرفته شده تا به دستِ شاهدِصالحِ زمینوزمان رسانده شود💚
🕋نخستین مولای شهیدمان، بر بلندای تاریخ ایستاده و همراه آخرین فرزندمعصومش نظارهگر افکار و گفتار و رفتارمان و دلنگران احوالمان هستند؛
🌴همانهایی که مظهر بلندنظری و اوج همتانسانیاند (بعيد المَدى)؛
🌻در وابستگی به معنویت و تهذیب و طهارتنفس قدرتمندند (شديد القُوَى)؛
🌹در معرفت و عقلانیت بینظیرند تا در منازعات میان جهانیان فصلالخطاب باشند (يقول فصلا)؛
⚖️ قضاوتهایشان عادلانه (يحكم عدلا)؛
🌅علوم و معارف بر اجزای وجودشان جاری (يتفجر العلم من جوانبه)؛
🌄و حکمتبالغه در پیرامونشان ساریست (تنطق الحكمة من نواحيه)؛
🌍 بجز برای اصلاح امورانسانها و آبادانی زندگیشان، از هرنوع دنیاطلبی و جلوههایش فراریاند (يستوحش من الدنيا و زهرتها)؛
🌌با خلوت شب و تنهایی با خدا مأنوسند (يأنس بالليل و وحشته)؛
🔲 و در رازگویی باخدایشان اشکهای فراوان دارند (و كان غزير العَبرة)؛
✍️اهل تفکر و اندیشهورزیاند (طويل الفَكرة)؛
🥀به لباسهای ساده میبالند (يُعجبه من اللباس ما قصر)؛
🍞غذایشان خشک و سخت است (من الطعام ما خشن)؛
🌝میان عموممردمان «خودی»اند (كان فينا كأحدنا)؛
🌛سوالهای مردم را جواب میدهند و مشکلاتشان را حل میکنند (يجيبنا إذا سألناه و ينبئنا إذا استفتيناه)؛
🌷در عین «مردمی» بودن، پُراُبَهَّت و باوَقار و متیناند (نحن و الله مع تقريبه إيانا و قربه منا لا نكاد نكلمه هيبة له)؛
🌻دینداران را بزرگ میشمرند (يعظّم أهل الدين)؛
🥖بیچارگان را نزدیک خود مینشانند (يقرب المساكين)؛
📡زورگویان و 💰زراندوزان به آنها طمع نمیکنند (لا يطمع القوي في باطله)؛
⚖️ ضعیفان از عدالتشان ناامید نمیشوند (لا ييئس الضعيف من عدله)؛
📖در برابر وسوسههای دنیایی همچون مارگزیده و دلواپسند؛
📚عزتخود را در بندگی خدای رحمان و رؤوف و لطیف و هادی و نافع و و عزیز و رشید و ودود و شکور میبینند و افتخارشان به داشتن خدایی است که کریم و رحیم و حکیم و علیم و حلیم میباشد (إِلٰهِى كَفىٰ بِى عِزّاً أَنْ أَكُونَ لَكَ عَبْداً، وَكَفىٰ بِى فَخْراً أَنْ تَكُونَ لِى رَبّاً، أَنْتَ كَما أُحِبُّ فَاجْعَلْنِى كَما تُحِبُّ) و بجای هر ادعایی، دعا میکنند که انسانهایی خداپسند باشند تا برای بندگان پرهیزگار زمین و زمان، الگو و «امام» قرار بگیرند (واجعلنا للمتقین اماما)
📜و «امامت» را هم به تعبیر امامخامنهای، صرفاً به معنای ریاست کردن بر امور دین و دنیای مردمان نمیبینند.
۵۹=📚رسالت انقلابیون، یعنی شیعیانراستین امیرالمؤمنین و منتظران صاحبالامر، چه داوطلبان ریاستجمهوری و چه طرفداران آنها، ایناستکه بدانند، «هم در خصوصیات شخصی باید به حضرت علی اقتدا کرد و هم در آداب حکومت» و کلام امامخامنهای را بشنوند که «باید همین شیوه را در عمل خودمان رعایت کنیم» هرچند که «البته خیلی عقبیم»...
🏴سالروز شهادت مولای متقیان و امیرمؤمنان بر شیعیان جهان تسلیت باد
محمدعلی رامین
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ /// ۲۱ماه رمضان۱۴۴۲
📚رابطهی متقابل «امام و امت»💚
🇮🇷و انتخاب کارگزارانحکومت توسط ملت🇮🇷
🌍 اینجمهوری، پدیدهای نوین در عرصهی سیاسیِ جهان و به مثابه منشورِتوحیدی انسانیت بر اساس رابطهی ماهوی میان وحیانیت، عقلانیت، عدالت و معنویت است که انسان را جانشین خدا و در تعیین سرنوشت خویش، هم آزاد و مختار میداند و هم متعهد و مسئول میشناسد.
💚در مبانی اندیشهی استمرار امامت در حیاتبشر، «امام»، چه معصوم باشد و چه به نیابت از معصوم، ضرورت حیات اجتماعی هر عصر و نسلی است که به داشتن حجتی میان خود و خدایشان نیازمندند تا در هنگامهی بروز حوادثِواقعه و در فضایغبارآلود فتنهها، پرچمدار پرستندگانوحدانیت و معیار سنجش حق و باطل و ملاک تشخیص خیر و شر برای امت خویش باشد تا مؤمنین و مؤمنات در گرداب سرگردانی سقوط نکنند و در چنگال گرگهای خونریز و غدار زمانه پاره پاره نشوند.
‼️رابطه «امام و امت»، نه نسبتی با رابطه ارباب و رعیتی دارد، نه همانند رئیس و مرئوسِ متعارف است، نه با روابط کارفرما و کارگزار شباهتی دارد، نه حکم مخدوم و خادم را میپذیرد، نه معنای متداول حاکم و محکوم (گاهی تداعیکننده ظالم و مظلوم) را دارد، نه همسنخ وکیل و موکل در امور حقوقی میباشد و نه رابطهی آقایی و بردگی را رقم میزند؛... منطبق بر هیچکدام نیست‼️
💚رابطه «امام با امت»، برتر از ارتباط جوهری پدر با فرزند؛ عمیقتر از دلدادگی عاشق و معشوق؛ دقیقتر از رابطه عاطفی مراد و مرید؛ فراتر از مفهوم رهبر و رهرو یا فرمانروا و فرمانبر؛ گستردهتر از ارتباط میان معلم و متعلم؛ و فراخناکتر از مفهوم هادی و مهتدی یا منجی و ناجی است؛ این یک معنای معنوی است که فقط با دو کلمه قرآنی «امام و امت» قابل تبیین و ادراک است؛ هم برای اهل هدایت و هم برای توصیف روابط میان طواغیت و پیروان ضلالت.
📚امام حق و هدایت، برای امت خویش، الگوی ایمان و صبر و استقامت است، اسوه حسنهی کرامت و عدالت و صداقت است، نماد شجاعت و متانت و ایثار و تواضع و عقلانیت و تجلی روح مشاوره و مفاهمه میان خردمندان خداپرست میباشد که بدون مشورت با مشاوران متخصص و متعهد، هیچ تصمیمی نمیگیرد.
✅ از این منظر، سیاست الهی ولایتفقیه که در صدد رشد و کمال و کرامت و سعادت جامعه انسانی است، راهنما و راهگشای راهخدا و وسیلهی تقرب به خالقبیهمتا برای بندگان خداست که در فرهنگ موحدان، امری مبارک و مقدس است.
📌و در مقابل آن، سیاستِ آغشتهِ به انگیزههایِ غیرالهیِ در مواضع ِ جناحهایِسیاسیِ موجود از «الهیون مدعی ولایت» تا «غیرالهیون وابسته به نفسانیت»، با هر عنوانی، جز خسارت و ترس و یأس و تردید و اسارت انسانها، کم و بیش محصولی نداشته و نخواهند داشت.
⚖️ از سوی دیگر، انتخابات در جمهوری اسلامی که رأی ولیفقیه با رأی هرشهروندِمُکَلَّفی، مساوی و یکسان است، یک شمشیر دولبه میباشد که هم بسترمهیای نجاتبخش آحاد انسانی و جامعه ایرانی است و هم میتواند با دغلبازی بیگانگان و نفوذپذیری عوامالناس با وادادگی خواص مرعوب یا مجذوبِ اشرارِجهانی، نابودکنندهی ایران و ایرانی باشد.
🔰در تشریح این تحلیل و فهم این تفسیر، اگر انتخابات را وسیلهی تقرب جامعه به خدا بدانیم، آبادانیِ دنیایِ انسانها همراه با تأمین رفاه و پیشرفت و امنیت و سعادت و وحدت همگانی فراهم میآید؛ لیکن اگر آن را در حد «بازی کسبقدرت» توسط افراد و احزاب و جناحها تنزل دهیم، موجب تفرقه و تنافر و تنازع و عقبماندگی مادی و معنوی و بیعدالتی طاقتفرسا و هلاکتجمعی جامعهی ما خواهد شد.
✍️در همین راستا، پیرامون چگونگی نقشآفرینی منتقدان و حتی مخالفان ولیفقیه، در یادداشتهای بعدی سخن گفته خواهد شد.
📚چنانچه رسالتانقلابیون ایجاب میکند تا قصد تأمل و همت تفکر در این زمینه را داشته باشند، در یادداشتهای بعدی نگارنده، تکمیل این موضوع را دنبال خواهند کرد؛ ان شاءالله.
✅البته چون با شناخت ماهیتانسان و فلسفهیخلقت او، امکانِ فهمِ «چگونگی رابطهیانسان با خدا از طریقِ ساختارِ نظامِ امت_امامت»، تسهیل میشود، ناگزیر از بیان یکمقدمه هستیم...
✍️...ادامه دارد...
محمدعلی رامین
۱۶_اردیبهشت۱۴۰۰
📚مقدمهای لازم برای
شناختِ رابطهی متقابل «امام و امت»
🇮🇷و چرایی انتخاب کارگزارانحکومت توسط ملت🇮🇷
✍️انسان فهیم امروز، بعد از هزاران سال تجربهآموزی، به این خودآگاهی و فراست رسیده که همه چیز در خلقت «قانونمند» است؛
✅مثلاً علم پزشکی بسیاری از این قوانین را در جسم بشر و در روابط حاکم میان اجزاء بدن کشف کرده و کارویژههای هریک از اعضاء و عناصر جسمانی را شناخته و برای حل مسائل و رفع مشکلاتی که در هریک از آنها پدید میآید، راهکارهایی را از قدیم و جدید شناخته و به خدمت گرفتهاست.
✅در یکصدوپنجاه سال اخیر نیز، علوم رو به گسترش روانشناسی مدرن، برخی از ارتباطات درهم تنیده میان ذهن و جان و روان و فکر و جسم را کشف و تحلیل کرده و رهنمودهایی به انسانها داده و میدهد؛ که البته هنوز در مراحل اولیه «آزمون و خطا» هستند.
✅در فعل و انفعالات فیزیکی و شیمیایی «محیط زیست» و روابط میان مخلوقات، از جانداران (جانوران و گیاهان) تا طبیعت بیجان (جامدات، مایعات و گازها)، از ذرات الکترون تا کهکشانها در بیکرانهی کیهان، همه جا قواعدی قابل شناسایی و قوانینی ثابت و قابل بهرهبرداری بر انسانهای دانا مکشوف شده و میشود.
✅برای ادراک مختصات و قوانین حاکم بر روابط چهارگانهای که انسان با خودش، با خالقش، با همنوعانش و با سایر مخلوقات دارد، هنوز مجهولاتش بسیار بیشتر از معلومات و مکشوفات اوست.
✅برای اِشراف بر هر یک از این عوالمِ چهارگانهیِ حیرتانگیزِ ارتباطاتِ انسانی که هرکدام ظرائف و دقایق بیشمار و ناشناختهای دارند، راههای فوق العاده پُراُفت و خیزی را پشینیان رفتهاند و افقهای بسیار پُر رمز و راز و دوردستی هم فراروی آیندگان قرار دارد.
✅ابزار اصلی برای دستیابی به انواع این شناختها و بهرهگیری از آنها، «عقل» آدمی است که کاشف قوانین علوم و خالق وسائل فنون برای بهرهبرداری از استعدادهای موجود در خلقت و طبیعت است.
📚بزرگترین حامی عقول بشر در مسیر شناخت و بهرهبرداری از ظرفیت مخلوقات، بویژه از استعدادهای وجودی خود انسان، وحی و الهامات رحمانی است و خطرناکترین موانع کارکردهای درست عقل سلیم آدمی، وسوسههای شیطانی از طریق منابع آشناوناشناس، یعنی «انس و جن» است.
🕋 خداوند با گزینش برجستگان از بندگانش و نزول وحی بر انبیاء و رسولانش، نوع بشر را به مرحلهای از کمال رساند تا بنیآدم آمادگی بیابد که پیامبر خاتم و رسول اعظم الهی را بپذیرد و مجمع الکُتُب وحیانی، یعنی قرآن رحمانی نازل شده بر او را، پاسداری کند؛
📚این کتاب آسمانی، یگانه منبع الهامبخش علوم و معارفی است که برای عقل مادی بشر دست نایافتنی بودهاند.
معارفی که برای تعالی معنوی و تکامل قوای ادراکی آدمیان، در اختیار بشریت قرار داده شده تا مستقیماً برای یاری عقل در سیر بسوی حق و در جهت فهم حقایق خلقت و کشف روابط حقیقی میان مخلوقات، شناخت و درک عقلانی انسانها را به اوج مقدر خودشان برسانند.
🎯در حیات اجتماعی بشر، مهمترین دغدغه دانایانِ جوامع و اصلیترین مشکلِ اجتماعاتِ بشری، تنظیم روابط عادلانه میان آدمیان و جلوگیری از سلطهگری و سلطهپذیری در میان انسانهاست که تشکیل حکومت در جوامع انسانی را اجتناب ناپذیر کردهاست تا آحاد جامعه انسانی به حکم الهی «ظلم نکنید و ظلم نپذیرید»، تمکین کنند: «لا تَظلِمونَ و لا تُظلَمون».
📌لیکن وقتی همین حکومتها، که محصول هزاران سال تجربه و تدبیر بشری هستند، خلاف فلسفه وجودی خودشان، ابزار سلطهگری علیه افراد و جوامع انسانی میشوند، مشکل اولیه را بسیار پیچیدهتر کردهاند...
⚖️ و دقیقاً همین جاست که بشر همچنان درحال آزمون و خطا، هنوز باور نکرده که اگر در همهی اجزاء عالم، خداوندِخالق، قوانینِکلیِحاکم را وضع کردهاست، در روابط اجتماعی انسانها نیز که بستر حاکمیتهاست، باید قوانین الهی حکومت کنند تا همه امور به سامان برسند؛ آن هم توسط حاکمی که که یا «اعلم و معصوم» باشد، یا حداقل عالِم به قوانین الهی و عادل و توانا در اجرای آنها باشد...
✍️ ادامه دارد...
محمدعلی رامین
۱۷_اردیبهشت۱۴۰۰
🇮🇷جناب آقای «سیدابراهیم رئیسی»🇮🇷
📚 شما هشتمین رئیسجمهور منتخب ایرانیان هستید؛ با گنجینهای از عبرتهای پیشینیان.
✅ از منظر امامعلی علیهالسلام، دلایل عدم موفقیت چهار همتای پیشین شما، چهارتاست:
«یُسْتَدَلُّ عَلَی اِدبارِ الدُّوَلِ بِاَربَعٍ: تَضییعِ الاُصولِ وَ التَّمَسُّکِ بِالفُرُوعِ وَ َتقدیمِ الاَراذِلِ وَ تَاخیرِ الاَفاضِلِ»
1️⃣ ضایع کردن «اصول» انقلاب و ارزشهای اخلاقی اسلام
2️⃣ سرگرم شدن به «فروعی» که ساختار ظالمانهی نظامسلطه و دلدادگان به آن، بر جمهور ایرانیان تحمیل کرده و میکنند
3️⃣ تکیه دادن به چاپلوسان دونمایه و فرصتطلبان دغلکار
4️⃣ و پشت کردن به دانایان توانا و خیرخواهان دلسوز ...
🔰راز نگونبختی همتایان پیشین شما که بستر انحطاط دول آنها را مقدر کرد، همان رمز خودفریفتگی رؤسای اینجمهور است که به هر بهانهای از اساسیترین اصل نظام و انقلاب اسلامی، یعنی «امامتِ ولیِ فقیه» عدول یا عبور کردند و در گردابی از توطئههای استکبارصهیونی و پادوهای داخلی آنها گرفتار آمدند...
✍️ اینک بزرگراه موفقیت و نیکبختی که فراروی شماست و اقتدارملی و پیشرفت جمهورایرانیان را فراهم میآورد، «فهم و پذیرش و بهرهگیری از کشتیِ امامتِامت» است که در راستای بازسازیِ فرهنگِ معنوی و پایهگذاری تمدننویناسلامی پدید میآید.
✍️اگر چهار همتای پیشین، بجای غرور و جهالت و خودشیفتگی و وادادگی، از بسترهای جهانی که امام خامنهای برای عزت ایرانیان و عظمت ایران فراهم آورده و میآورد، بهره میگرفتند، امروز هر کدام از آنها، مفاخری بر قلهی تاریخ معاصر منطقه و جهان بودند.
🇮🇷 ان شاءالله شما در پایان دورهی ریاستجمهوری خود، چنین باشید.
✍️... ادامه دارد...
یکی از دعاگویان شما
محمدعلی رامین
۱۴۰۰.۴.۶
🇮🇷رئیسجمهورمنتخب ایرانیان🇮🇷
🇮🇷ایران، ویران نیست؛ «دولت» را از اسارت «کدخدایصهیونی🇺🇸» آزاد و در خدمت به منافعملی فعال کنید!
📚ایرانیان قبل از اینجمهوری نیز، محبوب خدا و خداپرست بودهاند «یُحِبُّهُم و یُحِبُّونَهُ» و بر همین اساس برای پیروزی «انقلاب اسلامی» قربانیها داده و با اخلاص و فداکاری، «جمهوری اسلامی» را برگزیدهاند.
🔰اما رؤسای پیشین، بعضاً به فهم و فرهنگ این ملتنجیب تجاوز نموده و باورهای مغضوب خدا و منفور خلق را، یعنی مطالبات دشمنان ایران و ایرانیان را، پسندیده و پیگیری کردهاند «إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُعْتَدِينَ».
📛 آنها مغرورانه و متکبرانه برای کسب رضایتظالمانجهان🇺🇸، بر میهن و هممیهنان ما جفا کردهاند و با فخرفروشی بر مؤمنان و تحقیر باورمندان به توانملی، ستمها روا کردهاند «إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ مَنْ كَانَ مُخْتَالًا فَخُورًا».
🌐اینجماعت دنیازده، با دغلبازی و ناسپاسی، آراءملت را طعمهی خویش پنداشته و به استقلال و حاکمیت ایرانیان خیانت کردهاند «إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ».
🔰آنان با خوشنشینی و حیفومیل بیتالمال، به اعتماد جامعه و امید جوانان ایرانی ضربات سنگینی زدهاند «إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ مَنْ كَانَ خَوَّانًا أَثِيماً».
✅ شما اینک وارث دولتی هستید که با دروغ و فریب و خلف وعده و اتلاف فرصتها و تباه کردن ظرفیتهای مملکت، در دین و دنیای ایرانیان فساد فراوان ایجاد کردهاست «إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ»...
📌و شما باید ابتدا جایگاه ویرانه دولت و نقش مخرب دولتمردان را بازسازی و احیاءکنید...
🇮🇷برای شروع پرانگیزه دولت خود، اتکاء به همراهی هیجده میلیون هموطن امیدوار و آماده به کار و اتکال به پروردگارمتعال و تبعیت از هدایتهای امام خامنهای، یقیناً شما را بر انبوه مشکلات بر زمین مانده، به مرور زمان چیره خواهد کرد و دوباره نشاط و امید، جان ایرانیان را تازه خواهد کرد؛ انشاءالله...
✍️... ادامه دارد...
چهلمین سالروز شهادت بهشتی و یارانش گرامیباد
یکی از دعاگویانشما
محمدعلی رامین
۱۴۰۰.۴.۷
👇رفتن روحانی و آمدن رئیسی👆
✍️ اگر با «عبرتپذیری» از اشتباهات و «تجربهآموزی» از اشکالات همراه باشد، حتما یک حرکتِ تکاملی در مسیر رشد و پیشرفت و بهروزی جامعه ایرانی طی چهار دهه اخیر است که بعد از هزاران سال تمدن پرفراز و فرود استبدادی و خاندان سالاریِ تاریخی، مفهومِ عینی «مردم سالاری» را با «آزمون و خطا» فرا میگیرد؛ که البته قید «اسلامی» این نوع مردم سالاری بیبدیل، تابحال از سوی منتخبان مردم، خواسته یا ناخواسته مغفول مانده است.
📚 گرایش به تحولِ مثبت و مطالبهی تغییراتِ سازنده، یک نیازِ فطری همیشگیِ انسانهاست که در این دوره، معنایِی مشخص با مؤلفههای روشن پیدا کرده است:
✅ بازسازی معیارهای لگدمال شدهی ارزشهای مشترک انسانی، بویژه «عدالت» که یک انتظار همگانی شده است.
✅ مقاومت در برابر فساد و مفسد، مهارِ زورگویان و یاری درماندگان؛
✅ رخصتِ استراحت دادن به کهنسالانِ خسته و دادن فرصت رشد به جوانان پرانگیزه و بانشاط.
✅ جداکردن دست تبهکاران و سپردن بیت المال به امانتداران.
✅ اعتماد به توانایی ملی و بی اعتنایی به زیاده خواهان جهانی؛ همراه با بهرهگیری از ظرفیت عظیم منطقه.
✅ حذف تدابیر و تمنیات کدخدای غارتگر جهانی و حاکم کردن موازین خدای عدالت پیشگان در هیئت حاکمه دولت و در تمام اجزاء قوه مجریه؛ یعنی مبارزه با بیکاری و بی خیالی و فقر و فساد و تبعیض و حاکمیت کار و ابتکار و تلاش و همت و عدالتگستری برای حفظ کرامت شهروندان...
🇮🇷 با چنین تحولاتی، وقتی افکار و گفتار و رفتار دولتیان ما، اسلامی و انسانی و نیکو شود، تبعاً جمهور ایرانیان، پرچمدار اسلامیت مملکت خود خواهند شد.
⚖️ وفای به عهد، صداقت، امانت داری و فداکاری دولتمردان جدید در خدمت رسانی بیمنت به همه ایرانیان، نگاه معنوی به «روحانیت سیاسی شیعه» را به جامعه بر میگرداند.
🕌 آنگاه مردمداری و عدالتگرایی و رسیدگی به نیازمندان جامعه، دیانت و ولایتالهی را فراگیر خواهد کرد.
📚 دولتمردان پیشین، غالباً با اشرافیت و دلباختگی به بیگانگان ستمگر و وادادگی به قدرتهای ستیزهجو و کینهتوز، کارنامه اعمال خود را چنان مالامال از حقارت و ذلت پذیری و مردم گریزی کردهاند، که حتی «توفیق توبه» از هرنوع آلوده سازی فرهنگ عمومی جامعه و اختلاسگری مجموعه خود را هم ندارند.
🔰 لیکن با وجودیکه خسارات زیادی بر ارزشهای دینی و کرامت فرهنگی و اقتصاد ملی وارد کرده و حیثیت نظام اسلامی را مجروح کردهاند، اما چون مردم رنجدیده و رنجیده، مفهوم «دولت» را همان نظام میبینند، عملکرد سازنده دولت رئیسی را به عنوان «توبه» و تطهیر مفاسد دولت مخرب روحانی خواهند پذیرفت؛ ان شاءالله: «اِنَ اللهَ یُحِبُّ التَّوّابِینَ و یُحِبُّ المُتَطَهَّرِینَ».
🇮🇷 فقط باید از ابتدای کار، «نقشهی جامع راه» و چگونگی طیطریق گامبهگام آن، با کمک دانایان نیکاندیش تبیین و در اختیار جوانان پرانگیزه قرار داده شود...
محمدعلی رامین
۱۴۰۰.۴.۹
🇮🇷در راستای پیشرفت و همافزایی ملی🇮🇷
📚 قوهی مجریه شیوه مدیریتی «حکمرانی نوین اسلامی» را با جامعنگری حکیمانه تجربه میکند.
✍️ سیدابراهیم رئیسی که در جایگاه تولیت آستان مقدس رضوی و ریاست قوه قضائیه، عملکردهای مردمی، نوآورانه، امیدوارکننده و اصلاحگرانه داشته است، در فصل انتخابات هم نشان داد که هرگز دچار اعوجاج رفتاری نشده و از ارزشهای اخلاقی اسلام ذرهای کوتاه نمیآید.
✅ ایشان بلافاصله بعد از تأیید نهایی آراء ریاست جمهوری نیز دو کار مهم را انجام داد:
1️⃣ در نشست خبری با رسانههای داخلی و خارجی، جایگاه مثبت و سازنده ایرانیان خارج از کشور را برای همکاری با دولت جدید مورد تأکید قرار داد و چند روز بعد نیز خبری منتشر شد که «بعد از هماهنگی با مسئولان کشور، همه هنرمندان، خوانندگان و ورزشکاران خارج برای آمدن و ماندن در وطن هیچ مانعی ندارند و بستر بازگشت برای همه مهیاست»؛ این اقدام انسانی، در اوج رأفت اسلامی، ورود و خروج هنرمندان رنجیده و رنج دیده را بعد از سالها انتظار، تسهیل نموده که هنوز هم برای بسیاری از آنها «ناباورانه» مینماید.
2️⃣ آقای رئیسی با رفتاری کریمانه و مبتکرانه، در یک نشست صمیمانه با رقبای انتخاباتی سابق خود، سخنان و پیشنهادات آنها را برای حل مشکلات کشور شنید و از همه آنان قدردانی کرد و ضمنا از تمامی صاحب نظران و منتقدان اقتصادی، درخواست کرده تا پیشنهادات مشخص خودشان را ارائه کنند.
📚در همین راستای «حکمرانی نوین اسلامی»، از منظر «سیدابراهیم رئیسی»، چهل سال تجربه و عبرت در مدیریت اجرایی کشور، گنجی برای انکشاف و بهره برداری در دسترس مدیران دولت نوین ایرانیان است:
✍️ هزاران نفر از مدیران ارشد و میانی تا مدیران کل و استانداران و فرمانداران و رؤسای سازمانهای گوناگون، از میان کارگزاران سالم و عاقل دولتهای پیشین، با انبوهی از تجربیات مثبت و منفی همراه با عبرتهای آموزنده، میتوانند گنجینه آموختههای اجرایی و علل موفقیت یا عدم موفقیت برنامههای خود را در اختیار همتایان خویش در دولت سیزدهم قرار دهند.
📚«سیدابراهیم رئیسی» با نگاه حکیمانه خویش، این ارتباطات میان نیروهای انسانی قدیم و جدید در نظام جمهوری اسلامی را برای انتقال تجربیات، دارای فوائد بیشمار میداند؛
از جمله در تقویت همبستگی ملی، ارتقاء توانمندی کادر مدیریتی جدید، تکریم شایسته از «پیشکسوتان» همه مدیریتها، همافزایی همه مدیران از جناحهای سیاسی مختلف برای کادرسازی نوین در مدیریت های حال و آینده کشور، کارآمدی بیشتر نظام اسلامی، فرسایش کمتر نیروهای انسانی و موفقیت فراگیرتر دولت
جدید منتخب ایرانیان...
🇮🇷فصل نوینی از حکمرانی اسلامی🇮🇷 در تاریخ معاصر جهان پدیدار میشود...
محمدعلی رامین
دهم تیرماه ۱۴۰۰
‼️برائت امام امت از «دولت عبرت»
🔰هشتسال هدایت و حمایت و هشدار و نصیحت، بیثمر بود.
🇮🇷در آخرین دیدار هیأت دولت حسن روحانی با امام امت، امکان کمترین تقدیر و تکریمی وجود نداشت، زیرا این رئیس جمهور، ملت عزیزمان را ناجوانمردانه هشتسال رنجور ساخت.
✅تجربه تلخ دولت روحانی، در جهتگیری، سیاستگذاری، برنامهریزی، مدیریت و تدبیر امور مملکت، فصل تاریکی از ورشکستگی دموکراسی بود که باید «عبرت» ایرانیان و بلکه آزادگان جهان باشد.
🔰هشتسال دلدادگی به گفتگوهای ذلیلانه با آمریکا و اروپا و امیدبستن به ترحم کینهتوزان جهانی، فرصتهای بیشمار جوانان و نخبگان و فعالان ایران را تباه کرد و امکانات ملی را در داخل و خارج از کشور تلف نمود؛ رشد و شکوفایی را از همگان سلب و رفاه و آسایش مردم را لگدمال کرد.
‼️روحانی تا توانست، امیدواران را ناامید کرد، تدابیر خیرخواهان و پیشنهادات دلسوزان را خنثی نمود؛ آگاهان دوراندیش و دانایان نیکاندیش را با زشتترین اوصافی همچون «جاهل و بی-سواد و ترسو و بیشناسنامه...» تحقیر کرد؛ منتقدان دلنگران را تخریب شخصیت نمود و هر نصیحتی را متکبرانه به تمسخر کشید.
🇮🇷انقلابیون مؤمن را منزوی ساخت و متملقان فرصتطلب را میداندار کرد؛ با هزار نیرنگ و دغلبازی، مردم خوشباور را در قضایای مختلف فریب داد و اموالشان را به کام ویژهخواران بورس و دلالان ارز و طلا ریخت.
✍️به گزارش همان منابع غربی مورد اعتماد دولت روحانی که از طریق FATF تمام گردش مالی ایرانیان را در اختیار گرفتهاند، هم اکنون در کنار ۲۵۰.۰۰۰ نفر «میلیاردر» کشور، دهها میلیون هموطن دیگر از فقر نسبی یا مطلق رنج میبرند؛ شاید این تضاد طبقاتی برای جامعه آمریکا یا عربستان فاجعهآمیز نباشد، اما برای مملکت انقلابی ما، یک ننگ غیرقابل تحمل و یک مصیبت کمرشکن است.
⁉️هشت سالی که گذشت ۸×۳۶۵×۸۰.۰۰۰.۰۰۰= ۲۳۳میلیارد و ۶۰۰ میلیون نفر-روز از عمر مفید مردم ما را تباه کرده است؛
‼️دشمنان ایران را به طرز وحشتناکی گستاخ نموده و به اعتبارجهانی و حیثیت ملی ایرانیان صدمات سنگینی زده است؛
✍️در این مدت، هر مطالبه غرب پذیرفته و اجرا شد و هر جنایت آمریکا توجیه گردید؛ آن چنان که گویی، رئیس جمهورما حافظ منافع آمریکا در ایران است‼️
🔰طرفهای مذاکره کننده با دولت روحانی، دانشمندی همچون فخریزاده و قهرمان ملی بینظیر تاریخ کشورمان، قاسم سلیمانی را از ما گرفتند؛ سرمایههای انسانی فراوانی از میان جوانان و نخبگان میهن عزیزمان ترک دیار کردند؛ میلیونها جوان امکان ازدواج نیافتند و صدها هزار خانواده بخاطر نابسامانی اقتصادی متلاشی شدند و در آنسوی مرزها نیز فشار روزافزونی بر ایرانیان و سایر پیروان جهانی انقلاب اسلامی وارد شد.
🔰ساختارهای اجرایی کشور فشل و بعضاً فلج شدند و نیروهای کارآمد درون دستگاهها به حاشیه رانده شدند.
🇮🇷 فرهنگ کار و تلاش و توکل به خدا و وفای به عهد و صداقت و امانتداری و فداکاری و اخلاص کارگزاران حکومت و اعتمادعمومی مردم به دولت، بطرز هولناکی وارونه شده و سرمایهی اجتماعی ما لطمات خردکنندهای تجربه کرده است.
🔰گستردگی و عمق آسیبهای اقتصادی و اجتماعی و روانی و فرهنگی وارده، باورهای بسیاری از مردم را متزلزل ساخته و خشم آنها را برانگیخته که نشانهای از خشم خدا علیه مسئولان بیکفایت است.
‼️روحانی خوشنشین و کارگزاران ذلتپذیرش در مقابل غرب، با مجموعهای از افراد مغرور و متکبر و نفس پرست و راحتطلب که غالباً مردمگریز و شیفتگان به بیگانگان بودند و از پذیرش تذکرات خیرخواهانه و اوامر حکیمانه امام خامنهای سر باز میزدند، در آستانه عیدغدیرخم، ذرّهای شایسته تمجید و تکریم نبودند.
✍️من نمیدانم، برای یکایک افرادی که مناصب دولت را جاهلانه یا خائنانه، سالها اشغال کرده و این همه ناجوانمردانه به مردم نجیب و کشور بزرگ و رهبر صبور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ظلم کردهاند، چه سرنوشتی را خداوند رقم خواهد زد، لیکن میدانم که پروردگار عالمیان آه و ناله مظلومان را بیپاسخ نخواهد گذاشت.
هشتم مرداد ۱۴۰۰
محمدعلی رامین
📌آخر هفته، روحانی رفته📌
📚این لحظهشماری و شعار عمومی مردم، قابل درک است، اما نخبگان و خواص هشیار باشند:
🔰میراث روحانی که مخروبهای از ورشکستگی ارزشهای اخلاقی و درهم شکستن باورها و هنجارهای اجتماعی، مانند فقدان صداقت، عدم وفای به عهد، تجاوز به مرام امانتداری، کمبود فداکاری، بیاعتمادی متقابل میان دولت_ملت ماست، نه فقط فرهنگ عمومی جامعه اسلامی ما را هشت سال جریحهدار کرده، بلکه تا مدتها به عنوان یک عارضه ویرانگر همه را آزار خواهد داد.
✅البته اراده ملی در همگرایی و هم افزایی میان سرمایههای مختلف اجتماعی، اصلاح شرایط را تسهیل خواهد کرد.
🔰آثار ماندگار دولت روحانی، از جمله شکاف ظالمانه میان مترفینِ مسرف و مستکبران نیمدرصدی با بقیه جامعه، اقتصادِ نابسامان میلیونها خانوار نیازمند، هزاران کارخانه تولیدی تعطیل شده، میلیونها جوان بیکارِ مأیوس، کسری بودجهی سهمگین دولت، گرانی سرسامآورِ ارزاقِ عمومی، تورمِ افسارگسیخته، سیستمِ ربویِ بانکهای بحرانآفرین...، دولت جدید را تا چندینسال رها نخواهند کرد.
✅مهمترین راهکارها، ورودِ مدیرانِ باهمت، پرانگیزه و شجاع است که اولویتبندی امور حیاتی را مراعات و نظارت دقیق و جامع بر فرایند پدیدهها را رصد کنند و از همه ظرفیتهای موجود در جامعه بهره بگیرند.
⚠️ایجاد توقعاتِ عجولانه در عامهی مردم، چه توسط سادهانگاران، چه از سوی فرصتطلبان و زیادهخواهانی که خود باید بازخواست شوند، خطری جدی است که در کوتاه مدت موجب سرخوردگی رنجدیدهها و رنجیدههای جامعه میشود.
✅ برای مهار و مدیریت این عامل تشدید نابسامانی، بسیج نخبگان فکری در رسانههای ملی و رسمی و نیمه رسمی و شبکههای اجتماعی، یک ضرورت اجتنابناپذیر است.
❗️تعهدات سنگینی که «دولتِ واداده روحانی» در همه امور صنعتی، علمی، تجاری_بانکی، فرهنگی، آموزشی، اطلاعاتی_امنیتی و... به بیگانگان داده است، سالها گریبانگیر دولت جدید و آیندگان خواهد بود.
✅برای مقابله با این معضلات، همآهنگی سیاست خارجی با مجموعهی نهادهای ذیربط، از جمله سازمان فرهنگ و ارتباطات، سپاه قدس، کمیسیون سیاست خارجی مجلس و نیز سازمانهای انقلابی مردمنهاد، همیاری و همکاری ایرانیان مقیم خارج و حامیان غیرایرانی انقلاب اسلامی، بسیارمهم است.
‼️ساختار بوروکراتیکِ ادارات بیخاصیت و کارکنان بیانگیزه سازمانهای دولتی، خار در چشم و استخوان در گلوی مردمند.
✅میتوان با تعیین فرصتی چندماهه برای اثبات کارآمدی هربخش و هرمدیریتی، روابط ناسالم را اصلاح و رفتارهای سازنده را نوسازی کرد.
✍️ از طرف دیگر، در واپسین روزهای دولت روحانی تا هفتههای شروع دولت جدید، در منطقهی ما اتفاقاتی در شرق و غرب و جنوب ایران در حال وقوع است که نباید از آنها غفلت کرد:
🇺🇸 آمریکا، چهار پایگاه مهم نظامی خود را با بیست و هفت انبار بزرگ تسلیحاتی، در قطر تعطیل کرده است؛ هشت سامانه موشکی خود را از عراق و کویت و عربستان خارج کرده؛ بخش عمده نیروهای نظامی خودش را رسماً از افغانستان بیرون برده است.
🇯🇴در همین حال، اردن طی دو هفته اخیر، عملاً تبدیل شده به مرکز اصلی استقرار نیروها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه و تردد مسئولان دو رژیم مفسد آمریکا و اسرائیل با سران اردن بیوقفه ادامه دارد...
✅ بازسازی گروهکهای تروریستی داعش و غیره، میتواند با ابتکارات جدید سپاه قدس در گسترش همکاری میان نیروهای بازدارنده مردمی منطقه، مهار شود.
🇸🇾رقابت شدید اقتصادی میان چین و روسیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس برای کسب بازارهای مهم سوریه و انعقاد قراردادهای مهم تجاری با آن کشور در خلاء ناباورانهی فعالان اقتصادی ایران، عوارض منفی برای ما در منطقه دارد.
✅ این خیانتِ ننگین دولت روحانی باید به سرعت با بسیج تمام امکانات ملی و منطقهای، جبران شود.
🇦🇫 پیشروی سریع طالبان در اشغال مناطقِ مختلفِ افغانستان و حتی احتمال سقوط قریب الوقوع هرات به دست طالبان و... که توجه و تمرکز ما را از غرب و جنوب منطقه به شرق کشور (تحولات افغانستان) سوق داده است،
✅ نیازمند تدابیر هوشمندانهای است که برای کمک به امنیت و رفاه و پیشرفت مردم افغانستان، ظرفیتهای بیشمار موجود را ساماندهی کند.
🌍 یکی از کارهایی که باید به سرعت و جامعیت در منطقه ما (از خزر تا مدیترانه، از خلیج فارس تا دریای سرخ) اتفاق بیفتد، اجرای «سیاست جامع همگرایی و همافزایی با همسایگان» در راستای تحقق گام دوم انقلاب اسلامی است؛ از جمله برنامهریزی فوری و ضروری برای: ایجاد پیمان نظامی «صیانت از امنیت همسایگان»، برقراری تعاملات علمیصنعتی، ایجاد بازار مشترک اقتصادی دولتی و غیردولتی، برگزاری انواع مسابقات ورزشی تا حد «المپیک همسایگان»، تولید آثار پررونق مشترک هنری و نیز تأسیس بنگاههای خبری و شبکههای رسانهای برای پیگیری منافع مشترک منطقهای است.
🇮🇷 دولت رئیسی، فصل کار و تلاش و تعهد به
مردم و توکلِ بینهایت بر الطاف بیکران الهی است🇮🇷
دهم مرداد ۱۴۰۰
محمدعلی رامین
دو نکته از مراسم 🇮🇷تنفیذحکم ریاستجمهوریسیزدهم🇮🇷:
✍️ معمولاً رؤسای جمهور پیشین که تا برگزاری مراسم تنفیذ جانشین خودشان، دارای «مشروعیت ریاست جمهوری» بودهاند، در مبادله این جایگاه، مشارکت داشته و «حکم تنفیذ» رئیس جمهور منتخب را به دست امام امت میدادهاند تا به ریاست جمهوری بعدی تقدیم شود؛ لیکن اینبار حسن روحانی اجازه نیافت تا حکم جانشین خود را به دست نائب امام زمان بدهد؛ معنای این اتفاق آن است که حکم ریاست جمهوری حسن روحانی و به تبع آن مشروعیت جایگاه وی، به دلیل آزار مردم، از منظر امام امت، قبلاً بیاعتبار شده است.
✍️ سیدابراهیم رئیسی، آرزویی را که هنگام دریافت حکم ریاست جمهوریش در دل داشت، چنین آشکار ساخت:
🇮🇷«شرط ادب و احترام به حکم تنفیذ از سوی رهبری انقلاب این بود که دست مبارک ایشان را میبوسیدم، اما به دلیل رعایت پروتکلها این توفیق از من سلب شد»
✅ صاحب این ادب، دارنده تربیت اصیل فرهنگ ایرانیاسلامی، با چنین اظهار تواضعی، تا زمانی که دارنده کمالات ولایتمداری است، گرفتار غرور و تکبر و استکبار و خودشیفتگی پیشینیان خود نخواهد شد؛ ان شاءالله.
🔰 مقایسه این تواضع کریمانه با ۸سال تکبر لجوجانه و تفرعن نفسانی روحانی در برابر ولیفقیه که وی را به حضیض ذلت در مقابل اربابان غرب سوق داده بود، نویدبخش معنویتی است که شایسته مقام ریاست جمهوری اسلامی ماست.
✅ بدون قصد مصداقیابی، انتظار فرساینده همه کسانی که حداقل از آبان98 خواستار برکناری و محاکمه حسن روحانی بودند، مفهوم وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا، ذهن همهی آسیبدیدگان ۸ساله را امروز التیام و تسلی میداد.
✍️ امروز بهندرت یک ایرانی شرافتمند از رفتن روحانی غمگین بود؛ حتی آنان که منتقد نظام بوده یا از آمدن رئیسی نگران شده بودند. این شرایط شهادت میدهد که اگر کسی ۸سال علیه منویات رهبری مردمآزاری و نفرتپراکنی بکند، چیزی جز نفرت ایرانیان نصیبش نخواهد شد.
🇮🇷 امروز، جلوهای از تجلی شعار توحیدی لااله الا الله بود که الهههای دولت پیشین، یعنی کدخدایان آمریکا و اروپا، نفی شدند و دوباره عدالتاسلامی سیره سیاستمداران جدید شد.
🇮🇷 مواضع رئیس جمهور جدید، از جنس مفهوم مرگبر زورگوییآمریکا و زندهباد عزت و استقلال و پیشرفت ایرانیان بود.
🇮🇷 سخنان آغازین رئیس جمهورسیزدهم، نمایهای از ظهور حکومت مستضعفان در برابر زورگویان جهانی و غارتگران و مفسدان اقتصادی در داخل بود.
احساس آمدن یک بتشکن که اینبار همه مردان و زنان تحولخواه را تبربهدست، برای مبارزه با فقر و فساد و تبعیض، به یاری میطلبد، احساسی صادقانه بود که انرژی فراگیر آن رخوت ننگین سالهای اخیر را دگرگون خواهد کرد.
🔰 پایان اشغال مناصب دولت جمهوری اسلامی توسط نااهلان ناسپاس که هرچه توانستند مردم نجیبما را با شیطنتهایی در داخل زجر دادند و مقابل اشرارجهانی تحقیر کردند، شبیه روزی بود که مردم شعار میدادند: شاهرفت!
✅ انتظار همگانی، اخراج پرستندگانِبتبزرگِآمریکا، با همه تداوم تلخش، امروز نشاط و امید به آینده را پرتوافشان کرد.
✍️ امروز، از ایامالله انقلاب اسلامی، روز قدر و سرآغاز فرایندی مبارک برای آینده مردم رنجدیده و رنجیدهی ایران بود که رنگ و بوی «غدیر» گرفت، آنگاه که نائب امام زمان عج، در همراهی با اراده مردم، مدیریت اجرایی کشور را به «شخصیّتی مردمی و عالیقدر از تبار سیادت و علم و مزیّن به پرهیزگاری و خردمندی و دارای سوابق درخشان مدیریّت» سپردند؛ تا این «عالِم فرزانه و خستگیناپذیر و کارآزموده و مردمی»، عزم راسخ خود را بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت و پیشرفت و آزادی و عزّت ایرانیان است، به میدان کار و تلاش سازنده آورَد.
🇮🇷از امروز، اصحاب مامیتوانیم جانشین اصحاب مانمیتوانیم خواهند شد؛ زیرا «میهن عزیزمان، تشنهی خدمت و آمادهی حرکت جهشی در همهی عرصهها و نیازمند مدیریّتی باکفایت و جهادی و دانا و شجاع است که بتواند توانمندیهای آشکار و نهفتهی ملّت، بویژه جوانان را که بسیار فراتر از مشکلات است، بسیج کرده و موانع را از سر راه تولید بردارد؛ سیاست تقویت پول ملّی را بِجِد دنبال کند؛ و قشرهای متوسّط و پایین جامعه را که سنگینیِ مشکلات اقتصادی بر دوش آنهاست، توانمند سازد؛ مدیریّتی که با مشی فرهنگی خردمندانه، مسیر اعتلای مادّی و معنوی ملّت ایران را هموار کرده، حرکت کشور به سمت جایگاه شایستهاش را شتاب بخشد»
✍️از امروز ارادهیملی، در راستای پیگیری رفع مشکلات مردم و برای پیشرفت مملکت پرافتخار ایران، همهی ایرانیان پاکسیرت را به همگرایی و همدلی و همافزایی فرامیخواند.
🌍الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی نَجَّانَا مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِين
12مرداد1400
محمدعلی رامین
🇮🇷 کلیدواژه «امام خامنهای»،
اسم رمز تحول در گام دوم انقلاب اسلامی، نماد راهبردملی و رویکرد بینالمللی دولت مردمی🇮🇷
📚 بیستم شهریور ۱۳۵۸، طرح نظام «امت_امامت» در اصل پنجم قانون اساسی جمهوری اسلامی، مخالفت آشکار قدرتهای گردنکش غربی و آشوبطلبی حامیان داخلی آنها را حتی در مجلس خبرگان قانون اساسی برانگیخت.
🇮🇷 بالاخره با فداکاری شهیدبهشتی، مبانی اندیشه توحیدی «امامتِ ولیفقیه» در زمان غیبت معصوم عج، در مقدمه و اصول ۲، ۵، ۵۷ و ۱۷۷ قانون اساسی تدوین و مفهوم قرآنی «امتگرایی» نظام جمهوری اسلامی نیز در بند۱۶ اصل سوم و در اصل یازدهم تثبیت شدند.
✔️ از تاریخ ۱۴خرداد۱۳۶۸ تا ۱۴مرداد۱۴۰۰ یعنی دقیقاً ۳۸۶ ماه، سران دولتها و رؤسای سایر قوای جمهوری اسلامی بخاطر پرهیز از نارضایتی قدرتهای غربی و حامیان داخلی آنها، مبانی توحیدی نظام «امت_امامت» و اصل امامت ولیفقیه را نادیده گرفته و از بکارگیری کلیدواژه «امام خامنهای»، نه تنها خودشان اجتناب میکردند، بلکه بعضاً به بهانه تواضع شخص رهبری انقلاب، دیگران را نیز پرهیز میدادند؛
📚 در حالیکه بر اساس اندیشهی سیاسی امام خمینی و مبانی تئوریک قانون اساسی، داشتن «امام»، حق قانونی و عقیدتی_سیاسی همه مسلمانانی است که از هر قوم و مذهب و ملتی در هرجای جهان، خود را اعضای «امت اسلامی» دانسته و جایگاه قانونی و شرعی ولایتفقیه در عصر غیبت معصوم را «امامت امت اسلامی» میدانند.
🔰 بههرحال با وجود ۳۸۶ ماه تلاش بیوقفه آقایان هاشمی، خاتمی، احمدینژاد، روحانی و تمام کارگزارانی که با مسکوت گذاشتن مبانی نظری نظام اسلامی در صدد خودمحوری و ارضای قدرتهای زیادهخواه و سلطهطلب جهانی بودند، لیکن نه فقط هیچ سودی به ملت ایران نرساندند، بلکه با نفسپرستی، خود را تباه کرده و فرصتهای جهانی و منطقهای نظام اسلامی را نیز هدر دادند.
🔰 اشرار جهانی هم از این تغافل سوءاستفاده نموده، هر روز عرصه را با تهدید و تحریم بر ملت ایران تنگتر کرده و موانع جدیدی در مسیر رشد و پیشرفت و همکاری با جهانیان، بویژه با امت اسلامی و همسایگانمان پدید آوردند.
❌ خلاء ناشی از مسکوت گذاشتن مبانی عقیدتی نظام الهی «امت_امامت» توسط کارگزاران حکومت ما،
‼️ علاوه بر ایجاد محدودیتهای تحمیلی از سوی «صاحبان حقوتو» و تحمل اراده نظام استبدادی و ظالمانه حاکم بر «ملت_دولتها» در تضییع حقوق انسانی ملتمان؛
‼️ عملاً به دشمنان بشریت فرصت داد تا جماعاتی از جوانان سرگردان و بیپناه جهان اسلام را در گروههای تروریستی علیه مصالح عمومی امت اسلامی و امنیت ملی ما سازماندهی کرده و برای تخریب سرزمینها و کشتار ملل مسلمان به کار گیرند.
🌎که در این میان، صدمات بیشماری بر حیثیت اسلام و مصالح و منافع مشترک همه مسلمانان وارد شد.
🇮🇷 در چنین شرایطی، سیدابراهیم رئیسی، هشتمین رئیس جمهور اسلامی ایران، برای تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی و تعهد به تمامی اصول قانون اساسی در گام دوم، بالاخره تابوی تحمیلی و خواستهی نامشروع استکبارصهیونی را شکست و با بکارگیری کلیدواژه دشمنشکن «امام خامنهای»، راهبرد تحولگرایانه دولت مردمی خود را برای تحقق همگرایی فراجناحی و هم افزایی ملی در راستای پیشرفت و عدالت و اقتدار و عزت کشورمان، نگاه خویشاوندی به همسایگان و برقراری تعامل هوشمند با جهانیان را اعلام کرد.
✍️ این راهبرد در گام دوم انقلاب اسلامی، یعنی احیای فلسفه غدیر و آمادهسازی جهان برای عصر ظهور، تنها راهکار نجات جمعی ما و مسلمانان و مستضعفان زمین از یوغ استثمار اشرار جهانی است.
🇮🇷 نکته مهم و تعیین کننده دیگر این استکه وقتی سران قوا و کارگزاران حکومت، هویت عقیدتی_سیاسی خود را در نقش عضوی از امت اسلامی، «مأمومِ امامِ امت» بدانند و مسئول پیگیری منویات امام خامنهای بشوند، وحدت و همدلی و همکاری و روح معنویت را، جایگزین «خودمحوری، تشتت آراء و تقابل فرساینده میان خودشان» قرار خواهند داد و دیگر جایی برای نفوذ اراده بیگانگان در بین مسئولان نظام باقی نخواهد ماند.
✅ معنای این رویکرد امتگرایانه برای پیروان همه مذاهب اسلامی نیز، حرکتی هوشمندانه و تمدنساز در جهت بسترسازی برای همگرایی جهان اسلام با گسترش همکاریها بمنظور پیشرفت و سعادت جمعی مسلمانان، تحقق عدالت فراگیر و تأمین منافع مشترک آحاد امت اسلامی خواهد بود.
🇮🇷 دوباره جمهوری اسلامی، پرچمدار عدالت و پیشرفت و صلح و معنویت در جهان خواهد شد.
✍️ و از این پس، هیچ دولتی در جهان، نسبت به سیاستهای کلی نظام دچار تردید نمیشود و دولتمردان ما را چندچهره و غیرقابل اعتماد نخواهد دانست...
📚 الْیَوْمَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَرُوا مِنْ دینِکُمْ فَلا تَخْشَوْهُمْ وَ اخْشَوْنِ
۱۶مرداد۱۴۰۰
محمدعلی رامین
https://purson.ir/eybvts
پاسخ مشروح محمدعلی رامین به مهدی نصیری و همه کسانی که دولت جدید را نیز به دریوزگی مقابل آمریکا فرامیخوانند