15.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاییز ۱۴۰۱ سه رکن اقتدار ایران اسلامی در برابر غرب، بیرحمانه از خارج و داخل، آماج تخریب گسترده قرار گرفتند:
۱=تهاجم به جایگاه مقدس نائب امام زمان (عج) با حملات وقیحانه به شخصیت بینظیر رهبر حکیم و حلیم انقلاب اسلامی.
۲= انهدام شأن انسانی زن، به عنوان ناموس مقدس جامعه ایرانی با تبلیغ و نمایش بیپروایی و بیحجابی
۳= حمله به کانون امن و مقدس خانواده اسلامی، حول محور زنان پاک دامن ایرانزمین با ترویج روابط آزاد و عاری از فرهنگ نجابت...
👆حالا روزنامه «والاستریت ژورنال» درباره فروپاشی ارزشها و بنیانهای اساسی جامعهی آمریکایی گزارش میدهد:
🔺«از سال ۱۹۹۸ تعداد آمریکاییهایی که
میهندوستی را مهم میدانستند از ۷۰٪ به ۳۸٪ ؛ اهمیت دین از ۶۲٪ به ۳۹٪ و اهمیت فرزندآوری از ۵۹٪ به ۳۰٪ کاهش یافته است»
🔺«علت اصلی متلاشی شدن جامعه آمریکا، فروپاشی نهاد خانواده است:
٪۴۰ از کودکان آمریکایی خارج از حریم ازدواج متولد میشوند»...
‼️👆‼️👆‼️
✍️ ما قطعاً از سقوط ارزشهای اخلاقی و نابودی هنجارهای انسانی در غرب متأسفیم و حتما موظفیم که آنها را برای نجات از این منجلاب هولناک، کمک کنیم؛ اما دقیقاً همین شرایط بحران اجتماعی_انسانی در آمریکا و سایر جوامع غربی را، اشرارصهیونی تلاش کردند تا در فتنه پاییز ۱۴۰۱ برای مملکت ما نیز تدارک کنند که البته تابآوری عموم ملت هشیار ایران و رهبری پیامبرگونه امام خامنهای (جانم به فدایش)، طراحی پیچیده و گسترده آنان را ناکام گذاشت...
‼️حقایق بهمرور آشکار میشود‼️
صفحاتمجازی محمدعلی رامین:
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ جناب نصیری! شیادی شدی برای خودت
🔰 حمید رسایی: این روزها که مواضع مهدی نصیری را میبینم از چرخش و سرعت سقوطش، سخت متعجبم. پناه میبرم به خدا از عاقبت به شری. اخیرا در فیلم کوتاهی که از او پخش شده، ضمن توهین به رهبری (که آن صفت شایسته خودش و دوستان جدیدش است) موضوع افول آمریکا را نوعی پیشگویی، جادوگری و ادعای آخر الزمانی دانسته و توصیه کرده از این شیادی دست بردارید.
اسفند سال ۹۴ بود، مهدی نصیری که دشمنی با غربیها در کلامش موج میزد، در پیامرسان تلگرام و بعد در ایتا کانالی به نام #سیاحت_غرب راهاندازی کرد. در این کانال که خودش آن را مدیریت میکرد، فقط اخباری که غربیها از مشکلات و پلشتیها و ضعفها و ... و از جمله افول و سقوطشان به زبان میآوردند را منتشر میکرد. چند باز هم از من خواست تا کانالش را در صفحات مجازیام تبلیغ کنم (هنوز هم تبلیغش موجود است).
بعد از ادعاهای توهینآمیزی که داشت، واژه افول آمریکا را در این کانال (که آخرینبار در ۲۹ مهر ۱۴۰۰ بروزرسانی شده) جستجو کردم و به نتایج جالبی رسیدم. برای نمونه از تعدادی اخبار کانالش عکس گرفتم و اینجا منتشر میکنم. حتما خودش هم میبیند. شک ندارم به این نتیجه خواهد رسید که این روزها شیادی شده برای خودش، خصوصا از زمانی که دوستانش را تغییر داده!
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
‼️چند پرسش ساده از طرفداران «رفراندوم»:
❓دقیقاً کدام «مسائل» را میخواهید به همهپرسی بگذارید؟
❓آیا این «مسائل» موردنظر شما تخصصی هستند یا موضوعاتی عمومی؟ اگر مسائلی «تخصصی» هستند، آیا عموم مردم میتوانند در امور «تخصصی» نظر بدهند؟ و آیا نظر عوام، هرچه باشد، برای متخصصان پذیرفتنی است؟
❓هنگامیکه دولت در دست میرحسین موسوی و مجلس در اختیار هاشمی بود، چرا «کوپنی کردن ارزاق عمومی» یا حتی «آتشبس در جنگ تحمیلی» را به همهپرسی نگذاشتید؟
❓هنگامیکه اکبرهاشمی رفسنجانی سلطان بلامنازع مملکت بود، چرا استقراض دهها میلیارد دلار از دول بیگانه یا انجام ذلیلانه «گفتگوهای انتقادی با اروپا» که نوعی محاکمه جمهوری اسلامی بود یا «ترویج اشرافیت و تجملگرایی» و واگذاری رانتهای اقتصادی به باند کارگزاران را که عامل اصلی شکاف اجتماعی بعد از انقلاب شدند، به همه پرسی نگذاشتید؟
❓در دولت حسن روحانی، چرا شروع «گدایی از کدخدا» و انجام مذاکرات با آمریکا، با شعار «رفع تحریمها» و نیز پذیرش برجام را به همهپرسی نگذاشتید؟ چرا بعد از خروج مستکبرانه آمریکا از برجام و تشدید تحریمها علیه ایران، موضوع باقیماندن یا خارجشدن از برجام را به همهپرسی نگذاشتید؟ چرا واکسیناسیون را که حقیقتا «مسئلهی همهی مردم» بود، به همهپرسی نگذاشتید؟
❓چنانچه مسائل موردنظرتان، نیاز به مباحث کارشناسی توسط متخصصان امر را ندارند و فضاسازی سیاسیون طرفدار بیگانگان و تبلیغات رسانههایشان کافیست و مردم باید براساس همین جوسازیها برای سرنوشت خودشان تصمیم بگیرند، نمونههای مشابه آن در کشورهای مستقل دیگر را بیان کنید!
⁉️آیا نتیجه همهپرسی را شما خواهید پذیرفت؟ یا مثل انتخابات ۱۳۸۸ خودتان «کمیته صیانت از آراء» تشکیل میدهید و بعد هم نتیجه شمارش آراء مردم را نفی کرده و کشور را به آشوب کشانیده و از آمریکا درخواست میکنید تا مملکتما را تحریم کند؟ و بالاخره اگر مردم بازهم در دام تبلیغات شما قرار گرفتند و نظام را وادار به انجام «رفراندوم» کردند، آیا خودتان امانتداری حکومت جمهوری اسلامی را قبول دارید و بیگانگان را برای دخالت در امور داخلی ایران فراخوان نمیکنید و مردم را به «تحریم همهپرسی» و یا همفکرانتان را به «خروج از حاکمیت» ترغیب نخواهید کرد؟...
🔺صداقت با مردم و بیان همان چیزی که در ذهن و ضمیر خود دارید، به سود آخرت شما و دنیای مردم است...
✍️ادامه دارد...
صفحاتمجازی محمدعلی رامین:
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
✅ امام خامنهای: کجای دنیا مسائل گوناگون کشورشان را به «رفراندوم» میگذارند؟
❗️پاسخ: سوئیس کشوری است که عموماً با «رفراندوم» اداره میشود! اما چرا و چگونه؟
✍️ معنای واژه سوئیس، (Schweiz یا Suisse یا Svizzera یا Switzerland)، یعنی «جنگلی که سوخته شده و برای احداث بنا پاکسازی شده باشد»؛ سرزمینِ جنگخیزِ مردمانی ستیزهجو در کوهپایههای ژورا و آلپ که همواره با همسایگانشان در جنگ و گریز بودهاند؛ از منظر فرهنگی، هنری، فلسفی و سیاسی، جزو کشورهای عقبمانده اروپاست که کمترین متفکرین و سیاستمدار برجسته را داشته است.
📚این سرزمین از چهار بخش آلمان، اتریش، فرانسه و ایتالیا منفک شده که بعد از فروپاشی امپراتوری ناپلئون بناپارت و برگزاری کنگره وین با حضور نمایندگان کشورهای عمده اروپایی (۱۸۱۴-۱۸۱۵) و با ابتکار خاندان یهودی روتشیلد، هر چهار کشور پیرامون پذیرفتند که ساکنان این مناطق در هیچ جنگی به نفع یکی از کشورهای مادر وارد نشوند و یک منطقه کاملاً بیطرف باشند که همگی با صیانت جمعی از امنیت و بیطرفی آن، بتوانند پولهای محرمانه و شخصی سرانشان را در بانکهای یهودی «رازدار» آنجا به امانت بسپارند؛
🎯البته تا سال ۱۸۴۸ تقریباً ۳۳ سال طول کشید تا این مردم جنگآور و مالامال از سوءظنهای مزمن تاریخی نسبت بههم، از ستیزهجویی همیشگی خویش دست بردارند و باهم توافق کنند تا بجای کینهتوزی و خونریزی، یک ساختار سیاسی متعارف با قانون اساسی «مشابه یک کشور واحد» را بپذیرند و در عین حال، چون هیچ اعتمادی نسبت بهم نداشته و ندارند، اولاً به صورت یک «کنفدراسیون» متشکل از ۲۶ کانتون (ایالت) با قانون اساسی و دولت محلی مستقل (شبیه ادامه ملوک الطوائف پیشین اروپا، اما به صورت دموکراتیک)، اداره شوند و ثانیاً در اداره همه امور کشور جدید خود، حق اظهارنظر با انجام «رفراندوم» را داشته باشند.
📌این شرایط تاریخی و موقعیت جغرافیایی استثنائی با مختصات اجتماعی ناهمگون سوئیس، راهکاری را پدید آورده که طوائف متعارض و قبائل متخاصم با ابزار «رفراندوم» پیدرپی، تحت مراقبت دول دیگر، مهار شوند تا پولهای مخفیانه سران و باندهای بین المللی، مکان امنی در بانکهای سوئیس داشته باشند؛
🔰این سازوکار را حتی موسیلینی و هیتلر هم پذیرفتند و از امنیت سوئیس محافظت کردند.
✔️گرچه کشورهای غربی، بعد از جنگهای اول و دوم اروپا که منجر به کشته شدن حدود یکصد میلیون از جهانیان شد، همگی مشارکت سیاسی زنان و «حق رأی» آنها را به رسمیت شناختند، اما سوئیس تنها جامعه اروپایی بود که تا سال ۱۹۷۱ نه مشارکت سیاسی زنان را قبول داشت و نه حق رأی آنان را میپذیرفت.
👆از حدود هشت میلیون ساکنان سوئیس، قریب دو میلیون مهاجرند که نخستین ویژگی آنها ثروت انبوه آنهاست که از کشورهایشان به یغما بردهاند.
‼️رفراندومها در سوئیس، هم نشانه بیاعتمادی و سوءظن همگانی آنهاست و هم برای سرگرمی و مهار آنهاست؛ آنجا که به ندرت یک اندیشمند برجسته، یک چهره ممتاز فرهنگی یا یک سیاستمدار محبوب و مورد اعتماد دیده میشود؛ لذا سوئیس هرگز یک جامعه «فرهنگی» در اروپا شناخته نبوده و اکثریت قریب به اتفاق «رفراندوم»های رایج در سوئیس نیز در حد تصمیمات شورای شهرما هستند و غالباً نیز کمترین مشارکت سیاسی را نسبت به سایر کشورهای اروپایی دارند.
✍️ و اما «رفراندوم»ها در سایر کشورهای جهان چه نقشی دارند... ادامه دارد...
صفحاتمجازی محمدعلی رامین:
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش