بسم الله النور
💢در دیدار و هم اندیشی صبح چهارشنبه با حجت الاسلام و المسلمین مشرفی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، مطالب مهم و شایان توجهی مطرح شد که برای یاداوری و مرور خودم اینجا یادداشت میکنم:
فرصت خدمتگزاری توفیقی است که نصیب شما شده است ان شالله از این فرصت توشه ای برای دنیای مردم و آخرت خود بسازید.
مردمی سازی اقتصاد و عدم تصدی گری دولت خواسته و نیاز جامعه است. البته باید مدل و شیوه بهینه و کارآمد مردمی سازی را جستجو و استخراج کرد.
با توجه به شناختی که از صحنه داریم، به موفقیت این طرح تحولی امیدواریم، چرا که این کار مبتنی بر قرآن و روایات و مبتنی بر امر ولی امر است. خوشبختانه الزامات تحول را رهبری در سخنرانی نوروز مطرح کردند و مسیر برای متولیان امر روشن تر شده است
ان شالله با سعه صدر، حلم و بردباری در این مسیر موفق خواهید بود.
🇮🇷| @mardomKHJ
"
بسم الله النور
ماحصل دیدار و گفتگو با آقای سید میثم نقاش مدیرعامل شرکت تعاونی خیام و نائب رئیس اتحادیه شرکت های تعاونی روستایی شهرستان #درمیان
🔻🔻
#مردم مومن و بزرگوار #ایران می خواهند برای جامعه خود مفید باشند و مسئولین باید این حس مثمرثمر بودن را برای مردم در جامعه ایجاد کنند و اینگونه مردم احساس خواهند کرد که برای #حاکمیت ارزش دارند.
یکی از پیشنهاداتی که میتوانید موثر واقع شود حرکت به سمت تعاونی های خصوصی و خانوادگی است و ان شالله ظرفیت تعاونی های روستایی را بیشتر از حال دریابیم.
💢نوشتاری از من:
#تعاونی ها یکی از نمود های مردمی سازی دولت هستند و سابقه آن ها در استان خراسان جنوبی درخشان است امید به خدا بتوانیم با هم افزاییِ شبکه تعاونی ها از اقصی نقاط استان به رشد و گسترش کمی و کیفی آنها کمک کنیم.
#حکمرانی_مردم
#خراسان_جنوبی
🇮🇷| @mardomKHJ
:
بسم الله النور
💢برخی از نکات مطرح شده در این نشست از سوی طلاب بزرگوار بیرجندی به شرح زیر بود:
در #گام_دوم_انقلاب اسلامی وارد حرکت جدیدی شده ایم که بار اصلی آن بر دوش مردم است.
بایستی توجه داشت که در اسلام نیز #انسان محور است و تمام ظرفیت هایی که دین حضرت رسول ایجاد میکند برای رشد و شکوفایی انسان است.
یکی از 《ایرادات》 این است که فهم مشترکی در خصوص مردمی سازی وجود ندارد لذا بایستی #گفتمان سازی را جدی گرفت.
از 《مزایای》 مردمی سازی این است که وقتی کاری توسط مردم اجرا می شود کار با دقت بیشتر، بازدهی بیشتر و هزینه کمتر انجام می شود. با حضور مردم می توان عدالت اجتماعی را نیز محقق کرد.
《پیشنهاد》 می شود که ظرفیت محلات، سمن ها، هیئات، بسیج و مساجد فعال شود.
تحول را بایستی از محلات شروع کرد.
برای همه اقشار مردم نقش و هویت تعریف کرد.
و افکار عمومی را به رسمیت شناخت.
📌نوشتاری از من:
یکی از جملات مهمی که در این دیدار گفته شد این بود که مردمی سازی امری تشریفاتی نیست...
و همچنین توصیه شد به ایجاد فهم مشترک از مردمی سازی که بر آن هستیم انشاءلله در گام های نخست ماموریت محوله به بازتعریف و تشریح مردمی سازی دولت از روش های مختلف(جلسات با فعالین و مدیران، فضای مجازی، رسانه ها و...) بپردازیم چرا که گفتمان سازی اساس همه کارهاست.
از دیگر نکات مهم تاکید بر محله محوری و آغاز کار از محلات بود که پیشنهاد به جا و الحمدلله امتحان پس داده ای در شهر #بیرجند هم بوده است.
🇮🇷| @mardomKHJ
🇮🇷خراسان جنوبی میزبان:
🔹《سید احمد عبودتیان》
دستیار رئیس جمهور در امر مردمی سازی
و مدیرعامل بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیاء(عج)
#حکمرانی_مردم
#مردمی_سازی_دولت
🇮🇷| @mardomKHJ
💢با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، فرمانداران شهرستان ها و جمعی از مسوولین استانی نشست هماهنگی اجرای طرح فرهنگی مردم شایسته خدمت برگزار شد.
💠کلیات این طرح در شورای فرهنگ عمومی استان با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی مطرح و مصوب شده و هدف اصلی از اجرای آن، ارائه خدمت بدون واسطه به #مردم در راستای جهاد امید آفرینی است.
🔰 #ارزیابی و #نظارت بر گزارش های فصلی طرح نیز به دستیار استاندار در امر مردمی سازی دولت واگذار شده است.
چکیده ای از صحبت های بنده در این جلسه:
استان خراسان جنوبی از حیث حضور و مشارکت مردم در عرصه های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی زبانزد است. در برخی از شئون مردمی سازی هم همینطور است.
از حیث حضور مسئولان در بین مردم، صحبت با مردم، شنیدن حرف آنها و پاسخگویی و همچنین از حیث مطالبه گری و نظارت نیز تا حدودی جزو استان های پیشرو هستیم.
اما از حیث اینکه مردم مشکلات و نیازهای خودشان را احصاء کنند، راه حل ارائه دهند و حتی پیگیری و اقدام کنند متأسفانه در کلان کشور شاید چندان مورد توجه قرار نگرفته است.
لذا با توجه به ظرفیت هایی که در استان وجود دارد انشاءالله بتوانیم الگوی دولت مردمی به معنای واقعی را به سایر استان ها صادر کنیم.
ادامه 👇
و اما در خصوص طرح مذکور:
محور بودن مسجد از ویژگی های مثبت این طرح است. بایستی از مردم و حلقه های میانی همان محل بخواهیم که بعد از طرح نیازها و مشکلات، خودشان راه حل را نیز ارائه دهند، چون آنها ممکن است راه حل های بهتری را با توجه به شناختی که از محله دارند ارائه دهند.
در خصوص اقدام و اجرا نیز از مردم محل بخواهیم که ظرفیت های موجود را بسیج کنند. در دفعات بعدی حضور مسئولان در محله مدنظر خوب است که ابتدا گزارش اقدامات مردم را شنیده و سپس اقدامات دولت را تشریح کنند.
لذا استفاده از ظرفیت های مردمی و بسیج این ظرفیت ها در جهت پیگیری و اقدام بسیار مهم است.
🔹نشست هم اندیشی با خواهران فعال جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی
💢نکات و دغدغه های بزرگواران به اختصار:
تاکید بر گفتمان سازی و توجه بیشتر به ظرفیت بانوان استان چرا که بر طبق مبانی اسلام و انقلاب بانوان نقش بسزایی در تمدن سازی و سبک زندگی دارند.
از راهبردهای موثر در این امر توجه به کانون های عاطفه و احساس مثل روضه های خانگی، مسجد، هیئت و ... است.
موثر خواهد بود که ساختارها اصلاح شود و به همه مجامع و گروه های مردمی هویت داده شود، در غیر اینصورت مردم مشارکت نخواهند داشت.
مردم باید احساس مسئولیت کنند نه اینکه احساس کنند دولت به بن بست رسیده و از سر ناچاری به مردم مراجعه کرده است.
تا مردم در تصمیم سازی نقش نداشته باشند در اجرا نیز دخالت نخواهند کرد.
در خصوص موضوع عفاف و حجاب، برپایی بازارچه دائمی حوزه عفاف و حجاب در مرکز استان که مصوبه استانی سفر دوم خانم دکتر خزعلی را هم در پی داشت متأسفانه هنوز محقق نشده است.
🇮🇷| @mardomKHJ
🇵🇸 #روز_قدس
همه با هم در روز جهانی قدس
به دادخواهی مسلمانان مظلوم جهان برمیخیزیم
وعده ما جمعه ۲۵ فروردین ۱۴۰۲
🇮🇷| @mardomKHJ