🔸سفر به شهرستان نهبندان
💢دیدار با فعالان مردمی
در این نشست که همراه بود با دغدغه و دلسوزی های خالصانه فعالان شهرستان نهبندان، مسائل اصلی شهرستان و پیشنهادات در زمینه چگونگی اجرای مردمی سازی دولت در این شهرستان مطرح گردید و مقرر شد در نشست های آتی برای مسائل مطرح شده راهکارهای مبتنی بر مشارکت دولت و مردم ارائه و جمع بندی گردد.
🇮🇷| @mardomKHJ
در زیـر خیمـــــه اش همـــــه یک خــانــــــواده ایم ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✾✾࿐༅🍃🖤🍃༅࿐✾✾
شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران با وفایش تسلیت باد
✾✾࿐༅🍃🖤🍃༅࿐✾✾
🇮🇷| @mardomKHJ
💢در گفتگو و هم اندیشی با مدیرکل محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان جنوبی مطرح شد:
#دفاع_مقدس یکی از نمونه های بارز مشارکت مردم بود که به خوبی توانست زمینه رشد و شکوفایی واقعی آحاد جامعه را مهیا نماید. #شهدا ، #جانبازان و #ایثارگران باید به عنوان والاترین الگوهای جهادی و مردمی به نسل جدید معرفی شوند.
📌دفاع مقدس تنها خط مقدم و جبهه های جنگ نبود بلکه بایستی تمامی ابعاد ۸ سال #مقاومت و اتحاد #مردم شریف ایران از کودک تا کهنسال و از بانوان تا آقایان به عنوان نمونه موفق مشارکت مردمی مورد مطالعه و بررسی قرارگرفته و جهت ترویج و زنده نگه داشتن آن، اقدامات #فرهنگی شایسته ای برنامه ریزی و اجرا نمود.
💢در ادامه نشست های تخصصی با مدیران کل استان خراسان جنوبی و در گفتگو با مدیرکل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به موارد ترویج دهنده گفتمان دولت مردمی پرداخته شد و در بخشی از این دیدار این گونه عنوان شد که:
جریان مردمی اگر تقویت شده باشد و گفتمان آن پررنگ شود مردم به خودی خود در همه حوزه ها از جمله اقتصاد مشارکت خواهند کرد.
مردمی سازی شعار محوری دولت است و تحقق این شعار به معنای موفقیت دولت خواهد بود و لذا همه مسئولین باید در نهادینه شدن و اجرای آن همت نمایند.
مدیر مردمی مدیری است که جریان های مردمی را در حیطه کاری خود تقویت کند تا حدی که بتوانند برای آن مدیر تصمیم سازی کنند و از ظرفیت های مردمی در اجرا و نظارت نیز استفاده کند. نقش دولتمردان بایستی هدایت، کنترل و تسهیلگری باشد.
سالروز شهادت شهید محمود صارمی
و روز خبرنگار گرامی باد
🇮🇷| @mardomKHJ
.
رسانه حقیقی یعنی فریاد زینب کبریٰ، فریاد حضرت سجّاد... امروز هم در دنیای پیچیدهی پُرتبلیغات و پُرهیاهویی که بر بشریّت حاکم است، این حرکت اربعین، یک فریاد رسا و یک رسانهی بیهمتا است.
《مقام معظم رهبری》
📌هفدهم مرداد ماه به مناسبت سالروز شهادت شهید محمود صارمی و روز خبرنگار، همراه با استاندار محترم خراسان جنوبی بازدید از خبرگزاری ها، پایگاه های خبری و مطبوعات بیرجند انجام شد.
🇮🇷| @mardomKHJ
🔻سفر به شهرستان #نهبندان ، بخش سرداران در معیت استاندار محترم خراسان جنوبی
استاندار خراسان جنوبی و هیات همراه در این سفر، ضمن بازديد از پروژه های عمرانی در جمع مردم بخش #سرداران حضور پیدا کردند.
🔹برگزاری شورای اداری بخش سرداران، گفتگوی بی واسطه با مردم، بررسی مسایل بخش به صورت میدانی، بازدید از پروژه ها و... از اهداف این سفر بود.
🔻جلسه شورای توسعه و حمایت از سازمان های مردم نهاد - ۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۲:
حلقه های میانی نقش مهمی در #مردمی_سازی دولت دارند که سازمان های مردم نهاد از جمله آنها هستند.
مردمی سازی دولت صرفا خدمت رسانی به مردم نیست بلکه باید زمینه رشد و تعالی آحاد مردم را مهیا کنیم تا همه مردم نقش آفرینی کنند، مثل آنچه که در دوران دفاع مقدس صورت گرفت. مردمی سازی یعنی هویت بخشی و تقویت جریان های مردمی تا حدی که بتوانند تصمیم سازی کنند و مدیران بر اساس گزینه ها و راهکارهای جریان های مردمی تصمیم بگیرند؛ همچنین اجرا و نظارت امور را هم باید به مردم سپرد.
👇👇👇 ادامه
#رهبر معظم انقلاب در سخنرانی یک خرداد ۱۳۹۸ در تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اشاره فرمودند که باید یک حرکت عمومی در کشور به سمت چشم انداز شکل بگیرد که البته این حرکت وجود دارد و بایستی #انضباط پیدا کند، سرعت پیدا کند و پیشرفتش به سمت چشم انداز محسوس باشد. مقام معظم رهبری با فعالیت های غیر منضبط و بلبشویی مخالف هستند و حتی در مورد فعالیت های فرهنگی هم اشاره به کار فرهنگی تمیز دارند.
ایشان می فرمایند حرکت عمومی با این ویژگی ها به چهار عنصر نیاز دارد که عبارتند از: شناخت صحنه، جهت گیری مشخص به سمت تمدن اسلامی، عوامل امید آفرین و راهکارهای عملیاتی. مسئله امید آفرینی که مورد تاکید رهبری است با تبیین دستاوردها و اقدامات انجام می گیرد.
به نظر بنده اگر مدیر دولت انقلابی به تبیین اقدامات نپردازد و #امید آفرینی نکند چرخه مدیریت او ناقص است. امید آفرینی توسط حلقه های میانی نیز بایستی مورد توجه ویژه قرار گیرد.
و اما در خصوص راهکارهای عملیاتی، رهبری می فرمایند نه وظیفه دولت است و نه وظیفه رهبری بلکه وظیفه حلقه های میانی است. لذا تشکل ها به عنوان بخشی از حلقه های میانی بایستی به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.
در خصوص #قانون_اساسی ، مقام معظم رهبری می فرمایند قانون اساسی دو قسمت دارد. یک قسمت آنجایی است که وظایف حکومت، نظام، اهداف و آرمان ها را بیان میکند؛ که یکی از بهترین قانون هاست و مترقی ترین است. اما قسمت دوم، بخش تشکیلات و اداره حکومت است، یعنی سازماندهی نیروها و بکارگیری امکانات برای رسیدن به هدف، که ناقص است و نیاز به اصلاح دارد. لذا انتظار می رود حلقه های میانی با اشراف به قانون و ارتباط مؤثری که با جریان های مردمی و میدان عمل دارند، نقاط ضعف را احصا و راهکارهای قانونی را نیز ارائه نمایند.