مثبت مردم
. مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گیلان: دستگاه زبالهسوز سالکده استاندارد نیست! ➕ مدیرعامل سازمان
📹 وضعیت جالب محل دپوی زباله روستای سالکده بندر کیاشهر قبل و بعد از راهاندازی زبالهسوز و تفکیک زباله از مبدأ
➕ زمانی که شرکت پسماند پردازگر بوجاق جهت آموزش تفکیک از مبداء و جمع آوری پسماند خشک وارد روستای سالکده شد وضعیت محل دپو روستا در وضعیت عکس اول بود اما اکنون پس از تلاش های فراوان این شرکت موفق در حوزه پسماند، دهیاری و ... وضعیت محل دپو روستا به شکلی شده است که در محل سابق دوی زباله، کشاورزی میشود.
#مثبت_مردم
@mardoomplus
مثبت مردم
📹 وضعیت فاجعهباری که شهرداری رشت از چند ماه قبل برای اهالی محله پَستک رشت رقم زده است! #مثبت_مردم
.
معاون عمران شهرداری رشت:
بهمحض آفتابی شدن هوا زیر سازی آسفالت محله پستک انجام میشود
➕ معاون عمران شهرداری رشت گفت: بهمحض آفتابی شدن هوا حتماً کارهای زیر سازی آسفالت مسیر محله پستک انجام میشود
غفور شفیعی در گفتگو با خبرنگار #مثبت_مردم، با بیان اینکه محله پستک در طول ده سال گذشته مشکل آبگرفتگی به همراه آب فاضلاب داشت، گفت: مشکل آبگرفتگی محله پستک بهطوری بود که با هر بار بارندگی، فاضلاب داخل سپتیک منازل وارد کوچهها میشد.
➕وی افزود: اما در طی یک سال گذشته شهرداری با پیگیریهایی که انجام داد، لولهگذاری جمعآوری فاضلاب را اجرا کرد.
➕ معاون عمران شهرداری رشت اظهار داشت: بخشی از این لولهگذاری توسط اداره آب فاضلاب انجام شد، اما بخش دیگریعنی ۵۰ درصد لولهگذاری و کل اجرای آن کار را شهرداری متقبل شد، در حالیکه مشکل اصلی آن محله مشکل فاضلاب بود و با بارندگی و آبگیری کوچهها فاضلابهای خانگی از سپتیک وارد کوچهها میشد.
➕ شفیعی گفت: در حال حاضر، پروژه جمعآوری فاضلاب در آنجا صورتگرفته است که هم آبهای سطحی و هم فاضلاب را جمعآوری میکند و این جمعآوری آبها خروجی آن به فاضلاب متصل است.
➕ وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: همانطور که با مطالبهگری درست، کارها و کوتاهی رابه مسئولین گوشزد و یادآوری میکنید، کارهای انجام شده خوب را هم باید گفت و منعکس کرد.
➕ معاون عمران شهرداری رشت با بیان اینکه در این مسیر اجرای آسفالت در برنامه کاری ما است، گفت: در این شهر، نسبت آسفالت در ۲ سال گذشته یعنی در سال ۱۴۰۱ کل شهر رشت ۳۲۰ هزار متر آسفالت انجام شده است و در سال ۱۴۰۲ به ۷۰۰ هزار در یک سال و در سال ۱۴۰۳ در ششماهه اول به ۸۳۰ هزار متر رسیده است، یعنی حجم وسیعی از آسفالت انجام شده است، اما همچنان مطالبات و خرابیها زیاد است و کم هم نیست.
➕ شفیعی گفت: ما برای محله پستک در کل محدوده جغرافیایی منطقه یک در حال حاضر دو پیمانکار زیر سازی آسفالت، پیمانکار لکهگیری و پیمانکار نوار حفاری هم داریم.
➕ وی تأکید کرد: بهمحض آفتابی شدن هوا، حتماً مسیر محله پستک کارهای زیر سازی آسفالت انجام میشود.
➕ معاون عمران شهرداری رشت گفت: مدنظر داشته باشید افراد نسق سازی به محله پستک آمدهاند که هیچگونه رابطهای با حوزه منطقه یک برای گرفتن پروانه ساخت ندارند، بجای این که کارهای خود را قانونی انجام دهند یک سری ساختمانهای نسقی ساختهاند و پشت مردم جاگرفتهاند و مشکلاتی به مشکلات مردم این کوچه افزودهاند.
➕ شفیعی با بیان اینکه ما وظیفه داریم به کار مردم رسیدگی کنیم، گفت: حتی دیروز برای جمعآوری خاکهایی که جهت لولهگذاری در آن مسیر مشکل ایجاد کرده بود، ۲ الی ۳ سرویس بار ریخته شد تا تردد کمی آسانتر شود و بعد از اتمام کار، آن بارها جمعآوری میشود.
#مثبت_مردم
@mardoomplus
مثبت مردم
. #تیزر روایتی کوتاه" از دغدغه بحق مردم برای ساماندهی و رسیدگی ویژه، به تنها زمین ورزشی محله سلیماند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #مثبت_مردم | روایتی دیگر از مشکلات محله سلیمانداراب رشت
➕روایتی کوتاه" از دغدغه بحق مردم برای ساماندهی و رسیدگی ویژه به تنها زمین ورزشی محله سلیمانداراب (زمین شاهین) تا ایجاد ظرفیتهای ورزشی با حمایت حداکثری مسئولان در این زمین.
➕وقتی میتوان با نگاه و حمایت حداقلی ورزشی، نسبت به کاهش آسیبهای اجتماعی و فرهنگی اقدام نمود.
آیا گوش شنوایی هست؟!!
#مثبت_مردم
@mardoomplus
مثبت مردم
. مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گیلان: دستگاه زبالهسوز سالکده استاندارد نیست! ➕ مدیرعامل سازمان
.
مدیر عامل سازمان پسماند استان گیلان:
🔴 سازمان پسماند، صلاحیت صدور استاندارد برای دستگاه زبالهسوز را ندارد
➕مدیر سازمان پسماند گیلان در خصوص،استاندارد بودن یا نبودن دستگاه زباله سوز روستای سالکده گفت: بنده هیچ برگه استانداردی از محیط زیست جهت تایید دستگاه زباله سوز روستای سالکده ندیدم.
➕شهرام توانا در مصاحبه با خبرنگار مثبت مردم اظهار داشت؛ سازمان مدیریت پسماند استان درجایگاه نظارتی و پیگیری حوزه های مدیریت پسماند در شهرداری ها و روستاها اقدام می کند و هیچ صلاحیتی در خصوص دادن یا ندادن استاندار بابت خروجی گازها و سایر موارد برای دستگاه زباله سوز ندارد، بلکه در چنین مواقعی خودش از اداره محیط زیست و سایر اداره های همراه وهمکار استفاده می کند.
➕مدیر عامل سازمان پسماند استان گیلان افرود:ما امیدواریم در صورتی که صلاحیت استاندارد ها برای دستگاه زباله سوز روستای سالکده و روستاهای دیکر انجام شد بتوانیم مشابه این دستگاه، دستگاه های دیگری در سطح استان جاری کنیم
➕توانا گفت: با پیگیری های ما، موضوع به این ختم شده است که محیط زیست این هفته یا نهایتا در هفته آینده از دستگاه زباله سوز در روستای سالکده بازدید می کند و نظر نهایی خود را اعلام خواهد کرد.
#مثبت_مردم
@mardoomplus
سرپرست شهرداری کومله لنگرود:
🔴 نبود درآمد علت بهتعویقافتادن حقوق کارکنان شهرداری است
➕ سرپرست شهرداری کومله لنگرود علت بهتعویقافتادن کارکنان شهرداری را عدم درآمد عنوان کرد.
➕مجید حسنزاده در گفتگو با خبرنگار #مثبت مردم با اشاره به اینکه درحال رایزنی و رفع مشکل کارکنان شهرداری کومله هستیم، گفت: حقوق ۴ ماه عقبافتاده همه کارکنان شهرداری را نمیشود در عرض دو روز پرداخت کرد.
➕ وی با بیان اینکه تجمعی توسط کارکنان شهرداری صورت نگرفته بود، گفت: کارکنان شهرداری چند روز گذشته با هماهنگی آمده بودند تا با سرپرست شهرداری جهت رفع مشکلات خود گفتگو کنند و پیگیر حقوق و معوقات خود بودند.
➕ سرپرست شهرداری کومله لنگرود افزود: با رایزنی و هماهنگیهای که با دفتر استانداری انجام دادیم و صحبتهایی که با لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی مطرح شد، در حال برطرفکردن مشکل هستیم.
➕ حسنزاده علت بهتعویقافتادن کارکنان شهرداری را عدم درآمد شهرداری عنوان کرد و گفت: درآمد شهرداری بستگی به فصول سال است، یک فصلی درآمد دارد ممکن است فصل بعدی درآمدی نداشته باشد.
➕ وی افزود: اینطور نیست که بودجه داشته باشیم و حقوق بهتعویقافتاده باشد، در همه شهرداریهای کوچک این مشکلات وجود دارد و چون ازطرف استانداری ارزشافزودهای نداریم به مشکل برمیخوریم.
➕سرپرست شهرداری کومله لنگرود گفت: لاهوتی نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی پیگیر قضیه هست و تا زمانی که حقوقها پرداخت نشده باشد نمیشود گفت مشکلات حل شده است.
#مثبت_مردم
@mardoomplus
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان:
گزارشی از عدم پرداخت حقوق کارکنان شرکت ایران برک نداریم |کارگران عدم پرداخت حقوق را گزارش کنند
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان در خصوص مشکلات کارکنان شرکت ایران برک گفت: گزارش جدیدی از طرف کارکنان شرکت ایران برک به دست من نرسیده است و اگر خود کارکنان عدم پرداخت حقوق را گزارش بدهند ما بررسی میکنیم.
سیاوش آقاجانی در گفتگو با خبرنگار#مثبت_مردم اظهار داشت: ما گزارش و تلفنی از خود کارکنان و کارگران شرکت ایران برک درباره عدم پردخت حقوق نداریم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان افزود: تیتر خبری که در رسانهها دیده میشود مورد قبول ما نیست، ما انتظار داریم کارکنان و کارگران هر اعتراضی دارند بنویسند به ما گزارش بدهند.
آقاجانی ادامه داد: گزارش جدیدی از طرف کارکنان این شرکت به دستم نرسیده است؛ اگر خود کارکنان مستقیم با ما تماس بگیرند و گزارش بدهند ما بررسی میکنیم.
وی گفت: من هیچ گزارش دقیق و تماسی از کارکنان این شرکت نداشتم
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان تصریح کرد: اگر گزارش دقیق به من داده بشود من پیگیری میکنم که آیا اصلاً حقوق پرداخت نشده است یا بهصورت عمده فقط مساعده دریافت کردهاند.
آقاجانی گفت: ما قانون داریم برای اینکه اگر حقوق بر اساس قانون کار پرداخت نشود، کارفرما به دادگاه معرفی شود و برای این قانون ضمانت اجرایی وجود دارد؛ اما متأسفانه در قانون کار، مادهای برای ضمانت اجرایی پرداخت حقوق که اگر پایان ماه پرداخت نشود کارفرما به چنین مجازاتی دچار شود، وجود ندارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان افزود: در فصل جرایم برای این موضوع ضمانت اجرایی در نظر گرفته نشده است که با شرکتهایی که حقوق کارکنان را به تأخیر میاندازند بر اساس فلان ماده فلان برخورد قانونی شود. متأسفانه این نقصی است که در قانون وجود دارد.
#مثبت_مردم
@mardoomplus
در گفتگو با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان مطرح شد؛
🔴 کارگران سد شفارود، قربانی اختلاف کارفرما، پیمانکار و تأمین اجتماعی
➕ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: مشکل اصلی کارکنان شرکت سد شفارود عدم پرداخت بیمه است، دعوا و اختلاف حقوقی بین پیمانکار شرکت آب نیرو و شرکت ژیان وجود دارد.
➕ سیاوش آقاجانی در گفتگو با خبرنگار #مثبت_مردم با اشاره به اینکه به دلیل عدم پرداخت بیمه کارکنان، تأمین اجتماعی پرداخت بیمه بیکاری این کارکنان را به عهده نمیگیرد، اظهار داشت: برای پرداخت حق بیمه کارکنان شرکت سد شفارود، مشکل قرارداد دو شرکت پیمانکاری ژیان و آب نیرو هست که اختلاف وجود دارد و بر سر تمدید بیمه و یا عدم تمدید بیمه، کارکنان بلاتکلیف شدند.
➕ وی افزود: چون شرکت ژیان در خصوص اخراج کارکنان و نیامدن به سرکار چیزی نگفت حال برای این کارکنان ایجاد حقی صورتگرفته است.
➕ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: شرکت آب نیرو مدعی است که کارکنان و کارگران جزء نیروهای شرکت ژیان هستند و مستندانی موجود است که نشان میدهد این ادعا درست باشد.
➕ آقاجانی گفت: چون شرکت ژیان به دلیل بودجه و یا هر دلیل دیگری حقوق کارکنان را پرداخت نکرده، عملاً مشکل به این صورت به وجود آمده است.
➕ وی افزود: چون پول بیمه کارکنان پرداخت نشده است در این صورت از شرایط بیمه بیکاری نتوانستند برخوردار شوند.
➕ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: دادگستری، استانداری و غیره مجاب شدند که بهنوعی این مسئله را حل کنند تا بدون اینکه کارگران برای کارفرما شکایت کنند بتوانند از بیمه خود استفاده کنند؛ اما در نهایت تأمین اجتماعی گفت از نظر من رأی باید از طرف اداره کار صادر شود، یعنی کارگران باید از اداره کار علیه کارفرما شکایت کنند بعد از محکومیت کارفرما، بتوانیم حق بیمه کارکنان را بگیریم و کارگران را مشمول خدمات بیمه کنیم.
➕ آقاجانی گفت: تعدادی از کارکنان شکایت کردند و رای نهایی هم صادر شد، در واقع تأمین اجتماعی باید آن رای را اجرا کند.
➕ وی افزود: هر کارگری شکایت کند و رأی از طریق اداره کار صادر شود، تأمین اجتماعی بر اساس رای پیگیر میشود.
➕ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه تعدادی از کارگران از طریق وکیل شکایت خود را پیگیرشدند، گفت:
حق با کارگر است که بعد از گذشت مدتی بدون شکایت به حق خود برسد؛ چون شکایتکردن و پیگیر بودن آن پروسه خاصی دارد.
➕ آقاجانی تصریح کرد: اصل مسئله و دعوا، اختلاف حقوقی بین پیمانکار شرکت آب نیرو و شرکت ژیان است؛ چون دعوای حقوقیشان حل نشد و مسئله بیخ پیدا کرد، عملاً به تعهدات دو طرف سرایت کرد و تکلیف کارگران مشخص نشد و قضیه به اینجا رسید.
➕ وی افزود: مشکلی که تأمین اجتماعی دارد و ما با آن تفاهم نداریم این است که تا از کارفرما مطالبات را دریافت نکند به کارگر خدماتی عرضه نخواهد کرد.
➕ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از بررسی پروندهها پیداست که تأمین اجتماعی کارگران را به سمت شکایت از کارفرما هدایت میکند تا مطالبات خودش تأمین شود.
#مثبت_مردم
@mardoomplus
مثبت مردم
در گفتگو با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان مطرح شد؛ 🔴 کارگران سد شفارود، قربانی اختلاف کار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کارگران سد شفارود قربانی اختلاف کارفرما پیمانکار و تامین اجتماعی
➕ سیاوش آقاجانی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: مشکل اصلی کارکنان شرکت سد شفارود عدم پرداخت بیمه است، دعوا و اختلاف حقوقی بین پیمانکار شرکت آب نیرو و شرکت ژیان وجود دارد.
@mardoomplus
🟢🔵 ساماندهی دستفروشان لاریخانی/ ۳۰ غرفه عرضه محصولات محلی ایجاد می شود
👈 فرماندار سیاهکل از ساماندهی دستفروشان لاریخانی این شهرستان خبر داد و گفت: ۳۰ غرفه عرضه محصولات محلی در گاودیلان(فرادست لاریخانی) ایجاد می شود.
مشروح گفتگو در #مثب_مردم
👇👇👇
🌐 @mardoomplus
مثبت مردم
🟢🔵 ساماندهی دستفروشان لاریخانی/ ۳۰ غرفه عرضه محصولات محلی ایجاد می شود 👈 فرماندار سیاهکل از ساماند
🟢🔵 ساماندهی دستفروشان لاریخانی/ ۳۰ غرفه عرضه محصولات محلی ایجاد می شود
🔹فرماندار سیاهکل از ساماندهی دستفروشان لاریخانی این شهرستان خبر داد و گفت: ۳۰ غرفه عرضه محصولات محلی در گاودیلان(فرادست لاریخانی) ایجاد می شود.
🔸امین بابایی در گفتوگو با خبرنگار #مثبت_مردم به تشریح جزئیات آتش سوزی بازارچه محلی لاریخانی سیاهکل پرداخت و اظهار کرد: این بازارچه سبقه دیرینه در این منطقه داشته و بومیان منطقه از طریق فروش محصولات مجلی کسب درآمد می کردند.
🔹 فرماندار سیاهکل از برپایی ۳۰ غرفه عرضه محصولات محلی در دشت گاودیلان این شهرستان خبر داد و بیان کرد: افراد و کاسبان محلی و بومی فعال در بازارچه لاریخانی ساماندهی شده و در منطقه فرادست این روستا مستقر می شوند.
🔸 بابایی با اشاره به اینکه دستفروش های لاریخانی سیاهکل ساماندهی می شوند، گفت: ۳۰ غرفه عرضه محصولات محلی در زمینی به مساحت ۵ هزار متر در دشت گاودیلان توسط شهرداری دیلمان ایجاد می شود.
🔹وی با اشاره به خسارت حریق بازارچه محلی لاریخانی سیاهکل افزود: اشیاء و اجناس گرانقیمتی در دکه های بازارچه سوخته سیاهکل وجود نداشته و برآورد اولیه خسارت این بازارچه، ۵۰ میلیون تومان گزارش شده است.
🌐 @mardoomplus
سازنده دستگاه زبالهسوز بدون دود در گفتگو با مثبت مردم مطرح کرد؛
جزئیات جدید از دستگاه زباله سوز لسکوکلایه بندر کیاشهر
سازنده دستگاه زبالهسوز گفت: تأثیرگذارترین راهکار جهت کاهش و تفکیک زباله در مبدأ آموزش است و آموزش مردم، بالاترین بهرهوری را در این امر خواهد داشت.
سامان محمدی در گفتگو با خبرنگار #مثبت_مردم در خصوص ساخت دستگاه زبالهسوز اظهار داشت: نمونه اولیهی دستگاه که برای روستای لسکوکلایه از توابع کیاشهر در استان گیلان ساخته شده است، دارای کورهی زبالهسوز با حجم ۱۰۰۰ لیتر است و قابلیت سوزاندن حداقل ۲۵۰ کیلوگرم زباله در ساعت را دارد.
وی افزود: انواع بزرگتر زبالهسوز در اندازههای ۲۰۰۰، ۴۰۰۰، و ۸۰۰۰ لیتر هم طراحی شده است و طبق سفارش باتوجهبه نیاز بخشها و یا شهرها امکان ساخت دارند.
سازنده دستگاه زبالهسوز گفت: در طراحی و ساخت این دستگاه، تلاش شده از مواد اولیهی داخلی و قطعات استاندارد استفاده شود. امکان استفاده ۱۰۰ درصدی قطعات ساخت داخل وجود دارد و در نمونهی ساخته شده از تعدادی قطعات استاندارد الکتریکی ساخت خارجی استفاده شده است.
سازنده دستگاه زبالهسوز بدون دود روستای لسکوکلایه گفت: از این دستگاه در بسیاری از کشورها بهعنوان یک راهحل قابلقبول در امحای زباله استفاده میشود و این نوع دستگاه هم نمونهی خارجی و هم داخلی دارد.
محمدی تصریح کرد: سازمان حفاظت از محیطزیست طبق رسالت خود دررابطهبا نظارت بر مراکزی که ممکن است آلاینده وارد طبیعت کنند، استانداردهایی را دررابطهبا سطح مجاز آلایندهها در دود دستگاههای زبالهسوز تعریف کرده است.
وی افزود: برایناساس هر واحدی چه بخش دولتی، عمومی و یا خصوصی که قصد بهرهبرداری از این دستگاهها را داشته باشند بایستی پیش از بهرهبرداری، درخواستی به سازمان محیطزیست بابت پایش آلایندگی ارسال کنند.
سازنده دستگاه زبالهسوز تصریح کرد: این سازمان ابتدا با کمک یک شرکت معتمد این سازمان پایش اولیه را انجام میدهد، در مرحلهی بعد کارشناس سازمان برای بررسی مجدد و تایید نظر کارشناس معتمد، یکپایش دوم را انجام میدهد و دررابطهبا دستگاه ساخته شده این تستها انجام شده و نظر مثبت سازمان حفاظت از محیطزیست جلب شده است.
محمدی گفت: در مرحلهی بعد پایشهای دورهای دررابطه با آلایندگی دستگاه انجام میگیرد.
وی با بیان اینکه علاوه بر مجوزهای زیستمحیطی، خانههای بهداشت وظیفه دارند در رابطهبا آلایندگی محیط اطراف استقرار دستگاه پایشهای دورهای انجام دهند و هر گونه مورد غیرمترقبه رو گزارش دهند، گفت: طبق استاندارد سازمان محیطزیست، جدول مشخصی برای حداکثر میزان مجاز گازهای آلایندهی خروجی دودکش تعریف شده است.
سازنده دستگاه زبالهسوز در ادامه افزود: طبق پایشهای انجام شده توسط شرکت معتمد و هم کارشناس سازمان محیطزیست استان گیلان، میزان آلایندگی گازهای خروجی کمتر از نصف الی یکسوم حد مجاز بودند.
محمدی با اشاره به اینکه مشکل خاصی برای این نوع دستگاه از نظر ساخت وجود نداشت، گفت: مسئولین استان، بخش و شهرداری کیاشهر و همچنین مسئولین سازمان محیطزیست آستانهاشرفیه طبق ضوابط، همکاری لازم برای پایش را انجام دادند.
وی یادآور شد: این دستگاه برای روستای لسکوکلایه ساخته شده است و بهزودی پس از آمادهکردن زیرساختها، برق و گاز در محل سابق دپوی زبالهی روستا نصب خواهد شد.
سازنده دستگاه زبالهسوز تصریح کرد: تأثیرگذارترین راهکار بحث آموزش جهت کاهش و تفکیک زباله در مبدأ است و آموزش مردم بالاترین بهرهوری را در این امر خواهد داشت.
محمدی گفت: تفکیک زبالههای قابلبازیافت از مبدأ، سپس تفکیک آنها در مقصد، کمک بزرگی به کاهش حجم زباله میکند.
وی در ادامه با بیان اینکه تبدیل زبالههای آلی به کود آلی میتواند یک کاهش ۷۰ درصدی را در میزان زباله به همراه داشته باشد؛ گفت: استفاده از زبالهسوز در استانهای شمالی به دلیل بالابودن تراز آبهای سطحی یک راهحل ساده برای حل معضل زباله در روستاها و شهرها است.
سازنده دستگاه زبالهسوز با بیان اینکه اجرای روشهای صحیح دفن پسماند، برای اکثر استانها روش بهتری به نظر میآید؛ افزود: مسئولین ناظر سازمان حفاظت از محیطزیست آستانهاشرفیه و مسئولین اجرایی بازوهای استانی، شهری و روستایی وزارت کشور از جمله بخشداری و شهرداری کیاشهر، بالاترین سطح همکاری را دررابطهبا اجرای ضوابط مربوط به بهرهبرداری و نظارت بر حسن کارکرد دستگاه زبالهسوز داشتند.
محمدی کفت: وضع قوانین و آئیننامههای اجرایی و نظارت بر حسن انجام آنها تنها توقع ماست و حمایت از رقابت چه داخلی و چه خارجی باعث کاهش هزینهها برای مردم خواهد شد.
وی در پایان یادآور شد: تنها اعطای ارز ترجیحی به واردکنندگان میتواند با اولویتدادن به واردات، باعث غیراقتصادی شدن ساخت داخلی بشود.
#مثبت_مردم
🌐 @mardoomplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 وضعیت عجیب یکی از رودخانهها در در محله آج بیشه رشت
➕کوچه عبداللهی
#مثبت_مردم
🌐 @mardoomplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مردم روستای امام زاده هاشم (ع) رشت میگویند اداره اوقاف، اراضی و ابنیهی آنها را به شکل غیرقانونی به نام خود سند زده است و ادعای مالکیت میکند 😳
#مثبت_مردم
🌐 @mardoomplus
مثبت مردم
مدیرکل اوقاف گیلان خبر داد؛
شکایت اهالی روستای امامزاده هاشم رشت از اوقاف گیلان | تابع قانون هستیم
مدیرکل اوقاف گیلان از شکایت اهالی روستای امام زاده هاشم (ع) از اداره کل اوقاف گیلان خبر داد.
حجتالاسلام اسماعیل تدینی در گفتگو با خبرنگار #مثبت_مردم با اشاره به اعتراض مردم روستای امامزاده هاشم (ع) مبنی بر اینکه ملک شخصی روستاییان غیرقانونی به نام اوقاف سند خورده است، اظهار داشت: صادرکننده اسناد، ثبتاسناد و املاک است که زیر نظر قوه قضاییه است و بر اساس قانون به امورات رسیدگی میشود.
وی با اشاره به اینکه اداره اوقاف بهتنهایی قادر به گرفتن سند نیست، افزود: اگر اداره ثبت، مستندات قویتری پیدا کند که ملک، مال شخص نیست، بلکه برای شخصی دیگر و یا اداره اوقاف است قانون راه اعتراض گذاشته و شخص یا اشخاص میتوانند از راه قانون اعتراض کنند، مستندات موجود را ارائه دهند و حق و یاسند خود را بگیرند.
مدیرکل اوقاف گیلان با بیان اینکه اداره ثبت، قادر به باطل کردن سند نیست گفت: دادگاه میتواند سندی را اصلاح و یا صادر کند، اشخاصی که مدعی هستند، ملک، مال ما و اجداد ما هست با مستنداتی که در دست دارند میتوانند علیه مالک که اداره اوقاف است شکایت کنند.
حجتالاسلام تدینی افزود: نیاز به قیلوقال نیست، زمانش گذشته است، قیلوقال در زمان قدیم و برای عوام به همراه چوب و چماق بود.
وی اظهار داشت: سند از طرف اداره ثبتاسناد صادر شده، اداره اوقاف و یا شخص صادر نکرده است و همین هم راه ابطال و اصلاح دارد.
مدیرکل اوقاف گیلان گفت: اگر کسی مدعی است باید مستندات خودش را به دادگاه ارائه دهد تا رسیدگی شود؛ رأی دادگاه فصلالخطاب است.
حجتالاسلام تدینی افزود: مدیرکل وقت اوقاف، مستنداتی داشته به ثبت ارائه داده و اداره ثبت از مرجع قانونی سند صادر کرده است. نظر قانون این است که هرکس سند تکبرگ داشته باشد مالک محسوب میشود.
وی تصریح کرد: اگر کسی مدعی است که سند خلاف صادر شده است، باید به دادگاه مراجعه کند کسی بهتنهایی قادر به ابطال سند نیست.
مدیرکل اوقاف گیلان گفت: اهالی روستای امامزاده هاشم (ع) علیه اداره اوقاف شکایت کردند و شکایتشان در حال رسیدگی است.
حجتالاسلام تدینی با بیان اینکه در جمهوری اسلامی ایران ثبتاسناد و املاک امین اموال مردم است، گفت: اینطور نیست که اداره ثبتاسناد به کسی سند داده امین و به کسی سند نداده خلافکار باشد.
حجتالاسلام تدینی گفت: کسانی که سند دارند به مرجع قضایی که مرجعی بیطرف، آگاه و مسلط است، مراجعه کنند تا به امور رسیدگی شود.
وی افزود: نظر بنده و حتی نظر قانون این است که اداره اوقاف برابر قانون، حدود ۱۵ سال قبل برای زمینهای روستای امامزاده هاشم (ع) سند گرفته است، حال اگر کسی مدعی هست برای احقاق حق به قانون مراجعه کند، دادگاه رسیدگی خواهد کرد.
مدیرکل اوقاف گیلان گفت: اگر کسی ۵۰ سال قبل ملکی را خلاف قانون به نام خود سند گرفته باشد، نمیتواند زمین و یا ملک را اشغال کند، بلکه میتوان از راه قانونی شکایت کرد و حکم تخلیه گرفت.
حجتالاسلام تدینی افزود: حق شامل مرور زمان نمیشود حق را باید ثابت کرد.
وی گفت: اگر ساکنین روستای امامزاده هاشم (ع) میتوانند ثابت کنند که ساکنان اصلی آن منطقه هستند و قانون دستور دهد که حق با مالکین است، ما حرفی نداریم.
مدیرکل اوقاف گیلان افزود: من دنبال وقف هستم، دنبال ملک مردم نیستم.
حجتالاسلام تدینی در پایان گفت: به قانون احترام میگذاریم و با کسی اختلاف شخصی نداریم، ما مستنداتی داشتیم ارائه دادیم و منتظر رأی نهایی دادگاه و تابع قانون هستیم.
#مثبت_مردم
🌐 @mardoomplus