فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مردم روستای امام زاده هاشم (ع) رشت میگویند اداره اوقاف، اراضی و ابنیهی آنها را به شکل غیرقانونی به نام خود سند زده است و ادعای مالکیت میکند 😳
#مثبت_مردم
🌐 @mardoomplus
مثبت مردم
مدیرکل اوقاف گیلان خبر داد؛
شکایت اهالی روستای امامزاده هاشم رشت از اوقاف گیلان | تابع قانون هستیم
مدیرکل اوقاف گیلان از شکایت اهالی روستای امام زاده هاشم (ع) از اداره کل اوقاف گیلان خبر داد.
حجتالاسلام اسماعیل تدینی در گفتگو با خبرنگار #مثبت_مردم با اشاره به اعتراض مردم روستای امامزاده هاشم (ع) مبنی بر اینکه ملک شخصی روستاییان غیرقانونی به نام اوقاف سند خورده است، اظهار داشت: صادرکننده اسناد، ثبتاسناد و املاک است که زیر نظر قوه قضاییه است و بر اساس قانون به امورات رسیدگی میشود.
وی با اشاره به اینکه اداره اوقاف بهتنهایی قادر به گرفتن سند نیست، افزود: اگر اداره ثبت، مستندات قویتری پیدا کند که ملک، مال شخص نیست، بلکه برای شخصی دیگر و یا اداره اوقاف است قانون راه اعتراض گذاشته و شخص یا اشخاص میتوانند از راه قانون اعتراض کنند، مستندات موجود را ارائه دهند و حق و یاسند خود را بگیرند.
مدیرکل اوقاف گیلان با بیان اینکه اداره ثبت، قادر به باطل کردن سند نیست گفت: دادگاه میتواند سندی را اصلاح و یا صادر کند، اشخاصی که مدعی هستند، ملک، مال ما و اجداد ما هست با مستنداتی که در دست دارند میتوانند علیه مالک که اداره اوقاف است شکایت کنند.
حجتالاسلام تدینی افزود: نیاز به قیلوقال نیست، زمانش گذشته است، قیلوقال در زمان قدیم و برای عوام به همراه چوب و چماق بود.
وی اظهار داشت: سند از طرف اداره ثبتاسناد صادر شده، اداره اوقاف و یا شخص صادر نکرده است و همین هم راه ابطال و اصلاح دارد.
مدیرکل اوقاف گیلان گفت: اگر کسی مدعی است باید مستندات خودش را به دادگاه ارائه دهد تا رسیدگی شود؛ رأی دادگاه فصلالخطاب است.
حجتالاسلام تدینی افزود: مدیرکل وقت اوقاف، مستنداتی داشته به ثبت ارائه داده و اداره ثبت از مرجع قانونی سند صادر کرده است. نظر قانون این است که هرکس سند تکبرگ داشته باشد مالک محسوب میشود.
وی تصریح کرد: اگر کسی مدعی است که سند خلاف صادر شده است، باید به دادگاه مراجعه کند کسی بهتنهایی قادر به ابطال سند نیست.
مدیرکل اوقاف گیلان گفت: اهالی روستای امامزاده هاشم (ع) علیه اداره اوقاف شکایت کردند و شکایتشان در حال رسیدگی است.
حجتالاسلام تدینی با بیان اینکه در جمهوری اسلامی ایران ثبتاسناد و املاک امین اموال مردم است، گفت: اینطور نیست که اداره ثبتاسناد به کسی سند داده امین و به کسی سند نداده خلافکار باشد.
حجتالاسلام تدینی گفت: کسانی که سند دارند به مرجع قضایی که مرجعی بیطرف، آگاه و مسلط است، مراجعه کنند تا به امور رسیدگی شود.
وی افزود: نظر بنده و حتی نظر قانون این است که اداره اوقاف برابر قانون، حدود ۱۵ سال قبل برای زمینهای روستای امامزاده هاشم (ع) سند گرفته است، حال اگر کسی مدعی هست برای احقاق حق به قانون مراجعه کند، دادگاه رسیدگی خواهد کرد.
مدیرکل اوقاف گیلان گفت: اگر کسی ۵۰ سال قبل ملکی را خلاف قانون به نام خود سند گرفته باشد، نمیتواند زمین و یا ملک را اشغال کند، بلکه میتوان از راه قانونی شکایت کرد و حکم تخلیه گرفت.
حجتالاسلام تدینی افزود: حق شامل مرور زمان نمیشود حق را باید ثابت کرد.
وی گفت: اگر ساکنین روستای امامزاده هاشم (ع) میتوانند ثابت کنند که ساکنان اصلی آن منطقه هستند و قانون دستور دهد که حق با مالکین است، ما حرفی نداریم.
مدیرکل اوقاف گیلان افزود: من دنبال وقف هستم، دنبال ملک مردم نیستم.
حجتالاسلام تدینی در پایان گفت: به قانون احترام میگذاریم و با کسی اختلاف شخصی نداریم، ما مستنداتی داشتیم ارائه دادیم و منتظر رأی نهایی دادگاه و تابع قانون هستیم.
#مثبت_مردم
🌐 @mardoomplus
مثبت مردم
مدیرکل اوقاف گیلان خبر داد؛ شکایت اهالی روستای امامزاده هاشم رشت از اوقاف گیلان | تابع قانون هستی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 توضیحات مدیرکل اوقاف گیلان درباره اراضی اختلاف روستای امام زاده هاشم (ع) رشت
📍حجتالاسلام تدینی میگوید: نیاز به قیلوقال نیست؛ زمانش گذشته است. قیلوقال در زمان قدیم و برای عوام به همراه چوب و چماق بود.
📌 وی اظهار کرد: سند از طرف اداره ثبت اسناد صادر شده، اداره اوقاف و یا شخص صادر نکرده است و همین هم راه ابطال و اصلاح دارد.
📍 مدیرکل اوقاف گیلان گفت: اگر کسی مدعی است باید مستندات خودش را به دادگاه ارائه دهد تا رسیدگی شود؛ رأی دادگاه فصلالخطاب است.
#مثبت_مردم
@mardoomplus
🔴 دستگاه زبالهسوز سالکده کاملا استاندارد است/ صحبت های آقای مدیرکل خلاف واقع است
خیر حوزه محیط زیست و اهدا کننده دستگاه زباله سوز سالکده با بیان اینکه دستگاه زبالهسوز سالکده کاملا استاندارد است، گفت: صحبت های مدیرکل محیط زیست گیلان عجیب و خلاف واقع است.
ادامه مطلب در #مثبت_مردم
👇👇👇
@mardoomplus
مثبت مردم
🔴 دستگاه زبالهسوز سالکده کاملا استاندارد است/ صحبت های آقای مدیرکل خلاف واقع است خیر حوزه محیط
.
🔴 دستگاه زبالهسوز سالکده کاملاً استاندارد است/ صحبتهای آقای مدیرکل خلاف واقع است
خَیِّر حوزه محیط زیست و اهداکننده دستگاه زباله سوز سالکده با بیان اینکه دستگاه زبالهسوز سالکده کاملا استاندارد است، گفت: صحبتهای مدیرکل پسماند گیلان عجیب و خلاف واقع است.
نیکپی در گفتگو با خبرنگار #مثبت_مردم با اشاره به اینکه سه سال قبل تصمیم گرفتیم روستای سالکده را از زباله پاک کنیم، اظهار کرد: برای پاکسازی روستا، طی برنامهای که داشتیم مطالعات زیادی انجام دادیم و از شرکتهایی که استانداری معرفی کرده بود مشورت گرفتیم؛ تصمیم بر آن شد برای روستاییان دورهی آموزشی برگزار کنیم تا بتوانند زباله را تفکیک کنند.
وی با بیان اینکه با آموزش به روستاییان، تفکیک زباله توسط مردم مدیریت و زبالههای تر و خشک از هم جدا میشد، افزود: با خرید دستگاه زبالهسوز و نصب در روستا توانستیم مشکل زباله را حل کنیم.
این خَیِّر حوزه محیط زیست با بیان اینکه نصب و استقرار این دستگاه، فرایند اداری را طی کرد، گفت: دستگاه زبالهسوز که توسط یک صنعتگر روستایی ساخته شده بود، دستگاهی شناخته شده بود، اما متولی عملی نداشت و کسی حاضر نبود کمک کند.
نیکپی با اشاره به عدم ساماندهی و سوقدهی اعتبارات روستا به سمت مدیریت پسماند اضافه کرد: بیشتر وقت خود را در روستای سالکده سپری میکنم و خواستم با خرید دستگاه زبالهسوز، قدمی برای پسماند این منطقه بردارم.
وی در خصوص حمایت مسئولین جهت خرید و نصب این دستگاه گفت: هیچ مسئولی از ما در این امر مهم، حمایت مالی نکرد؛ اما مسئولین وقت و شورای روستا از حمایتهای معنوی دریغ نکردند.
این فعال حوزه محیط زیست با اشاره به مصاحبه مدیرکل پسماند گیلان در خصوص دستگاه زبالهسوز روستای سالکده اضافه کرد: مطالب گفته شده مدیرکل پسماند در مورد استاندارد نبودن دستگاه، خلاف واقع است.
به گفته نیکپی، از این دستگاه بهاندازه مصرف کوره در هر سیکل میتوان استفاده کرد و هر سیکل، معمولاً حدود یک ساعت و نیم طول میکشد تا زباله را تبدیل به خاکستر کند و بعد از اتمام سیکل، میتوان دوباره دستگاه را روشن کرد و زباله ریخت.
وی ادامه داد: چون در ساخت این دستگاه از الیاف نسوز استفاده شده است هر چقدر در ۲۴ ساعت، کمتر خاموش و روشن شود بهتر است؛ چون شوک حرارتی کمتری به دستگاه وارد میشود.
فعال حوزه محیط زیست با بیان اینکه دستگاه زبالهسوز سالکده، ۲۵۰ کیلو ظرفیت دارد، گفت: اگر در ۲۴ ساعت، ۱۵ بار از این دستگاه استفاده شود حدود ۳ تن و نیم زباله سوزانده میشود؛ اما مقدار تولید زباله در سالکده کمتر از این مقدار است و نهایتاً یک یا دو کوره استفاده میشود.
نیک پی با بیان اینکه برای استفاده از این دستگاه و پاکسازی روستا همه کارها طبق قوانین قانونی پیش رفته است، اضافه کرد: برای راهاندازی دستگاه زبالهسوز فرایند قانونی را طی کردیم و افتخار آن به سازنده این دستگاه بر میگردد؛ ما آن را فقط خریداری کردیم.
وی با بیان اینکه در اجرای موازین قانونی بسیار حساس هستم، افزود: روزی که مسئولین وقت استان برای بازدید و افتتاح این دستگاه آمده بودند قول حمایت را به ما دادند اما کاری انجام نشد؛ ولی از روز اول روند کارما قانونی بوده است.
این خَیّر زیست محیطی با اشاره به استاندارد بودن دستگاه زبالهسوز سالکده بیان کرد: ما تقاضای پایش دادیم و پایش ما در سامانه محیطزیست ثبت شد و از طریق محیطزیست، از طرف شرکت معتمدی که ابزار مجهزی داشت برای تأیید پایش دستگاه، اندازهگیری و میزان گازهای خروجی و ذرات معلق دستگاه را پایش و استاندار بودن آن را تایید کردند.
نیکپی با بیان اینکه بعد از استفاده از این دستگاه، زمینی که زبالههای روستا در آن مکان دپو شده بود و حتی همه رودخانهها و نهرها پاکسازی شد، گفت: در حال حاضر، محل دپوی زباله به زمین کشاورزی تبدیل شده است.
وی با اشاره به مصاحبه مدیرکل پسماند استان که گفته بود دستگاه زبالهسوز استاندارد نیست و یا من برگه تایید شدهای از محیطزیست ندیدم، افزود: در عجب هستم که چرا اداره محیطزیست در این مورد مهم سکوت کرد.
این خَیِّر حوزه محیط زیست با بیان اینکه ادعای ما در خصوص استاندارد بودن دستگاه اثبات شده است و همه مدارک در اداره محیطزیست و بخشداری بندر کیاشهر وجود دارد، گفت: مستندی که در شبکه باران پخش شد بهترین مستندی است که گفتههای ما را ثابت میکند و گواه گفتههای ماست.
نیک پی با بیان اينكه چرا بعد از دوسال، مدیرکل پسماند گیلان تمام دست آوردهای محیطزیست را رها میکند و اشاره به این دارد که دستگاه غیراستاندارد است، اضافه کرد: آقای مدیرکل با این جمله خستگی را در بدن دستاندرکاران باقی گذاشت.
@mardoomplus
مثبت مردم
📹 وضعیت عجیب یکی از رودخانهها در در محله آج بیشه رشت ➕کوچه عبداللهی #مثبت_مردم 🌐 @mardoomplus
🔴 بودجهای برای رفع مشکل رودخانه محله آج بیشه نداریم
رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت در خصوص مشکل رودخانه محله آج بیشه گفت: امسال بودجهای برای رفع مشکل رودخانه محله آج بیشه نداریم.
حسن کریمی در گفتگو با خبرنگار #مثبت_مردم در مورد رودخانه محله آج بیشه اظهار کرد: در آن محله رودخانه نیست؛ بلکه یک کانال آب است که بازدید انجام شده و باید لولهگذاری شود.
وی با بیان اینکه بازدید از طرف رئیس کمیسیون عمران از منطقه آج بیشه انجام شده است، افزود: متاسفانه بودجهای برای ساماندهی کانال آب آج بیشه رشت پیشبینی نشده است.
رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت علت وضعیت رودخانه را ساختوسازهای غیرمجاز در آن محله برشمرد و بیان کرد: قسمت عظیمی از همان محله پوشیده از نیزار است.
کریمی با اشاره به اهمیت مساله زیست محیطی و بهداشت محیط اضافه کرد: برای لایروبی رودخانهها مثل گوهر رود و زرجوب هرسال بودجهای اختصاص داده میشود و این رودخانهها هر سال لایروبی انجام میشود .
وی یاداور شد: برای رفع مشکل رودخانه مذکور شهرداری منطقه ۳ باید در برنامه بودجه ۱۴۰۴ قرار دهد تا بودجه برای رفع مشکل این منطقه تخصیص داده شود.
رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت گفت: بنده از این محله بازدید انجام دادم، با معاون عمران شهردار و شهرداری منطقه ۳ صحبت کردم؛ اما نتیجه این شد که برای این منطقه و لایروبی این رودخانه امسال بودجهای در نظر گرفته نشده است.
@mardoomplus
🔴 معوقه کارکنان شرکت چوکا به زودی پرداخت میشود
👈 فرماندار رضوانشهر گفت: ظرف چند روز آینده معوقه کارکنان شرکت چوکا پرداخت میشود.
نادر صفوی در گفتگو با #مثبت_مردم با بیان اینکه ۳۶ نفر از کارکنان شرکت چوکا در حال حاضر واجد شرایط بازنشستگی هستند، اظهار کرد: تأمین اجتماعی به علت عدم پرداخت مبالغ مابهالتفاوت حق بیمه از سوی شرکت چوب و کاغذ چوکا با مشکل روبرو شده بود.
وی ادامه داد: در اینخصوص سرپرست شرکت چوکا طی مذاکرهای که با هلدینگ سلولزی بهمنظور رفع مشکل کارکنان انجام داد، قرار شد مبلغ پرداختی به بیمه بابت اصلاح عناوین شغلی طی چند روز آینده توسط هلدینگ به شرکت پرداخت و مشکل این افراد حل شود.
فرماندار رضوانشهر با بیان اینکه عدهای از کارگران این شرکت در شرف بازنشستگی هستند، گفت: این افراد در دو ماه اخیر به علت عدم پرداخت بیمه شهریورماه دچار مشکل شدهاند.
به گفته صفوی، پیرو جلسهای که پنجشنبه گذشته با مدیرکل تأمین اجتماعی و معاون مدیرکل برگزار کردیم، مقرر شد با پرداخت ۳۰ درصد حق بیمه ظرف ۲ روز آینده، بیمه شهریورماه در سیستم بنشیند و مشکل حل شود.
وی در پایان با اشاره به حقوق و دستمزد کارکنان شرکت چوکا افزود: تاکنون حقوق شهریورماه کارکنان به طور کامل پرداخت و تسویه شده است و حقوق پایه ماه مهر نیز پرداخت شده، فقط اضافهکاری باقیمانده است که ظرف چند روز آینده پرداخت خواهد شد.
@mardoomplus
مثبت مردم
🔴 بودجهای برای رفع مشکل رودخانه محله آج بیشه نداریم رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت در خصوص مشک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رییس کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت: برای ساماندهی کانال آب محله آج بیشه بودجه نداریم!
#مثبت_مردم
@mardoomplus
امامجمعه شهر کومله:
عدم پرداخت حقوق کارکنان شهرداری کومله از بیتدبیری مسئولان است
امامجمعه شهر کومله گفت: عدم پرداخت حقوق کارکنان شهرداری کومله و شهرهای اطراف شهرستان لنگرود از بیتدبیری مسئولین است.
حجتالاسلام سید احمد میر شریفی در گفتگو با خبرنگار #مثبت_مردم در خصوص مشکلات کارکنان شهرداری شهر کومله با بیان اینکه مردم برای رفع مشکل خود به جاهای مختلف میروند و چون نتیجه نمیگیرند و همیشه آخرین جایگاه را نهادهای رهبری میدانند گفت: کارکنان شهرداری کومله هم به ما مراجعه کردند.
وی با اشاره به اینکه تحصن و تجمعی از سوی کارکنان شهرداری کومله صورت نگرفته است، افزود: کارکنان شهرداری کومله به دفتر امامجمعه مراجعه و مشکلات خود را مطرح کردند. خواستههایی که کارکنان مطرح کردند خواستههای به حقی بوده و حقوقشان به مدت ۴ تا ۵ ماه به تأخیر افتاده است.
امامجمعه شهر کومله گفت: وظیفه مسئولین و اعضای شورای شهر کومله است که کمک کنند تا حقشان ادا شود. باتوجهبه شرایط اقتصادی فعلی جایز نیست که حقوق کارگر به تأخیر بیفتد.
میرشریفی با بیان اینکه وظیفه ماست که همکاری لازم را انجام دهیم اظهار کرد: مشکلات را با مسئولین و نماینده مجلس مطرح کنیم تا مشکل برطرف شود
وی با بیان اینکه در شهرهای اطراف از قبیل شهر چاف، اطاقور و چمخاله مشکلات مشابه مشکلات شهر کومله وجود دارد، گفت: حقوق کارکنان شهرداری این شهرها نیز با تأخیر ۲ الی ۳ماهه پرداخت میشود.
امامجمعه شهر کومله مشکل اساسی عدم پرداخت کارکنان و کارگران را بیتدبیری مسئولین دانست و تأکید کرد: اگر به دستور ائمه عمل کنیم حقوق کارگر قبل از اینکه عرقش خشک شود باید پرداخت شود.
حجتالاسلام سید احمد میر شریفی افزود: مشکل اینجاست که درآمد شهرداری را بهجای اینکه حقوق کارگر را مقدم بدانند و پرداخت کنند، برای آسفالت خیابانها و تزیین جداول هزینه میکنند.
وی با تأکید بر اینکه پرداخت حقِ کارکنان مقدس است گفت: اگر بعد از پرداخت حقوق کارگر و کارکنان بقیه مبالغ صرف فعالیت عمرانی شود مشکلی پیش نمیآید.
امامجمعه شهر کومله افزود: بر حسب وظیفه و چون واسطه بین مردم و مسئولین هستم خواسته مردم را پیگیری میکنم.
حجتالاسلام سید احمد میر شریفی گفت: با شهرداری کومله، شورای شهر و با آقای لاهوتی، نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی جهت برطرفشدن مشکل کارکنان شهرداری تماس داشتم و در تریبون نمازجمعه بهعنوان مطالبهگری بر حسب وظیفه این مطلب را عنوان کردم تا مشکلات، برطرف شود.
#مثبت_مردم
@mardoomplus