31.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چاقوخوردن در میدان انقلاب بهخاطر نجات یک آدم
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولین تصاویر از رصد هوایی لیدرهای اغتشاشات ایلام
32.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردم را از دشمنانشان بترسانید! قسمت دوم
برای قسمت اول اینجا کلیک کنید
▪️ یگانه مقصر اتفاقات امروز بدون شک بدون تردید تمام حامیان قالبیاف و خود رئیس مجلس است. اینها خالی خالی سودای قدرت داشتند و ما لطمه اقتصادی و فرهنگی خوردیم.
▪️ آنها که کف خیابان در اتفاقات اخیر با جانشان در میدان بودند، اکثرا منتقد دولت پزشکیان و قالیباف بودند، هواداران قالیباف پست و سمت گرفتند و در اتاق فکر پشت دیوارهای شیشهای از پشت دوربین با سیمکارتهای سفیدشان دیاثت امنیتیشان و هنر ناتوانی مدیریت کشور را به تصویر میکشند.
▪️ جانواران دوپایی که پولشان، بودجهشان، زندگیشان و همه داراییشان حرام است و همه را از سودای قدرت و زیرآب زنی به دست آوردند، آنها که نانشان را در خون شهدای امنیت میزنند و حالا هم با اتفاقات جدید بازار ساکت نشستند.
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ از شرق با شوتی سلاح به سمت تهران میفرستند و ایجاد تورهای ایست و بازرسی در موقعیتهای استراتژیک از واجبات است