eitaa logo
روایات اهل بیت علیهم السلام
172 دنبال‌کننده
140 عکس
24 ویدیو
53 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
قال الله عزّوجلّ: واي بر كساني كه با فريب، دين را به دنيا مي‌فروشند.
قال الله عزّوجلّ: هر كه بنده ي مؤمن مرا بيازارد، بايد با من اعلام جنگ كند.
قال الله عزّوجلّ: اي عيسي! آن كه بر من شوريده و گناه مي‌كند تو را نفريبد. روزي مرا مي‌خورد و ديگري را بندگي مي‌كند... آن چنان او را به بند مي‌كشم كه راه گريزي نداشته باشد.
قال الله عزّوجلّ: مال بسيار، گناهان را از ياد مي‌برد. (كافي۲/۴۹۷)
قَالَ وَ قَالَ الصَّادِقُ ع مَنْ نَظَرَ إِلَی امْرَأَةٍ فَرَفَعَ بَصَرَهُ إِلَی السَّمَاءِ أَوْ غَمَّضَ بَصَرَهُ لَمْ یَرْتَدَّ إِلَیْهِ بَصَرُهُ حَتَّی یُزَوِّجَهُ اللَّهُ مِنَ الْحُورِ الْعِینِ. ** ترجمه: امام جعفر صادق (ع) فرمود: "هر کس به زنی نگاه کند و سپس چشمان خود را به آسمان بردارد یا چشمان خود را ببندد، دیدگانش به او باز نمی گردد تا زمانی که خداوند او را به حورالعین (زنان بهشتی) تزویج کند. "
وَ فِی الْخِصَالِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ عَنِ الْحِمْیَرِیِّ عَنْ هَارُونَ بْنِ مُسْلِمٍ عَنْ مَسْعَدَةَ بْنِ صَدَقَةَ عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ أَبِیهِ ع قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص أَرْبَعٌ یُمِتْنَ الْقَلْبَ الذَّنْبُ عَلَی الذَّنْبِ وَ کَثْرَةُ مُنَاقَشَةِ النِّسَاءِ یَعْنِی مُحَادَثَتَهُنَّ وَ مُمَارَاةُ الْأَحْمَقِ یَقُولُ وَ تَقُولُ وَ لَا (یَئُولُ) إِلَی خَیْرٍ أَبَداً وَ مُجَالَسَةُ الْمَوْتَی قِیلَ وَ مَا الْمَوْتَی قَالَ کُلُّ غَنِیٍّ مُتْرَفٍ. ترجمه: این روایت نقل شده از مسعدة بن صدقة از امام جعفر صادق (علیه السلام ) از پدرش است که رسول خدا (صلی الله علیه و آله ) فرمود: "چهار چیز دل را می‌میراند: گناه بر گناه، بحث زیاد با زنان، یعنی صحبت کردن با آنها، و جدل با احمق که می‌گوید و تو می‌گویی و هرگز به خیر نمی رسد، و هم نشینی با مردگان. گفته شد: 'و مردگان کیانند؟ ' فرمود: 'هر ثروتمند مترفی. '"
وَ بِإِسْنَادِهِ عَنْ أَبِی بَصِیرٍ أَنَّهُ قَالَ لِلصَّادِقِ علیه السلام الرَّجُلُ تَمُرُّ بِهِ الْمَرْأَةُ فَیَنْظُرُ إِلَی خَلْفِهَا قَالَ أَ یَسُرُّ أَحَدَکُمْ أَنْ یُنْظَرَ إِلَی أَهْلِهِ وَ ذَاتِ قَرَابَتِهِ قُلْتُ لَا قَالَ فَارْضَ لِلنَّاسِ مَا تَرْضَاهُ لِنَفْسِکَ. ** ترجمه: این روایت نقل شده از ابی بصیر است که به امام جعفر صادق (علیه السلام ) گفت: "مردی که زنی از کنار او عبور می‌کند و او به پشت سر او نگاه می‌کند، آیا کسی از شما خوشحال می‌شود که به خانواده و نزدیکانش به این شکل نگاه شود؟ " گفتم: "نه". فرمود: "پس برای دیگران همان چیزی را بپسند که برای خود می‌پسندی. " ---------- [۳]: الفقیه ۴- ۱۹- ۴۹۷۲.
سالم می گوید: چند روزی از ماه رجب مانده بود که به خدمت امام صادق علیه السلام رسیدم. چون نظر مبارک آن حضرت بر من افتاد، فرمود:آیا در این ماه روزه گرفته ای؟ گفتم:نه به خدا، ای پسر رسول خدا! فرمود:آن قدر ثواب از دست داده ای که اندازه ی آن را کسی جز خدا نمی داند! به یقین، این ماهی است که خدا آن را بر ماه های دیگر فضیلت داده و احترام آن را عظیم نموده و گرامی داشتن روزه داران این ماه را بر خود واجب کرده. گفتم:یابن رسول اللّه، اگر در باقی مانده ی این ماه روزه بدارم آیا به بخشی از ثواب روزه داران آن نایل می شوم؟ فرمود:ای سالم، هر که یک روز از آخر این ماه را روزه بدارد، خدا او را از سختی سکرات مرگ و از هراس پس از مرگ و از عذاب قبر ایمن می کند؛ و هر که دو روز آخر این ماه را روزه بدارد، به آسانی از صراط می گذرد؛ و هر که سه روز آخر این ماه را روزه بدارد، از وحشت بزرگ روز قیامت و از سختی های آن روز ایمن می شود و برات آزادی از آتش دوزخ را به او عطا می کنند. (مفاتیح الجنان)
💠 استغفار بعد از تسبیحات اربعه 💬 مستحب است در رکعت سوم و چهارم بعد از تسبیحات، استغفار کند، مثلاً بگوید: اَستَغفِرُ اللهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ یا بگوید: اَللّهُمَّ اغفِرلِی .
قال رسول الله«صلوات‌الله‌علیه‌وآله»: أَلَا إِنَّ رَجَباً شَهْرُ اللَّهِ وَ شَعْبَانَ شَهْرِي وَ رَمَضَانَ شَهْرُ أُمَّتِي‌(ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص: 54) هان ای مردمان! آگاه باشید که رجب ماه خداوند و شعبان ماه من و رمضان ماه امّت من است. آری! ماه شعبان؛ مأوایی در آغوش گشوده رسول خدا«صلوات‌الله‌علیه‌وآله» است