eitaa logo
کلاس معرفت افزایی
72 دنبال‌کننده
0 عکس
0 ویدیو
0 فایل
💠معرفت افزایی مهدوی
مشاهده در ایتا
دانلود
دو خیمه.mp3
2.39M
🔴 دو خیمه 🔵 روز پنجم چله قسمت اول 🎙استاد یوسفیان 🆔 @Ejtemae_montazeran
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🔰دو خیمه حق و باطل ◽️قسمت اول ◽️ استاد یوسفیان 🔴 اتفاقات و جلوه هایی که در کربلا افتاد باعث میشود انسان تاملش بیشتر بشود. در فضای کربلا دو خیمه گاه وجود داشت، یکی خیمه امام حسین (ع) است و دیگری خیمه عمر سعد. خیمه سومی وجود نداشت. این به ما نشان می دهد که در فضای زندگی دینی، انسان یا باید در خیمه ولایت امام حق قرار بگیرد یا در خیمه ولایت باطل. و خیمه دیگری نیست. 🔵 در آیه 257 سوره بقره(آیه سوم آیةالکرسی)، خداوند دو تا ولایت را بیان می کند؛ یکی ولایت الله یا ولی الله است و دیگری ولایت اولیای طاغوت است، ولایت سومی نیست. اگر در ولایت خدا یا ولیّ خدا قرار نگیری، بالطبع در ولایت طاغوت قرار می گیری. تو فضای ولایتها انسان باید انتخاب کند؛ یا ایمان می آوری و ولایت الله را می پذیری، یا تحت ولایت طاغوت قرار می گیری. در مسیر ولایت الله، خروج از ظلمت جهل و تباهی به طرف نور است و در فضای ولایت طاغوت، خروج از فطرت و نورانیت به طرف تباهی و ظلمات است. 🔶 در فضای کربلا هم این فضا، قابل مشاهده است یا افراد در خیمه ولایت هستند یا در خیمه یزید. در فضای زندگی هم انسان باید دقت کند در کدام خیمه قرار گرفته؟ حقیقتا اگر کسی از خیمه امام حسین خارج شود، حتما در خیمه یزیدیها مستقر خواهد شد. ⁉️لذا باید دقت کنیم که منزلگاهمان در این دنیا کجاست؟ آیا در خیمه امام زمان عج قرار گرفتیم یا در خیمه دشمنان امام زمان ؟ ✨خداوند عنایت کند بتوانیم در خیمه اهل بیت علیهم باشم ان شاءالله ...
۳۰.mp3
1.55M
🔴 زینب و الگوی حضور 🔵 روز پنجم چله قسمت دوم 🎙استاد فوادیان 🆔 @Ejtemae_montazeran
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🔰زینب و الگوی حضور ◽️استاد فوادیان 🔷 یکی از درسهای بسیار مهم از زندگانی حضرت زینب، برای ما منتظران، اینست که حضرت زینب در جامعه حضور موثر داشت و در کاروان سیدالشهدا نقش مهمی را ایفا کرد. ما در تاریخ کربلا حضور زنان را جدی می بینیم که سرآمد همه آنها حضرت زینب است. حضرت زینب در جهات مختلف، برای مرد و زن الگو هست؛ اما برای جامعه بانوان یک الگوی خاص هست. مخصوصا در رابطه با عفت و حیا که امروزه حیا و عفت بانوان آفت زده شده. وقتی حضرت به جامعه بانوان می رسد، از خدا می خواهد که این بی عفتی و بی حیایی از جامعه بانوان رخت بربندد. اگر ما حضور زن را در اجتماع به عنوان زمینه سازی می خواهیم حضورش باید زینبی باشد، زنان به لحاظ آمار، نیمی از جامعه هستند اما به لحاظ آثار، همه جامعه هستند. آنهایی که توفیق داشتند سیدالشهدا را یاری کنند؛ چه مادرانی داشتند و دشمنان سیدالشهدا از چه دامنی رشد کرده بودند. نقش مادران بسیار مهم هست که بهترین اسوه برای آنها حضرت زینب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیعت شب عاشورا.mp3
2.52M
🔴 بیعت شب عاشورا 🔵 روز ششم چله قسمت اول 🎙استاد یوسفیان 🆔 @Ejtemae_montazeran
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🔰انتظار من از امام یا انتظار امام از من؟ ◽️استاد فوادیان 🔶 امام مهدی عج و عمه بزرگوارشان حضرت زینب (س) از یک خاندان هستند، حضرت زینب از مادرش درسهای زیادی آموخته بود. امام زمان عج هم می فرماید: مادرم حضرت زهرا الگوی من است. حضرت زهرا بهترین الگو برای ماست.. فرد والایی که الگوی حضرت زینب و امام زمان است. 🔷 به حضرت زهرا گفتند: آیا رسول خدا بر ولایت امام علی مطلبی فرموده است؟ حضرت فرمود: «غدیر را فراموش کردید؟» گفت: اگر پیغمبر مطلبی را در غدیر خم بیان فرموده چرا امیرالمومنین خانه نشین شد؟ حضرت فرمودند: «امام مانند کعبه است، شما باید دور کعبه بچرخید. نه اینکه کعبه سمت شما بیاید» اگر کعبه را بیارند و دور سر ما بچرخانند ما حاجی نمی شویم. ارزش آن موقعی است که شما به سراغ امام بروید نه اینکه امام بیاید. امام حسین به سمت کوفه رفت چه جنایتی در عالم صورت گرفت. 🔴 مسئله انتظار اینجا معنا پیدا می کند، انتظار من از امام یا انتظار امام از من؟ انتظار من از امام بی فایده است؛ اما همه ارزش انتظار امام از امام است. ان شاءالله توفیق داشته باشیم انتظارات امام را بر آورده کنیم.
۲۷.mp3
1.57M
🔴 انتظار من از امام یا انتظار امام از من ؟ 🔵 روز ششم چله قسمت دوم 🎙استاد فوادیان 🆔 @Ejtemae_montazeran
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🔰بیعت شب عاشورا ◽️قسمت دوم ◽️استاد یوسفیان 🔷 اتفاقی در شب عاشورا رخ داد، که در مقاتل آمده و آن اینکه امام حسین (ع) پس از اینکه لشکریان دشمن در عصر تاسوعا حمله کردند، امام حسین یک شب مهلت خواستند و شب عاشورا اتفاق افتاد و جنگ به روز عاشورا منتهی شد، امام حسین یارانش را در خیمه جمع کردند و یک جمله خیلی مهمی رو فرمودند: «اینها با من کار دارند، من بیعتم را از شما برداشتم. از این تاریکی شب استفاده کنید، بروید و جان خودتان را از این مهلکه نجات بدهید. من هیچ بیعتی بر عهده شما ندارم.» 🔹 این کار امام حسین خیلی قابل تامل هست. معمولا یک فرمانده دنبال حفظ نیروهایش است و حتی بر تعداد نیروهاش می افزاید نه اینکه در منطقه جنگی آنها را رها بکند، آن هم به این شکل و هیچ دعوت اولیه ای برای ماندن نیست، بلکه حضرت می فرماید بروید. این کلام حضرت نکته ها و لطایفی دارد. هر کاری که ما انجام می دهیم بر اساس اختیار هست. پذیرش دین و انجام تکلیفهای دینی، هر چند خدا واجب کرده اما به اختیار انجام می دهیم. این فضای اختیار، سرانجام زندگی انسان را هم در بر می گیرد که پایان زندگی را چطور رقم بزند؟ 🔶 افراد گفتند ما همراه امام حسین هستیم و به اختیار خودشان آمدند اما الان پای کشته شدن است. امام حسین بیعت را برداشتند تا کسی نگوید چون امر فرمانده بود، ما مجبور شدیم تن به کشتن بدهیم. و یکی دیگر از علل برداشتن بیعت این بود که اگر کسی می خواهد بماند و زندگی اش را با شهادت تمام کند، این سرانجام هم از روی جبر نباشد. 💢این خیلی نکته مهمی هست که امام معصوم که مدیریت انسانها را به عهده دارد، راه را برای انتخابهای حساس برای انسان باز می گذارد. 🔴 در فضای خیمه امام زمان هم همینطور هست حضور ما در این خیمه، ادامه حضورمان و پایانمان در این خیمه، همه اختیاریست، با پشت سر گذاشتن امتحاناتی که در مسیر ولایت برای ما رقم می خورد. ☘ان شاءالله بتوانیم همیشه در خیمه اهل بیت باشیم و عاقبتمان هم با اهل بیت رقم بخورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بقای خبمه امامت.mp3
2.36M
🔴 بقای خیمه امامت 🔵 روز هفتم چله قسمت اول 🎙استاد یوسفیان 🆔 @Ejtemae_montazeran
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🔰بقای خیمه امامت ◽️قسمت سوم ◽️استاد یوسفیان ◼️ یکی از اتفاقاتی که در کربلا رخ داد، شام عاشورا بود. بعد از به شهادت رسیدن امام حسین (ع) و حمله به خیمه های اهل بیت و غارت و چپاول، بچه ها و زن ها آواره بیابان ها شدند، تا اینکه فضای غارتگری تمام شد و یک آرامشی در صحرای کربلا به وجود آمد. 🔶 یکی از رخدادهای ثبت شده تاریخ، این است که با بقایای خیمه های موجود، خیمه ای سر پا شد. که به خیمه نیم سوخته معروف هست و زنها و بچه ها در این خیمه جمع شدند. خیمه نیم سوخته در صحرای کربلا، یک معنای ظاهری دارد و می تواند یک معانی دیگری هم داشته باشد. معنای ظاهری این است که زنان و بچه ها مکانی می خواهند و باید خیمه ای بر پا می شد تا در آن ساکن شوند. و معنای دیگر اینکه؛ این خیمه نیمه سوخته می تواند به دشمن بفهماند که با تمام تلاشش برای نابودی امامت، هنوز هم خیمه امامت پابرجاست و با هجمه ها و اتفاقات ناگواری که بر این خیمه وارد شد، این خیمه از بین نرفت. درست است امام حسین (ع) شهید شد ولی؛ جانشین او امام سجاد در مصدر خیمه امامت قرار گرفته است. 🔷 این خیمه هنوز هم سرپاست و به جای امام حسین، حضرت ولیعصر ارواحنا فداه در این خیمه حضور دارند و سرپرستی خیمه امامت را بر عهده دارند. 🔵 پس یکی از درسها و پیامهایی که ما می توانیم از وجود این خیمه بگیریم این است که: هر چند دشمن همه تلاشش را به کار برد ولی نتوانست اساس امامت و خیمه امامت را فرو بریزد و امامت را نابود کند که نابودی اسلام را هم در پی داشت. خیمه امامت قوی و سراپاست و امام هست، نظام امامت هست و دین اسلام پابرجاست و با آن تفسیر صحیحش در بین مردم هست و همیشه این خیمه یک صدر نشینی دارد که صدر نشین این خیمه امام مهدی عج است. ☘ ان شاءالله قدر بقای این خیمه را بدانیم و بتوانیم با این خیمه همراه باشیم.
۲۵.mp3
1.54M
🔴 حضرت زینب الگوی بانوان آخرالزمان 🔵 روز هفتم چله قسمت دوم 🎙استاد فوادیان 🆔 @Ejtemae_montazeran
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🔰حضرت زینب الگوی بانوان آخرالزمان ◽️قسمت هفتم ◽️استاد فوادیان 💠 قهرمانان کربلا الگوی بسیار مناسبی برای چگونه زیستن در این عصر آخرالزمان هستند. زمانی که آنها زندگی می کردند، جامعه اموی زده شده بود و گرفتاریها زیاد شده بود. شباهت هایی بین آن جامعه و جامعه آخرالزمان ما هست. در آن زمانی که آنها زندگی می کردند، مردم حجت های الهی را فراموش کرده بودند. علامه طباطبایی نقل می کند: در کتاب وسائل الشیعه که 20 ، 40 جلد کتاب است، از امام حسین 10 تا حدیث فقهی هم نقل نشده. یعنی مرجعیت اهل بیت تعطیل شده بود و کسی با امام زمانش کار نداشت. یاد امام زمان در آن زمان مهجور مانده بود. وقتی امام سجاد (ع) به امامت رسید، فرمود: در مکه و مدینه تعداد دوستداران ما به ۲۰ نفر هم نمی رسد. 💢امروزه چند نفر در جهان، عاشق و دوستدار امام زمان هستند؟ چند نفر یاد امام زمان هستند؟ چند نفر نام یابن الحسن را می گویند؟ حالا که جامعه ما شبیه جامعه آن زمان است، یاد بگیریم از افرادی که توجه ویژه به امام زمانشان (امام حسین) داشتند، قمر بنی هاشم الگوی مردان و حضرت زینب الگوی همه منتظران خصوصا جامعه بانوان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیدن یا دانستن عاشورائی.mp3
2.47M
🔴 دیدن یا دانستن عاشورایی 🔵 روز هشتم چله قسمت اول 🎙استاد یوسفیان 🆔 @Ejtemae_montazeran
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🔰دیدن یا دانستن عاشورایی ◽️قسمت چهارم ◽️استاد یوسفیان 🔷 یکی از اتفاقاتی که در واقعه کربلا رخ داد و خیلی تاثیر گذار بود و در قرنهای بعدی هم اثر بخشی ویژه ای داشت. حرکتی بود که حر انجام داد. حر وقتی شنید که جنگ با امام حسین(ع) در راه است، تنش لرزید و گفت من خودم را بین بهشت و جهنم می بینم. صحبت دانستن نیست صحبت دیدن است. همه کسانی که کربلا بودند، امام حسین و جد بزرگوارش را می شناختند و با اینکه می دانستند امام حسین کیست، اما با او وارد جنگ شدند. دانستن با دیدن خیلی فرق می کند. اینکه ما بدانیم خدا و امامی هست تا اینکه خدا و امام و جلوه های الهی امام را ببینیم خیلی متفاوت است. 💢اگر انسان در فضای دانستن بماند این دانستن خیلی برای او سود نخواهد داشت. بسیاری از مردم می دانند معاد است و گناه می کنند. همه افراد سیگاری تقریبا می دانند سیگار مضر است ولی باز سیگار را ترک نمی کنند. ولی کسی که معاد و بهشت و جهنم را ببیند این فرد دیگه خودش را وارد جهنم نمی کند. کسی که امام حسین را ببیند هیچوقت خودش را گرفتار یزید نمی کند. 💠 حرّی که آب را به روی امام بسته بود، به طرف خیمه امام حسین آمد و اجازه ورود و برگشت به خیمه امام را خواست و امام حسین او را پذیرفت. و اگر دانستن کسی به دیدن تبدیل شود در آخرین لحظات هم راه نجات برای خودش هموار می کند، ولی اگر کسی در فضای دانستن بماند و تلاش نکند که این دانستن را به باور و فهم تبدیل بکند ممکن است عاقبت بخیر نشود. 🔶 پس یکی از جلوه هایی که در واقعه کربلا برای ما درس آموز است و الان در زمان عصر غیبت قابل دقت است این هست که بجای اینکه بدانیم امام زمانی هست، باید ببینیم که امام زمان هست و هر چه خیر است در همراهی با امام زمان است. خداوند این توفیق را برای ما عنایت بفرماید ان شاءالله
ف.۸.mp3
2.2M
🔴 عنایات امام زمان به مجالس حسینی 🔵 روز هشتم چله قسمت دوم 🎙استاد فوادیان 🆔 @Ejtemae_montazeran
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🔰عنایات امام زمان به مجالس حسینی ◽️قسمت هشتم ◽️استاد فوادیان 💢 یکی از موضوعات مورد توجه اینست که امام زمان در مجالس روضه خوانی حضرت عباس (ع) حضور دارند. هر جا خالصانه برای عزای قمر بنی هاشم خیمه ای بر پا شود؛ امام زمان به آن خیمه عنایتی دارد. علامه امینی این موضوع را در جلد هفتم کتاب الغدیر بیان کرده است. 🔷 امام زمان به توسلاتی که به عمویشان حضرت عباس می شود، یک عنایت ویژه ای دارند. یکی از کارهای مد نظر ما شیعیان توسل به باب الحوائج حضرت عباس است که از اهمیت خاصی برخوردار است. نمونه های زیادی از توسلات به حضرت عباس صورت گرفته، یک نمونه اینست که در زمان آقا سید حجت کوه کمری قحطی و گرانی پیش آمده بود. ایشان به چهل نفر از طلاب متدین دستور داد که به مسجد جمکران بروند و در آنجا دسته جمعی زیارت عاشورا را با صد لعن و صد سلام و دعای علقمه بخوانند و به موسی بن جعفر، قمر بنی هاشم و علی اصغر (ع) متوسل شوند، چون هر سه باب الحوائج الی الله هستند. این چهل طلاب به مسجد جمکران مشرف می شوند و طبق سفارش مرجع خود عمل می کنند و موقع بازگشت هنوز فاصله ی چندانی از مسجد نگرفته بودند که همه حاجات آن جمع برآورده شد. نشان می دهد که امام زمان عج وقتی که به نام عمویشان خوانده شود یک عنایت ویژه ای دارند. ✅توجه داشته باشیم وقتی ما در روضه نام حضرت عباس را می بریم در صدر همه حوائجمان فرج امام زمان باشد. 🔵 شخصی بیان می کند خدمت امام عصر مشرف شده بودم و حاجتی داشتم دیدم که امام زمان این شعر را می خوانند : ✨یادم ز وفای اشجع الناس آید وز چشم ترم سوده ی الماس آید آید به جهان اگر حسین دگری هیهات برادری چو عباس آید 💫اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سربازان خیمه امامت_copy.mp3
2.32M
🔴 سربازان خیمه امامت 🔵 روز نهم چله قسمت اول 🎙استاد یوسفیان 🆔 @Ejtemae_montazeran
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🔰سربازان خیمه امامت ◽️قسمت پنجم ◽️استاد یوسفیان 🔵 یکی از نکته های بسیار مهمی که در فضای کربلا و حرکت عاشورایی رخ داد؛ خیمه امام حسین (ع) بود. خیمه امام حسین در روز عاشورا مورد هجمه قرار گرفت و در شام عاشورا دوباره به پا شد. این فضای خیمه پیامهای متعددی دارد. وقتی امام حسین وارد کربلا شدند، یک ماموریتی را از سوی خدا باید انجام می دادند. یاران و سربازان این خیمه افرادی چون حضرت ابوالفضل، حضرت علی اکبر، حبیب بن مظاهر، ذهیر و .. بودند که تا عصر عاشورا وظایف خود را به نحو احسن انجام دادند و در نهایت هم به مقام شهادت رسیدند. 🔴 خیمه شام عاشورا هر چند خیمه امامت بود و صدر نشین آن امام سجاد (ع) بود، اما سربازان و نیروهای این خیمه دگرگون و متفاوت شدند و ماموریتی که برای این سربازان، در ادامه حرکت عاشورایی رقم خورد یک ماموریت ویژه ای بود، وظیفه نیروهایی که قبل از عاشورا بود حضور در میدان جنگ بود و وظیفه سربازان بعد شام عاشورا که در خیمه امامت حضور پیدا کردند؛ ابلاغ پیام عاشورا و فرمایش امام حسین بود. بنابراین ماموریت عوض شد و سربازها هم باید رفتار خاصی را می داشتند. 👈پس خیمه شام عاشورا این پیام را به ما می رساند که خیمه امامت همیشه پابرجاست، ممکن است یاران عوض شوند. یا مدل ماموریت عوض شود؛ یکبار سلاح باشد، یک بار اشک و ناله و بیان. 🔷 الان هم خیمه امامت پابرجاست و سربازان این خیمه باید بدانند چه وظیفه ای را باید انجام دهند. نکند که ما در خیمه امام زمان عج حضور لازم و مناسب را نداشته باشیم و نتوانیم به درستی به وظیفه خودمان عمل کنیم. خدا ان شاءالله ما را به وظیفه خود آشنا بکند...
ف۱۰.mp3
1.25M
🔴 چهار درس حضرت ابوالفضل (ع) برای منتظران 🔵 روز نهم چله قسمت دوم 🎙استاد فوادیان 🆔 @Ejtemae_montazeran
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🔰چهار درس حضرت عباس برای منتظران ◽️استاد فوادیان 🔴 برای یاری امام زمانمان می توان از ویژگی های حضرت ابوالفضل درسهای فراوان گرفت. باید مانند قمر بنی هاشم حاضر باشیم فدایی و حامی امام زمانمان باشیم. ساعی باشیم: یعنی نهایت تلاشمان را برای اهداف امام زمان داشته باشیم و مواسات داشته ‌باشیم. این چهار ویژگی فدایی، حامی، ساعی و مواسی از ویژگی های قمر بنی هاشم است. که در زیارت نامه حضرت می خوانیم: الْمُوَاسِی أَخَاهُ بِنَفْسِهِ الْآخِذِ لِغَدِهِ مِنْ أَمْسِهِ- الْفَادِی لَهُ الْوَاقِی السَّاعِی إِلَیْهِ.. المجاهد، المحامی... 🔵 ما هم سعی کنیم این ویژگی ها را کسب کنیم، او برای حمایت از امام زمانش، خودش را فدا کرد، ما هم در دعای ندبه می گوییم: «بنفسی انت فدایت شوم آقا جان»؛ ولی وقتی کارهایمان را مقایسه کنیم با کارهای قمر بنی هاشم؛ آیا ما می توانیم موفق این راه باشیم؟ او از ولی زمانش حمایت کامل داشت. ما چقدر حمایت می کنیم؟ 🔷 امروزه هم دشمن هست، مگر حمله بر معارف مهدویت از سوی بدخواهان کم است، چه کسی باید حمایت کند و خودش را فدای این راه بکند؟ ما منتظران 👈قمر بنی هاشم برای امام زمانش چگونه بود ما هم سعی کنیم اینگونه باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا