مداحی آنلاین - مذهب و دین من حسین - حسین طاهری.mp3
6.55M
🌸 #میلاد_امام_حسین (ع)
🎼مذهب و دین من حسین✨
یار دیرین من حسین✨
شور شیرین من حسین ..✨
🎤کربلایی حسین طاهری
@marefatemahdavi
💠☀️💠☀️💠☀️💠
☀️اخلاق مهدوی☀️
◀️قسمت صد و بیستم
✍ادامه مراحل سیر و سلوک به
سمت خدا
⬅️گام سوم تحلیه
🔹این است که روح خودمان را
به صفات ملکوتی🌷 که کمال می آورد آرایش بدهیم، متخلق بکنیم خودمان را به اخلاق الهی. اخلاق خودمان را هم الهی بکنیم.
⬅️گام چهارم فنای فی الله.
💠یعنی روح انسان مومن و معنوی سیر میکند و به سمت ✨خدای متعال میرود فانی می شود در خدای متعال، که آخرین مرحله از سیر و سلوک می شود.
✍ایشان یک مقدمه را مطرح
میکنند و میفرمایند؛ ماه رمضـان ماه نزول و صعود است🌙 یعنی هم ماه نزول هست هم ماه صعود. نزول یعنی ماه نزول قرآن و صعود یعنی اینکه شما می توانید از این طریق دینی دعاهای خودتان را برسانید به مرحله ی اعلی. ایشان میفرمایند در ماه مبارک رمضان به دو چیز سفارش شده؛ یکی تـلاوت قرآن📖 هست و ماه رمضان را بهار قرآن می دانند و یکی هم به دعا سفارش و تأکید فراوان شده.
👌معنا و ویژگی های دعا؛
⚜آیت الله مجتبی تهرانی میگویند حضرت امیرالمومنین (ع) در مناجات شعبانیه 💭میفـرمایند؛ «وَ اسْمَعْ دُعَائِی إِذَا دَعَوْتُکَ وَ اسْمَعْ نِدَائِی إِذَا نَادَیْتُکَ وَ أَقْبلْ عَلَیَّ إِذَا نَاجَیْتُکَ» هم ندا، هم دعا، هم نجوا آمده، سه لغت هستند که فرق دارند.
💠ایشان می فرمایند از نظر لغتی ندا به معنای خواندن دیگران است. دعا هم خواندن است فقط با یک تفاوت که در ندا خواندن آن افراد با آهنگ و 🗣صدای بلند است ولی در دعا اینطور نیست. بحث نجوا را ایشان می گویند راز گفتن است که اصلا صدا مهم نیست شما می توانید در گوشی بگویید👂 بدون اینکه کسی صدا را بشنود این نجوا را مطرح بکنید. یعنی صوتش هم اگر باشد خیلی باید 🤫آهسته باشد. پس در حقیقت دعا خواندن است اما صوت آنچنان داخلش مطرح نیست.
✅در حقیقت دعـا، ایشان میفرمایند؛ طلب شخص پایین از بالاست. اما در ندا و نجوا نه شما می توانی بالاتر از دیگری باشی و کسی را ندا بدهی و پایین تر باشی ندا بدهی، بحث بالا و پایین خیلی مطرح نیست.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از سخنرانی"اخلاق
مهدوی" فایل شماره (25)
🎤استاد احسان عبادی
#اخلاق_مهدوی 120
💠☀️💠☀️💠☀️💠
______________
@marefatemahdavi
⌛️وعده روزشمار ظهور ⏳
💞تابه امروزبیش از1000 اندی سال از غیبت بهارانسانیت گذشت...😔
🕚قرارشبانه رأس ساعت{ 22 }قراری که
سرچشمه ازکربلا گرفته.!
🌷اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌷
بحق حضرت زینب[س]
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ و َآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فرجهم
#دعای_فرج
@marefatemahdavi
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
هدایت شده از ما و او ( احسان عبادی )
✳️ متاسفانه عکس بالا بعنوان یک حدیث از امام زمان (عج) در حال پخش شدن هست و چند کانال معروف هم آن را گذاشته اند !!!
❇️ عزیزان بزرگوار، اولین بار این جمله جعلی را " حسن ابطحی " آن منحرف معروف مهدویت ،همان منحرفی که دستگیر شد و به اشتباهاتش اعتراف کرد.، در مجله خورشید مکه مطرح کرد و حتی دستخطی هم جعل کردند به نام دستخط امام زمان در اینباره که همان زمان مراجع وقت ، اعتراض شدید کردند.
✳️ حال چه شده که برخی کانال ها مثلا برای نشان دادن غربت حضرت ، دست به نشر چنین مطالب جعلی و غلطی می زنند، واقعا جای تعجب دارد
👈 می خواهیم با نشر دروغ از غربت امام زمان(عج) کم کنیم ؟👉
@ma_va_o
هدایت شده از ما و او ( احسان عبادی )
👈 متنی که این کانال ها به امام زمان (عج) نسبت دادند ، قبلا به عنوان دستخط امام زمان (عج) توسط حسن ابطحی و شاگردان منحرفش پخش شده بود که با اعتراض مراجع وقت روبرو شد.
🔰 عکس بالا همان دستخط پخش شده به عنوان دستخط امام زمان هست!!!!!!
@ma_va_o
هدایت شده از ما و او ( احسان عبادی )
👈 به عنوان نمونه ، نظرقاطع آیت الله فاضل لنکرانی به عنوان جعلی بودن این دستنوشته را در عکس بالا می بینید
@ma_va_o
💠 شرح حدیثی از امام صادق (ع) درباره #نماز_شب توسط مقام معظم رهبری
🔰 امالی طوسی، مجلس پانزدهم، ص ۴۳۱ و ۴۳۲؛ «سلیمانبنسفیان روایت کرده که حضرت صادق (علیه السّلام) فرمودند: مردمان در سه دسته از بسترهایشان برمىخیزند؛ دستهاى که سود مىکنند و زیان نمىکنند و دستهاى که زیان مىکنند و سود نمىکنند و دستهاى که نه سود مىکنند و نه زیان مىبینند. امّا دستهاى که سود مىکنند و زیان نمىبرند کسانى هستند که از خواب برخاسته، وضو مىسازند و نماز مىگزارند و خداوند عزّتمند را یاد مىکنند؛ دستهاى که زیان مىکنند و سود نمىکنند، کسانى هستند که پیوسته در نافرمانى از خدا به سر مىبرند تا بخوابند؛ و دستهاى که نه سود مىبرند و نه زیان مىکنند، کسه انى هستند که پیوسته در خوابند تا صبح شود.»
❇️ شرح روایت:
1️⃣ شما که صبح از خواب بیدار میشوید و از بستر خود بیرون میآیید، سه جور هستید؛ [یعنی] مردم دنیا که صبح از خواب برمیخیزند بر سه نوعند: یک دسته هستند که این بیدار شدن از خواب و بیرون آمدن از بستر برای آنها خیر است و شرّی ندارد؛ به «لهِ» آنها است و «علیهِ» آنها نیست؛ این، یک صنف. یک دستهی دیگر هستند که بیرون آمدنشان از بستر، علیهِ آنها است و به نفعشان نیست؛ «لَهِ» آنها نیست. یک دستهی دیگری هم هستند که [وقتی] از خواب بلند میشوند و از رختخواب بیرون میآیند، این بیرون آمدن، نه «لَهِ» آنها است، نه «علیهِ» آنها است. پس [مردم] سه جور هستند.
2️⃣ ظاهراً از ادامهی حدیث این جور فهمیده میشود که مراد از «یُصَلّی»، صلاة صبح نیست؛ چون آن صنف سوّم را هم در آنجا ذکر میکند که خب نماز صبح باید بخواند، اگر نخواند که [کلّاً] علیه است؛ پس بنابراین، اینجا مراد از نمازی که خوانده میشود، نماز صبح نیست، نماز یا نافلهی صبح است یا نافلهی شب است که این بیدار شدن، به نفع او است، به ضرر او نیست. [این] خیلی مهم است.
نقل کردند از قول مرحوم آقای طباطبائی(رضوان الله علیه) که ایشان اوایلی که وارد نجف شده بودند، با مرحوم حاج میرزا علی آقای قاضی تازه آشنا شده بودند؛ یک روز ایشان را در کوچه میبیند و حاج میرزا علی آقای قاضی ــ آن عارفِ بزرگِ نامدار(رضوان الله تعالیعلیه) ــ به او میگوید که پسرم! اگر دنیا میخواهی، نماز شب بخوان؛ اگر آخرت میخواهی، نماز شب بخوان! نماز شب و تهجّد این جوری است. برای امثال ماها که روز مشغولیم و گرفتاریم و مشکلات داریم و سر و کلّه به این بزن، کار با آن بکن، در بین این همه گرفتاریها، در محیط زندگی سخت است اگر بخواهیم یک رابطهی خوبی، یک استغاثهای، یک تضرّعی داشته باشیم؛ چاره منحصر است در همین که انسان سحر بلند شود؛ این [عبارت] ظاهراً آن سحر را بیان میکند. این، یک صنف.
3️⃣ [دستهی بعدی] در خواب و در بستر خواب هم با معصیت الهی-حالا معصیتهای قلبی، جوارحی،جوانحی مشغول است تا بلند میشود که این بیدار شدن، به ضرر او است؛ چون بیدار هم که بشود، آن معصیت را ادامه میدهد.
4️⃣ [دستهی سوّم] که این بیدار شدن نه به نفعش است، نه به ضررش است، میخوابد تا صبح -حالا علیالظّاهر مراد از صبح، اوّلِ اذان است، اوّلِ فجر است؛ اما حالا یک خُرده دستِکم بگیریم، بگوییم که مثلاً [اینجا] صبح یعنی همین بینالطّلوعَین از خواب پا میشود- [بعد] نماز صبحش را میخواند، امّا «لا لَهُ وَ لا عَلَیه»؛ یک فریضهای است که بر عهدهی او است، واجب است، باید به جا بیاورد، آن را به جا میآورد، [امّا] دیگر خیری از این بلند شدن نمیبیند.
۱۳۹۸/۱۱/۱۴
@marefatemahdavi
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
اخلاق مهدوی 56.mp3
4.11M
💥💥 ویژه ماه های #رجب #شعبان #رمضان 💥💥
💠 سلسله جلسات #اخلاق_مهدوی 56
🎤 با توضیحات #استادعبادی
🎬 جلسه 56
🌀 موضوع : #دعا 32 🌀
❇️بحث دعاهای شخصی و عمومی ❇️
@marefatemahdavi
💐السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ
✋سلام میدهم
از بـام خانه به سمت حـــرم
ببخـش نوکـرتان
را، بضـــاعتـش ایـن است..❤️
🍃میلاد #امام_حسین (ع) و روز #پاسدار مبارک باد🍃
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
🗓 #بهار_مهدویت 🕰بالاخره کی زمان ظهور فرا می رسد⁉️ 🌷«بهار وجود امام زمان✨ (عجل الله تعالی فرجه ال
🗓 #بهار_مهدویت
🔆طعم شیرین رفاه و امنیت
👌«مردم در عصر ظهور همه خوبی ها را به شکلی آشکار مشاهده می کنند؛ در روایات هست📚 که در عصر ظهور عدالت وارد خانه های مردم می شود همان طور که ورود سرما و گرما را به خانه های خود لمس می کنند؛ طعم امنیت و آسایش و رفاه را می چشند.😊
🌼امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عابدترین، حکیم ترین و عالم ترین انسان در کره زمین است. آن حضرت، طاووس اهل بهشت و به طریق اولی برترین موجود است، همان طور که بهار زیباترین فصل است».🌸
📑در روایات آمده که جهان بعد از قیام مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پر از عدل می شود✨ و اگر میخواهیم نمونه آن را در عالم مادیات به صورت بالفعل ببینیم، می توانیم به بهار بنگریم؛ حجت الاسلام کلباسی با بیان این نکته ادامه می دهد:
🌸«هنگام بهار، همه جا پر از حیات و سرزندگی، دنیا متحول و دگرگون می شود و طبیعت طراوت پیدا می کند. در جامعه مهدوی نیز همه جا پر از عدل و حیات و رشد می شود.✨ در جامعه مهدوی، علوم مادی و معنوی مسیر واحدی را طی و همدیگر را تکمیل می کنند، همچنان که همه اجزای طبیعت در فصل بهار نقش تکمیل کنندگی یکدیگر☘ را پیدا می کنند. عدالت مهدوی، عدالت در یک بعد یا عدالت صرفاً اجتماعی نیست، بلکه عدالت درونی و نهفته در ذات انسان و ارتباط تعامل یافته قوای انسانی است».
🏷 ادامه دارد ...
🖨پایگاه اطلاع رسانی حوزه
@marefatemahdavi
🎙حضرت آیتالله خامنهای:
💠«روز میلاد حضرت اباعبدالله الحسین علیهالصّلاةوالسّلام روز باعظمتی است. در این روز کسی متولد شد که سرنوشت اسلام، به او، به حرکت او، به قیام او، به فداکاری او، به اخلاص او بسته بود.
💠این بزرگوار در تاریخ بشریّت، یک حرکتی را -که نظیر و شبیهی ندارد- ارائهی به تاریخ کرد و در مقابل چشم بشریّت گذاشت که هرگز فراموش نخواهد شد.» ۱۳۹۲/۳/۲۲
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
🎤💭🎤💭🎤💭🎤
✅پاسخ به شبهات وهابیت علیه مهدویت
⬅️قسمت 5⃣ از 2⃣3⃣
💭شبهه ی شماره 5⃣
❌در شبهه پنجم می گویند مهدی
شیعه ولادتش طبیعی نیست! در کتاب ″بحار، ج51، ص26″ میگوید مهدی از ران مادرش متولد شده، از پهلوی مادرش متولد شده و..😒 اما مهدی اهل سنت ولادتش طبیعی است.
✅جواب این شبهه👇👇
☝️نکته اول؛ تفاوت شیوه حمل و یا تولد برخی از اولیای خدا در آن دورانی که در شکم مادرشان بودند تفاوتی که با دیگران دارند چیز 👈عجیبی نیست که ما بگوییم قبلا سابقه نداشت یا چیز جدیدی است.
🔹در رابطه با کیفیت حمل حضرت مریم به حضرت عیسی (ع) که این را قرآن به صورت دمیدن می داند، این نحوه ی دمیدن و اینکه قضیه چی است در تفاسیر اختلاف نظر است!📚
حتی در مدت حمل حضرت عیسی که چه قدر در شکم مادرش بود اختلاف نظر است، آن هم شش قول از صحابه؛
قول اول ابن عباس می گوید مدت حمل حضرت عیسی 9ماه بود. قول دوم میگوید 8ماه این قول عکرمه است. قول سوم 7ماه قول عطا و ضحاک. قول چهارم 6ماه که در تفسیر فخر رازی آمده. قول پنجم 3ساعت یعنی مدت حاملگی حضرت مریم فقط سه ساعت بود به جای 9ماه، این را فخر رازی علمای اهل سنت میگوید. قول دوم ابن عباس 1ساعت. 📚منابعی که گفتیم در تفسیر ابن کثیر و یا آن مباحثی که از قول آن بزرگان عرض کردیم.
♦️تمام این اقوال را بزرگان اهل
سنت همچون ابن کثیر و فخر رازی در تفاسیر خودشان آورده اند و در تمام این اقوال این راه حمل راه غیر طبیعی است و این یک ساعت، سه ساعت تابلو است که مدت حمل غیر طبیعی است‼
پس چه اشکالی دارد امام مهدی هم مثل حضرت عیسی به قول شما یک حالت غیر طبیعی به دنیا بیاید جای تمسخر دارد! جای رد دارد⁉️
✌️ثانیا شما نوع حمل امام زمان (عج) را بدون اینکه دلیلی داشته باشید انکار میکنید! اما باید بدانید علمای شما قائل هستند 👳♂امام مالک رئیس یکی از چهار مذهب فقهی شما اهل سنت در شکم مادرش سه سال باقیمانده مانده بود!!! در حالی که اصلا چنین چیزی در دنیا نظیر ندارد. ذهبی و قاضی عیاض و دیگران نقل می کنند که مالک سه سال تمام در رحم مادر خود بود، مدرک 👈ذهبی در کتاب ″تاریخ الاسلام، ج11، ص319″ نقل میکند- ابن خلدکان در کتاب ″وفیات الاعیان ج4، ص137″ - آقای قاضی عیاض در کتاب ″ترتیب المدارک ج1، ص111″ نقل می کند. این منابع اهل سنت هستند، ذهبی از شماست‼️
☝️✌️نکته سوم اینکه گفته اند
مادر امام زمان (عج) مثل سایر زنان از شکم به او حامله شد و بعضی می گویند از پهلو حامله شد این یک برداشت تحریف آمیزی از روایت است که متأسفانه وهابی های کثیف روایت را بدجور تحریف کردهاند.❌
💠متن کامل روایت کتاب ″بحار ج51، ص26″ 📕 حکیمه خاتون میگوید؛ من نزدیک نرجس رفتم و او را نگاه کردم اثری از وضع حمل در وی ندیدم، لذا رفتم موضوع را به امام حسن عسکری (ع) گفتم، حضرت خنده ای کردند و فرمودند عمه موقع طلوع فجر اثر حملش آشکار می شود چون او مانند مادر موسی که اثر آبستنی در وی مشهود نبود و تا موقع تولد موسی (ع) هیچ کس اطلاع نداشت.
🗣آقایان اهل سنت آقایان وهابی! اگر به حضرت نرجس ایراد میگیرید مادر حضرت موسی هم این جوری بود آثار وضع حمل در او مشخص نبود‼️ زیرا فرعون برای دست یافتن به موسی شکم زنان باردار را می شکافت. در ادامه امام عسکری (ع) میگوید ایشان هم مانند موسی دشمنان درصدد کشتنش هستند.
💠روایت دیگری در کتاب ″بحار، ج51، ص13″ 📙 حکیمه خاتون میگوید: بلند شدم و در وی اثری از حاملگی ندیدم به همین جهت به امام عسکری (ع) عرض کردم من اثری در وی نمی بینم، حضرت خنده ای کردند و فرمودند عمه جان ما ائمه در شکم ها حمل نمی شویم بلکه در پهلوهای مادرمان می باشیم. یعنی بچه که برای خیلی از مادرها در جلوی شکم است می گوید برای ماها در پهلوی مادرمان است. 👈یعنی این روایت ها این نکته را بیان میکند که جنین در قسمت جلوی شکم قرار نگرفته، بلکه در کناره ی آن قرار می گیرد👉 و به همین جهت است که اثر بارداری در شکم مادر دیده نمیشود.
⚠️نکته بسیار مهم؛
🔹این روایت اصلا جزء اصول مذهب شیعه نیست، شیعه این روایات را به عنوان اصول مذهب قبول ندارد. خود علامه مجلسی هم می گوید این حدیث را از یک منبع گمنام نقل کردم. یعنی خود این روایت به هیچ عنوان سندیت قوی ندارد، ❌یعنی شیعه هم این روایت را اصلا قبول ندارد ولی باز متأسفانه می بینید دشمنان به راحتی این شبهات را مطرح میکنند‼️
👌پس اولا ما اثبات کردیم خود بزرگان اهل سنت بودند که غیر طبیعی به دنیا آمدند. در رابطه با حضرت عیسی اقوال غیر طبیعی گفتند. نکته ی بعدی هم اینکه اصلا این روایت را هم خود شیعه قبول ندارد.
🎤استاد احسان عبادی
#پاسخ_به_شبهات_وهابیت_علیه_مهدویت 5
🎤💭🎤💭🎤💭🎤
@marefatemahdavi
👆👆👆
پوستر شماره 8⃣1⃣
🌟قالَ اَبُو عَبْدِاللّه ِ عليه السلام: يا زُرارَةُ! اِنْ اَدْرَكْتَ ذلِكَ الزَّمانَ فَاْلزِمْ هذَا الدُّعآءَ: اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسَكَ، فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفْ نَبِيَّكَ، اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ، حُجَّتَكَ، اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى.
#پوستر_احادیث_مهدوی
•|اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّـکَ الفَرَج|•
💠 @marefatemahdavi
مداحی آنلاین - حب المتین ببین ماه زمین ببین - کریمی.mp3
6.99M
✨ #میلاد_حضرت_ابوالفضل(ع)
🌷حب المتین ببین ماه زمین ببین
🌷آی عاشقا آقازاده یام البنین ببین
🎤 حاج محمود کریمی
@marefatemahdavi
⭕️️دفــاع از #قــرآن 📖✒️
👈شبهه ششم 6⃣
😳ادعای ابهام در قرآن👇
👤سها اشاره به مبهم بودن قرآن می کند، حال باید دید از منظر او چه مقدار از قرآن ابهام دارد🤔 او می گوید «بیشتر آیات قرآن نیازی به تفسیر ندارند و با خواندن می توان فهمید». پس بخش کمی از قرآن ابهام دارد.😌
🌀در ادامه نکته دیگری دارد که از
بین این تعداد آیات مبهم‼️ عده کثیری از آیات قرآن را بدون مراجعه به سنت نمی توان فهمید و با رجوع به سنت فهمیده میشود.🌀
📝جواب شبهه:
☝️در باب ابهام آیات قرآن، اینکه
هر علمی اگر ملاحظه شود اینگونه نیست، که برای همه واضح باشد و برای تبیین نیاز به مفسر دارد. و خداوند حضرت رسول و اهل بیتش را به عنوان مفسران وحی معرفی کرده است:💧..وَأَنْزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَلَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ. (نحل،۴۴)💧
✳️علاوه بر این، برای ابهام قرآن دلایلی بیان شده که اشاره میشود:👇
1⃣: بی نیاز بودن از ذکر آن، چون
در جاى دیگر بیان شده است. به عنوان نمونه💧در سوره حمد، آیه ۷💧از خدواند راه کسانی را می خواهیم که خدا به آنها نعمت داده است. «صِراط الِذينَ أنَعْمتَ عَلْيهِْم» 👈اما منظور از نعمت داده شدگان چه کسانی هستند؟🤔
خداوند متعال💧در سوره نساء،
آیه ۶۹💧بیان می فرماید: «وَمَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَالرَّسُولَ فَأُولَٰئِكَ مَعَ الَّذِينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مِنَ النَّبِيِّينَ وَالصِّدِّيقِينَ وَالشُّهَدَاءِ وَالصَّالِحِينَ» 😌یعنی خدایا ما را به راه نعمت داده شدگان هدایت کن که آنها پیامبران،✨راستگویان✨، شهداء✨و صالحان هستند.👌
2⃣: اینکه عدم بیان اسم به خاطر
مشهور بودن است 😇، مانند فرموده خداوند:💧وَقُلْنَا يَا آدَمُ اسْكُنْ أَنْتَ وَزَوْجُكَ الْجَنَّةَ» (بقره،۳۵)💧و گفتیم اى آدم تو و
همسرت در بهشت سکونت گزین. و نفرمود: تو و حوّا، زیرا که جز او کسى همسر آدم نبود.😊
3⃣: به قصد پوشاندن شخص از باب عطوفت بر وی. مانند:💧وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يُعْجِبُكَ قَوْلُهُ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا ...» (بقره،۲۰۴)💧او اخنس بن شریق هست؛ که بعدا مسلمان شد..
4⃣: اینکه در 👌تعیین آن فایده مهمی نباشد مانند:💧«أَوْ كَالَّذِی مَرَّ عَلَىٰ قَرْيَةٍ...» (بقره،۲۵۹)⚡️یا همچون کسى که بر قریه اى گذشت.💧«و سَْئْلهُْم عَنِ الَْقْرَيِة»💧(اعراف،۱۶۳) "و از آنها درباره آن قریه سؤال کن" در این آیات نام روستا را خداوند بیان نمی کند، زیرا در آن فایده ای ندارد.⚡️
5⃣: اینکه حکم عمومیت دارد و مختص به فرد معیّنى نیست،👥 مانند «وَمْن َيْخُرجْ ِ مْنَ بْيِتِه ُمهاجِراً»
6⃣: تعظیم آن با توصیف کامل
بیان شده است😇، ولی نامی از آن برده نشده است. مانند آیه ولایت💧«إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَ هُمْ رَاكِعُونَ» (مائده، آیه۵۵)💧️در این آیه منظور از "الَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَ هُمْ رَاكِعُون" طبق دیدگاه شیعه و سنی حضرت علی علیه السلام🌟 است، که به جای نام حضرت، چندین وصف مهم را آورد تا عظمت ایشان را دو چندان بیان کند.👏
7⃣: تحقیر آن با توصیف ناقص بیان شده است. 👌مثل:💧«إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ» (سوره کوثر، آیه۳)💧
در این آیه به جهت تحقیر، نام "عاص بن وائل″ را که دشمن حضرت رسول صلی الله علیه وآله بود ذکر نکرد.👌
🔵مشکل سها در اینجا این است که مصادیقی را برای ادعای ابهام در قرآن ذکر نمی کند تا مورد بررسی گردد.
📚منبع: کتاب دفاع از قرآن در رد کتاب نقد قرآن، صفحه ۶۳
ادامه دارد ...
#دفاع_از_قرآن ۱۰
@marefatemahdavi