بسم الله الرحمن الرحیم
شب اول ماه رمضان سال ۱۴۰۰
🌀تمام برکات در این ماه اینست که به قرآن و روایات بیشتر توجه کنیم.
✅پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
اَلا اُخْبِرُکُمْ بِشَیْءٍ اِنْ اَنـْتُمْ فَعَلْتُموهُ تَباعَدَ الشَّیْطانُ مِنْـکُمْ کَما تَباعَدَ الْمَشْرِقُ مِنَ الْمَغْرِبِ؟ قالوا: بَلی، یا رسول اللّه قالَ: اَلصَّوْمُ یُسَوِّدُ وَجْهَهُ وَ الصَّدَقَةُ تَـکْسِرُ ظَهْرَهُ وَ الْحُبُّ فِی اللّهِ وَ الْمُوازَرَةُ عَلَی الْعَمَلِ الصّالِحِ یَقْطَع دابِرَهُ وَ الاْسْتِغْفارُ یَقْطَعُ وَ تینَهُ و لکلّ شیء زکاة و زکاة لأبدان الصّیام.
"منهاج البراعه، ج 7 ،ص 426- میراث حدیث شیعه ، ج 2، ص 20 "
آیا شما را از چیزی خبر ندهم که اگر به آن عمل کنید، شیطان از شما دور شود، چندان که مشرق از مغرب دور است؟ عرض کردند: چرا. فرمودند: روزه روی شیطان را سیاه می کند، صدقه پشت او را می شکند، دوست داشتن برای خدا و همیاری در کار نیک، ریشه او را می کند و استغفار شاهرگش را می زند و برای هر چیزی زکات است و زکات بدن ها روزه است.
❇️شیطان در روز قیامت خطاب می کند ⬅️ لو انفسکم، من را سرزنش نکنید. خود شما گرایش به گناه داشتید.
شیطان گام به گام وارد می شود.
✳️پیامبر (ص) ۲ سال قبل از فوتشان فرمودند: من از دو چیز برای شما میترسم 👇👇
1⃣◀️طول آرزو
2⃣◀️شرک
❎عده ای در روز قیامت میآیند که شهر رمضان از آن ها متنفر است، پیامبر (ص) فرمودند: کسیکه ماه رمضان از او بدش بیاید من نیز از او بدم میآید.
↩️مستحب هر ۳ روز یک ختم قرآن انجام بدیم.
❌درقیامت از خداوند درخواست میکنند که بین من و عملم را فاصله بیندازید.
حَتَّىٰ إِذَا جَاءَنَا قَالَ يَا لَيْتَ بَيْنِي وَبَيْنَكَ بُعْدَ الْمَشْرِقَيْنِ فَبِئْسَ الْقَرِينُ (سوره مبارکه زخرف آیه ٣٨).
(و چنین کس سرگرم دنیا شود) تا وقتی که به سوی ما باز آید آن گاه با نهایت حسرت گوید: ای کاش میان من و تو (ای شیطان) فاصلهای به دوری مشرق و مغرب بود که تو بسیار همنشین و یار بد اندیشی بر من بودی.
🔚 اگر در ماه مبارک رمضان بخشیده نشدید تا روز عرفه صبر کنید.
هر کجا برای امام حسین(ع) گریه کنید همانجا حرم امام حسین (ع) است.
__
دانلود اپلیکیشن کتاب های آیت الله احدی در سایت زیر
https://tqk.ir
پایگاه حفظ و نشر آثار آیتالله احدی (مدظله)
🌐 @Ahadi_ir
shab 09.mp3
18.72M
❁﷽❁
#صوت_مراسم
#رمضان_۱۴۰۰
#شب_نهم
🎙در محضر آیت الله احدی
✅ دروس استاد
https://eitaa.com/ahadi1
ارتباط با مدیر
https://eitaa.com/yaalimadadyazahrayamadi
پاداش عجیب خواندن سوره قدر در زمان افطار و سحری
🔻امام صادق علیه السلام:
🔹عن أَبِی یَحْیَی الصَّنْعَانِیِّ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: مَا مِنْ مُؤْمِنٍ صَامَ فَقَرَأَ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقِدْرِ عِنْدَ سَحُورِهِ وَ عِنْدَ إِفْطَارِهِ إِلَّا کَانَ فِیمَا بَیْنَهُمَا کَالْمُتَشَحِّطِ بِدَمِهِ فِی سَبِیلِ اللَّهِ.
🔹هیچ مؤمن روزه داری نیست که در هنگام خوردن سحری و افطارش سوره قدر را بخواند، مگر آنکه بین این دو زمان ثواب کسی را خواهد داشت که در راه خدا در خون خود غلتیده است.
📚 بحارالأنوار، ج ۹۷، ص ۳۴۴