فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوار ماشین زمان شدیم و رفتیم فردای انتخابات
وضع مشارکت افتضاح 😔
مردم نیومدن تا نتیجه بگیرن 🧐
نتیجه رو داشته باش فقط
عالی بود حاجی👌
#سیدکمیل
#انتخابات
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئوی قدرتمندی که توسط یک جوان لیبیایی تهیه شده است و از مردم می خواهد محصولات اسرائیل را بایکوت کنند
لطفاً تا جایی که میتوانید منتشر کنید
ما ایرانیان متأسفانه در این زمینه خیلی عقب هستیم
غیر از وظیفه دینی(اعانه در ظلم)، وظیفه انسانی همه ما تحریم کالای اسرائیلی است
https://eitaa.com/joinchat/595591171C21fd31eed1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥پشت پرده عجیب بی حجابیهای اخیر
💥نقشهای شوم برای حمله به ایران
هدایت شده از مرکز ارتباطات دولت و روحانیت
🔻عدالت برای آقازاده ها
🔹 کدام آقازادهها تا امروز محاکمه شدهاند؟
تعدادی از فرزندان مسئولان که پای میز محاکمه رفتند
☫ مــرکز ارتـبــاطات دولـت و روحـــانیــت
🆔 @ertebatatehowzavi
قضاوت سعید لیلاز اقتصاددان اصلاح طلب درباره روند اقتصادی کشور در سالهای اخیر در گفت و گو با هم میهن:
«هیچ حوزهای در اقتصاد ایران وجود ندارد که شرایط آن نسبت به دو یا سه سال قبل به مراتب بهتر نباشد.»
این به معنای آن نیست که اقتصاد کشور شرایط خوبی دارد. ما هنوز در شرایط بحران هستیم اما روندمان رو به بهبود است.
این تحلیلگر اقتصادی در پاسخ به این سوال که چرا این پیشرفتهای اقتصادی در زندگی افراد عادی جامعه احساس نمیشود؟ گفت: «ما در حال تغییر وضعیت از حالت فوقبحرانی به وضعیت بحرانی هستیم. در این زمینه نیز سیاهنمایی صورت میگیرد.
اینکه چرا ما بهعنوان شهروندان این پیشرفتهای اعلامی را در زندگیمان حس نمیکنیم، سه علت مادی و یک علت ذهنی دارد؛ اول، سرعت رشد اقتصادی ایران به اندازه نیاز کشور نیست.
سرعت کم است و برای محسوس بودن آن به رشد بیش از ۷ درصد نیاز داریم. این اعداد طی چهار و پنج سال گذشته ۴ تا ۵٪: بوده است. دوم، بخش مهمی از این رشد اقتصادی چالههای سقوط اقتصاد ایران در سالهای ۹۷ و ۹۸ را پر کرده است
این همان چیزی است که اقتصاددانها و مقام رهبری اسم آن را دهه ازدسترفته ۹۰ گذاشتهاند. سوم، شکاف طبقاتی بهویژه در دوران اخیر بسیار افزایش پیدا کرده است. وقتی حرف از رشد اقتصادی میزنیم، طبقات فرادست آن را بیشتر از طبقات فرودست احساس میکنند.
علت اصلی این شکاف طبقاتی، تورم لگامگسیخته ۶ سال اخیر بوده است. بخشی از این شکاف طبقاتی به علت پرداخت یارانههای نقدی در حال ترمیم است.
دلیل ذهنی این وضعیت نیز این است که آقای رئیسی و نظام جمهوری اسلامی، جنگ نرم را باختهاند. درحالیبا مراجع اجتماعی مثل هنرمندان و ورزشکاران درافتادهاند
که آنها مراجع مردم هستند. وقتی این شکاف وحشتناک بین حاکمیت و مردم بهخصوص بعد از ماجرای مهسا اتفاق افتاد، کسی نیست که دستاوردهای مادی دولت را به مردم بگوید. این شکاف بین مردم و حکومت بعد از انقلاب سابقه نداشته و هیچوقت مردم نگاهی تا این حد ناباورانه نسبت به عملکرد یک دولت نداشتهاند.
https://farsnews.ir/Majid_afshar/1712645444614283523
درد و دلهای ارژنگ امیرفضلی سفره دل مهاجران ایرانی را پای پست وی باز کرد!
@BisimchiMedia
گزارشی از وضعیّت بغرنج مدرسهٔ حجتیّهٔ قم در سالهای ۱۳۳۹ و ۱۳٤۰ ه ش
🎙 از گفتوگوی رضا تاران با شیخ حسن ممدوحی کرمانشاهی (در:
www.rezataran.ir
، یکشنبه ٢٥ / ۱۲ / ١٣٩٢)
🔹 «ما در مدرسهٔ حجّتیه خیلی صدمه خوردیم، فوقالعاده! وضعیّت مدرسه یک جوری بود که الآن من فکر میکنم که ما راستیراستی چرا نمردیم یا مثلاً چهطور شد که ما از آنجا سالم دررفتیم؟!
🔸 مدرسه صاحب نداشت. مرحوم آقای حجّت که به رحمت خدا رفته بود، پسری داشت که صلاحیت برای تولیت مدرسه نداشت. مراجع آن وقت هم مدرسه را رها کرده بودند. سیمهای برقش همه خراب بود، آب نداشت، در زمستان آبِ کاسه در داخل حجره تا ته یخ زده بود، یعنی حجرهٔ ما مثل فریزر بود، واقعاً میگویم، درهای حجره وضعیّتی نداشت، پا که میگذاشتیم روی زیلو، پاهایمان یخ میکرد، دستهای ما از سرما ورم میکرد. تنها خدمتی که حوزه به ما آن وقت میکرد، اوّل عرض کنم که، آخرهای آذر یا اوایل دی پنج مَن زغال میخریدند میریختند پشت درِ حجره که این برای زمستانتان. خلاصه مصیبتی بود.
🔹 مدرسهٔ حجّتیه خیلی بزرگ است، شاید مثلاً دو سه هکتار است. دستشویی مدرسهٔ حجّتیه هم آن طرفِ مدرسه بود و ما هم این ضلع مدرسه بودیم. کسی که میخواست تا دستشویی برود و بیاید، بیست دقیقه طول میکشید تا بخواهد برود آنجا یک آفتابه بردارد، از آنجا بیاورد لب حوض، با آب پر کند و با خود ببرد. بعد، حوضش هم پر از این کرمریزهها بود. اصلاً نمیشد. من هم چشمم تراخم گرفت در آنجا، که دو سه دفعه هم رفتیم تهران پشت چشم ما را تراشیدند، عمل کردم. یک دفعه هم تو مطبّ دکتر ضعف کردم، نمیتوانستیم وضو بگیریم.
🔸 میرفتیم خدمت آقای زنجانی، آقای زنجانی متصدّی مدرسه شده بود، آیةالله #سید_احمد_زنجانی، پدر بزرگوار آیةالله حاج آقا موسی. خُب ایشان هم بسیار مرد شایسته و محتاطی بودند. گفتیم: آقا، ما شبها که مطالعه میکنیم، چراغی که روشن است کشش ندارد برای مطالعه کردن. گفتند که: کسی نیست که پول بدهد شما یک مقوّا ببرید بندازید روی لامپ؟! ما این کار را هم کردیم. رفتیم گفتیم: آقا، ما این کار را هم کردیم، فایده ندارد. اینقدر التماس کردیم تا اجازه دادند لامپ ٦٠ را تبدیل بکنیم به لامپ ١٠٠ و مشغول مطالعه میشدیم. این وضع این مدرسه بود.
🔹 یک رخشورخانهای داشت که شما شاید از چند متریاش رد میشدی بوی رخشورخانه آدم را اذیّت میکرد. آن وقت مجبور بودند طلبهها بروند آنجا. یک آبِ حوضی داشت معلوم نبود مضاف [است] یا مطلق؛ آن وقت لباسها را آنجا میشستند، بعد بوی گند میداد.
🔸 آن سال هم سالی برفی بود. خیلی برف میآمد. مدرسهٔ حجّتیه آب انبارش بیستوسه پلّه میخورد میرفت پایین. ما هم اجازه گرفته بودیم که با آبِ آبانبار وضو بگیریم. آقای زنجانی گفت: به شرطی که شما بروید یک آفتابه آب از آبانبار بیاورید بیرون، لب باغچه وضو بگیرید! خب ما هم گاهی از اوقات آب خوردنمان هم همان بود. با همان هم غذا میپختیم. یک کوزهای دستمان بود، یک آفتابه هم دست دیگرمان، برویم پایین بیستوسهتا پلّه. چراغ هم نداشت. شبِ تاریک برف که میآمد، این برفها، کسی نبود این برفها را پارو کند. یخ میکرد قلمبه قلمبه. اینجوری شب تاریک بیستوسه پلّه غرق یخ، میخواست ما برویم، یک دستمان کوزه، یک دستمان آفتابه، که برویم آب بیاوریم بالا! من یادم هست آن وقت آمدند به ما گفتند که: کوهنوردها قلّهٔ فلانجا را فتح کردند. گفتم: خدا پدرت را بیامرزد، بگو اگر راست میگویی بیا از این پلّهها برو پایین. وضعیّت اینجور بود.
🔹 ... ما در منزلمان دو نفر مستخدم داشتیم. خلاصه خیلی راحت زندگی میکردیم. ولی من این زندگی را رها کرده بودم و طلبگی را انتخاب کرده بودم.
🔸 ... شبهای جمعه حاج آقا حسین فاطمی بود، از شاگردهای مرحوم آقا میرزا آقا جواد [ملکی] تبریزی بود، درس اخلاق داشت شبهای جمعه. ما میرفتیم آنجا. ایشان درس اخلاق برای طلبهها میگفت. بعد بالای منبر میگفت: آقا تو طلبهای؟ تو بطلهای! تو چه کار میکنی؟ با آن وضعمان گریه میکردیم!
🔹 ... مدرسهٔ حجّتیه دو طبقه هست. اگر شب، بعد از نماز مغرب و عشا، کسی میان این راهرو کفشش صدا میداد یا بلند حرف میزد، تا ته سالن که میرسید درِ چند تا از حجرهها باز شده بود! اعتراض میکردند: آقا، شب تحصیلی است، چه خبر است؟ در مدرسهٔ حجّتیهای که در آن زمان شاید صدها بلکه شاید پانصد طلبه داشت، کمترین صدایی نمیآمد.
🔸 کتابخانهٔ آن وقت چهار از شب رفته باز بود و کتاب گیرِ طلبهها نمیآمد. بعد مثلاً طلبه مکاسب میخواند، دور تا دورش حاشیه بود، ... کفایه میخواندند، تمام حواشی کفایه را هم مطالعه میکردند. پیشمطالعه میکردند. من در فقه با هممباحثهمان پیشمباحثه میکردیم. ... طلبه هیچ همّی نداشت الّا اینکه درس بخواند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
زبان اروپاییها فارسی شد
🔺رحیمپور ازغدی:
🔹در دانشگاههای آمریکا به فارسی میگویند «مرگ بر اسرائیل»؛ صدور انقلاب از این بیشتر؟!
🔹چه کسی باور می کرد در دانشگاه های آمریکا شعار مرگ بر اسرائیل سر بدهند؟
📌 #نشر_مطالب_صدقه_جاریه_است
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌸 الّلهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم و فَرَجَنابِهِم 🌸
{♡أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفَـرَج♡}
🌺لینڪ ڪانال جهت د؏وت از دوستان و علاقمندان🌹👇
╭┈── 『🌱🌸🌱』──
╰┈➤@masjedemamhoseinsari
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🏴 پایگاه فرهنگی مسجد امام حسین علیه السلام ساری
26.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅این فیلم مهم و مفید، مخصوص بچه ها نوجوانان و جواهاست و پدرها و مادرها
دکتر عزیزی به عنوان یک روان شناس در حال بررسی موسیقی، تأثیرش و اعتیاد به آن است.
البته این حرف ها، بحث فقهی نیست و ملاک حرمت یا حلیت موسیقی در فقه، لایت بودن یا هارمونیک بودن یا سنتی و کلاسیک بودن یا نبودن نیست.
اما با شنیدن این حرف ها، علت این همه حساسیتی که در دین ما و در نتیجه فقهای ما نسبت به موسیقی وجود دارد را مقداری درک خواهید کرد.
درک خواهید کرد که چرا مرحوم امام می فرمود: «موسیقی خیانت است به مملکت!»
🔸 درک خواهید کرد چرا رهبری، با ترویج موسیقی مخالف است!
🔺 اما قِصه پر غُصه مجالس مذهبی و مداحی ما که متأسفانه این سنت عالیِ ما، به دست بعضی افراد کم سواد و کم اطلاع افتاده که (خواسته یا نا خواسته) در حال تیشه زدن به ریشه هستند!
🔺 در آستانه روز دختر، خودتان ببینید که با کارهای بی قاعده چه خواهند کرد با فرزندان من و شما!
🔺 نزدیک به دو سال است که از کنسرت سازی مجالس مذهبی، می نویسم و می گویم و گاهی ناسزا می شنوم و متهم به داعشی می شوم!
🔺 اخیرا نوشتم: زمانی بود که رهبری گفتند «مداحی، موسیقی پاپ نیست!»؛ اما عمل نشد و رسما سبک پاپ وارد مداحی ما شد!! طبق آنچه بنده امروز می بینم باید بگوییم: «مداحی، موسیقی راک و متال نیست!»
مسأله «ترویج موسیقی» را جدی بگیریم.
مشفقی پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کفش بهتره یا چادر؟؟
چقدر زیبا
منطق حجاب را بیان کرد
مثالها چقدر به روز .👏
واقعا تماشای این کلیپ
خالی از لطف نیست.👏
#حجاب
#طرح_نور
#امام_زمان
#حقوق_بشر_آمريكايى
#جهادتبيين
🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج🇮🇷
حقوق سربازان 》شهریه طلاب
امروز در خبرها خواندم که حقوق سربازان مجرد و متاهل در حال خدمت در مناطق عملیاتی و غیر عملیاتی بین ۵ و نیم میلیون تا ۱۱ و نیم میلیون تومان شد! خدا را شکر
در ابتدا جهت استحضار خواننده محترم به اطلاع می رساند که راقم این سطور یک شاغل دولتی است و بیش از یک دهه است که ریالی شهریه از حوزه های علمیه دریافت نکرده است.
اما بعد، از مسئولین محترم حوزه علمیه خواهشمندم برای یکبار هم شده بدون مصلحت سنجی، میزان شهریه (کمک خرجی) سربازان مکتب امام جعفر صادق علیه السلام را از طلاب مبتدی تا قریب الاجتهاد را اعلام کنند!
آقایان! حق و تکلیف دو روی یک سکه است، نمی شود تکلف باشد ولی حق نباشد، به همان دلیل که خداوند خمس را برای صیانت از خاندان پیامبر اعظم وضع فرمودند، باید حقوقی را برای صیانت از محققین، مبلغین و مروجین دین پیامبر اکرم در نظر گرفت و الا بی مایه فطیر است!
حق و تکلیف دو روی سکه اند، اگر تکالیفی برای این قشر وجود دارد، که دارد، پس باید حقوقی هم باشد، تا کی به نام روحانیت و به کام مدیران؟! نمی شود شهریه یک طلبه پایه ۳ و ۴ در حوزه شهرستان ها فقط ۶۰۰ هزار تومان باشد و همان شهریه را هم برای یک وعده غذا در روز از او پس بگیرند، آن هم غذاهای بی کیفیتی که در پادگان ها هم نمونه آن به سختی یافت می شود، تا چه رسد به دانشگاه ها، ولی حقوق یک سرباز به ۱۱ میلیون برسد، به نظر شما آن طلبه جوان و محروم در حال تحصيل چه دورنمایی از آینده زندگی خود دارد؟!
فرض که روزی او، درس خارج خوانِ در شُرُف اجتهاد هم بشود، تازه مجموع شهریه او می شود ۴ میلیون تومان!، در مملکتی که به دلیل جنگ روایت ها از افزایش قیمت دلار تا نفت و اختلاس ها و... بخش بزرگی از مردم، روحانیت را در ایجاد وضع موجود دخیل می دانند و انتظار پاسخ گویی از آنها را دارند، چگونه می توان با طلابی که مجموع هزینه های آنها در یکسال به اندازه ردیف بودجه یکی از دانشگاه های دولتی تهران هم نیست، انتظار معجزه داشت؟!
مگر در مورد موضوعات سیاسی گفته نمی شود آرمان گرایی در عین واقعیت گرایی؟! پس چطور به حوزه های علمیه که می رسد آرمان گراییِ صرف، عرصه را بر واقعیات گرایی تنگ می کند؟
آقایان! اعلام کنید هر سال چه تعداد طلبه ایرانی جذب مدارس علمیه می شود و چه کسری از این طلاب در همان سنوات اولیه ریزش می کنند؟!
رویه طبیعی این است که وقتی باغبانی یک نهال کشت می کند، در سال های آغازین تمام مراقبت ها را از نهال به جا آورد، تا خودش را بگیرد، ولی در حوزه اوضاع برعکس است نهایت فشارهای اقتصادی به طلبه جوان و پر انگیزه وارد می شود، اگر در میان راه برید و از کسوت طلبگی خارج شد، می گویند حتما لیاقت سربازی امام زمان( عج) را نداشت! اما اگر مقاومت کرد و همه فشارها را تحمل کرده و به جایی رسید، تازه احتمال دارد که به سراغ او بروند و از او حمایت کنند!!!
بفرمایید که اگر یک طلبه بخواهد با این شهریه ها، پول پیشِ اجاره یک خانه را تهیه کند، چند ده سال باید شهریه خود را بدون خرج کردن ریالی جمع کند!؟
برای افزایش جمعیت که از سیاست های ابلاغی نظام است، اگر یک طلبه جوان بتواند وام بگیرد، چگونه می تواند با این شهریه اقساط وام ازدواج و فرزند آوری را واریز کند!
البته بنده بعد از یک عمر طلبگی خوب می دانم که خانواده های بخشی وسیعی از طلاب به دلیل اعتقادات عمیق قلبی، همواره از فرزندان خود حمایت مالی کرده و می کنند، خوب می دانم خیرینی هستند که در حد توان، سربازان آقا امام زمان(ع) را حمایت می کنند، خوب می دانم که مراجع معظم تقلید و بویژه مقام معظم رهبری با افزایش نسبی شهریه طلاب، بیمه کردن آنها، ساخت مراکز رفاهی برای طلاب و... همواره حامی حوزه های علمیه بوده اند، خوب می دانم فقر سرافرازانه و محرومیت در عین مناعت طبع چیست، ولی باور کنید اینها کافی و رافع مسئولیت مدیران و مسئولین نظام نبوده و نیست و با هیچ منطقی نباید شهریه یک روحانی متاهل سطح سه و چهار از یک سرباز صفر مجرد کمتر باشد!
✍ علی ارجمند عین الدین
🍃🌸🍃🌸
🔹روایت سانحه سقوط هلیکوپتر حامل رئیسجمهور و همراهان توسط محمدصادق علیزاده، روزنامهنگار و پژوهشگر علوم و فناوریهای نظامی
@AkhbareFori
╭━━⊰ 🍃❀🌷❀🍃 ⊱━━╮
@Marekeh_Zendegi
╰━━⊰ 🍃❀🌷❀🍃 ⊱━━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راهکار شهادت 😭
╭━━⊰ 🍃❀🌷❀🍃 ⊱━━╮
@Marekeh_Zendegi
╰━━⊰ 🍃❀🌷❀🍃 ⊱━━╯