🔹شیعیان متوجه شرایط #حساس عصر غیبت باشند!
🔰 بیانات حضرت آیت الله صافی گلپایگانی مدظله:
🔹بدانيد عصر غيبت، عصر #امتحان و آزمايش، عصر تمحيص و تخليص است. سعادتمندان و مؤمنانی را كه در ايمان، ثابت قدم میباشند و در اين مكتب انسانساز غيبت، خود را میسازند...
حوادث گوناگون، فشارها و سختیها تكان نمیدهد؛ ايمانشان را متزلزل نمیسازد و مانند #كوه در برابر بادهای تند و شديد، پايدار و برقرارند و از افراد سست ايمان و ضعيف الاراده، جدا و #ممتاز میگردند.
👈هر چه تمسّك به دين و دينداری دشوارتر شود و با انواع محروميتهای ظاهری توأم گردد، #ايمان و تعهّد آنها قویتر میشود...
🔸 در آن شرايط بر حسب بعضي روايات، تا آنجا نگهداری دين، سخت و دشوار میگردد كه مانند نگهداشتن آتش در كف دست میشود، يا چنان كه در حديث ديگر است:
برای صاحب اين امر [امام مهدی عليه السّلام] غيبتی است و كسی كه بخواهد دينش را حفظ كند، مانند آن است كه قصد نگهداری درخت خارداری را در دستش دارد.
📚 الغيبة نعمانی، ص۱۱۲
@margo_akherat
💢 #آخرالزمان
✅حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) در آخرین روزهای زندگی و در حجّهالوداع، فرمودند:
👈از نشانه هاى نزديك شدن #قيامت:
🔰تباه ساختن نماز،
🔰 پيروى از شهوتها،
🔰 تمايل به هوسها،
🔰 بزرگداشت ثروت
🔰 و فروختن دين به دنياست.
🔹در آن شرايط، همچنان كه نمك در آب حل مىشود، قلب مؤمن در درونش آب مىشود؛ به خاطر منكراتى كه مىبيند و توانِ تغيير دادن وضعیت را ندارد.
@margo_akherat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️گناه و کثافت کاری در آخرالزمان
🔴هر چی پولدارتر باشی بیشتر توی چشمی
الآن اینجوری شده...آدمای احمق در دنیا به کارای احمقانشون معروفن و مردم اونا رو الگوی خودشون قرار میدن..دیگه ملاک عقل ، به ثروت و کارای احمقانه شده نه عقل واقعی و الهی.
در روایات هست که افراد نادان و احمق به نادانی خودشون پیش مردم معروفن..
خیلی از مردم تمام بازیگرای ایرانی و خارجی و انواع گوشی و ماشین و فوتبالیستا و ... میشناسن، اما در مورد اصول اعتقادات دینی هیچی نمیدونن!!
🌹دنیای مرگ و آخرت👇
🍃🌸{@margo_akherat}🌸🍃
#نجات_از_فشار_قبر
🍃صدقه دادن برای سکرات و لحظه مرگ و شب اول قبر 🍃
✨🔹پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:
«میّت در قبر هم چون انسانی است که در حال غرق شدن است و هر لحظه منتظر رسیدن کمکی به خود است. میّت چشم به صدقه و دعای زندهها دارد همین که میبیند شخصی برای نجات او دعای خیر و استغفار کرد یا صدقه داد شادتر میشود از اینکه همه دنیا را به او بدهند. »
و فرمودند: « برای میّت سخت تر از شب اول قبر نیست، پس بر مردگان خود، بواسطه صدقه دادن و هدیه فرستادن برای آنها، رحم کنید. »
📗 لئالی الاخبار، ج ۵، ص ۲۶۰ الی ۲۶۲.
@margo_akherat
⚡️ امام زمان آمدنی نیست، آوَردَنیست...
🏴 از حضرت فاطمه روایت شده که پیامبر اکرم فرمودند:
امام همچون کعبه است که (مردم) باید به سویش روند، نه آن که (منتظر باشند تا) او به سوی آنها بیاید.
📚 بحار الانوار، ج ۳۶، ص ۳۵۳
حاج اسماعیل دولابی میفرماید:
ظاهرا میگوییم آقا می آید ولی در حقیقت ما به خدمت حضرت میرویم. ما به پشت دیوار دنیا رفتیم و گم شدیم، باید از پشت دیوار بیرون بیاییم تا ببینیم که حضرت از همان ابتدا حاضر بودند. امام زمان گم و غائب نشده است. ما گم و غائب شده ایم.
📚 مصباح الهُدی ص ۳۱۹
تا ما نخواهیم، او نمی آید...
کافیست از خودمان شروع کنیم...
@margo_akherat
✨استاد فاطمی نیا :
چند گناه هست که صاحبانشان گاهی موفق به توبه نمی شوند :
1⃣👈 عمدا نماز نخواندن ؛
2⃣👈 عاق والدین ؛
3⃣👈 آبرو بردن .
@margo_akherat
✅همه میآیند...
✍علاوه بر امیرالمومنین و امام حسین، سایر ائمه نیز در عصر رجعت باز خواهند گشت. آنها میآیند تا از ظلمهایی که در حق آنها شده، انتقام گرفته شود و خداوند شکوه و عزت آنها را به دشمنان بنمایاند.
«بهشتی لاری» در کتاب خود مینویسد: «اگر قبول کنیم عدهای برای کسب کمال برمیگردند، پس باید قبول کنیم هادیانِ امت نیز برای تعلیم و هدایت و دادن کمال، باید برگردند؛ زیرا متعلم بدون معلم نمیشود.»
📚 بشارۀ الرجعۀ، ص ٣٢
💥در ادعیه و زیارات ما، از جمله زیارت جامعه کبیره و زیارت اربعین، به بازگشت همهی ائمه اشاره شده است و اعتقاد به آن را از ویژگیهای شیعیان دانسته اند.
@margo_akherat
🔖 نجات از هلاکت در آخرالزمان، با خواندن دعای فرج
💠 حضرت امام حسن عسکری (ع) میفرمایند:
⇦ کسی در آخرالزمان از هلاکت و نابودی نجات پیدا نمی کند، مگر این که خداوند او را به دعا برای تعجیل در فرج و ظهور موفق بگرداند.
【بحار الانوار، ج 102، ص 112】
✅ همچنین از آیت الله بهجت نقل شده است:
بهترین کار برای به هلاکت نیفتادن در آخرالزّمان، دعای فرج امام زمان (ع) است؛
⚡️البته دعایی که در همه اعمال ما اثر بگذارد.
🔹قطعاً اگر کسانی در دعا جدّی و راستگو باشند، مبصراتی (دیدنی هایی) خواهند داشت. باید دعا را با شرایط آن خواند و «توبه از گناهان» از جمله شرایط دعا است.
@margo_akherat
✍امام حسين عليه السلام فرمود:
حاجت خود را جز نزد سه كس مَبَر : نزد ديندار ، يا جوانمرد ، يا بزرگ زاده ؛ زيرا ديندار، براى حفظ دين خود نيازت را برآوَرَد و جوانمرد، از مردانگى خود شرم مى كند و بزرگ زاده، مى داند كه تو با رو انداختن به او آبرويت را فروختى و او با برآوردن نيازت، آبروى تو را حفظ مى كند.
📚تحف العقول،ص۲۴۷
@margo_akherat
🏴ویژگیهای رسول اکرم صل الله علیه وآله
✍امام حسن عليه السلام : از دايى خود، هند بن ابى هاله تميمى ـ كه توصيف گر بود ـ درباره آراستگيهاى پيامبر صلي الله عليه و آله پرسش كردم و گفتم: سخن گفتن او را براى من توصيف كن. او گفت: پيامبر صلي الله عليه و آله ، پيوسته غمگين بود وهماره در انديشه، آسودگى نداشت و بدون نياز، سخن نمى گفت، سكوتش طولانى بود، از آغاز تا پايان سخن، دهانش را كاملاً باز نمى كرد و سخنانى فراگير مى فرمود، كلامش، فصل بود كه در آن نه فزونى ديده مى شد و نه كاستى، نرمخو بود و از خشكى و جسارت بركنار، نعمت را هر چند ناچيز، بزرگ مى داشت و چيزى از آن را نمى نكوهيد، تغيير ذائقه دهندگان را نه مى نكوهيد و نه مى ستود، دنيا و آن چه در آن است، او را به چشم نمى آورد. چون چيزى مانع حق مى گشت، هيچ چيز ياراى خشم او را نداشت تا آن كه حق را يارى كند، او براى خود خشمگين نمى شد و براى خود چيرگى نمى خواست، هرگاه اشاره مى كرد، با تمام كَفَش اشاره مى كرد و هرگاه شگفت زده مى شد، دست خود را مى گرداند و هرگاه سخن مى گفت، دست خود را به يكديگر مى پيوست و شست دست چپش را به گودى كف دست راستش مى زد و هرگاه خشمگين مى شد، رويش را بر مى گرداند و چهره اش را بر مى تافت و هرگاه شاد مى شد ديگان خود را مى هليد، بيشتر خنده او لبخند بود و هرگاه لبخند مى زد دندانهايش چونان دانه هاى تگرگ خودنمايى مى كرد.
📚عيون أخبار الرضا عليه السلام :ج۱ /ص۳۱۷
@margo_akherat
🌹 امیرالمومنین علی علیه السلام:
💢 کسی که زیاد درباره گناهان فکر کند، گناهان او را به سوی خود می کشانند.😔
📚 غررالحکم ، ص۱۸۶
@margo_akherat